Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom végre volt egy kis mozgás!Kép
Ez a komp-beszerzés mégsem olyan egyszerű,mint gondoltam,a derekam pedig majd'leszakad.Kép

Dia!
Jó,hogy újra itt vagy!Kép
Szombaton ikerfesztiválon voltunk,itt Pilisen,7 km-re a házunktól.Ebédelni hazajöttünk és mikor indultunk vissza bőrig áztunk,míg az utcán parkoló autóhoz értünk.A fesztiválon pedig éppen csak szemerkélt,aztán hétágra sütött a nap.Nekem a vállam égett le.Kép

Gigi!
Gondoltam Rád szombat este!Örülök,hogy jól sikerült a kimozdulás!
Sonkás kifli?Az már komoly!KépPatrik is mindig a mi kajánkból kunyizna.
Az a lényeg,hogy kényelmes legyen a nadrág!
Remélem Olivér foga hamar kibújik!Patriknak most nem jön egy sem.Jólesik a kis nyugi.

Zsófi!
Korán kezd a fiad udvarolni!Kép
Raulnak adtam vasat nemrég,mert a több,egymást követő betegség miatt teljesen lefogyott.Most,hogy szépen eszik,már nem adom Neki.Kíváncsi vagyok,hogy mit tanácsol az orvosotok.A miénk semmit nem ér!Kép

Györesz!
Nekem is úgy tűnt,hogy rossz a kedved,örülök,hogy nem így van!Kép
És annak is,hogy ma ennyi jó történt Veletek!
Norbika nem semmi,nagyon okos kisfiú!Kép

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Melinda!
Remélem ma éjjel is szépen alszik Marcika!
Szerintem ne bánd túlságosan,hogy cicin alszik el,ez hamarosan már nem így lesz és még mindig jobb,mintha le és fel kéne járkálnod Vele.Kép
Örülök,hogy ilyen ügyesen ebédelt,megjön az az étvágy most már!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Minket lassan elmos az eső! Hajnalban volt egy olyan égszakadás-földindulás, ami biztos egy-két házat itt Érden is elöntött. Eszméletlen volt, kb. 50 méternél messzebb nem lehetett látni. Kép Azóta is kis megszakításokkal esik. Most éppen fekete az ég alja dél felé. Várom mi lesz belőle. Marci remélem nem ébred fel, mert sajnos a hajnali felébresztette, így együtt "vígadtunk" hármasban (Apája szabin Kép) fél 6-tól fél 8-ig.

Gigi!
Gondolom Nálatok is nagy a zuhéj! Kép
Oli fogacskája Kép Szorítok Neki a kinövesztéshez! Sonkás kifli Kép
Értem, ha zavar a terhesgatyó. Nekem is volt olyan,hogy csak olyan cuccok jöttek rám, amiket a terhességemre vettem. Hát nem dobott fel a dolog. Kép De az legalább jó, hogy kényelmes. Kép

Kata!
Hát hogy is mondjam, Marcika már nem alszik olyan fényesen az éjszaka, mint azon a kivételes éjszakán. Vasárnapra virradóra 2-szer kelt, de legalább szopival visszaaludt. A tegnap esti lefektetés szörnyű volt: 9-től szopi, amiből fél 12-re sikerült is bealtatni. Nem tudom miért, de mivel először nem aludt el cicin, utána elvből nem akartam azon visszaaltatni. Lehet, hogy hülye vagyok, de valahogy szeretném leszoktatni. Aztán lehet, hogy Õ lesz az erősebb Kép

Dia!
Örülök,hogy ilyen jó időtök volt a hétvégén. Szombaton nálunk is jó volt, vasárnap nem tudom, mert anyuéknál voltunk és ott elég vacak volt. Klassz lehet egy telek a Balcsinál! Kép
Domit biztos elnyomta a jó vidéki levegő, hogy még a teát is kihagyta. Kép
Nekem is festenem kéne már Kép Mármint a loboncomat Kép

Györesz!
Sajnálom, hogy elmaradt a "randitok". De majd legközelebb biztosan a körülmények is Titeket támogatnak. Kép
Norbika tényleg nagyon ügyes! Ámulok, hogy miket tud! Kép Szorítok fogacska ügyben!

Zsófi!
Udvaroló Bence Kép Hogy meg tudnak lepni a Manók, hogy ők már nem is félnek más babótól, ugye?! Marci is így lepett meg engem. Kép
Boldog hófordulót a 7 hónapos Bencének! Kép Kép Kép

Saxi!
Nektek töretlen jobbulást! Millió puszi!!!! Kirtartás! Kép Kép Kép

Márti, Anikó, Évi, Barbi, Mica, Szilvi! Tessék írni, hogy mi van Veletek, mi történt a hétvégén!
Apropó, Szilvi felmentést kap! A nyaralást ezért nem kell félbeszakítani Kép

Mi tegnap anyukáméknál voltuk, névnapot és szülinapot köszönteni. Jó volt, finomakat ettem. Az idő viszont elég pocsék volt, még sétálni se tudtunk. Kép Az idejét sem tudom, hogy Marci mikor ült a babakocsijában: kórház óta vagy 30 fok volt, vagy zuhogott az eső...

Megyek, mert mosogatnom kéne Kép
Puszi: Melinda

ui: én miért írok mindig ilyen hosszú leveleket?!

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Írjál csak jó sokat, én szeretem olvasniKép Mosogatni hozzánk is jöhetnélKép Remélem azért írsz mert Gábor otthon van!

SaxiKép
Az elöbb olvastam az őszieknél, hogy újabb lánynál jön a kistesó. Légyszi ne hagyj minket szégyenbe, tessék bele húzniKép Lilike, hogy van?

