Új privát üzeneted érkezett!

Hajni
Olyan jók az üvegtéglák, én is szerettem volna a lakásunkba, de vhogy nem tudtuk sehova bepasszintani.

Vica
Az előbb elfelejtettem, köszi a színkódot Kép

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Zafír!

Egyszerre vagyunk itt? Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lányok mi van ma itt? Kép Emese nagy gratula Neked is, ez egészen fantasztikus!!! Szerencse, hogy nincs otthon tesztem, most már nehezen bírnám tűrtöztetni magam, hátha nekem is jut a zebraesőből!! KépKép

Kép
Kép
zafír

A One Step-et tudom ajánlani, látod, az pozitív eredményt mutat Kép Megy a hatalmas drukk a zebrához, olyan jó lenne ennyien egyszerre szülni KépKépKép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lola, én is akartam gratula, csak annyi minden kavarog a fejemben hogy a legfontosabbat kihagytam Kép.

Emese, neked is. Olyan jó látni a zebrás tesztképeket Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Már csak azt mondjátok meg, hogy hogy tudom látni a friss üziket úgy, hogy ne kelljen folyton ki-be lépkednem?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Emese, oké one stepet fogok venni, ha a szükség úgy hozza ..KépFogsz tovább szoptatni? Mit szólt a párod?

Lola Te milyen tesztet használtál?

Hajni nem akarok undok tanáros lenni, de remélem lvonod a tanulságot Lola hasonló meggyőződéséből.. Kép
Amúgy azért képen is szépen mutatatnak az üvegtéglák a kidudliban, (És a szókicsem is gyarapodott. Kép)én tök megértem, hogy meghatódtál. Én ma csak két polcot pakoltam át, s még arra is olyan jó nézni..Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Egyenlőre úgy tervezem, hogy szoptatom babómat, amíg csak lehet (amíg van tej vagy a doki nem mondd mást). Nem szeretném, ha Szonjám kárára menne a tesó. Férjem iszonyat boldog, majd' kiugrik a bőréből (asszem Õ egy kicsit jobban akarta a tesót, mint én)

Mennem kell, mert nyűgi van a köbön...

Jó éjt Mindenkinek

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Emese, ha jobb egérgombbal kattintasz az üzikre, akkor ott van frissítés, alulról a második. Azzal nem lép ki, az adott oldalt frissíti.

Zafír, próbálom levonni az okosságokat, remélem be is tudom tartani. Különben ma a telken amikor eszembe jutott mindig mondogattam a bűvös szavakat Kép. Vica ez neked is szól.

Örülök, hogy nektek is tetszik a kidudli, ezek szerint nem vagyok annyira őrült Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na, én is mentem tenti, jócccakát mindenkinek.

Remélem tudok jönni honap este is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

HÚ! Micsoda zebraeső!!!! Ez igen! Érdemes volt jönnöm iylen későn!!! Megmutattam az orvosomnak a görbém, és azt mondta elsőre, hogy kismama vagyok... Szerinte ne teszteljek pénteknél korábban, de én a zebrások hatására nem bírok tovább várni, és holnap veszek egy tezstet, kedden megcsinálom!!!

Gratula! MSE!

Gratula! Lola!

Kabalából, csak reggel tezsem fel a görbém!

Zafír!
Remélem mi is együtt újságolhatjuk a jó hírt! Hátha nekünk is bejön. Kép

moni

Hajni!
tetszenek az üvegtéglák! Nekünk az előző lakásunkban volt a wc és fürdő között.
A mostaniban majd csak lesz, ha elkészül a konyhaszekréynem másik fele, és a kamrát ki tudom oda költöztetni, és a kamrából dolgozó lesz. Kibontjuk az ajtót és a fal egy részét, és ahova a bejárati ajtó nyílik ott üvegtéglafal elsz. Mjad csinálok róla, iylen volt, iylen lett képet.Szerintem október, novembernél előbb nem lesz belőle semmi, mert aug. végére, szept. elejére elsz meg a konyhabútor. Már meg lenne, de múlt hónapban jött ki a garázsunkra az illeték, ami 10%!!!! Elvitte a konyhabútorra szánt pénzt.

