Új privát üzeneted érkezett!

Lolita!
Ez a zebra-gólya nagyon jó! KépKépKépKépKépKép

Egyébként nagyon keringtek múlt héten a házunk felett... KépKépKép Remélem holnap én is 2 csíkos tesztet tudok mutatni. Most egy kicsit csillapodott az eső, Vikit letettem aludni, Martin vár a gépre, úgyhogy ha befejeztem az olvsgatást, írást, akkor v.sz. elugrok gyorsan egy tesztért, hogy legyen mit mutatnom reggel... KépKép

moni

Ja, Nicika!
Akartam már én is írni neked, hogy úgy látom most hallotta meg a zebracsorda a hívó szavad!!! Kép

moni

<font color="0077aa">Zafír,
köszönöm a drukkot! A tesztekkel kapcsolatban direkt ügyeltem arra, hogy különféle márkákat használjak - a 3 db kék az Lily, a zöld az Babymark, a nagy fehér meg Pregimax. Neked mikor volt a peteérés? Látod, nekem már a 28. napon kimutatta a legfölső kék teszt!!! Lányok, tesztelésre fel!!!

Bogi,
tudom, hogy az édesítőszerek egészségtelenek, de nincs más választásom. Ha cukrot eszem, visszajön a gomba... Én 4 éven át szenvedtem tőle úgy, hogy idén januártól márciusig már 3 hetente jött újra elő. Az orvosok a kezüket széttárták és ennyi. Kaptam mindenféle kúpot, kenőcsöt, gyógyszert, de semmi nem használt, szedtem én is a diéta alatt grapefruit cseppet is. Jó keserű... Jó hallani, hogy Neked is elmúlt. Ismerek olyan lányt, aki 15 éve szenved tőle még mindig...

Vica,
a Páromnak elmondtam még múlt hét szerdán. este, amikor hazaért a munkából (éjfél körül) leültem mellé az ágy szélére, mélyen a szemébe néztem...tiszta csöpögés, ölelés, örömködés. A szülőknek nem mondjuk el legalább augusztusig, mert sok pofáraesést hallottam a 10. hétig. Nagyon könnyen elmehet a baba bármikor és nem akarom, hogy körbesajnáljanak és ez legyen a téma hónapokig...

Kata,
köszike a megelőlegezett bizalmat a zebrára - gólya nincs? Kép Aranyos vagy.

Emese,
mikor volt a PÉ-d? Nekem jún. 24-én, azaz Szent Iván éjjelén - milyen romantikus. Az azt jelenti, hogy jövő március 16. körül érkezhet a gólyahír. Nálad?</font>
lolita

Lola,
Ezek aztán nem kifejezetten halvány csíkok!!! Kép Talán felülről a 2.-at halványnak mondanám, de a többi: ERÕS, EGÉSZSÉGES KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Móni!

Kérlek akkor is fotózd már le a tesztet, ha "szemmegerőltetően"(Lola) halvány is a csik!
Még sosem láttam ilyet. Nekem mindig totál negatívak.

Úgy dörög nálunk az ég, hogy majd össze...om magam. Itt még csak most kezdődik az eső. Felétek nagyon durva volt?

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0077aa">Vica,
naggggggyon durva, amit a kóláról írtatok!!! (Francba, pont most hétvégén ittam...) Ez döbbenet. Az időrend fentről lefelé van - ahogy erősödnek a bal oldali csíkok...Kép

Betti,
szívesen átruháznám az egyik tesztet RÁd, ha ez ilyen könnyű lenne. A jószándék és a drukk megvan bennem, hidd el.

Lányok,
tudnátok írni nekem bármit, amit ezentúl nem szabad ennem, tennem? Azt tudom, hogy nyers húst és tojást nem szabad érinteni, sem enni, meg ezek szerint kólát sem. És még????</font>
lolita

<font color="0077aa">Kata,
igen, a fentről a második az a 28. napi, legelső teszt volt. A többi csík ilyen mértékű kollekciónál már erősen "börtön-feelinget" idéz. Kép</font>
lolita

Móni!

Drukkolok nagyon!!! Kép

Betti
betti73

Köszi Lolita! Kép Remélem, hogy 3 hét múlva már én is hasonlót produkálok! Azért tényleg jó látni két csíkos tesztet!!!

