Új privát üzeneted érkezett!

Kismamák!Kép

Nálatok milyen az idő?
Itt szuper, nyáriasKép
Megyek is ki a kertbe valamit matatniKép
Nem bírok ülni tétlenül!!Kép
Persze csak óvatosanKép

Én nem szeretem az autósülést ilyen kicsiknél, de hát ez a kötelező vagy valóban a beköthető mózes ami iszonyú drágaKép

Nem kell sokat kocsikázni meg vinni benne amíg kicsi, én úgy vagyok vele.

Na lelépek.

Puszi

Mea
mea

képzeljétek úgy néz ki hétvégén meg lesz a babaszobáról a nád hintaszék.
Csak el kell mennünk érte BiatorbágyraKép
De párom mondta menjünk be GL OUTLETBE.
Voltatok már ott?(leárazott márkás cuccok állítólag)
mondtam neki vegyen valami jót magának, megérdemliKépKépKép

Mea
mea

Szép jó reggelt mindenkinek Kép

Megvan a virológiai eredményem, nem vagyok bárányhimlős, mivel már átestem rajta régen. Tök felemelő érzés, hogy egy parával kevesebb Kép Kép

Angelani!
Hagyd a francba a sok házimunkát, utána megint csak rosszul leszel. Segítsen a tesód, vagy a barátnője (ha jól emléxem együtt laktok)
Nekem is sokat csuklik a babóca. Minden nap, és többször is, elég sokáig. De ez természetes, fejlődik a tüdejük, és sok levegőt nyelnek a magzatvíz kortyolgatása közben. Ezt olvastam a témáról.

Mózes/autósülés: Nekünk Bebe Confort babakocsink van, és a mózese olyan, amibe be lehet kötni a babát, és rögzíthető az autóba. Szerintem még biztonságosabban, mint a hordozó. Nem beszélve arról, hogy a mózesben teljesen vízszintesen tud feküdni, ami egy újszülöttnek nem hátrány. Szóval mi tutira abban hozzuk haza.

Falina! Születés napod alkalmából kívánom neked mindazt a jót, amit te is kívánnál önmagadnak! Kép

Ildi 33+5

Kép
vrucsincá

Ildi,
De jó, hogy megjött az eredményed és negatív. Egy idegeskedéssel kevesebb.

Mea,
Itt is alakul az idő, de még lehetne jobb is.

Most kicsit dolgozom, elvileg azért vagyok ám itt, de majd visszanézegetek.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu, Angelani:

A nyári babások között van egy jogtanhallgató, ő ezt irta a szabiról:

Rokica:
Már miért ne vehetnéd ki a szabidat? Amikor ilyesmit mondanak, mindig kérd meg, hogy indokolják meg
Egyébként a törvény szerint ez úgy működik, hogy a szabadságot a munkáltató adja ki. A munkavállaló a szabadságának 1/4 részéről szabadon rendelkezik, de a gyakorlat azt mutatja, hogy általában a munkáltató nem nagyon szól bele, hogy mikor veszi ki a munkavállaló, és rábízza a döntést, hogy kiveszi-e és mikor (akár normál esetben is). Nálunk sem volt sosem téma a cégnél, hogy most akkor ekkor és ekkor adom ki és te márpedig elmész szabira, hanem irni kellett egy e-mailt az ügyvezetőnek, hogy erre és erre a napra engedélyezze a szabit és kész passz. Természetesen mindig engedélyezte, de ennek nálunk pl. ez volt a "hivatalos" formája.
Egy szó mint száz: Ha te megbeszélted a munkáltatóval, hogy kiveszed akkor a szabidat, akkor kiveheted, bárki bármit mond Ez ugyanis kettőtökön múlik (és azon, hogy legyen törvényes fizetett szabadságod elég).

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tegnap betértem egy Libribe, és mint mindig, babakönyveket lapozgattam. Mindig is szimpi volt Penelope Leach Picik és kicsik c. könyve, mert tele van szuper képekkel meg illusztrációkkal, és tartalmas is. Olyannyira, hogy én megrendeltem magunknak angolul, hogy a párom is tudjon okulni belőle. Mindenesetre tegnap volt időm még a doki előtt és elkezdtem olvasgatni az újszülöttgondozásról való részt. Nagyon jó!!! Mindenkinek ajánlom. Az összes téma, amit mi itt kivesézünk, megvan benne, leirja pro és kontra hogy minek mi az előnye, a hátránya. Az együttalvás, bölcsőhalál, sirni hagyni vagy nem, hogy néz ki a tejkiütés, mit kell csinálni a hasfájós kisgyerekkel.

Nem olcsó, sőt, húzós az ára, asszem valami 8000 forint, de biztos meg lehet szerezni használtan az aprókból.

Tényleg nagyon jó.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

ReggeliztemKép
Most mehetek a bankba meg a postáraKép
A babadiszkont még mindig nem veszi fel a telefontKép
Lehet, hogy még a héten zárva vannak?
Úgy ugrál a babóm, meg csuklik isKép
Bevettem a magne B6-ot.
Talán ez csökkenti a görcsöt.
kicsit ledőlök és utána megyekKép

Rokica!
Köszi a szabadságos dolgot.
De az auchanban másképp van.
Év elején (jó esetben), le kell adni egy szabadságtervet és vagy elfogadják vagy nem.
Itt mindenről a munkáltató döntKép

Sziasztok!
Angelani
31+5

Kép
angelani

Hát negem teljesen elszédített ez a babaszobás vásárlásKép

Kinéztem egy tök jó tömör fenyő fésülködő asztalt 14000Ft-ért.Szerintetek megéri ennyiért, nagyon szép állapotú és szépen ki van dolgozva.

Tök jó, mert Nagykovácsi mellett laknak nem messze és el tudja hozni párom.Kép

Szerintetek enyniért érdemes megvenni?
Teszek fel mindjárt képet.