moni

Sziasztok!
Lola! Nekem is volt Candidám és kb. 4 és fél hónapig Candida diétáztam, grapefruit cseppet szedtem meg gyógynövényes kapszulát a hüvelyi candidára. Szerintem az édesítők nem egészségesek.
Kitartás a diétához! Meg lehet csinálni!Én mondom. Nekem sikerült normális értékek közé visszaszorítani a candidát.
Bogi
dbogica

Jó reggelt!

Móni, szép lehet belül a házban is az üvegtégla. Nekem is eszembe jutott, de sajna anyagi okokból el kellett vetnünk az ötletet. Legszívesebben az egész házat abból építettem volna Kép.

El ne felejtsd a képeket, úgy szeretem az átalakításokat. Annyira másképp tud kinézni ugyanaz Kép.

Én meg megyek dolgozó, bár elég ingerült leszek, nem sokat aludtam az éjszaka. Görcsölt a pici pocak, ráadásul este dinnyét ettünk, úgyhogy képzelhetitek Kép.
Ja, és lement végre a hőm 36,5-re. Remélem ez a hónap végre normális lesz hőügyileg Kép.

Kép

Kép
vkhajni

jó reggelt Mindenkinek!

Mocsoda sokat írtatok!
És sok jó hír is volt benne!
MSE, Lola gratula!!KépKép
Lara, még semmi sincs veszve.Mi is Ho-ba megyünk, sőt tavaly is ott voltunk!
Beuka, sajnálom!Én is ezen gondolkodom egyfolytában mi lesz ha nem lehet...de nekem még meg sem jön normálisan?Akkor mit reméljek??

Hajni, Beuka, szép a lakásotok!!

Moni, basszus tökre elfelejtettem hogy ezen a hétvégén jöttetek??pedig olyan jó lett volna...Kép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

MSE, Lola gratulálok! És sárgulok az írigységtől! Kép Kép

Betti
betti73

Zsuzska!
nem most voltunk! Akkor nem tudtam volna írni! Majd most fogunk menni pénteken, és utána héten vas. jövünk vissza gyerekek nélkül! Nekünk most ez lesz a nyaralás, mert az arra félretett pénzből nekem vettünk autót. Kép Úgyhogy majd talizhatunk. Bár elég nehéz lesz összehozi, mert inkább de. érnék rá, mivel anyósom de.-s lesz, és Viki alvása után oda megyünk. Szombat okés lenne, de a mostani tuti nem jó, mert anyuéknál festés volt, és ránk vár a visszapakolás, rendrakás, takarítás. Tudod nekem idős szüleim vannak, az unokájuk lehetnék, 15 évet vártak rám, apu 43, anyu 36 múlt mikor születtem. Már teljesen lemondtak rólam, ráadásul anyunak előttem nőgyógyászati műtétje is volt. Ezért nem lehetett tesóm se, pedig de szerettem volna! Ezért szeretnék 4 gyerkőcöt, de örülök, hogy a férjem a 3.ba belement.

Hajni!
Teszek fel a kedvedért mostani állapoti képeket. Aztán ha majd lesz v.mi változás, akkor azt is. Gyerekszobába is lesz anyni, hogy 2 szekrényt szeretnék a mostani TV-s és polcsor helyére, de a férjem szerint zsúfi elsz a szoba. szerintem meg nem, utálom a nyitott polcot, hiába van rend, a sok ygerekcucctól olyan rendetlennek tűnik.

