Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Edina
Szerintem be kell majd járnod. Nem játék a hormonkezelés és a felelősség a BMC-é. Nekem egy ciklus alatt általában 4x kellett uh-ra menni, 5. alkalommal volt a beültetés. Egyszer fordult elő, hogy 3 uh volt (valamilyen ünnep miatt) 4. alkalommal beültetés. Az inszemnél nem kell befeküdni. Uh-n megnézik, hogy valóban megrepedt-e a tüsző, utána vékony csövecskén a méhbe juttatják a kiskatonákat. Ez kb. 2 perc. A levetkőzés felöltözés tovább tart. Olyan az egész mint egy rákszűrés. Beültetés után pihenni kell a BMC-ben úgy tudom 20 perc, fél óra. Bemehet a beültetés után párod, nem kell egyedül lenned. Utána rögtön mehettek haza. Lombikról a lányok tudnak neked többet mondani, de éjszakára ott sem kell maradni.
Remélem mindent rendben találnak a vizsgálatokon. Gondolunk majd rád és szerdán várjuk a híreket.

Remélem a talira kisüt a nap, de legalább is nem fog esni.

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok,

Most tettem be a sütit a sütőbe, 60 perc. Akkor csak háromra megyek... nem gond, addig legalább megebédeltetem Zolit is.
Hát mi ma reggel beadtuk a Gonalt, remélem nem baj. A papíron amit a doktornő írt, az állt hogy 2. nap. Remélem nem fognak megszidni holnap...

Nincs valami szép idő, vigyek valami pokrócot ? Borból egy fehér egy vörös jó lesz ?

Zsebi,
Tök jó hogy így állsz hozzá, ez a siker egyik kulcsa KépKépKép

Edina,

A Kaáliban az inszemek előtt én csak Closti tablettákat kaptam a 3-8 napig, semmi szurit. Az inszem napja változó, attól függ hogy hogy érnek a tüszők, nekem volt a 12 és a 15. napon is. Utána fél óra fekvés és mehetsz haza. A lombiknál ha jól tudom két órát fektetnek és mehetsz. Azért a 150 km autózás nem tenne jót lombik után. Stelláék úgy csinálták, hogy aznap a városban aludtak valahol és csak másnap mentek haza...
Sok sikert a laparhoz !! Ha már legalább fél nappal az altatás előtt nem eszel semmi szilárdat, akkor nem leszel rosszul, legalábbis nekem bejött. A lapar után pár napig kellemetlenül fognak szurkálni a befújt gázok, de ki lehet bírni.. Biztos minden rendben lesz, és akkor mehet az inszem.

Renóca,
Nagyon helyes a kocsi, a kerítés pedig biztos a legszebb az utcátokban Kép Szép vasárnapot !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok

Látom jól buliztok. KépKépKépKép Az idő is jobb lett kicsit, legalább is itt.

Jó éjt és szép hetet mindenkinek.

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Remélem jól sikerül a buli,és nem mostott el titeket az eső.
Mi vidékiek tartjuk a frontot itt RenócávalKép
Mai hőm:37,4°C, ha nem szedném a Duphastont holnap vagy holnapután kéne megjönnie.Egyenlőre nem akaródzik neki esni(a hőmnek)Kép
Remélem holnap és holnapután is ilyen ,,meleg " leszekKép
Megyek aludni a párocskámmalKép
Jó éjt!
Sziasztok holnapig!
Már csak 3 nap!
kavicska

Edina!
Holnap mész kórházba Kép Nekem is pont hétfőn kellett befeküdnöm kedden műtét szerdán haza. Kép Nem a Bajcsyba műtenek? Engem ott műtött Dr. László Ádám!
A hasam nem igazán feszített inkább a "csővek" helyét éreztem és a gáz amivel felfújnak az volt kellemetlen. Altatásban csinálták attól a fejem fájt és a torkom a csőtöl amit lenyomnak, de akkor már el vagy kábítva szóval semmit nem érzel belőle. Egy két napig kellemetlen az egész, de gyors a gyógyulás.

Igaz, hogy ha a pároddal van a baj, akkor általában inszem, de attól függ mennyire van baj úgy tudom 12 millió sperma felett csinálnak inszemet nekünk meg látómezőbe volt 1-2 az első lombiknál most kicsit feltornáztuk 12 millióra amiből a fele mozgott normálisan. Szóval mi ezért lombikolunk.

Nem számít hogy honnan jössz. A Kaáliba sokan járnak vidékről, az uh-t csak itt lehet csináltatni. Úgy van, hogy punkcónál alatatnak, de nem mélyet, csak vénásan és utána amíg fel nem ébredsz kell ott maradni és ha már felébredtél kb. háromnegyed órát, és utána kísérővel haza lehet menni. A transzfernél a transzfer után kb. fél órát fekszel és mehetsz haza. Sok lány van a topikban aki vidéki pl. Szeged.
Szorítok neked a lapar miatt!

Kriszta!
Hát remélem hgy ez a pozitivitásom kitart szeptember végéig és meghozza a várva várt babót. Kép
Nem elég hogy én háromszor álmodtam a babánkkal, anyukámék voltak a nagyimnál hétvégén és mesélte a mamám hogy azt álmodta hogy babánk születik. Hát ez már csak nem lehet véletlen. Kép

Farkasok!
Köszi a bulit és a finom kajcsit (persze a többieknek is) jól éreztem magam. Kép Kép Kép

Kavicska!
Már csak négyet kell aludni és jön a zebra!!!!!!!!!!!!!!!

Wish!
Vigyázz a picikre!!!! Azért még nyomasd a husit!!! Meglátod meglesz az eredménye!!!!!!!!

Lara!
Gyönyörű a pocakod!!!!!!

Woodi!
Édes a babád, köszönöm, hogy elhoztad és babusgathattuk egy kicsit. Kép

Puszi Jó éjt mindenkinek!!! Remélem Lara ma éjjel jól fogsz tudni szunditani.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!!!!!

Farkasok!

Köszönjük szépen a vendéglátást!
Szerintem megteremtettük Kuki Manó mítoszát.
Várom a Manóval kapcsolatos mondákat, meséket, és regéket.Kép

Zsebi, Kriszta!

Örülök, hogy találkoztunk. Végre a nicknévhez arcok is társultak. Kérem szépen, mind a kókuszos süti, mind a sonkás-olivás-sajtos sós süti receptjét.

