Új privát üzeneted érkezett!

Hari!

KÜLDD MÁR AZT A CICÁT!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann!
Az olaj miatt ne is aggódj!

Viszont a kocsira tényleg figyelj oda!
Az ex-anyósomnak annak idején egy tesztautót adtak el.
Igaz, az csak egy suzuki volt, de az is 2Milla.
Viszont kiderültek ott is dolgok. Állítólag megállapították, hogy egyszer szinte már totálkárra tört.
De, újnak adták el, 0km-el!
Nagyon kell vigyázni az autókereskedőkkel.
A végén nem lett per, de el is adta.
Tehát légy ügyes, és ha kell, akkor perrel fenyegetőzz!
Lehet, hogy azt mondják, már a garancia elveszett, de bizonyítható szakértővel, hogy a kocsi már hónapok óta ázhatott. Sőt! Mert a rozsda nem egy nagy esőzés után alakul ki. Ha elvileg újjonan hozták a gyárból, akkor sem lehet rozsdás egy pár nyári záportól (most független a sok esőzéstől).
Ha meg kint állt, akkor is az ő hibájuk.
Erre kell, hogy éljen a garancia, még akkor is ha a riasztót más szerelte be.
Egyébként a szerződésben le van írva, hogy a riasztót kizárólag csak ők szerelhetik be?
Talán az "apróbetűs" résznél.
Jól nézz utána, de tényleg NE HAGYD MAGAD!

Na lépek.
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Picik és kicsik használtan, olcsón:

Egy régebbi kiadás, 1500 forint:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=2757147

Egy másik régebbi kiadás, 3700 forint:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=2822194

Legújabb kiadás, 5000 forint:
http://www.babaapro.hu/aprok.php?eSearch=picik+%E9s+kicsik

H&M:

Barátnőm az új magyarországi H&M vezetője, most agymossák Bécsben már harmadik hónapja. Azt mondja, szeptemberben nyilik a bolt, a Váci utcában, a Zara mellett. Az a Kristóf térnél van, ha jól emlékszem.

Vrucsincá!
Császár és szoptatás:

A császárnál két dolog zavarhat be a szoptatásba, az egyik hogy a szervezet nem kapja meg ugyanazt a hormonhatást amit hüvelyi szülés alatt, ezért nehézkesebben indul be a tej (de nem szentirás, van akinek semmi problémája vele), a másik meg hogy a műtét miatt később kapod meg a babát, később rakod mellre, és emiatt is később indul be a tej. A lényeg, hogy minél előbb és minél gyakrabban mellre kell tenni a picit, akkor is ha neked úgy tűnik, nem jön semmi, és már az elejétől kezdve fejni kell. Általában a császárosoknak 1-2 nappal később durran be a tejtermelés, de attól is függ, milyen gyakran szoptatsz, meg hát alkati kérdés is.

Hari, bölcső:

Ami bölcsőt én megvettem, azt az anyuka.hu-ról vettem, mondjuk még ott van a képe annak is. Viszont nem túl sok fajta bölcsőt láttam boltokban se, kb 3 fajtát, és ez a tipus a legolcsóbb közülük, tehát elképzelhető hogy egyszerre többet is árulnak az aprókban. Ez a Faktum bölcsője, újonnan kb 18e a Minimanóban.

Falina!

Szerintem a 6000 nagyon jó ár! Én 25e-t fizettem érte, amit akkor nagyon jó árnak véltem, mivel Peg Perego, átalakitható sportüléssé a mózeskosár, és levehető az egész a vázról. Sajna már egy régi modell, és jó sok utánajárásomba került találni hozzá egy olyan autósülést ami passzol erre a vázra. Viszont nehéz, és nem bolyognak a kerekei, tehát kicsit nehezebb navigálni. Amúgy kaptam hozzá egy testvérfellépőt, ernyőt meg lábzsákot. De ami kocsit anyukám vett, az a Brendonos kuponakciós Graco szintén 25e-ért, aminek az árában benne van az autósülés is, az most szimpatikusabb. Könnyebb sokkal, és mivel bolygósitott kerekű, könnyű tolni. Igaz, nem lehet vizszintesre dönteni. Szóval van előnye, hátránya. Mindenesetre a 6000 forint egy babakocsiért mindenképpen megéri szerény véleményem szerint.