Ja és hozom az ígért görbém.

moni

Ja, még a görbe előtt.
Olyan hülyeséget álmodtam!! KépKép
Mértem a hőmet reggel és nem csipogott a dig. hőmérő. Ahogy a számban volt, nagy nehezen ránéztem, és 37 pár tizedig felment, aztán meg mindig visszaesett. Elkértem a szomszédunkát, az meg 40 feletti hőt mutatott, gyorsan megfogtam a homlokom tarkóm, és szó szerint hideg voltam. Elkértem az egyik barátnőmét, de az övében meg szét volt esve a higany, bár úgy is 40 feletti hőt mutatott. Õ is orvos, és mondta, ad gyorsan egy szurit a vállamba, mert nagyon magas ez a hő... Mindez nem tudom hol történt, de azt tudom, hogy nem kelltem fel, ők v.hogy ott voltak... Kép Mindenesetre mikor felébredte, jót röhögtem magamban az egészen. Ne tudjátok milyen izgalommal mértem a hőmet! KépKépKépKép

moni

Zebrás Jó reggelt Mindenkinek!

HÁT EZ FANTÖRPIKUS!
Micsoda hírek!

Annyira örülök nektek Emese és Lola!
Tökjótökjótökjó!Kép

Móni!
Mi is öcsémmel tetőtérben nőttünk fel és mondhatom nagyon jó volt. A szülők se láttak bele annyira a dolgainkba meg mi se az övékébe.Kép

Hajni!
Annyira, de annyira tetszik az üvegtégla!Kép
Főleg a középső kép tetszik, mert olyan szép tengerszínűre festi a fény. Nekünk is van a konyhában vízszintesen egy 2X6-os sor és naranycssárga. Volt hogy éjjel kint az udvaron felgyulladt a mozgásérzékelős lámpa és bevilágított rajta, én meg azt hittem ég a konyhaKépKépKép

Banya!
Én is csatlakozom a többiekhez: nagyon sajnálom ami veled történt. Ennek biztosan valamiért így kellett lennie. Lehet hogy most jót fog tenni az ügynek ha nem gondolsz annyit a babára. Szorítok hogy minden jóra forduljon!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emese

Az előbbi gratuláción kívül még akartam írni, hogy Cserkeszőlő valóban nagyon szép lett az utóbbi 8 évben. Tényleg csudajó a termálstrandja, de magában a faluban nem sok látnivaló akad. Hacsak valaki még nem járt faluban és érdeklik a házak, kertek, emberek. De ha valaki ide szándékozik jönni nyaralni, a környező településeken is érdemes szétnézni, mert sok szép látnivaló van. (arborétum, Tisza-part, Körös és holtágai, Kecskemét-csodaszép város-,és még sorolhatnám)

Lola
Hatalmas gratula!
A rokonoknak mikor mondjátok el? Párodnak hogy mondtad el? Vagy ő is nyomonkövette az eseményeket?

Na megint nem áll be a szám. Jól jártok velemKép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Moni, én már csak ezen a héten dolgozom...majd mgdumáljuk!Kép
Jól alakul a hőd!Az orvosod mit mond????

zsuzska80
Szombathely

Egy kicsi off:
Hajni kedvéért az átalakításra szánt helyiségek képei jelenlegi állapotukban. remélem senkit nem untatok

Konyha.
Itt a hűtő felőli oldalon lesz egy szekrény, a mosogatóig fog érni, sarokos elemmel lesz lezárva.
Kép

Előszoba.
Az ajtó, ahol Viki áll lesz kivéve és a fal addig, ameddig a bejárati ajtó kinyilík, a bejárati ajtó mögötti falrész kb derék magasságtól felfele üvegtégla lesz. És a kamra helyére kerül a dolgozószoba.
Kép

Szoba.
Ahol most az állólámpa van és a virág, oda könyvespolc lesz. Szombaton ha nem szakadt volna az eső felmentünk volna érte Bp.-re az Ikeába... Kép
Kép

Gyerekszoba.
Ahol a TV és a polcsor van oda egy TV-s magasszekrényt, és egy egyajtós szekrényt tervezek, ami oylan szélességű, mint a komód.
Kép

Fürdő.
Ahol a vasalódeszka, és a szártók vannak oda egy plafonig érő beépített szekrény lesz csináltatva.
Kép

Háló.
Végül, de nem utolsó sorban. Ahol most a sz.gépszekrény és a komód van oda kerül a kiságy. KépKépKép
Kép

moni

remélem nem untattam a képekkel senkit.