GyöreszKép
Tényleg nagyon okos fiacskád van!! Olivér már határozottan pápázik ha valaki elmegy, ha kérdezem, hogy hol a lámpa, rögtön felnéz. Na én is dicsekedtem egy kicsit. Ja és ha épp a járólapot nyalogatja és rászólok, rögtön rákként hátra spurizik a szönyegén.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Melinda
júli 28-aug.14 ig nem leszenünk, s előtte és utána pár nap ugye a pakolásról fog szólni, szóval ezért ilyen szűk az idő most meg ugye nektem sem jó, plussz nekem is határidőm lesz 20-án s anyós jön elvileg a héten többször is vigyázni Gigire mert fél percem sincs mellette. Éjjelre meg totál kidőlök, szörnyen letudok fáradni. Mostmár tudom én is, hogy Györgyi mitől lett kevésbé aktív, hát én is úgy jártam mint ő.

Gigi
örülök, hogy jól sikerült a koncert, és azért a nagyi is boldogult az uncsival. Mint Melinádnak írtam júli 28- aug.14 között nem leszünk.

SAxi
még mindig jobbulást Lilikének

Anikó
nálatok mi az ábra?

Nálunk nagyon húzós volt a hétvége, Gigi amióta állandóan feláll, minden úszik, csatatér az életem, nincs időm enni, a munkáról meg ne is beszéljek. Na ébred megyek is mert mindjárt feláll nekem.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!
Most csak kérdezni jöttem, de ti mit csinálnátok a helyemben? A tejem annyira elapadt, hogy már reggel is tápszert kellett adnom Krisztikémnek. Nem hajlandó bszopni sem, hogy több tejcsim legyen. Én úgy gondoltam, hogy megpróbálok fejni, és cumisüvegből adni neki a tejcsit. Nekem szar fejőm van, ti milyet vennétek a helyemben? Kézit vagy van jó elektromos is? Vagy mit csinálnátok?
Tudom, már megint egy probléma, de mostanában mindig történik valami ilyesmi.
Puszika
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Norbi átaludta az éjszakát! Juhééééééééé!!!!!KépKépKép

Anikó!
Neked kell eldönteni, hogy egyáltalán megéri-e a küzdelmet, hogy akarsz-e még szoptatni! Krisztike lassan 8 hónapos, ha esetleg úgy döntessz, hogy már nem akarsz kínlódni, akkor nyugodj meg és nyugodtan add Neki a tápszert, ha viszont mindenáron szoptatni akarod még, akkor meg tegyél meg mindent! Szerintem igazán tanácsot nem tudunk adni, ezt Neked kell eldöntened! Amúgy a fejésről annyit, hogy Norbi még kétszer-háromszor szopizik naponta, de hiába van még tejem (bár annyira nem sok, este is kellett pótolni), de fejni nem tudok, egyszerűen egy-két cseppen kívül nem jön semmi! Azért drukkolok, hogy úgy legyen ahogy Te szeretnéd!!!!!

Melinda!
9-től fél 12-ig az nem semmi, gondolom már ki voltál rendesen!
Szerintem ha cicin nem alszik el, akkor jól teszed, ha legközelebb nem teszed rá újra, főleg ha le akarod szoktatni! Én sem altatom este cicin Norbit és nem is kap már éjjel cicit nagyon régóta és még mindig szopik reggel-este-napközbe egyszer. Lehet, hogy lassan az esti szopi is el fog maradni, mert egyre kevesebb a tejem estére, napközbe inkább csak nyugtató, ha már nagyon nyűgös, reggel viszont még van bőven, de jól nem lakik jól tőle!

Gigi!
Olika is milyen okos és milyen szófogadó! Norbira ha rászólok, hogy NEM, akkor rámnéz és vigyorog és folytatja! Hihetetlen, hogy mennyire értelmesek ezek a picurkák és milyen gyorsan tanulnak! Olinak is úgy fel van duzzadva az inye fölül, mert Norbinak kegyetlen, de mégsem jön ki a foga!

Kata!
Miért nem egyszerű a komp beszerzése? Nem tudtok elmenni? Én nagyon örülök, hogy van Nekünk, mert amikor már nem bírja a derekam és Norbi mászni sem akar, akkor beleteszem és annak is nagyon tud örülni és akkor van egy kis pihi, sőt azzal még be is tudom korlátozni egy kicsit!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Olivérnek is csúnya dagadt az ínye. Szerencsére az egyik már kibújt, most a másikkal szenvedünk. De szerencsére éjszaka nem volt gond. Tatán a barátnőmnél láttam, hogy hogyan közlekedik a törpe komppal. Jópofa volt nagyon, de azt vettem észre, hogy amikor feláll segítséggel ugyanúgy lábújhegyen áll mint a kompban. Lehet, hogy véletlen egybeesés. Ott nagyon megtetszett meg a barátnőm is dicsérte, de közben meg rosszakat is hallani. De ha Olivért is sétáltatni kell majd egész nap, lehet, hogy én is benevezek egyreKép

AnikóKép
Megmondom neked őszintén, hogy én már nem küzdenék fejéssel. Nyolc hónapig szoptattad az is szép dolog. És ahogy Györesz írta, lehet, hogy le sem tudnád fejni. De ha a fejés mellett döntesz, akkor tényleg csinálni kell. De szerintem ebből ne csinálj lelkiismereti kérdést. Lehet, hogy Krisztike ráunt az anyatejre. Az ikres barátnőmenk 3 hónaposak a fiai és az egyik már nem hajlandó szopizni és a lefejt tejet sem issza meg, csak a tápszert. Szerencsés vagy, hogy eddig ment. Nekem anno Aventes mellszívom volt, szerintem jó.

Puszi

KépKép
gigi28

Ma az ebéd nem nagyon ment. Egy pillanatra elfordúltam, és ez lett az eredményeKép Ez a kaja mennyiség a kezén voltKép
Kép

Csajok, hol vagytok????

KépKép
gigi28

Ma az ebéd nem nagyon ment. Egy pillanatra elfordúltam, és ez lett az eredményeKép Ez a kaja mennyiség a kezén voltKép
Kép

Csajok, hol vagytok????