Angelani, textilpelenka:

Azt javasolták a nyári babások, a textilpelenkákat mossam át kétszer 90 fokos vizben, és akkor megpuhulnak. Valóban igy lett.

Na most megyek mert kivételesen tanitani is kell.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Köszi a válaszokat! Kép

Hari én is levágattam a hajam, bár nem csak azért mert eleinte hullott. Mostanában nagyon jó minőségű a hormonok és vitaminok miatt, és mondtam a fodrászomnak, hogy növeszteném. Hát lebeszélt róla, pont azon okokból, amiket itt már leírtak a lányok, hogy majd csak szülés után jön az igazi hajhullás.

Megann! Nekem a védőnőm azt ajánlotta, hogy majd szülés után, szoptatás alatt szedjem tovább az Elevitet, mert az is jó a hajhullásra.

Falina! Bocs a beelőzésért Kép Bár ez nem rajtam múlott. A babakocsiról még van idő gondolkodni. Az az egyik legfontosabb kellék szerintem, úgyhogy az embernek jól át kell gondolnia milyet is vesz. Pláne azért, mert tényleg nem két forintos dolog.

Mea! Fogorvoshoz nem azért kell elmenni, mert kötelező, hanem a saját érdekedben. Ha valami probléma van, azt most hozzák rendbe, lehet, hogy nem is érzi az ember hogy gond van. Inkább előzze meg az ember a bajt, mint később sopánkodjon, hogy tönkrementek a fogai.

Ildi 33+6

Kép
vrucsincá

Jóreggeltet!

Már megint szépen termeltekKép. Visszaolvastam, de tematikusan most gyorsabb.

Étolaj: főleg a baba fejére kell a koszmót (olyan korpa-szerű valami) leápolni. Mint agromókusnak nekem is van véleményema "gyári" olajok minőségét illetően, de nem hiszem, hogy a patikában mást adnának (honnan is lenne más???). Tehát vagy tudtok szerezni hidegen sajtolt valódi étolajat, vagy a vénuszt felmelegítitek és lehűtitek, akkor a vizes anyagok elpárolognak belőle (kémikus anyósom tanácsa, egy rakat gyerek ezzel nőtt felKép).

Alkohol: a gyógyszertári valóban 70%-os, de ne vedd meg előre, a gyerekorvos felírja Neked (az összes krémmel, fürdetővel, hintőporral, stb.) és sokkal olcsóbb.

Hajnövés/hullás: tetszett, hogy a "Barátnőim terhességéről"-re hivatkoztokKép. Az az első számú kedvencem. Komolyan: a terhesség alatt a hormonok miatt gyorsabban nő és egyáltalán nem hullik a haj (sajna más szörzetre is igaz, én már kéthetente szedem a lábamKép). De utána elveszítjük ezt a többletet (csak a fejről), sokan hiszik, hogy a szoptatás miatt hullik a haj, pedig csak az "átlagot" hozza a terhességet is beleszámítva. Aztán visszaáll az egyensúly. (Kóbor: most Te előztél meg, de én itt hagyom, ha kétszer van leírva, nyugodtabbak lesznek a csajszik.)

Tejeszacsi: bocsi, szerintem én vezettem meg a társaságot, a DM-ben kifutó cuccként árulták (féláron), szerintem a pro-mamában biztos lesz még. De most nagyon a poharaikat nyomatják mindenhol.

Kicsit megyek én is a munkahelyre, majd benézek.

Dudukly (29+2)
dudukly
Isaszeg

Fogorvos: én holnap szabin vagyok és meglátogatom a dokit. Kép Felhívtam tegnap és azt mondta, hogy vmi másfajta érzéstelenítőt ad (ha kell) ami "azonnal beavatkozást kíván", mert nem olyan lassan hat, mint a lidokain. Bölcsességfogam bizony érzékennyé vált, és nem nagyon szeretnék egy húzibálást most. Kép de azokat úgy tudom nem lehet tömni. Kép

Na jó, befejezem. Kép

Dóri
27+3
Vendég

Falina!

