Új privát üzeneted érkezett!

Lolita!
Ti mióta próbálkoztatok?
Mit gondolsz, mi volt másképp, hogy most "sikerült"?
Bogi
dbogica

<font color="0077aa">Bogi,
jó a kérdés...igazából ,amolyan nagyon komolyan a májusi hónapot tudnám kiemelni a próbálkozás terén. De február óta soft-osan próbálgattuk, de mindenféle hőmérő és naptár nélkül. Az elmúlt két hónapban viszont németes precizitással vezényeltem magamhoz a Páromat. Nem fogadtam meg most azok tanácsát, akik azt ajánlották, hogy minden másnap próbálkozzunk csak. E hónapban a 12.,14.,15.,16., és 18. napon biztosítottam be a sikert. Persze így megvolt az esélye, hogy egyre erőtlenebbek a kiskatonák, de most a mennyiségre mentem, hogy állandóan legyenek bent újabb adagok. Mindegyik "adag hadsereggel" együtt aludtam (ki macival, ki spermiummal alszik...hihihi) (bocsi, ez nem volt olyan vicces) szóval kispárna a fenék alá. Ez jött be. Előző hónapban a nászúton hagytam pihizni a Páromat - kétnaponta.

De esküdni mernék rá, hogy a fél évig ivott cickafark tea hozta meg a kívánt hatást. A tea előttig én mindig iszonyúan görcsöltem menzi előtt, 2-3 napig barnáztam is előtte, de mióta ittam a teát napi 2x, jan. óta 1 db Algopirynt nem kellett bevennem és nem is barnáztam. Maximálisan rendberakott a tea. Higyjetek nekem, próbáljátok ki! Nincs olyan szörnyű íze és 1 tasak fű 113 Ft. Ez két hónapra elég.

Lola</font>
lolita

Én is ittam már cickafark teát, de nem olyan hosszú ideig. Mikor volt cisztám én önszorgalmúlag ittam cickafark+palástfű teát és jó volt bár csak 4-5 napig ittam.
Eddig mi is csak másnaponta vagy ritkábban próbálkoztuk, de lehet, hogy tényleg többször kéne a pé környékén, vagy előtte is és utána is.Kép
E héten és jövő héten így fogunk próbálkozni, hátha a baba már tényleg úgy fogja gondolni, 'Jövök!'Kép
dbogica

Sziasztok!

Még szerencsére mindig semmi nyoma a mensinek, de ma nagyon rosszul vagyok, szédülök, émelygek. Reggel 36.9 volt a hőm, eddig már 10 napja 37 felett, remélem ez nem számít leesésnek.

Emese vettem a Rossmannban One Stepet. A DM közelebb van, de elgyalogoltam a Rossmannig, remélem ott tényleg pozitív teszteket árulnak. Kép
Megértem az aggodalmadat, biztos más lesz két gyerekkel, e gondolom kisebb különbség, mint gyerek nélkül és az első babával... Mi is hamar szeretnénk a következőt, csak már az első lenne meg.. Kép

Móni akkor előre a következő dupla pozitív tesztért. Illetve ez lehet tripla is, mert szerintem Lara is azt írta, hogy holnap tesztel... Persze csak akkor csinálom meg, ha magas a hőm ébredéskor. Előre látom, hogy semmit nem fogok aludni az éjjel.. Kép

Lola a számmisztikád lebilincselő, elmehetnél tanácsadónak egy terrorrszervezethez Kép Biztos jobban fizet, mint a nyelvészet..Kép A Terhes könyv című műben a máj, mint kiemeleten fontos vitamin-forrás szerepel, én pont azt szűrtem le, hogy abból sokat kell majd ennem. ??
Én is allergiás vagyok, ez tök jó hír, hogy ilyenkor csak a szenvedés marad Kép

Nicika, köszi a bíztatást! Remélem hamarosan csatlakozhatom Hozzátok a tavaszi topicba is.