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Annyira édes ez a gyerkőc, hogy nagyon!!!!!!!!!
Komp: Én sem vettem volna, de kaptunk és ezért használom! Próbálom minél kevesebbet beletenni Norbit, de amikor már sehogy sem bírom, akkor a világ legjobb találmányának tartom! Amúgy Norbi nagyon szépen leteszi a sarkát. Az igaz, hogy a kompba sokszor lábújhegyen áll, mert a kompba nem is megy, hanem szalad, löki magát, de amikor sétálunk, úgy hogy a kezét fogom, akkor lent a sarka és szépen lépked! Én azt hallottam a kompról, hogy azért nem jó sokat használni, mert a manó nem tanul meg esni, mert a komb ugye mindig megtartja és emiatt lesznek az olyan esések, hogy döl a gyerek mint a fa. Szerencsére Norbi nem így esik, de Õ tényleg nem is van benne olyan sokat! Még annyi, hogy a barátnőm kisfia is rengeteget volt benne és 11 hónaposan mégis elindult magától, mondjuk nála ez az esés probléma megvolt, de szépen az is elmult! Na most jó sokat okoskodtam a komp használatáról, de talán segítettem, hogy majd eldöntsd, hogy akarsz-e vagy nem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak bekoszonok, megvagyunk a hetvege jol es rosszul is telt...
zolika kicsit szorcsog, igy alvas neha nehezen megy, allando orrszivas a meno nala.
Nagyfiam tegnap delutan kozolte, hogy faj a hasa, aztan az apja megmasszirozta neki, es porul is jart, mert lehanyta a fiaKép Amugy utana meg vagy 2x kipakolta a pocijat, de hosiesen egyedul (bar apanak ott kellett lennie) allt a lavor felettKép
Estere mar kutya baja se volt, de ma nem engedtem oviba. Raadasul nalunk nyaral a kersztlanyunk, ugyhogy most le vagyok terhelve a bandaval. Igaz, hogy parom szabin van, igy van segitseg, de ez ebbol all, hogy a munkammal alig tudok haladni, hiszen ennyi embernek mar csak kell fozni, ellatni, ebben-abban segiteni. Szoval idom az nullaKép

Nah, csak ennyi ido volt babanetre, puszi mindenkinek, remelem, hogy tudok azert jonni surubbenKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Külön mindenkinek nincs időm írni,de köszönöm Nektek a sok érdeklődést és gyógypuszit.
A hétvége egész tűrhető volt,de most a változatosság kedvéért nem lázunk van hanem rengeteg piros pötty,amiről nem tudom mi lehet.
Nyűgös is még szegénykém,és sokat alszik.
Bocsi de mennem kell,mert megint sírdogál.
Ha tudok írok még.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Ma nagytakarítást csináltam azért nem voltam.
Na meg azért mert nem történt semmi érdekes velünk.Kép
Saxi!
Örülök,hogy javul Liliána.KépPöttyök.KépLehet,hogy a melegtől van.

Mica!
Ismerős ez az állandó orrszívás.KépKitartást!Bár,szerintem neked van a legtöbb erőd közöttünk.Kép

Anikó!
Sajnálom a tejcsi apadást.KépBiztos a stressz miatt van.

Melinda!
Láttam a tv-ben milyen nagy eső volt nálatok.Kép
Kész az ajtó(k)?KépMikor mentek Debrecenbe?Marcika jól van?Kép

Kata!
Ikres tali?Ti mit csináltatok ott?KépElázás.Kép
Sikerült már a komp beszerzés?

Györesz!
Gratulálok az éjszaka átalváshoz.KépNagyon ügyes kisfiad van.Miket vettetek Apával?Kép

Márti!
Jó nyaralást!KépAztán majd gondolj ránk sokat!Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Azt elfelejtettem,hogy uzsira turmixoltam Dominak 2db babapiskótát,1db banánt,1db őszit,10 szem meggyet és mind bevágta.KépVan huzatja.Kép

Évi!
Merre vagy?Hiányzol!Kép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Itt akkora eső esett, hogy szerintem egész nyáron sem szokott ennyi. Olivér meg is érzi ezt a vacak időt. (vagy csak alapból dilis) Már fetreng a fáradtságtól, de ha leteszem az ágyába akkor ordít mint egy fába szorúlt féregKép Felül, négykézlábazik, tiszta gáz.

ÉviKép
Merre jársz? Írhatnál nekünk valami szépet ebben a csúnya időben.

DiaKép
Én is takarítottam míg Olivér aludt. Sietnem kellett rendesen mert nem egy nagy alvó a drága.

GyöreszKép
Komppal kapcsolatban nem döntöttem még. Az egyik ismerősünk kislánya odacsípte vele az ujját a falhoz. De hát semmi sem tökéletes.Kép

MelindaKép
Majd kinézek az utcára, hátha lemosott ide titeket az esőKép

Olyan dörgés volt, hogy a drága kölök meg a kutya egyszerre ugrottak rám ijedtükbe.Kép
Na megyek mert kb. öt perce van a járókában de már kész van. Én is....

