Új privát üzeneted érkezett!

De milyen kis csenevész farka van, és mintha az első lábait csontig rágta volna egy puma...és egyébként sem tűnik valami egészségesnek ez a zebra. Maradjon csak a szavannán...én meg maradok a gólyáknál. Kép Kép
lolita

Nicika,
Köszi! Kép (bár nem én rajzoltam... Kép)

Lola,
Nem riogatlak többet a 'zebrámmal'! Kép Megkapod a gólyá(i)mat! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hát Lolita abban igazad van hogy tényleg furák a melső lábai, de a farka szerintem okés! Kép Jó témánk van! Egy zebra! KépKépKépKép

KépKép
nicika

<font color="0077aa">Nicika,
hát ja, pangás van. Mellesleg hadd kérdezzem még meg Nicika, bár tudom, hogy ezt a másik topikba kéne írnom, de Te hogy voltál pl. a hasszurkálással? Vagy pl. nyomott-e a hasad egy kicsit??? Bocsi a hülye kérdésekért, de csak magamat akarom megnyugtatni. Állíts le, ha hülye vagyok.</font>
lolita

Most akkor boldogítalak Benneteket azokkal, amiket tegnap leltem! Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

És vannak azért zebrák is! Kép

Kép

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Szurka nem volt! Egyszer begöcsöltem a huszonakárhányadik cn, akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok. A hasam jobb alsó része görcsölt be, de csak 1 órácskára! Hogy mitől lehetett nem tudom! De utólag kiderült hogy a babó a jobb oldali falon van!
Amit én a hasamban éreztem az olyan volt minta valaki feszegette volna és húzta volna hátrafele, szóval feszített eléggé. De azt is a felfázás tünetének tudtam be eleinte. Ja és folyton nyom a hasam, olyan minta ólmot cipelnék benne! Kép Ja és nyugi! nem vagy hülye! A szurkálás pedig teljesen normális! Tudod ilyenkor ágyazódik a baba, egyre jobban hozzád köti magát, növöget fejlődik és ezt te így érzed meg hogy szurkál!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Képzeljétek4 leht, hogy mégis pozitív a teszt...!!!KépKépKépKép
Tiszta hülyének gondoltok most biztos, de azért leírom a sztorit.

Hajnali 3/4 4-kor csináltam meg, akkor nem sokat vártm, gondoltam ha +, akkor úgyis látszódik. Talán épp csak a 3 percet vártam meg. Otthagytam a WC-ben a tesztet és lefeküdtam aludni. És most de., miután írtam, gondoltam kidobom a dobozt, meg mindent. És akkor nézem, hát egy nagyon halvány, alig kivehető csík van a teszt részén... Lefotóztam. Szakavatott szemekkel lehet csak látni, annyira halvány és vékony, de ott van!!! Szerintetek? Szóval lehet, hogy pénteken mégiscsak tesztelek...
Kép

moni

Móni! Milyen tipusú a teszt? És milyen érzékenységű? Amíg ezt nem tudom nem merek véleményt mondani. De azt azért elmesélem hogy az én sztorim is így kezdődött egy 10-es erősségű Qupido teszttel a 28cn! Ugyanígy nézett ki! Én negatívnak hittem, de 3 nap múlva a másik teszt már pozitív lett!

KépKép
nicika

Móni!

Szerintem van ott csík! Mostanában én is csináltam ilyen tesztet és a negatívnál semmilyen csík nem volt a T-nél, még halványan sem. Ezen meg van egy halvány csík!!!

Betti
betti73

Azért engem már viccelt meg csík! A Medi lab! Azon volt vékonyka csík, ami hasonlított ehhez! És akkor nem voltam terhes! Max akkor tréfál meg egy teszt ha túl érzékeny, vagy ha 10 perc után nézed meg, mikor a kontroll csíkból átszivárog a teszt csíkba a HCG! Ezért minden dobozra ráírják hogy 10 percen túl nem értékelhető!
Én azért a saját esetemből tanulva csütörtökön vagy pénteken megismételném ezt a tesztet egy más tipusú teszttel!

KépKép
nicika

Kép
Emlékeztek még rá? Nekem így nézett ki az a bizonyos a 28cn! Aztán három nap múlva az új teszt pozitív lett, egyértelműen!

