Új privát üzeneted érkezett!

Megann:

Köszi! Kép De ezerszer inkább megyek babalátogatóba, mint csempéseket felügyelni mint egyesek! ;) Szerintem az keményebb munka.

És hát az én munkahelyemen idő aztán van bőven arra, hogy jól utánaolvassak mindennek. Ma is asszem össz-vissz két tanulóm lesz?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann,
bár én csak a 28.hétnél tartok,most fogok belefogni 2 szoba,plusz esetleg közlekedő kifestésével(persze csak lassan,óvatosan).a baba bútorok még sehol,sőt még ki se vittük onnan a nagy gardrób szekrényt,amihez tuti segítség kell,na a kórházi pakkról is még csak olvastam!Képmindenki a maga tempójába tegye a dolgát szerintem.és ha esetleg idő elött bevonulsz a kórházba,hidd el minden megoldódik és mire kijöttökKép már minden a helyén lesz.megoldják!Kép
persze én is szeretném,ha már most minden készen,babára várva állna,de csak lépésről-lépésre megy.és szinte minden más még eldöntendő kérdés,gondolok az alvásra és egyéb nevelési dolgokra.az nagyon jó,hogy a többiek megosztják velünk tapasztalataikat,el is kell raktározni a legtöbbet,mert lehet pont a te babódra ugyanaz a megodás,de az is biztos,hogy a baba is formál majd téged és ő is alakítja a Baba-Program-Tervezetet!Kép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Hari én is rád tippeltem, csak nem voltam benne biztos, ezért nem neveztelek a neveden.Előre is köszi!
Pasik:azt hiszem ezt a nagy büntetést nem fogom elárulni a páromnakKép
Én biztos jobban kiakadtam volna.Remélem ma arról beszélegettek reggel, hogy délután elkezdi helyrehozni a babaszobát.Kép

Nyúlné
nagyon ügyin vásárolsz, és milyen csinos vagy bennük.Nekem mondjuk nem a stílusom, (ami nem azt jelenti, hogy nem tetszik), jobban kedvelem a lezserebb darabokat, vagy a pólókat.Engem nagyon zavar, hogy a hátam és a karom is hízott.KépA vádlimról nem is beszélveKépDe te igazán büszke lehetsz magadra.Ez nem bók tény, ne köszönd meg.

Sziasztok!
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

<font color="ff0000">Először is, ígéretemhez híven:
Gábor: (héber) Isten embere, Isten bajnoka (febr. 27., márc. 24., szept. 29.) Feladata, hogy a családnak és a környezetének anyagi biztonságot teremtsen. Vállalnia kell értük a felelősséget, és küzdenie kell értük. Bíznak benne, hiszen érzik a benne lévő képességeket. El kell fogadnia, hogy mindig csak mások által juthat előre. Hivatásában sem érdemes egyedül vállalkoznia, inkább valakivel együtt. Nagy erővel és elszántsággal rendelkezik a feladata elvégzéséhez. Képes a legnagyobb tettekre is, ha az nem öncélú. Párkapcsolatában is ez lehet a meghatározó. Társától állandó késztetésre van szüksége, nélkülözhetetlennek kell, hogy érezze magát. Csapdája az öncélúság és a hatalomvágy lehet, ha ezek eluralkodnak rajta, erőszakossá és zsarnokká válhat.

Köszönöm a tanácsokat, meg a dícséretet, hogy ilyen higgadt voltam, de elárulom nektek, hogy csak a baba miatt. Amúgy is nagyszájú vagyok, nem az a szolíd lány, ezt a találkozón tapasztalhatták az ott lévők, hogy nem a sarokban ültem csendben. Ha pedig vitára, veszekedésre kerül a sor, akkor ember legyen a talpán, aki velem szembe kerül. Akkor jön az ordítás, sírás, hiszti, minden ami nem kéne hogy jöjjön, egyedül verekedni nem szoktunk a párommal. Még szerencse. Szóval ettől akartam megkímélni a babót, és ezért döntöttem úgy, hogy nem megyek bele egy hangos vitába. Mi máshogy nem tudunk vitázni sajnos. Mással mind a ketten tudunk, csak egymással nem. Úgyhogy amióta pocaklakóm van, ha jól emlékszem egyszer volt itthon "harc" és akkor megfogadtam, hogy inkább befogoma a számat. Szóval nem vagyok én olyan jófej, csak a babám lelkét féltem, nem szeretném, ha úgy nőne fel mint én, és aztán ilyen kis mimóza lelkű lenne. Még ráér meghallani az anyja kiabálásátKép

