Új privát üzeneted érkezett!

VirágKép
ahogy olvaslak, eszembe jutott, hogy mi is elkezdtünk gondolkodni a nagypapák nevein. Férjem nagyszülei: Parcival és TraceyKépKépKépKépKépKép

Mondanom se kell, hogy szóba se jöhetnekKép

Jó éjt!!
Azért a kis tökösnek is örülsz, ugye??? Én is mindig azt hittem, lányos mami leszek, aztán nézd meg!Kép

K.
shaloya

Sziasztok!
Erre a névkavalkádra már nekem is be kellett kukkantanom!Kép

Humi!Kép
Nekem is a Nándor és az Ábel tetszett a felsoroltak közül. Marcell nagyon sok van mostanában. Benjámin is sajnos, pedig nekünk az lett volna a fiúnevünk, de már inkább a Brúnó felé hajlunk. Nem tudom, lehet, hogy azt is sokat adják mostanság...
Nekem tetszik még az Áron is, a Kristófról pedig a régi nagy kedvencem a Kornél jutott eszembe. De a mi vezetéknevünkhöz ez sajnos szóba sem jöhet.

Krissi!Kép
Én is nemzetközi neveket akartam javasolni, Benjámin, Dominik, Ádám. Én nem nagyon rajongok az őseim nevéért, nálunk csupa Sándor és László van a családban, a férjeméknél meg mindenki Mihály. (Õ is.)

Valaki írta, hogy mostanában több a fiú, legalábbis azokon a helyeken ahol ő megfordul. Érdekes, hogy itt ilyen sok fiú születik, mert nálunk a debreceni csapatban 11 gyerekből csak 2 lett fiú.

Virág!Kép
Nagyon gratulálok az egészséges fiúcskához! Én nem tudtam, hogy lányt szeretnél, de valahogy én is kislánnyal tudtalak elképzelni. Majd most próbálok változtatni a bennem élő képen. Kép

Cat!Kép
Nahát! Gratula Samu beszédéhez! És hogy pont az anya az első szó! Dana az apa és baba szavakat használta először helyesen. Apa el is olvadt rögtön!Kép
Én meg most attól olvadozok, hogy rendes, igazi cuppanós puszit ad! Igaz, hogy még a legtöbbet a babái és a plüssállatkák valamint a gumikacsák kapják. Kép

Most is csak ennyit tudok írni, mert én ilyenkor szoktam végezni a házimunkával. Pontosabban még mindig tudnék mit csinálni, de hulla vagyok.
Pedig 3 hónapja van egy tuti ötletem, hogy milyen új táblázatot akarok készíteni ide a fórumra, már egy pici kész is van belőle, de hogy mikor tudom majd befejezni???

Puszi mindenkinek! Leone

KépKép
leone

LeoneKép
A hamm volt Samu első szava, jó haspókhoz illően.Kép Aztán a mamma így 2 mm-el, majd a harmadik volt az anya.Kép

Édes lehet Dana a puszikkal. Egyébként is gyönyörű kiscsaj.

Nem tudtad, hogy VirágKép kiccsajt akar ? Dana volt neki a minta baba!Kép

A Brúno szuper név!

Érdekes, hogy Nálatok inkább csajosok vannak a társaságban. Az én környezetemben egyetlen barátnőmnek van csak lánya. Körbe is dongják a fiaim.KépKép

VirágKép
Jó sziesztázást Arninál!Kép Üdvözlöm!KépKép
Nincs kedved utánna feljönni ?