Este mar nem olvastam a hozzaszolasodat, most meg mar nincs itthon a ferjem, en sem tudom, mik azok a kriteriumok, amiket beirtam tegnap, a lenyeg, hogy a ferjem is folyamatosan keresgel, tehat elofordulhat, hogy ma mar nem is aktualis, de majd ugyis kiderul legkesobb estig, hogy mi a helyzet mindket reszrol...

Dorka
dorka34

Sziasztok!Kép

Kb. 1 órája keltem, mert nem aludtam jól, párom sem, pedig éjfélkor végzett és 1/2 6-kor keltKép

Beszéltünk félálomban porszívóról, erre mondja h már 20.000Ft-ért lehet ilyeneket kapni.

Hát én meg nem olyat akarok, ugyanis ez 5 évvel ezelőtt volt 35.000 és Philips és imádtamKép

Na nehogy már még ő döntse el!!!Kép

Milyen márkát ajánlotok Ti porszívóban???
Én csak kisméretűt szeretnék, nem takarítógép nagyságútKép
Ja és szerintetek hol vegyünk?(jó CORA ilyen hely is???)

Fogorvos: látom el kellene mennem, képzeljétek azt álmodtam hogy esnek kiKépKépKép
De rossz volt.
De annyira nincs kedvem mert a magánfogdokim Pesten van és nincs kedvem már kimozdulni olyan messzire:Kép

Igaz itt is van fogdoki de ide nem akarok menni.

Amúgy én terh.előtt közvetlenül kiszedettem összes bölcsességemet, mert nem tudtak rendesen kinőni és 2 lyukasat is tömtek.

Szerintem nem lesz gond, ha igen lehet h csak szülés után.

Akkor emg oly mindegy, hogy elmegyek most.

Na megyek mosogatni, utána boltba és még főznöm is kellene.

Ti mit föztök ma?

Puszi

Mea(31+4)

Mea
mea

Megann:

Még egy puha mózeskosár, 3500-ért.
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=57150597

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ha valaki lát valahol Graco autósüléshez való talpat (amit az autóban lehet hagyni, és csak bele kell kattintani a babaülést), akkor légyszi szóljon!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nem szoktam rendszeresen olvasni a topikotokat, Falina miatt nézek be néha és elcsíptem egy hozzászólást - alkohol és napraforgóolaj vásárlása -, de nem olvastam utána, hogy miket reagáltatok rá, úgyhogy lehet, hogy már nem is aktuális a kérdés.

Ami ezzel kapcsoltaban az eszembe jutott, hogy szerintem ne vegyétek meg előre, mert a gyerekdoki úgyis felírja ezeket.
Én az első babánál recept nélkül vettem mindent, mert szombaton mentünk haza, de most azt fogom csinálni, hogy a telefonálunk a dokinéninek, ha megszületik a baba, Õ megírja a recepteket, leadja a kartonotzóba és apa hazafele jövet beugrik érte.
Mire mi hazamegyünk, minden otthon lesz.
Úgyis kell speckó hintőpor a köldökápoláshoz, meg popsikrém és fürdető is a gyóygszertárból és ha már jár a támogatás (asszem csak a 10%-át kell fizetni), akkor miért nem vegyük igénybe.

Napraforgóolajról jut eszembe.
A barátnőm gyógyszerész és azt mondta, ha elfogy a napraforgóolajuk, akkor kiugranak az ABC-be és vesznek Vénuszt és azt adják, mert amit ők kapnak, az is Vénusz. Hm ...
Poénkodtam is, mikor kimaradt egy csomó gyógyszertári napraforgóolajunk, hogy a maradékban sütök krumplit Kép.

Marcsi (15+1)

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Mea,

én is a kisebb típusú porszívókat szeretem, nem az ipari súrológépet. Kép Nekünk egy Samsung van, olyan 30 ezer körül volt a Media M.-ban, fém teleszkópcsöves, nem is túl hangos és állítható a szívó erőssége.