Woodi!

Szuper drága a kisfiad. Vigyázz rá!
És természetesen nektek is örültem, hogy találkoztunk.Kép

Pasik!
Gyerek Ti is a találkozókra.
Jó kis társaság vagyunk.

Mindenki!

Mivel a találkozón beszéltünk róla, de elmaradt a telefonszám csere, plíz ímélen rendezzük.

Zsebi!

Most kellett kicsavarnom Lara kezéből az utolsó kókuszkocka darabot, hogy nekem is jusson.Kép

Viva La KuKi Manó Fan!!!Kép

Üdv: LarapapaKép
larapapa

Sziasztok!
Micsoda pörgés volt itt hétvégén!

KrisztaKép
kiderült, hogy mikor kell elkezdened a szúrást?

KavicskaKép
Hogy vagy? Nagyon izgalmasan alakulnak a dolgok!

ZsebiKép
De jót álmodtál! remélem hamarosan valóra is válik!

EdinaKép
Üdv közöttünk!
remélem hozzátok is hamarosan bekopog a gólya!
Drukkolok az átjárhatóságihoz!

LaraKép
T hogy vagytok? Andor hogy bírja? Keményedések vannak már?

LányokKép
Én nem érzek semmit Kép! Mútkoz ennyi szuri után már volt pocakfeszülés rendesen Kép!
Már úgy várom a holnaputáni uh-t!
Muszáj mindennek rendben lennie!
Pusza mindenkinek!
Írigy vagyok a jó kis talitok miatt!

Stella, a hivatásos tűpárna

Kép
stella9

Lara, Larapapa!
Küldöm privibe a kókuszkocka receptjét még a héten. Kép Kép Ma nem ígérem mert délután homeoshoz megyünk és az elég sokáig eltart. Kép

Stella!
Rendben van minden ne izguljál, szépen nőnek! Már az előző széria biztos annyira kitágította ott a helyet, hogy ez már meg sem fog kottyanni.

Kavicska!
Már csak hármat kell aludni és jön a zebra!!!!!!!!

Wish!
Hogy vagy? Remélem a pocid mostmár mindennemű fájdalmat elűzött, max azt érezheted, ahogy a kicsik kapaszkodnak!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok!!!

Drága Zsebike!!!!
Reagálok a kedves E-mailedre!
A nyári szünetem a lehető legrosszabbul kezdődött! Apukámat újra kellett éleszteni mert leállt a szíve!KépKépKépKép Azóta gépen van és a mindennapjaimat sajnos aggódással és keserűséggel töltöm. Sajnos visszaszoktam a bagóra (már 5 éve nem bagóztam), így sok értelmét nem látom a babaprojectre való felkészülésnek! Valószínűleg kitolódik egy kicsit a következő. Az csak a Jóisten tudja meddig! Az biztos hogy lelkileg, és testileg rendbe kell jönnöm. Kíváncsian várom hogy mit tojik még az életembe a macska!Kép Sokat olvaslak benneteket, és nagyon izgulok mindenkiért! Woodinak és Danikának szívből örülök! Gyönyörű baba! Kép Remélem nemsokára ilyen gyönyörű fotókat nézegethetünk Laráék családjáról is!Kép Kavicskának nagyon drukkolok a teszthez! A többieknek, elsősorban most Stellácskának, sok energiát a felkészüléshez!
Mindenkinek szép nyarat, és kellemes készülődést a babváráshoz!!!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt a gusztustalan időt.Kép
Szegény páromnak fáj az agyacskája már két napja.Kép
Tegnap egész délután úgy feszült a hasam.....és alig találtam magamra egy gatyótKép
Kezdek depi lenni,mert félek hogy mi lesz 14-én.Szerintem erről is az idő tehet.És úgy érzem kezdek kihűlniKépMa még csak 36,8°C a hőm,remélem még befűtök estig!
Na megyek lefoglalom magam,mert csak rontom a kedveteket!
Szép napot !Sziasztok!
kavicska

KavicskaKép
Ezt a frontot még a kómás betegek is megérzik, szerintem!
Sajnálom a mai hődet, de a remény ha meg utoljára!

Zsu!
Ezek nagyon nem jó hírek!
Sajnálom, hogy ennyi minden összejött nektek!
Úgy is nehéz lelkileg rendbejönni, ha külön külön történnek ezek a dolgok, hát még így!
Drukkolok nektek és minden szépet kívánok!
Remélem ez az a pont, aminél már csak jobb lehet!
Küldök neked egy kis buksisimit, tudom, hogy nem sok, de talán ez is valami:
Kép

ZsebiKép
Mikor is mész a leletekkel a dokihoz?

Stella

Kép
stella9

Zsu!
Kép Kép Kép Kép
Sajnálom ami apukáddal történt, remélem mielőbb felépül és abban még jobban, hogy időközben a babadolog magától megoldódik!!!

Kavicska!
Ne add fel és különösen ne keseredj el! Hinni kell benne, mint már ezt annyiszor leírtam neked! Bizz a kicsikben és a szervezetedben. Sikerülnie kell!!!!!!!!

Stella!
CSütin voltam a rendes nőgyogyimnál, de most ott akkor forgalom volt, hogy nem tudtam a leletemmel előjönni, de az összes hormonpapírom ami eddig készólt mind ilyen úgyhogy nagy bajom nem lehet. Majd szeptember 5-én megyek a Kaáliba Krizsához akkor már szedni fogom a fogigátlót és ő majd megnézi, de szerintem minden rendben. Kép

Remélem még bírod a szurikat, nincs sok hátra itt a szerda a nyakunkon.

Wish!
Minden rendben veled, maolyan csöndben vagy!

Renóca!
Te mivel töltöd ezt a szomorú szabis napot?

ELTÜNT TOPIK TÁRSAK!
Közös megegyezés alapján senkit nem veszek ki a táblából, de azért jelentkezetek hogy kivel mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike Kép
Megvagyok, csak kicsit nyamvadtan. Fáj a fejem úgyhogy nagyjából csak fekszek és nézek ki belőle.
De egyébként minden OK.
Próbálom rávenni magam, hogy elmenjek a bankba, csak eddig csöpögött az eső. Most süt a nap, úgyhogy azt hiszem megkockáztatom, hogy nem ázok el. Hátha a "friss levegő" a Váci úton a fejfájásomat is elmúlasztja Kép

ZsúKép
Sajnálom, ami a papáddal történt. Sok-sok gyógyító energiát küldök neki, remélem gyorsan felépül.
A bagót meg tedd le kérlek Kép, valójában nem jobb tőle úgysem.