Zafír, aki kezd nagyon ideges lenni

Kép
Kép
zafír

<font color="0077aa">Bogi,
sőőőt, egy doki azt mondta, hogy ha a PÉ napján próbálkozik valaki, akkor is csak 25 % az esélye, hogy megtermékenyül a pete. Minél többször csinálják aznap, annál nagyobb az esély. Hajrá!!!</font>
lolita

<font color="0077aa">Zafír,
háát igen, egy terrorszervezet bizti jobban fizetne, mint a nyelvészkedés - főleg, hogy az most semmit nem fizet. Lejárt a szerződésem és pont a PÉ napján felvételiztem a doktori iskolába. Járok fél évet, aztán muszáj halasztanom a tavaszi szemesztert. Ha ezt tudtam volna a felvételi napján, lehet, hogy be sem megyek a bizottság elé.

Írtad a májat. Világ életemben utáltam - amolyan ovis reflex még a májutálat nálam - de kb. egy hete eszeveszetten kívánom a májat. Hihetetlen.
Annyira drukkolok, hogy Te is babás legyél. Komolyan az én tenyerem izzad, hogy teszteljél már!! Holnap, azaz a teszt napján hányadik napon leszel? Te is,mint én? 34.? Akkor már tuti ki kéne mutatnia!!! De izgi. Nem érzel semmit?</font>
lolita

Lola, ha kívánod a májat, akkor meg biztos kéne enned. Állítólag az ember ilyenkor azt kívánja, amire a szervezetének szüksége van.

Én egyetemre járok és úgy tervezem, hogy megoldom baba mellett is, igaz levelező, de négyhetente 4 teljes nap. Szerintem valami még kell a baba mellé, én bekattannék itthon. Mindenképp halasztanod kell? Nappalis leszel?

De mindenféléket érzek, csak azért nem vagyok tőle olyan boldog mert már sokszor éreztem mindenféléket. Most: émelygés, hányinger, tegnap a mellem fájt, hasfeszülés és szédülés. Plusz kicsit ég az arcom, szóval valószínűleg állandóan fent a hőm. De még egy dolog nagyon aggaszt: ebebn a hónapban fogytam 5-6 kilót, és tudtommal ez is bekavarhatja a mensit. Hát holnap kiderül, ha eljutok odáig.
Igen a 34. nap. Nagyon jól esik a szorítás, megpróbálom Rádhagyni az izgulást, jó? Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0077aa">Zafír,
le a kalappal, hogy mered vállalni a baba mellett a sulit. Persze az első hónapokban ez nem lesz gond, mivel csak eszik meg alszik, de aztán mikor elkezd kúszni-mászni, a fél szemednek mindig rajta kell lenned. Így még könyvtárba sem lehet járni. Igen, én nappalis leszek, ami heti 1 péntek bejárást jelent, de akkor is ott van a vizsgaidőszak, meg a publikációk, amihez tényleg könyvtárra van szükség és nincs kire hagynom majd. Kicsit össze is vagyok zavarodva, hogy mi lesz velem, meg hogy mit is akarok tulajdonképpen.

Én nagyon drukkolok a holnapodért!!! Nekem nincsenek ilyen tüneteim, mint amiket leírtál - de az arcom nekem is ég és ezt fogd fel jó jelnek!!! Holnap reggel mikor tesztelsz? 8? 10? vagy már 6?</font>
lolita

Na tessék! Pár "percre" kitesztem a lábam és egyből mennyit írtok!

folytatom:
Lola tényleg nagyon örülök a kis "juniornak" (ez tök jó!!)
Hát nem vagytok semmik! Évekg megszakítani... De nagyon irigyellek amiatt, hogy sohasem szedtél gyógyszert! tényleg bosszantó, hogy nincs csepp kismamáknak!Jó lenne együtt babásodni tavasszal! Megígérem igyekszem!
Az egyik barátnőm halak és nagyon jó lélek!

Hajni sajnálom, hogy neked is megjött Kép de így újra próbálkozhatunk nagyjából egyidőben!
Tényleg gyönyörű az üvegtégla!!!

Emese nagyon nagyon gratulálok!!!!!! Tök jó, hogy ilyen kis korkülönbség lesz a babáitok között!!! Tényleg NAGYON GRATULÁLOK! Vigyázz magatokra!

