Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szóval holnap lustizomKép
Nem meséltem el egy történetet.
Sajnos elég cikiKép

Régen voltam urodinamiai vizzsgálaton. Ezt úgy csinálják, hogy a hugycsőbe vezetnek egy katétert és feltöltik a hólyagot.
Ezt azért csinálták, mert néha elcsöppent a vizeletem. Ez részben idegi, részben a műtét egyik "szövődménye".
Már egy ideje nem nagyon volt semmi.
De az egyik nap igencsak becsurgott 1-2 csepp.
Az éjszaka arra ébredtem, hogy hát nagyon kell pisilnem és éppen elengedőben van a dologKép
Szóval mire kiszálltam az ágyból (pedig gyors voltam), már a combomon csurgott.
Én lettem a bepisilős anyukaKép
Elvileg valami hypersensitív hólyagműködésem is van.
De hagyjuk. A doki legalább olcsóbban írja fel a tenna betétet. Bár eddig mindig odaadtam a barátnőmnek a receptet és csak 90 Ft-ot fizetett érte. A boltban valami 400ft körül van az ára.
holnap már magamnak iratok felKép
Talán még hálós bugyit is felír ha megkérem és ha lehet.

Na lépek!
Sziasztok!
Jó éjt!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!Kép

Gyors helyzetjelentés.
Minden rendben volt dokinál, vérévtel leletei is rendben, zárt méhszáj.Kép
Jövő héten láthatom is manónkat Uh-n szerdánKép

Hazafelé viszont felsővezetékszakadás voltKép
Apukám jött be értünk Gödre NagymarosrólKép

Ott álltunk 1 órátKép

Majd visszaolvasok!

Megvette párom a fésülködőtKépKépKép
Hozza haza este úgy 11körülKép

Jó későn jön megintKép de már csak 1 nap és végeznek!!!

Puszi Nektek majd jövök még és reagálok mindenreKép

Mea
mea

Megann!Kép

A dokim úgy mondja hogy 31 hetes vagyok(tehát betöltött 31 és 32.hetemet kezdtem)
Ezek szerint így kell mondani mégis????

Most akkor hogy is van ez???Kép

Magyarázzátok már meg szőke agyamnakKép

Mea
mea

Megann!Kép

Én EXTRÁT vettem 20 db-osat Tenaból.
Az alkoholt csak úgy kell kérni, hogy 70%-os???
És napraforgóolaj mihez kell???

Mea
mea

Csajok!Kép

Akinek még nincsen mellszívója, ezt találtam babaszobán, így vettem én is talán ettől a lánytól ugyanennyiért!!!
És ez már az új fajta AVENT VIA!!!!
Egyből fagyasztóba tehető pohárba lehet fejni, nem zacsiba, de az is csatlakoztatható, meg a régi üvegek is!!!

Szerintem nagyon megéri ennyiért mert bontatlan!!!

Új AVENT ISIS VIA mellszívó ajándék cumisüveggel, BONTATLAN!!!

AVENT ISIS VIA mellszívó ajándék cumisüveggel új bontatlan csomagolásban eladó. Összesen 2 doboz. Ára: 11.000.-Ft.
Sajnos jelenleg nincs internet lehetőségünk, ezért csak TELEFONON lehet érdeklődnia 06 30 2469453-as tel. számon!!!!!!!!!(Benedek Mónika)
Postázás továbbra is ingyenes, csak ELÕÁTUTALÁSSAL, illetve belvárosi találkozó megoldható!

Mea
mea

Cspjon le valaki rá, nagyon megéri boltban 15000-16000Ft ez a fajta még.
A régi meg 13000 körül.

És tényleg zsír új + ajándék cumisüveg jár hozzá!!!

