Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

látom semmi ujság nincsenKép

Era ma irt jol érzik magukat már tiszta csokik. Ana imádja a vizet.

Moni csak nem megszültél és azért nem irsz?

Krisz!
veletek mizujs?

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Reggeli közben van egy pár percemKép
Enci!!!
végre valami infó rólatokKép
komolyan ez a dg??? begyullad a kinövő szőrszál? fura, és használ a krém?

Ja és a szakdogát mikor kell leadnod? és mikor vizsgázol?? szóval mennyi van még hátra?Kép

Dorka nagyon jól viseli talán két nyűgös napja volt, ja és már gyógyultnak számít nem fertőz csak még az immunrendszere eléggé legyengült állapotban van.

Jah és nagy hír, hogy párszor már sikerült szólni pisi és kaki ELÕTT és így a bilibe ment a produktumKépKépKép csak haladunk a pelusmentes idők feléKép

Móni,
remélem szólsz ha van valamiKép drukk megy hogy minél hamarabb most márKép

Krisz

Krisz
krisszie

éééés mikor elküldtem a hsz-t Dorka a háttérből: pisi-kaka pisi-kakaKépKép szóval megint előre szólt és a bilibe mentKép
na jó abbahagyom ennek részletes taglalását, de nagyon örülökKépKép

Krisz
krisszie

sziasztok!

Krisz!

szupi ez a kaki dolog. Nagyon ugyi Dorka!Flora is már egypárszor mondta, szólt kaka előtt.bement awc-re(nekünk szűkitönk van) de nem kakált oda.és szinte mindig szol amikor elkezd kakilni. venni akarok bilit, mert az lehet, hogy jobb lenne.és nem akarom elszalsztani ezt az időt ugy tunik ő is akarja a szobatisztaságot. majd meglátjuk:

A gyuladás azzal az van, hogy a szőrtüsző bepirosodik és ilyan kis pörsenéses a lába.de a doki azt mondta a meleg jot fog neki tenni!

a szakdoga: jöv hét csüt.délelőtt az utolsó leadási határidő.Áprilisban amikor elhalasztottam aug.ra a vizsgát(mert akkor nagyon hajtos lett volna a leadás) azt gondoltam, hogy majd nyugisan lazán megcsinálom mostanra. ehhez képest a maradlék időt is éjjel-nappal ezzel kell töltenem hogy kész legyenKép

Holnap lesz a bankettem.ugyhogy buli van. milyen jo lett volna ha diplomásan megyekKép

Moni!

na mi van, már itt izgulok? remélem semmi baj nincsen nem azért nem irsz

sziasztok
enci
renci

sziasztok!

mindenki a szép napsütést élvezi csak én kuksolok idebent?Kép

enci
renci

Sziasztok,

Enci, jó bulizást a banketten, nem gond az ha diploma nélkül is lehet jól szórakozniKép

a csajom mit mondott az előbb, képzeljétek: ment a magyar népmesék a tv-ben, így kezdődött a mese volt egyszer egy ember, erre Dorka lelkesen folytatja: szakálla keneder, ember szakálla kenderKépKépKép annyit nevettem rajta, olyan jókat tudnak már mondani.

voltunk ma megint szökőkutat nézni az egyetemnélKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

itt vagyok, még mindig egyben, semmi jele, hogy szülnékKép
krisz,
örülök, hogy jobban vagytok, és meggyógyult a csajKép Nagyon aranyos a képen, és ez a mese, haláli lehetettKépKép

Enci,
végre, előkerültél te is, nemsoká etudod ezt a sulit, és mehettek Párizsba, sztem ezért megéri az a pár nehéz nap mégKép
Mindenkép jobb, hogy nem allergiás Flóra, legalábbis, sztemKép
Gondolom, most ép bulizol, jószórakozást nektek!

Fiam anyuéknál, szülhetnék, de Zsigának eszébe sincs a dologKép

Holnap délután lesz valami gyerekprogram a Kossuthtéren,és a Főnix előőt is, Danubiusz nap, vagy valami hasonló.

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

Moni!

hanyadikára is vagy kiirva?
Egyszer csak előbujik az a kis lurkó,semmi keméynedés fájás nincs még?jo a pociság, de sajnállak ebben a melegben. még az a jo hogy Imi ilyen jol érzi magát a nagyiknál.