Cat

Cat
Kép
cateye

KrissiKép
Most jutott eszembe, hogy a magzatmozgást hiányoltad. Én a 20. héten éreztem először mozogni őket, pedig 2 volt. Paráztam is előtte, de egy UH-s dokinő mondta, hogy határozott mozgást a 20. hét körül fogok csak érezni, és így is lett.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép

Én ezt a sűrű minitalizást irigylem nagyon tőletek! Pontosabban nem irigylem, mert nem sajnálom tőletek, csak én is úúúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretnék ott lenni!Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok Mamik!Kép

Olvasás nélkül búcsúzom én is - indulunk nyaralni!KépKép
Ma még gyorsan levetettem az AFP-t (pont időbenKép).
Kb. 10 nap múlva jövünk, addig is vigyázzatok magatokra!Kép

Pussz!Kép
Zitus
16+0Kép

Kép
Kép
zituska28

LeoneKép
Köszi a névötleteket! Majd valami biztos lesz, nem marad név nélkül a kisfiam! Lehet, hogy Anonymus lesz??KépKépKép Nem teszel fel képet Danáról????

CatKép
Elöl tapad a lepényem, lehet, hogy emiatt sem érzek konkrét rúgásokat, csak nagyon ritkán amolyan berzenkedést! Ja, és csücsül a babus! (leginkább a hólyagomon, mert még mindig sokat járok pisilniKép )

Pusssssssssz
K.
17+6
shaloya

LeoneKép
Sajnálom, hogy olyan messze vagy!Kép De Zoli mindig mondja a taliknál, hogy le a kalappal előttetek, mert nincs tali nélkületek, és Debrecenből felbumliztok Danával. Egyszer kedvezünk majd Nektek, és ott lent lesz tali.KépKép

ZitusKép
Jó nyaralást! Vigyázz magatokra! Hová mentek ?

KrissiKép
Az egyik lepényem nekem is elől volt.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Mégiscsak olvasgattam, nem bírtam ki...Kép
Apa, ha meglát, majd jól leszid, hogy itt ülök a gép előtt, ahelyett, hogy a csomagokat ellenőrizném!Kép

Humi!Kép
Szerintem az Ábel nagyon szép név, és megy a vezetéknévhez is, mert mássalhangzóval végződik, az Ábel pedig magánhangzóval kezdődik, és az pont jó!Kép
Nálunk pont fordítva kellett nézni!

Virág!Kép
Grat a fiúcskához!Kép
De jó, hogy ilyen hamar tudjátok!KépKép
Remélem, a köv Uh-n mi is megtudjuk, hogy Botondunk van-e, avagy NoémiKrisztinánk!Kép

Krissi!Kép
A Bercel tényleg passzolna Nektek!Kép Hátha apának is tetszene!Kép

Cat!Kép
Brac-ra megyünk, fincsi tengerpartra!Kép Naggggyon várom már hogy ott legyünk!KépKép
Majd hozok képeket!Kép

Hűűűha, mostmár tényleg mennem kell, megérkezett Apa!Kép

Puszi mégegyszer!!!!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

ZitusKép
Jó nyaralást!

CatKép
Remélem, ez nem jelent semmi különösebb odafigyelést.
shaloya

Sziasztok!

Én találkoztam Bogárral múlt szombaton az Ikeában, nagyon jól nézett ki.

Bogár!

KórházKép.
Ha esetleg erre jársz: www.ergobabycarrier.com. Innen van a hordozónk.

Zitus!

Nekünk PP Atlantico-nk van (pontosabban akkor még nem így hívták, amikor ki vettük, de ugyanaz) és van Navettánk is, meg hordozónk. A Navettát tényleg elég hamar kinőtte, de én nem bántam meg, hogy megvettük, mert minket átsegített a téli hideg időszakon (ráadásul akkor még feküdt is sokat), ami a az Atlanticoval nem lett volna egyszerű (Hanna szept. 15-én született).
Én nagyon szeretem (bár Hanna jóval kevesebbet kocsizik, mint anno Nátán), már a 2. gyereket szolgálja, az babaülését meg majd minden nap használjuk az autóban (nagyon praktikus, hogy van talpa a bekötéshez).
Jó nyaralást!Kép

Virág!

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Cat: dehogynem lett volna kedvem - hazafelé gondoltam is rá, csak nem akartam nyomulni...Hétfő???

Leone: gondolom most marhára örülhetsz, hogy nálatok tervezzük a következő talit?!KépKép

Zitus: jó nyaralást kívánok nektek!!