Zafír nem csodálom, hogy izgulsz és talán nem is fogsz aludni. Szívből kívánom, hogy az legyen amit szeretnél!!!!KOmolyan annyira örülnék, ha Lola után Nekd is sikerülne!
Képzeld amikor mondtad (kb fél éve) betettem egy pci cserepet az ablakba. Sajna nemrég a párom összetörte véletlenül. Na mindegy nem gondolunk ugye semmit. Asszem holnap megkockáztatok délelőtt egy zugi Netezést, mert nem bírom kivárni estig, hogy mi történt Veletek NAGYON NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Móni ha a doki azt mondja, hogy a görbe mutat valamit akkor csak van valami. NAGYON NAGYON SZORÍTOK Neked is!!!!!
NAgyon szép a lakásotok!!!!!!!

Zsu köszi, hogy vigasztaltál! Most már csak helyrejön Nekd is a mensid!

Maminti sajnálom, hogy megjött Kép viszont örülök, hogy sikerült a kutyusasl felvidítanom, csak szólj ha rossz kedved van és rakok fel Gázukáról képet. De tudod mit, Ne legyen mostmár rossz kedved!

Nicika köszi!!! Kép Kép

Katanagyon jók a gólyás képek!!!!

csajok én ma kértem egy telefonszámot egy másik városban lévő dokiról. Először elmegyek ide (leadom a párom katonáit) asztán elmegyek hozzá.

Kép
Kép
beuka

most akkor én már lassan babásodhatnék is, mert mire járni kezdene talán be is fejezném a sulit Kép
Lola én szívesen elmegyek vigyázni a kicsire, míg Te elmész a könyvtárba Kép

Kép
Kép
beuka

Anita, Nolina mi van Veletek!!!MIért nem jelentkeztek!!!Hiányoztok ám!!

Kép
Kép
beuka

Lola,
nagyszülők, nagynénik, nagybácsik nincsenek? Aztán lehet, hogy majd jól pofára esek, de én számítok rájuk Kép Persze ez csak egyetem, nem kell publikációkat írnunk. Magyar-töri szakon megszoktam, hogy könyvtárban töltöm a fél életem, de a szociális munkának még alig van irodalma, az első évben mindent ki tudtam venni a kari könyvtárból, általában egy vizsgára egy könyv kellett, dolgozatokhoz pedig az internetről tudom a legjobb anyagot összeszedni.. Persze ha nagyobb lesz a baba, már tényleg húzós tanulni mellette.

Össze kéne fognunk! Vigyázhatnánk egymás babáira is.. Mit szólsz a bartellüzelthez? Ha pozitív lett a teszt, akkor visszatérünk rá, jó? Kép
Vagy majd ha megszületnek márc. 16-án?

Úgy örülök, hoyg Neked is ég az arcod! Ez az egytlen vadonatúj tünetem, és ezt tuti nem beszélem be magamnak, mert nem is hallottam még erről.. Kép
Csak most nekem nehéz elhinni, hogy egy év után egyszer csak sikerülhet...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Ja nyolc körül tesztelek, utána sajnos rohannom kell dolgozni, de majd megpróbálok onnét jönni.

Beuka, nekem még megvan a cserép, de már kikerült az ablakból.. úgy látom mégsem ez volt a tuti rcept. Kép
Tök jó, hogy elmész másik orvoshoz, én annyira örülök, hogy váltottam, akármi is lesz az eredménye a tesztnek.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Kata!
Köszi a táblát!

MSE & Lola!
ÓRIÁSI GRATULA!

Kép

szerdán reggel mér itthon leszünk és akkor fogok tesztelni. Azután dél körül elmegyünk nyaraldába.

Kitartás addig is mindenkinek!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Sziasztok!

Csak gyorsan. Nem írok mindenkinek, mert iszonyat mennyiséget írtatok, azt sem tudom ki mit Kép.

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a dícsérő szavakat, olyan édesek vagytok, hogy nem azt mondtátok, hogy hülye beképzelt liba Kép.

Kata, nagyon sok szerettettel várlak, csak ne a közlekedési útvonalra ülj nézelődni Kép.
Különben én nem is szidtam a zebráidat, csak azt montam, hogy tehénkének néznek ki. Ez nem bántás Kép. Különben a barna gólya nagyon tetszett Kép.

Bea, akkor hajrá megint az együtt izgulás felé.

Vica, mondogatom ám ezerrel, nem is napi két percig, hanem mindig mikor ezsembe jut. Már kezdem is elhinni, hogy én mondom Kép.

