Sziasztok!
Kismama
Ügyik vagytok a vásárlással.Merre van Fehérváron ez a bolt?Ha megyek arra legközelebb,bekukkantok,mert azért 12 000-t spróolni,az már vmi
!!!
Szt jó helyen jártál,csak néha leülnek a csajok,de ha jól láttam,most éppen felpörgették
.Attól még jelentkezz be nyugodtan ám
.Majd ha jön az ősz,akkor fog csak prörgni igazán
.
Kókuszmatrac:mi sima 10 centis szivacsott vettünk anno a kiságyba,pont jó kemény,most is az van Bulcsúnak a nagyágyában és még nekem is jó
.Amikor kicsi volt,varrtam rá huzatot,most csak simán lepedővel van leterítve.Igazság szt én sajnáltam a pénzt a kókuszmatracra,amikor ez is uolyan jó...
Csak nem a Gábor név mellett döntöttetek?
Merre laktok egyébként Veszprémben?
Nem tudom,felfedezted-e már,de a Virágh Bendek utcánál levő angol turiban nagyon szép,(szt nem ) használt bébiruhák vannak
,nagyon jó áron...Ha már voltál ott,akkor tudod,miről beszélek
!
Mellszívó:ugyan nekem is van és használtam is,de csak addig,amíg rá nem jöttem,hogyan kell kézzel fejni
.Sokkla kíméletesebb és többet,jobban ki lehet fejni!Szt majd próbálkozz(persze ne azonnal,mert jobb dolgod is lesz),mert megéri.Pl. tök jó volt,amikor már evett Bulcsú főzelékeket,akkor nem kellett külön koszolnom ezzel,hanem csak zsupsz,bele a főzi közvetlen cicből és friss tejjel volt higitva
.Nem kell kifőzni utána,pepecselni vele..Azért elárulom,elég sokáig tartott,mire rájöttem,hogyan kell
.De már megy profin
...vagy majd meglátjuk....Ha együtt szülünk,megmutatom
!
Mea
Csak annyi belekotty
,én balatoni vagyok,anno fürödtem az első gyerekemmel(most csak azért nem,mert még nem volt olyan jóidő
),semmi bajom nem lett(pedig én fogákony vagyok mindenre).Az biztos,hogy ha minden rendben van odabent,akkor ez nem okozhat gondot,de fürdés után cserélni kell a fürdőrucit(mondjuk az amúgy sem árt).A másik,amiért szt biztonságos,mert a természetes vizekben mindeig kevesebb a kórokozó,hiszen van öntisztulása.Sokkal veszélyesebbek ilyen szempontból a medencés strandok...És most szuper a vízminőség is,főleg ennyi eső után
!Jó pancsolást!
Pussz,Anyapoc