Ti hogy aludtatok? Nálunk akkora eső volt, hogy nem is tudtam aludni. Verte az ablakot, a tetőt, hajnalban lejöttem a kutyához, hogy nem-e ázik a házában, meg behordtam egy-két dolgot az udvarról, hogy ne ázzanak el, mert már alulról kapták a vizet. De aztán se tudtam elaludni, mert akkor meg melegem volt, mert becsuktam az összes ablakot, hogy ne halljam úgy az esőt. És a babóról akkor még nem is beszéltem, aki egész éjszaka és még most is ki akarja rúgni a ház oldalát! Tényleg kellemetlen tud lenni, meg nekem néha félelmetes is, hogy mekkora dudorokat tud csinálni.

Nyúlné, nekem is a virágos, meg a rózsaszín virágos (ha jól látom) tetszik. A bajuszról meg annyit, hogy nem is akarok rá gondolniKép Már inkább nem is nézek tükörbe. Tényleg hülye vicc a természettől. Bár a szakáll se lenne jobbKép

Hari 27+2</font>

Kép
Kép
hari

Lányok
ha már arról van szó, hogy alakuljanak a babával a mindennapok, tudok ajánlani egy könyvet.
Most vettem meg.Nem volt drága (2400FT), és érdemes átgondolni amit ír.Persze ez sem szentírás, de ha még nincs elképzelés a babaneveléssel kapcsolatban, akkor egy misét megér.
TRACY HOGG:A SUTTOGÓ TITKAI I.
Ha van lehetőségetek olvassátok el.Kép

Kép
Kép
kismama2004

Hari,
az igaz!mármint a szakállKép
én nagyon jókat alszom ebben az esős időben,IMÁDOM!és a babóm is inkább a melegben ramazurizik,szerintem most ő is jól van!Kép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szilvi,Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hari
nem tudom, hogy éjszaka volt-e eső, de hajnal óta nagyon szakad.Talán most egy kicsit csillapodik.
A baba mozgolódása engem az Alienre (nem bizti, hogy így kell írniKép) emlékeztet.Sztem a filmet erről mintáztákKép.Tök érdekes, és néha tényleg kellemetlen.Nekem most is mocorog.Kép
Köszi a leírást.

Szilvi
32

Kép
Kép
kismama2004

minket is arra emlékeztet,tiszta para néhaKép!nekem akkor is az a legviccesebb,amikor kopog a széken!Kép
nálunk már süt a nap!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angelani!!!
Írtam mail-t!!!!!Kép
Hol bujkálsz????????????????
annamami

<font color="ff0000">Akkor megnyugodtam lányokKép Engem is az Alienre emlékeztet, csak nem mertem leírni, nehogy kitiltsatok az oldalrólKép Félelmetes tud lenni, de egyben tök izgi.
Itt is süt már a nap, de szerintem nem sokára beborul, mert mosokKép De jól kitolok az idővel, mert bent fogok kiteregetni, és akkor hiába esik az esőKép
A másik lány még nem üzent vissza, de ha meg van még neki az Avent kézi mellszívó, akkor azt érdemes megvenni szerintetek 9.000-ért?
Hari</font>

Kép
Kép
hari

Hari
a brendonban lehet egyszerű kézi mellszívót venni kuponnal 900 ft.Üveg, van hozzá egy cumi amit rá lehet tenni a mellszívóra, és rögtön abból tud enni a baba.
Én úgy gondolom, a kórházba ez is jó lesz, ha pedig eldőlt már, hogy többre van szükségem akkor majd megveszik a jóval drágábbat.Nem hiszem, hogy késő lesz a kórházban a második vagy a harmadik nap megkapni valami komolyabb szerkentyűt.Én most nem ruházok be ennyi pénzt, hisz ki tudja, hogy alakul.Lehet, hogy nem is lesz rá szükség mert a babód annyit eszik ami neked van.KépHa meg több lesz ráérsz később is megvenni.
Ha érdekel teszek fel róla képet.

Kép
Kép
kismama2004

Atya Ég! Mennyit írtatok reggel ótaKép
alig győzöm visszaolvasni!

Nyúlné!Kép
Nagyon csini vagy, csak pocakKép
És a ruhák nagyon szupik!!!!Kép
Gratulálok!Kép

Rokica!Kép
Látom egy húron pendülünkKép
Én ugyanezen filózom, együtt aludni vagy nem???
Mindenesetre nálunk is bvan külön szobája de nálunk van benn a bölcsőjeKép és nekünk is van mózsekosárka(csak fonott).
Az biztos, hogy egy szobiban alszik velünk és szerintem ha nagyon nyűgös vagy úgy érzem beveszem magunkhoz az ágybaKép
Rossz hatással nem lehet rá szerintem a testi közelség.
Megmondom őszintén nekem nem tetszik ha külön szobába tesznek egy ilyen kis csöppséget.
Jó nem kell csak 3-6 hónapos korig egy szobában lenni, de azért rögtön külön szobába tenni, nekem nem lenne szívem.