Előtte egy Elektrolux volt kb. 20 ezerért és a költözés utáni rendrakást követő takarításkor felrobbant benne a porzsák, szétköpte az egész gyerekszobát azzal a finom porral, amit összeszipkázott előtte. Kezdhettem előlről a karítást és az egész lakásban olyan büdös lett attól a hülye portól.
Ja, és ráadásul az a ketyere, ami behúzza a zsinórját ha kell ha nem behúzta, magyarán duplán használhatatlan lett.
Kép Párom elvitte a szervízbe és közölték az egyszer használt árut nem lehet megjavítani, kaptunk egy csereutalványt az Elektroluxtól, de közöltem, hogy nem kérek a márkából ezután, és akkor jött a mostani, ami viszont nagyon jól dolgozik. Kép

Bocs, hogy így kifakadtam, de akkor nagyon sok bosszankodást okozott.

Dóri
27+3
Vendég

Az előbbi litániám elszállt, úgyhogy egy csomó hülyeségtől megkíméllek Benneteket!

Fogorvos: én az elején voltam, szerintem érdemes lemenni. Nekem már tömött bölcsesség-fogat, ha nincs nagyon leromolva, az én dokinénim inkább betömi a fogakat. A dokinéni azt is mondta, hogy menjek kontrollra a baba 6 hetes kora körül, mert a szopi kivesz sokat a mamákból.

Dori, sajnálom, hogy így jártatok a porszívóval, főleg, hogy duplán kellett takarítaniKép. A sogornőmnek elektroluxa van, és szereti. Az albumodban láttam, hogy már árulod a mamaruhákat? Vagy ezek korábbról maradtak itt?

Mea, megnéztem a corában az akciós porszívókat a Bosch szerintem nagyon jól néz ki (http://www.cora.hu/pages/juli1/haztartasigepek/07o13.htm), de érdemes lehet az elektrowoldbe benézned, szerintem olcsóbbak mint a médiamárkt.

Roki: ilyen jó kapcsolatokkal könnyű tájékozottnak lenniKép. Kedvezményes kártya lesz?

D
dudukly
Isaszeg

Most ki fogtok röhögni, de én annyira háztartásbeli analfabéta vagyok, hogy a legalapvetőbb dolgokat nem tudom a mosásról, takaritásról, stb.

Pl tegnap nekiálltam kivasalni a textilpelenkákat, amiből vettem ugye 20-at. Még nedvesek voltak, gondoltam az jó, mert akkor a gőz is fertőtlenit. De kb 10 darabbal birkóztam meg több mint egy óra alatt. Most én csinálok valamit nagyon bénán, szárazan kéne őket vasalni, vagy mi van? A legerősebb fokozatra volt állitva a vasaló, gőzölgött is rendesen, de olyan lassan ment a dolog hogy csak na. Vagy ez normális?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki, az a kérdés, hogy mennyire volt nedves a pelus. Olyankor lehet jól vasalni, ha majdnem száraz, csak kissé nyirkos. Ha nedves, akkor jól lehet használni gőzösítésre, ráteszed másik, nehezen vasalható anyagra, és az könnyebben vasalódik.

Tehát kissé nyirkos pelusokat vasaljál, lehet úgy is, hogy félbehajtod, ha akkor könnyebben elfér a deszkán. Elvileg egy húzásra csont száraznak kell lennieKép.

Ügyeskedjél!
D
dudukly
Isaszeg

Dudukly:

Pff... Hát ez nem egy húzásra lett csontszáraz. Akkor a vasalóm rossz? Mert ezek a pelenkák nem frissen kerültek ki a mosógépből, tényleg már csak nyirkosak, nem nedvesek.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Passzolok, hátha valakinek van jó 5lete. (Bocs: a vasaló gőzfunkcióját ugye nem kapcsoltad be?)

Én most csak az emlékeimből élek, régen a tesomnak én vasaltam a pelusokat (akkor is útáltam, mármint vasalni), és szerintem gyorsan meglett. A kisréklik voltak nagyon genyák, jó hogy kimentek a divatbólKép.

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly,

azokra a ruhákra nincsen szükségem, egyrészt azért mert jópár nem jön rám (az induló 52-es súlyom immár 64 kg Kép ), másrészt meg van ami nekem nem tetszik és anno tetszett 7 éve. Kép

Dóri
27+3
Vendég

Sziasztok!