Wish

wish

Wish!
Kép Kép Kép

Renóca!
A nőgyogyó elérhetősége:
BM Központi Kórház 462-5600 itt mond, hogy a nőgyógyászatra kérsz időpontot és kapcsolják az illetékes, a doki neve Dr. Gerencsér Géza
rendel kedden 7-13-ig csütin 14-18-ig. A magánját n em tudom de ha érdekel kinyomozom.
A Kórház címe Városligeti fasor x, de amikor kérsz időpontot ott meg tudják pontosan mondani. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok
Zsebike
Így töltöm:
Kép

Köszönöm az infót, ha ki tudnán nyomozni a magánt örülnék. Jobb szeretek oda menni, akkor senki nem sürget.
Reggel elmentem a házassági anyakönyvi kivonatunkért, munkáltatói igazolásért az önkormányzathoz. Már éjjel is rosszul voltam, de mikor hazafelé jöttem már alig bírtam tekerni a bringát (pedig csak 2km). Ráz a hideg, lázas vagyok, hányingerem van fújj, fújj, fújjjjjjj!!!!! Bocsi a panaszkodásért.
Holnap reggel ha ugyanígy leszek randim lesz a körzeti dokival.

Örülök, hogy jól sikerült a tali.

Stella meglátod meglesz a szurizás eredménye!

Kavicska már csak két nap, nem még kettő, már csak kettő!

Zsu! Jobbulást a papádnak!

Wish
Remélem fejfájásod elmúlt, jót tett a séta. Eső elkerült?

A mi kutyunk a legbátrabb. Az előbb közelbe csapott be a villám úgy elkezdett sírni, alig bírtam megvigasztalni. Be kellett engedni a garázsba.

Mindenkinek üdv! Sziasztok.

Renóca

Kép
süni_renóca

szakad az eső meg a borsónyi jég.
Haza akarok menni. A tököm ki van az okoskodó férfiaktól, végülis nem baj , mert majd szeptemberben akkorát szívnak, hogy csak levegő után fognak itt kapkodni.
Bocsi, de nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy ha valamit az ember már megbeszélt valakivel 2 hónapja akkor most ő miért változtatja meg a saját kénye kedve szerint, te meg beszélt meg az illetővel.Miért nem lehet minden kerek vagy legalább gömbölyded és nem szögletes.

Haza akarok menni. Erősen gondolkodom, hogy más helyet kellene nézni, mert ha nem is a hülye emberek akkor az általuk okozott kár majd nyomorba dönti a céget, és a szögletes fejű nagyfőnök nem lát az orránál tovább. Nagyon ajánlom, hogy mielőbb sikerüljön bepakolnunk a pocaklakókat, mert megőrülök itt.

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Zsebi,
kösz a receptet előre is. Kép

Stella,
köszi, jól vagyunk. Most jól viseli magát a fiatalember, péntek este ijesztett ránk egy kicsit, de azóta ismét nyugiban telnek a napjaink. Keményedni csak sok ugra-bugra után szoktam, de ezt már egyre inkább hanyagolom Kép
Nagyon szorítok a szerdai uh-ra!!!!

Zsu,
sajnálom, ami édesapáddal történt és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Délelött anyuval kipakoltuk a babaszobát, lefóliáztuk mindent és Peti már festi is. Remélem most már sikerül befejeznünk Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Kicsit jobb a kedvemKép,aludtam egy kicsit délután,és a testhőmérsékletem is visszatért.Szóval most megint 37,2°CKép
Farkasok!
Nálunk is volt jó kis jégeső,a tesóm új Suzukija megkapta a nyakába az első jegeket,de jól bírtaKép
Az árokban a ház előtt 50cm víz állt,amire elszivárgott,addigra újra elkezdett esni.
A vadiúj kiskutyánk élvezi ,a kis bolond bent mászkál a bokrok alatt.Egész nap úgynéz ki,mint akinek be van zselézve a sérójaKép
Renóca!
Nagyon sajnálom,hogy ennyier rosszul érzed magad!
Gyógyulj meg gyorsan!
Wish!
Az én fejem is nyomott még mindig,pedig már szunyáltam 1,5 órát.Drukkolok a manóidnak!
Stella!
Remélem sunyiban azért nődögélnek a kis tüszőkéid!Szurkolok az uhuhoz!
Zsebike!
Köszi a bíztató szavakat.Én még bízom,de reggel nagyon megijedtem a "Kihüléstől"Kép

Most azért kerekebb a világ,hogy bemelegedtemKép
Na megyek eszek egy kis dinnyét,mert nem csak a fejem hanem a gyomrom sem normális.

Sziasztok! Kavicska
kavicska

Kriszta!
Mi volt a mai uh-n? Remélem tegnap már tényleg el kellett kezdeni a szurit!!!!!!!

Kavicska!
Ennek igazán örülök hogy már jobb a kedved!!!!!!!!!

Renóca! Kép
Akkor megpróbálom kinyomozni! Holnap dolgozik, felhívom biztos megmondja!!! És akkor megírom.
Jobbulást kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Farkasok Juditja!
Azért remélem a munkahelyeden javult a helyzet, mert szar bemenni úgy hogy az ember utálja az egészet!!!
Felénk jég nem esett a melóhelyen, de jó kiados volt az eső! Gusztustalan!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok !

Nagyon szuper volt a tali, köszönjük Farkasoknak a vendéglátást KépKépKép

Woodi,
Örülök hogy végre megismerhettünk téged Danikával, nagyon édes, nyugodt baba -legalábbis nekünk így mutatkozott beKépKépKép

Közkivánatra az olivás-sajtos-sonkás süti receptje:
11 dkg oliva-15 dkg főtt sonka-15 dkg ementáli sajt kis kockára vágva
3 tojás
30dkg liszt
1 sütőpor
2,5 dl fehér bort összekeverni, bele az apróra vágott sonka-sajt-oliva.
Õzgerincet kivajazni, kilisztezni és kb 50-60 percig 180 fokon sütni (légkeverésesben elég 150-160 fok)

Lara,
Mostmár tudjuk, hogy fénykorodban szerettél villamost borogatni, de ebben az állapotodban csak lassan azzal a festéssel, hagyd Larapapát kibontakozni KépKép

Zsu,
Õszintén sajnálom a papádat, kívánom hogy mihamarabb felépüljön és neked is helyreálljon a lelki békéd. Azért a cigi tényleg nem túl jó ötlet, nem lehetne inkább valami rágcsálni valót találni az aggódáshoz ?