Sógoromék is rögtön külön szobába tették, nekem ez kicsit rideg módszer, de mindenki maga tudja.
Csak remélem párom fogja bírni.
Ez az egy ami aggaszt, merthát gépekkel dolgozik és azért az veszélyes.

Na majd megklátjuk de ő is azt mondta egy szobában, az együttalvásnak már nem híve.

Mea
mea

Benianyu!Kép
Tegnap én is rosszul voltam nagyon, szerintme az időjárástól lehet.Nem?
Remélem hamarosan jobban leszel!Kép

Hari!Kép
Szerintem ha szép állapotú akkor megéri 9000Ft-ért.
Én jól jártam Babaszobán, mert vadiúj Avent Via Mellszívót vettem 11000Ft-ért.
De szerintme profi, de majd kiderül, mert sajnos van akinek ez vanakinek más válik be.
A kórházban szoktak többet mutatni ill ki is lehet próbálni és azt hiszem venni is lehet még ott bolti áron, amelyik a legjobban beválik(a II.nőin legalábbis így van)

Mea
mea

Engem az győzött meg a mellszivóról, hogy azt irták, a kórházban sorba kell állni érte. Hát köszönöm, akkor inkább viszek sajátot...

És ha nem kell, még mindig el tudom adni. De annyian megszenvednek a nyári babások között a szoptatással, hogy én biztos ami ziher alapon inkább előre beszereztem.

Amúgy Mircimama a nyári babások közül most akarja eladni az Avent-jét, mert ő spéci nem használja. Nem tudom mennyiért, de ha irtok neki, biztos megmondja.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann!Kép
IRIGY VAGYOK!!!Kép
Tengerpart, de jó lehetettKép
Érdemes megvenni a Szoptatás c. könyvet?
Jónak találod?Csak azért kérdezem mert elég drága de ha jó megveszem.

Hari!Kép
Az én párom nem ennyire súlyos eset, de itthon ő sem csinál semmitKépMondjuk ő 7-7-ig dolgozik már 2 hete minden nap.
De ha kevesebbet dolgozik akkor is kert az övé, sajnos bent nem tud már segíteni.Valahol megértem ezt.
Bár mostanában kezd nehézkessé válni a takarítás, ház rendbentartása.
Még a fűvet is nekem kellett nyírnom eddig, mert nem ért rá és csúnya volt már nagyon.
De most már nem csinálom tovább.
Nem érdekel.Kép

Azért a Te párod jobban ki vehetné tényleg a részét.
Próbálj meg szépen beszélni vele erről.

Mea
mea

Kismama!Kép

Én is néha elgondolkozom, hogy milyen fura, hogy ott bent"élősködik" egy kis emberkeKépKépKép
Mert végülis azt csinálja, hülyén hangzik.
Tényleg tiszta Alien:Kép
És ezek a mozgások, néha úgy kinyomódik valamilye, hogy megijjedekKép

Mea
mea

Sziasztok!

Bejelentkezem, bár nem igazán szoktam hiányozni.
Csütörtökön voltam dokinál, minden ok. Ma indulunk Balatonra 2 hétre, remélem sikerül feltöltődve, kipihenve visszajönni.

Róki!
Szép a bútor, ügyes voltál.

Nyúlné!
Tetszenek a csini ruhák.

Benianyu!
Nekem is voltak ilyen szédülések, már akkor is amikor nem voltam terhes. A vérnyomáso is teljesen ok. volt. Szinte csak a fal mellett sikerült közlekednem, mert azt hittem pofára esem. A fekvés volt a megoldás.

Hari!

Állj a sarkadra, mert minden t vehetsz a nyakadba. Rókinak igaza van, hogy egy 2. csecsemőt is kapsz. Ismerős, mert az első férjem szerette kiszolgáltatni magát baromira. Légy határozott és erős!!!

Nálunk meg hazajött a lányom a "nyaralásból", amiről jobb nem is beszélni. A bunkó exapós azt hangoztatta, hogy a gyereknek semmi köze hozzám, csak belőlük van benne. .......... Szomorú is lenne, ha valóban így volna. Azt hiszem, hogy jól pofán fogom vágni azt a rosszindulatú vén ördögöt. Nem bírja megemészteni, hogy mi boldogok vagyunk. /Csak adalékként se a fiával se a testvéreivel nincs beszélő viszonyban, azt hiszem le lehet vonni a konzekvenciát/
Kidühöngtem magam.