Flora ma nem mutatot hajlandoságot az any nélküli létre, ugyhogy itthon maradtak és most takarit a csaj.Képmondta hogy kosz van.erre jo akkor takaritasz? és ment is a rongyért és a porszivóért, szoval jo dolgom vanKép Ebédet még nem főzKép Valamelyik nap reggel kimegy a konyhába nekünk kávézt "főzni" visszajön:anya kosz! mondom hol ? mutatja, hogy a tuzhely oldala.mondom letörlöd? bologatott, adtam neki szivacsot, leült és akkurátusan szépen szinte tök tisztára letörölte. annyira édi volt.Kép

Krisz!

nagyon vagány a csaj, a jövö egyetemi hallgatója ahogy ott ülKép

nagyon ügys, hogy ilyeneket mondKép Flora is egyre többet dumál és egyre több szót mondd ki teljesen tisztán.jol lehet vele beszélgetni.

mindenkinek jó napot!

enci
renci

Sziasztok,

Én most járok ezen a lapon először, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek össze lehet-e hozni egy (vagy több) INGYENES babahordozó kendő tanfolyamot. Debrecenhez közel nyaralunk juli 4-töl 25-ig. Mi Hajdúnánáson leszünk, amúgy messze lakunk, és akit érdekel nagyon szivesen megmutatjuk a kendőt és fortélyait. Várom az ötleteket: nora@prosoft.hu cimemre, vagy a honlapomon keresztül is lehet üzenni nekem:

http://hordozokendo.sw.hu

Sziasztok, Nóra
nora976

Sziasztok!

Hazajöttünk.
Tegnap egyhuzamban letudtuk az utat. A csaj remekül bírta a 12 órás utat. Én jobban szenvedtemKép
Nagyon jól éreztük magunkatKép
Sokat úsztunk, ettünk, izzadtunk......
Anna imádta a tengert. Minden reggel azzal ébredt, hogy "megyünk a tengejje".
Nem érdekelte, hogy hideg a víz, felnőtteket meghazudtolva ment befele. Ja, neki nem volt jó a széle, csak bent a két méteres vízbenKép
2 év alatt én még nem láttam fázni Annát. El kellett menni Horvátországba, hogy vacogni lássamKép

Krisz!
Örülök, hogy már jobban van Dorka!

Manóka!
Most már beszélj azzal a fiúval, hogy bújjon ki....vagy már lehet, hogy úton van?????
Mára voltál kiírva?

Enci!
Kitartás!!!Már látszik a vége....

Olyan édesek ezek a gyerkőcök a dumájukkalKép
Jókat nevettem a történeteken.
Anna ma elalvás előtt mondott egy jót:
még olvastunk mesét, aztán mondtam, hogy ez volt az utolsó, lefeküdt, és azt mondja:
-Aja, még fejemből olvasok...(és elkezdte mondani a mesétKép)

Petra!
Nem tudok segíteni, az én gyermekem már 2 éves, és nem kapott anyatejen kívül mást az első fél évben.

Nóra!
Nálam kendő nem aktuális.
Most hírtelen ötletem sincs...

Képek:
Odafele Bikalon aludtunk egy Kastélyzállóban:
Kép

Vir, az utca végén volt a tenger:
Kép

Anna a kocsibanKép
Kép

Elég kevés kép publikus, mert a csaj egész nap csupaszon nyomultKép
Megyek, mert vár a kipakolás...

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era, szuper lehetett a nyaralás és a tenger. Akkor majd megyünk képeket nézniKép

Persze tényleg csak majd, mert Dorka után én is baris lettemKép

Móni,
miújs??Kép jelentkezz!

Kriszta

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Era,
pont ma számolgattam reggel, hogy mikor is jösztök hazaKépKép
Biztosan nagyon jó volt minden, és az a kis tenger innen is hívogató, érthető, ha Anna folyamatosan benne akart lenniKépKép

Krisz,
most ezt nem hiszem el, hogy te is himlős lettélKépKép De, legalább letudjátok 1x-re, így még a rázókenőcs is elfogyKép
Vigyázz magadra, és pihengess, ha tudsz, úgy tudom, hogy felnőtteket sokkal jobban megvisel a dolog.

Enci,
biztosan nagyon édes Flóra a takarítássalKép De legalább tudod, hogy ebben minidg lesz már segítségedKép
Kár, hogy nem tudtál bankettezniKép

Nora,
sztem védőnőkkel kellene beszélni, ők jobban le tudnának szervezni egy ilyen dolgot, meg több kismamát is ismernek.

Én még mindig nem szültem meg, várakozó állásponton vagyunk.

De most mennem kell, kitalálták a fiúk, hogy menni kell a strandraKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Móni,
milyen volt a strandon?

