Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BODZAAAAA!
Találtam neked angolpólyát!Kép Kép Kép
A babaszoba.hu oldalon a csevegő menüpont alatt, az adok-veszek fórumon (ez a legfelső)!
Ott a keresőben beírod, hogy angolpólya és talál egy csomót. Csak az a lényeg, hogy az üzenet legyen bepipálva és nem a felhazsnáló a keresésnél. Mert 3 helyen keres.
De ha nem megy, akkor itt a link.
Bocsi, de van aki nem ismeri a babaszobát.
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?search=angolp%F3lya;

Remélem, tudtam segíteni.
Itt elég olcsón vannak.
Csak regisztrálni kell.

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Köszi Angelani! Tündér vagy!

Rokica! Semmi baj, viseljétek egészséggel, nem kell átadnod! Látod, Angelani már szerzett nekem is.

Szép hétvégét mindenkinek!

Bodza 30+2

Kép

Kép

Kép
bodza

KépEz itt oldalról a pofikája,ahogy kikukkantKépKépEz pedig a legfrissebb fütyifotoKépKépEz meg én vagyok+a nagy pocim!!!Kép
annamami

Sziasztok!

Annamami!
Nagyon szépek a képekKép
Olyan kis édes, ahogy kukucskálKép
Szép nagy kukiKép
Viszont rajtad sincs 1dkg felesleg sem! Gratula!
Csini vagyKép

Bodza!
örülök, hogy tudtam segíteniKép
Remélem tényleg találsz megfelelőtKép

Már megjártam a vásárlást is, meg össze is pakoltamKép
Viszont ecetet nem vettem, mert már nagyon nehéz volt a kosárKép
Egyszerűen nem lehet úgy vásárolni, hogy csak 2kg legyen a szatyorKép
De nem mentem el a rossmannbaKép
A 100Ft-os boltban is 720Ft a vanish gél. Tehát inkább a rossmannban veszem meg 800Ft-ért, talán az nics higítva. Vettem egy vanish szappant, lehet az is elég. De kell még valami normális folyékony mosószer. A babaruhákat (színeseket) nem moshatom 95C°-on. A mosópor meg nem olvad el rendesenKép Mindig találok darabokat a kádban. Félek, hogy hiába öblít a gép, azért marad benne 1-2db és még nekem is okoz allergiát. Mert mi a párommal mindketten nikkelérzékenyek vagyunk. Tehát nekünk nem is szabadna por alakú mosószerrel mosni. De nem fogom kidobni a 15kg mosóportKép
Sajna, én meg ha gélt veszek, akkor egyszerűen nem ismerem a határt, hogy mennyit is öntsek az adagolóba és hajlamos vagyok hamar elhasználniKép

Na lépek, nem fárasztok itt senkit sem továbbKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

AngelaniKép
Az az "1 dkg felesleg sem" = plusz 8 kg!!!KépKépKép
De azért nagyon drága vagy!Kép
A folyékony mosószereknek is van olyan kis adagoló kupakjuk,abban ki tudod mérni pontosan,bár tudom először nekem is kevésnek tűnt és késztetést éreztem,hogy rátöltsek még,pedig elég!Ki van ez találva!Kép
Na most megyek egy kicsit vasalni....a babacuccuokról is csinálok majd képeket,csak még nem volt időm!
Puszi:
annamami
21+5
annamami

Sziasztok!

Annamami!
Nem bók volt amit írtam, hanem tényKép
Köszi a mosószeről, de én tuti ráöntökKép
Majd megpróbálom magam visszafogniKép
Végülis csak a baba ruháját mosom majd vele. Olyankor meg könnyű túlzásba esni. Óó, elég lesz még egy csomó mosásra címszó alatt, aztán majd azt veszem észre, hogy milyen hamar elfogyottKép
De komolyra véve a szót. Tényleg megpróbálom normálisan adagolni. Nem mosok egyszerre egy halom ruhátKép

Én is megyek, mert látom a hétvége a pihenésé.
Vagy mindenki takarít, de kevesen szoktunk a net előtt lenni. A hétköznap meg olyan forgalmas, hogy nem lehet követni a dolgokatKép

Sziasztok!
Angelani
???

Kép
angelani

Sziasztok!