Mea
mea

kép róla:Kép

Mea
mea

Na, megint itt vagyok. A kutyus azóta már összepisilt egy garnitúra szőnyeget amit alá tettem. De már egyszer kimentünk az udvarra is pisilniKép Aztán ivott is egy kicsit, bár azt kihányta, de azért legalább mozgott egy kicsit. Most azóta újra csak fekszik. Olyan kis édes. Bár kicsit olyan érzésem van, mintha rátenne egy lapáttal, hogy bent maradhasson éjszakára. Még szerencse, hogy nem tudja, hogy akkor is bent maradhatna, ha már jobban lenneKép

Mea, gratulálok a fésülködőhöz! Tök jó olyat megszerezni, amit már régóta szeretne az ember.
Meg tök rendi a férjed, hogy elmegy érte neked. Ilyenkor azért tudok ám irigy lenni, és nem a fésülködőreKép

Rokica, te azt a bölcsőt vetted meg, ami fent van még a babaszobán? Ha jól emlékszem Kis Gabi árulja talán, de lehet, hogy rosszul emlékszem a névre. Csak mert feleslegesen nem írok neki, és nagyon az az érzésem, hogy sajnos én ezt a darabot láttam nálatokKép

Dudukly, én is tök jól érzem magam ebben az állapotban. Csak hogy valami jót is írjakKép Eltekintve a csípő/medence fájástól most jól vagyok, és ha minden igaz holnaptól még jobb idő lesz, és akkor még jobban leszekKép

Igaz holnap be kell mennem a munkahelyemre, leadni megint a betegpapírokat, minden hónapban le kell adnom egyszer, amit a háziorvos ad. Pontosabban a nőgyógyász ír egy papírt minden hónapban, amit le kell adni a háziorvosnak, és amit ő ír azt meg le kell adnom a munkahelyemen az üzemorvosnak. Csak hogy egyszerű legyen a dologKép Úgyhogy majd hallgathatom, hogy mekkorát nőtt a pocakomKépCsak kicsit zavar, hogy itthon kell hagynom a kutyust a párommal. Remélem azt a kis időt kibírja itthon, és nem lép leKép

Fú, most annyira kívánom az édességet, mindjárt keresek is valamit. Holnap úgyis megmér az üzemorvos, ha még van annyi egység a mérlegénKép

Angelani, bár gondolom ez nem vígasztal, de én majdnem minden reggel "bepisilek". Mindig arra ébredek, hogy már nagyon kell, és amíg leérek a tetőtérből a WC-ig, természetesen rögtön hapciznom kell és olyankor nem tudok oldafigyelni és rögtön be megy pár cseppKép De hát ez van. Szerencsére napközben nem fordul elő, mert akkor nem hagyom az utolsó pillanatokra a dolgot. Na mindegy, csak mint "érdekességet" írtam.

Hari 27+4

Kép
Kép
hari

Hari!Kép
De aranyosan írtad, sajnálom, hogy a Tiéd nem ilyenKép

De amúgy most odavitték páromnakKép
Meg néha morog ám, csak én erőszakos vagyok és mindig kiharcolok mindentKép

Mea
mea

Senkit nem érdekel a mellszívó???

Mea
mea

Engem érdekelne, de ugye tegnap már vettem egyetKép Viszont a Kikában lehet még kapni zacsit a lefagyasztáshoz, vagy valahol? Vagy már kivonták a forgalomból? Lehet hogy én emlékszem rosszul, de mintha azt mondtátok volna, hogy nem sokára nem lehet majd kapni. Vagy már elkéstem?
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok lányok!

Csak most keveredtem ide, mindjárt visszaolvasok, de előbb leírom, hogy milyen jó történt ma velem.

Már lassan két hónapja húzom a fogorvosi látogatást, mert be voltam tojva. Tervben volt, de állandóan halogattam. Hétfőn erőt vettem magamon és mára kértem időpontot. Új doki, még nem voltam itt, a barátnőm ajánlotta. Beültem a székbe, kérdezte, hogy mi a panaszom. MOndtam neki, hogy az nincs, csak kismamaként a kötelező vizsgálatra jöttem. Megnézte a fogaimat és nagyon megdícsért. Nincs egy rossz sem, még a fogkövet sem kell leszedni, annyira szépen rendben van tartva. Bepecsételt a kiskönyvbe és nem fogadott el egy vasat sem.
Ehhez képest majdnem 20.000 forinttal mentem, nehogy leégjek, bár reméltem, hogy nem kell ott hagyni és bedobtam a parkolóórába 2 órára. 20 perc múlva már újra a kocsiban ültem.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hari!Kép

Szerintme még lehet kapni, nem késtél le róla.Kép

Benianyu!Kép

Kötelező menni fogorvoshoz?
Én sem mentem még, nem is szeretnék.