KépKép
nicika

Móni,
Asszem én is próbálkoznék egy újabb teszttel... Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Jó sokat kellett visszaolvasnom megintKép

Lolita
Kikerestem a kisokosomat kaja ügyben (előre is bocsi Mindnekitől, ha egy kicsit hosszú leszek)
Elkerülendő kaják:
Minden lágy, érlelt sajt (pl. Camembert), minden penészes sajt. Veszély: lisztéria
pasztőrizálatlan tejek. Veszély: lisztéria, toxoplazmózis
Nyers v. félig főtt tojás, lágytojás, tojáshab, otthoni majonéz, tartármártás. Veszély: szalmonella
Májpástétom ill. minden májból készült étel. Veszély: lisztéria, a májban sok az A vitamin, amiből túl sok ártalmas lehet a magzatra
Előre elkészített, csomagolatlan hideg szendvicsek, saláták, delikáteszből, utcai árustól. Veszély: lisztéria és más baktériumok amik ételmérgezést okozhatnak
Mosatlan zöldség, még az előrecsomagoltan vettet is jól meg kell mosni. Veszély: toxoplazmózis és más baktáriumok, amik ételmérgezést okozhatnak
Nyers v. nem jól átsült húsok. Veszély: szalmonella, toxoplazmózis
Nyers v. nem jól átfőtt kagyló, osztriga, rákfélék. Veszély: komoly ételmérgezést okozó baktériumok

És mielőtt megkérdeznétek:
A lisztéia olyan baktérium, ami át tud haladni a méhlepényen és korai terhességnél vetélést okozhat.

Elevitet én már régóta szedem, mert még szoptatom a nagyobbik Manómat, de amikor rá készültünk, akkor is hamarabb elkezdtem ,minthogy terhes lettem. Aztán a terhesség második felétől már csak 2 naponta szedtem. Egyébként a tájékoztató szerint a hányinegrre is jó, nem tudom, hogy emiatt-e, de tényleg nem sokat hánytam Szonjával.
Dokihoz jövő szerdára kaptam időpontot. Az uh-n még csak a petezsák fog látszódni, de azért Én nyugodtabb leszek, ha a doki is megerősíti a babót és azt, hogy jó helyen tapadt-e meg.
Még Nálunk is csak mi hárman és Ti tudjátok. De úgy elmondanám már, de a jövő szerdát mindenképpen kivárom.
Egyedüllét miatt pedig ne aggódj nagyon, lehet, hogy jobban jársz. Mi egy szinttel lakunk feljebb az anyósoméktól, de megőrülök tőlük. Mindennap jönnek és zaklatnak és beleszólnak a dolgainkba. Már ott tartok, hogy elmegyek az önkormányzathoz és megkérdezem, hogy vna-e még olyan, hogy önkormányzati lakás és hogy lehet hozzájutni, mert Én ezt már nem bírom ki.

Zafír
Sajnálom, hogy a teszt negatív lett, pedig nagyon szorítottam. Sztem néhány nap múlva próbáld meg újra, az a merőleges csík elég fura. De a rossz élmények miatt vegyél egy másik fajtát.

Beuka
A kis korkülönbség tényleg jó, főleg a gyerkőcöknek, én félek, hogy egy kicsit meg fogok őrülni, de mindegy, ez nem számít.

Lara
A görbéd nagyon jó szerintem is Kép

Kamilla
Hétvégén hallottam egy olyan nevet, hogy Adria. Egy nagyon szép szőke, loknis kislányt hívtak így a játszón.

Moni
Sztem még korai volt a teszt, ne kenődj el. Akkor csináld meg megint, amikor nem jött meg (mert iztos, hogy nem fog megjönni).

Jó hosszú lettem, nem is tudom, hogy engedi-e a rendszer ezta regényt fölrakni.

Ja és még nincs vége Kép
Még annyit, hogy az én dokim pl. a tisztasági betétektől rosszul van, azt mondja, hogy nem szellőznek rendesen és gombásodást lehet tőlük kapni.

Na, most fejezem beKép

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Örülök, Kata és Lola, hogy még ebédidőben is életben tudjátok tartani a topikot..na de ez a zebra téma...Kép
Viccesek vagytokKép

Móni Te aztán tudod fokozni az izgalmakat.Kép
Legelőször én is azt gondoltam, hogy átázott a kontrol-csík hcg-je, de aztán elgondolkodtam, hogy nekem egyik tesztnél se fordult elő ilyen( pedig jópárat kipróbáltam...) pedig van olyan tesztem is, ami 6 éves.

Nicika Tök jó lenne, ha nekem is kimutatná 2 hét múlva. Még nem hallottam ilyet, hogy valakinek ilyen hamar kimutatja. Egy barátnőmnek már látszott az UH-n az 5mm-es petezsák, és viccből csinált egy tsztet és negatív lett. Ennyit erről...

