Sziasztok!
Végre van egy kis időm írni. Bendi ma jó hamar elaludt.
És most fáradt sem vagyok annyira, hogy már aludni akarjak.
Ez is azért van, mert reggel 6 után még visszaaludt 8-ig.
Nekem ez a reggel 6-kor kelés valahogy nem jó. Utána hiába aludnék napközben akkor már nem megy, meg attól csak még álmosabb leszek, de ha reggel 8-ig alhatok, akkor minden frankó.
Amúgy mi is megkaptuk a 3 hós oltást. A szúrásnál egyáltalán nem sírt Bendi, sőt nevetgélt.
Aztán este bepótolta.
Vagy 3 órán keresztül bömbizett szegényke, nem győztük, hogy vígasztalni.
Szerencsére ennyi volt, adtunk neki kúpot, utána aludt másnap délig, csak szopizni kelt fel néha.
Azt hiszem Akiren kérdezett tőlem a gyakori evésről. Bocs, hogy csak most válaszolok. Ez nálunk úgy volt, hogy kezdetben állandóan aggodalmaskodtam, hogy túl gyakran etetem, de semmi más nem volt olyan jó nyugtató, mint a cici. Ha nyűgi volt, akkor a cici volt a legjobb megoldás, cumit nem fogadta el, úgyhogy egy idő után neki is nekem is az volt a legjobb megoldás, hogy nem paráztam tovább és elhessegettem magamtól azt a gondolatot, hogy fájni fog a hasa a sok evéstől, meg hogy túl sokat hízik stb. És hagyom, hogy maga szabályozza a dolgokat. Ha nyűgös megkínálom a cicivel, ha nem éhes nem fogadja el, ha csak kicsit éhes, akkor keveset eszik és így jól elvagyunk. Most már van olyan, hogy 4 óra is eltelik két evés közt, de ez függ attól is, hogy aznap épp mit csinálunk, ha valami nagyon újdonság van aznap, vagy megyünk valahova akkor mindig sokkal több idő eltelik az etetések között, mert az új dolgok lefoglalják. De pl. esős, otthonmaradós napon, többször kéri a cicit. Éjszaka pedig eleinte felébredt éjfélkor, háromkor és utána meg óránként. Aztán már csak éjfélkor meg háromkor. És mostmár legtöbbször csak kettő-három körül.
Szóval egyre javul a helyzet, ahogy egyre több dolgot tud már magától csinálni, például már tud hátról hasra fordulni, a rágókát ha a kezébe adom, akkor beteszi a szájába és rágicsálja stb. egyre kevésbé igényli a gyakori cicizést és nélkülem is egyre jobban elvan.
Hú Vezso, ezek a csajok, te ki mered engedni őket az utcára?
Timurr
Maja pedig egyre szebb.
A tgyás tényleg elég jó, nekem is több, mint amire számítottam. Valszeg más az adózás szempontjából a dolog. Az eltérő összegek amiatt is lehetnek, hogy nem fix összeg van havonta, hanem naptári napi elszámolás van.
ruz