Kép

Mea
mea

Tudom nem éppen babás téma, de mindig is szerettem
volna egy ilyen fenyő fésülködőtKép

Más, lassan megyek majd anyukámhoz és együtt megyünk be Pestre dokihoz.

Olyan ari, hogy jön mindig velemKép

Amúgy meg tökre otthon ülős, nem is jár sehova, de velem kivételt teszKépKépKép

Hát nálunk fantasztikus idő van, mostam is és ki is teregettem a teraszra.

Egyből jobb a kedvem, pedig szeretem az esőt, de már sok volt.

Csak most meg jön állítólag a nagy melegKép
Megint dagadni fog a lábimKépKépKép

Na hamizok egy kicsit, mert éhen halok!!!

Mea
mea

Angelani,

Akkor az Auchan komolyan veszi a jogszabályt, kár.

Már ANNYIRA nincs kedvem dolgozni, hogy csak na. Pedig nem is csinálok túl sok mindent, de úgy érzem, otthon annyi dolgom lenne. Kép

És mostanában megint megjött az étvágyam, és sajna most úgy érzem, édességet kivánok. Pedig nem voltam eddig kivánós. Próbálom diszkrét édességekkel fedezni, egy pici lekvár puffasztott búzával, vagy dinnye, vagy egy kis adag csokis puding (az úgyis tejtermék felkiáltással) vagy gyümölcsös joghurt, vagy mandula. De kétségtelenül elkezdtem többet enni, és nassolni.

Babó pedig feszül a hasamban. Ha nem ülök egyenes háttal, akkor már sokszor érzem, hogy a feneke nyomja a bordámat. Ez neki se lehet kényelmes.

Tegnap éjjel meg azt álmodtam, hogy bementem a kórházba NST-re, csak nem éppen NST-t csináltak, mert ott berregtettek a baba fülébe hogy felébredjen. És a CTG az nem a baba szivhangját mutatta, hanem szuper-muper hologrammot vetitett ki az asztalra, úgy nézett ki mint a 4D ultrahang, csak még a térben is mozgott. És ott forgott a baba hologrammja az asztalon, és látszott ahogy szegény sir mert berregnek a fülébe. És akkor egyszer csak nézem, hogy hát ennek a babának fütyije van! Ez kisfiú! Én meg jól elkeseredtem, hogy de hát én kislányt vártam, és a párom is mennyire kislányt akart, és akkor most el kell neki mondani, hogy mégse lánya lesz. Szóval teljesen elkeseredtem, és úgy is ébredtem fel, hogy jaj, ezt nem szabad elmondani a páromnak, mert biztos mennyire a szivére fogja venni, mert az első gyerekével is azt mondták neki, kislány lesz, aztán szülésnél derült ki, hogy mégsem az. Aztán egy kicsit magamhoz tértem az álomkórból, és mégis elmondtam neki. Még ő vigasztalt, hogy nehogy már elkeseredjek mert azt álmodtam, kisfiú, ő a kisfiúnak is örülni fog, ha mégis az lesz. Viszont a hologramm nagyon tetszett neki, azt mondta, ha ilyet mutogatnának a 4D-s helyeken, akkor arra nem sajnálná a többezer forintot.

Szóval ilyen hülyeségekkel van tele a fejem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Akinek még esedékes, az anyuka.hu-n kinálják a következő babagarnitúrát:

Részei:
- Ifjúsági ággyá alakítható kiságy: 60 x 140cm
- Pelenkázó szekrény: 28cm széles
- Akasztós+polcos ruhásszekrény: szél.55cm x mély.62cm x mag.198cm

A kiságy részei:
- 2 db ágy alatti fiók
- Kókuszmatrac: 135 x 55cm
- Baldachin (tartóval) - Macimintás
- Ágyrácsvédő - Macimintás
- Takaró - Macimintás
- Függöny - Macimintás
- Lámpabúra - Macimintás

Irányár: 50.000,- Ft.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Látom magammal beszélgetek. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jóreggelt!

Látom sokan keltetek korán. Én csak éjfél körül feküdtem le és egyfolytában 8-ig aludtam. Az elmult esős-zivataros napokon többször voltam fenn éjszaka a babóval, mint ahogy aludtam. Szerintem rám ütött, pont úgy be van szrva az égzengéstől mint én. Én magamban rettegtem, ő meg oldalt akart valami nyílást csinálni (legalábbis annyira ütött-rugott). A pasim bezzeg mélyen horkolva aludt. De szerencsére ez a legutóbbi nyugodt éjszaka volt. Remélem kisüt a napocska is, kellene mosni egy csomó mindent.

Falina! Boldog szülinapot!

Kobor! Írd le, hogy szerinted mi kell még a csomagba, én se vagyok okos, csak olvasom a különféle listákat és mama-tapasztalatokat. Mondjuk érdemes egy olcsó strandpapucsban zuhanyozni (én évekig kollégista voltam és mindig volt zuhanyzós papucsom a mászkálós papucs mellett), akkor nem kap el az ember lábgombát (vagy hasonlót). Én is tudom, hogy "ciki" érzés lehet, ha mondjuk 3-an vagyunk egy szobában és arra jut egy fürdő, én meg papucsban megyek zuhizni és lefertőtlenítem és lepapírozom a wc ülőkét. De majd max. azt hiszik, hogy sterilmániám van.

