Helló!
Nyúlné!
Zuglóba már elért a vihar!
A töltött paprikát ha megengeded én voltam bátor emlegetni, ugyanis imádom és anyukám főzött nekünk is!(Mondtam is hogy jövő héten ismételheti
Most túrós metéltet főzök sült szalonnával
(Jó diétás, mi?? 0 vitamin
, és még bevállalnám Mea főtt kukoriját!Hallod Mea, jöhet, nyitva az ablak
Vrucsinicá!
Én is gratulálok, de jó hogy feltetted a képet, legalább nem agonizálok azon hogy az enyém milyen pici!Na mindjárt csinálok is képet
Tényleg ügyi vagy, hízással is
, értékelne téged a dokim és mint követendő példát mutogatna téged a kismamáinak
Róki!
Köszi a mózeslinket, apa hazajön és megmutatom neki!
Tényleg jó a sorozatod
Majd fog ámulni a Pinduri ha majd nagyobb korában mutogatod neki
H&M Csatlakozom, nem lesz "baráti" kedevezményes klubbkártyád???
Dori!
Az érzéstelenítő miatt ne aggódj, nekem kb a 3. hónapban húzta ki a doki mind a két bölcsifogamat, semmi gond az érzéstelenítővel, csak helyi hatású, nem jut el a babóhoz!
Angelani!
A tennát majd én is kimosom de csak úgy kézzel, ezt nem tenném be a gépbe szívesen, ki tudja, lehet hogy csak cérnákat látnék viszont
A kocsit otthagytam a szervízbe, majd holnap kiderül mi a pálya vele, állítólag a vezetékek alatti fémtábla mindegyik autóban rozsdás a párától, vízbefolyást meg nem láttak pedig lemosták a kocsit, na majd figyelek és többször meg fogom ezt nézetni!Ja és egyik ismerősömnek van olyan kütyüje amivel végig lehet mérni minden alkatrészt hogy új e vagy nem!El fogok hozzá menni!
Mindjárt jó a tészta, megyek falni
Mea!
Én is jövő hét szombaton megyek babólesre!Remélem minden ok, majd összevetjük az adatokat???
Megann 31+4