Remélem, vissza tudom olvasni, amit e néhány nap alatt írtatok. Feltörték a gépünket, rákerült néhány vírus, de mostmár remélhetőleg rendben van. Elkaptunk egy csúnya hányós vírust, úgyhogy tegnap nagyon ramatyul voltunk, de még ma sem vagyok teljesen jól. Így teltek a napjaink. Kép

Penna!

Köszi, hogy beraktál a táblázatba.

Még a múltkor akartam írni a sterilitáshoz, csak már akkor is vacakolt a gép, lehet, hogy már nem aktuális... Csak annyit, hogy nem jó a túl nagy sterilitás, edződnie kell az immunrendszernek a bacik és vírusok ellen, de különbséget kell tenni a vegyszerekkel kapcsolatban, azokra nem lehet immunizálódni, nagyon kártékonyak lehetnek, rákkeltőek stb. és a hatásuk összeadódik.

Zsóf
27+2

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Zsóf!
Remélem, hamar rendbe jöttök!
Jobbulást kívánunkKép
Jól kijutott nektek, a gép is, ti is.
Sokat pihenj!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani!

Köszi!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

AngelaniKép

KösziKép,azért olvasgatlak benneteket,mert jó nézegetni,hogy a hasonló korúak hogysmint vannakKép!
Biztosítókról nekem is megvan a véleményem,amikor összetörték a kocsinkat,több,mint 4 hónapot kellett várni,hogy kifizesse az egyik nagy biztosító társaság,de akkor is úgy,hogy ún. hibabejeltőt töltöttem ki,na meg asztalt burogattam,hogy ugyan mondják már meg,ha én egyszer nem időben adom fel a biztosítást,akkor ők is csak ülnek és várnak???Kép
Kipróbáltad a vanish szappant?Szt a régi foltokra inkább a por alakú(legalább is én tapasztalatKép).Úgy használtam,hogy tettem egy kis port a foltra(hogy befedje),aztán meleg vizet csorgattam rá(óvatosan,hogy nehogy a por is lejöjjön).Aztán vagy 1 órát hagytam állni és utána jól megdörzsöltem és így már bedobtam mosásba és ki is jött.
A szappant akkor használtam,amikor nyakig kakás lett a ruha és szuperül kihozta azonnal,utána ment a mosóbaKép.
Herék:ne lepődj meg,ha mégsem lesznek a helyükön,később is leszállhatnakKép.A lényeg,hogy serdülőkorig menjen a dologKép.
Szülésznő ismerősöm azt mondta,hogy jobba vagy 36., vagy 38. hétre szülni,mert a 37. hétre született babákkal több a gond.Nem tudják megmagyarázni,miért,de rosszabb lesz az Apgarjuk...Ez itt nálunk tendencia,persze semmi komolyat nem jelent,csak kicsit nehezebben adaptálódnak,gondolomKép.

MeaKép

Én a fiamat a 38. héten szültem(nomrál méretekkel),innen normálisnak számít,úgyhogy hamarosan tényleg izgulhatszKép.

Üdv,Anyapoc

anyapoc

<font color="0000ff">Csajszik én ma annyi babás képet néztem meg, hogy már alig várom, hogy én is a kezemben tartassam az enyémet. A párom is kezd türelmetlen lenniKép Pedig nekünk még "nagyon sok" van hátra!! De remélem (most legalább is) hogy gyorsan eltelik ez az idő már.
A babó is olyan mintha ki akarna jönniKép Akkorákat rúg, meg nyomkodja magát a pocakomhoz, össze-vissza hullámzik a hasam és nagy kitüremkedéseket csinál a kezével-lábával. Tök édes, csak néha olyan érzésem van, mintha fóbiája lenne és ki akarna szabadulni. Tiszta hülye vagyok márKép

Na mindegy, mindjárt megyünk vásárolni a Tescoba, remélem nem lesznek ilyenkor sokan. Éhes is vagyok, de ahogy elkezdek enni, rögtön hányingerem lesz. Kivéve, ha görögdinnyét eszem, érdekes, abból bármennyit meg tudok enni. Illetve tudnék, mert azért módjával próbálomKép

Hari 27!Kép</font>

Kép
Kép
hari

Babaszoba:

NAGGGGGYON jól néz ki. Szuper lett, szerintem. Csináltam róla egy pár képet, aztán elkezdtem belepakolni. Van még egy polc ami még nincs felszerelve a falra. Kicsit kopár, képeket kell feltenni, függönyt, egy kicsit kidisziteni, stb.

http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/babyroom006.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/babyroom005.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/babyroom007.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/babyroom008.jpg

Képzeljétek, párom a barátnőm segitségével szervezett nekem egy baby shower-t, ami egy amcsi szokás, tkp bababuli. Haverok összejönnek, és mindenki hoz a babának ajándékot. Szoktak mindenféle játékok lenni nyereményekkel meg ilyesmi, de mi csak tömtük magunkat és dumáltunk. Kép Kaptam tök aranyos kis rucikat, egy csomó Micimackós cuccot, pl. Szóval teljesen meg vagyok hatva, eddig itt voltak és olyan megható hogy igy foglalkoznak velem. Kép

Most várom hogy felszabaduljon a mosógép, persze a párom is most akarja kimosni az egész havi szennyesét, én meg tűkön ülök, hogy nekieshessek a babacuccok kimosásának most hogy már van hova rakni őket. Kép Na jó, lehet hogy neki sürgősebb az alsógatya mint hogy én most azonnal kifőzzem az összes anyagpelenkát...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari:

Az én párom a múltkor kijelentette, hogy neki már elege van a terhességből, ideje hogy megérkezzen a baba. Én csak meredtem rá, hogy NEKI van elege?! Kép Én ehhez képest még tök jól birom. Bár ma úgy belegondoltam, hogy ha én is hozom a 38 hetes átlagot, akkor még augusztusban szülni fogok, és az már nincs soká!!! Jujjj. Azért én még várnék. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Az előbb (kb.20perce), írtam, de elszállt az üzimKép
Nálunk szakadt meg a net. Mindig csinál ilyet a chelloKép

AnyapocKép
Köszi, de remélem a helyükön lesznekKép
Viszont nem jönnek ki a foltokKép
Az egész gyönyörű fehér lett, de a foltok ezért már még jobban látszódnakKép
Utána beraktam a mosógépbe, domesztosszal, vanish-el, folyékony mosószerrel és sima mosóporral 95C°-on, de semmi változásKép
Valaki mondjon nekem jó folteltávolítót! Please!

Hari!
El jön majd az idő. Elég hamarKép
Én is azt hittem, hogy még mennyi van, de már csak 8-9 hét! Hidd el, mindenki azt mondja, hogy hamar eltelik.
De már én is úgy váromKép

Rokica!
De édesek, hogy így megleptekKép
A férjed meg egy tündérKép Vagy inkább angyalKép
Igaz, hogy nincs is messze már az augusztus?
Mindjárt megnézem a képeketKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Rokica!

Ez GYÖNYÖRÛÛÛÛ!
Nagyon jó lett és a bútor is csodás!
Gratulálok!
Szerintem jól fog aludni a baba egy ilyen szép szobábanKép

Mennem kell, de még visszajövök!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!
Remélem, nem gond, ha csatlakozom hozzátok. Lenne pár kérdésem: Ti mikor kezdtek el vásárolni a picinek? Milyen márkájú termékeket? Köztetek nincs olyan, aki nem jogosult a GYED-re? Ha igen, járt-e a TB-nél?
Köszike

Kata (32+6)

És a babus:

<!--attachment: M_solat_-_PICT00125-240129.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*32.5**M%e1solat+%2d+PICT00125%2ebmp --><center><pre>
Kép
Másolat - PICT00125.bmp (32.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: M_solat_-_PICT00124-240130.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*75.5**M%e1solat+%2d+PICT00124%2ebmp --><center><pre>
Kép
Másolat - PICT00124.bmp (75.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
baby20

Sziasztok!

Baby20Kép
Légy üdvözölve köztünkKép
Én már majdnem mindent beszereztemKép
Már csak 1-2 dolog kell.
A márkát nem nézem, mert inkább használtakat veszek vagy kapok.
Én a gyed-ben nem tudok segíteni, mert jogosult vagyok rá (remélem).

Tudod már, hogy fiú vagy lány?
Mi lesz a neve a babónak?
Írj magadról bővebben, ha nem vagyok túúúl indiszkrétKép

Sziasztok!
Angelani
31

Kép
angelani

Sziasztok!
Angelani!