Stella,
Biztos szépen nőnek a tüszik, ne izgulj, csak már úgy megedzőttél a varratásban, hogy észre sem veszel egy kis hasfeszülést !! Én vasárnap kezdtem a Gonalt, majd pénteken kell UH-ra mennem.

Wish,
Remélem már elmúlt a fejfájásod és szépen dédelgeted a hármasikreket KépKép

Judit,
Teljesen át tudom érezni a munka-undoritiszedet, nekem is valami hasonló van, bár a közvetlen kollegáimra nem panaszkodhatom... kitartás, mindjárt itt a szeptember..

Tényleg, reggel voltam Kovács dokinál, és én is úgy mutatkoztam be neki mint Zsebi, az asztalon fekve egy félreérthetetlen pozícióban. Azért rendi volt, szépen elmondta azt hogy miért lesz ICSI a felénél és erre adott még egy aláírandó papírt. Persze a mai UH felesleges volt, mert azt mondta, a Gonal szedése előtt szokták nézni, hogy a mensi után nem lettek-e cisztáim. Ha nem, akkor mehet a Gonal, de persze én ezt nem vártam meg...Lényeg hogy nincs ciszta....

Majd elfelejtem a hét legjobb hírét, holnap mégsem kell mennem Londonba KépKépKépKép Tudtam én hogy majd megoldódik ez is valahogy Kép Úgyhogy ma ennek örömére nem is dolgoztam semmit KépKépKép Az időtől azért én is elég nyomi voltam.

Vettem a patikában bébi aszpirint is, illetve kértem, mire a patikus háromszor megkérdezte hogy hány éves gyereknek lesz, amíg végre felfogta hogy nekem kell. Nem tudta hova rakni, de azért odaadta. Amit ti szedtetek az az Aspirin 100-as, 2 év feletti gyerekeknek ? És mikor mennyit vettetek be belőle ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Örülök hogy minden rendben. Akkor végülis ma semmi újat nem láttak. Na de majd pénteken ott lesznek a szép tüsszencsek. Kép
Tök jó hogy nem kell utaznod! Kép Kép

Az apsirinhez nem tudok hozzászólni, mert én azt nem szedtem azt már az utánam lévő generáció találtak fel! Kép Kép

Larapapa!
Hogy álltok a szobával?

Jó éjt mindenkinek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Kriszta!
Én 100mg-os Aspirint szedtem-mint tapasztalt társaim tanácsolták napi 1x.Úgy tudom ennél kisebb kiszerelésben nem kapható.Szóval ez elég bébinek bizonyult számomra!KépKépKépKép

Jó éjt mindenkinek!
Holnapra szép napot!
kavicska

Jó estét,

Bocsánat a késésért, lemaradásért.
Mindenkinek köszönjük, a köszönést a talit illetően, mi is nagyon nagyon jól éreztük magunkat, nem volt semmi megterhelő a rendrakásban, komolyan nem esett nehezünkre.

Larapapa,

Ma elvittem mind a 12 dobozt (sörös) a szelektív hulladékgyűjtőbe! Nagyon jó volt dumálni, majd elmegyek valami koncertre is.
Nem is volt semmi bajom a szeszeléstől.

Nem emiatt nem jöttünk eddig, felszereltem az ominózus lámpákat, 4 összesen, folyosó 3 db fürdőszoba 1 db. Nagyon jó lett, mindig alakulunk egy kicsit, nekünk is megújus a lakás folyamatosan.

Kriszta,

Frankó hogy nem kell Londonba menned, most főleg.
Akkor hajrá Gonal, tehát nem volt baj a vasárnapi Gonallal.
Köszi a süti receptet!

Reméljük Zoli is ráveszi magát egy randira, majd mindenki hoz egy fényképezőt neki! :-))

Zsebi,

Ez a SPAR-os üdítő nekem ízlik, amit itt hagytál tegnap. Remélem nem volt baj, hogy későn mentél haza.

Kavicska,

Hajrá a hőért!

Renoca,

Remélem nem lesz lázad!
A blökitek hasonlóan bátor mint Juditék Borzija Barcikán, sötét felhőh -> ajtókaparás.

Ja és még voltunk du. a Duna Plazaban is postán egy küldeményért.
Aztán vettünk ezt azt, jó kis pólókat, ingeket, sok leárazás van.
S persze Juditnak egy bugyit az ETAM-ban.
De a lényeg WISH: Vettünk kiskutya alakú - újra tölthető habfürdőt, (az ETAM-ban) amilyet LAcinak is vettél!!!

Lara,

Kandósok vagyunk mi f@.a gyerekek.......
Hajrá sárga szöcske!

Na jó éjt nektek!

Wish, bocs a fúrásért!
Remélem holnap jobb idő lesz!!!

Farkasok

Kép
farkasok

Krisztián Kép
Hallottam a fúrást, de nem tudtam,hogy te vagy az Kép Nem volt vészes, majd megnézem milyen szépek lettetek. Még nekünk sincs meg minden lámpa. A wc, a kamra és gyerekszobaKép még csak csupasz körtével világít.

Kriszta Kép
Az aszpirinből napi egy és a 100 mg-os a jó. Nekem szépen hízott tőle a nyálkahártya Kép

Wish

wish

Sziasztok

Zsebike
Bár 100-as nem vagyok (igaz sosem voltam Kép), de a dokit inkább kihagyom. Gyógyítgatom magam. Lázcsillapító, diéta, kamilla tea és Rómeó és Júlia CD!

Tegnap a párom elment a születési anyakönyvi kivonatainkért. Képzeljétek ingyenes volt, mert örökbefogadáshoz kell. A házasságiért helyben 2000 Ft-ot kellett fizetni, igaz itt meg sem kérdezték mihez kell.

Lara
Elkészült a szoba? Mit fest még rajta Peti?

Kavicska
Most tart a CD az esküvőnél. KépKépKép
Tartsd a hőd! Dolgozol?

