Cas
A nappalos engem sem engedett egyedül ki wc-re.
Baba
Nem semmi lehetett ez a négy kismama, aki ilyeneket kérdezett? Én biztos megszólaltam volna és közöltem volna, hogy szabad kórház választás van, menjen olyan kórházba, ahol ezek megvannak.
Akkor lehet, hogy Magenheim drnőnél fogsz szülni? Nem fogsz csalódni!
Gátseb: szerdán volt nálam exkolléganőm kislányával, ő októberben szült János kórházba. És még mind a mai napig fáj a gátsebe, szeretkezés után vérezni is szokott, az időjárás változást nagyon megérzi. Én iszonyatosan jól lettem összestoppolva! Pedig szegény doktornőnek nem volt könnyű dolga, ő jobboldalon vágott (első szülésem volt), belül baloldalon pedig végigszakított a gyerek. Én nem is a szüléstől féltem, hanem mindig az volt bennem, hogy már alkalmatlan leszek a páromnak, és ez igen meghatározó egy párkapcsolatban. De az aggodalmam felesleges volt!
Kati és a többiek
Nem szenvedtek semmilyen hátrányt, ha nincs választott szülésznőtök! Hallottam most már meg tudom, hogy mindegyik szülésznő nagyon kedves. Szülésem alatt kettő is volt (mivel hajnal 3-tól voltam bent) és csak jót, sőt nagyon jót tudok mondani. Elképesztő, hogy mennyire segítőkészek, és nincsenek belefásulva a dolgukba.
Elevit
Szerintem alkati kérdés. Előtte én is sokat olvastam elevit vagy materna. Elevit mellett döntöttem és még most is szedem. Hajlamos vagyok én is a hízásra, de a terhességem alatt is csak 11 kg-ot híztam, amin én csodálkoztam is, mert ismerve alkatom min. 20 kilóra saccoltam.
Zseppy
Köszi, igen doktornő is azt mondja, hogy az enyém nem egy átlag szülés volt, kicsi nehezebb annál.
Zsófi
A babásba tettem fel a képeket. Na igen mostanában nem is Korinak hívom, hanem Mosolyországnak. Annyira jó, hogy ilyen boldog baba.
Szegény szerdától a két oltás miatt biztos nem fog repdesni örömében.