Nekem sajnos az anyósék nem engedik beszerezni a cuccokat- babonásak!
A baba nevét a párom(Krisztián)választotta: Petra- szerintem ezzel elárultam, hogy kislány. Magamról nem tudom, mit írjak, mire lennél kíváncsi, egyenlőre csak annyit, hogy fősulira jártam, de a babus miatt passziválnom kellett (megérte), 21 éves vagyok, Vas megyében lakok, párommal 5 éve vagyunk együtt, de még csak most lesz az esküvőnk (23-án). A picit szept.4-re várjuk. Egyenlőre ennyi,majd inkább kérdezz, és én szívesen válaszolok! Te is írhatnál magadról!-ne haragudj, lusta vagyok végigolvasni a topikot. ;)

Sziasztok!
Kata

KépKép
baby20

AngelaniKép

Hát,ha a por alakú Vanish sem jött be,akkor már csak egy tippem van,az ecetes olló..Kép...Olcsó poén,de nekem eddig az jött be legjobban,amit írtam...

RókicaKép

Nagyon tetszik a bútor színösszeállítása,igazán harmónikus!KépGratulálok a szorgos kezeknekKép!.

Baby20Kép

Szt azért lassan neki kellene állnotok beszerezni ezt-azt,mert az utolsó pillanatban sem kedved,sem időd nem lesz már rá.KépNem bizti,hogy kihúzod a végéig,és akkor ott állsz minden nélkül?Arról nem is beszélve,hogy talán nem anyóséknak kellene erről dönteniKép!
Gratulálok Petrához!KépNa meg az esküvőhözKép.

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Kata!
Nálunk Penna vezet egy táblit, abban benne vannak az általános adatok. Talán egy-két oldallal ezelőtt van, ha visszalapozol.
Szerintem téged is szívesen betesz a táblába. Már volt tali is itt az őszi babásokkal.

Én 28 éves vagyok. Mi az első babát várjuk, ami elég nehezen jött össze a második lombikra, mert nekem voltak egészségügyi problémáimKép
De már nagyon várjukKép
Mi 2 éve és 4 hónapja vagyunk együtt és 1 év 4 hónapja vagyunk házasokKép
Hamar összeházasodtunk, az 1 éves évfordulónkonKép
Szinte rögtön összeköltöztünk. De már régóta barátok voltunk, mert egy helyen dolgozunkKép
Tehát nem vadidegenként jöttünk össze.
Én is nagyon babonás voltam a vásárlással. először én is így gondolkoztam, hogy nem veszek meg semmit, mert nem biztos, hogy megmarad a baba.
De ha már megveszi az ember az első dolgot, utána már észre sem veszed, hogy annyi minden megvan márKép
De ki fog majd vásárolni?
Ne adja Isten, de mi van akkor, ha egy picit előbb jön a baba?
A rucikat át kell mosni, kivasalni.
A te cuccaidat is el kell készíteni a kórházba, mert elég sok minden kellhet.
Ha meg megszülsz, akkor szaladnak el gyorsan kiságyat venni? Azt is át kell mosni, törölgetni. Akkor valakinek nagyon sok munkája lesz, mert talán 5 napja lesz rá, hogy mindent beszerezzen és elrendezzen. itt például a Szent István kórházban, ha minden rendben van, akkor 3 nap után hazaengednek. Viszont a babának vinni kell ruhát is. Tehát azt mindenféleképpen meg kellett volna vennem. Meg jobb, ha én is látom, hogy milyen a ruci, amit veszek vagy akár kapok.

NE haragudj, én megértelek és tiszteletben tartom a családi szokásaitokat, de gondold meg!
Nem hagyhatsz mindent az utolsó pillanatra.
De itt majd sokan elmondják, hogy tényleg vannak dolgok, amiket muszáj megvenni.
Külön laktok vagy az anyóséknál? Esetleg anyukádéknál?

Na jó, nem okoskodok és nem akarok mindenkit a hülyeségeimmel lefárazstani.