Kell valamihez hogy voltam???

Mea
mea

Annamami!

Duduklynak igaza van, 100x135 és 40x60 a méret.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Mea, a kiskönyvedben elvileg szerepelnie kell, hogy voltál, de lehet, hogy nem mindenhol veszik komolyan.

Kép
Kép
hari

MeaKép
Tényleg gyönyörű a fésülködőasztalod!Használd egészséggelKépKépKép Gratulálok!Kép

Te ma 31+3 vagy,nem????Azaz betöltött 31.hét plusz három nap,ezért mondják a dokik,hogy 31 hetes vagy!Kép Szerintem.
Nekik a "betöltött" hetek a fontosak,nekünk meg a már megkezdettekKépKépKép
annamami

Hari
Jobbulást a kutyusnak. Remélem, hamar regenerálódik.
A férjed meg akkor jönne rá, hogy belezavarodna nélküled és a baba nélkül, ha otthagynád, vagy kiraknád. Addig ül a biztosban és éli a szinte agglegény életét. Bocs, hogy így beleugatok, de az én férjemnek is volt egy ilyen korszaka. Most is csak egy kicsit jobb, de már az is valami.

Zsóf,
Nagyon szép az ágynemű huzat! Kép

Angelani,
Engem is előre akart ma engedni egy nagyon kedves középkorú hölgy a sorban. Nem fogadtam el, mert nem siettem sehova, de nagyon jól esett.
A zöldségesnél viszont kifejezetten élvezem, hogy mindig szebb árut kap, ha meglátja az egyre nagyobb pocakomat.

Mea
Örülök, hogy mindent rendben talált a doki Kép
Gratula a fésülködőhöz is. Biztos nagy öröm, mert már rég vágytál egy ilyenre.

Holnap szabin leszek, de annyi az elintéznivalóm, hogy nem fogok unatkozni. Szülésznő (első randi), szemészet (kontaktlencse vizsgálat), védőnő és kozmetikus.

Benianyu

benianyu

Lányok a fésülködőasztalról jut eszembe, úgy bánom már, hogy az elején levágattam a hajamat. Már szép derékig érő göndör hajzuhatagom volt, és nem is akartam megválni tőle, mert szerintem még egyszer nem lesz türelmem megnöveszteni, de nagyon hullott, meg ápolni se tudtam az elején és így lett először vállig érő, aztán rövid. Most már úgy látom nem hullik, úgyhogy most már sajnálom, hogy nem voltam türelmesebb és nem hagytam meg. De késő bánat. Bár most meg úgy érzem, hogy simán van türelmem növeszteni. Pár év és megint hosszú leszKép

Kép
Kép
hari

Mea,
Ahogy Hari is írta, a kiskönyvedben a vizsgálatok között szerepel fogorvosi vizsgálat is. Nekem a nőgyógyász is szólt, hogy ideje lenne már elmenni.

Az előbb elfelejtettem leírni, hogy még egy jó dolog ért ma. Kb. két és fél hete felhívtam az I. kerületi Anyakönyvi Hivatalt (ott volt az esküvőnk), hogy szeretnék kérni másolatot a házassági anyakönyvi kivonatról és mi a teendő. Megemlítette az ügyintéző hölgy, hogy nem muszáj bejönni, írjak egy kérvényt. Másnap elküldtem és ma már itt volt a postaládában egy eredeti anyakönyvi kivonat, 2005. júliusi dátummal.

Benianyu

benianyu

Benianyu, igazad van, de ez mindenkire érvényes, szerintem mindenki (a többség) akkor jön rá, hogy mennyit ér amilye van, amikor elveszti. Sokszor eljátszom a gondolattal, hogy hogy boldogulna nélkülemKép
De azt hiszem sose fogom megtudni.

Kép
Kép
hari

Hari
Most ne bánd a hajad. A terhesség alatt ugyan nagyon jó lesz a minősége és nem hullik, de a szoptatásnál nagyon fog hullani.
Nálam minden hajmosásnál telis tele volt a kád hajjal. Eléggé el is voltam kenődve, bár szerencsére sok hajam van. Szoptatás után visszaáll a régi állapotára.

