Sziasztok!
Minket lassan elmos az eső! Hajnalban volt egy olyan égszakadás-földindulás, ami biztos egy-két házat itt Érden is elöntött. Eszméletlen volt, kb. 50 méternél messzebb nem lehetett látni.
Azóta is kis megszakításokkal esik. Most éppen fekete az ég alja dél felé. Várom mi lesz belőle. Marci remélem nem ébred fel, mert sajnos a hajnali felébresztette, így együtt "vígadtunk" hármasban (Apája szabin
) fél 6-tól fél 8-ig.
Gigi!
Gondolom Nálatok is nagy a zuhéj!
Oli fogacskája
Szorítok Neki a kinövesztéshez! Sonkás kifli
Értem, ha zavar a terhesgatyó. Nekem is volt olyan,hogy csak olyan cuccok jöttek rám, amiket a terhességemre vettem. Hát nem dobott fel a dolog.
De az legalább jó, hogy kényelmes.
Kata!
Hát hogy is mondjam, Marcika már nem alszik olyan fényesen az éjszaka, mint azon a kivételes éjszakán. Vasárnapra virradóra 2-szer kelt, de legalább szopival visszaaludt. A tegnap esti lefektetés szörnyű volt: 9-től szopi, amiből fél 12-re sikerült is bealtatni. Nem tudom miért, de mivel először nem aludt el cicin, utána elvből nem akartam azon visszaaltatni. Lehet, hogy hülye vagyok, de valahogy szeretném leszoktatni. Aztán lehet, hogy Õ lesz az erősebb
Dia!
Örülök,hogy ilyen jó időtök volt a hétvégén. Szombaton nálunk is jó volt, vasárnap nem tudom, mert anyuéknál voltunk és ott elég vacak volt. Klassz lehet egy telek a Balcsinál!
Domit biztos elnyomta a jó vidéki levegő, hogy még a teát is kihagyta.
Nekem is festenem kéne már
Mármint a loboncomat
Györesz!
Sajnálom, hogy elmaradt a "randitok". De majd legközelebb biztosan a körülmények is Titeket támogatnak.
Norbika tényleg nagyon ügyes! Ámulok, hogy miket tud!
Szorítok fogacska ügyben!
Zsófi!
Udvaroló Bence
Hogy meg tudnak lepni a Manók, hogy ők már nem is félnek más babótól, ugye?! Marci is így lepett meg engem.
Boldog hófordulót a 7 hónapos Bencének!
Saxi!
Nektek töretlen jobbulást! Millió puszi!!!! Kirtartás!
Márti, Anikó, Évi, Barbi, Mica, Szilvi! Tessék írni, hogy mi van Veletek, mi történt a hétvégén!
Apropó, Szilvi felmentést kap! A nyaralást ezért nem kell félbeszakítani
Mi tegnap anyukáméknál voltuk, névnapot és szülinapot köszönteni. Jó volt, finomakat ettem. Az idő viszont elég pocsék volt, még sétálni se tudtunk.
Az idejét sem tudom, hogy Marci mikor ült a babakocsijában: kórház óta vagy 30 fok volt, vagy zuhogott az eső...
Megyek, mert mosogatnom kéne
Puszi: Melinda
ui: én miért írok mindig ilyen hosszú leveleket?!