Megann! Én írtam a hálóinget, a westenden volt (hétfőn 4-kor még láttam) egy nagy tábla: hálóing 1780, és ez alatt volt a micimacis gombos kis pamutcsodaKép. A hálórucik babaruha felé eső részén, a kismamamruhák mellett (jól beháromszögeltem, ezeket a dolgokat nézem mostanában, pedig szegény pasikámnak is kellene venni pár alsógatyát, de azok a túloldalon vannakKép). A mester utcában meg lehetetlen parkolni, a párom a rádayban dolgozik, az az egész környék egy káosz. Szerintem, ha valahol találsz egy helyet, akkor parkolj le, és kérj meg valakit, hogy segítsen elvinni a cuccokat a kocsiig. Ilyenkor szeretem a bevásárlóközpontokat, ahol az ember nyugisan parkolhat és kitolhatja a cuccot a kocsiáig. Igaz, ezt a luxust meg is fizetjük az árban.

Ildi, Zsófi! Tegnap este óta móses/hordozó témában keresgélek és a következőkre jutottam. Beköthetős mózest sehol nem találtam, csak az ilyen szipi-szupi babkocsik részeként lehet megvenni. De: sok helyet foglal a hátsó ülésen és kevés ideig lehet használni (hamar kinövi a gyerkőc). A biztonságossága elég kérdéses (én nem olvasok autós magazinokat, gondolom nem meglepő), a volvó tesztjeiben a hordozó menetiránynak háttal bekötve, fejtámasszal a legjobb minősítést kapta. Õk gyárilag ezt ajánlják az autóhoz, ami szerintem nem egy rossz ajánlás. A mózesben a fékezés oldalról éri a babát, míg a hordozóba belesimítja. Én is sok helyen olvastam, hogy a vízszintes fekvést preferálják az újszülötteknek, de többen írják és mondják, hogy sok baba élvezi a hordozóban való létet (a gerince így is egyenes, a lábacskái kicsit behajlítva, mint az anyaméhben), de erről már írtam. A neten olvastam egy olyan hozzászólást is, hogy valakit megbüntettek, mert a kresz ülést ír elő, és a mózes nem ülés. Na ezek után legyen okos mindenkiKép!

Ildi, örülök, hogy elkerül a baripati, azért megnyugtatóbb, akármilyen nagy is a babó.

Pussz: Dudukly
dudukly
Isaszeg

Roki, itt vagyok, amikor a párom nem túr ki a gép elöl. Lehet, nekem is be kéne menni "dolgozni", hogy nyugodtan beszélgessek veletek???

Az álmaidat megértem, hiszen nagyon közel van már a nagy találkozás. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem már többen mondták, hogy a doki lányt mondott, csak a szülés előtt derült ki, hogy mégse. A hologramm tényleg jó 5let, több scifiben is láttam, talán valamelyik enterprise sorozatban még a magzat megtekintésére is használták. Úgy ahogy leírtad, szépen forgott térben. Majd talán a gyerekeink valóban megcsodálhatják így az unokákatKép.

Mea, ha van pénzed csapj le rá, szerintem nagyon szép és nem drága, ha meg ilyenre vágysz, főleg!

Angelani, sajna a multik ilyen genyák, kihasználják a dolgozókat, átverik a vásárlókat, így nő a tőkések pénzecskéje (na látszik a cocializmusban nőttem fel, tagadhatatlan!).

A zsarnok megint akarja a gépet, pussz, ha szünetet tart visszanézek, addig házimunkázokKép.

D
dudukly
Isaszeg

Szia Falina!

BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép
He-he, jókor olvastam bele a fórumba.

Tamásnak én is szólok, hátha tud valami informatikusnak való munkát.

Puszi.

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Rokica!Kép

Nyugi én is magamban beszélgetekKép

Mea
mea

Hali!

A lyányom most kent szét a szőnyegen egy egész flakon vadiúj naptejet, semmi sem maradt benne, előtte meg a teát öntötte ki, azelőtt meg a húgommal volt vitám, keményedek is rendesen, hát, ez nem az én napom.Kép Eddig legalábbis, de veszek mindjárt csokit.Kép

Ma éjjel én is furát álmodtam, megszületett a baba (valami nyaralóbanKép), kérdezték, hogy mi a neve, mire mondtam, hogy Ági, erre mondták, hogy de hát fiú. Úgy tűnik, még mindig nem szoktam hozzá, hogy fiunk lesz.Kép Majd ha kibújik, megszokom.Kép

Dudukly,
mikor a lányommal voltam kórházban, el volt dugulva a zuhanyzó lefolyója, képzelheted, ott álltunk mindig bokáig a trutyiban!Kép Én szóltam a takarítónőnek, aki szerint nem az ő hatásköre, akkor a szülésznőnek, aki szerint a takarítónőnek kellett szólni, mondtam, hogy mi van, erre szerencsére hívott szerelőt. Azért elképesztő. Amit meg írtam és kitöröltem, az a nedves vécépapír, a fertőtlenítőkendő, meg a papír vécéülőke voltKép, én is tartok ugyanis a fertőzésektől, főleg, hogy ugye mindenki vérzik, a vécé is mindig véres volt, szóval éljen a fertőtlenítés.Kép

Mea,
szerintem tutijó a fésülködőasztalka!Kép Régen nekem is volt, de amikor megszületett a lányom, már nem fért el, azóta anyuéknál várja, hogy elköltözzek.Kép

A lomokat én is kidobom, kb. két-háromhavonta tartok egy-egy nagytakarítást ilyen céllal, és mindent kivágok, amit nem használunk.

Na, megyek csokit venni, mert valójában ezer dolgom van, csak panaszkodni jöttem, de most már jobban is érzem magam.Kép

Kóbor
kóbor

Ja, Falina, boldog szülinapot!
Kép
kóbor

Sziasztok,
Rókica,
köszönöm a sok-sok infót, Nst - Ctg teljesen hüle vagyok Kép Kicsit megnyugodtam, mivel a Babó 140-150 között produkált. Persze van egy-egy 130 közeli és egy-egy 170 körüli, a méhösszehúzódásaim 10-20 között vannak. Fájásaim nincsenek, de mitől is lennének? még van idő bőven Kép augusztus 7.-ére írtak ki, az azért még elég messze van.
Az üléssel kapcsolatosan teljesen igazat adok Kép
Még egyszer nagyon köszi a segítséget Kép
Falina,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép
szmercsa
36+2
szmercsa

ZsófKép

KépKép.Mondtam ma a páromnak,jót nevetett ő is..nem csak mi vagyunk ilyen elvetemültekKép!
Tábla:óóó,én csak itt csapongok néha,de nem tudlak követni BenneteketKép.Na meg drukkolok mindenkinekKép

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Szmercsa!