Krissi: mit szóltál, amikor kiderült hogy mégsem kislány? Nem voltál csalódott? Én nem voltam nagyon feldobva a hírtől (bocs Gumimaci), de mára egészen megbarátkoztam a kanócos baba gondolatával.
Hát a nagyapák nevei - mintha a kerekasztal lovagjairól lenne szóKép

Képzeljétek Arni azt mondta, amikor meglátta a fotókat elérzékenyülve, hogy gyönyörű! Hát nem tudom...Kép

Virág+Gumimaci

KépKép
virág33

Kép

KépKép
virág33

Kép

KépKép
virág33

Kép

KépKép
virág33

Virág Kép
Nagyon csinos gumimacid van. Olyan kis formás!

Humi Kép
Én is az Ábelre szavaznék. Szerintem jól illik a vezetéknevetekhez.

Krissi Kép
Nagyon jók a nagypapák nevei. Tegnap azzal szórakoztam itt magamban, hogy a neked tetszö magyar neveket próbálgattam a vezetéknevetekhez, valahogy így: Hjúba Morgön, Barsz Morgön...
Amúgy jól vagyok KépKép

Puszi, Alena
alena

AlenaKépTe csúcs vagy!!!KépKépKépKépKépKép
(amúgy inkább mógn-nek ejtik walesfele...)
Pont ma röhögtünk a szüleimmel a HjubánKép
De a legjobb a Kszondzsor (Csongor)Kép

VirágKép
Nagyon formás gumimacid van! Csak azért nem voltam csalódott, mert az első pillanattól éreztem, hogy kukacos. Így szoktatgattam magam hozzá.

Jóccak!
K.
shaloya

KrissiKép
Nekem Te olyan fiús Anyuka vagy alapból.Kép De majd meglátod, hogy ez olyan, hogy megszületik a fiad, és kemény két hét után már el sem tudod majd képzelni, hogy lányod legyen. (mondjuk ez fordítva is biztos így vanKép)

VirágKép
Jó a hétfő is Nekem. Szerdáig úgyis pocsék esős időt mondanak.

Nagyon helyes a Biberci.Kép Ugye a lába közt az még nem a kukaca, mert rögtön maxi pelussal kezdhettek, ha igen!Kép Azt meg végképp ne írd, hogy Apára ütött méreteket illetően is, mert mindjárt irigy leszek.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Ma hajnalban jártunk a Győrffy doktor úrnál a Praxisban, próbálok feltenni képet a profilomba. Mindössze 150%-nak tippelte a fiút!!Kép Nem mozgott sokat, épp szunyált, és két nap alatt most fejvégű fekvésbe fordult át. Csak a száját tátogatta....
Minden rendben van vele, egészséges! Dehogy megyek ezek után szerdán amniora!!!

CatKép
Ez érdekes ám, hogy fiús maminak gondoltál mindig. Egyébként most, hogy láttam a kis arcocskáját már nem is akarnék lányt!Kép
Nagyon jó ez a Biberci név a Bibéből és BercibőlKép Frappáns!

Pussssz
K.
18+0
shaloya

Sziasztok Kép
Mindenféle visszaolvasás nélkül, csak egy beköszönés erejéig vagyok, mert a nyaralás sorozat folytatódik.
Horvátország szuper volt, most jön PárizsKép
Remélem mindenki jól van, majd talán egyszer visszaolvasni is lesz időm.

De most csak annyi, hogy doki majd kedden, de saját számítás szerint:

Edit
5+4 Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!!!
GRATULÁLUNK!!! Hihetetlen, hogy lombikra készültetetk, rossz eredményekkel és most már 2 spontán babótok is van!!!!
GRATULÁLUNK NEKTEK!!!!

Komolyan azt látom, hogy ha egyszer egy üzlet beindul, akkor nincs már visszaút Kép Kép Kép mindenki majd a fogamzásgátláson fogja törni a fejét 4-5 év múlva Kép Kép Kép Gondoltátok volna??

Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edit Kép
Gratutálok, de jó! Szoptatás mellett? Mesélj!

Puszi, Alena
alena

EditKép
GRATULÁLOK! Megint egy kis csodababó.KépKépKép Hogy tudtad szopi mellett kivitelezni?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
Nagy gratula!!!!!!!!!!Kép

Pusssz
K.
18+1
shaloya

Lányok Kép
Köszönöm a gratulákat, de icit megszeppentem, hogy itt vagányan behiresztelem, aztán kedden lehet, hogy jól pofára esek a dokinál.
Van 3 + tesztem, ebből az első kettő halványka, a 3. egy horvát teszt, ami szép határozott és azt hiszem egy életre megjegyeztem, hogy a trudnoca jelenti a terhest horvátul Kép Kép

Pozitív teszteken kívül a tüneteim:
- fájdogál a pocakom, mint anno Bálintnál, de nem olyan erősen
- van pici émelygésem, ez B-nél nem volt, de ha csak ennyi lesz a rosszullét, akkor boldog leszek
- állandóan éhes vagyok

sajnos a mensi idejében pici rózsaszín pöttyözgetés volt, amire Arni utólag telefonban annyit mondott, hogy ha erős és egészséges a terhesség, akkor gond nélkül kibírja.

Nála mire számítsak?
Azt mondta kedden lesz labor.
Szerintetek ultrahangon is megnéz így a 5-6 hét környékén?

nem mostanra gondolom, de a későbbiekben hozzá bejöhet apuci az ultrahangra vagy azt nem kultiválja és inkább csak a 4d-n fogja látni ember a babát?

Hát, hogy szoptatás alatt meg hogy jött össze? Én sem tudom, de Bálint még most sem undorodik a "vemhes"Kép Kép tejtől sem. (ezt azért írtam mert a tehéntej olyankor megváltozik)
Ennyi.
Felébredt, megyek

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Bemehet Apa az Arnihoz is az UH-ra, csak mondani kell neki, hogy be akar jönni. Szerintem az 5-6. héten HCG-t és progit fog nézni vérből, meg matat majd, és megnézi, hogy meg van-e nagyobbodva a méh, majd UH-n a megvastagodott nyh-át nézi.

Ti aztán jól megtanítottátok Bálintot aludni, aztán nem tudtatok mit kezdeni a szabadidőtökkel!KépKép

Hányszor szopizik még egy nap ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Most hogy megtudtam jön a baba, leálltam az estivel is 3 napja, így már csak reggel.
Most épp durranok szét.
Egyébként amikor teherbeestem, akkor még napi 3 volt, plusz néha éjjel 1.

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Gratulálok a kistesóhoz!Kép

VirágKép
Nagyon cuki Gumimacid van!Kép

Mindenkinek aki még emlékszik rám, pusszantás!
Nagy hírem van, megyünk ki Amerikába! Megkaptuk a zöldkártyát!Kintről majd megint gyakran be tudok nézni.Kép

Egcsi+a majdnem 1 éves Bertold baba

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Edit,Kép
Nagy-nagy gratula!!!!KépKépKép Ezek szerint vittetek egy kis potyautast is Horvátországba?!Kép Nekünk is szopi mellett jött össze Pocilakó Tádé baba.

Egcsi,Kép
Gratula a zöldkártyához és a merész döntéshez! Dobsz majd fel egy képet Bertold babáról? Már nagyon rég mutattad őt.

Köszi mindenkinek a név tippeket!!!KépKépKép Neki adtatok nevetKép:
Kép

Tegnap voltunk 4D UH-n és úgy néz ki, hogy a testvérkéjére nagyon hasonlító hajasbabánk van. Azt mondták, hogy ritkán látni ennyi "idősen" ilyen sok hajat.Kép Az egyetlen bánatom, hogy a 21. héttől fejvégű fiacskánk most a popsiján csücsül (pedig még 2 hete is fejjel lefelé volt). Nagyon remélem, hogy visszafordul.