Bocs, hogy nem reagálok mindenre.

Most hívott a férjem, hogy 4-re vizsgázott, már csak vasárnap a szóbeli van hátra. Hát ennek örülök.

Kriszta
30+3
már csak 67 nap

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Lányok!Kép
Nekem már a kórházi pakk is össze van készítveKép
Na jó ez nem vicces, csak gondolom sejtettétek, mert már ismertek milyen vagyok.Kép

Ja voltam védőnéninél és 6,5 kg-ot mért ami stimmel is.MegdicsértKép hogy szerinte egyáltalán nem híztam sokat.
Ja és ő is azt mondta nagy baba lesz szerinte is, a méreteit elnézve.
És hogy szerinte is számíthatok korábbi szülésre(szept eleje körül).

Én egy aug.legvégének örülnékKép
De csak ha tényleg elég nagy és fejletta kinti élethez!!!

Ja és azt mondta védőnő hogy ez a kislány már most nem vigyáz a vonalairaKép
és hogy már most mohóbban elveszim a raktáraimatKép

Mea
mea

Csomó hasznos info a szülésről:
http://www.szules.lap.hu/

Tejmentes blog
Életkör
rokica

jaj,Benianyu!
én is szédelegtem ám,de én ma reggel,én is kávét ittam,azóta nincs gond!kétszer voltam ilyen rosszul már,akkor is pont ilyen idő volt,én erre fogom és a vérnyomásomra,mocskos alacsony!
köszi Mea!Kép
Nyúlné,28

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kriszta!Kép

De jó Rád is irigykedhetek!
2 hét Balcsi, de jóóóóóóóóóóóóóóóó NekedKépKépKép
Nagyon jó pihenést kívánok!!!
Vigyázz magatokraKép
Fürdeni is fogsz a Balcsiban, doki megengedte?

LányokKép
Én is el szeretnék még menni Balcsira pár napra, de lehet fürdeni benne szerintetek?
(én soha nem voltam az a felfázós, fertőzős típus)

Na megyek a csontlevesemet megnézniKép
Puszika, majd még írokKép

Mea(31+1)

Mea
mea

Igen az jó link amit feltett RokicaKép
Ugyanilyen jó :
szoptatas.lap.hu
kismama.lap.hu
bababolt.lap.hu
gyerek.lap.hu stb.

Mea
mea

Mea, Nyúlné
Köszi a megnyugtatást. Bár eddig semmilyen időjárásváltozásnál nem voltam rosszul, amiatt nem is értettem. Most már talán jobb egy kicsit, csak nincs étvágyam, de majd lesz az is.

Kriszta, dolgozom, nem nagyon tudok most feküdni. De ha rosszabb lesz, akkor hazamegyek és ledőlök.
Jó nyaralást! Szerda - csütörtöktől már jobb idő lesz. :-))))

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

KismamaKép

Ügyik vagytok a vásárlással.Merre van Fehérváron ez a bolt?Ha megyek arra legközelebb,bekukkantok,mert azért 12 000-t spróolni,az már vmiKép!!!
Szt jó helyen jártál,csak néha leülnek a csajok,de ha jól láttam,most éppen felpörgettékKép.Attól még jelentkezz be nyugodtan ámKép.Majd ha jön az ősz,akkor fog csak prörgni igazánKép.
Kókuszmatrac:mi sima 10 centis szivacsott vettünk anno a kiságyba,pont jó kemény,most is az van Bulcsúnak a nagyágyában és még nekem is jóKépKépKép.Amikor kicsi volt,varrtam rá huzatot,most csak simán lepedővel van leterítve.Igazság szt én sajnáltam a pénzt a kókuszmatracra,amikor ez is uolyan jó...
Csak nem a Gábor név mellett döntöttetek?Kép
Merre laktok egyébként Veszprémben?
Nem tudom,felfedezted-e már,de a Virágh Bendek utcánál levő angol turiban nagyon szép,(szt nem ) használt bébiruhák vannakKép,nagyon jó áron...Ha már voltál ott,akkor tudod,miről beszélekKép!
Mellszívó:ugyan nekem is van és használtam is,de csak addig,amíg rá nem jöttem,hogyan kell kézzel fejniKép.Sokkla kíméletesebb és többet,jobban ki lehet fejni!Szt majd próbálkozz(persze ne azonnal,mert jobb dolgod is lesz),mert megéri.Pl. tök jó volt,amikor már evett Bulcsú főzelékeket,akkor nem kellett külön koszolnom ezzel,hanem csak zsupsz,bele a főzi közvetlen cicből és friss tejjel volt higitvaKépKép.Nem kell kifőzni utána,pepecselni vele..Azért elárulom,elég sokáig tartott,mire rájöttem,hogyan kellKépKép.De már megy profinKép...vagy majd meglátjuk....Ha együtt szülünk,megmutatomKép!