Zsuzska!
Utána héten mentek nyaralni??? Mert mi meg pont akkor elszünk Pápán. Mailbe megírom a mobilszámom, aztán akkor tudunk egyeztetni. Kép
Felületesen olvstad el a hétvégi termést. KépKépKépKép Azt mondta tegnap, hogy kismama vagyok. Kép Holnap tesztelek. KépKép

moni

Most olavstam vissza miket írtam az átlakításról, és helyesbítek a gyerekszobába nem oylan szélességű, hanem oylan mélységű szekrények fognak bekerülni mint az ott lévő komód.

moni

Moni!

Drukkolok nagyon neked!! Kép Nagyon klassz a lakásotok! Mi a hétvégén festettünk. Totál lerokkantam! Kép

Nekem a héten kell résen lennem akcióügyileg! Holnap reggel csinálom meg az első ovulációs tesztet! Most egy kicsit elbizonytalanodtam, illetve a babavágy és az ismeretlentől való félelem érzése kavarog bennem! Szerintetek ez normális? Szorgalmasan mérem a hőmet és várom a "csodát".

Betti
betti73

Sziasztok!

Azta, azta, aztaaaaa! Micsoda zebrás 7vége! KépKépKép

Hajni,
Látod, milyen jó a főnökösdi? Gyakorolhatod, hogy hogyan kell türelmesnek lenni! KépKép
Nagyon jól néz ki a tervrajzotok! Kép Tök jó házatok lesz! Kép Az üvegtéglákba én is szerelmes vagyok! Kép Csak költözzetek be, majd gyakran átugrom Hozzátok gyönyörködni! Kép

BAnita,
KépKépKép Nem túl jó hír... De próbálj meg arra gondolni, hogy megvan az ok, ami miatt nem jött a babótok! Szépen meggyógyítanak és aztán már semmi sem tarthatja vissza azokat a kismanókat! Kép Drukkolok, hogy minden OK legyen!

Lara,
Én azért töretlenül szorítok tovább! Kép
Nyaralás! KépKépKép

Beuka,
Kép Azért remélem, jól érezted magad a lánybúcsúban! Kép Tessék részletesen beszámolni az ottani történésekről! Kép

Emese,
Azta 2 csíkot! KépKépKép Gratu!

Móni,
Széééép a hőd! Kép

Lola, Emese,
Berakhatom nektek a zebrámat?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok csajok!

Alig bírok írni, mert megvadult az egerem...
Mennyi zebracsíkos méhecske!!! KépKépKép Lola, Szoni, szívgratula!!!!
Lola!
Jobb pozitívan tünet nélkül, mint negatívan napokig okádni! Látod, csak nézőpont kérdése. Kép
Cickafark tea??? Ijesztően hangzik...Brrr

Szerintem is rövid idő az egy év, amikor én szigorlatoztam szülészetből (3 és fél éve), akkor még 2 éve volt az ember lányának, mielőtt meddőnek nyílvánították volna. Asszem én is ennyi időt adok magamnak. 1 év gondolom azért lett, mert egyre későbbre tolódik a gyermekvállalás, és gondolom belejátszanak pénzdolgok is. És nem árt, ha rendszeresen szexelünk, ami 3-4 alkalmat jelent hetente. persze, ha vkinél nem stimmel a vérzés, érdemes hamarabb nőgyógyhoz fordulni.
Szal hajrá csajok, kevesebb parával hamarabb célba érünk!!! (bárcsakbárcsakbárcsak!!! Kép
potter_76

Móni!