Dorka tegnap az apájával volt a pagonybanKép

Kép

én meg itthon csücsülhetek a pöttyökkelKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Na ne már!!!Kép
Hogy vagy? Nagyon rossz? Te nem voltál kiskorodban, vagy megint elkaptad?
Dorka édesKép

Manóka!
Jó volt a strandon?
Képek?

Csajok! Segítsetek!
Anna ma leesett az ülőgarnitúráról (persze ketten ültünk mellette), és beverte a homlokát, meg eg kicsit az orrát is, mert vérzett nekiKép
Megnyomkodtam nem fájlalja, jegeltük, kicsit piros a homloka.
Szerintetek vigyem dokihoz?
Persze dokinéni délelőttös volt, a Klinikára feleslegesen nem szeretném vinni.

Era

Era
Kép
era75

Era,
nem voltam még ezekszerintKép
nem valami kellemes állapot, amióta nincs lázam azért nem is olyan vészes. Csak hát tök idiótán nézek ki a hólyagokkal, amik helyenként már varasodnak is, mindezt a nyár kellős közepénKép

Sztem ha nem fájlalja a buksiját és az orra sem vérzett azóta akkor semmi gond. Én nem vinném.
Dorka is akkorákat esik mostanában tegnap velem fejelt össze, nekem is nagyon fájt, mindkettőnk fején dudor lettKép, ma meg az ajtófélfa szélének esett neki, jó nagyot csattant, sírt kb 20mp-ig aztán a telefonom nyomogatása egyből rendbehoztaKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Móni!!!!!

nagy-nagy gratula neked és a kisKép Zsigának!Kép

Kép

Krisz
krisszie

sziasztok!

ez az utolsó üzenet csak nem azt jelenti, hogy megszült Móni? irjatok hat tuodtok vmit!

Tegnap leadtam kötettni a szakdolit, ma mehetek érte!!hurráKép

Era!

hányingere volt, vagy egy kicsit szédelgett akkor elvinnem.Honnan esett le? az ülö részéről vagy onnan fenntről?

Krisz!

sajnállak, a nyár közepén nem a legjobb időtöltés ez a himlőKépde ha már varratosodik akkor az jó, nem akkor már a vége felé közeledsz.

sziasztok
renci

Enci!

Igen ma fél 2-kor megszületett Zsiga 52 cm és 4,2 kg. Este majd többet tudok akkorára lesznek fotók is remélem....

Nadine (aki sose éri utol magát Kép)

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Na akkor egy kis pontosítás ma, azaz 2005.06.29-én 13:28-kor megszületett Győrrfy Zsigmond (egyelőre, holnap talán már Benedek is lesz) Kép 4250g és 52 cm-rel. Mindeketten jól vannak.

És akkor a képek

a holnap másfél éves Imike:
Kép

A pici Zsiga:
Kép

És egy Móniról is:
Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine, köszi a képeketKép

Gyönyörű a kissrác!!!Kép
és persze a bátyus isKép

olyan jó Móninak megint babázhatKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Éljen, éljen, éljen Zsiga!!!
Kép
És persze gratulálunk az egész családnak is!
Ez pedig az Anyukának:
Kép

Enci!
Örülök, hogy végre kész a szakdogaKép
Szerencsére Anna nem az ágy tetejéről, hanem az ülő részéről esett le. Nem volt hányingere, nem is szédikézett. Puszi után már jobban voltKépKép
Így nem vittem a dokihoz.

Krisz!
Kitartás a pöttyökhöz!

Képzeljétek, Anna felismeri a nevét. Először azt hittük, hogy véletlen, de a rajztáblán mindig felismeri.
És profi napocskát rajzol, meg csigát, meg tökéletes kört....egyáltalán nem vagyok elfogultKép
ja, de ezeket csak a rajztáblán.

Na megyek lassan lefektetem....
Újra Anyaszerelem van. Tegnap este Andrással elmentünk vacsizni, és 10-kor hívott a hugom, hogy Anna csak velem hajlandó elaludni. Elkiabáltam, hogy milyen jól elvan már mással is.

na, el.....
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ha valaki szeretne segítséget a takarításban, tudom ajánlani a mi takarítónéninket. Aki igaz nem néni, mert olyan 30-35 év körüli, és nagyon nagyon aranyos, na meg gyönyörűen takarít. Lesz két szabad délelőttje (akit érdekel, majd elmondom, hogy miért, mert hosszú).
Ha érdekel valakit, hívjon!