Mea

Csak annyi belekottyKép,én balatoni vagyok,anno fürödtem az első gyerekemmel(most csak azért nem,mert még nem volt olyan jóidőKép),semmi bajom nem lett(pedig én fogákony vagyok mindenre).Az biztos,hogy ha minden rendben van odabent,akkor ez nem okozhat gondot,de fürdés után cserélni kell a fürdőrucit(mondjuk az amúgy sem árt).A másik,amiért szt biztonságos,mert a természetes vizekben mindeig kevesebb a kórokozó,hiszen van öntisztulása.Sokkal veszélyesebbek ilyen szempontból a medencés strandok...És most szuper a vízminőség is,főleg ennyi eső utánKépKép!Jó pancsolást!Kép

Pussz,Anyapoc

anyapoc

Mea
tök igaz, néha nekem is elkerekedik a szemem a különböző púpok láttán.Mostanában valahogy szelídebben mozog, de sokkal jobban kinyomja valamelyik testrészét.Én a lábát tudom megkülönböztetni, mert fejjel lefelé van, és azt amikor a kezével kaparászik.(gondolom én, hogy azzal kaparászik, kieséses alaponKép)
Hiszel az álmokban is?Éjszaka totál láttam a kukiját.Persze mi nem tudjuk mi leszKép

Esések
én is elestem, vagy inkább csak feldőltem, egy könyvesboltbanKépTiszta égés volt.Leguggoltam és egyszer csak hátradőltem.A párom felsegített, és miután már kimentünk a boltból jókat röhögött rajta.Totál váratlanul érte, hogy ilyen béna vagyok.KépKépKép

Szegény Kriszta
jó fej exrokonaid vannak.
Jó nyaralást.

Kép
Kép
kismama2004

Anyapoc!Kép
Most megyek dokihoz a héten remélem minden rendben lesz és akkor irány BalcsiKép

Kismama!Kép
Képzeld el a párom mikor pozitív lett a tesztem azt álmodta aznap éjjel hogy kislánya születik és bizony elejétől éreztem h az lesz és azt is mondták a dokikKép
Pedig akkor még mindketten kisfiút szerettünk volna elsőnek, de párom megálmodta....KépKépKép

Mea
mea

Sziasztok! Újabb téma: senki nem gondolkodott mosható nadrágpelus használatán? Én gondolkodom rajta, mert akarom, hogy a babó 2 éves korára kb. 1 tonna fölösleges szemetet termeljen a Földre. van valakinek esetleg tapasztalata?

Balatonban nyugodtan lehet fürdeni, én is úsztam benne az utóbbi néhány hétben. Nagyon szép tiszta a vize.

Kismama! A suttogót eléggé lehúzta a Kismama magazin valamelyik száma. Azt írta róla, hogy nem lehet így nevelni egy gyereket, mert lelki sérült lesz, illetve tele van ostoba tanácsokkal. Hát, nem tudom. Azóta kedvem sincs elolvasni ezt a könyvet.

Bodza 30+4

Kép

Kép

Kép
bodza

javítás: "nem akarom"

Kép

Kép

Kép
bodza

Anyapoc

A Retz Fehérváron a Budai u.173-ban van,talán a Bricostor(lehet, hogy nem így kell írni) mellett.

A Haszkovón lakom, itt a telepen van egy használtruha bolt, itt vásárolgatok egyelőre unisex színekben.Az angol turi az régen fotos bolt volt?Vagy nem jóra gondolok?

Mikorra vagy kiírva?Az "uccsó" uh szerint szept.8-án szülök.KépMi nem kérdeztünk rá, hogy mi lesz.Ti mit vártok?Bulcsú hugit vagy öcsit szeretne?Hány éves a Bulcsú?
Nekünk egyébként ő az első.
Ha gondolod bekerülhetsz a táblinkba is.Penna bizti beír szívesen ha megadod az adatokat.Érdekes lesz látni, ha megindulnak itt a dolgok.Néha szoktam nézni a Rokica féle nyári babás topikot.Náluk elég mozgalmas már.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

MeaKép

Akkor drukk a dokihoz,aztán majd számolj be a fürcsirőlKépHátha kedvet kapok hozzá..Kép

KismamaKép

Én is fenékre estem minap egy boltban,igaz a fiam is szerepet játszott benneKép.De elég muris helyzet volt,úgy éreztem magam,mint egy óriás cserebogár,amikor a hátára esikKépKép!