Épp néztem a táblázatban, hogy azért neked közeleg az időd! Nem izgulsz? Hogy birod magad? Akárhogy nézem, az már csak 3 hét!

Bocsi, nem akarom benned a pánikot kelteni...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
pánik nincs Kép izgalom ezerrel Kép
Nagyon sokat gondolok a szülésre, elképzelem, hogy milyen lesz -habár tudom, hogy nem lehet, de mégis Kép- félelem nincs bennem, csak iszonyatosan nagyfokú izgalom. Erősebbnek érzem magam, mint az elmúlt hónapokban bármikor. Tele vagyok energiával, annak ellenére, hogy a mozgás egyre nehezebben megy. Kép Most hétvégre szeretném, ha valóban minden a helyére kerülne Kép Jön segítség is, nagy függönymoság, takarítás, szönyeglerakás, ,babóágyösszeszerelés, előszoba felújítás, dolog az van még! Kép Én úgy számolom, hogy megleszünk vele. A párom rengeteget segít, nagyon ari, ami felelősséget-dolgot át tud venni, azt át is veszi. Õ is nagyon izgul már Kép bevallotta.
Próbálok sokat pihizni, felhalmozom az energiát Kép
Talán a legfontosabb, önbizalmat ad, hogy a párom odavan az ő saját kis családjáért, azaz értem + Babóért, így elég könnyű helyzetben vagyok Kép
Hát ennyi, még tudnék mit írni, de nem akarlak untatni. Tegnap kissé letörtem, nem úgy jöttek össze a dolgok a dokinál, pedig már a szülésről is beszélgetnünk kellett volna komolyabban, ezt ő is mondta. Készültem nagyon a tegnapra, vártam is... na mind1, semmi sem történik véletlen Kép
Egyébként, ha belegondolsz már Neked sincs sok hátra Kép
...és még nem érzem, hogy szülni akarnék.. szerintem még van időm Kép
szmercsa
szmercsa

Sziasztok!

Na megvan az első kör!

Jelentem voltam a Brumiban!
Csak mivel nem volt csak egy db piros és egy db rózsaszín kád, ezért nem vettem!
Viszont ma hoznak árut és holnap visszanézünk apával!
Mellesleg pénzem sem volt!KépKép
Viszont láttam egy nagyon cuki utazóágyat ott, úgyhogy örök hála a tippért mert azt is ott vesszük meg!(mellesleg a minimanóban ugyanez 19900.- itt meg 16900., van egy kis külömbség, mi??)

Mea!
Ez az asztal valami fennséges!Szerintem nagyon szép és az ára is nagyon alacsony, szerintem se hagyd ki, ha akartál ilyet!
Én is akartam, de majd csak ha egyáltalán tudom, milyen bútoraink lesznek..KépKépKépKép

Angelani!
Egyetértek Duduklyval, sajnos a multik(pláne a franciák), ilyen szemetek, mintha direkt ki akarnának cseszni az emberrel!
Hogy én hogy utálom a multikat!
Hazafele beszaladtam a Tescóba, hát ne tudjátok meg, ma volt valami akcióváltás és ott tobzódott fél zugló a Fogarasi úton!
Én meg egy szerencsétlen műanyagdobozzal(babakellékeket gyűtök majd benne), álltam fél órát sorba!Hogy dőlne össze az összes ilyen hodály!KépKépKépKép

Dudukly!
Tudom hogy hol vannak azok a hálóingek csak nem láttam olyat ami végiggombos, na de most du felkerekedek megint és ismét megkísérlem bevenni a Westendes C&A-t!KépEgyébként egyre jobban tetszik ez az áruház!
Olyan szocis-konfekciós, van benne mindenKépKépKépKép Sokkal jobbak mint ezek a nyamvadt 20 nm-es butikok, ahova bemész és egyből rádugrik 3 csajszi hogy miben segíthetnek...

Róki, te mit szólsz, Amcsiban is azt szerettem hogy egy csomó ilyen típusú áruház van!

Ja és meg kell osztanom veletek valami nagyon fontosat!
A megatoys(soroksár), mögötti kijáratnál(GUBACSI U. 95) van egy méteráru-lakástextil nagyker!
OTT AMI GYEREKMINTÁS ANYAG VAN, SZEMEM-SZÁM ELÁLLT AMIKOR BEMENTEM!NA ITT MINDEN ANYAGOT MEGTALÁLTAM AMIBÕL LÁTTAM ÁGYNEMÛT, STB-T AZ ÖSSZES BABABOLTBAN.SÕT ÕK IS ÁRULNAK ÁGYNEMÛT, JÁTSZÓSZÕNYEGET, PLÉDEKET, TAKARÓKAT, DEKORANYAGOKAT(kb 500ft/m) MINDENT AMIT EL TUDTOK KÉPZELNI!EZ ELVILEG NAGYKER, DE NAGYON KEDVESEK VOLTAK MONDTÁK HOGY BIZONYOS ÉRTÉK FELETT TÕLÜK IS VÁSÁROLHATOK, MÉG A HÁTSÓ RAKTÁRBA IS BEVITTEK, AHOL 10 M-ES MAGASSÁGBAN ÁLLTAK AZ ELÕRE ELKÉSZÍTETT GYEREKMINTÁS GARNITÚRÁK STB

TEHÁT AKI NAGY SZABÁSZ VARRÁSZ(SAJNOS ÉN NEMKép),(MONDJUK GONDOLOK ITT RÁD ANGELANI) NAGYON JÓL JÁRHAT HA TÖBB DOLGOT EGYSZERRE MEG TUD VENNI!EZEN KÍVÜL VAN KISKERÜK IS. A VIII. KER. TELEKI TÉR 4. SZÁM ALATT!

