Sziasztok!
Kata!
Nálunk Penna vezet egy táblit, abban benne vannak az általános adatok. Talán egy-két oldallal ezelőtt van, ha visszalapozol.
Szerintem téged is szívesen betesz a táblába. Már volt tali is itt az őszi babásokkal.
Én 28 éves vagyok. Mi az első babát várjuk, ami elég nehezen jött össze a második lombikra, mert nekem voltak egészségügyi problémáim
De már nagyon várjuk
Mi 2 éve és 4 hónapja vagyunk együtt és 1 év 4 hónapja vagyunk házasok
Hamar összeházasodtunk, az 1 éves évfordulónkon
Szinte rögtön összeköltöztünk. De már régóta barátok voltunk, mert egy helyen dolgozunk
Tehát nem vadidegenként jöttünk össze.
Én is nagyon babonás voltam a vásárlással. először én is így gondolkoztam, hogy nem veszek meg semmit, mert nem biztos, hogy megmarad a baba.
De ha már megveszi az ember az első dolgot, utána már észre sem veszed, hogy annyi minden megvan már
De ki fog majd vásárolni?
Ne adja Isten, de mi van akkor, ha egy picit előbb jön a baba?
A rucikat át kell mosni, kivasalni.
A te cuccaidat is el kell készíteni a kórházba, mert elég sok minden kellhet.
Ha meg megszülsz, akkor szaladnak el gyorsan kiságyat venni? Azt is át kell mosni, törölgetni. Akkor valakinek nagyon sok munkája lesz, mert talán 5 napja lesz rá, hogy mindent beszerezzen és elrendezzen. itt például a Szent István kórházban, ha minden rendben van, akkor 3 nap után hazaengednek. Viszont a babának vinni kell ruhát is. Tehát azt mindenféleképpen meg kellett volna vennem. Meg jobb, ha én is látom, hogy milyen a ruci, amit veszek vagy akár kapok.
NE haragudj, én megértelek és tiszteletben tartom a családi szokásaitokat, de gondold meg!
Nem hagyhatsz mindent az utolsó pillanatra.
De itt majd sokan elmondják, hogy tényleg vannak dolgok, amiket muszáj megvenni.
Külön laktok vagy az anyóséknál? Esetleg anyukádéknál?
Na jó, nem okoskodok és nem akarok mindenkit a hülyeségeimmel lefárazstani.
Sziasztok!
Angelani