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc
A Virág Benedek az egyirányú a Napló szerkesztőségénél?Vagy tévedek.Írj valami közelebbit,ha nem jó helyen kavarok.
Még nem jártam ott, de fel fogom keresni.Holnap úgy is be kell mennem a városba.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

KismamaKép

Retz:asszem akkor tudom hol van,az tk a belső körgyűrű felé van ott,csak el kell fordulni...Ne ,ezt jól megbeszéltem magammalKép.
Angol turi:ez egy másik,attól nem messze,amire Te gondolsz.Itt is voltam már,de itt bébi ruhák nem nagyon vannak.Ez lejjebb van, a Molnár fotóval szemben,a Napló szerkesztőségétől lefelé.Édes bodyk,rugdalózók vannak,sok a fehér,elől mintávalKép.
Mi is a Haszkovón laktunk,februárban költözünk el a Kalmár térreKép.Nem igazán csíptem ott lakni a végén,mert a nagy tömbházban sok volt az idiótaKép.
Hol szoktál ott vásárolni?Csak nem a Tempo mellettiben?Asszem ott van egy használt babás bolt...
Én terminus szt szept. 4-re vagyok kiírva,úgyhogy van esélyKép.Jön egy kis front,aztán mindketten ott kötünk kiKépKép.És akkor gratula az első babához,nagy élmény neked is,gondolomKép.
Mi kislányt várunk,legalább is 4 különböző doki állítása sztKépKép.Bulcsú most aug. 24-én lesz 3 éves,úgyhogy nagyon pontosak voltunkKép.Vele anno szept. 7-re voltam kiírvaKép.Õ hugit szeretne,azt mondta,ha fiú,ne hozzuk hazaKép!Hát,mit mondjak,szerencsénk volt..KépKépNála egyébként mi sem tudtuk,hogy fiúcska leszKép.Most is csak a statisztika miattKép.Melyik dokihoz szoktál járni?
Én is szoktam kukkolni,olyan izgi,amikor érkeznek a hírek a babákrólKép.

Anyapoc

anyapoc

Na,elírtunk egymás mellett,a válasz feljebbKépKép

anyapoc

Bodza

én is gondolkoztam a mosható nadrágpeluson, de valahol azt olvastam, hogy a mosószeres víz, és az öblítős víz okoz annyi kárt, mint a másik pelus.Na most légy okos!Már nem tudom mit is gondoljak.
A könyvről nem olvastam negatív dolgot, bár nem tudom, hogy a kismama melyik számában volt a cikk.
Sztem ha van rá lehetőséged olvass legalább bele.Erre is vonatkozik, hogy amit akarsz azt elfogadod, amivel nem értesz egyet azt elfelejted.
Nehéz ügy, mert minden könyvnek van negatív kritikája.Tényleg csak az számít amit te gondolsz, minden könyvből azt kell csak kicsemegézni ami neked bejön vagy szimpi.Tudom első babásként nehéz dolga van az embernek.

Sz

Kép
Kép
kismama2004

Aki járt Horvátországban mostanság: szerintetek ha netán (ne adj Isten mégis) valami történne mennyire gázos egy ottani doki/kórház egy "gyorsvizitre"?

Én nem vagyok egy paramama, csak átcikázott a gondolat a fejemen, hogy én a 31. héten készülök nyaralni Sibenik környékére. Kép
Dokim azt mondta nyugodtan mehetek, előtte még úgyis meglátogatom pont, és addigra meglesz a 30. heti UH is. Utazás nem lehet gáz, határtól 3 óra állítólag, mindezt klimatizálva, szerintem menni fog, baráti társasággal, pont az esküvőnk után másnap. Jó kis nászút! Kép Kép

Szerintetek???

Dóri
27
Vendég

Anyapoc, az én Benimnek is augusztus 24-én van a szülinapja. Õ most 4 lesz!!!!

benianyu

Anyapoc

mi is azt beszéltük a párommal, hogy a Kalmár térre kellene költözni.KépPersze ez a költözés nem holnap után lenne.Kép
Jaaaaaaaaa, oda járok dokihoz is.Gondolom tudod ki az.KépTudom, sokan nem szeretik, de velem eddig még mindig tök normi volt.Te sztk-ra jársz, vagy sajáthoz?
De, a Tempo mellettiben vásárolok.Van a belvárosban is egy turi, ahol szerdánként mindig gyerekcucc bálabontás van.A régi Belvárosi ruhaszalon (ott is most gyerekcuccok vannak) mellett.

