Megkésve bár, de jó reggelt Mindenkinek!
Köszi a gratulákat.
Tegnap este óta olyan fura érzésem van, kérlek oszlassátok el! Örülök a babának nagyon, de vmi aggodalom féle fogott el. Fura mert az elsőnél nem volt bennem ilyesmi. Talán azért, mert amiatt izgulok, hogy mi lesz két gyerekkel? Az már régebb óta foglalkoztatott, hogy lehet-e uúgy szeretni mindkét (három, stb.) gyereket. Félek, hogy nehogy különbséget tegyek majd a két gyerkőc között. Ugye nem így lesz??
Vica Mióta kikupálták Cserkét, azóta több az idegen arrafelé? Nagyim Cibakházán lakik, tőle is jártunk pancsolni, meg a másik nagyiméknak az egyik rokonjuknak volt ott nyaralója. Persze amikor kicsi az ember, akkor nem nagyon izgatják a látnivalók, csak a víz, víz, víz...
Moni Sztem így is nagyon jó a lakásotok, de kíváncsian várom Én is az átalakulást
Várom a teszt eredményt is nagyon, ha babonás vagy, akkor a többit ne olvasd: halk gratula, az ováció, ha már egész biztos a babóka.
Kata Én szívesen fogadom a zebrádat (bár a kérdéseden jót mulattam, jó, hogy nem vagy fiú, mert akkor félreértettem volna
)
Betti Akcióra fel
Hajni Köszi a frissítéses infot, mostmás nagyon kiokosodtam, többet nem kérdezek
MSE