Benianyu

benianyu

Hari
Az én férjem sem, pedig néha megérdemelné.

benianyu

Rókica,
az alábbi képeden, amit a minap betettél, láttam a mózeses babakocsit. Nagyon megtetszett és anyukám ma véletlenül szerzett egy hasonlót. Kinézetre azt mondja nagyon hasonló, csak a mózes huzata kissé avittos. Szerinted mennyiért érdemes megvenni? Õ 6000-ret kér érte, én picit sokallom.
Tied mennyi volt és kaptál-e hozzá vmi kiegészítőt?

http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/babyroom007.jpg

Tena bugyi 360 Ft volt, így vett ancim. Ráadásul a gytárosok egyből tudták mit akar! Kép

Mea,
hihetetlen milyen jól vásárolsz használt cuccokat!

Falina 33+5
falina

Teszek fel nektek "izgi" képeketKépKép
itt látszik szegény kutyun a kötésKép

Kép
Kép
hari

ZsófKép
Köszi!!!Szerinem veszek egyet!Kép
Segíííííítség!!!Képnem tudom letölteni a képeket a digi gépről!!!Pedig mindent lefotóztamKépKépKépValami miatt nem megy!!!Még sose volt ilyen....most jól nem tudom megmutatni nektek az eddigi szerzeményeket...KépBrühühühüKép
annamami

Kép itt is a nagybeteg látható, de betakargatvaKép

Kép
Kép
hari

Kép
ő a legkissebb cicus amint élvezi a nyári fűtéstKép

Kép
Kép
hari

Képés az utolsó a pocakomrólKép

Kép
Kép
hari

HariKép
Hát ez a kutyus annyira de annyira aranyos!!!Most már értem miért volt lelkiismeret furdalásod....remélem hamar felépül és megerősödik és még sokáig örültök majd egymásnak!Kép
Ja! és szerintem a babára is nagyon fog vigyázni!!!Kép
annamami

Köszi Annamami!!Kép
Hogy érted, hogy nem tudod letölteni a képeket? Mit csinál, mit ír ki, vagy valami ami alapján segíthetünkKép

Kép
Kép
hari

Lányok!Kép

Kötelező a fogorvosi vizsgálat?
És mi a következmény ha nem megyek el???
Nem kapok Tgyást? vagy Gyedet?Vagy egszeri anyaságit????

Aranyosak vagytok, hogy így biztattatok fésülködő asztal ügyben, már várom hogy hozza a páromKép

mondjuk nem tudom hol lesz most, szerintem gyerekszobiban egyelőre mert hálónkban most nem fog elférniKép a bölcső meg pelenkázó meg hintaszék miatt.KépKépKép

Hari!Kép
Nagyon édi a pocakod!!!Kép

Mea
mea

Hari!Kép

Kutyuska cica is édiKép
Szegény kutyika jobbulást neki!!!Kép

Mea
mea

Mindenkinek van már mellszívója?
Hahóóóóó!Kép

Mea
mea

Mea,
Nem hiszem, hogy amiatt nem kapnád a Tgyást/gyedet/anyaságit, mert nem voltál fogorvosi vizsgálaton. A nőgyógyászod nem is mondta? Egyébként még most is elmehetsz. Remélem, úgy jársz, mint én Kép

(Nekem van mellszívóm.)

Hari,
Csinos a pocakod Kép

benianyu

Úgy látom mindenki elment már aludni. Kép
Akkor én is el teszem magam holnapra.

Jó éjt!
Benianyu
27+3

benianyu

Na megjött párom.

Jó éjt Nektek!

Holnap talizunk itt!!!Kép

Mea
mea

Hari!