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

AnyapocKép

A por alakút még nem teszteltemKép
Nem érdekel az egészKép
Végülis tiszta és nem fertőzőKép
Csak minél jobban mosom, annál fehérebb az anyag és azért látszik egyre sárgábbnak a foltKép
A fene vigye elKép
De ez a legédesebb frottír kifogómKép
Nem fogom kidobni!

Na lépek!
Most zabáltam tele magamKép
KipukkadokKép
Jó éjt!
Szép babás álmokat!
Angelani

Kép
angelani

Angelani

Na,ezt akartam javasolni,hogy amennyit mostad már,tuti teljesen tiszta,az az egy-két folt meg aztán...KépKépMajd csak kikopikKép!
De azért a port majd próbáld még ki!Kép

Pussz,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Angelani!

Én sem örülök neki, hogy nem engednek vásárolni, anyunál már titokban egy-két dolgot tárolunk. A kórházi cuccom meg már most össze van készítve, mert voltam 2 hetet kórházban és rosszak voltak a tapasztalataim- a párom mindenből mást hozott be, mint amit szerettem volna, ezért mihelyst hazakerültem, eldöntöttem, összepakolok. A családom, a kedvesem és én kicsit sem vagyunk babonások, de a fő probléma: egy házban lakunk anyósomékkal (családi ház, külön szint, külön bejárat) és néha feljár hozzánk, én meg nem szeretném megbántani. Bár jövő héten megyünk dokihoz 32hetes UH-ra (egy picit megkésve)utánna pedig, ha minden rendben lesz, beszélünk anyóssal, hogy nem várunk tovább a vásárlással- eddig azt hajtogatta, hogy nála is a 32.héten derült ki, hogy gond van, úgyhogy ha minden OK, már nem lesz gátja a költekezésnek! Kép
Mi nem terveztük a picit, de nem bánom, hogy így alakult, már nagyon várom! Eleinte egy picit bántott, hogy abba kell hagynom a sulit,de kárpótol a csöppség
Sajnos ma majdnem sikerült visszajutnom a kórházba: takarítottam és amikor mentem le a lépcsőn letört a füle a felmosóvödörnek és átestem a vödrön- hál' Istennek a fejemen és a kezemen kívül semmit nem ütöttem meg (lett is egy szép búbom), de nem sokon múlott. Úgy meg voltam ijedve-hát még a párom-,de szerencsére nem lett semmi baj. Úgyhogy nagyon is tudom, hogy a kórházra készen kell állni, nem szabad halogatni, bármikor lehet gond és a pici is bármikor jöhet. Egyébként Angelani egyetértek veled, sógornőmék a babakocsin és a kiságyon kívül szinte semmit sem vettek, most 1nap alatt kellet vásárolnia a férjének. Hétfőn mehet haza a babával a kórházból, de szerintem még biztos futkozhatnak ezért-azért, amit kihagyott szegény.
Megpróbálok felrakni egy képet a babájukról. Ezzel be is fejezem.
Sziasztok!
Kata
Kép

KépKép
baby20

Sziasztok!Kép

Rokica!Kép
Szuper lett a sszoba!!!!Kép

Baby20!Kép
Én is üdvözöllek köztünkKép

Teszek fel legújabb pocis képeketKép

Kép

Kép

Én úgy érzem nagyon nagy a hasam, szerintetek?
Mindenki ezzel jön mindig, hogy szept 12.????
És még csak 31 hetes vagyokKép

Mea
mea

Amúgy lehet látni a fotókon a terh.májfoltokat az orcámonKép, ez kb. 3 hónapja jött ki rajtam és előtte sosem volt.
Senkinek nem jött ki ilyen?
Olyan viccesen néz kiKép

Mea
mea

Mea:

Nagyon csini vagy. Pocak pedig lesz még nagyobb is. :-D Májfolt pedig sajnos szintén alkatfüggő, mint a terhességi csikok (striák). A terhesség alatt kicsit megbolydul a melaninháztartás a bőrben, ezért jöhetnek a májfoltok, vagy a linea nigra (ami egy barna függőleges csik a köldököd vonalában, van akinek köldökétől lefelé van csak, van akinek egész a mellei közül indul. Nekem pl a köldököm belseje lett csokibarna, pedig amúgy nálam fehérebb bőrű ember kevés van). Van akinek teljesen bebarnulnak a mellbimbói.