Már megjártam mindent, kajáltam is és a barátnőmmel cseverésztemKép

Látom, rendesen ki lett vesézve az olaj dolog isKép

Porszívó:
Ha porszívót vesz az ember, akkor minimum 1400W-os legyen és textilzsákos. A porzsákos nem olyan jó, ráadásul venni is kell bel állandóan és még az is drága.
Viszont a takarítógépnél meg min. 1600w-os a jó.
Ja, a porzsákot is ki lehet mosni, fertőtleníteni. Én havonta megcsinálom! Legalább nem kell rohangálni a boltba porzsákért, ami sokszor nincs isKép

Vasalás:
Valóban csak nyirkosan lehet vasalni. Vag yha száraz a ruha, akkor locsolni szoktam a spriccelőjével+gőzölniKép
De a nyirkos ruhát először átvasalni és ha tényleg 1-2 húzásra megszárad, akkor még rágőzölhet az ember.

Szóval ma voltam a babyfun-ban.
Egy pasi volt és egy kicsit idegesítő.
A boltba nem is lehet bemenni, mert olyan kicsi és kupisKép
Pedig jó lett volna körülnézni. azt nem lehet. Az internetről kell megnézni, hogy mire van szükséged és úgy kérni. De mi van akkor, ha mondjuk nekem nincs netem és egy ismerősöm javasolta a boltot?
Szóval elég fura, meg sokat beszél az ürge.
Viszont tényleg nem drága.

Na nem untatlak tovább titeketKép

Sziasztok!
Angelani
31+6

Kép
angelani

Bocsi a sok helyesírási hibáértKép
Most nézemKép
De gáááááz!

Angelani

Kép
angelani

Sziasztok,
Angelani, hol is van ez a Babyfun diszkont, és miért nem lehet oda bemenni??
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Szmercsa!
A csalogány utcában van az I.Ker-ben.
A szénatérnél.
Mert olyan kicsi, hogy nem lehet beférniKép
De kaptam most egy papírt, mindjárt be szkennelem és megmutatom.

Lányok!
Vettem tenna rögzítőnacitKép
Azt ki kell mosni? Vagy a csomagból egyből használható (steril)?
De Hála, tudták, hogy mit keresekKép
Egyébként a 2db volt 340Ft.

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Ime a pocak krónika:

http://www.livejournal.com/community/august2005/168319.html

Lányok, én teljesen bezizzentem. Totál elfelejtettem, hogy már 33 hetes vagyok. Azt hittem, 32. Ez lehet védekezési mechanizmus a közelgő szülés ellen. :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dóri!KépDudukly!Kép

Köszia tippeket.
A Bosch jó áron van tényleg, lehet h megnézzük hétvégénKép

Csináltam borsólevest, most meg kukoricát főzök.
Szeretitek?
Én imádom.
Küldök nektek isKépNyami nyami.Kép

Baromi meleg van ma, nem?
Nekem már éjjel zsibbadt, és dagadt a kezem.

Angelani!Kép
Neked is ez szokott lenni, ugye?
Ez mitől van?Normális?

Utálom ezt a meleget!!!!!Kép

Inkább eső és hűvös legyen!
Sokkal aktívabb voltam, mint melegben!

Mea
mea

Mea:

Belekotty.

A zsibbadás is a vizesedéstől van. A sok viz elnyomja az idegeket. Tök normális. Sajna.

Nekem is mostanában olyan a bokám mintha kelt tésztából lenne.

Állitólag a napi 3-4 liter viz leviszi, kimossa a szervezetedből a bentragadt vizet. Ha nem iszol eleget, akkor még bőszebben kapaszkodik a tested a vizkészletéhez.

Tehát vedelni!

Nekem is itt figyel az asztalomon a 1,5 literes üveg, és elhatároztam, hogy minimum kettőt lenyomok belőle.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!Kép

Ez lehet a baj, alig iszom.
Na mostantól csak inni fogok egész napKép
Leves nem számít bele???Kép

Köszi a tippetKép

Mea
mea

Nem, sajna a leves meg a koffeines cuccok se számitanak bele.

Ellenben állitólag pl a dinnye jó vizhajtó. Meg maga is tele van folyadékkal.

