Sziasztok !
Nagyon szuper volt a tali, köszönjük Farkasoknak a vendéglátást
Woodi,
Örülök hogy végre megismerhettünk téged Danikával, nagyon édes, nyugodt baba -legalábbis nekünk így mutatkozott be
Közkivánatra az olivás-sajtos-sonkás süti receptje:
11 dkg oliva-15 dkg főtt sonka-15 dkg ementáli sajt kis kockára vágva
3 tojás
30dkg liszt
1 sütőpor
2,5 dl fehér bort összekeverni, bele az apróra vágott sonka-sajt-oliva.
Õzgerincet kivajazni, kilisztezni és kb 50-60 percig 180 fokon sütni (légkeverésesben elég 150-160 fok)
Lara,
Mostmár tudjuk, hogy fénykorodban szerettél villamost borogatni, de ebben az állapotodban csak lassan azzal a festéssel, hagyd Larapapát kibontakozni
Zsu,
Õszintén sajnálom a papádat, kívánom hogy mihamarabb felépüljön és neked is helyreálljon a lelki békéd. Azért a cigi tényleg nem túl jó ötlet, nem lehetne inkább valami rágcsálni valót találni az aggódáshoz ?
Stella,
Biztos szépen nőnek a tüszik, ne izgulj, csak már úgy megedzőttél a varratásban, hogy észre sem veszel egy kis hasfeszülést !! Én vasárnap kezdtem a Gonalt, majd pénteken kell UH-ra mennem.
Wish,
Remélem már elmúlt a fejfájásod és szépen dédelgeted a hármasikreket
Judit,
Teljesen át tudom érezni a munka-undoritiszedet, nekem is valami hasonló van, bár a közvetlen kollegáimra nem panaszkodhatom... kitartás, mindjárt itt a szeptember..
Tényleg, reggel voltam Kovács dokinál, és én is úgy mutatkoztam be neki mint Zsebi, az asztalon fekve egy félreérthetetlen pozícióban. Azért rendi volt, szépen elmondta azt hogy miért lesz ICSI a felénél és erre adott még egy aláírandó papírt. Persze a mai UH felesleges volt, mert azt mondta, a Gonal szedése előtt szokták nézni, hogy a mensi után nem lettek-e cisztáim. Ha nem, akkor mehet a Gonal, de persze én ezt nem vártam meg...Lényeg hogy nincs ciszta....
Majd elfelejtem a hét legjobb hírét, holnap mégsem kell mennem Londonba
Tudtam én hogy majd megoldódik ez is valahogy
Úgyhogy ma ennek örömére nem is dolgoztam semmit
Az időtől azért én is elég nyomi voltam.
Vettem a patikában bébi aszpirint is, illetve kértem, mire a patikus háromszor megkérdezte hogy hány éves gyereknek lesz, amíg végre felfogta hogy nekem kell. Nem tudta hova rakni, de azért odaadta. Amit ti szedtetek az az Aspirin 100-as, 2 év feletti gyerekeknek ? És mikor mennyit vettetek be belőle ?
Kriszta