Nagyon tetszik a lakásotok. Jó látni szép ízléses színű falakat, mert mostanában úgy kifordultak az emberek magukbólKép
Tök jó lenne a holnap reggelt is egy zebrával nyitniKépnem?
Remélem hónap végén én is csatlakozok hozzátok!
Amúgy büszke vagyok ám magamra, mert nem vagyok irígy! Nagyon örülök nektek!!!!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok csajok!

Aztaaa! Rengeteget írtatok!

És mennyi zebra! Mindenkinek hatalmas gratula! Zebravárósoknak meg hatalmas drukk!

Nekem ma hajnalban megjöttKép Ilyenkor nekem is elkezd az agyam leghátsó zugában mozgolódni egy gondolat, hogy mi van, ha nem is lehet babám. De 1-2 nap, és elmúlik. Hajrá a következö próbaidöre!Kép

Kép
Kép
maminti81

Hajni!
Alaprajz: wow!Kép Nagyon jó! Annyira belelkesítettetek, hogy ma tuti megtervezem a mi álomházunkat! (Azaz az én álomházamat, de párocskámat is rávezetem, hogy ö is ilyet akarKép)
Hmm... Üvegtéglából az egész ház... Nagyon izgi! A szomszédok is biztos örülnének neki!Kép Egyébként tényleg naggggyon jól néz ki a lépcsöház vele!

Beuka!
Csak ismételni tudom: Alaprajz: wow!Kép
Köszi a kutyust, tök jó kedvem lett töle, amikor olvastam!Kép Pedig nem semmi, mert nagyon pocsékul indult a nap...Kép

Csanita!
Szépek vagytok a képen!
Tök jó lesz nektek Ausztriában! Gondolom, már várod!

Vica!
Teljesen igazad van ezzel a bebeszéléssel. Nem mindig, de néha nekem is sikerült így elmulasztani valamit. De tényleg nehéz, föleg, hogy az ember alapvetöen minden bajtól fél.

Banya!
Kép Nagyon sajnálom! Nagyon szorítok, és biztos vagyok benne, hogy így vagy úgy, de beköltözik hozzátok is egy pocaklakó!Kép

Kép
Kép
maminti81

Megkésve bár, de jó reggelt Mindenkinek!

Köszi a gratulákat.
Tegnap este óta olyan fura érzésem van, kérlek oszlassátok el! Örülök a babának nagyon, de vmi aggodalom féle fogott el. Fura mert az elsőnél nem volt bennem ilyesmi. Talán azért, mert amiatt izgulok, hogy mi lesz két gyerekkel? Az már régebb óta foglalkoztatott, hogy lehet-e uúgy szeretni mindkét (három, stb.) gyereket. Félek, hogy nehogy különbséget tegyek majd a két gyerkőc között. Ugye nem így lesz??

Vica
Mióta kikupálták Cserkét, azóta több az idegen arrafelé? Nagyim Cibakházán lakik, tőle is jártunk pancsolni, meg a másik nagyiméknak az egyik rokonjuknak volt ott nyaralója. Persze amikor kicsi az ember, akkor nem nagyon izgatják a látnivalók, csak a víz, víz, víz...

Moni
Sztem így is nagyon jó a lakásotok, de kíváncsian várom Én is az átalakulást Kép
Várom a teszt eredményt is nagyon, ha babonás vagy, akkor a többit ne olvasd: halk gratula, az ováció, ha már egész biztos a babóka.

Kata
Én szívesen fogadom a zebrádat (bár a kérdéseden jót mulattam, jó, hogy nem vagy fiú, mert akkor félreértettem volna Kép )

Betti
Akcióra fel KépKépKép

Hajni
Köszi a frissítéses infot, mostmás nagyon kiokosodtam, többet nem kérdezek Kép

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kata, dobsz egy táblát??Engem rakj a lealájára, aztán majd egyszer csak megjön...ne ám ott a tetején legyek mikor nincs semii!Kép

Átadom a helyet másnak...