Nagyon édik az állatok!
Szegény kutyi, milyen rossz lehet neki!Kép
Remélem hamar jobban lesz!Kép
Azt a macsekot meg küldd át éteren nekem egy kiadós dögönyözésreKépKépKép egyszerűen tűz gyúlik a lelkemben ha egy ilyen hempergő szőrcsomót látok, hogy jól megdögönyözzem!Kérlek küldd át hozzám, léci, léci, léciKépKépKépKépKépKép
Jó nagy poci, az enyém továbbra is elbújik a tiéd mellettKép, pedig te egy hónappal később szülsz!Majd holnap rakok föl képet, hogy az enyém milyen pici a tiédhez képest, ilyenkor mindig elkeseredem, hogy vajon minden rendben van e???(De hát eddig minden mérés jó lett)

Hajvágás: Látszik, hogy nem olvastad a Barátnőim a terhességről című könyvetKépKép Ott az első oldalakon ráparancsol az író az olvasóra, hogy ne dőljön be a hirtelen támadt frizura-változtatási rögeszméjének, mert később megbánjaKép.
Lám visszaigazolod a könyv hitelességét!
Másrészt tényleg ne sajnáld, lesz még szép hosszú hajadKépKépKép

Mea!
A fogdoki azért saját érdek, ne hanyagold el!Sok nőnek terhesség után romlik ám a fogija, főleg ha nincs folyamatos kontroll alatt!Nekem a védőnő is követelte a pöcsétet a kiskönyvbe, a tiéd nem hiányolta???
Számolás: Nagyon jó!Szépen fejlődszKépKép, most jól írtad, betöltött 31 hét azaz most vagyunk a 32. hétben!KépKépKép

Napraforgóolaj:
Beszélgettem egy kicsit a patikusnővel és mondta, hogy kezdésnek semmiképp nem ajánl flancos Johnson, Nivea és egyéb termékeket, mert illatosítottak, allergizálnak!
A napraforgóolaj pont arra való mint a babaolaj, fürdés előtt a hajlatokat át kell kenni vele.
Emlékszem még tesómtól láttam!(az ő babáját is egyből kicsapta a kiütés a mindenféle babacuccoktól, csak később pár hónap múlva tudta használni)
Úgyhogy én mindenből először csak a patikait fogom venni,(fel fogom iratni a dokival) azok mind mentesek mindenféle adalékanyagtól és 10%-ot kell fizeni recepttel!
Lesz min idegeskedni a felesleges kiütések nélkül isKépKép

Mellszívó: Nekem még nincs, de várok még, mert amikor a nagykerbe voltam arról informált a nőci, hogy most vannak tárgyalásban hogy elektromos Aventet hozzanak be az országba(ez a legújabb).
Azt mondta érdemes várnom, hátha szeptemberig bejön!Azért majd ráugrasztom a témára az ausztriai ismerősöket is, hátha oda hamarabb odaér az ujdonság!
Egyébként Via poharakat és tejeszacsit már vettem(Kika)!

Alkohol: Igen 70%- os alkoholt kell kérni, azt hiszem másmilyen nincs is!

Benianyu!
Engem már jóelőre aggaszt ez a hajhullás dolog!
Nem tudod, nem lehet terhesség alatt Revalidot vagy egyebet szedni,(legalább egy kis sörélesztőt?)??? Tudod én nem ékeskedem valami dús hajkoronávalKépKép

Én 2 db-os tenna necbugyit vettem 440-ért és nekem is tudta egyből a patikusnő, hogy mit keresek!

Megann 31+3

Kép

Kép
megann

Na jól felhúztam magamKép
Párom elvitte munkájához a porszívómat és fa...án tönkrevágta!!!
egész nap fúrás közben az én szupi kis porszívómat használta azt csodálkozik, hogy leég!!!Kép
És még neki áll feljebb, hogy vesz másikat.
Szarik rá, hogy semmi baja nem volt!!!
Meg hogy én meg vigyázok mindenemre!!!

Na Hari most cseréljél velemKépKépKép

Mea
mea

És már nincs itt senkiKépKépKépKép
BRÜHÜHÜHÜKépKépKépKép
És még mindig dolgoznak lent a műhelyben!!!!Kép

Kivagyok akadvaKépKépKép

Mea
mea

Jó estét!Kép

Ildi,
amikor én voltam kórházban, a császárosoknak is majdnem ugyanakkor lett tejük (sőt volt, akinek hamarabb, mint nekem), mint a normál úton szülőknek, kb. 3-4 nap alatt (mondjuk én fizetős szobában voltam, ott valahogy készségesebbek voltak a nővérek a kihozást illetően). Próbáld azt elérni, hogy minél hamarabb kihozzák a babát, és szopizhasson, lehetőleg a műtét után 6 órán belül mindenképpen. Ez könnyebben elérhető akkor, ha van bent segítséged (rokon, barátnő), és tudsz arra hivatkozni, hogy majd ő segít ellátni a babát. Ha mégsem hozzák ki, próbáljál fejni egy keveset, az is stimulálja a mellet.