Betti
betti73

<font color="0077aa">Jaj lányok, eszembe jutott valami!!! Rájöttem a csütörtöki londoni robbantások számmisztikai kulcsára. Tök büszke vagyok magamra. Talán hívnom kéne a médiát!!! Szóval arról van szó, hogy talán tudjátok, az amerikai terrortámadásnak is volt számmisztikai háttere - szept. 11 = 9/11 = 911 az amerikai segélyhívó szám. Nos a londoninak is volt!!! De erről még senki nem beszél! Ugye az angolok így írják le az aznapi dátumot: 07.07.2005. Ha az év számait összeadjuk: 2+5 = 7 azaz 007. Előtte áll két db 07., ami kimondva azt sejteti, hogy kétszer nulla-hét, az nulla-nulla-hét, vagyis a világhíres James Bond, az angol királynő személyes ügynöke!!! Ennél "angolabb" dátumot ki sem lehetne találni...

Na, mit szóltok?</font>
lolita

Találtam egy gólyát, de elég kis béna:

Kép

De keresek még! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mi van a kólával? Erről lemaradtam. Mostanában olyan ritkán tudok jönni, hogy teljesen kimaradok mindenből.

Kép

Kép
kamilla306

Szasztok!Annyit irtatok a hétvégén ,hogy alig birtam a fejleményeket követni!
MSE, Lola gratula!!!Kép
Az én höm szorakozik velem 2 napja lement 36.5-re,utánna 36.7,ma reggel megint 36.5(16.nap).Valoszinü ,hogy ma vagy holnap lesz pém.
Sziasztok !Puszika
Vendég

<font color="0077aa">Kata,
édi a gólya, bár én még nem láttam barna tollú, strucc lábú gólyát...Kép Ráadásul pléd lenne a szárnyán? Akkor hogy' repül????? Na jó, csak szívatlak, tündér vagy!!! Kép

Most elrohanok az allergológiára, mert nem szedhetem tovább a gyógyszeremet a kis Mazsola miatt, így megkérdezem, hogy van-e valami homeopátiás bogyó, vagy egyszerűen csak haldokolnom kell októberig...

Este még gyüvök</font>
lolita

Egy jobb:
Kép
kata1977
Hatvan

Na ez már szebb gólya!!!!
Vendég

Nicika!

Hol van az a babás topic, ahova átigazoltál? Nem találom sehol.

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!

Tényleg veszélyes a kóla nagyon! Tömény méreg!

Nekem is ingadozik a hőm! Le-föl mászkál, pedig csak a 10. napon vagyok! Még nem értek hozzá! Kép

Betti
betti73

Kata!
Nagyon jók a gólyás képek! Lecseréled a zebrát?Kép

Lola!
Úgy hallottam, nem szabad lágy sajtot sem enni, mert azokban is lehet baktérium, és semmilyen szénsavasat, mert az pusztítja a vörös vérsejtet. Ja, és nem szabad túlzásba vinni a mogyorót meg ilyeneket, mert allergia alakulhat ki a babában. És rémlik valami az aprómagvas gyümölcsökröl is, de az nem biztos...
Hm, lássuk csak, egyáltalán szabad enned?Kép

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!
Nicika új topikja a fömenüböl: Babanet társalgó - Gyermekek/magzatok kor szerint - 2006. tavaszi babák.

Kép
Kép
maminti81

Meg találtam ilyen 'normális' gólya-képeket is:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Lola!

Én meg azt hallottam, hogy kerülni kell a macskákat is, mert esetleg hordozhatnak valamilyen fertőzést.

Betti
betti73

Köszi. Én a várandósok között kerestem.
Egyébként szépen kúszok felfelé a táblán. Sajna a hőm még nem akar felfelé kúszni, pedig akkor már lehetne drukkolni. Egyelőre semmi jelét nem látom még annak se, hogy lett volna peteérésem. Most vagyok 14 cn-en, de mindig rövidebbek a ciklusaim úgyhogy elvileg már kellett volna, hogy legyen.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Én is a 14. napon vagyok. Tök jó lenne egyszerre szülni nem?Kép
Amúgy a kóláról én írtam 13.28-kor. Olvasd el, érdemes...

Kata!

Nem semmi vagy. Mit meg nem teszel a gólyképekértKépKépKép
Ügyi vagy! Nagyon tetszenek, remélem 3 hét múlva nekem is ott virít majd egy.
Most olyan biztos vagyok magamban, hogy sikerül.Kép
Olyan szerelmesek vagyunk a férjemmel, hogy ebből nem lehet más csak egy (vagy két) tündéri szerelem-baba.KépKépKép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Ezek szerint szeretnél ikreket? KépKépKép

Kata!
Gólya képek szuperek!