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ha nem baj bombázlak titeket egy pár képpel.Kép
Ez a mai uzsi csak motorozás is volt kaja közben.KépKép
Kép
Pannával egyen szerkóban.Kép
Kép
Hammmm megeszlek Olivér.Kép
Kép
Bambula.Kép
Kép
Cuki pofa.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Diliház jelentkezik!!!!!!!!!!!!!!
Megőrülök, ha még egy ilyen napot végig kell csinálnom. Kínomban már csak röhögni tudok! Kép Kép
Gábor ajtót cserélt ma, ami nem kevés zajjal és porral járt. Maszatkával le lettünk száműzve a nappaliba, ahol délelőtt még egész jól elvolt. Végül jött volna a délutáni alvás, cicin szépen bealtatom, még a zaj sem zavarja, de ahogy vittem fel aludni, hát Apája jól elhúzta a padlólapon a sittel teli vödröt. Kép Alvásnak annyi! Maszatka felébred, vigyorog, aludni nem akar. Na gondoltam, erről ennyit, csak egy kicsit pihiztem volna az Örökmozgóm után. Persze Gáborral jól összevesztem, hogy lehet ennyire figyelmetlen...
Egy darabig bírta Marci, de aztán extra nyűgös lett. Végül 2 óra múlva újra elaltat cicin, majd aludt egészen 1, azaz egy egész órát. Utána is olyan nyűgös, nyüszögős volt, hogy már a falra másztam. Apája meg zörgött ezerrel, úgyhogy a fejem ketté akart repedni.
Most estére azért maradt egy kis extra takarítás is nekem. Kép
Holnap a gardróbajtó jön, de délelőtt lesz egy kis szabadom, mert a fiúk elmennek alkatrészeket venni az ajtócseréhez! Kép

Most fürdetünk, utána jövök még és írok mindenkinek!

Képek szupik! A fiúk zabálnivalóak!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Ma már nem jövök mert nagyon villámlik és inkább kikapcsolom a gépet.Meg fosós is vagyok ilyenkor.Kép
Puszi.Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Nem lehet, hogy három napos láza volt Lilinek? Az jár magas lázzal aztán meg kiütésekkel!

Dia!
Nagyon édes Domi! Nem semmik a kis vámpírfogai!Kép
Nem nagy bevásárláson voltunk apával az auchanba, csak épp beugrottunk, pelust vett meg játszóhengert Norbinak meg magának egy-két dolgot.
Hogy álltok az altatással? Képzeld Norbi már minden sírás nélkül elalszik este az ágyába egy kis simi és ének közben és van hogy tíz perc sincs! Nappal még mindig a kezembe alszik el, akkor nem is akarom kínozni, mert általába akkor kezdem altatni amikor már totál kivan, ilyenkor kb. két perc és már tehetem is az ágyába!

Melinda!
Remélem most könnyen elaludt Marci és hagy Téged is alukálni sokáig!!!!!!

Gigi!
Norbi észre sem vette a dörgést villámlást, viszont ma szörtelenítettem a lábam és meg volt bolondulva az epiláló gép hangjától, majdnem sírva fakadt, úgyanígy van a hajszárítóval, ha meg porszívózok akkor visítva sír!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti!
A munkáért nem, de a nyaralásért irigykedem ám! Ott legalább jól kipihened magad! Kép

Anikó!
Sajnálom a tejcsit. Kép Ha tényleg elszánod rá Magad (tudom, Te írtad, hogy sokáig szeretnéd Krisztikéd szoptatni), akkor sok sikert és kitartást hozzá. Nekem is AVENT Isis mellszívóm van, ami nálunk "életet mentett". Ha nincs, akkor már tejcsi se lenne. Minden jót Nektek! Kép

Györesz!
Na most én irigykedem az éjszakátok miatt! Remélem eljön az az idő, amikor már nem megy újdonságszámba az éjszakaátalvás! Kép
Örülök, hogy Te is ezt mondod, hogy akkor már tényleg ne tegyem cicire. Én is ezt próbáltam tegnap a maratoni altatásunk alatt Gábor fejébe sulykolni, de láthatólag nem értette, miért nem a könnyebb útját választottam dolgoknak...

Gigi!
Ez az ebéd nagyon fincsi lehetett Kép Oli nagyon-nagyon édi! Kép
Olyan jókat röhögök a nekem írtakon (suliban szopiztatás, lemos az eső stb. stb.), mint pocakos koromban. Kép
Szerintem ez a levelem se a rövid kategóriába fog esni, úgyhogy olvass csak kedvedre! Kép Nem hiába fo.om a szót egyébként is... Kép

Mica!
Zolikának jobbulást! Szorítok, hogy Gyuszkó pocija ennyivel megússza a dolgot! Csak ügyesen a sok gyerkőccel! De ügyes vagy Te, nem féltelek! Kép

Dia!
Nagytakarítás. Az meg mi??!! Nem tudom, hogy mikor tudtam úgy igazán takarítani, nem csak úgy tessék-lássék módjára. Mondjuk most örülök neki, hogy a felső részbe mostanság nem fektettem túl nagy energiát, mert amilyen port volt ma itt... És még jön a holnap Kép
Pénteken megyünk Debrecenbe, ott leszünk 3 napot, aztán Pácinban (anyukám szülőfaluja Borsodban) leszünk még 2-őt. Már nagyon várom. Remélem az idő jobb lesz. Mondjuk ennél csak jobb lehet! Kép
Domi nagyon édi! Annyit nőtt már megint, annyira nagyfiúsodik. A fogacskái meg egyszerűen ennivalóak! Kép
Dominak tényleg van húzata. Elolvasva még nekem is össze kellett volna szednem magamat, hogy megegyem. Kis bélpoklos. Kép Mi lesz Veletek, ha kamaszodik...

Saxi!
Nektek folyamatosan jobbulást. Mennyi a pötty? Ha nem múlik, én a helyedben megmutatnám a dokkernek/néninek. Puszi! Kép

Évi!
Már izgulok Érted! Életjelet kérünk!!! Millió puszi! Kép Kép Kép

Nálunk ma 1-1,5 órás szünetekkel folyamatosan szakadt az eső, mintha dézsából öntötték volna. Ennyi esőt tényleg régen láttam már. Fürcsiztetés alatt is itt köröztek a Tűzoltók. Biztos jó sok házat elöntött a környéken, mert elég dimbes-dombos részen lakunk.
Szorítsatok holnapra! Remélem nem lesz ilyen gáz, mint a mai nap! Azért jövök! Reszkessetek!