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

ez a kis Zsiga baba nagyon édi a képen , de élőben még szebb. igaz nem sokat láttam belőle, mert végigdurmolt, mig bent voltam. A végén bejött Flori is mert már nem birtak kint várniKép és Monival megbeszélték, hogy ha egy kicsit nagyobb lesz Zsiga baby akkor elviszik majd a többiekkel a játszira. erre mondta Flóra, hogy joó-joó,meg elkezdte, hogy homo(homkozni)meg hinti(hintázni),csu(csuszdázni),hogy ide mind elviszi a kissrácot. olyan édi volt délután még többször emlegette monit meg a babát. annyira tünemények. Flora egyre többet dumál, csak ámulunk és bámulunk sokszor

ERa!

örülök, hogy nem volt nagy baj.
hát tényleg kár volt elkiabálni a dolgotKép
akkor már a desszertre nem volt idő miKép
Mondjuk Flora se tud azota betelni velem, dehát érthető egy kicsit kevesett kapott belőlem mostanában

A nevét illetően nagyon kis ügyes Anna
nekünk saját bejáratú takaritónönk van igaz még egy kicsit fiatal, de hamar belefogjönni sztem.
este mig vártuk aput, addig takaritottam egy kicst.közben Flora nagyon matat.vattapamacsot vett ki és kimegy az előszobába. kérdezem mit csinál. hát tisztitja a szandálját(legutoljára rongy helyett hirtelen én is vattával mostam le neki, gondolom innen az ötlet)azt a szandi élután nem volt hajlando felvenni, mert homokos volt, mondtam majd este kitakaritjuk. dehogy magátol kezdje, csak ámultam bámultam.

na sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Era,
némi telepátiát gyanítok takinéni ügybenKép
pont gondoltam ráKép szóval írok majd ezügybenKép

nagyon ügyes AnnaKépKép
Nah Dorka még az a,b,c,d,n betűket ismeri, de szavakat még nem. hát a rajzolás is még nagyon ákombákom, bár epret egész jól tudKép rajzol egy krumplitKép és bepöttyöziKépKépKép

Enci,
nahát voltatok bent Móninál???Kép de klasszKép én is olyan kíváncsi vagyok már rájuk, de én még egy darabig úgysem mehetek.

és végül egy reggelizős képKép

Kép

jaja hol vettetek rendes ágyikót a gyerkőcnek?
szivaccsal együtt adják? lehet matracot választani? mennyi volt?
már nálunk is alakul a dolog. Dorka jól elvan benne, de a szobatisztaságnak nem használKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

tegnap délben hazajöttünk, már nagyon vágyódásom voltKép

Csináltam egy albumot, van benne pár fotó.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6178

Krisz,
remélem, már jobban vagyKép Dorkának ez az a frizura nagyon aranyos, új, ugye?Kép

Köszönöm, hogy meglátogattatok, nagyon örültem nektekKép Flóra tényleg tündéri volt, ahogy csücsörin tudja mondani, hogy homokKép

Az első este elég jól eltelt, persze, még csiszolgatni kell adolgokat, hogy mindenkinek pont jó legyen. Zsiga sokat alszik, így tudok Imivel is foglalkozni eleget. Eddig jól megvannak együtt.
Most a nagyok elmentek kicsit csavargóba, csak ketten vagyunk itthon, Zsiga még alszik, én meg egy kis vasaltruha elpakolásában gondolkozom.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
Olyan édesek a gyermekeidKép
Örülök, hogy eddig jól mennek a dolgok, szerintem nem lesz semmi gond, hamar összeszoknak majd a srácok!
Nem pakolni, pihenni!Kép

Krisz!
Dorka nagyon nagylányosKép
És milyen csinos!!
EperKépKép

Tegnap voltak nálunk Enciék. A két csaj tündérien eljátszott. Én még ilyen harmóniát nem is láttam.
Anna mutatta a rosszaságot, Flóra pedig utánozta lelkesen, meg fordítvaKépKép

Na hol az én csajom?
Kép

Kép

Kép

Enci!
Ugye nem baj, hogy felraktam a képeket?

Megyek az ebéd utáni romot eltakarítani.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Móni!
de klassz, hogy már itthonKép
megnéztem a képeket, nagyon ééédesek a sakcokKép
sztem is használd ki az időt és pihenj!

ja és milyen volt a szülés? gyorsan ment?

Dorka haja nem új csak anya-borzolta frizuraKép

Era,
jó hogy tettél fel képeketKép Flórát mág 1000éve nem láttam. Hihetetlen hosszú a csaj és milyen csiniKép

jó lenne már egy tali, végre kigyógyultam én isKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

most vagyok itt előszőr, augusztus 8-ra várjuk első gyermekünket.
Van itt közületek valaki, aki mostanában fog szülni?