Angelani,
az intimtornát nem próbáltad még? Én a Kriston félét kezdtem el szülés után, hasonló problémák, plusz aranyér, plusz hüvelygondok miatt, és nagyon bejött. A tanfolyam elég drága, de én pl. könyvből tanultam meg, és így is segített, pedig biztos van, amit jobban is lehetne csinálni.Kép

Hari,
a haj terhesség alatt nem hullik annyira, mint előtte, de kb. a szülés után 2-3 hónappal az is kihullik a többivel együtt, ami előtte nem. Én úgy élveztem, hogy a terhesség alatt dús a hajam, aztán meg a férjem nem győzte porszívózni a hajszálak tömkelegét, elképesztő volt. De pár év alatt tényleg megnő, ne sajnáld, hogy most rövid.Kép Én is most vágattam le, de már növesztem is (bár én csak kicsit), mert hiába mondtam a fodrásznak, hogy elöl hagyja hosszúra, csak levágta. Valahogy nincsen szerencsém a fodrászokkal ilyen téren, az esküvő előtt is túlságosan rövidre vágták. Most látom, Benianyu is írt a hajhullásról, mindig lemaradok.Kép Kutyusnak jobbulást!

Mea,
én itt vagyok.Kép Sajnálom a porszívót, valahogy a férfiak annyira nem gondolkodnak néha! Egyik ismerősöm mesélte, hogy a férje a régi csirkehúslevest beleöntötte a vécébe, csak éppen az nem jutott eszébe, hogy a csontokat esetleg ki kéne szedni belőle, így jól eldugult a vécéjük, szakembert kellett kihívni.

Na, megyek aludni.Kép

Kóbor
kóbor

OFF:

Dorka,
most olvasom csak. Köszönöm, hogy jelentkeztél! Kép
Kapott ma 2 ajánlatot, de term. a legjobb hely kiválasztása érdekében mindenképpen megadom a mailcímem:
tima kukac freemail pont hu
Párom már alszik, én meg abszolút laikusként sajnos nem tudom ért-e PHP-hez vagy a My SQL-hez.
Reggel megkérdem tőle érdekli-e.
Addig is küldhetsz egy mail, hogy legyen mire visszajeleznünk, ha pozitív lesz részéről a válasz. Kép

Mégegyszer köszi:
Falina
falina

Vrucsincá,
én már akkor felfigyeltem, hogy együtt haladunk, mikor beköszöntél hozzánk és leadtad az adataid! Kép
Azóta is bánt, hogy Penna berakott elém a tábliba, hisz én voltam itt a kezdetektől és abc ügyileg is én lennék előtted. ;) Sértődés nincs és a Bebe Confort bkocsin még mindig gondolkodom! Viszont én ilyen nehezen döntős vagyok, nomeg azért nem 2 Ft-ról beszélgetünk persze. Ha így haladok, nem lesz kocsi/hordozó mire megszületik Pincuri...

Mea,
engem is érdekelt volna a mellszívó 2 héttel ezelőttig. Akkor ugyanis sikerült 15540 Ft-ért megvennem ugyanezt... Irgum-burgum. Igaz a DM-ben vettem, így az érte kapott kuponpontokért kaptam 21%-os ill. még 15%-os vásárlási kedvezményt a köv. vásárláshoz. Szal összeségében nem vesztettem semmit. Kép
Amúgy nincs kedved ránézni néha a használt babakocsis oldalakra miattam? ;) Te tutira 2 perc alatt találnál nekem vadizsír, ultraolcsót! Kép

Hari,
nagyon szép a pocid!

kukorékoló Falina
falina

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Remélem, ma már szép idő leszKép

Hari!
Nagyon édes a kutya is meg a cica isKép
Biztos hamar felépül a kutya. Nagyon gyorsan tudnak javulni.
A hajad meg majd megnőKép
A pocikád meg csodásKép Kép Kép

Apropó!
Napraforgó olaj:
Amit a gyógyszertárban adnak, az nem más mint sima olaj. Ezt mindjárt ki is keresem, mert olvastam is. De egy gyógyszertáros is mondta.
Tenna bugyit ma én is veszek. De milyen méretben?
Ez gáz, mert nem tudom, hogy mekkora kell. Szerintem nem a legnagyobb, de nem is szabad, hogy nagoyn szorítson.