Na most lelépek, majd még jövök

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Hát elvégeztemKép
Illetve még nincs főzveKép
A máj most olvadt ki talán, de nincs bacon szalonna a közelbenKép
Majd megsütöm nélküleKép

Jajj!
Annyit írtatok, hogy nem győzök olvasniKép

MeaKép
A fésűlködő asztal gyönyörűűűűű!
Ha ilyenre vágytál, vedd meg!

Multi:
Szörnyű gusztustalanok a dolgozókkalKép
Ha részletezném, akkor 1hétig tartana és legalább 20! különálló munkaügyi pert nyerhetne az ember. De gondolni kell arra is, hogy amíg pereskedünk, addig nincs fizetés és meg kell élnie az embernek valahogyan. A párom is most keres jogászt, vagy ügyvédet, aki ért ehhez. Vannak valahol ingyenes tanácsadások. Most azt kutatjukKép

SzmercsaKép
Mivel nincs para, szerintem sincs messze a finish!Kép
De jó nekedKép
Gratula a párodhozKép
Tényleg nagyon rendes!

Szülés:
Én komolyan NEM félek!
Inkább tartok a komplikációktól, de ezt már egyszer leírtam.
Én igazából a koraszüléstől félek. Próbálok másra gondolni és a babóval beszélgetni, hogy még egy kicsit bírja ki odabentKép

Kórházi pakk:
én is rengeteg dolgot olvastam és rá is kérdeztem, hogy mit kell vinni a nem régen szült kismamáktól.
De ez a kórháztól is függ.

RokicaKép
Te az istvánban fogsz szülni, ha jól tudom.
Oda, úgy tudom, hogy vinni kell a babának a ruhát.
Viszont a szabolcsba, nyírőbe nem kell.
A kórházat is érdemes felhívni, vagy személyesen megkérdezni az ottani nővéreket. A dokik sincsenek mindenhol mindennel tisztában.
Van olyan kórház, ahol a vajúdóba csak vizet lehet inni és csak feküdni.
szóval minden kórház másKép
Én is szoktam álmodni, még a szüléssel isKép

KóborKép
Általában minden egyszerre jönKép
Sajnos ez mindig így van.
De próbálj megnyugodni.

VrucsincáKép
A bátyám reggel 6h-kor elmegy és olyan 17-18h-kor szokott hazajönni a melóból.
A csajszi nincs minden nap itt. Hála az égnek!
De próbálom őket a rendre nevelni. Ráadásul csak barátok, de így is jól kihasználja a hülye pasikat.
Na mind1.
Nem idegesítem magam.

Penna!
Köszi a táblitKép

Lassan jön haza a páromKép
Utána meg megyek a körzetihez, de még a kaját odarakom.

Puszi mindenkinek!
tök jó, hogy már itt újpesten is süt a napocskaKép Kép Kép
VÉGRE!
Sziasztok!
Angelani
31+5

Kép
angelani

MegannKép

Már megvartam mindentKép
Pénteken kapjuk kölcsön a fényképezőt.
Hétvégén lesznek képekKép
De azért köszi!
Lehet, hogy majd valamikor megnézem.
Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Falina! Boldog szülinapot! Éljenek a Rák jegyűek!

Ma 9-ig aludtam úgy, hogy egyszer sem ébredtem föl. Baba nagyon jó kislány, hagyja aludni a mamát. Kép

A Picik és kicsik könyvet újonnan meg lehet rendelni 7225 Ft-ért a bookline-on. (www.bookline.hu) Én egy csomó könyvet rendelek mindig tőlük, szerintem nagyon jó.

Ma kaptam meg az angolpólyát postán, amit rendeltem az egyik kismamától, nagyon örültem neki.

Ami viszont furcsa volt: nézegettem a tavalyi monokinis képeimet, amiket férjem csinált, tök kis hegyes cicijeim voltak, most meg kezdek tejcsarnok lenni. Kép Legalább 2-3 kosárral megnőtt a méretem. De ugye, mindent a babánkért. Kép

Szmercsa! Tök jó, hogy te már ilyen közel vagy a szüléshez. Izgalmas dolog!

Tegnapelőtt voltunk egyébként dokinál, minden rendben, bár még a popsiján csücsül a leányzó, majd próbálom rávenni a megfordulásra. A doki most 4 hétre elmegy szabadságra, szóval addig jó lenne, ha nem történne semmi. Saci még mindig nagyon szégyellős, amint megpróbálta a doki lefotózni az arcát, rögtön az arca elé kapta a kezét, de azért szerencsére készült egy kép még nyugalmi állapotban róla, aztán meg egy olyan is, amikor már a kis kezei is ott vannak az arcánál. A szkennert még mindig nem szereztem vissza, de majd próbálkozom, és akkor fölrakom a képét.

De jó! Itt is kisütött a nap!

Bodza 30+6

Kép

Kép

Kép
bodza

Falina, Nagyon Boldog Születésnapot!!!