Kép
Kép
Kép
vica1982

De hát a mai tisztasági betétek már mind légáteresztőek!

KépKép
nicika

<font color="0077aa">Moni,
az én tesztem is ilyen volt!!!!!!! A 28. napon teszteltem én is, azaz múlt szerdán és pont ilyen volt, amit nem akartam nektek feltenni, mert gondoltam, hogy hülyének néznétek!!!!! Tuti!!! Csináld meg 3-4 nap múlva és meglátod, egyre erősebb lesz a csík!!!!</font>
lolita

Látom nagyon lázba hoztalak benneteket... Mondjuk én is meglepődtem. És oylan szurkálások nekem is vannak mint Nicikának voltak, csak nekem a bal oldalamon. Lehet, hogy pénteken tezstelek mégis. melyiket ajánljátok? Ez Gábriel volt, azt írták rá, hogy 25mg/ml HCG felett mutatja ki.

moni

Ez még csak a 23. ciklusnapon volt. Nagyon gondolkodom, hogy megcsináljam-e pénteken mielőtt elmegyünk anyuékhoz, vagy csak hétfőn mikor megjöttünk 25-én...

moni

Ez még csak a 23. ciklusnapon volt. Nagyon gondolkodom, hogy megcsináljam-e pénteken mielőtt elmegyünk anyuékhoz, vagy csak hétfőn mikor megjöttünk 25-én... 18-án kellene megjönnie.

moni

Móni! Mindenképpen tesztelj! Nekem a Rapipreg és a HCG line lett pozitív!

KépKép
nicika

<font color="0077aa">Igazan van Bettinek,
ha negatív lenne a teszt, akkor átázva sem látszana semmi - én is jó néhány teszten túlvagyok, de 1x sem fordult elő, hogy tévesen + lett volna. Én úgy tudom, hogy a terhességi tesztek csak negatív irányba tévedhetnek. Azaz a terhességet nem mutathatják ki, de olyan nem lehet, hogy valakinek két halvány csíkosa van és közben nem terhes. Ezt valahol olvastam. Mert a második tesztcsík csak a hCG-re érzékeny és az meglehet, hogy nem ismeri fel, de olyan nem lehet, hogy csíkosat ad terhesség nélkül!!!</font>
lolita

<font color="0077aa">Kata
köszike a zebrákat és a gólyákat. Szerintem a legjobb a havas és a fészkes fene...nem, a gólya!!! De a csoportos ...khm Kép...zebrák se rosszak. Kép

Szonibaba,
köszike a felhomályosítást. A májra én azt hittem, hogy szabad... Mennyi minden hülyeséget nem lehet, ha ezt nagyanyáink tudták volna...

Nicika,
Neked is köszi az infókat. De hasszurkálás pont, hogy nincs nekem. Jaaaj, olyan jó lenne már valami biztosat tudni. Az idő most nem kifejezetten a barátom. Kép</font>
lolita

Én is szivesen siettetném egy picit az időt. Mondjuk jó lenne már betöltött 12 hetesnek lenni!

KépKép
nicika

Én még csak most ebédeltem! Kép
kata1977
Hatvan

Móni!
Úgy tudom, hogy az egyik legérzékenyebb a Qupido, mert az már 10mg/ml-nél kimutatja. Sok sikert hozzá.+++++++++
Hát, csajok, ha nekem egy halvány tesztem lenne, akkor utána, minden reggel legalább 3 tesztet csinálnék.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni,
szerintem az a halvány csík tuti csík, és gyanítom, hogy nem bírog ki 25-ig. Kép
potter_76

A qupidoról még nem hallottam. Hol lehet kapni? És mennyibe kerül. mert ez a Gábriel 700 v.mennyi volt.

Potter!
Ha kibírom, hogy pénteken nem tesztelek, akkor tuti kibírom 25-ig, mert anyukáméknál leszünk, és ott nem szívesen tenném...

moni

1600Ft a Qupido! Én a www.hazipatika.hu-ról rendeltem!

