Sziasztok!
Na megvan az első kör!
Jelentem voltam a Brumiban!
Csak mivel nem volt csak egy db piros és egy db rózsaszín kád, ezért nem vettem!
Viszont ma hoznak árut és holnap visszanézünk apával!
Mellesleg pénzem sem volt!
Viszont láttam egy nagyon cuki utazóágyat ott, úgyhogy örök hála a tippért mert azt is ott vesszük meg!(mellesleg a minimanóban ugyanez 19900.- itt meg 16900., van egy kis külömbség, mi??)
Mea!
Ez az asztal valami fennséges!Szerintem nagyon szép és az ára is nagyon alacsony, szerintem se hagyd ki, ha akartál ilyet!
Én is akartam, de majd csak ha egyáltalán tudom, milyen bútoraink lesznek..
Angelani!
Egyetértek Duduklyval, sajnos a multik(pláne a franciák), ilyen szemetek, mintha direkt ki akarnának cseszni az emberrel!
Hogy én hogy utálom a multikat!
Hazafele beszaladtam a Tescóba, hát ne tudjátok meg, ma volt valami akcióváltás és ott tobzódott fél zugló a Fogarasi úton!
Én meg egy szerencsétlen műanyagdobozzal(babakellékeket gyűtök majd benne), álltam fél órát sorba!Hogy dőlne össze az összes ilyen hodály!
Dudukly!
Tudom hogy hol vannak azok a hálóingek csak nem láttam olyat ami végiggombos, na de most du felkerekedek megint és ismét megkísérlem bevenni a Westendes C&A-t!
Egyébként egyre jobban tetszik ez az áruház!
Olyan szocis-konfekciós, van benne minden
Sokkal jobbak mint ezek a nyamvadt 20 nm-es butikok, ahova bemész és egyből rádugrik 3 csajszi hogy miben segíthetnek...
Róki, te mit szólsz, Amcsiban is azt szerettem hogy egy csomó ilyen típusú áruház van!
Ja és meg kell osztanom veletek valami nagyon fontosat!
A megatoys(soroksár), mögötti kijáratnál(GUBACSI U. 95) van egy méteráru-lakástextil nagyker!
OTT AMI GYEREKMINTÁS ANYAG VAN, SZEMEM-SZÁM ELÁLLT AMIKOR BEMENTEM!NA ITT MINDEN ANYAGOT MEGTALÁLTAM AMIBÕL LÁTTAM ÁGYNEMÛT, STB-T AZ ÖSSZES BABABOLTBAN.SÕT ÕK IS ÁRULNAK ÁGYNEMÛT, JÁTSZÓSZÕNYEGET, PLÉDEKET, TAKARÓKAT, DEKORANYAGOKAT(kb 500ft/m) MINDENT AMIT EL TUDTOK KÉPZELNI!EZ ELVILEG NAGYKER, DE NAGYON KEDVESEK VOLTAK MONDTÁK HOGY BIZONYOS ÉRTÉK FELETT TÕLÜK IS VÁSÁROLHATOK, MÉG A HÁTSÓ RAKTÁRBA IS BEVITTEK, AHOL 10 M-ES MAGASSÁGBAN ÁLLTAK AZ ELÕRE ELKÉSZÍTETT GYEREKMINTÁS GARNITÚRÁK STB
TEHÁT AKI NAGY SZABÁSZ VARRÁSZ(SAJNOS ÉN NEM
),(MONDJUK GONDOLOK ITT RÁD ANGELANI) NAGYON JÓL JÁRHAT HA TÖBB DOLGOT EGYSZERRE MEG TUD VENNI!EZEN KÍVÜL VAN KISKERÜK IS. A VIII. KER. TELEKI TÉR 4. SZÁM ALATT!
Na most lelépek, majd még jövök
Megann