Csak részletekben vagyok, mert képzeljétek túl vagyunk a kutyus műtétjén, most itt fekszik a szobában, és pont ébredezik úgyhogy nagyon kell figyelnem rá. A párom persze megint lelépett, de mindegy. Végül is egyedül is épp úgy tudom nézegetni a kutyát, mint ketten, csak remélem nem történik semmi, mert egyedül nem tudom visszavinni a dokihoz. Na mindegy ezt a témát most nem feszegetem, mert már nagyon ki vagyok ábrándulva a páromból, most már tényleg kíváncsi vagyok milyen lesz ha megszületik a lánya. Ha ilyen marad, hogy nem lehet rá igazán számítani, akkor még mindig eldönthetem, hogy mi legyen. Addig meg úgy látom maradok magamnak mindenben. Mondjuk végül is elhozta a dokitól a kutyát. De aztán ahogy hívta a haverja, akit amúgy még utoljára utált és soha többé nem akart vele találkozni, rögtön rohant hozzá. Na, megyek kicsit kutyázni, mert remeg szegény nagyon. Próbál felkelni, de még nem megy nekiKép

De olvasgatlak titeket ám azértKép

Hari 27+4

Kép
Kép
hari

Bodza,
arik vagytok, hogy irigyeltek.
Akar valaki velem cserélni?? Kép
Hari,
én annyira sajnállak Kép tiszta szívből. Az imént írtam, hogy engem pont az erősít, hogy mellettem áll a párom, maximálisan számíthatok rá. Viszont Te bizti, hogy egy vagány, belevaló csajszi vagy Kép, magadban bízol, nem másban, ez nagyon klassz dolog!!! A kutyunak jó bulást!! Kép
szmercsa
szmercsa

Szmercsa, én cserélnék veledKép De a párodat is adod ugye?Kép Ne sajnálj amúgy, mert mindenki felelős azért ami történik vele, tehát én saját magam tehetek róla, hogy ilyen a pasim. Ezt választottam, nem most lett ilyen, 8 éve is ő volt az akit megismertem. Csak én hülye hittem, hogy majd változik. Sőt még mindig hiszemKép Kutyus javul, már nagyon szeretne mozogni. Szegénykém úgy sajnálom őt, de állítólag nagyon időszerű volt a kipakolása, mert tele volt cisztákkal az egész belsejeKép
De most már jól lesz!!
Örülök, hogy túl vagyunk rajta, remélem ő is.
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok lányok! Kép

Olyan aranyosak vagytok, h. felköszöntöttetek! Kép Én nem szoktam ünnepeltetni magam, viszont bevallom (a padló miatt is), most nagyon jól esett! Meg is könnyeztem picit. Kép

Még nem olvastam vissza, a hajnali vérvétel után bealudtam, 1 órája keltem...

Megann,
kellemes babakocsivásárlást! Ne is várj be már engem, mert még elég távoli a dolog nálunk.

OFF:
Marcsi77,
már megint jól lebuktunk. ;) Még nektek nem akartuk elmondani a dolgot, mert nagyon friss a történés (tegnap du.) és még apukája sem tudta, csak muszáj volt kipanaszkodnom magam itt a lányoknak.

Falina 33+5
falina

Hari,
nehogy öri-hari legyen belőle, de a páromat nem adom Kép Õ sem volt mindig ilyen, hittem benne, hogy lehet csiszolgatni az én kis gyémántomon, igaz potom 6 évembe került, de megérte KépMár kezd hasonlítani az ideális férfihoz Kép
Pl. amin tegnap lepődtem meg: ugyebár mindenki hajtogatja, hogy a férfi milyen féltékeny lesz majd ha megszületik a baba, mert a mama csak a babóval törődik a papát elhanyagolja... bla,bla,bla, gondolom Neked is ismerős a szöveg Kép
Na már most, tegnap pont ő közölte velem, hogy milyen hüleség ez a dolog, hiszen az ő gyerekőce, siet haza hozzá, szeretné végre a karjaiban tartani, szeretgetni, törődni vele, mert most 'önző' módon kisajátítom Kép
Nagyon remélem, hogy valóban így lesz Kép Sajna, anyám elég feministának nevelt, nem bánnám, ha csalódnék ... Kép
Örülök, hogy kutyus javul Kép
Anikóval nem tudjátok, hogy mi lehet?? Remélem, még tartja a régi formáját Kép 2in1-ben van?!
szmercsa
36+2
szmercsa

Na jó, egye fene, megtarthatod a párod, végül is te "doloztál" érte, hogy ilyen legyen. Az enyémen én is próbáltam dolgozni, de szerintem hiába való volt. Na mondjuk valószínűleg én sem vagyok az az igazi álomasszonyKép De erről ő tudna mesélni. Minden esetre így utólag felesleges keseregnem, inkább előre tekintek, aztán majd lesz ami lesz. De a csodákban már nem hiszek. A babát is úgy vállaltam, hogy "egyedül". Úgy értem, ha segít majd a párom, az külön plusz, én úgy kalkuláltam, hogy akkor vállalok babát, ha egyedül szeretnék egyet. És most tartottam ott, ez persze nem azt jelenti, hogy a párom nem akarta, vagy hogy én nem szeretném ha együtt vállalnánk, csak így nem ér olyan nagy csalódás, ha magamra maradok.
(Nem a fenét, de legalább jól hangzikKép)
Hari

Kép
Kép
hari

Hari!