Baby20:

Üdv közöttünk. Kép Vigyázz 32. héten a felmosással meg a lépcsőzéssel!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

halihó!
Mea, nagyon csini vagy,én nem látom a foltjaidat,de vannak nekem is,csak a vicc,hogy a bajuszvonalban sorakoznak és tényleg olyan,mintha bajuszos lennék,én csak azt látom a tükrökben,ha belenézek!és,ha lealapozom,csak mégjobban látszik!még szerencse,hogy nekem is óriási a hasam és eltereli a bámészkodók figyelmét!de tudjátok,lehet azt hiszik egy bajuszos sörhasú pali jön velük szemben!KépKépKép
amúgy formás,szép pocid van,szerintem az a szép,ha ilyet növesztenek a kismamik!

arik a baba-fotók és a többi kép is,
és üdv Baby20nak!
ma iszonyú jót durmoltam VÉGRE!!!!!!remek ez a klíma éjszakára,de most azért picit kisüthetne!
egész napra bement a párom dolgozni,legalább napozhattam volna a teraszon,de íííígy saaajnooos el kell mennem vásárolgatni és költeni egy kis pénzt erre-arra!KépKépKépszerintem menni fog a dolog!Kép
most még egy picit pakolászok,kicsinosítom magam,felhívom a barinőket és irány vlmelyik pláza!juhéjj!
remélem ti is remek napnak néztek elibe,pusszantás minden pocira!

Nyúlné,27+5
(én már mindig nézem a naptáramat,mert már nem tartom észben,hogy hol is tartunk a hetekbenKép)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Képéljenek a zabálnivaló tappancsok!!!!!!!!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rokica!Nyúlné!Kép
Aranyosak vagytok!
Akkor nem aggódoma méreteim miattKépKépKép

Nyúlné!Kép

De jó neked mész plázázni.Kép
Már rég voltam.
Párom meg min.1-2-ig dolgozikKépKépKép
Olyan egyedül vagyok megyek is mindjárt anyumékhozKép

Mea
mea

De édike kis lábacskák!!!!Kép

Mea
mea

az én párom 8-9-ig dolgozik!Kép
el is költöm addig minden pénzünket!Kép
az elöbb rosszul is írtam,már 27+6nál tartunkKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!Kép

Ma is dolgozik???
Reggel nyolctól este 9-ig????
Akkor én nem is panaszkodhatomKép
Én szoktam költeni néha a pénzétKépKépKép

Mea
mea

Jó shoppingoltást Neked!!!Kép
Mit szeretnél venni?

Mea
mea

Sziasztok!

Kata (Baby20) üdv közöttünk! Sajnos a GYED-re én sem vagyok jogosult, mert PhD ösztöndíjas vagyok, vagyis voltam, mert moat telt le a 3. évem. Kép A GYES, a családi pótlék és adókedvezmény nagyon kevés. Kép Szerintem is érdemes a fontos dolgokat előre megvenni, mert a szülés után 6 hétig nem jó a babával zsúfolt helyekre, emberek közé menni, otthonhagyni valakire meg a szoptatás miatt nem nagyon tudod. Ha meg nélküled veszik meg a cuccokat, az sem olyan jó. Én nem vagyok babonás, és nagyon mérges tudok lenni, mikor babonás személyek okoskodnak nekem butaságokról. Pl. anyósom, meg a férjem nagyanyja állították tavaly Gergő keresztelője előtt (akkor volt fél éves), hogy a keresztelő után majd nem akar szopni. Ehhez képest most lesz másfél éves, a terhesség miatt csak előtejem van már és reggelente még mindig szopik. Kép Kíváncsi vagyok, ezt mivel magyarázzák. Kép
A márkákról: Nem mindig jó ami márkás és fordítva. Gergő kapott egy Brevi fürdetőszekrényt anno, és úgy szétesett, hogy annak rendje és módja. Ja, ne vegyetek leeresztős kádat, mert csak szétcsúszik, vagy a baba, ha nagyobb kihúzza a dugaszt, viszont a vékony csövön/lyukon lassan folyik ki a víz, egyszerűbb kiönteni.
Kiságyból pl. mi egy magyar kisiparos által gyártottat vettünk, és nagyon jó, masszív, még a férjem is belefeküdt a 110 kilójával és kibírta. Kép Kép

Zsóf
27+3

Rokica!

