Sziasztok!
Holnap van a nagy nap!
Alig várom
A mai hőm:37°C,tegnap este 37,5 volt
A reggeli ébredésim 36,7°C,de ez mind hónaljban.Bár tudom ez így nem érvényes.
Azért reménykedek,mert van egy csaj itt a faluban,mellesleg a körmeit én csinálom,Õ mondta,hogy neki is folyamatosan 37 felett volta hője(hónaljban)most nem tudom hogy áll hővel, de 12 hetesek múltak.Mondta hogy már 200g-12cm az ülőhossza+a lábikója.
Holnap mennek uh-ra.Bár ott tartanék
Zsebike!
Én voltam Korfun,de repcsivel,és nem Sidarin,hanem Messongiban.Bejártuk az egész szigetet kocsival(60km a hossza)Voltunk a Sissy kastélyában,meg voltunk Sidarin is,Korfura ha tehetitek mejnjetek be,nagfyon érdekes városka,és a két erőd....... .Csodaszép az a sziget,de én Sartira esküszöm az utolsó lehelletemig
Egyébként a Sós vízre esküdnek hogy milyen jó a hatása a fogamzásra!Tény hogy anno én is mindig "megünnepeltem".És van egy ismerősöm,akik már 2 éve próbáltak tesót gyártani,de nem jött össze.Bezzeg a Tunéziai nyaralás alatt.....
Ezt kívánom neked is!Hátha...!De tessék elfelejteni minket arra a két hétre!Csak egymással- és a kikapcsolódással foglalkozni!Mi itt leszünk utána is!
Renóca!
Nagyon sajnálom hogy beteg lettél!Jobbulást mielőbb!!!!!Nagyon szép a babaszoba!
Edina!
Pihenj sokat,és hogy a kellemetlen feszülést a haspuffadás ne tegye kellemetlenebbé,nagyon lightos kajákat egyél.Én mondjuk műtét után vagy 3 napig csak szűrt,majd rostos leveket ittam,és csak utána kezdtem eszegetni,amikor már ettől nem puffadt a hasam.
Mindenesetre örülök,hogy minden rendben a pocidban!
Jobbulást neked is!
Wish!
Mondta a barátnőm,hogy neki a lombik után a 14.napi teszt is épp hogy kicsit csíkos lett.De egy éves a kislánya.Nagyon édi!
Drukkolok nektek nagyon!És gratula a férjedhez!Egy jellem hogy képes betartani.Nekem is kéne !De nem bírom rászánni magam!
Unique!
Nyeremény egy ilyen orvos:-OJól tetted hoyg lecserélted!
Stella!
Hajrá!
Lara!
A ti babaszobátok is nagyon szép!Azért pihengessél is!
Ma megint szájmenésem van
Bocsi meg érte!
Sziasztok!