KépKép
nicika

Ilyenek vagyunk mi:
Mikor kislányok vagyunk, nagylányok szeretnénk lenni,
mikor nagylányok vagyunk, nők szeretnénk lenni,
mikor nem jön meg, azt szeretnénk hogy megjöjjön,
mikor megjön, azt kívánjuk, bár ne jött volna meg,
mikor megfogan a baba, bárcsak nagyobb lenne
mikor nagy a baba, bárcsak ne lenne olyan nagy(esetleg nem tudjuk megszülni),
mikor pici a pocak, bárcsak lenne már nagyobb, had lássa ország-világ,
mikor már nagy, bárcsak megszületne, mert már nehéz
mikor megszületik, bárcsak nagyobb lenne, nem sírna annyit
mikor már szalad, bárcsak pólyás lenne, akkor nem kellene utána szaladozni,
mikor már kamasz, bárcsak pici lenne újra, lehetne dédelgetni,
mikor egyedülálló, mikor megy már férjhez/nősül már meg,
mikor férjhez megy/megnősül, mikor lesz már unoka,
mikor van egy unoka, mikor jön a második
és így tovább!

KépKépKépKép

Lányok! Elfelejtitek, hogy ami teljesült, annak örülni kell. Nem éljük meg a napjainkat. Mindig mást szeretnénk. És így elmegyünk az életünk szép pillanatai mellett.

(Jó hosszú lettem ,bocsi)

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Emese!

Tőled még nem is hallottam, hogy ilyen közel vannak anyósodék. Tök szar lehet. Mivel zaklatnak? Nekem ez olyan elképzelhetetlen, ugyanis álom-anyósomék vannak. Közel laknak annyira, hogy át tudok menni tojásért, de ők alig jönnek át havonta 1x. Pedig csak 300m-re laknak.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mélyen együttérzek azokkal, akik az anyósáékhoz közel laknak, avagy együtt laknak velük! KépKép Én aztán tudom, h milyen az! KépKép
Képzeljétek, a közvetlen főnököm felesége mára van kiírva! Az előbb csörgött a mobilja, de ő nincs bent az irodában (felment egy másik emeletre), mi meg teljesen bezsongtunk, h miért nem vitte magával, amikor lehet, h szül az asszony! Kép Izgis! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Kata!
Ez izgi! KépKépKép

Vica!
Ez tetszett! De tényleg így van! Kép Mondjuk 1 gyerek után még kédezgetik, mikor lesz 2., de a 2. után már nem kérdezgetik, hogy lesz-e 3.. Sőt!!! Ha két különnemű után babát vár v.ki, akkor az a kérdés, hogy becsúszott... ????? Na ezen én úgy ki tudok akadni!!!

moni

Nálunk mindkét szülő csapat elég közel van, de 6 lóval sem lehet őket hozzánk vonszolni! Hozzájuk bármikor mehetünk, de ők nem jönnek! Kép

Vica!

Egyetértek az eszmefuttatással! Kép

Betti
betti73

Kata
KépTényleg izgalmas!

Moni!

Igen, aki mondjuk megmondja, hogy 5 gyereke van, azt egyenesen őrültnek nézik! Vagy etnikumnak...
Még azon is ki tudok akadni, ha azt lesik, hogy a gyerek hajszíne nem egyezik az apjáéval.
A férjemet is b*sztatták állandóan, mert 187cm, a szülei meg 170 alatt vannak. (A nagypapáját bezzeg senki nem nézte meg, hogy milyen őrült magas volt)
Meg az is felbosszant, ha teljesen kötelezőnek tekintik, hogy alig egy hetes baba apukájának feltétlenül a kocsmában kell töltenie legalább egy hétvégét, persze hulla részegen...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata!

Bocsi a tudatlanságomért, de Te hogy laksz együtt anyósékkal?
Egy lakásban? Vagy egy szobábanKép Vicc volt.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Kép
Szerencsére csak egy házban! KépKép
De ez is éppen elég... Kép
kata1977
Hatvan

Vica!
Tervrajz lesz majd a házról? férjed tud feltenni?

moni

Pá Csajok! Lelépek! Összebújós idő van, úgyhogy mindenki bújjon össze a párjával! Kép

Betti
betti73

Hééé!
Ez nem ér, az én párom nincs itthon... KépKépKépKépKép

Lehet, h este még benézek!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Móni!

Uhh...elfelejtettem neki mondani, hogy vigye be a tűóságra. Akkor majd pénteken vagy ő viszi be, vagy én bemegyek hozzá és felteszem. Mert még olvasgat itt mindenfélét, ha beengedem a jelszavammalKépKépKépKép
Te akkor már nem leszel net közelben igaz?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Az én férjem sincs itthon.
Kata, összebújunk?Kép

Na, lépek haza.
Jók legyetek!

Puszi:

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Azért én is eszek pl. májkrémet, csak nem olyan hatalmas mennyiségben, abból nem lehet baj. Tényleg abba kell belegondolni, hogy régen nem voltak ilyen okosságok és mégis születtek emberek. Persze ennyi vegyszer mizéria sem volt a kajákban.