Nagyon szép, ízléses a babszoba. Sajnos nekünk még kell csináltatni egy beépített szekrényt, elhozni egy nagy ágyat Gergőnek, visszakérni a kölcsönadott babaruhákat stb.

Mea!

Szerintem nem túl nagy a pocid, nekem is kb. ekkora, pedig csak 27+3 vagyok. Nagyon csinos vagy.

Terhességi csíkok: Gergőnél a terhesség alatt lelkesen kentem magam, és örültem, hogy nincsenek striáim. A szülés után már nem nagyon kentem magam, ez hiba volt mert miután összement a hasam, előjött néhány stria. Kép

Mosás: A folyékony Vanish-t próbáltátok már? A klórtartalmúakat azért nem ajánlom, mert roncsolják az anyagot. (pl. Domestos)

Kép
Kép
göndörzsóf

Mea,
mindegy mit,szerintem MINDENT!!!!KépKépKép
ráadásul most jó kis leértékelések vannak!és lassan kezdődik nálunk az esküvőkre rohangászás,arra is vlmit!
a párom szállodás,úgyhogy ritka a szabad hétvége,most meg főleg a lagzikra kérte ki őket,amúgy meg össze-vissza dolgozik,szerintem nem lehet követni,mindig előző nap kérdezem,hogy másnap dolgozik-e és éppen hánytól hányig?!de meg lehet szokni,legalább már nem éjszakás,mint régen,azt utáltam,most azért jó és legalább nem kiszámítható,nincs monoton életmód!.....csak hogy pozitívan álljak a dolgokhozKép
és néha sokkal jobb,hogy hétköznap van itthon,több mindent eltudunk intézni,több hely van a mozikban is,szombaton kifejezetten szar moziba menni!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

A férjem álomkórban szenvedKép
Mos kelt felKép

MeaKép
Nagyon csini vagyKép
A máfoltok meg nem vészesek, lehet, hogy el is múlnak. A pocak meg tökéletes)

NyúlnéKép
De jóó, én is vásárolgatnékKép
Örülök, hogy kialudtad magad.
Édes a kis lábacskaKép
Tényleg, mit veszel?

Az én párom lassan megy dolgozni és 20:30-ig szól a munkaideje, amiből lesz 21h isKép

ZsofKép
Én tegnap a vanish szappannal sikáltam, de semmi.
Ma veszek folyékonyat, talán az jó lesz, de port is kell vennemKép

Rokica!
Nekem aztán végig van a barna csíkKép
Remélem majd elmúlikKép

Na lépek, mert mosok, vasalok, összepakolok utána meg vásárlás!
Sziasztok!
További szép napot!
Angelani
31

Kép
angelani

hát rucikat!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!Kép

Na ez az, hogy párom két hete egyész hetet végig dolgozza, egy nap sem volt itthonKép
Nem baj jövő héten átadás lesz és akkor végez ezzel a nagy melóval.KépKépKép
De jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Na kisikáltam kádat, maradtak még a WC-kKép
Utána nyomás anyuékhoz pihizni!

Olyan édes mindig fogdossa a pocakomat és beszélget LívivelKép
Nagyon jó fej!!!
Imádom őt!

Nektek további szép vasárnapot!

Puszi
Mea(31)

Mea
mea

RokicaKép
Hát eez a babyroom egyszerűen GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛ!!!
A bútorok nagyon tetszenek!!!!
Hol szerváltad őket???
A pelenkázószekrénykéd milyen méretű???ű
Én most vadászok ilyet(mármint ilyen formájút)csak fehérben,de nekem a helyhiány miatt eléggé be vannak korlátozva a lehetőségeim,mivel Marci 1/2 éves kora előtt biztos nem kap külön szobát!Kép

AngelaniKép
írtam neked egy mail-t!Kép
annamami

Sziasztok!

Jucc! Köszi a linket. Már a létező összes szakirodalmat elolvastam a témában. Egy fokkal kevésbbé parázok, de csak egy fokkal Kép Majd holnap ugrik a majom a vízbe...

Angelani! A foltra próbáltad már a citrom+só kombinációt? Először rácsepegtetsz citromlevet (igazit) aztán jól bekened sóval. Állni hagyod, majd kimosod.