Maradtam a bevállt Gábriel tesztnél, Vikinél bejött, pé-től számítva a 7. napon halvány csíkot mutatott már. Pozitívat kértem a gyógyszertárban! Kép Azt mondta a kis hölgy, hogy kívánja, hogy oylan legyen, amilyet szeretnék. KépJa és mondta, hogy a nap bármely szakában megcsinálható, de azért én maradok a holnap reggelnél... KépKép

moni

Na akkor ma este ti is nyomjátok ezerrel? Bocs, ez egy kicsit közönséges volt. Remélem, hogy akkor hóvégén együtt igazolunk át a tavaszi babás topicba. Megyek elolvasom a kólás sztorit. Még mielőtt tudnám miről van szó, elmondom, hogy én azt hallottam, hogy a hideg kóla éhgyomorra jó a hányinger ellen.

Kép

Kép
kamilla306

Nagyon jó dolgok történnek itt!
Még Móni aztán 3 zebra is lesz!!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Na, legalább a kóla is jó valamire!Kép

Kép
Kép
maminti81

Lola!
Igen a macskákat, ürülékeiket (bocsi) kerülni kell, mert fertőzést okozhat. Aki kiskorában 'macskázott' sokszor, úgy értem vele élt, játszott, az valószínű túlesett ezen a fertőzésen, talán tünetmentesen. Azt hiszem toxoplazmózis a neve a betegségnek. Aki nem volt még kapcsolatban gondolom több ideig macskával, annak várandósság idején kerülni kell, mert fertőzést kaphat, és a magzatnak sem jó, sőt!
Bogi
dbogica

Zsuzska!
lehet, hogy 4 mert Zafír is tesztel! KépKépKépKép

moni

Móni!

Hát nem volnék ellene, ha elsőre iker babáim lennének, bár sok rossz dolgot lehet hallani, hogy nagy a vetélés és a koraszülés veszélye, meg nagyon megterhelő, de ez engem nem érdekel.
Hát igen, jó lenne átigazolni a másik topikba minél hamarabb.
Tudod, mit? Fogjunk össze és kapjunk el egy zabrát ebből a csordából!
na, mit szólsz?
Az akciókról annyit, hogy szex közben nem gondolok iyesmire, vagy ha eszembe jut, gyorsan elterelem a figyelmemet(nem nehéz) és ha utána eszembe is jut, nem fogalakozok vele.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bocsi!
A Hát igen kezdetű mondattól már kamillának írtam
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Tegnap talaltam ratok, nem tudom hogy jo helyre irok-e, de azert gondolom valaki tud tajekoztatast adni, olyan tapasztaltnak tuntok...Kép))
35 eves leszek augusztusban, van ket egeszseges kisfiam. 5 eve szedek fogamzasgatlot es most ujra babara vagyunk. Szabad -e rogton a fog.gatlo abbahagyasa utan teherbe esni es ha ez megtortenik lehet-e valami gond?
lina24

Szia Lina24!

Általában 3 hónapot szoktak javasolni! Mi 6 hónapot vártunk és csak utána kezdtünk bele! Azt hiszem, hogy gyógyszertől is függ!

Sziasztok Lányok! Lelépek, megyek dokihoz!

Betti
betti73

Akciódús estét kívánok mindenkinek! Kép
Betti

Betti
betti73

Hát Vicus, az a baj, hogy én még szex közben is arra gondolok, hogy hogy futnak versenyt a kiskatonák. Nem tudok elvonatkoztatni és ez már kezd engem is idegesíteni. Hátmég a páromat!

Oké fogjunk össze. RESZKESSETEK ZEBRÁK!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Koszi Betti!
lina24

Lina!
Üdv.
Vannak nőgyógyászok, akik pedig nem hagyatnak ki egy hónapot sem. A babának nem valószínű, hogy bármi baja lenne, max nem esel teherbe az elején. Bár ki tudja. Unokatesóm 12 évig szedte folyamatosan, majd az elhagyás után rögtön terhes lett, 28 hetes, és nem úgy fest, mintha baja lenne a bébinek.
Egyébként ha gyors választ vársz nőgyógyásztól javaslom a www.scheringclub.hu -t, ahol emilben kérdezhetsz, vagy chaten, akár ma este is. Emilben 1-2 napon belűl válaszolnak.
Sok sikert!
potter_76

Halihó újra!

Lolita
Gratulálok ezekhez a gyönyörű csíkokhoz Kép A Szentivánéji peteérés tényleg szuper. Sajna én nem tudom, hogy nekem mikor volt, mrt nem hőzök, de pont ma néztem a naptáramat és a 14. és 16. cn.-on volt akció. Most azt számolgattam, hogy fiú lesz-e vagy lány? A lányomat a 15.-en hoztuk össze. Tehát, ha a 14. cn-ből lett a baó, akkor lány, ha a 16.-ból, akkor talán fiú? Magyarul semmire nem jutottam...
És a terhes-es könyveimet is kezdem előbányászni, pont kaja ügyileg. Egyenlőre ott tartok, hogy nyers vagy félignyers tojci, husi tilos. Majonéz is, mert abban is nyers tojci van. Penészes és lágy sajtok tilos, májkrém és máj tilos. De lehet, hogy ezt inkább priviben kéne megbeszélnünk?