Anita
anita73

Sziasztok,

Csak bekukkantani bírtam, de sztem rövid leszek, húz nagyon az ágyKép

Era,
a képek nagyon jók, nekem Anna teljesen olyan azon a képen, mint a tesódKép és, hogy milyen barna, nagyon szépKép

Flóra lány, ugye, sztetek is ő a legnagyobb? Nekem legalábbis annyira úgy tűnikKépJa, és az utolsó balerínás képKép

Krisz,
mennyi idő még a gyógyulás?

Anita,
aki szülni fog, olyan most nincs, vagyis Kriszta vár újra babát, de már nem emlékszem, hogy mikorra is írta. Elég rég nem volt.
Babóhoz gratulálunkKép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

Moni!

Egyszerűen csodásak a gyermekeid! anyira aranyos az a kép amin Imike maosolyog teli arcal a kis tesót fogva! nagy betyárok lesznek
sztem is pihenj és ha vmiben tudok segíteni, vagy vmire szükséged van akkor nyugodtan szoljál.Florával megyünk akár takarítani és a vasalt ruhák elpakolása az neki már szuperül megy ugyhogy örömest magyünk
tegnap én is délután vasaltam és a szobában haygtama kivasalt cuccot. Flora felkelt miután magához tért ment a ruhákhoz.mondja: anyja, vasalt ki? és a következő mozdulattal fogta a cuccokat és vitte szó nélkül a helyükre. annyira édi volt. igaz igy nem sok értelme volt, hogy kivaslatam, mert mire átvitte a szobába tiszta gyürött volt, de olyan örömmel segített.mindent az utolso dolgoig átvitt.egyszerűen imádom a csajom, olyan fantasztikus kis fruskaKép
szoval ha kell a segítség , vagy ha dumcsizni szeretnél csak szólj!

Era!

tök jók a képek
egyáltalán nem baj, hogy felraktad.
hétfő este még mondta, hogy Eja szeje(era szeretem)szóval teljes a szerelemKép

Anita!

én speciel nem vagyok terhes,de örülök, hogy bövül a kör egy uj taggal!

Krisz!

A tali sztem is nagyon jo lenne már!
amugy hogy vagy ? mi van a pöttyökkel?

egy két kép még az egri kirándulásról:

sziasztok
enci

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
renci

Sziasztok!

Hát nagyon régen nem jártam felétek bár mentségemre szolgáljon hogy szinte minden nap olvastalak benneteketKép csak nem vettem magamon erőt és nem írtam. Mivel most már emlegetett manóka igy csak írok nektek.

Sajnos nekünk nagyon megváltozott az életünk mióta nem voltam. Sajnos már nem várok babát mivel 8. héten elkaptam egy hányás hasmenéses járványt és hát azt nagyon megszenvedtem kórházban is voltam infúiót kaptam stb.
Sajnos mindezek után úgy döntöttünk a párommal hogy nem merjük igy bevállalni és nem akartunk reckérozni hogy esetleg betegen szülessen sajnos már egyszer volt benne részünkKép.
Hát sajnos ez van.

Mindezek után közben elmentem dolgozni itt szoboszlón az OTP bankba. Gerike meg bölcsibe járKép. Nagyon szereti imádja minden reggel mondja hogy megyünk a nénihez aludni.)

Szóval nagyon megváltozott az életünk bár most dolgozok de most úgy tervezzük hogy mire Geri is 4 éves lesz akkor lesz kis tesója.
Remélem így is lesz.

Manóka!
Neked teljes szivemből gratulálok és nagyon jó egészséget és boldogságot kívánok !
Gyönyörű a babád!!!!Kép

krisszi!
Sajnos máté is bárányhimlős volt most várom gerit is hogy az legyenKép Ja és magamon is mert én sem voltam gyerekkorombanKép

Mindenkinek a lagjobbakat!!!

krisztaa
krisztaa

Sziasztok,

Krisztaa,
de sajnálomKép
végülis megértem és úgy látom bejött nektek a 4 év korkülönbségKép
nah nem irigyellek a barihimlő miatt, de mégiscsak jobb túlesni most rajta, nehogy véletlenül akkor kapd el amikor jönne a kistesóKép

Enci,
hihetetlen csaj ez a FlóraKép
nagyon NÕCIKépKép
jók a képek, Flóra tud klasszul motorozni?