Fogászat:
Amikor elkezdődött a lombik, akkor szándékosan megcsináltattam az összes fogam.
Viszont tőlem a nőgyógyász (a régi is meg az új is), csak megkérdezte, hogy voltam-e. Én azt mondtam, hogy igen és kész.
Egyik sem törődött vele. Pedig a mostani dokim igen alapos. Úgyhogy ez nem befolyásol semmit.

Kóbor!
Most nem intimtornázhatok, de majd szülés után megpróbálomKép
Köszi!Kép

Mea!
Ne iegeskedj!
Ha vesz másikat, akkor hagyd a csudába azt a porszívót. De vegyen is!
Mert ha csak ígérgeti, akkor van gáz.
Menjen el és vegyen egyet.
Nyugi! A babó sem szereti ha ideges vagy.

Annamami!
Remélem, ma sikerül feltenni a képeketKép
Kiváncsian váromKép

Na megyek összepakolok és ma nincs sok melómKép
Pusszanccs!
Sziasztok!
Angelani
31+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Itt egy link a napraforó olajról.
Babakelengye: Ha nem az az oldal jön be, akkor bemásolom.
http://www.otlettar.try.hu/kismama/kelengye.htm#BABAÁPOLÁS

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sajna, nem az jön be, de kattintsatok rá a babaápolásra és a gyógyszertári kellékekkel kezdi.
Ezt már régen olvastam.
Inkább bemásolom:

BABAÁPOLÁS

Gyógyszertári termékek:

1. Repceolaj v. napraforgóolaj (elárulok egy titkot, amit egy gyógyszerész mondott: napraforgóolajként gyakorlatilag Vénusz étolajat adnak!)
2. steril vatta 50 v. 100 g-os kiszerelésben
3. hexachloropohen hintőpor, alkohol, steril géz (ezek a köldökhöz)
4. kamillatea (szorulás esetén ill. szemgyulladásnál jól jön)
5. lázmérő -én higanyosat használok popsiba dugva, de vannak ennél korszerubbek is pl. lázmérőcsík -ez nem túl pontos, csak arról tájékoztat, hogy kb. mennyi a láz, de arra jó, hogy megállapítsd, hogy egyáltalán van-e; vagy digitális hőmérők -ezek általában jóval drágábbak.
6. babahintőpor
7. popsikrém
8. fürdetőkrém
9. Amidosophen 0.1-es vagy Germicid lázcsillapító kúp
10. Gyógyszer beadásához műanyag szemcseppentő -üresen is kapható a patikában
11. Neogranormon krém (popsira vész esetén, mellre kisebesedés, felázás esetén, bár nem mindenki javallja, nekem és környezetemnek bevált.

Pici babáknak nem kell babasampon és fürdető, a tiszta víz ill. a fürdetőkenőcs bőségesen elegendő! Ne vegyél illatosított kenceficéket, a gyógyszertári biztosan nem allergizál, mellesleg jóval olcsóbb is. Ezeket mind felírja receptre a gyerekorvos.

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

További szép napot!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Csak még egy gondolatra.
Ebből is látszik, hogy mennyire átvágják az embereket!
Persze mi "mindent" elhiszünk, hisz csak jót akarunk a babának. Megveszünk neki mindent, még azt is amire nincs is szükség. De ezt is már egyszer kiveséztük.
Csak nem tudom, hogy miért ilyenek az emberek.
Vagy miért nem mondják, hogy jó a normál étolaj is. Mondjuk én rákérdeztem a patikában és igazat adott a patikus. Szóval jó lesz a sima vénusz olaj isKép

Na nem okoskodom tovább!
Még hülyét kaptok tőlem.

Sziasztok!
Angelani
31+6

Kép
angelani

Vrucsincá!