Wish
Nemsokára vehetitek a lámpát a gyerekszobába. Nekünk helikopter lámpánk van. Majd lefotózom. Szerintem ez fiúnak és lánynak is jó.

Holnapra már jobb időt mondanak. Kitartás Judit!

Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok.

Néha olvasgatlak benneteket, oly sokótokhoz tudnék hozzászólni, hogy az egy napig tartana, így hát nézzétek el nekem - de nem teszem, viszont tudjátok, mindenkinek szorítok ezért-azért a szívemben.

Tegnap jöttünk haza a 4 napos franciaországi kiruccanásunkról is, ezennel vége a nyári vigasságoknak. Kép Annál is inkább, mert ma megyek a 3.varratásra Kép

Azt nem tudom, mondtam-e, hogy volt egy ciklusom, de most megint kétséges, hogy lesz-e ovuláció, minden jel azt mutatta, hogy van-volt, aztán mégsem emelkedett meg a hőm. Néha iszonyúan besokallok ettől az egésztől, hogy nem működöm rendesen. Nem érdemlem ezt...
Járok a pszichoterápiára, egyelőre most következik a 3.ülés, és még lesz vagy 30... Bőven van mit kielemeznünk. Sajnos a szorongásrohamok elég hülye helyeken el tudnak kapni, pl. a Tescoban, és ez még viszonylag új nálam. De most kaptam a névnapomra futócipőt, állítólag a futás csökkenti a stresszhormonokat.

A párom szolgált egy kis meglepivel, azt mondta, még ad magunknak pár hónapot, hátha mégis... , aztán ha semmi, év vége felé hajlandó lesz velem elkezdeni körbejárni az örökbefogadás témát, legalább addig az alkalmassági megszerzésének a szintjéig. Egyik szemem sír, a másik nevet...
s_norka

NóriKép
Utólag is Boldog Névnapot neked!
Drukkolok a 3. varratáshoz!
Szerintem a cérnáknak és a lelekgyógyásznak pár hónapon belül meglesz az eredménye!
A hőd miatt ne aggódj, fel fog menni, adj neki pár napot. Nem vagyunk egyformák. nálam pl. a Billings és a hő teljesen mást mutat. Sajnos nem vagyunk átlátszóak, mert ilyenkor igazán jó lenne, egy picit magunkba látni.
Próbálj meg megnyugodni és ezen külön nem sresszelni.
Nagyon drukkolok nektek!
A további lombikokról teljesen letettetek? vagy párhuzamosan szeretnétek azért elindítani az örökbefogadást is?
Szerintem nektek spontán lesz babótok!
Stella

Kép
stella9

Stella,
köszi szépen a drukkjaidat, elkezdtem könnyezni... sajnos én néha nagyon nem bízom magamban.
Nem igazán fér össze a lombikozás és az örökbefogadás. Van rá eset, hogy egyszerre megy a kettő, de szerintem így nem lehet. A pszichológusok óva intenek attól, hogy az örökbebaba afféle pótlék legyen, aki, ha nem sikerült a lombik, majd "becsúszik" vigaszként a képbe. Arra külön fel kell készülni, várni kell, félig-meddig vagy teljesen letéve a saját babáról.
Én a magam részéről nem sok értelmét érzem a további hormonkezelésnek, valahogy bevette magát a gondolat a fejembe, hogy hiába szuperálna minden a stimunál, tenyésztésnél stb, a lelkiállapotom nem teszi lehetővé egyelőre a zökkenőmentes befogadást. Nem érzem magam készen további ilyen megpróbáltatásokra. Úgyhogy nem, nem valószínű, hogy lesz a közeljövőben lombik, és nagyon bízom abban, hogy a párom közreműködésével előbb lesz örökbebabánk 2 éven belül, minthogy újra rászánjam magam. Kép
s_norka

Nóri
Fáj a szívem, hogy szomorú vagy. Ne add fel.
Már odafönn ki van választva nektek is egy, kettő vagy talán három babó!
Gyere többször közénk. Mesélj mi van veled. Lehet, hogy lelkileg tudunk kicsit segíteni. Nekem sokat jelentettek mindig a lányok bíztató szavai. Õk tudtak kizökkenteni. Szeretettel várunk!
Boldog névnapot (utólag) !Jövőre babócás névnapod lesz meglátod!!!

Renóca
Kép
süni_renóca

Most olvastam Nórika az új üzeneted. Ne haragudj, de nem értek egyet a pszichológussal.
Biztos vagyok benne, hogy nektek nem pótlék lenne az örökbebaba.
Hosszas folyamat 2, 2,5 hónap az alkalmasság megszerzése és onnan akár 1,5-től 5 évig is elhúzódhat az örökbefogadás. Nagyon megbántam, hogy nem hallgattam a páromra és nem kezdtük előbb intézni az ügyeket. Ha a várakozási időben pedig sikerül a saját baba, akkor HURRÁ, HURRÁ, HURRÁ. Veszíteni nem vesztetek szerintem vele. Megismerkedtek más emberekkel, más történetekkel és hírtelen (velem így volt) a saját problémámat szinte meg is köszönöm az égnek, mert vannak nálam sokkal szomorúbb, tragikusabb sorsú emberek.

Renóca
süni_renóca

NóriKép
Sajnálom, hogy így gondolod és én azért bízom abban, hogy a lélekdokid át tud majd lendíteni a másik oldalra. Megjön az önbizalmad és lesz lelkierőd bízni abban, hogy sikerülhet a saját babó!
Nem csodálom, hogy azt érzed, hogy hiába minden próbálkozás, nincs értelme, mert csalódás lesz a vége!
Sajnos nagyon nehéz túllendülni ezen a ponton!
De ha jó a dokid, akkor ezen is segíteni tud!
Drukkolok neked ehhez!
Nem tudom miért, de annyira azt érzem, hogy nagy meglepetések fognak érni! És jó meglepetések!
Lehet, hogy Ti is azok közé a párok közé tartoztok majd, akiknél az örökbebaba érkezése feloldja a lelki gátakat és bekopogtat a gólya!
Addig járkálj futni, mert az tényleg nagyon jó, mert segít levezetni a feszültséget, így nem kell naponta elfolytanod!
Örülök, hogy a párod mindenben támogat! Ez is nagyon sokat jelent, tudod, hogy van kire támaszkodnod!
És néha-néha nézz be hozzánk és meséld el hogy vagy!

