<font color="0077aa">Sziasztok!
Visszajöttem az allergológustól. No bogyó ezentúl - helyette homeopátiás orrspray. Csak ezt szabad használni, semmi mást - még más orrsprayt sem gyártanak, amit kismamák is használhatnak. Mondhatni kong a piac.
Kata,
szupi a gólya - főleg a naplementés. Bár az a gólya sem utolsó, amelyiknek takony lóg az orrából...vagy talán mégis csak sikló lenne?
(bocsika a naturalizmusért) Mellesleg tegnap nosztalgiáztunk a Párommal a 2 hónapos esküvőnk emlékén a Vajdahunyad várban és röhej, de TÖVESTÜL vannak kigyomlálva a januári gazok és helyette füvesítettek. No more sex in the bushes...
Skandalum!!!
Maminti,
igen, az Általad említett kajákról sejtettem, hogy nem lehet enni. Márciusban (a kandida diéta miatt) már 1x megéltem egy sokkot, hogy mennyi mindent nem szabad enni, most még annyit sem. Előre az anorexiáért!!!
Kamilla,
nem érzed a PÉ-t? Azt hittem, hogy csak én rívok ki ebből a topikból. Ugyanis én soha az életben egyszer sem éreztem, hogy mikor és melyik petefészkemben "érik a szőlő". De látod a példámon, hogy ez nem jelent semmit...szerencsére.
Emese,
májkrémet sem???? Brühühühűűű. De miért? Az is nyers húsnak számít? A tojást, penészes sajtot amúgy sem ehetek a candida megelőzése miatt. Meg eszembe jutott, hogy sót is alig lehet, mert bevizesedik tőle az ember leánya.
Nálunk sem lehet kiszámolni, hogy milyen nemű lehet a kis magocska. Mi a 12., 14., 15., 16., 18. cn-on próbálkoztunk. S mivel a 16. napon volt a PÉ, a fene se tudja, hogy egy régi, vagy egy "friss" halacskának sikerült a közelbe férkőznie.
Te mikor mész dokihoz? Mikor érdemes? Sokan azt írják, hogy a 6-7 hét előtt fölösleges, de én nem bírom ki addig. Már csak azért sem, mert mi van, ha elkezdek kicsit vérezgetni vagy ilyesmi. Te fogsz szedni Elevitet?
Lola</font>