Bogi
Igen a macskás betegség a toxoplazmózis, amit a cicák ürülékével való érintkezés során lehet megkapni, ha még vki nem esett át rajta. Az az érdekes, hogy amikor gyerek voltam, sok macsekkal érintkeztem és az előző terhességem során kértem ilyen toxo..vizsgálatot (mert alanyi jogon nem jár ám) és azt mutatta ki, hogy nekem még nem volt. Szóval a macskás gyerekkor sem garancia.

Vica
Köszi a kólás infókat, én is hallottam ezt-azt. A Spektrumon van egy Mítoszrombolók c. műsor, ahol ezeknek a rémségeknek utána jártak és a fele sem igaz, de azért az tény, hogy nem egészséges. Nem is iszom gyakran.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lina!
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy ha a gyógyiszedés abbahagyása után szépen megjön 28 napra (vagy kinek mi volt a megszokott a gyogyi előtt)akkor lehet próbálkozni. Szerintem úgy van ez, hogy amíg baja lehetne tőle a babának, tehát hat a gyógyszer, addig nem esel teherbe. Lehet, hogy nekem is ez volt a baj. Már 10 hónapja nem védekezünk.

Kamilla!
Igen, nekem is sokszor volt így hogy szinte éreztem, ahogy meglepik a petesejtet a kiskatonák, meg ahogy megfogan, meg ilyenek. De amint látod, nekem ezt az eredményt hozta, hogy baba sehol. Pedig a 10 hónapból 8-ban percre pontosan ki volt számolva, hogy mikor kell akciózni és mégse... Lehet hogy ez volt a baj.
Na de majd mi megmutatjuk, hogy kell "gyereket csinálni"!KépKépKépKépKép Igaz?
Egyébként nekem most olyan "taktikám" van, hogy NAGYON-NAGYON SZERELMES VAGYOK!
(Remélem bejön)
Na jók legyetek, repülök haza a szerelmetes uramhoz.
Holnap reggel jövök!

Puszi:

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szóval akkor lányok! Mihamarabb mindenkit szeretnék a Tavaszi babások topicban látni! Ez parancs! Kép

KépKép
nicika

Hogy őszinte legyek nem sokat szeretnek itt időzni tiprodva hogy most mi is van, de nagyon örülök hogy rátok találtam végre

katyerina

Helló csajok!!!

Hát nem semmi amit ma produkáltatok, de annyira pozitív volt minden, hogy már én sem szomorkodom!!!

Lola annyira, de annyira örülök Nektek!!! NAgyom megérdemeltétek már!! GRATULÁLOK!! Ráadásul SZentIván éjjelén!!! Jöjjön is az a zebra, mondjuk márc 22-én és akkor a névnapomon születik,. Na jó ha előbb akar kibújni nem bánom, csak legyetek nagyon boldogok!!!
ÉN olyan buta vagyok, de mi az az interruptusz??
most hirtelen el kell mennem, de még majd folytatom!

Kép
Kép
beuka

<font color="0077aa">Sziasztok!

Visszajöttem az allergológustól. No bogyó ezentúl - helyette homeopátiás orrspray. Csak ezt szabad használni, semmi mást - még más orrsprayt sem gyártanak, amit kismamák is használhatnak. Mondhatni kong a piac.

Kata,
szupi a gólya - főleg a naplementés. Bár az a gólya sem utolsó, amelyiknek takony lóg az orrából...vagy talán mégis csak sikló lenne? Kép (bocsika a naturalizmusért) Mellesleg tegnap nosztalgiáztunk a Párommal a 2 hónapos esküvőnk emlékén a Vajdahunyad várban és röhej, de TÖVESTÜL vannak kigyomlálva a januári gazok és helyette füvesítettek. No more sex in the bushes...Kép Skandalum!!!

Maminti,
igen, az Általad említett kajákról sejtettem, hogy nem lehet enni. Márciusban (a kandida diéta miatt) már 1x megéltem egy sokkot, hogy mennyi mindent nem szabad enni, most még annyit sem. Előre az anorexiáért!!!

Kamilla,
nem érzed a PÉ-t? Azt hittem, hogy csak én rívok ki ebből a topikból. Ugyanis én soha az életben egyszer sem éreztem, hogy mikor és melyik petefészkemben "érik a szőlő". De látod a példámon, hogy ez nem jelent semmit...szerencsére.