Kép
stella9

Renóca,

ezt nem az én pszichológusom mondta, hanem a Gólyahíres talin az ottani felkészítő pszichológus. Én meg mindent komolyan veszek. Én a magam részéről azonnal kezdeném a felkészülést, de a párom 29 éves lesz most, saját génjeit akarja továbbvinni, érthető, hogy neki még emészteni kell így hirtelen, egyáltalán a szituációt is, hogy ezzel foglalkozunk.
A Gólyahíres talin azt mondták, hogy 1,5-2 év a nyílt örökbefogadásnál a várakozás, max. A zártnál sokkal hosszabb. Én nagyon remélem, hogy így van, ha tényleg 4-5 év, én abba beleőrülök, úgy érzem.
s_norka

Nóri
Igen a nyíltnál csak annyi, de a párod elfogadná a nyíltat? Láttam írtál az Index-re beszélgessünk ott, vagy itt a Babaneten a Gyermeknevelés/ Örökbebabára várva beszélgessünk topikon. Nem szeretném megváltoztatni ennek a topiknak a témáját. Bocsi mindenkitől!
Renóca
süni_renóca

Szevasztok,

Snorikám,
Tegnap eszemben voltál!!! Boldog Névnapot Kívánunk Mindannyian.Ügyi legyél a varratásnál lesz további is. Én bevállaltam a 4-et és az 5-et is ha úgy jön ki. Én is próbáltam Krisztiánnal az örökbefogadásról beszélgetni, de ő teljesen meg van róla győződve, hogy nekünk száz 1000 % hogy lesz saját gyerkőcünk legalább 2-3. Lehet hogy neki kellene visszaültetni a gyerkőcöket, mert annyira pozítivan áll hozzá. Bár azt kell mondjam, hogy most jött el az idő, hogy mindketten el tudjuk fogadni a kudarcot. Teljes erőbedobással futunk neki a következő körnek, de tudjuk, hogy bármi megtörténhet, és az ember nem tudja befolyásolni. Ahogy Stella is írta sajnos nem vagyunk átlátszóak, és nem látunk bele magunkba.Én úgy gondolom, hogy mindannyian ezerrel odatesszük magunkat és ha csak ennyit ad meg a sors akkor ez van és meg kell találni azt az utat, ahogy elérhető válik a dolog. Én legalább 15 éve tudom agyilag hogy (lesz) lombik gyerekem (lesz), annyira emlékszem rá amikor volt valami műsor a TV-ben és az azóta is bennem volt, van. És hiába próbáltam kiverni a fejemből nem ment, talán ezért is könnyebültem meg amikor végre elindult a procedúra. Most már Krisztián is tudja végre. Lehethogy nekem is meg kellene beszélnem ezt valami orvossal, bár nálunk szervi probléma van elvileg.

Na félre a búval!! Remélem rengeteg sajtot ettél helyettem jó sok borocskával. Beszélsz franciául.

Kavicska,
Fénykép a blökiről, mi a neve???

Sünikém,
Még nem gratuláltam a kocsihoz. Jó kis harapós orra van, remélem a blöki már megtisztelte, vagy körbe kerítettétek? Vagy az állatok csak távolról gyönyörködhetnek benne? Remélem már javulsz, amennyiben már köhögsz is ( száraz köhi) kérlek menjél orvoshoz, mert ismerőseink körében volt valami vírus, és annyira köhögtek, hogy néha megijedtem, hogy nem tudják abbahagyni.

Zsebi,
A kókuszos mind elfogyott, rajtam ez meg is látszik, reggelire is azt ettem. Mi volt a homeosnál?

Woodi,
Állati hogy le tudtatok jönni, remélem Dani is annyira élvezte a bulit mint mi benneteket.Ha időd engedi és Dani épp nem a gép előtt ül akkor kérlek írj, érdekelne ez a petíciós dolog, ha van kedved na meg időd akkor írhatsz a privátra is, mondtad, hogy gyűjtessz anyagot.

Lara,Larapapa,
Zárjátok el a zuhanyt!!! Meddig van garancia a légkondira, remélem időjárás függő, mert eddig nem tudtátok kipróbálni! Krisztián már keresi a Kandós évkönyvet, tutira veszi, hogy ti találkoztatok suliban.
Larapapa,
Krisztián azóta is csak pisil. Annyira jó hogy megismerkedhettünk veletek.

Felhívás,
Minden fiatalembert sok szeretettel várunk a következő talira, tényleg nemcsak a lombikról tudunk dumcsizni, Ja és legközelebb megsütöm a beígért tortát ha esik ha fúj.

Ja nem is írtam, hogy a felszerelt lámpák piros-sárga színben pompáznak, akik már jártak nálunk tujdák ez nekünk nagyon bejön. Egyáltalán körbenéztetek nálunk? Jó házigazda voltam mi?! Várjuk a lakásberendezéssel kapcsolatos ötleteket:
szeretnénk valahogy elválasztani a nappalit a konyhától, de úgy hogy a fényáradat megmaradjon. Előre is köszi.

Megszűnök ígérem.Ezer puszi.

Kiscic,
Hogy vagytok?

Unique,
Hol vagy?

Wish,
Remélem minden OK, nem tudom mikor tudok lemenni, mert ma már vasalnom kell, mert Krisztián ma levette az utolsó alsógatyát és ezen én csak röhögtem, mondtam neki ássa ki a mosott cuccok közül.

Kriszta,
Már továbbadtam a receptedet, mert a kolléganőm ezt kereste már régóta.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Zsebike
A kókuszos receptet ide is leírnád? Örülnék neki, még sohasem próbáltam pedig nagyon szeretem.

Farkasok
Köszi az aggódást nem köhögök. De a lázam nem akar lemenni.
Mi is ezen csodálkoztunk: A kutyunk minden kocsit megtisztel, de ezt nem. Viszont, amikor a párom fotózta a kocsit őkelme is rajta akart lenni majdnem mindegyik képen.
Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok !

Vagyok, csak olvasó üzemmódban Kép

Örülök, hogy jól sikerült a talitok, Woodi Danikája biztosan csuda helyes kiskrapek Kép

Kriszta : annyira összefutott a nyál a számban, hogy muszáj megsütnöm a sütit Kép Nem bonyolult, ez már félsiker Kép

Stella : ne izgulj, biztosan szépen növögetnek a petécskék. Mikoris lesz megint UH ?