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Biztos felületesen olvastam a dolgokat vagy már régebben írtad és elfelejtettem, de ha nem jött meg, akkor miért is akarsz alulra kerülni? Biztos, hogy nem baba van a dologban?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Az előbb írtam Mamintinek egy csomót de elszállt!
Olyan elkeserítőKép

Emese!

Igen, sok az idegen errefelé. Nyáron nem lehet közlekedni a főutcán, már vannak a falun belül ilyen "elkerülő utak". Elnézést kérek az idegenektől, de amikor nyaralni megy az ember akkor olyan birka tud lenni!Kép
A baba miatt meg ne aggódj! A szüleim olyan csodásan megtudták oldani, hogy szinte mikrogramm pontossággal ugyanannyit kaptunk az öcsémmel. Szeretetben is meg mindenbenKép Nektek is sikerülni fog!

Maminti!

Szóval neked azt írtam az előbb (most rövidebb leszek), hogy a főiskolát ezen elvek szerint végeztem el. Aki úgy gondolkodott hogy "ez a vizsga biztos, hogy nem sikerül", az a 4 év alatt 51 UV-t szerzett, én meg 5-öt. Ennyit erről.Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Emese!
Szerintem teljesen természetes, ha van benned egy kis szorongás. De csak koncentrálj a babóra, hogy neki minden jó legyen!Kép Egy édesanya minden gyerekét ugyanúgy szereti. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom 2 tesóvalKép

Kép
Kép
maminti81

Köszi a bíztatást, egy másik topikban, ahova még járok, ott is megnyugtattak, igyekszem tehát megnyugodni és élvezni a babavárás örömeit.
Erről jut eszembe!Megyek és beveszem a mára szánt vitaminbogyómat.

Vica!
Nyaralással kapcs. én is egyetértek Veled. Tényleg olyanok tudnak lenni az emberek. Amikor külföldön vagyunk, ég a pofámról a bőr, hogy magyarok vagyunk, annyira gázosan tudnak viselkedni egyesek Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Banya! Sajnálom! De legalább időben kiderült! Légy erős!

Zafír! Most nagyon sokan esnek teherbe! A másik topikban is ahova irogatok most egyszerre hárman lettek babásak! Szóval én tényleg szóltam annak a zebracsordának! Tessék kilasszózni belőle egyet! Drukkolok!

Lara! Az a negatív még nem jelent semmit! Nekem a 14cn volt a PÉ és a 28cn még negatív lett a teszt (31cn lett pozitív)! Szóval még valszeg korai volt nálad! És szerintem is 21cn lehetett a PÉ! És ha arra akár csak 14 napot számolunk akkor is csak azt tudom mondani hogy korai volt a teszt! Szorítok! Meg hát ez a hő is nagyon szép!

Beuka! Nem elkeseredni! És nem feladni! Rád is vár egy babó! Csak még nem volt kedve beköltözni! Kicsit lusta! Kép

Lolita! Akkor ha jól értem te pozitív tesztet csináltál? Akkor halvány gratula!

Hajni! Tök jók ezek az üvegtéglák! Meg amint látom csigalépcső lesz, amiért én nagyon oda vagyok!

Szonibaba! Jaj de örülök neked! Akkor neked is halvány gratula! Most már ketten vagytok zebrások ha jól számoltam! És lassan Lara is csatlakozik érzem!

Moni! Neked is nagyon szorítok! Egyébként a hőd nekem is nagyon gyanús!

KépKép
nicika

Nicika!

Te most hol tartasz?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kata!

Csatlakozom Zsuzskához.
Várjuk a táblát, mert már nem tudom ki hol tart.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szonibaba én most 8+0 vagyok! Ha gondolod bekukkanthatsz hozzánk a Gyermekek/magzatok kor szerint - 2006 tavaszi babások-hoz!