Meg ugye cukorral. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Mea!
Már tegnap nekem is dagadt a bokámKép
A melegtől van. A zsibbadás meg lehet a pocaklakótól is, hogy nyom egy ideget.
Beszélj vele, hogy másszon arrébbKép
Ha kevés folyadékot iszol, az is okozhat görcsöt vagy zsibbadást, szédülést.
Én ma még csak fél litert ittam és szomjas is vagyok.
Most a gyomrom is ég, de nem szeretem a vizet, így lemegyek ücsiértKép
A víz is nyomja az idegeket, tehát ha vizesedsz, akkor zsibbadhatsz is. bár nekem nem akkor zsibbadt a karom sem.
Viszont mostanában olyan fura érzésem van, mintha nőnék. Úgy fájnak a lábaim. Főleg a jobb oldalon, ott egészen lent a hasam alján. Nehéz ezt leírni, mintha a baba keze ki akrna nyúlni, vagy néha izomláz szerű.
Szerintem ez normális, tágulok, a csontok húzódnak szét.

Nekem is azt mondta a doki, hogy független a vizesedés a folyadékbeviteltől. Marhaság, hogy kevesebbet kell inni.
Rokicának is igaza van.
Ilyenkor is kell sokat inni. tudom, olyan érzés, mintha az ember bokájába menne a sok vízKép

Valaki!!!! S.O.S.
Ki kell mosni a tena bugyit???
Mert, akkor most kimosom!
Még megszárad 2 óra alatt, amíg süt a napKép

Puszi!
Angelani
31+6

Kép
angelani

Hát lányok, ez aztán a pocak:

http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/Picture077ft.jpg

Ez az egyik kismama az amcsi fórumról, és NEM ikreket vár. 40. hét.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!Kép

Kemény a pocija, de ő is csak pocak Kép
Enyém is iígy előre áll, de még nem ekkoraKép

Annyira kiváncsi vagyok a jövő heti UH-ra, mekkora a babóKép

Ki megy mostanában UH-ra???

Mindjárt ledőlök, olyan bágyadttá tesz ez az idő.

Rokica!Kép

A Zara mellett nyílik a H+M?

Ott dolgoztam a Zara mellett a Kristóf téren egy utazási irdoában 3 évigKép
A munka nem hiányzik, meg a bejárás sem, de a sok bolt meg a belváros igen!!!Kép

Mea
mea

Mea:

Én meg a Váci u. 11/b-ben dolgoztam 3 évig a Berlitznél. Kép A Kristóf tér és a Régiposta u között.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani,
köszi, várom a papírt! Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!
Rokica a Te pocid sem semmi ám. Nekem kb. most akkora, mint neked 18 hetesen volt Kép
Teszek fel képet Kép

Kép

Kép

Ildi 33+6

Kép
vrucsincá

Vrucsincá:

Hát enyhén szólva filigránabb alkatnak is tűnsz mint én. :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ildi!Kép

Hát nekem is sokkal nagyobb így a 32.héten.)
De nagyon csini vagy, örülj nekiKép

Rokica!Kép
Ez jóKép akkor lehet hogy össze is futotunk az utcán csak még nem tudtuk ki kicsodaKép

Na megettem 2 db kukoricát, olyan jól laktamKép
Ki kér???

Nálunk most beborult kicsikét és fúj a szél, hűvösebb van szerencséreKép

Ma dolgozik utoljára sokáig a páromKép
DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!Kép

Megyek lepihizek és olvsaok babakönyveketKép

Puszi

Mea(32+4)

Mea
mea

IldiKép

Mennyit híztál eddig?5-8 kg-ot???Kép

Mea
mea

Mea! 50-ről indultam és most vagyok 56,3 kg (ruha nélkül) Ez mind a pocak, illetve tartozékai Kép Máshova sehova nem ment, pedig nem ártott volna egy kicsi. Néha úgy érzem, hogy alig fér el bennem a babó, aki ráadásul egy picivel nagyobb is a koránál (az UH szerint).

Kép
vrucsincá

De jó, te vagy az ideálisan hízó kismamiKép

Mea
mea

Sziasztok!

