Sziasztok,
Krisz,
már annyit akartam írni, csak mindig elfelejtettem, hogy jöhettek bármikor látogatóba, majd egyeztetünk időpontot
Ezt a Centrumos pizsit nekem is meg kellene nézni, vagy inkább anyunak?
Moszika,
én az István úti bababizományit, és a Gólya áruházat ismerem( Árpád tér), de az Apróban találtam: Ficánka bababizományi a Monostorpályi utca 33. alatt, illetve Tini gyerekholmi üzlet Kossuth utca 7.
Vagy,a Rákóczi utcán is van egy, a piac mellett, a sulinál, a troli és buszmegállónál, lent a pincében. Még ott sem voltam soha.
Ja, és Marci anyukája Gabi mondta, hogy ők hétvégén vettek zárt cipőt erre az esős időjárásra a Deicmannba, le vannak értékelve 1790ftra. Én is megkértem anyukámat, hogy menjenek el Imivel (ma elvitték délután a fiút), mert az nagyon jó ár sztem, és hátha jó lenne mejd neki ősszel is.
Már én is nagyon készülök az első közös sétára, de ez az idő most nem nagyon kedvez nekünk. Én a pagonyon gondolkozom, hogy ott csak nem veszne el Zsiga, miközben Imit követem
Persze, szigorúan csak autóval mernék nekivágni. De az állatkert sem rossz ötlet, Díjjazom is
Mi jól vagyunk, Zsiga szépen alszik, este szokott kiscit sírósabb lenni, de ölben minden jó
Ma meg is mérem már, mert sztem biztos, hogy hízott
Ja, és volt itt a védőnő, fel kellett kelteni a gyereket, hogy megnézze a köldökét, amivel nagyon meg volt elégedve, de még most sem tudja felfogni, hogy se alkohol, se hintőpor, sőt, még a gyerek fenekét sem kenem krémmel pelenkázáskor. Én egy ilyen barbár anya vagyok
De, szerencsére 2 hét szabira megy, aztán meg,sztem ha majd lent találkozunk, az is elég lesz.
Még boiztosan akartam valamit, de persze, most nincs a dolog az eszemben.
manóka