KépKép
nicika

Csajszik,
Bár Lola még nem írt, én azt gondolom, h 4 db zebrás teszt megérdemli az én zebrámat is! Kép
Így beraktam! Kép (Bocs Emese, csak a múltkor Hajni kicsit kritizálta a zebrámat (is... Kép), ezért kérdeztem, h Nektek jó lesz-e ez.). Kép De legfeljebb majd kicserélem! Kép
Szóval a táblák:
Kép

Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata! Én még csak 8+0 vagyok! Kép

KépKép
nicika

tuti nincs baba, voltam dokinál..Kép
Vica én is tanultam agykontrollt de az agy nem is meri azt a szót hogy "nem".Szóval ha valamid fáj nem azt kell mondogatni hogy " nem fáj", hanem azt hogy "elmúlik, jobban vagyok", legalább én igy csinálom.A Fősuli alatt rengeteget agykontrolloztam és sok vizsgám így sikerült. Most lehet mondja valaki hogy hülyeség, ez, de ez így van!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Nicika,
Az a 2 nap ide vagy oda?! Kép
Ilyen apróságon ne akadj fenn! Kép

Zsu,
És Te végül kaptál vmi bogyót, h megjöjjön?

Kata
kata1977
Hatvan

Nicika!
Benézek.

Zsuzska!
Már emlékszem Kép
Agykontroll segít a fejfájáson? Nekem sajna sokat fáj és most nem tudok gyógyszert bevenni rá. Colát szoktam inni rá, az vagy segít vagy nem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nem kaptam semmit, várjak...de remélem a héten megjön, mert jövő szombaton megyünk nyaralni...Kép

zsuzska80
Szombathely

<font color="0077aa">Íme a tesztek időrendi sorrendben:
Kép

Gratula Emese! Tök jó, hogy újra beindítottuk ennek a topiknak a zebrás részét!!! Bár én mindig is kicsit kétkedve fordultam a zebrákhoz, a zebra nálam idegen test a nagy magyar valóságban - én a gólyában bíztam!!! Kép</font>
lolita

Zsu!
Teljesen igazad van. Nem így kellene, de az én agyam ebben az egy esetben érti a "nem"-et, ugyanis 99%-ban el szokott múlniKép
És szerintem az a legjobb benne, hogy nem is kell elhinni. Volt hogy mosogatás közben mondogattam és a végén már azt is elfelejtettem, hogy fájt a fejem, de még mindig mondogattam -öntudatlanul-és a férjem szólt hogy kivel beszélgetek?Kép

Emese!
Egy korty kólát se igyál a terhesség alatt.
Olvastam róla olyanokat...
Ha nem a saját szememmel látom el se hiszem: Egy közeli csapágy boltban beletettek egy tök nagy 200-as szöget egy pohár kólába és MÁSNAPRA feloldotta a kóla a szöget!
És most jön a 2 legdurvább:
1. Egy szelet disznóhúst egy hét alatt atomjaira bontott.
2. Amikor még mint kóla-sűrítményt szállítják (ezt hígítják fel vízzel) akkor a kamion oldalán és hátulján a következő felirat van: BIO HAZARD.
Akinek ez a szó mond valmit , az most szörnyülködjön, aki meg nem tudja mi ez, annak megsúgom:élő szervezetre veszélyes.
Így igyátok a kólát és társait.

Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lola!
Most lentről felfelé, vagy fentről lefelé megy az időrend? Mindkét szélen tök erős csíkosak vannak.
De jó lenne nekem is pár ilyen teszt...Kép
Mégegyszer GRATULÁLOK!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lolita!

Aranyos vagy, hogy lefotóztad a teszteket! Kép Nagyon jó látni ilyet! Kép Remélem, hogy minél többen csatlakozunk hamarosan a zebrások táborába!
B.

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?