Móni, nekem nagyon tetszik a házatok. Főleg a konyhabútor. Olyan mintha újságból vágtad volna ki.

Na megyek tenti, mindenkinek kellemes napot holnapra. Este szeretnék megint zebrás híreket olvasni Kép.

Ja, kóla. A multkor az egyik tudományoson kisérleteztek a hús meg kólával, és egyátalán nem marta szét a husit. Talán kicsit megpuhította nekik. Szóval nem kell minden pletykát elhinni. Különben meg mindenki egyen igyon ami jól esik, úgyis összeszedünk elég mérget a levegőböl is, az a kicsi már nem számít Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Zafir!!!!++++++++++megy a drukk ezerrel!!!!!KépKép

Anita!Veled mi van??Neked is nagyon drukkolok ám!

zsuzska80
Szombathely

Lara, ha ez a teszt nem lesz pozitív, akkor megeszem a kalapom, de minimum abbahagyom a hőmérőzést. Ez az az igazi terhesgörbe. Jó nyaralást és szorítok holnapra. Mielőtt lelépsz nyaralni azért dobj egy üzit az eredményről!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Lara, ez a görbe...nem semmi! Csatlakozok Kamillához a kalapevésben!Kép

Kamilla, hogy telt az este? Nekünk mozgalmas volt, ha érted mire gondolok.KépKépKép

Hajni Örülök, hogy a főnökösködés mellett még van időd és kedved az én hülyeségeimre is. Én lennék (persze utánad) a legboldogabb, ha most emiatt sikerülneKépKépKép Én is mondogatom és most olyan biztos vagyok magamban.Vgy mindenki így van ezzel az akciós időszakban és utána?

ZafírNagyon várjuk az eredményt!
Móni Tőled isKép

Írjatok ma is sokat!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Mindenkinek!

Móni! Mi újság?

Betti
betti73

Jó nektek Vicuska. Mi aludtunk. Páromnak már marhára elege van belőlem. Azt mondta, hogy max a kétnaponta akciózást vállalja be, mert így is elég gáz, hogy nem hagyom, hogy magától történjenek a dolgok, hanem manipulálom az egészet. Nem szereti a vezényszóra szeretkezést. Õ meglepetés bébit akar, aki akkor jön amikor szeretne. Na mindegy. Végülis hallottam ilyen megfontolásokat, hogy kell egy nap regenerálódás.
Ma viszont nem menekül. Talán még elcsípjük azt a kis petécskét ma este. A hőm még mindig nem ment fel.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Zafír, Móni,
Drukkhegyek mennek!!! ++++++++++++++++++++++++++

Lola,
Ééééén is Halak vagyok és szerintem a legjobb jegy. Most nem akarok áradozni a saját jó tulajdonságaimról, de szinte csak azok vannak. Kép A pasim pl. azt mondta nemrég, hogy ha véletlenül kidobnám Õt (Kép - Nem fogom!!! Kép), akkor is megkérne, hogy neveljem majd én a gyerekeit, mert szerinte nagyon jó anyuka leszek, mert nagyon türelmes és következetes vagyok! KépKépKép Oooolyan kis ééédes volt! Ja, és persze ez így is van! Kép Nem véletlenül szeretném én is azt, hogy majd annak idején a gyereke(i)m is Halak legyen(ek)! Kép

Nicika,
És a logikai érzékem is kiváló! Kép (nem véletlen az a matek szak... Kép)

Lola,
A 'spermiummal alvás' nagggyon tetszett! KépKépKép (elképzeltem... Kép)
Most rám is rámférne, mert a pasimat ma reggel megint felraktam a repcsire... Kép És ráadásul hajnalban kellett kelnünk... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Katyerina!
Üdv errefelé! Tényleg nem jó a tipródás, viszont nagyon jó együtt örülni a többiekkelKép

Lola!
Elevitet szerintem mindenképpen érdemes szedni. Legalább is nagyon sok jót olvastam róla. Én már szedemKép
Hát, mi is eddig a pihentetös módszert alkalmaztuk, de ha neked ilyen jól bejött, lehet, hogy kipróbáljuk a tiédetKép

Zafír!
Teszt? Valami eredmény?
Beavattok a titokba, hogy mi az a cserép az ablakban?