Baby20! Üdv körünkben. Angelaninak igaza van, szerintem sem ártana vásárolni ezt azt, még ha nem is mindent, mert a párod nem fog tudni mindent megvenni és a baba számára használhatóvá tenni pár nap alatt.
GYES téma. Én sem voltam rá jogosult, mert munkanélküliként lettem terhes, úgy, hogy semmilyen jövedelmem nem volt. Kötöttem a TB-vel megállapodást. Kijelentettem hogy van X jövedelmem, ami nem járulékköteles (lakás kiadás, havi apanázs stb.) igazolni nem kell, csak alá kell írni. És azután fizetek 15 %-ot. Így ugyanúgy jár az összes ellátás. Táppénz, Gyed, stb. Ez egy kiskapu... Többet fogok kapni, mint aki évekig dolgozik, alacsony fizetésért. Persze, ehhez van egy csomó megkötés, aminek meg kell felelni. Két éven belüli nem tudom hány nap biztosítási idő, illetve az, hogy ne legyen járulékköteles jövedelmed stb. Fejből már nem tudom mindet.

Mea! Csinos vagy Kép Szép a pocakod Kép

Ildi 33+2

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

MeaKép
Te is jó gyors vagyKép
Aztán pihizzél!

NyúlnéKép
Neked meg sikeres vásárlástKép
Én majd csak a tesco-ig megyekKép
Az auchan messze vanKép, bár lehet, hogy elszánom magam és kimegyek.
Az is egy busz+gyalog még meglátom.
Bár, odafele nem sok.
Azt hiszem marad az auchanKép
Jó határozott vagyok ma.

Na mind1!
Lépek, de majd visszatérekKép
Puszi!
Angelani
31+3 (maradok a táblánál)

Kép
angelani

MeaKép
nagyon csini vagy!!!!
Szép pocak!!!KépÉn a helyedben egy percet sem törődnék vele,ki mit mond!Így tökéletes,ahogy van!!!Kép
Pussz: annamami
annamami

Sziasztok!

AnnamamiKép
Megkaptam, köszönömKép
Már válaszoltam isKép
Puszi!

Angelani

Kép
angelani

Vrucsincá!

Ne izgulj!
Köszi a tippet, ma ki is próbálomKép

Baby20!
Remélem nem haragszol, hogy itt mindenki arról ír, vásárolni kell!
Hidd el, ez egy jó társaság és mindenki CSAK JÓT akar.
Nem bántunk!

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Baby20!

Annyira Édes a babaKép
Pussz!

Kép
angelani

Angelani!

Gergőnél nekem is volt barna csík a hasamon, a szülés után valamivel elmúlt. Most meg még elő se jött.
Ja milyen folt tulajdonképpen amit nem tudsz kimosni? Mert a rozsdára tényleg jó a citromlé is.

Ildi (Vrucsincá)!

Érdekelne ez a TB megállapodás dolog. Ha tudsz, légyszi írjál róla, minek kell megfelelni. Köszi.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Zsóf!
Van frottír kifogó fürdőlepedőm (törölköző).
Az már gyönyörű fehér, csak vannak rajta sárga foltok. Csak azt nem tudom, hogy hogyan. Ez mind1.
A lényeg, hogy eddig semmivel sem jött kiKép
Viszont az egész már gyönyörű fehér, ezért a foltok sokkal jobban látszódnakKép
Most megyek az auchanba. (15 perc)
De van itthon citrom és só isKép
Veszek vanisht.
Ha erre nem, de másra tuti jó leszKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Így néz ki:
Kép

Mintája:

Kép

Kép
angelani

Angelani!

Csak most olvastam vissza az UH-dat. Nemis mindig pontos a súlybecslés. Gergő születése előtt 2! nappal 3000 g-ra becsülték, és 3900 g-mal született! Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jajj!

Tapasztalt anyukák!

Szerintetek a baba fürdés közben vagy közvetlen utána be szokott kakilni? Esetleg büfizni?
Mert nem tudom mik lehetnek a sárga foltokKép
Én tuti vigyázni fogok rá. De minekKép
Ha baleset éri, akkor azonnal be kell áztatni ha másra nincs is idő.
Na ez csak az én véleményem.

Lépek!
Sziasztok!
Angelani
31+3

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?