Anyósomék nekem is tündériek (voltak) és hozzánk sem jártak fel egészen addig, amíg meg nem született Szonja. Azóta viszont nem telik el úgy nap, hogy ne jönnének föl hozzánk. Kiakaszt. Csak arra tudok mindenkit buzdítani, aki hasonló cipőben van, hogy legyen nagyon résen még az elején!!

Kata!
Főnöködéknél tényleg nagy lehet az izgalom. Gondolom rátok is ragad belőle? Vagy nem vagytok annyira közvetlen viszonyban a főnökkel?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Nagyon- nagy gratula a zebrásoknak!!!!!! Kép

A Qupido-hoz hasonlóan a Pregimax plusz is 10 mg/ml kimutatja a terhességet!
És a Tescoban 700 ft körül van.

További jó zebrásodást!

Andi
13+3

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

sziasztok!
probálok csatlakozni hozzatok, de itt olyan gyorsan pörögnek az események, hogy csak kapkodom a fejem... mi a baj a zebrákkal? mármegintmegjött depresszióra jók? Mert akkor én is kérek...
én pénteken indultam volna tesztet venni, mert késett két napot erre nem megjön... ja és tök jó nemérzemjólmagam tünetet is produkáltam, de megint csak az elevit kavarta fel a gyomrom Kép ...
azért ti kicsit felvidítotok Kép

katyerina

Sziasztok!

Sajnos estére már elkezdtem vérezni. Szóval köszi a vígasztaló szavakat, de úgy tűnik én tényleg nem lehetek ilyen szerencsés..Kép Úgy látom a brómót még nem nagyon hatott, nem tudom hogy lehet ilyen hülye ciklusom már megint. De legalább vége! Lola a keresztbe tesztelő lány dolgon jót röhögtem azért. Ha a férjem nem látta volna, azt hittem halucinálok.

Móni gratula! Ez a 23. napon egyértelműen pozitív!

Most megint nagyon kiborultam,volt sírógörcs meg minden, pedig a teszt után már tudtam, hogy ez megint nem az a hónap. Kép A férjem annyira édes, pedig most ő is nagyon belelélte magát, de annyira vígasztalt. Szerinte a mi babánk a hálókocsiban vagy a tengerparton fog megfoganni..Kép

Hajni, Beuka reggel nekem is 37.2 volt a hőm.. kedvem lenne kidobni a hőmérőt.
Na jó nem negatívkodok tovább.

Ha már rossz hír: Anitával priviben levelezünk, neki már pár napja megjött. Azt hittem, hogy jön szólni, de úgy tűnik mostanában nem nagyon van kedve írni.Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

zafír!

ne keseredj el én éppen most ázok át. és 37,5 volt mielött meg joött...

katyerina

Én már múltkor majdnem megettem a kalapom ezektől a tesztektől. Most ott tartok, hogy nem merek tesztelni mert a fertility 16.-ra teszi a tesztelős napot.

Kép
lara26

Sziasztok!
Azért én nem bízom el magam, lehet, hogy pénteken mégis fogok azért tesztelni. Ma néztem a Tescoban tesztet, de semmilyen nem volt. KépKépKép

Már megint megjötteseknek pedig fel a fejjel! Tudom, könnyű ezt mondani, de átérzem a helyzeteteket.

moni

Sziasztok!

Emese,
Éppen emiatt nem szeretnék ide (anyósékhoz) gyereket szülni. Hiszen óhatatlanul beleszólnának a dolgokba (pedig amúgy normális az anyósom! Kép). Az én gyerekemet pedig én szeretném nevelni és nem szeretnék senkire tekintettel lenni! Pl. ha sír, nem rögtön felkapni, de ha itt alszik a szomszéd szobában anyós, após, akkor mégsem egészen így megy...

Katyerina, Kép
A zebrák elvileg a táblában kellenek (akinek 'zebrás' a tesztje, az kap), de szerintem amiket ma felraktam választéknak, azok minden másra is használhatók! Kép
Tényleg, Te nem szeretnél bekerülni a táblánkba? Kép És mesélhetnél Magaról/Magatokról! Kép

Húúúú, csajok, most nem bánom, hogy nem hőmérőzök! Ezek szerint ennek is vannak buktatói... Kép

Zafír,
Fel a fejjel! Kép
CsAnitának is kitartást kívánok! Kép
Drukkolok a hálókocsis-tengerpartos fogantatáshoz! +++++++++++++

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?