Én is csatlakozom, (de nem a sajnálathoz), szerintem is remek csaj vagy!Kép
A férfiak sajnos genetikailag nem úgy vannak programozva mint mi, nők!
Ezt már nekem is be kell látnom!Vannak jobb és kevésbé jobb kiadások, de azért mindegyik csak férfi!És "függetlenül" minden férfitól egy nőnek a "küldetése" és egyen életének értelme egy vagy több pici baba felnevelése.
Minden esetre szerintem úgyis változni fog, a kislányok pláne elvarázsolják az apukájukatKépKépKép

Na jön megint egy "édi" sztori az én szintén nagyon figyelmes páromról is!
Tudjátok írtam, hogy bevásároltam a babónak mindenféle sensitive mosószert!Persze itthon elmondtam neki, hogy miért is van erre szükség stb, sőt kiokítottam a babaruhamosás fortélyairól is, amit tőletek hallottam!
Tegnap közöltem a férjemmel, hogy lesz szíves ő mosni, én szétválogattam a szennyest, hajolgasson ő a továbbiakban, be a gépbe, bele a mosószert, ki a gépből, be a szárítóba stb...kb 4 adag volt.(tehát minimum 12-16 hajolgatást spóroltamKépKépKép)
Hát látom ám ma, hogy az okostojás, képes volt felbontani a babó sensitiv öblítőjét,és azzal mostni a mi ruháinkat, holott 4 flakon bontatlan Coccolino figyelt a mosogató alattKépKép Na ezt kapjátok ki!
Na jöjjön csak haza, majd elmondom neki a "véleménykülömbségemet" KépKépKépKépKép

Na más!Elmentem a Westendbe, sajna nem jártam sikerrel!Nem is értem! 1 db 48-50 es méretű micimackósat találtam 1790.-ért volt még 3 38-40-es de az 3490.- volt. Nem is értem!(Egyébként az egyik nagy a másik kicsiKépKép), úgyhogy majd a kínai piacon nézek valami ólcsóságot!

Egyébiránt most a patikában 5000.-et fizettem egy liter fertőtlenítő folyadékért, egy garmastán kenőcsért, 100% napraforgóolajért, alkoholért, vattáért, gézlapért, fülpucolóért, a minimanóban 3700 at fizettem aventes mellbimbóvédős, kagylós szettért + 2 doboz melltartóbetétért + a corában vettem popsitörlőt, ez így majdnem egy tízezres volt.
Nem semmi mi???
És még nem is vettem meg mindent!

Abból a bizonyos tenna szülés utáni betétből hány db-ot kell venni??A nőci nekem azt mondta azt úgy lehet venni csomagba 20db/csomag volt talán!És milyet vegyek, ultra plust, vagy milyet???

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Nem, sajnos szombat délben a pénteki hányást próbáltuk kiheverni. Kép

Anyapoc!

Az én férjem is röhögött, és azt mondta, nem érti, hogy miért gondolják a Villőről, hogy fiúnév, mikor olyan lányosan hangzik.

Zsóf
27+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Hova tüntetek csajszik? Másfél órája semmi bejegyzés?

No én úgy érzem jót dolgoztam. Kimostam, kiteregettem, hat a hajfesték, a párom most hozta ide a csikifagyit. Boldogság.

Képzeljétek, délben az udvaron szöszöltünk, a párom füvet nyírt én meg sepregettem, jött a védőnéni. Nem hozzám, a szomszédba kisbabát látogatni. De azért feljött és mondta, hogy milyen jól nézek ki, látszik hogy élvezem a várandósságot. Rájöttem, hgoy tényleg, az lenne a legjobb, ahogy most vagyok. A pocak ellensúlyozza a felszedett kilók okozta deformitást, de tudok mozogni, érzem a babót jó sok kismama rucit vettem, nem stresszel még a szülés. Szóval ez egy jó állapot.

Hari!

Remélem azért nem akarod egyedül nevelni a kicsit (tudod: papa, mama, gyerekek, csuppa szív, szeretet...). Lehet, hogy a párod csak kicsit kiéli magát. Én is mostanában mániákusan járom a boltokat, ugye felderítési célzattal, de közben lehet, hogy csak attól rettegek, hogy nemsokára be leszek zárva egy kisbabával a házba. Én olyan jövő-menő vagyok, nem tudom mi lesz. A kicsinek is hamar hozzá kell szoknia a pörgéshez.

Megann!
CSak jól körül akartam írni, hogy hétfőn ott voltak a hálóingek. remélem megtaláltad és még nem vitték el az összeset. Remélem tetszett Neked is. A C&A-ba most egyre inkább szeretek benézni, hétfőn végigmentem a divatos butikokon a westenden, de igazából a leárazásban sem találtam semmi jót. Olyan kis rongyokat adnak (féláron!) 4 ezerért. A C&A-ban szép kidolgozású, jó minőségű pólók vannak 2 ezerért. Mondjuk nem olyan futó divat jellegűek, de én jobban becsülöm a szép, tartós darabokat. Mondjuk várom, hogy a H&M is boltot nyisson, a nyári katalógusukban nagyon szép pólók voltak 10 euróért.

Na lemosom a festéket és elcsattogok a tescoba.

Este benézek, legyetek jók!

D
dudukly
Isaszeg

Dudukly!

Másfél éve a Brendonban volt beköthető mózeskosár, asszem Bébé confort, amiről Ildi is írt, vagy Peg Pérego. A hordozók közül sem mindegyik egyformán biztonságos, a legjobb a Römer, jó még a Bébé confort, a Concord, a Graco talppal a tesztek alapján, de még majd újra megnézem, mert vannak még jók, csak nem emlékszem.

Angelani!

Részvétem az Auchan szigorúsága miatt. Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dudukly!

Majdnem egyszerre írtunk, úgyhogy olvass vissza egy picit, hogy nem jártam sikerrel, bár megtaláltam a körülírt helyet!

Elárulnád, hol és mikor nyílik H&M üzlet!Nagyon érdekel!

Köszi:Megann

Kép

Kép
megann

Megann!

A Csalogány utcában is lehet jó betétet venni, jó vastag, nagy, és olcsó.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann!

Bocs, hogy tegnap megvettem az utolsó zöld kádat.
KépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann!

