<font color="0077aa">Sziasztok Lányok!
Beuka,
remélem, hogy igyekszel is a tavaszi babásodásért, mert a végén még a szavadon foglak a bébicsőszködéssel!!!
Szóval jót tudsz mondani a Halakról? Ez megnyugtat - én tényleg nem ismerek egyet sem személyesen.
Zafír,
én 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy korai volt a teszted. Várj még pár napot - pl. holnap utánig. Magyar-töri szak? Hát druszám, Isten hozott - én magyar-töris voltam (+én felvettem egy 3. szakot is - medievisztikát) Nem egy sztárgázsis szakma, mi?
Mi az, hogy a második csík keresztben jelent meg? Ez vicces. Látod miket tudsz? Ha nem jön be a magyar szak, evvel még mindig felléphetsz a cirkuszban - "És íme, a keresztbe is tesztelő lány, kérem nézzék meg jól, ez egyedülálló produkció, pabababaaaam!" Na jó, persze ez csak vicc, de tényleg ne keseredj, még simán lehet + belőle. Véletlenül tudod, mikor volt a PÉ-d?
Sajna nálunk nem lesz ilyen 1xű a dolog. Nekem nincsenek testvéreim, egyke vagyok, így nincs oldalamról nagynéni vagy nagybácsi. A Párom oldaláról meg nincs olyan, akire rá merném bízni. Nagyszülők még nem nyugdíjasok, így dolgoznak. Csak magamra fogok maradni. Ez kicsit bánt. Így is eléggé egyedül érzem magam, mert senkinek nem mondtam még el a hírt. Csak Ti és a Párom tudjátok. Apropó ég még az arcod?
Lara,
csatlakozom az előttem szólóhoz: Ha nem + a teszted, megeszem az én kalapomat is. Fent van a hőd, a görbéd mintaértékű...
Kata,
1.) édes vagy, hogy beraktad a gólyákat a kis csernobili zebra-tehénke mutánsok helyett. (Hajni is ezt mondta, ugye Hajni? Védj meg!!!)
2.)Szóval Te is Halak vagy? Hát ez "naccerű". Bírom a stílusodat (micsoda nyalás...) szóval így még jobban megnyugodtam. Pontosan olyan gyermeket szeretnék nevelni, aki kellően lazán áll az élet dolgaihoz, tud nevetni, könnyen túllépni a saját nyomoron - azaz nem olyan mint én. Ez nagy kihívás lesz. Sugárzik Belőled az optimizmus és nagyon tudsz szeretni - na, még a végén örökbe is fogadlak...
Ha ilyen lesz a gyerkőc is, az kész főnyeremény.
Vica,
a cickafark teáról: Megvan nekem az ősklasszikus Maria Treben könyv, az Egészség Isten patikájából. Abban említi, hogy a cickafark minden női betegségre jó. Enyhíti a menzis görcsöket, normálissá teszi a vérzést, jótékonyan hat a hormonokra, a cisztákat és miomákat megszünteti, a peteérést serkenti. Szóval varázsszer. A kulcsa, hogy legalább 3 hónapon át - én pl. fél évig ittam - rendszeresen a ciklus 5-15. napjáig azaz a peteérésig napi 2x inni kell 2-2 dl-t. Én pl. édesítőszerrel ittam, hogy valami íze is legyen. Csak ajánlani tudom!!!
Lola</font>