Kavicska : szép a hőd, nagyon bízok egy zebrás tesztben Kép

Nóri ! sokszor gondolok rád és kívánom, hogy lelked megnyugodjon és az a pici babácska, akit nektek szán a Jóisten, mielőbb megtaláljon benneteket ! Puszillak !

Zsuzsa ! nagyon sajnálom, ami édesapáddal történt!! Legyetek erősek és remélem, hogy minden rendben lesz !

Nekem sajnos hüvelygyulladásom van péntek óta. Vettem a patikában Pevary-G-t, jobb lett, de azért nem tökéletes. Sajnos Krizsa is és a saját nőgyogyim is szabin van. Most akkor hova menjek ?
Az az igazság, hogy elmennék rendelőintézetbe, de nem ismerek egy dokit sem.. azt sem tudom, hogy bárhova lehet-e menni, vagy csak ahova "körzetileg" tartozok ??

Ma kéne megjönni.. .de semmi jele nincsen, cicim nem fáj, hőm 37 alatt KépKépKép

mniki

NikiKép
Ez a gyulladás biztos nem túl kellemes dolog Kép!
A Te dokidat nem helyettesíti ilyenkor senki?

Uh holnap lesz és már nagyon várom!

RenócaKép
Nagyon jófej lehet ez a kutyus!
És nem ő az egyetlen, aki fél a vihartól. Ha én kutya lennék én is kaparnám az ajtót! Ha nagy vihar van, akkor elbújok a takaró alá, még most is!
Stella

Kép
stella9

Renóca Kép
Nagyon édes a kutyusotok Kép

Judit Kép
Majd szólj ha vasalsz, felmegyek és szórakoztatlak, nem kell neked lejönni van énnekem lábam, no meg a lift is jól működik Kép

Niki Kép
Szegényke Kép Szerintem lemehetsz nyugodtan bárhova el kell lássanak nem?
Én mindig azon vagyok kiakadva,hogy hogy a túróba szedem össze az ilyen szarokat. Lassan már itthon sem ülök rá a budira Kép

Nóri Kép
A varratás remélem meghozza a gyümölcsét nálatok és lesz babád Kép A hallásproblémádnak használt, vagy még több idő kell az eredményhez?

Woodi Kép
Még nem írtam, de tök jó, hogy eljöttetek és megismerhettünk benneteket. Danika nagyon édes baba, ha baby sitter kell, csak szólj. Kép

Zsebi Kép
Apa diétájában ma este van a süti idő, már nagyon feni a fogát a kókuszosodra, amit nem csodálok Kép
Tegnap nagy önuralommal nem faltam be előle (csak egyet).

Reggel óta esik, pedig úgy sétálnék ma is egy nagyot. Tegnap sikerült két zuhá között megjárni a bankot, nagyon jól időzítettem Kép

wish

Wish : Kép ez jó, de tényleg nem tudom honnan szedi össze az ember Kép Egy dologra gondoltam, legutóbb (igaz, annak már 2 hete Kép) magamon hagytam 2x a vizes fürdőruhát.

A kórházi dokimat biztosan helyettesítik, de már a méhenkívülimnél is jól lecsesztek, hogy miért nem a rendelőintézetbe mentem Kép

Renóca : nagyon aranyos a kuttyok, a kocsi pedig tényleg szuper Kép

mniki

Sziasztok!

Köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon jól esett!
Elromlott valami kütyünk, így nem volt net...
Alapvetően jól vagyok, de fájogat a hasam, mintha meg akarna jönni. Többek szerint ez jó jel is lehet, hát nem tudom. Én balga, tegnap a 10. napon teszteltem, hát olyan negatív lett hogy na!
Persze, bizakodom, hogy korai volt, de valahogy mégis Kép
Na, most visszaolvasok...
kiscic

Farkasok!
Ez nem Sparos ücsi volt hanem a PLUSZ-ban lehet kapni (egyébként mindegy!). Otthonra már mi csak ezt vesszül 100 %-osak és nagyon finomak. A barackos az 25 %os, de több van benne mint a Hey-hobanszóval mi szeretjük nagyon és ezért vittünk ilyet. Nem volt baj, hogy ekkor mentem.
A homeosnál tök jó volt mindenféléről kikérdezett minket a párom kapott két alkati szert én egyet ma megyek megveszem őket aztán nyomatjuk befelé!!!!!

Niki!
Szeritem bárhova el lehet menni, elvileg szabad orvosválasztás van, ha rendelőintézetbe mész nem kell fizetni sem! Jobbulást!

Renóca!
Remélem már jobban vagy!!!!!!

Nóri!
Sok boldog névnapot utólag is!!!! Remélem hamarosan rendeződnek a lelkedben a problémák és akkor biztos sikerülni is fog a baba!

Wish papa!
Jó étvágyat a sütihez.

Wish!
Minden ok? Az idő rossz, de a babók benn örülken a melegbe, szóval a kedved ennek ellenére legyen jó!!!!

Kavicska!
Már csak 2-t kell aludni!!!!!!!!!

Kiscic!
Korai volt a teszt!!!!! Én a múltkor bevéreztem és pont a 10. napon kérdeztem nem érdemes-e teszetlni azt mondta a doki nem mert ha egy kicsit később ágyazódik be a baba akkor még negatívat mutat!Tessék kivárni az időt!!!!!!!!!

Mindenkinek köszi a süti dicséretet, akkor nem privibe küldöm, hanem este begépelem ide! Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Ma egyelnőre 37°C a hőm.Pedig 28-29-hez képest tegnap vagy ma meg kellett volna jönnie.Sajnos semmit nem érzek,igaz nem túl jó a gyomrom,de szerintem össze vissza eszek és azért.A ciciim kevésbé érzékenyek,mint a próbálkozás utáni héten.A hasam kicsit néha feszül,fájdoigál,de csak éppen hogy.
Farkasok!
Még nincs kép a kis vérebről,de nagyon édi, Bellának hívják.
Az a baj,hogy nincs digitális fényképezőnk,és most a babára koncentrálásban nem is lesz,de majd csinálunk róla és felteszemKép
Egyébként Bátornak is hívhatnánk,mert a 3 libánk oly mértékben képes a lekére hatni,hogy mejs a föld alá bújik.
Renóca!
Jobban vagy?
Nálunk is sűrűn megy a Rómeó és Júlia-megvan a francia előadás felvétele,és azt is szoktuk mézegetni.Na meg a magyart hallgatni!
Helyes a blökitek!
Már csak két nap és teszt!
Komolyan stresszelem magam rajta.KépKépKépKépKépMa délelőtt kicsit laposabb volt a hőm,és már tiszta ideg voltam,de csak feltornázódottKép
Nagyon bízom benne,hogy nem a Duphaston teszi ezt velem,mert akkor miért nem az első naptól csak a 7.től.Igaz az ébredisi hőm az csak 36,7,de nekem csak 35,8 szokott lenni.
Na megyek pihizek kicsit,mert ma éjszaka kezdek dolgozni,és egyenlőre nem sok kedvem van.Hátha a pihitől megjön az ihletem a babázáshozKépBár nem is a babákkal van a gond..Kép
Majd éjjel benézek!
Sziasztok!
Szép napot!
kavicska

Közkívánatra a süti receptje!