Szmercsa!
Elég kicsi a képKép
Teljesen láthatatlanKép
Remélem, ki tudod nagyítani. A neten is fent van, de van aminek már más az ára.
Ha így nem jó, akkor küldj egy E-mail címet és átküldöm. Úgy könnyebb kinagyítaniKép
Az én címem: angelani@citromail.hu
Pussz!
Kép

Kép
angelani

Hmm. Még csak most sikerült megkezdenem a második 1,5 literes adagot. Nem is olyan könnyű 3 liter vizet meginni egy nap. Lehet, hogy nem kellett volna olyan sok tejet inni, és talán a teát meg azt a cola lightot is kihagyhattam volna...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Vrucsincá!
Nagyon csinos vagyKép
Most már tényleg úgy érzem, hogy szégyen ennem isKép
De azért gratulálokKép

De még mindig nem kaptam választ a kérdésemreKép Kép Kép
A Tena bugyit ki kell mosni???
Már kétszer kérdeztemKép
PLEASE! Valaki szánjon már megKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani,
köszi - köszi Kép, lementettem, de sajna, ha nagyítom teljesen elhomályosodik Kép
Átküldenéd emilen is? sz.mercsa@freemail.hu
És még egy kérdés: láttál ott valami cuccot? milyen minőségűek? mik vannak?
pusz
szmerca
szmercsa

hello csajok!
pocakos képek isteniek!!!KépKépKép
jó fej a sorozatod RókicaKép!
Vrucsincá az nagyon komoly mennyire nincs rajtad tényleg semmi felesleg!nagyon csinik vagytokKép!
Iszonytató meleg van!én is a hüvi,esős időre szavazok,de hétvégén majd jön megint újra állítólag!csak ideérjen!
Én most natúr lecsót főztem,az jó lesz 1-2 napig,most magamnak meg kisütöttem mirelitt mini-halakat és salival befaltam az egészet!most már hetek óta rá vagyok zizzenve a halakra,de főleg a tonhalra,azt reggelire is kívánom!és kétpofára rágcsálom a natúr-mandulát,mint a kismókus!Kép
amúgy kívánok én mindent!
pár napja vlki töltött paprikát emlegetett,azóta az is az eszembe van!Nyami-nyami!
Mea,
én is a köv.héten megyek uh.ra,oda kedden,csütörtökön meg a Péterfys védőnőhöz újabb vérvételes vizsgálatra!a dokim szabira megy és ezért megyek hozzá elöbb!
már nagyon várom!rég láttam a kis huligánt!
mostanában állandóan kidugdossa a popsiját,legalábbis szerintem az az!és a lábát is kitapogattam múltkor,erre elhúzta és odarúgottKép,úgyhogy leszálltam róla!
Nyúlné28+3

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Fúú csajok,itt vihar lesz,juhéjj!Kép
megyek az ágyikóba készenlétbe alvásra!Kép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Köszönöm a bókokat Kép

Angelani! A Tena bugyit szerintem ki kell mosni, ugyanúgy mint bármely más új fehérneműt.

Rokica! 3l folyadékot én képtelen vagyok meginni, úgy is hogy odafigyelek arra, hogy minél többet igyak, max 1,5l-t iszom egy nap.

Ildi 33+6

Kép
vrucsincá

Huh, Ildi nagyon csini vagy.

Roki, jók így egymás mellé rendezve a fotók. A mosószer fogyását is figyelmmel lehet kísérni a pocak növekedése mellettKép.
De a folyadékfogyasztásban nem értek teljesen egyet, a leves is beleszámít, de a koffeintartalmú italok (kávé, kóla, erős fekete tea) fogyasztásakor azok kétszeresét kell vízzel lenyomni. (Ezek visszatartják a vizet, ezért kell rá dupla ásványvíz. Olaszországban a kávéhoz nem véletlenül hoznak egy pohár bubimentes ásványvizetKép.)

Ha visszakapom a tesómtól a gépet, én is megörökítem a pocakméretemet. Ma a tescóban a pénztáros megkérdezte, hogy ugye nemsokára megszületi a baba? Mondtam neki, remélem nem, még kibírja 2,5 hónapig. Teljes döbbenet. Mikor hagyják abba, hogy meg akarják születni velem a babót??? Csak szeptember végén lesz nyugtom???