Miután megszemléltük őt, megszületett Tádé igazi neve is: a Márton Ábel mellett döntöttünk. Még nem 100%, de valószínűleg ez lesz a befutó.
Leone, beírod majd a táblicskuba?

Jó éjt!
Humi
29+1
humi

Reditke Kép
gratula!!! Kép
Esti szopit könnyu volt elhagyni? Nálunk már csak az van meg, de Martin eléggé ragaszkodik is hozzá.

Egcsi Kép
de jó látni, végre-végre!! Mikor költöztök?

Humi Kép
nagyon aranyos a kicsi KépA Márton Ábel pedig sztem szuper választás Kép

Kriszta
soraya

Köszönöm a gratulákat, de most hogy közeledik a holnapi orvoslátogatás kezd inamba szálnni a magabiztosságom és bátorságom.

Egcsi Kép
De jó hallani rólatok.
Igen, Bertoldról én is szeretnék látni fotót. Légyszi!

VirágKép
Gyönyörű a kis bibédKép

HumiKép
A ti hajasbabátok is. Azért még simán lehet, hogy visszafordul.
Nagy átlagban olyan 32. hét körülre mondják, ha jól tudom, nem?
Név választás szerintem jó, nekem tetszik. Bár mi a ritka egy névválasztós csapathoz tartozunk.

SorayaKép
Esti szopi. Hát nagyon komoly tapasztalatokról még nem tudok beszélni, mert 3 este volt még csak nélküle.
Az első 2-t épp autóban töltöttük és ott aludt el, így nem volt gond, tegnap este volt az első éles, hogy fürdés után nincs szopi, hanem ágyba letesz és viszlát.
Én szétparáztam magam előtte, a dérjem mondta is hogy szerinte engem jobban megvisel, mint Bálintot.
Ehhez képest egy mukkanás nélkül kb 1 perc alatt elaludt.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy közvetlenül lefekvés előtt a karomba fogtam és még beletápláltam (könnyen ment) egy egész banánt.
Szóval, lehet hogy ma lesz ordítás, de tegnap nem volt.
Egyébként pedig én azért a reggelit hagytam meg utolsó szopinak, mert úgy gondolom azt egyszerűbb lesz elhagyni és talán nem okoz akkora törést egyikünknek sem, hiszen indul a nap, megyünk reggelizni stb...

Lányok, akik már csak napi 1-t szoptattokKép
Hogy csináljátok? Egyik nap egyik cici, másik nap másik?

És akkor a végén 2 kérdés:
1. mikortól kell a babáknak frankón fogkrémmel fogat mosni?
2 Bálintnak a jobb cicigombja teljesen fehér. Ha csak ránézel hirtelen olyan, mintha egy pattanás lenne, de inkább olyan mint ami pigmenthiányos. Szerintetek ezt bőrgyógyásznak kell megmutatni?
Van valakinek ilyen tapasztalata?

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit, te trudnoca: óriási gratula - nem vagytok semmik!!! De jó, biztos kiscsaj lesz, ha most émelyegsz és Bálinttal nem! KépTovábbi jó nyaralást!! Ja igen, Arni szabin lesz augusztus 8-ig, a héten még talán bent van.

Humi: nagyon aranyos pofija van Ábelnek, biztos olyan szép lesz, mint Kristóf!Kép

Egcsi: örülök, hogy hallok felőletek!!Kép Ismét Las Vegas lesz?

Krissi: persze, hogy egészséges - le az amnioval! Várjuk a képet!!

Ma megpróbálom kideríteni védőnyanya elérhetőségét, AKAROM a terheskönyvemet!!!

Virág+Biberci-Gumimaci
13+0

KépKép
virág33

ja, Cat: hova gondolsz?!Kép Nem, az nem a kanóc!! Szóval most még nem tudjuk, örökölte-e Apa méreteit!KépKép
Átugrom délelőtt, hívlak!

Virág

KépKép
virág33

Virág Kép
Hát remélem, hogy bent lesz, mert ő hívott kedd reggelre.