Millió puszi MIndenkinek és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Györesz!
Köszi a dicséretet.KépAltatás sajna nálunk változatlan.KépEste azonnal elalszik tápi után de a nappalok.......Tegnap már teljesen kiborított,mert nagyon fáradt volt de sehogy nem akart elaludni.Altattam feje a vállamon,séta,aztán mindig felkapta valamire a fejét amit még meg kell néznie.Kész voltam.Kép
Milyen az a játszóhenger???
Vámpírfogak?KépMindig úgy nevett,hogy vigyorít közben,haláli.Kép
Gratulálok az altatáshoz,nagyon ügyi vagy!Kép

Melinda!
Nem tom mennyire volt érdemes ablakot pucolnom.KépKépTe legalább megvárod vele a jóidőt.Kép
Remélem pénteken és azután jó időtök lesz!Kivánom.KépMi jövő héten megyünk lagziba Heves Megyébe és ott leszünk azután 1 hétig.Kép
Te mikor fogod azt a rengeteg fogacskát lefotózni??KépNagyon kiváncsi lennék rá.Kép
SZORÍTOK!!!!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Íme 3 vicsori kép.KépKépKép

KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Nagyon sajnálom, de úgy tűnik minden igyekezetem ellenére, nem tudok nektek írogatni. Kép Max. este, amikor mindhárom manócskát lerakom, akkor lélegezhetek fel egy kicsit, de akkorra már iszonyatosan fáradt vagyok! Ettől függetlenül nagyon sokat gondolok ám rátok,hogy:

Gigi! Fantasztikusan aranyos Oli a képen!!!!KépKépMi történt vajon a jókisfiú Olivérrel? Még mindig a foga kínozza ennyire? Vagy most próbálja pótolni a szombati anyahiányt?KépKépSok-sok nyugi puszit küldök arra a gyönyörű pofijára! Kép

Dia! Tündéri Domi, édes ahogy majdnem megeszi Olit, meg ahol maszatos, meg a fogacskáival, meg...
mindegyiken nagyon drágaKépKép

Melinda! Igyekszem, legalább részletekben írni neked! Millió puszi nektek is!!!KépKép

Anikó! Nagyon sokáig tudtad szoptatni ilyen nehéz körülmények között is Krisztikéd, ha nem megy tovább, akkor is minden tőled telhetőt megtettélKépKép! Egyébként nekem mindkét nagymanónál sikerült az esti elalvás előtt szopizni sokáig. Próbáld meg talán te is, este lefekvés előtt, reggel ébredés után. Ilyenkor félálomban szívesen szopiznak még! Napközben meg egyen amit jólesik! KépKép A lényeg, hogy nyugodj meg anyuci! KépKép

Györesz! Örülök, hogy ilyen jól alszik már ez a nagy fiú, nagyon ügyes voltál: GRATULÁLOKKépKép!! Drukkolok, hogy apucival is minden rendben menjen!!KépKépPuszi!

Márti! Érdekes, hogy alig várjuk, hogy végre valami módon elinduljon, hogy majd milyen könnyű lesz! Amikor meg elindul, visszasírjuk a fekvős időszakot!Kép Kitartás, nemsokára már olyan profi lesz, hogy nem kell rá úgy vigyázni és tényleg pihizhetsz!Kép ROlcsinak most a kedvence a cukkini/paradicsom/tészta kis sajttal, jó sokat főztem neki ebből.Félve mondom, hogy a hétvégén kapott fagyit is Kép!

Saxi! Remélem már jól van Lilike és persze a nővérkének is sok-sok puszi!KépKép

Kata! Nektek is sok-sok puszit küldök Kép!

Mica! Remélem ti is jól vagytok, nektek is sok pusziKépKép!

Most már mennem kell, mégis sikerült egy hosszú levelet összehozni! Ahogy tudok jövök ám!

Nyugodt nappalokat és csendes éjszakákat minden drága babának és mamának!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

Évi örülük, hogy írtál! Nehogy eltünj ám nekem! Szeretnék rólatok hallaniKép

MelindaKép
Örülök, hogy sikerült megnevetettnemKép Ajtó csere elég borzasztó lehet. Majd hétvégén kipihened magad. Olivér este volt olyan fáradt mint nálatok Marci. Már azt hittem megőrűlök, csak nyüglődött. Bezzed amikor az apja megjelent fél 9-kor az új csoda kocsival, rögtön elmúlt az álmosság.
Íme az új kabrio tulajdonos. Teljesen rágerjedt az öregfiKép
Kép
Kép
Az a jó a gépbe, hogy távírányítós, úgyhogy mindjárt belepakolom a gyereket (már megint nem bír magával) és rodeózunk egy kicsit a szobában.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkinek köszi,aranyosak vagytok!
De nem tudom mi jöhet még,most a pöttyök halványulnak,de hasmenése lett.
Láza hál'Istennek már nincs,de a nyűgösség aluszékonyság még mindíg van.
Azthiszem ha így megy tovább visszamegyek vele az orvoshoz.
Az evéssel,ivással nincs gond,úgyhogy a kiszáradás nem fenyeget.
Közben a rosz idő is kiakaszt,Boginak ezerrel mozgáshiánya van,persze kimenni nem tudunk.
Tegnap olyan villámlás és dörgés volt,hogy kórusban órdított a két gyerek,én meg egyedül voltam velük mert apa délutános.
Azt hittem megőrülök,az ölemben fogtam a lányokat de nem értették meg,hogy ez egy zivatar és anya nem tud mit tenni.
Tényleg borzalmas dörgés volt,és jégeső.
Remélem ma nem lesz ilyen.
Ne haragudjatok,hogy nem írok külön mindenkinek,de egy perc szabadidőm alig akad.

Mindenkinek szép napot.
Puszi,Saxi
saxi

Jó Reggelt Mindenkinek!

Most mentek el a fiúk vásárolni. Hát nekem majd megszakadt a szívem, ahogy láttam elmenni a Manócskámat! Kép Közben rájöttem, hogy sehová nem ment el nélkülem még, csak egyszer vigyázott Rá a húgom egész 1,5 órát, amíg mi vásároltunk.