Kókuszkocka

Hozzávalók ( kb. 33X25 tepsibe kell sütni ezt az adagot!)

Tésztához:
20 dkg cukor
1 tojás
5 dkg margarin
2 kanál méz
30 dkg liszt
1 csomag sütőpor
kb. 2 dl tej

Cukrot, tojást, margarint és a mézet habosra kerverjük, ezután hozzáadjuk a lisztet és a sütőport és a tejet, majd kivajazott tepsibe tesszük (én sütőpapirral szoktam kibélelni).

Máz:
25 dkg cukor
20 dkg margarin
3 dkg kakaó
1/2 rum (ízlés szerint)
4-5 kanál tej
Ezeket egy edénybe helyezzük és gőz felett vagy mikróban folyós állapotig hevítjuk. Majd a megsült tésztát kockákra vágva ebbe mártogatjuk és kókuszreszelékbe hempergetjük.

Amit én vittem Farkasékhoz az dupla adag volt azt a gáztepsibe szoktam sütni.

Renóca ma nem tudtam meg a nődoki magánját, de nyomozok!!!!!

Jelentem bejelentkeztem varratásra augusztus 18-ra! Fú nem semmi az az első szabis napom és másnap utazunk. Kép Kettő biztos belefér nekem is, de reélem a 3. is közvetlen transzfer előtt, legfeljebb egy két nappal előbb megyek mint három hét gondolom az annyira nem gázos. Bár lehet, hogy csak most vagyok így felbuzdulva ha az elsőn túl leszek már lehet nem leszek ilyen buzgó!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Hú, látom azért volt itt pezgés! Olvaslak Benneteket végig, úgyhogy írjatok ezerrel! Kép

Zsebi, RenócaKép
Olyan édeik ezek a kis képek, amiket feltesztek! Honnan szeditek??? Kép

KavicskaKép
Mennek a drukkok++++++++++++ Olyan jó lenne egy + teszt! Kép

WishKép
Direkt nem válaszolsz nekem a babaproject előtt állók-ba, hogy ide kelljen jönnöm utánad? Kép
Bejött... Kép Kép Hogy vagytok???

FarkasokJ Kép
Köszi, hogy hiányoltál! Kép Nem semmi, ami szurkáláson te is átmész! Le a kalappal!!! A lényeg, hogy higgy benne, akkor tuti, hogy használ! Próbáltál már placebo-t? Kép

Nálam egyelőre minden ok. Sikeült felcsengetnem kedvenc Krizsámat a sabiján, de abzolúe nem volt érte pipa, sőt. Nagyon rendi volt. Minden ok avércukrommal, azt mondta, tökéletes. Azért fogjam mgam napi 180g szénhidrát diétára. Szerintetek az mit jelent pontosan? Mennyit ehetek? Csináltatok már ilyet? MOndjuk én most sem eszem semmi cukrot, semmi lisztet, krumplit. Ezek mellé kellene még valami a diétához?

Nagyon izgi, csüt. du. megyek MRI-re az Istvánba. Ha az is negatív lesz, akkor kezdhetem szedni a Bromo-t és mehetek aug-ban Krizsához (már előre felírta nekem a gyógyikat és a szurikat) inszemre. Túl szép lenne... Aug második felében megyünk szabira, még lenne ideje is megtapadni a kismanónak. Tényleg túl szép lenne, hogy ez így minden összejöjjön. Eddig szépen alakulnak a dolgok... Remény mindig van Kép

Pusza

Unique

K

KépKép
unique

Tudom, így nem az igazi, de ki is a "kukimanó"? Vagy csak láttátok felírva az előző talin a falra? Van még vmi, amit tudni kell róla?

Az együgyű és tudatlan Unique

KépKép
unique

Segítség!!!

Sziasztok!
Egy kis segítség kellenem,mert már megőrülök, ha van itt valaki akivel beszélgethetnék akkor kérem, jelezze!!!
nala

Unique Kép
Válaszoltam Kép

NalaKép
Mi baj?
Nehogy megőrülj, az biztos nem segít Kép

wish

Unique!
Megy a drukk ezerrel azért hogy minden így összejöjjön! Miért ne lehetne!!!!!!!!!
Ezeket a bicsókat én innen onnan lementem, de legfőképp a www.smiliegenerator.com weboldalról! (remélem jól írtam!)

Kép

Nala!
Mi a baj??????

Wish!
Na ne már hogy csak ilyen röviden írogatsz! MEsélj milyen volt a mai nap? Petefészkek mocorognak még? Húsundor már kellő éppen kész van?

Farkasok!
Apu elvitte a papírotokat, elvileg kivitelezhető, azt mondta kiszámolja mennyi kb. és ha jó nektek elmegy és felméri személyesen, mert van egy két dolog amit másképp kéne kivitelezni (konektoros rész!)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique!
Jut eszembe azt meg elfelejtettem írni! Nem tudom hogy milyen az a diéta! Kép Miért kell neked egyáltalán diétázni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Mit írjak? A tünetek ugyanazok és nem sok minden történik itthon Kép
Ma itt volt délután a keresztmamám, és vele beszélgettem, délelött meg aludtam és tévéztem.
Aza fura, hogy ha az oldalamon alszom, akkor mindig felébredek, hogy nyomom a petefészkemet, a legjobb háton fekve, de azt meg baromira unom. Lassan azt hiszem kezdődik a nyűglődős időszak, úgyhogy most megpróbálok kiolvasni valami jó vastag könyvet hátha az jól leköt.

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?