Emese,
májkrémet sem???? Brühühühűűű. De miért? Az is nyers húsnak számít? A tojást, penészes sajtot amúgy sem ehetek a candida megelőzése miatt. Meg eszembe jutott, hogy sót is alig lehet, mert bevizesedik tőle az ember leánya.

Nálunk sem lehet kiszámolni, hogy milyen nemű lehet a kis magocska. Mi a 12., 14., 15., 16., 18. cn-on próbálkoztunk. S mivel a 16. napon volt a PÉ, a fene se tudja, hogy egy régi, vagy egy "friss" halacskának sikerült a közelbe férkőznie.

Te mikor mész dokihoz? Mikor érdemes? Sokan azt írják, hogy a 6-7 hét előtt fölösleges, de én nem bírom ki addig. Már csak azért sem, mert mi van, ha elkezdek kicsit vérezgetni vagy ilyesmi. Te fogsz szedni Elevitet?

Lola</font>
lolita

<font color="0077aa">Beuka,
önzetlen tündér vagy és köszönöm a jókívánságot!!! Igyekszem majd a Juniort (Párom csak így hívja) visszaszippantani márc. 22-ig. Kép

Én is kívánom Neked teljesen őszintén, hogy 4 hét múlva csatlakozz hozzánk és akkor Te is tavaszi babás leszel.

Interruptus: megszakításos módszer (=a pasi a vége előtt kihúzza...)

Lányok,
mellesleg ismertek Halak jegyű embereket? Én egyet sem...Milyenek ők úgy jellemileg? Van köztetek?</font>
lolita

A párom halak! Nagyon jó szívű, feledékeny, laza, vicces, okos, de nem jó a logikai érzéke. Elméletileg a halak emberek imádják a vizet! Főleg a babyk! Kisbabaként sírós és hisztis volt! Mindig harapta a kezét. És úgy hisztizett hogy utána a földre dobta magát, de előtte persze hozott egy párnát! Kép

KépKép
nicika

Ja és én kérdeztem a védőnöt az étkezési szokásokról! Azt mondta hogy igazából semmi sincs tiltva! Azt mondta hogyha valamit megkívánok azt ne vonjam meg magamtól! Szóval én eszek kenőmájast is, tükörtöjást is (a lényeg hogy tudd, honnan származik a tojás, a legjobb a házi tojás!), dinnyét is, persze a lágy sajtokat, penészes sajtokat én is hanyagolom, no meg a nyers húsból készült tatár bifszteket sem lehet! Bár én azt eddig sem szerettem! A védőnő szerint egy pohár pezsgő vagy bor sem árt! Sőt, szerintem az hülyeség hogy ne igyál szénsavast! Nincs abban semmi rossz, sőt a rosszullétet is enyhítí ha éhgyomorra iszod! Majd ha még eszembe jut valami leírom!
Ami még fontos:
ne végezz ülőfürdőt
a szexet csak óvatosan, ha vérzés van akkor egyáltalán nem szabad
nem szabad nyújtózkodni, magasan lévő dolgokat levenni
nagy súlyt emelni
a kapálást sem most kell elkezdeni
bicajozni is nyugodtan lehet, meg strandolni is, bár ezzel azért érdemes megvárni a 12. hetet! És akkor is csak akkor szabad ha zárt a méhszáj!
Ja és nem szabad a hüvelyben nyúlkálni! Szintén a fertőzésveszély miatt!
Nem árt a tisztasági betét a megnövekedett folyás miatt!
Ja és a dokik javasolják az intim szappanokat! Pl. Laktacyd

KépKép
nicika

<font color="0077aa">Köszi Nicika,
látom, isteni évek várnak rám...KépKép</font>
lolita

<font color="0077aa">Nicika,
köszi a többi infót is! Te hányadik héten mentél orvoshoz? Mikor csinálták az első UH-t? Én mindenkitől azt hallottam, hogy a 6-7 hét előtt ne menjünk, mert akkor még nem látszódhat semmi és csak idegeskedés lesz a dologból. ERre látom, hogy a 2006. tavaszi babások közt valakinek már az 5+4-en UH van felrakva.

Lola</font>
lolita

Igen! Az én első UH képem 5+4 hetesen volt! És akkor kezdett verni a szíve. 6+0 hetes UH-on már ritmikus volt a szívverése! Szóval szerintem nyugodtan menj el a 6. héten. Korábban viszont tényleg nem érdemes! Én egyébként azért mentem ilyen korán mert 5+4 hetesen véreztem!

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?