Edit
Kép

Kép
reditke

Ma felcsaptam kérdezőbiztosnak.

1. Jól emlékszem, hogy van valami nagy babakocsi árulós hely a lehel útón vagy téren?
Ha igen, légyszi nevet/címet valamit adjon, aki tudja.

2. Az első Arni laboros/vérvételes szeansz előtt nem lehet enni semmit?

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Lehet enni az Arni labor előtt, mert ez hormonvérvétel lesz csak.

A cicis festékhiányt nem kell megmutatni bőrgyogyinak. Nekünk Samu fenekén van egy ilyen pigmenthiányos folt. Arra azt mondta a doki, ha napra megyünk, akkor jobban kenjem be neki, de nem kell vele semmit kezdeni. Mondjuk a fenekét ritkán éri nap, de Bálint cicijét azért gyakrabban.

Babakocsibolt:
http://www.babadiszkont.hu

VirágKép
Gyere nyugodtan bármikor!

Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
Nagy-nagy gratula!!!!!KépKép
HumiKép
Édes a pocaklakódKép

MamikKép
Szombaton különleges napunk volt, Jocink a balatonfűzfői "Vízipók Egyesület" tagja lett-azaz beírattuk babaúszásra.Vettünk neki igazi úszósapit+gatyit, nem kell alá pelus, olyan tüneményes benneKép
Az úszás + a felszerelés árán kicsit majdnem hanyattdobtuk magunkatKép
A manónak mindenestre nagyon tetszett, hatalmasakat kacagott és a "tanárnéni" megdícsérte, milyen ügyes kis fiúcska...hazaérve persze naív módon abban bíztunk, jó nagyot fog aludni, mert biztos kipurcant a víztől-de Õurasága megcáfolta ezt az elképzeléstKép
Jövő szombaton lesz az igazi attrakció, akkor fog Joci "merülni".Kicsit félek, nem fog-e vizet benyelniKép
pussz mindenkinek
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!
HumiKép
Márton Ábel, tökéletes választás a fiatalúrnak!
Nekem mindig egy csoda 4D-s képet látni, olyan hihetetlen hogy magzati korban látjuk a baba arcocskáját. És Marcika olyan édes!!!!!!!!!!

VirágKép
Tegnap tettem fel, de olyan homályos lett, hogy le is vettem. Viszont mióta láttam az arcát, olyan másképp érzem magam. Innentől kezdem elhinni, hogy "Õ" van odabent.
Még nem voltál védőnőnél? Bár igaz, én is a 12. héten jártam nála. Automatikusan kék könyvet adott.... érdekes, hogy a barátnőm, aki most lányt vár, rögtön rózsaszínt kapott. Ez a védőnői megérzés!!!Kép

EgcsiKép
Gratula a zöld kártyához, ha ez az amit akartatok! Én mondjuk nem élnék Amerikában, de minden ember másKép Sok boldogságot az új helyen! Las Vegasba mentetek vissza?
Igazán tehetnél fel képet Bertold babáról!

Pusssssz
K.
18+2
shaloya

Kirri Kép
fűzfőn is van vizipók egyesület? mennyi idősek vagytok ti most?
mikor lehet legkésőbb ezt elkezdeni? mi már 8.5 hósak vagyunk, lehet lecsúsztunk róla?
milyen napokon van?

ha lehet, mennénk mi is! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

van kék meg rózsaszín könyv???

a mi időnkben Kép Kép Kép Kép csak sima sárga volt!

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Képzeld, és más baba-mama fénykép van rajtuk. A rózsaszínen aranyosabbak a babák..Kép
shaloya

Icsilya, KirriKép

Mi is jártunk a Vizipókhoz úszni, nagyon jól teszitek, ha már most vizhez szoktatjátok a gyerkőcöket. Ha mégegyszer tehetném én is korábban kezdeném a lányzómmal. Mi 2,5 évesen kezdtük. Õsztől már versenyúszunk... Kép (Most 5 éves Zsanett)
Igaz volt a 3 év alatt másfél év kihagyásunk.

