Hari!
Nagyon édik az állatok!
Szegény kutyi, milyen rossz lehet neki!
Remélem hamar jobban lesz!
Azt a macsekot meg küldd át éteren nekem egy kiadós dögönyözésre
egyszerűen tűz gyúlik a lelkemben ha egy ilyen hempergő szőrcsomót látok, hogy jól megdögönyözzem!Kérlek küldd át hozzám, léci, léci, léci
Jó nagy poci, az enyém továbbra is elbújik a tiéd mellett
, pedig te egy hónappal később szülsz!Majd holnap rakok föl képet, hogy az enyém milyen pici a tiédhez képest, ilyenkor mindig elkeseredem, hogy vajon minden rendben van e???(De hát eddig minden mérés jó lett)
Hajvágás: Látszik, hogy nem olvastad a Barátnőim a terhességről című könyvet
Ott az első oldalakon ráparancsol az író az olvasóra, hogy ne dőljön be a hirtelen támadt frizura-változtatási rögeszméjének, mert később megbánja
.
Lám visszaigazolod a könyv hitelességét!
Másrészt tényleg ne sajnáld, lesz még szép hosszú hajad
Mea!
A fogdoki azért saját érdek, ne hanyagold el!Sok nőnek terhesség után romlik ám a fogija, főleg ha nincs folyamatos kontroll alatt!Nekem a védőnő is követelte a pöcsétet a kiskönyvbe, a tiéd nem hiányolta???
Számolás: Nagyon jó!Szépen fejlődsz
, most jól írtad, betöltött 31 hét azaz most vagyunk a 32. hétben!
Napraforgóolaj:
Beszélgettem egy kicsit a patikusnővel és mondta, hogy kezdésnek semmiképp nem ajánl flancos Johnson, Nivea és egyéb termékeket, mert illatosítottak, allergizálnak!
A napraforgóolaj pont arra való mint a babaolaj, fürdés előtt a hajlatokat át kell kenni vele.
Emlékszem még tesómtól láttam!(az ő babáját is egyből kicsapta a kiütés a mindenféle babacuccoktól, csak később pár hónap múlva tudta használni)
Úgyhogy én mindenből először csak a patikait fogom venni,(fel fogom iratni a dokival) azok mind mentesek mindenféle adalékanyagtól és 10%-ot kell fizeni recepttel!
Lesz min idegeskedni a felesleges kiütések nélkül is
Mellszívó: Nekem még nincs, de várok még, mert amikor a nagykerbe voltam arról informált a nőci, hogy most vannak tárgyalásban hogy elektromos Aventet hozzanak be az országba(ez a legújabb).
Azt mondta érdemes várnom, hátha szeptemberig bejön!Azért majd ráugrasztom a témára az ausztriai ismerősöket is, hátha oda hamarabb odaér az ujdonság!
Egyébként Via poharakat és tejeszacsit már vettem(Kika)!
Alkohol: Igen 70%- os alkoholt kell kérni, azt hiszem másmilyen nincs is!
Benianyu!
Engem már jóelőre aggaszt ez a hajhullás dolog!
Nem tudod, nem lehet terhesség alatt Revalidot vagy egyebet szedni,(legalább egy kis sörélesztőt?)??? Tudod én nem ékeskedem valami dús hajkoronával
Én 2 db-os tenna necbugyit vettem 440-ért és nekem is tudta egyből a patikusnő, hogy mit keresek!
Megann 31+3