Köszönöm a gratulákat, de most hogy közeledik a holnapi orvoslátogatás kezd inamba szálnni a magabiztosságom és bátorságom.
Egcsi
De jó hallani rólatok.
Igen, Bertoldról én is szeretnék látni fotót. Légyszi!
Virág
Gyönyörű a kis bibéd
Humi
A ti hajasbabátok is. Azért még simán lehet, hogy visszafordul.
Nagy átlagban olyan 32. hét körülre mondják, ha jól tudom, nem?
Név választás szerintem jó, nekem tetszik. Bár mi a ritka egy névválasztós csapathoz tartozunk.
Soraya
Esti szopi. Hát nagyon komoly tapasztalatokról még nem tudok beszélni, mert 3 este volt még csak nélküle.
Az első 2-t épp autóban töltöttük és ott aludt el, így nem volt gond, tegnap este volt az első éles, hogy fürdés után nincs szopi, hanem ágyba letesz és viszlát.
Én szétparáztam magam előtte, a dérjem mondta is hogy szerinte engem jobban megvisel, mint Bálintot.
Ehhez képest egy mukkanás nélkül kb 1 perc alatt elaludt.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy közvetlenül lefekvés előtt a karomba fogtam és még beletápláltam (könnyen ment) egy egész banánt.
Szóval, lehet hogy ma lesz ordítás, de tegnap nem volt.
Egyébként pedig én azért a reggelit hagytam meg utolsó szopinak, mert úgy gondolom azt egyszerűbb lesz elhagyni és talán nem okoz akkora törést egyikünknek sem, hiszen indul a nap, megyünk reggelizni stb...
Lányok, akik már csak napi 1-t szoptattok
Hogy csináljátok? Egyik nap egyik cici, másik nap másik?
És akkor a végén 2 kérdés:
1. mikortól kell a babáknak frankón fogkrémmel fogat mosni?
2 Bálintnak a jobb cicigombja teljesen fehér. Ha csak ránézel hirtelen olyan, mintha egy pattanás lenne, de inkább olyan mint ami pigmenthiányos. Szerintetek ezt bőrgyógyásznak kell megmutatni?
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Edit