Beuka!
Köszi! Most már nincs rossz kedvem, csak kómás vagyokKép De ezen segíthet egy jó kis szunya az asztalon...Kép

Kép
Kép
maminti81

Köszi mindenkinek drukkokat, de totál negatív lett a tesztem. Illetve az 1. perc után megjelent egy nagyon halvány csík de merőlegesen a másikra, majd az 5. perc után eltűnt. A párom meg van győződve róla, hogy ez volt a mi gyerekünk, de a végeredmény egy negatív teszt..

Kép
Kép
zafír

Kamilla!
SajnálomKép
Reménykedtem, hogy majd jót szurkolunk a kiskatonáknak, hogy célba érjenek. Ma este én egyedül alszomKép A férjecském szolgálatban. (tűzoltó) Remélem azért nem lesz sok dolguk emiatt a sz@r idő miatt.
Egyébként ő is besokallt 2 hónappal ezelőtt. Akkor kezdtem a hőmérőzést, de mikor megjött, abba is hagytam. (Jó kitartó vagyok,mi?Kép) Szóval teljesen megértem őket, hogy emiatt a hülyeség miatt elmarad a spontanaitás izgalma. Én is unnám. De nekünk most "szerencsénk" van, mert nagyon szerelmesek vagyunk, és ha lenne rá időnk akkor naponta töbször is szeretkeznénk.Kép Vagy ez már nem ennek a topicnak a témája?Kép

Egyébként 3 percenként nézem az oldalt, hogy mikor jön már valmelyik csajszi egy + teszttel.Kép

V.
Most küldöm hetedjére!!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hát attól még szurkolhatunk. Kétnaponta egy megvolt.
Én nem hiszem, hogy abbahagyom a hőmérőzést, mert szerintem tök érdekes.
Viszont azt kéne megállnom, hogy nem beszélek a párommal erről, és akkor talán ő azt hiszi, hogy spontán megy a dolog. Vicces, nem? Eddig azon izgultam, hogy jaj csak nehogy terhes legyek, ha 26 napig nem jött meg már tiszta stresszben voltam, most meg pont a fordítottja. Tehát, ha belegondolok egész életemben a menstruációs ciklusom van a középpontban. El kéne már vonatkoztatni. Fogadjunk, hogy egyből összejönne. Szeptembertől ez lesz a taktika, hogy nincs taktika. Augusztusban még van egy nyaraláshét pont félidőben, aztán leállok és a természetre bízom. (legalábbis most ezt mondom)

Kép

Kép
kamilla306

Zafír,
Ez biztos? De az is lehet, h ez még korai! Szerintem ne keseredj el! Drukkolok, h a negatív teszt ellenére legyen ott egy kismanó! +++++++
kata1977
Hatvan

Zafír!
Szerintem is csak korai volt a teszt. Biztos, hogy lakik ott valaki!Kép Megy a drukk ezerrel!
Kép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ez a 100. üzim. Ünnepélyesen Felhasználóvá léptem elő!KépKépKépKépKép

Kamilla!

Olvastam valahol, hogy pont ez (is) lehet a baj, hogy évekig azt sulykoltuk a fejünkbe, hogy ne legyünk terhesek, most meg elvárjuk, hogy hirtelen minden az ellekezőjére váltson át.
Miért csak szeptembertől lesz ez a taktika? Szerintem már a nyaraláskor se kéne vele (annyit) foglakozni, nem?

Móni!
Mikor jössz már? Teljesen átlyukadt az oldalam!!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vagy csak most lettem az?

Kép
Kép
Kép
vica1982

A mai táblák:

Kép

Kép

Ma a naplementés gólyát kapjátok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mondja már meg valaki, hogy mire hat a cickafark tea? Mennyit kell belőle inni, és meddig?

Jót beszélgetek magamban.Kép

Vica, a FelhasználóKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!