Egyre figyeljetek, a foglalkozások után alaposan ki kell törölni a babák fülét!!!!!

Tapasztalat: jót tesz babának-mamának!!!! Úgyhogy hajráááá!!!!!!!!

Katie
katie

Sziasztok!

Las Vegasba megyünk vissza, már alig várom. Bertold nagyon jó kisfiú, képet is kaptok róla hamarosan, de most após gépén vagyok, innen nem tudok feltenni.
Nagyon jó rólatok olvasgatni, örülök az új babáknak(Virág,Humi,ReditkeKép) Mi jövőre tervezzük a kistesó gyártást. Remélem ikrek lesznek!Kép Nagyon szeretek fiús anyuka lenni, imádnivaló kissrác a fiam, kedves, huncut és most indul a hisztiidőszak.Kép Egyenlőre még nem járunk, csak felállunk.Kép
Holnap megpróbálok képet feltenni:Kép
Addig is vigyázzatok magatokra!

EgcsiKép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mégiscsak van kép. Berci 3 héttel ezelőtt.<!--attachment: level-240444.zip*mime_zip.gif*application/x-zip-compressed*50.4**level%2ezip --><center><pre>
Kép
level.zip (50.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

OrsiKép
Dehogy késtetek le a babaúszásról, Joci is 7 hós, és vannak "öregebb" babák is a csoportbanKép
Szombati napokon van, fél 9-kor kezdődik, utána fél óránként kezdődnek az "órák".
Nem kell csoportot várni, mire új indul, hanem folyamatosan be lehet kapcsolódni, a "tanárnéni" nagyon hamar megjegyzi, melyik baba hol tart, melyik merült és melyik nem.
7500 ft 5 alkalom, "rucival" együtt 12000-re jön ki, de egy ismerősünk ma mondta épp, hogy a DM-ben lehet kapni e célból 1* használatos úszógatyit, 24 db van egy csomagban és 1000 ft-ba kerül kb.(csak mi ezt későn tudtuk meg)
puszi
k

KépKép
KépKép
kirri

EgcsiKép
Berci nagyon édes és igazi pasisKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
ti mikor mentek? van valami telefonszám, ahol be kell jelentkezni?
ez a kismedencében van a fűzfői usziban?

nekünk van úszógatyánk - vagyis úszó pelusunk. Az jó ide, ugye?

köszi az infót.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Nem jelentkeztünk be, csak "úgy" elmentünk, az uszi aulájában egy szőke középkorú hölgy "csekkolt" be minket, de már úgyis integetni fog, ha lát egy babával tanácstalanul ott ténfergő szülőtKép
Persze, hogy jó az úszó pelus, mi kb. 8.30-ra megyünk szombaton, valszeg a nagyival, mert apa szombaton dolgozik délelőtt.
Ezt találtam most az interneten:
Tel: 88/352-011

Nyitva tartás: Naponta 6-21 óráig.
pusz

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy pénteken (kiírás napján) be kell feküdnöm a kórházba (ha megindul előbb a szülés, akkor nyilván hamarabb), aztán várunk legtovább hétfő reggelig. Ha addig nem történik "semmi", aznap délelőtt biztosan megcsászároznak. Jobban szeretném, ha magától indulna be a szülés és úgy lenne a végén császár. Petit próbálom 'rávenni', hogy pénteken szeressen megszületni Kép.

Izgulok nagyon!!!
Vanda
39+3

Vanda

Kép
vanda

Kirri Kép
köszi... akkor lehet, mi is megyünk. A 8.30 nekünk is jó elvileg, mert 7 körül van reggeli, utána 10 körül esznek, addigra itthon is lennénk.
De előtt azért felhívom az uszit.

Ha látsz 2 szülőt (egy alacsonyat meg egy magasat), 2 gyerekkel (egy barnával meg egyszőkével), akkor azok nagy valószínűséggel mi leszünk Kép

köszi a sok-sok infót
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?