Évi!
Örülök, hogy minden oké, csak az általános "nincs időm" effektus lépett közbe Kép Kép
Tényleg ne tűnj el, mindenképp írj, ha másképp nem megy, hát este. Sajna én is néha úgy érzem, hogy csak akkor tudok ide esni.
Puszi a 3 "Kisördögödnek"! Kép Kép Kép Meg persze az Anyukájuknak is ! Kép
Vizsgák jól sikerültek?

Gigi!
Tényleg nagyon klassz ez a járgány! Nem semmi, hogy ül benne Oli! Nem hiába sokat ült melletted az autóban! Kép

Dia!
Még egyszer sok-sok puszi a Vámpírkának! Kép Csúcsfazon!
Ígérem, mindent megteszek a fogsoros kép érdekében! Kép

Na megyek, mert amíg a Fiúk házon kívül vannak, én azért kaptam melót: gardrób kiürítés Kép

KépKép

KépKép
bujka

Dia,Gigi!

Tündériek a fiúk.

Saxi
saxi

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a véleményt meg a bátorítást. Az az igazság, hogy eléggé fontos az allergia miatt, hogy 1 éves korig szoptassam, apucija ugye szinte semmi zöldséget-gyümölcsöt nem tud megenni, és a dokinéni meg az allergológus szerint is 1 éves koráig kell szoptatnom. Végül veszek Avent mellszívót, remélem, be fog jönni. Ami itthon van, azzal is le tudok fejni tejcsit, de az nagyon kényelmetlen, azért akarom lecserélni.
Képzeljétek, szörnyű éjszakánk volt. Már délelőtt is nagyon nyűgi volt Kriszta, aztán éjfél előtt felsírt, nagy nehezen visszaaltattam fél1-re, fél2-kor megint kelt, nagyon fájt a foga, semmi sem használt, csak sírt, sehogy sem volt jó neki, aztán fél5-kor tudott visszaaludni. A végén már kapott tőlem germicid-c kúpot, és talán az segített. Nagyon fáj a foga. Ki érti ezt, minél több foga van kint, annál többet szenved. A jó a rosszban, hogy a fentlévőt időszakban mindkét cicin eltöltött 20-20 percet, úgyhogy sikerült kiürítenie. Most megint sikerült elaltatnom, persze dentinox segítségével, és olyan pózban, hogy még a lábát is felhúzta, úgy belémbújt. Szívem szakad meg, hogy ennyire szenvedni látom.
Na most megyek, egy hulla vagyok, de a lakást rendbe kell vágnom nagyjából
Puszika
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó
Szegény Krisztike! Kép Kép Én azt hittem, hogy minél több fog van kint, annál könnyebben bújnak ki a többiek. Ezek szerint nem. Kép Remélem hamar túl lesztek már rajta.

Gigi
Nagyon tuti kocsija van Olinak! Kép Kép Olyan édin feszít benne! És távirányítós?! Ez nagyon szupi lehet, még nem is láttam ilyet!

Dia
Nagyon aranyos a kis vámpír Domi! Kép Kép Olyan nagyfiú már ő is!

Saxi
Kép Kép Szegény manóka! Szerintem vidd el dokihoz, hátha van valami csodaszer, amitől ripszi-ropszi rendbe jön! Küldök nektek gyógypuszit! GYÓGYPUSZI!

Teszek fel képet a hétvégi babatalálkozóról, amikor baba nézőben voltunk. Olyan nagy már Bence, főleg így a kicsi lány mellett.

KépKép
Kép
Puszi,
Zsófi
nmzsx

Gigi!
Klassz a kocsi.KépJó,hogy be lehet köti Olit.Kép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Szia Zsófi!
Bence is nagyon nagyfiú már!KépMellette Domi csak egy kis kopasz sajtkukac.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Kép Kopasz sajtkukac Kép Kép De a közeli képeken látszik, hogy Dominak is van haja. Csak ő biztos szőkébb Bencénél.
Puszi
nmzsx

Szisztok!

Norbi ismét átaludta az éjszakát! Sőt, fél 7-kor kelt előszőr akkor kapott cicit,magam mellé vettem és aludtunk fél 10-ig. Én sokszor felkeltem, de nem akartam otthagyni őt,mert ahogy felkel elkezd mászni és akkor nagyot koppanna az ágyamról, úgyhogy úgy döntöttem, hogy miért is ne használja ki, hogy alszik, aludtam vele!Kép

Dia!
játszóhenger: felfújhatós henger alaku valami, amibe csörög három gojó, a Mártiéknál láttam előszőr ilyet, azt hiszem az egyik képen amit multkor feltettem rajta van!
Tüneményes a kiskrapekod!!!!!!!Kép

Évi!
El is hiszem, hogy estére totál kidölsz három gyerkőc mellett, minden elismerésem!!!!!
fagyievés: mostmár én is mindent megnyalatok Norbival. Elvileg tejérzékeny, de azért adtam már neki túrórudit (csoki nélkül), sajtot, persze csak keveset, de nem láttam hogy ártott volna, vagy mert kevés volt, vagy mert talán kinőtte a tejallergiát!?

Gigi!
Haláli ez a kisautó, gondolom mennyire élvezi Oli! Én is élvezném!Kép

Anikó!
éjszaka Kép
Annyira sajnálom Krisztikét, mikor lesz már vége ennek a szenvedésnek? Most megint újabb foga jön? A kúp jó ötlet volt, azt olvastam hogy hetente háromszor négyszer nyugodtan lehet adni ilyen esetekbe, nekem is ajánlott a védőnő!
A fejéshez kitartást, biztos meglesz az eredménye!

Saxi!
Jobbulást Lilinek!!!!!!!