Itt ezen az oldalon írják, amit kérdeztél!!!
Neomagnol! Az is jó.
az egyéb "apróságok"-nál

Bemásolom:

Egyéb ,,apróságok”:

1. Babakefe (piciknél fésű még nem kell), lekerekített végű körömvágó-olló
2. Fültisztító pálcika -van babáknak való, ún. biztonsági pálcika is.
3. Popsitörlő-kendők -itt is nagy a választék, van kicsi, nagy, textilhatású, utántöltős, kamillás, E-vitaminos stb. Neked és a babádnak kell eldönteni
4. Fürdőszivacs vagy fürdőkesztyű -mi kifejezetten babáknak készült tengeri szivacsot használunk, de persze éppúgy megteszi egy sima szivacs is. Ne legyen túl kemény és jól álljon kézre.
5. Szivacs a kád aljára -ez el is hagyható, nem mindenki szereti, mert nehéz szárazon tartani, könnyen bepenészedik. Én egy pelust tettem a kád aljára.
6. Hőmérő a vízbe
7. Hidegen sterilizálásra folyadék (pl. Chicco) vagy tabletta (pl. Neomagnol). Ez jó szolgálatot tesz a nem kifozhető dolgok ill. felületetek fertőtlenítésekor.

Na most már tényleg abbahagyom és lelépek!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Megann,
Szoptatás alatt lehet szedni Revalidot, én is szedtem. Nem tudom, hogy az használt-e egy idő után vagy csak visszaállt magától.

Angelani,
Rokica betette a múltkor a Tenna bugyi méretezését. Keress vissza, csipőméret szerint van. De elég, ha leméred magad és úgy mész venni.

Mea,
Igazad van a porszívó miatt, de tényleg hagyd, hogy vegyen egymásikat és ne idegesítsd fel magad ezen.

Most mennem kell készülődni.
Legyen jó napotok Kép Kép Kép

Puszi
Benianyu
27+5

benianyu

Sziasztok!

Benianyu!
Köszi, akkor visszakeresekKép

Azt hiszem, ma elmegyek a Babyfun-ba textlpelenkáért.
Ami az auchanban kapható akciósan 999Ft/5db, az drága és elég rossz minőségű. A tapintása is fura, mintha nem is 100% pamut lenneKép
A tescoban is drága, ennyiért már cseh tetrát kapokKép
Lemegyek a közértbe és utána elindulok a boltbaKép

Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Mea!

Remélem már nem vagy dühös!
Bosszúból valami hiperszupert választanékKépKépKép

Angelani!
Na ne is dühíts ezzel az étolaj dologgalKép
JellemzőKép na ha ez is olyan 100%-os mint a Vénusz akkor tényleg átverés, mert anyósóm meg pont ezen a területen dolgozik hát és szokott mesélni, hogy miből is áll a margarin stb...Kép
Tenna bugyi:mérd le a csípődet, és mondd meg a patikusnak, a zacsi hátulján rajta van hogy milyen kell a csípőméret alapján. 80-120 cm- ig L-es kell!

Na már előre rettegek a mai naptól, megyek elvileg az autót vinni első szervizre és felsoroltam a szervizes pasinak a problémáimat a kocsival kapcsolatban és már telefonon közölte, hogy hát ha már beszerelték máshol a riszatót, akkro elvész a garancia!
Ne erre elmondtam neki, hogy tán csak nem képzeli, hogy az utcán parkolva hagyom ellopattatni a kocsimat, azzal az egy szem indításgátlóval amit ők adtak alapfelszereltségnek és nem szereltetek azonnal riasztót???Felháborító!Ráadásul egyik barátunk szerint nagyobb a baj mint gondoltam, mivel a műszerfal alatt rozsdás a vezetékek fémtáblája, azt mondja ez az autó "ázik", úgyhogy akár még perrel is fenyegetőzhetünk!
Na úgyhogy nagy küzdés lesz már látom!Úgy volt hogy egyedül megyek, de majd felhívom hogy felejtse el, megyek később, mert hívok olyanokat akik értenek is hozzá, nehogy bemagyarázzanak nekem valami hülyeséget!

Na majd jelentkezem!Jók legyetek!Kép

Megann 31+4

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?