Csajok,
már meggyógyultam pár pöttsöcske van még rajtam , de már rég nem vagyok fertőző. Szóval egy tali jó volnaKép
jaja és DM pontocskákat össze kéne dobni, nekem van 3 és jó volna egy pelus és egyéb vásárlást csapni a DMbenKép

Móni,
hozzátok mikor lehet menni babanézőbe?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Rég nem jártam erre,remélem még megismertek.
Manóka ,gratulálok a picihezKép
Era,mi is Horvátországba készülünk augusztus elején.Kérdeznék majd egy-két dolgot?
Az utazástól tartok egy picit,ezért is gondoltam ,hogy este indulnánk és reggel érkeznénk,így hátha végig aludnák az utat a lányok.A szállás is függőbe van még,apartmant keresek,remélem sikerül találni egyet.
Utközben többször megáltattok?
Pontosan hol voltatok ,melyik részen?(nálunk még nincs lefixálva,pontosan hova megyünk)
Van aki a kavicsos a másik meg homokos partra esküszik,így ismeretlenül olyan nehéz dönteni.
Kata
jázmin

Sziasztok!

Végre végre az elveszett bárányok is írtakKép

Kata!
Mi Vir szigetén voltunk, Zadartól nem messze.
12 óra volt az út. Anna jól bírta.
nem álltunk meg túl gyakran. Horvátországban jól lehet haladni az autópályán, ott csak 1x álltunk meg, de hosszabb időre. Kint minden benzinkútnál van egy pici játszótér Anna ott kitombolta magát.
Magyarország már rosszabb, mert mi kikerültük Pestet és így elég hosszú az út.
Kint kavicsos volt a part, de mindenhol van egy pici homokos rész a gyerekeknek.
Gumicipőt ajánlom mindenkinek. Kint is lehet venni jókat, meg a CORA-ban is.
Kell kint fényvisszaverős mellény 1 db a kocsiba, ill. zöldkártya. Mi kötöttünk utasbiztosítást is.
Ha bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz!

Krisztaa!
Nagyon sajnálom ami veletek történt!
Kívánom, hogy csupa jó dolog történjen veletek ezután!
De jó, hogy Geri ilyen jól viseli a bölcsitKép
BárányhimlőKép

Krisz!
Nekünk tali csak a jövő héten jó.
De azt sem tudom mikor. Menni kellene egy kicsit a Hegyalja fesztiválra......még bizonytalan.

Manóka!
Én is szeretnélek valamikor megnézni titeket!
Mikor lehet majd?

Na rohanok, megyünk moziba........

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
mit néztetek?
ja és mikor lesz a Hegyalja fesztivál?

Mi tegnap végre kimozdultunk kicsit, voltunk vacsizni meg kicsit csavarogtunk a városban. Anyukám itt aludt úgyhogy nem kellett sietni. Olyan jól esettKépKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tegnap még kimaradt:

Anita!
Üdv ittKép
Én sem állok szülés előtt, de ha bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok!
Én a Klinikán szültem 2 éve.

Krisz!
CsavargásKép
A Világok harca c. filmet néztük. Izgi volt, meg látványos, meg néha sablonosKép
Mostanában alig van jó film a mozikban, vagy csak nekem van fura ízlésem?
A Hegyalja fesztivál szerdán kezdődik. Szerintem tart vasárnapig, de ezt nem tudom. Anyukám elfeljtett szórólapot hozniKépKép

Anna mai beszólása:
-Én nagy vagyok, nagy kislány, nagyobb mint a nőkKépKép.

Mindezt elalvás előtt, kész vagyok tőleKép

Csajok!
Annyira elnapoltuk ezt a közös grillezést!
Ha Zsiga is erősödik, szerintem meg kellene csinálni.
Aug. elején András szabin van 2 hétig, akkor lehetne.

Era

Era
Kép
era75

Emlékeztek "pszicho" babáraKép?

Ma Anna vele olvasott:
Kép

És így szereti:

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
csak ismételni tudom magam, Anna nagyon édes, és, ez a barnaság meg kiszőkült haj, csak tetézi a dolgotKép
A grillezést tényleg elefelejtettük, de igazad van, Észben kell azt tartaniKép
A filmekkel én is úgy vagyok valahogy, mint te, egyáltalán egyik sem tud "felizgatni", bármit is hoz Imi is haza. Már én is gondoltam rá, hogy lehet, én vagyok túl finnyás. Vagyis, gondolom, hogy vannak most is jó filmek, csak nem nagyon láthatók.
Most pl a Csokoládé c. könyvet olvasom, amit már rég láttam filmen,na, azt most pl megnézném újra, de nincs seholKép

Krisz,
kimozdulás, vacsi de jól hangzik, de mi mikor is jutunk majd oda?