Zsófi!
Bence tündéri nagyfiú!!!!!!!!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most csak egy kérdés erejéig jövök!
Valamelyikőtök (talán Dia vagy Györesz?) az Ázsia Centerben vett jó kis rucikat a babónak. Mi is megnéznénk csütörtökön, de nem tudom, hogy merre keressük abban a hodályban. Légyszi, írjátok meg!
Köszönöm előre is!

Délután vagy este még jövök (most épp ebédszünet van Kép )!

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Dia volt az Ázsia Centerbe! Én a csepeli Ázsia Centerbe szoktam vásárolni!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Hali Meli!KépKép
Én voltam az Ázsiában Gigivel.Ha fölmész akkor a jobb oldali épületben voltunk.A balba nem mentünk be.A földszinten volt kb.3db bébi ruhás és talán az elsőn,Vagy másodikon?KépFogalmam sincs.KépKépTalán Gigi tudja.Nekem is kellene már szabadidőt és valami pulcsi félét venni Dominak.De még várok az őszi kollekcióig.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Szia Kata!

Ne haragudj,de csak most jutottam el odáig,hogy válaszoljak a kérdésedre.
A fogamzásgátlót egy patikai szórólapon fedeztem fel,de azthiszem tényleg beszerzem.
Leírom ami a szórólapon van aztán ha gondolod utána tudsz nézni.

"Pharmatex helyi hatású fogamzásgátló.
Kizárólag helyileg hat,a hüvelybe juttatva az ondósejteket elpusztítja.
Nem tartalmaz hormont,ezért nem okoz súlygyarapodást,sem egyéb,mellékhatást.
Nem kerül sem a vérbe sem az anyatejbe,így szoptatás alatt is használható."

Van belőle,krém,hüvelytampon,meg még egy pár kütyü aminek még nem volt időm utánanézni.
De szerintem a patikában mindent elmondanak ami érdekel.
Mindenesetre nem hangzik rosszul.

Puszi,Saxi.
saxi

Lányok!

Mindenkinek köszönöm a gyógypuszikat,és a jókívánságokat,aranyosak vagytok.
Nálunk minden változatlan,káosz ezerrel.
Minden szalad,a fejem úgy fáj,hogy majd szét esik.Kép
De szerintem ez az idő is teszi,hogy ennyi bajunk van.
Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

SziasztokKép

Délelött megérkezett Olivér újabb autója.
Íme Fidel Castro és Chuk Norris unokájaKép :
Kép
Kép

Végre áttört a negyedik fog is. Mennyi idő után szoktak a többi fogak beindúlni?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Igazából nem tudok mit írni csak jelentkezem,hogy itt vagyok.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz-Dia!
Köszi a babaruhák pontos megközelítését! Kép Csak egy-két gatyót akarunk Nagyságának venni, de közben legalább a terepet is felmérem a további pénzköltések céljára! Kép

Gigi!
Nem semmi ez a gépkocsi-park! Garázst hová építetek Olinak? Kép

Saxi!
Puszi! Sok-sok erőt Neked! Lilikének sok-sok puszi! Gábor is annyira sajnálja Lilikét! Mindig emlegeti "azt a szép kislányt". Kép

Ma is káosz volt ezerrel! Marci délután alig akart enni. Ma próbáltam újra tejpépet. Sajna öklendezett tőle. Nem tudom miért, talán mert melegen adtam? Holnap újabb próba...

KépKép

KépKép
bujka

Vissza jöttem!Kép
Györesz!
Klassz a henger,megnéztem a Mártiékat.Képde valahol láttam "talán az őszieknél nem tom",hogy van akkora is,hogy a lurkó bele tud bujni.KépNa de az a lényeg,hogy Apa fizetett.Kép

Melinda!
Én is elmentem ma vásárolni.KépApa kapott 2 gatyót,1 cipőt,1 inget/lagziba megyünk/,Domi kapott 1 melegítő alsót mert együttest nem tudtam venniKép,egy vászon gatyót,egy badyt és sok sok finom kajcsit.KépAnya kapott egy gatyót,egy pólót és egy táskát.KépSzóval ki költekeztem.KépDe picuromnak még így is egy csomó minden kell.Kép

Te kaptál a liberósoktól kérdőívet?Tudod megint van ajándék.KépMost 10 kuponért egy textil könyvet küldnek.Küldtem nekik ötöt,így is küldönek könyvet.KépKép

Gigi!
Gratula a fogacskához!KépNa látom a családban mindenki kapott új autót.KépKép
Domi kap motort?Kép

Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Gigi mostmár tudom miért szedtétek fel a tavat, kell a hely a garázsnak, vagy a parkolóknak.
Fergetegesek ezek a járgányok, gondolom ezer dolgot tudnak, csörögnek, dudálnak fütyülnek és világítanak.
Nagyon felgyorsult nálatok a fogmanó és tolja kifelé azokat a fogacskákat ezerrel.

Dia
édes Domi a képeken, olyan szép formás kis krapek. Azért még írok nektek, igaz már elköszöntél tőlem, de mivel még van egy kis időm nyaralásig bő 2 hét, így néha jelentkezem.
Jó sok mindent kaptatok, vagyis vettél.

Melinda
jó költekezést nektek. Tényleg nagyon fura amikor te maradsz és a gyerek megy el valahová nélküled, ráadásul utána otthon olyan furcsa a csönd és a nyugalom.

Évi
én jégkrémet adtam már Giginek az újjamról 2-3 nyalást, meleg is volt már mire a szájába ért, semmi baja sem lett tőle.

Anikó
tényleg zavarjátok már el azt a szorgos és fájdalmas fogmanót!!! Mondjatok fel neki.