Egyelőre úgy néz ki,hogy Gábor lesz a neve, ha fiú, de egyébként kislányt vártunk.De már kezdünk elbizonytalanodni.Na nem baj, annál izgisebb.Kép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Dóri

átolvastad a pár nappal ezelőtti írásokat? Nehéz biztosítást kötni.
Mi is most készülünk,de teljes tanácstalanság, hogy menjek vagy maradjak.
Lehet, mi csak Szlovéniába megyünk, de lehet, hogy itthon maradunk.Már magam sem tudom.Pont most beszéltünk róla apával. Olyan nehéz.Mi van ha mégis baj lesz???Persze nem akarom, de hát az ördög nem alszikKép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Dóri
és én 32 hetes vagyok, a legtöbb biztosító (legalábbis akikkel én beszéltem) csak a 24-25.hétig kötenk biztosítást)Utána már elég magas a rizikófaktorunkKépDe járj utána!

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi,

átolvastam, és fene se tudja, hogy kössek-e vagy sem.. Az biztos, hogy itthon nem maradunk, persze, ha a kontrollon a dokim mégegyszer áldását adja. Egyébként ő azt mondta ne izguljak, ha gond van üljünk kocsiba és irány Magyarország. persze, mondjuk ő könnyen mondja. Kép A baráti társaságban meg van orvos is. Kép

Csak nem lesz baj!

De körbetelefonálok holnap délelőtt melyik biztosító mit mond, ugyanis én is a 31. héten fogok akkor már járni.

Dóri
27
Vendég

Mosható nadrágpelenka:

Én is be akarok szerezni belőle, bár azt mondják, újszülötteknek még nem jó, kifolyik belőle a cucc. Azért egy misét megér szerintem.

Régen csináltam egy keresést itt a babaneten, és van valahol egy ilyen mosható pelenka topik, ami nagyon aktiv volt, aztán átköltöztek a zöld topikba. Ott hallottam először erről az ecetes trükkről, hogy jó az fertőtlenitőnek. Mert ott is felmerült, hogy a sok mosással ugyanúgy szennyezed a környezetet, ezért akik ilyet használnak, általában inkább ecetes vizbe áztatják, aztán mosószódával/mosószappannal mossák a pelenkákat, nem mosóporral. De részleteket nem tudok. Állitólag viszont még olcsóbb is mint a mosószerek, kevésbé szennyezi a környezetet, és az érzékeny bőrre is jobb, mert nincs benne a sok felesleges illatanyag meg vegyszer.

Viszont ha mindenképpen illatos mosást akarsz, akkor rakhatsz a mosószódához tetszés szerint egy pár csepp illóolajat, és attól jó illatos lesz, ráadásul saját magad választhatod az illatot.

Én lehet hogy kipróbálom, ha egyszer elszánom magam, hogy beszerezzem a mosószódát és rájöjjek, hogy kell vele mosni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok hétvégénKép Képzeljétek, az utolsó hetemet kezdtem a melóhelyen.
Köszi mindenkinek a tanácsokat mellszívó és sterilizáló-kérdésben! Pénteken voltunk egy babaszobás lánynál, neki tavaly ősszel született a kisfia, és az egész ruhakollekciót eladja. Vettünk egy óriási szatyor ruhát 8 ezer forintért, és tényleg nagyon szépeket. vettem tőle többek között egy overallt 1800 FT-ért, újan ezeket nem lehet megfizetni.

Árinfo: képzeljétek, ma voltam az Elefániban, (Kálvin térnél, Ruhagaléria során)beszerezni hiányzó dolgokat,és 150/db-ért lehet textilpelust venni!!Nekem csak 10 db volt, így vettem még 10-et.Ez a legjobb ár, amit eddig láttam.. Vettem Chicco fertőtlenítő folyadékot is, 1190-ért.

Lassabn vége a munkaidőnek, ez a hét zűrös lesz, sok az elintéznivalóm, amíg még dolgozom.

Benianyu

én is szédültem hétvégén. Elég szörnyű. Mindig tök megijedek, én sosem voltam ilyen "mindjárt elájulok" típus, így nem túl jól vieselem a dolgokat.

