Magdi!
Nekünk a Benit fitymaszűkülettel műtő sebész főorvos mondta, hogy nem szabad hozzányúlni. Ha műteni kell, pelenkás kor végéig úgysem fogják...
Viszont máshonnan egészen más véleményt hallottam, mindenesetre én Nátánét sokáig nem is néztem meg (a sebészdoki 3 hónaposan igen (amikor Benit műtötték), de azt mondta, tiszta felesleges, mert minden változhat), és nála tényleg igaz, hogy sokáig le volt tapadva, de már oldódik. Még mindig nem tökéletes, de már sokkal-sokkal jobb, mint először (majdnem teljesen föl lehet húzni neki).
Nyuszi!
Ha egyszer elkészül
, akkor szuper lesz a házunk.
Nem rohanunk vele. Bár először még idén be akartunk költözni (amíg még nem gyűlt meg a bajunk az "elemekkel"
, áprilisban már majdnem kész voltak a terveink, nem gondoltam, hogy végül júliusban fogjuk csak tudni beadni), de inkább legyen kész később, de rendesen
.
Pont ma mondta a pároma jó hírt, hogy pénteken mehetük is az engedélyért!
Hát legalább ők jó gyorsak voltak
!
150 nm, 4 gyerekszoba (ebből 2 egyenlőre egybenyitva a fiúkank, most még 1 ajtóval, de 2 ablakkal, hogy szétválasztható legyen), 2 fürdőszobával. Teljesen alá lesz pincézve, ezért pl. a háztartási helyiség és a kamra lent lesz. Lesz még egy 2 autóbeállásos garázsunk.
Szóval méretileg egy jó darabig bőven elég lesz. (Valamikor írtam talán korábban, hogy a lakberendező szerint 6 gyerekig elég méretű
).
Nekünk tetőtér már több okból sem lehet beépíthető (egyrészt olyanok az építési követelmények, hogy vagy pince+földszint, vagy földszint+emelet lehet a forma, és mivel mi pincét szeretnénk, ezért emelet nem lehet, másrészt alacsony hajlásszögű teteje lesz).
Anglia: nem egy helyre megyünk, vándorlunk. Felmegyünk a keleti oldalon Skócia aljáig, aztán lejövünk nyugaton. 1,5 napot Walesben töltünk. Londonra lesz 3 napunk. Persze ha kettesben mennénk, akkor kicsit másképp csinálnánk, de ugye a 3 gyerekkel nem mehetünk múzeumból-múzeumba...
Én voltam diákként (kórussal) busszal mindenfelé (Spanyolo., Franciao, Finno.). Meglátjuk hogy bírják a gyerekek.
Kataa!
Szakértő
, én?
Szerintem mindenképpen érdemes a nődokidat felkeresni, hisz akartok még babát, nem?
A hormonvizsgálatot egy ciklus alatt 2-szer kell megcsinálni, hogy érdemi infót adjon, és közben kellene UH vizsgálat is, hogy egyáltalán jókor készültek-e. (Normál 28 napos ciklusnál 3. és 21. napon szoktak, ez ugye már nagyon nem jó időpont egy 35 napos, pláne egy még hosszabb ciklusnál.)
Ha valami gond van, akkor jobb korábban tudni. Ha meg nincs, akkor azt inkább szakember szájából hallja az ember, nem?
Egyébként én a két fiatalabb gyerek között eléggé összevissza menstruáltam, pl. Beni és Nátán között 28-44 nap között változott. Igaz pont Hanna előtti 5 ciklusban 34,35,40 után két 28 napos ciklusom volt, aztán Hanna beköltözött, szóval kezdett rendeződni. Vagy sem... Mert Hanna kicsit kalandos körülmények között fogant, a mai napig nem tudom, mikor
.
Igaz, én nem vagyok etalon, mert nekem valószínű minden második ciklusom peteérés nélküli (lehet, hogy csak egy petefészkem van, az orvos UH-on legalábbis nem találta a másikat
).
(Ja, és az elmúlt 5 év 2/3-ában
nem is menstruáltam, most sem jött meg még Hanna születése óta...)
Beszti