Györesz után szabadon most én is dicsekedek egy kicsit, Gigi már mindenütt feláll, még a kádban is ami elég gáz, nem lehet lebeszélni róla. Már szépen elkezdett lépkedni is az ágyba vagy a járókába kapaszkodva is elindul magától, és ha fogom a kezét akkor is rakosgatja a lábát. Ma megtanulta hol a nagyi órája, kértem mutassa meg a tik-takot és odament a mami karórájához és megsimizte, többször is bemutatta a tudományát. Minden nap megszoktuk számolni az újjait, szerencsére elég stabil állandó 5 jön ki, ma elkezdtem mondani, hogy egy kettő... és mit csinál nyitja szét az újjait számolgatja őket.
Eddig hiába próbáltam ilyeneket nem volt vevő, ma viszont folyamatosan közreműködött és produkálta magát. Hihetetlen, hogy napok alatt mennyit fejlődött. Már időnként olyan stabilan ál, hogy szinte csak ott a kezem nem is kell fognom, a képne ahol Norbika állt az ágyunk szélénél, már Gigi is önállóan föláll ott is és ütögeti az ágyat utána pedig popsira huppan.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Elegem van ebből a pocsék időből!Ruszlán megint 24-ezik,mi meg egész nap a lakásban punnyadtunk a fiúkkal.Estére már zsong a fejem a nyafogástól.

Saxi!
Köszönöm a leírást!Utánanézek!Lehet,hogy ez az,amit Dia ajánlott az első talin.
Nekem is a 3 napos láz jutott eszembe Lilike tüneteiről.Jobbulást Neki!Kép

Anikó!
Én is igyekszem kihúzni a szoptatást az allergiám miatt és azért is,mert Raul sokáig kiütéses lett a tehéntejtől-most nem merek próbálgatni.Eddig gluténes dolgokat sem adtam még Patriknak.
Nekem az ezerpárszáz forintos patikai mellszívó jött be,mert egy kézzel is tudtam használni.De csak akkor ért valamit,ha a másikból szoptattam és beindult a tejleadó reflex.Egyébként hiába kinlódtam,pár milinél több nem jött.
Krisztike végigalussza az éjszakát?

Zsófi!
Nagyon aranyos Bence a képen,remélem megismerhetlek majd Benneteket személyesen is!Kép

Évi!
Abszolút megértem az időhiányodat.Nekem 3 gyerek mellett nem tudom mire lenne időm?

Dia!
Ikerfesztiválra a programok miatt mentünk,nagyon jó volt,8-kor értünk haza.
Nem semmi étvágya van Dominak!KépAranyos a képeken,Panna is nagyon szép kislány!
Úgy mennék egy jó kis lakodalomba!Ezer éve nem voltam.Vagyis tavaly a sajátomon,de érthető okokból nem buliztam túlságosan!Kép

Gigi!
Látszik,hogy Olinak nagyon bejönnek a járgányok!KépA másik autó is távirányítós?

Györesz!
Gratulálok az átaludt éjszakákhoz és nagyon-nagyon irigy vagyok!Kép
Patrik megint kb.4x kel újabban.Kép
A Kikában szeretnék kompot venni,valahogy errefelé még ezt sem egyszerű beszerezni.Remélem a héten eljutok Pestre.

Befejezem,akinek nem írtam,annak is sok puszi!Kép
Kissé világvége hangulatom van,néha velem is előfordul.Kép

Jó éjt!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hát most nem dicsekedek az altatással, mert 40 perc katasztrófa volt! Norbi egyfolytába átforudlt,négykézláb és felállás, pedig már alig birt mozogni és persze üvöltött amikor visszafektettem! Hát ez van vannak rosszabb és jobb napok!
Viszont hagy dicsekedjek megint egy kicsit! Norbi egyre hosszabb ideig megáll teljesen egyedül, kapaszkodás nélkül, sőt ma tett három lépést szépen egyensúlyozva! Úristen most született és nemsokára futhatok utána!Kép

Gigi!
Hát nem semmi egyből két autó! Nagyon jó dolga van a kis Olinak!Kép
Gratula a fogacskához!

Dia!
Gondolom nagyon élvezted a költekezést! Nekem ez a legkedveltebb hobbim!Kép

Kata!
HOlanptól elvileg jön a jó idő, kitartás!!!!

Jó éjt mindenkinek
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Márti!
Ne haragudj,hogy ilyen hamar elköszöntem tőled,de a dátumot nem néztem!Kép
Gratulálok nagyon ügyi a leányzó!KépJaj vajon én majd mikor dicsekedhetek ilyenekkel?????KépKép

Györesz!
Nagyon élvezem a vásárlást!KépDe gondolom minden nő így van ezzel.Kép

Kata!
Gyere elviszünk a lagziba.KépÉn most azért nem örülök ennek mert az unokatesóm nősül ezért a mélyen kellett a zsebbe nyúlni.Tudod,ott falun az van,hogy amit kaptál azt kell vissza adni.Vagyis nem aztKépDe olyan értékben.KépDe a mulatozást én is várom,kb:220-an leszünk.Kép

Mindenkinek szép napot!
Én este megyek a nődokihoz mert ma van a 26.napja,hogy vérzek.KépKépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, te jó ég! Kép
Nagyon remélem, hogy nincs komoly bajod! A 26 nap az rengeteg!!
Drukkolok!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

GyöreszKép

Valami lehetett a levegőben mert Olivért annyira sírt este lefekvés elött, hogy járkálni kellett vele. Éjszaka többször is felébredt és vísítva sírt.

Mindkét autó távírányítós, de ha nagyobb lesz Olivér akkor tudja a pedált nyomni.
Tisztára beindúlt mászásilag. Most meg az asztarlól pakolászik. Megyek is mert egy tollat ragadott magához.

Puszi

KépKép
gigi28

Na pakolhatom át az egész lakást. Minden leránt, megfog. Az elöbb beszorúlt a hintája aláb, most a dvd-ket akarja. Hogy lehet egy lakást gyerekbiztossá tenni?

KataKép
Szerintem esküvőd csúcspontja az volt mikor anyós pajti feldobta a pacskertKép Már ezért megérte.Kép Nem?

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?