Tényleg így van! Az ember mindig a mensién stresszeli magát! Bár én évekig gyógyszert szedtem, egyáltalán nem foglalkoztam azzal, hogy megjön-e, mert mindig megjött! Most bezzeg egyfolytában figyelem magam! Egyébként én azt próbálom, hogy nem igazán beszélek dolgokról a párommal. Csendben figyelem az eseményeket, hőmérőzök, eszem a folsavat (ezeket ő is tudja), de pl. azt nem kötöttem az orrára, hogy ma csináltam meg az első ovulációs tesztet, aztán mostantól még négy-öt napig csinálok egyet! Közben igyekszem minél többször elcsábítani! Kép

Betti
betti73

Lehet, hogy igazad van. Tudod mit? Meg is fogadom a tanácsot. Ha elmegyünk nyaralni úgyis egy hétig szerelmeskedni fogunk. (Aztán ha összejön elnevezem Adriennek/ vagy Adriánnak. Még jó, hogy nem Siófokra megyünk. Na jó a vége csak poén volt)

Kép

Kép
kamilla306

Vica!

MOst néztem utána a neten a cickafarknak! Ennyit találtam:
"Tüdőbetegségek, torokgyulladás, tuberkolózis, légcső,-gyomor és bélhurut, magas láz, epehajtás, hólyag és vesegyulladás, epe,-vese,-gyomor és bélgörcs, étvágytalanság, gyomor és bélfekély, női betegségek, menstruációs görcs vagy erős vérzés, különböző vérzések, esetleg prosztatabántalmak, viszértágulat, vérszegénység, valamint magas vérnyomás esetén. Külsőleg nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, ekcéma, aranyér, fogíny és szemgyulladás, valamint hüvelyöblítés esetén."

Betti
betti73

Szerintem ártani nem árthat a cickafark! Asszem, hogy megpróbálom!

Betti
betti73

Ez jó. Ha most még elkezdem a cickafark teát is, akkor már tényleg totál hülyének fog tartani az Uram. Ezt inkább későbbre tartogatom. Most erőt veszek magamon és nem beszélek otthon a témáról.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, sikerre fel!Kép Szurkolok Adriennek/AdriánnakKép

Betti!
Köszi az infót. Hát...elég széleskörű a hatásKép
Ha ez mind bejön, akkor sose halok megKépKépKép(Na jó, nem hülyülök)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Igaz, hogy még csak a 23. napon, de a pé. után a 11. napon, de negatív lett a tesztem. Férjem meg van győződva arról, hogy kismama vgyok, én már nem annyira. legközelebb 2 hét múlva tesztelek cak, mikor megjöttünk anyukáméktól, persze feltéve, ha addig nem jön meg. Hőm ma is 36.9 volt, és íme a görbém.
Kép

Reagálni nem tudok, mert a férjemék bérelt vonalával v.mi gond van Sz.hely-Bp között(ők internetszolgáltatók), már tegnap este 8 óta, ezért nem jöttem eddig. Most v.mi tartalék vonalon megy a net, de írtó lassú... Kép Ezért tudtam csak most jönni. Ha megjavul majd jövök.

moni

Kamilla! Szerintem a vérszegénységre fogd a dolgot! Kép Kép Vagy mondd azt, hogy nagyon jól tisztít a cickafark és hogy ettől még ragyogóbb és szebb leszel!

Azért drukkolok Adri-enn-án-nak! Kép Nekem ebben a hónapban kell belehúznom, mert augusztusban a párocskám elrepül egy hétre pont a "legjobbkor". Kép

Betti
betti73

Móni!

Ne keseredj el! Ilyen szép görbével nem lehetsz más, csak boldog kismama!
Nagyon szurkolok!!!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Móni!

Nagyon szurkolok Neked! Szerintem is gyönyörű kismama görbéd van! Kép

Egyébként a mi szuper internetünk is nagyon lassú ma!

Betti
betti73

Móni,
Neked is csak azt tudom írni, mint Zafírnak: mennek a drukkok továbbra is! +++++++++++++++++++

Kata
kata1977
Hatvan

Zafír, Móni! Én annyira szorítottam nektek! Na de majd pár nap múlva úgyis pozitív lesz a tesztetek, úgyhogy továbbra is megy a drukk! +++++++++++++++++

KépKép
nicika

Móni! Nagyon hamar teszteltél. Azt mondják a nagyokosok, hogy érdemes megvárni még nem jön meg időre. Neked még van egy heted, de nem fog megjönni ezt garantálom.
Nyugi. Nicikának is így indult.