Kriszta,
nagyon sajnálom, ami történt,remélem, hamar túljuttok a dolgon. A munka biztosan jó, és az is, hogy sikerültKép
Gyerkőcöknek meg puszi, igazán tehetnél képet fel rólukKép

Enci,
képek nagyon jók, Iminek is nagyon tetszettekKép Olyan nagylány FlóraKép

3 órája írom, elküldöm, majd folyt köv
manóka

manóka
manóka

sziasztok!

megjöttünk a nagyiéktól. sajna nem volt valami jo ez a 4 nap , mert ebből Flóra 3-at lázasan töltött.de meg lett az eredménye. mmeg van a 9.-ik és a 10.-ik fogunk. ugy 20 honaposan haladunk előre a fogak növetsztésében is.
de a kirándulások amiket terveztem az megint elmaradt. a multkor rossz idő volt, most meg a láz. de remélem legközeleb összejön, hogy nyiregyen is kirándulgassunk.

Era!

annyira édi anna. el tudom képzelni az olvasást milyen édi lehettett:9
Flora mostanában mint egy papagáj mindent ismétel tanulja a azsavakat. egyre többet beszél és sztem nagyon tisztánKép abszolút elfogulatlan szülő vagyokKép

szóval a filmet nem érdemes megnézni? mert mi is készültünk erre?

Flora még mindig alszik este fél 10 ota:9 mostnaában(két hete kb) sztem sokat alszik: éjszaka kb12-13 órát plusz nappal 2-3 óra

sztetek ez nem sok? lehet hogy vashiánya van?

Krisz!

nagyon örülök, hogy mggyogyultatál.
Tali jó ötletKép
csavargást megirigylem, mi már olyan régen tudtunk görbe estét csapniKép

Kriszta!

nagyon sajnálom a történteketKép
remélem mostmár csupa jo dolog fog veletek történni
barihimlőKép

Manóka!

A csokoládé filmet megnézném én is J. Depp olyan jól néz ki benne
hogy vannak a srácok?

sziasztok
megyek megnézem a csajt, hogy nem akar e felkelniKép
enci
renci

Sziasztok!

Móni,
összefutottam Imivel és Imikével a postán, azta Imike anynira jó pasi amikor bementem éppen a postáscsajt fűzteKép

Csokoládé tényleg jó voltKép

egy állatkert tali esetleg??

nah mennem kell mert bilibe kakiltKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Új vagyok a fórumon és a városban is. Hol vannak értelmes és nem túl drága gyerekboltok Debrecenben?
moszika

Szia Moszika!

Üdv ittKép
Sztem most a Skálába érdemes elmenni mert MINDEN árúra 40%-os engedmény van, szóval a gyerekosztályon isKépKépKép
olyan édi kacsás pizsit vettem Dorkának

amúgy elég jó az Egyetem sugárúton a KG-os bolt, de legjobb dolgokat turiban lehet kifogniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Kösz, Krisz!

bútorvásárlás közben a Megatoyst már felfedeztük, de az sztem elég drága, hacsak nem kuponos cuccot veszel. Luca még csak 3 hónapos, szerencsére ruhából ilyenkor még nem kell olyan sok, de hamarosan jön az evés, etetőszék, játszóka stb. Bár néha használtan is ki lehet fogni cuccokat, én a babakocsit is úgy vettem. Ez a KG-s bolt mit takar? (lehet, hogy túl fáradt vagyok? a pók csupán 3* kért enni éjjel)
moszika

Szia,
Pont kérdezni akartam a gyerkőcötKép
Teszel fel Lucáról képet?

KG Kenguru GoldKép

Húha ezek a cuccok sehol nem olcsók, hacsak nem kifogod akcióban vagy használtan.
Legnagyobb és legklasszabb választékú bababolt (persze jó drága) a piac mellett van a Rákóczi utcán, az Árpád téren van egy használt cuccokkal is foglalkozó bababolt, náluk vannak babakocsik, ülések etetőszékek stb.
Ja és most nyílt a Jerikón is egy bababolt, ott nem tudom mik vanakKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
már annyit akartam írni, csak mindig elfelejtettem, hogy jöhettek bármikor látogatóba, majd egyeztetünk időpontotKép
Ezt a Centrumos pizsit nekem is meg kellene nézni, vagy inkább anyunak?Kép

Moszika,
én az István úti bababizományit, és a Gólya áruházat ismerem( Árpád tér), de az Apróban találtam: Ficánka bababizományi a Monostorpályi utca 33. alatt, illetve Tini gyerekholmi üzlet Kossuth utca 7.
Vagy,a Rákóczi utcán is van egy, a piac mellett, a sulinál, a troli és buszmegállónál, lent a pincében. Még ott sem voltam soha.