Így néz ki:
Kép

És az ágynemű, 1990 a Brendonból, (ez csak a párnahuzat)

Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

GöndörzsófKép
Ez az ágynemű nagyon tetszik!!!Kép
Meg tudnád adni a párna és a paplanhuzat méreteit????N
ekem ugyan fix huzatos de anyukám úgyis csinál egyet vatelin töltettel váltásnak és akkor azt olyan méretűre kérném,hogy ez jó legyen rá!Kép
Köszi!!!

annamami aki ma lejárta a lábait,de mindjárt fotózik és akkor megláthatjátok az eredménytKépKépKép
annamami

PennaKép
A tábla adatai pontosak!
KÖSZÖNÖM!!!KépKépKép
annamami

FalinaKép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!KépKép
annamami

Zsófy!

Semmi gond, én úgyis vagy sárgára vagy fehérre gondoltamKép

Megann

Kép

Kép
megann

Szia Falina!

A férjem programozót keres(PHP,MySQL), írj valami elérhetőséget, ha még aktuális.

Dorka.
dorka34

Zsófi, én az olvasottak alapján a hordozóra szavazok, megvettem a babakocsit is, ABC Travel System, van benne hordozó. A luxus babakocsikra a közalkalmazotti bérnek nevezett csúfságból évekig kellene spórolni. De köszi az infókat, nagyon aranyos vagy.

Megann, valóban majdnem egyszerre írtunk, sajnálom, hogy nem jártál sikerrel, hétfő du. sok hálóing volt, azért propagáltamKép. A pénztáros azt mondta, hogy aznaptól van leárazás, és mindig frissítik a kínálatot. Szóval lehet, még jobb cuccok is lesznek. H&M-et nem tudom mikor nyitnak, csak azt (itt is írta már valaki), hogy lesz. A weblapjukon is csak annyi van, hogy nyitás 2005 folyamán.

Annamami, bocs, hogyha okoskodom, a babapaplanhuzat általában 100x135, a párna 40x60 cm szokott lenni. De az ikeában más méretek vannakKép.

D
dudukly
Isaszeg

Oh Megann, most néztem egy tavalyi cikk szerint (http://www.fn.hu/index.php?id=16&cid=86931) a vörösmarty téren az átépülő ORI székházban (akinek ismertebb: az "elizélt palota") lesz a h&m. Kicsit régebben jártam ott, de akkor nem úgy nézett ki, mintha ripsz-ropsz üzleteket nyitnánakKép.
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Bodza!
Örülök, hogy végre kialudtad magadKép

Hari!
A kutyusnak jobbulástKép
Most már rendbe fog jönniKép
Az én kutyám is remegett a műtét után és csak kis vizet kapott otthon. Tudod, nehogy kijöjjön belőle. A párodhoz nem szólnék hozzáKép

Falina!
Legalább örömet szereztünkKép

Megann!
Szépen bevásároltálKép
Viszont, tudom nem vicces, de olyan jót nevettem a férjed mosásánKép
De legalább megteszi!

Dudukly!
De jóóóKép
Én is élvezem a várandóságot.
Mások tök kiakadnak, hogy milyen hajlékony vagyok ahhoz képest, ahogy kinézekKép
Néha nehéz a menés és az egyhelyben állás (azt sosem bírtam), de jól érzem megam, szinte a nyakamba tudom venni a lábaimatKép

Zsóf!
Köszi a részvétetKép
Tök édi ágyneműKép Nekem is tetszik.
Milyen betét van a csalogány utcában?

Annamami!
Édi ez a macis képKép

Lányok!
Tudom, ez nem szép dologKép
De! Néha van előnye annak is, hogy babát várok.
Ma lementem a körzetihez. A doktornő betegállományban van, mert eltörte a bokáját és a helyettes doktornőhöz kellett mennem. Mondanom sem kell, hogy millióan voltak nála, pedig korán mentem ajtónnyitásra. Illetve sajna 2 perccel később. Viszont az asszisztens meglátott és bevette a papíromat. 5 perc alatt végeztem. Tulajdonképpen be sem kellett mennem a dokihoz. Csak a mai naptól kellett felvennie táppénzre. Vittem igazolást a nőgyógyásztól és ennyi. Ezért várhattam volna vagy 3órát.

Na befejezem a hülyeségeimetKép
Sziasztok!
Angelani
31+5

Kép
angelani

Sziasztok Kismamik!

Felmerült ma bennem egy pár kérdés. Leírom, hátha akad valaki, aki felvilágosít Kép
A Neomagnol tabletta jó-e babaholmik fertőtlenítésére? Az ugyanis van itthon, és most azon gondolkozom, hogy vegyek-e fertőtlenítő folyadékot.

Egy másik téma. Kaptam a barátnőmtől Garmastan kenőcsöt is, illetve Aventes mellbimbó védőkrémet is. Melyik a jobb? Ha szükség lesz rá, melyiket használjam?

Gyakorló anyukák! Aki császárral szült mi volt utána a tapasztalat szoptatás ügyileg? Akadtak gondok a császár miatt? Sajnos mindenhol azt olvasom, hogy ha nem kapja meg időben az anyuka a babát szopiztatásra, akkor utána jönnek a problémák, a csecsemősök rászoktatják a cumira, teára stb.

Falina! Most látom csak a tábliban, hogy egy napra vagyunk kiírva szülni Kép Bár tudom, hogy ez nem sokat jelent, mert kevés az esély, hogy tényleg akkor szülessenek a babócák.

Ildi 33+5

Kép
vrucsincá

DuduklyKép
Nem veszem okoskodásnak!
Tudom,hogy az Ikea spéci méret,de amit Zsóf írt az Brendonos és ott tudomásom szerint,ami nem fix huzatos,abból lehet:
90x130(paplan)+ 38x48(párna),
70x90(paplan)+ 40x30 (párna),
68x88(paplan)+ 36x28(árna),
88x128(paplan+ 44x34(párna),
70x90(paplan)+32x42(párna),
Ezeket találtam a Brendon katalógusban!Kép
De ez az édi macis-kutyás.kacsás,ami Zsófnak van nincs is benne!Kép

Pussz: annamami
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X