Angelani, szagold meg, ha nagyon új szaga van, mosd ki, nehogy valami tárolószer/fertőtlenítő kimarja a bőröd.

Dori, bocs, csak csodálkoztam, mert én még most vettem rucit. De akinek 6-al kezdődik a kilóinak száma, ne panaszkodjonKép. Nagyon csini vagy a képeken.

A tegnap kimosott rucik nem bírnak megszáradni. Tegnap és ma du. is nagy zivatar volt nálunk. Szegény babó úgy fél a villámtól és a dörgéstől mint én. (Vagy csak miattam stresszel ő is???)

Angelani, mi a túró van ezen a papíron ami olyan izgi? Ezek a tenna bugyik mindenhol más áron vannak? Angelani, Te felirattatad?
dudukly
Isaszeg

Roki!

Kérdezd meg ezt a hírdetőt: http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=30&post=576180#POST576180
lehet, hogy adja csak a talpat is.

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly!

Köszi szépen!! Kép Már irtam is neki emailt.

Lehet valakinek fel kéne homályositani szegényt hogy most ugyanez a babakocsi vadiújan 25e a Brendonban. Csak az a talp nincs hozzá. De akkor is.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Helló!

Nyúlné!

Zuglóba már elért a vihar!Kép
A töltött paprikát ha megengeded én voltam bátor emlegetni, ugyanis imádom és anyukám főzött nekünk is!(Mondtam is hogy jövő héten ismételhetiKépKép
Most túrós metéltet főzök sült szalonnávalKépKépKép
(Jó diétás, mi?? 0 vitaminKép, és még bevállalnám Mea főtt kukoriját!Hallod Mea, jöhet, nyitva az ablakKépKép

Vrucsinicá!
Én is gratulálok, de jó hogy feltetted a képet, legalább nem agonizálok azon hogy az enyém milyen pici!Na mindjárt csinálok is képetKépKép
Tényleg ügyi vagy, hízással isKép, értékelne téged a dokim és mint követendő példát mutogatna téged a kismamáinakKépKép

Róki!
Köszi a mózeslinket, apa hazajön és megmutatom neki!
Tényleg jó a sorozatodKépKép
Majd fog ámulni a Pinduri ha majd nagyobb korában mutogatod nekiKép

H&M Csatlakozom, nem lesz "baráti" kedevezményes klubbkártyád???

Dori!
Az érzéstelenítő miatt ne aggódj, nekem kb a 3. hónapban húzta ki a doki mind a két bölcsifogamat, semmi gond az érzéstelenítővel, csak helyi hatású, nem jut el a babóhoz!Kép

Angelani!
A tennát majd én is kimosom de csak úgy kézzel, ezt nem tenném be a gépbe szívesen, ki tudja, lehet hogy csak cérnákat látnék viszontKépKépKép
A kocsit otthagytam a szervízbe, majd holnap kiderül mi a pálya vele, állítólag a vezetékek alatti fémtábla mindegyik autóban rozsdás a párától, vízbefolyást meg nem láttak pedig lemosták a kocsit, na majd figyelek és többször meg fogom ezt nézetni!Ja és egyik ismerősömnek van olyan kütyüje amivel végig lehet mérni minden alkatrészt hogy új e vagy nem!El fogok hozzá menni!

Mindjárt jó a tészta, megyek falniKépKépKép

Mea!
Én is jövő hét szombaton megyek babólesre!Remélem minden ok, majd összevetjük az adatokat???

Megann 31+4

Kép

Kép
megann

Róki és többiek!

Szerintetek megéri megvenni csak az autóshordozó miatt azt a brendonos babakocsit 25 e-ért???(mert amúgy Bergon kocsit szeretnék)
Mert a jobb autósülések 30 e és afölött vannak, a pierre cardin 16-ba kerül a Chicco 18-20-ba!
Mi van ha a babakocsit majd csak később használom amikor már ül a baba??Vagy mennyiért lehetne eladni csak a kocsit??
Szerintetek nagyon hülye ötlet???

Megann

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?