Ja, és Marci anyukája Gabi mondta, hogy ők hétvégén vettek zárt cipőt erre az esős időjárásra a Deicmannba, le vannak értékelve 1790ftra. Én is megkértem anyukámat, hogy menjenek el Imivel (ma elvitték délután a fiút), mert az nagyon jó ár sztem, és hátha jó lenne mejd neki ősszel is.

Már én is nagyon készülök az első közös sétára, de ez az idő most nem nagyon kedvez nekünk. Én a pagonyon gondolkozom, hogy ott csak nem veszne el Zsiga, miközben Imit követemKép Persze, szigorúan csak autóval mernék nekivágni. De az állatkert sem rossz ötlet, Díjjazom isKép

Mi jól vagyunk, Zsiga szépen alszik, este szokott kiscit sírósabb lenni, de ölben minden jóKép Ma meg is mérem már, mert sztem biztos, hogy hízottKép
Ja, és volt itt a védőnő, fel kellett kelteni a gyereket, hogy megnézze a köldökét, amivel nagyon meg volt elégedve, de még most sem tudja felfogni, hogy se alkohol, se hintőpor, sőt, még a gyerek fenekét sem kenem krémmel pelenkázáskor. Én egy ilyen barbár anya vagyokKép
De, szerencsére 2 hét szabira megy, aztán meg,sztem ha majd lent találkozunk, az is elég lesz.

Még boiztosan akartam valamit, de persze, most nincs a dolog az eszemben.

manóka

manóka
manóka

szisztok!

végre nem esik!!Kép
ma reggel olyan migrénem volt hánytam is meg minden, ugyhogy azon gondolzkoztam kit ugraszak, hogy Florával legyen valaki aki él és mozogKépDe szerencsére elmult, igy be tudtunk menni zsolti uj munkahelyére. az egész tanszék egy uj élpuletbe költöztött, amit most építettek fel. hatalmas építmény, de ahhoz képest, hogy 9 milliárd ft-be került elég szarul néz ki. nagyon szoci lett és kivülröl olyan mintha már 30 éves, koszos épület lenne. és nem lenne bevakolva.de azt mondták nekik, hogy ez művészet ez a látható beton

tali az nagyon jó ötlet!

Manó!

örülök, hogy jol vagytok.
Imi, hogy fogadja a kis tesót?
A védőnönk (igaz egya mienk Marika? )teljesen katasztrofa sztem
A Deicmann az hol van?

nekem a dm-es kupon kigyült. én menni akarok e héten mert venni kell egy két dolgot.ha valaki akar jönni akkor beszéljünk meg egy időpontot

Era!

veletek mizujs?

na megyek
még van egy kis időm kihasználom
sziasztok
Enci
renci

Krisz, Manóka, köszi a tippeket!
Lucáról nem teszek fel képek (egyelőre nincsenek, csak régi képek). Nincs, csak hagyományos gépünk, de az első hetekre kaptunk kölcsön egy digitálisat, de azokból már fölösleges lenne feltenni.
Ezek a dilis védőnők hol vannak? Remélem, nem az újkertben!
Én még csak ma találkoztam a mi védőnőnkkel,meg a dokinénivel is, ma kaptuk a 3 hónapos oltást, azóta alszik a gyerek.
Ha valaki esetleg az Újkertben vagy a környéken lakik, vannak itt baba-mama programok? (masszázs, úszás, vagy valami). Kéne egy kis társaság!
Moszika
moszika

Moszika,

Mindannyian az Újkertben lakunkKép
Civis, és Görgey utcákon. Kivéve Erát, ő már elköltözöttKépKép

Most megyek, meg kellne fürdetni Zsigát!

manóka

manóka
manóka

Enci,
hú veled tartanék a DM-be, mert mi is kifogytunk pár dologbólKép
Holnap esetleg? majd rádcsörgökKép

Moszika,
én szerencsére más körzet vagyok védőnőileg és nekünk szuper volt a MargóKép
ja és baba-mama program nullaKép
max babaúszás, de ott meg nyáriszünet van.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!
Azt hiszem, egy körzetben vagyunk, a miénk is Margó, az a nő aranyosnak tűnik.
Kár, hogy nem szerveznek programokat. Az úszást nagyon sajnálom, mert úgy tudom, hogy fél éves kor után már nem is érdemes törődni vele. Bár szeptemberben Luca még csak 5 hónapos lesz. Hátha! Azt hol indítják?

Moszika
moszika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?