Kép

Kép
kamilla306

Pontosan! Kép

KépKép
nicika

<font color="0077aa">Sziasztok Lányok!

Beuka,
remélem, hogy igyekszel is a tavaszi babásodásért, mert a végén még a szavadon foglak a bébicsőszködéssel!!! Kép Szóval jót tudsz mondani a Halakról? Ez megnyugtat - én tényleg nem ismerek egyet sem személyesen.

Zafír,
én 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy korai volt a teszted. Várj még pár napot - pl. holnap utánig. Magyar-töri szak? Hát druszám, Isten hozott - én magyar-töris voltam (+én felvettem egy 3. szakot is - medievisztikát) Nem egy sztárgázsis szakma, mi?
Mi az, hogy a második csík keresztben jelent meg? Ez vicces. Látod miket tudsz? Ha nem jön be a magyar szak, evvel még mindig felléphetsz a cirkuszban - "És íme, a keresztbe is tesztelő lány, kérem nézzék meg jól, ez egyedülálló produkció, pabababaaaam!" Na jó, persze ez csak vicc, de tényleg ne keseredj, még simán lehet + belőle. Véletlenül tudod, mikor volt a PÉ-d?

Sajna nálunk nem lesz ilyen 1xű a dolog. Nekem nincsenek testvéreim, egyke vagyok, így nincs oldalamról nagynéni vagy nagybácsi. A Párom oldaláról meg nincs olyan, akire rá merném bízni. Nagyszülők még nem nyugdíjasok, így dolgoznak. Csak magamra fogok maradni. Ez kicsit bánt. Így is eléggé egyedül érzem magam, mert senkinek nem mondtam még el a hírt. Csak Ti és a Párom tudjátok. Apropó ég még az arcod?

Lara,
csatlakozom az előttem szólóhoz: Ha nem + a teszted, megeszem az én kalapomat is. Fent van a hőd, a görbéd mintaértékű...

Kata,
1.) édes vagy, hogy beraktad a gólyákat a kis csernobili zebra-tehénke mutánsok helyett. (Hajni is ezt mondta, ugye Hajni? Védj meg!!!)

2.)Szóval Te is Halak vagy? Hát ez "naccerű". Bírom a stílusodat (micsoda nyalás...) szóval így még jobban megnyugodtam. Pontosan olyan gyermeket szeretnék nevelni, aki kellően lazán áll az élet dolgaihoz, tud nevetni, könnyen túllépni a saját nyomoron - azaz nem olyan mint én. Ez nagy kihívás lesz. Sugárzik Belőled az optimizmus és nagyon tudsz szeretni - na, még a végén örökbe is fogadlak...Kép Ha ilyen lesz a gyerkőc is, az kész főnyeremény.

Vica,
a cickafark teáról: Megvan nekem az ősklasszikus Maria Treben könyv, az Egészség Isten patikájából. Abban említi, hogy a cickafark minden női betegségre jó. Enyhíti a menzis görcsöket, normálissá teszi a vérzést, jótékonyan hat a hormonokra, a cisztákat és miomákat megszünteti, a peteérést serkenti. Szóval varázsszer. A kulcsa, hogy legalább 3 hónapon át - én pl. fél évig ittam - rendszeresen a ciklus 5-15. napjáig azaz a peteérésig napi 2x inni kell 2-2 dl-t. Én pl. édesítőszerrel ittam, hogy valami íze is legyen. Csak ajánlani tudom!!!

Lola</font>
lolita

Lola!

Köszi a cickafark infót!!! Szerintem érdemes elkezdeni inni!!!

Betti

Betti
betti73

Lola,
Majdnem zavarba jöttem! Kép Köszi!
És én is szívesen bevállalom majd a gyerekfelvigyázást! Kép A Halak jól kijönnek egymással, nem?! Kép

Itt van normális méretben a sokat bántott zebrám:
Kép
Akkor hirtelen ezt találtam... Kép De tegnap beszereztem újakat is a gólyák mellett! Kép Szerintem csak jól bekajált! Kép Vagy zebrás?! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0077aa">Kata,
micsoda szám lenne: a zebrás zebra. Brrr, a hátam is beleborsódzik! Kép</font>
lolita

Szerintem ez a zebra tök ari! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X