Sziasztok

Luc
30
lucretia

Luc, már jobban vagy te is? Nekem elmúlt a szédülés. Remélem, nem jön vissza.
Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza.
Most jöttem meg a városi körutamrólKép
Viszont!
Ma kétszer is jártam az újpest központban!
Másodszorra bementem az áruházba (újpesti áruház).
Szoktak olcsón lenni cuccok.
Éééés, mit találtam???
Szoptatós melltartót fehérben és rózsaszínben, pamutból. A cimke szerint 790!!!!FT, de a pénztárnál még ebből is lejött kedvezmény 10% és 711Ft-ot kellett fizetnem 1db-ért! Na ná, hogy kettőt vettemKép
Egyet felpróbáltam 85/B-t az elég kicsi volt.
Vettem 1db 90/B és 1db 95/B-t.
Remélem jók lesznek. De lehet, hogy C-s kellett volna. ÁÁ, mind1, mert olcsó volt. Még jó, hogy kunyeráltam lóvétKép
Vettem még egy sima fehér bugyit, az is pamut és az árengedménnyel 261Ft volt (kell majd még egy).
Ezzel nincs végeKép Vettem 1db hálóinget (így van már 2db) 1161Ft-ért. Szóval összesen 2db szopis melltartó, 1db hálóing, 1db bugyi volt 2844Ft.
Nem semmiKép Most tök Boldog vagyok!

Bocsánat, hogy itt ömlengek, de végre valami jót is szeretnék megosztani veletekKép
Nem mindig azt, hogy itt fáj, ott fáj.
De azért ma fájdogál a pocim a sok menéstőlKép
Mindjárt visszaolvasok!

Puszi!
Angelani
31+4

Kép
angelani

Sziasztok!

Alváshoz: Gergő kb. 6-7 hetes koráig a mózeskosárban aludt, velünk egy szobában, utána nem fért bele. Aztán áttettem a kiságyba, és szerencsére simán ment, sőt szinte attól kezdve átaludta az éjszakát. Nekünk ez bevált. Nem vagyok az együttalvás híve, mert nehéz később pl. fél éves kor után leszoktatni róla. De van akit nem zavar, ha több éves koráig velük alszik a gyerkőc.

A mosható nadrágpelus meg elég drága, mosószerrel, árammal együtt nem jársz jobban, mint a papírral+ a munka. Igaz, vmivel környezetbarátabb.

De jó, mindenki Szlovéniába megy! Mi is szerettünk volna, mert ott voltunk nászúton is, de Gergőt nem tudtuk rábízni senkire, neki meg talán még korai az ilyen hosszú út.

Zsóf
27+4

Kép
Kép
göndörzsóf

Lányok!

Jó sok üzi vanKép
Most meg mehetek le a körzetihezKép
Talán este még be tudok nézni.

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok Kép
Rucik és pocik kimondhatatlanul csinosak Kép
Jaj lányok, olyan elegem van a nagymama jelöltekből, hogy el sem tudom mondani Kép már kezdődnek a sértődések, hihetetlenek. Nem is kérdezik, hogy én mit szeretnék, csak kész tények elé állítanak.. már veszekednem kell, hogy időben leállítsam őket. Megőrülök Kép és tudom, hogy ez még csak a kezdet...
HOlnap megyek dokibához 36. hetet kezdtem mával, szorítsatok, hogy minden rendben legyen Kép habár miért is ne lenne.
Angelani,
nem semmi ahogy vásárolsz Kép Gratula!!

Szereztem némi infót arról is, hogy mi kell a kórházba. Azt hiszem most hétvégén lesz a nagy összepakolás. Egyelőre nem érzem azt, hogy szülni akarnék Kép Kedves Anyukák, első babánál éreztétek a szülés közeledését?? Állítják, hogy a kismamák a szülés előtt egy jó 2 héttel, mint az őrültek pakolásznak otthon, mosogatnak, hogy ne maradjon mosatlan, nem mintha az 5 nap alatt, míg a kórházban vannak nem teremne Kép na mind1...
MOst hétvégén lerakjuk a szőnyeget a szobában, megjött a kiságyunk+pelenkázónk Kép végre, végül is csak 4 hónapot kellett rá várni Kép
kókuszmatrac most csak 6990ft a kikában, láttátok?
Na, már megint sok a mondanivalóm Kép bocsi, majd később még írok, később kb. 2 perc múlva Kép
puszi Nektek
hogy bírjátok ezt az időt??
szmercsa
36+1
szmercsa

szeretnék helyesbíteni:
36+0
bocsi Kép
szmercsa

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, csak bejelentkeztem, hogy megvagyunk. Kép

Nyúlné,