Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Csak átfutni volt időm, de muszáj jönnöm, mert Anikó hívott, hogy megint kórházban vannak és adjak hírt Róluk.
Szegény Bencuskának felszúrták mind a két fülét és most bent vannak, mert már tele van szegényke antibikával és ha jól emlékszem most intravénásan kapja? Vagy injekcióban? Bocsi, de annyira hulla vagyok, hogy már elfelejtettem.

Ez a családlátogatósdi egyáltalán nem pihentető, sőt...de egyszer van, kibírom.Kép
Különben nagyon jól vagyunk, minden ok.Kép

Holnap megpróbálok jönni.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Ja, még gyorsan!

Minden kis szülinaposnak nagyon boldog születésnapot!!!Kép

A felrakott képek is nagyon édesek.

PuszKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Ági, nanááá, hogy édesen esszük a túrógombit, szerintem úgy az igazi, ahogy Eszter is írta, tejföllel, és édesen!KépKépÉn már kifejlesztettem egy 1szerűbb megoldást, hogy ne kelljen még porcukrozni se! Már eleve a tejfölbe keverem a kristálycukrot, jól elkeverve és akkor felolvad benne, nem recseg a fogad alatt! IstenííííKépKép

Andi, örülök neki, én is benne lennék egy talibanKépMajd megdumáljuk, nem vagyunk messze egymástólKépTi mentek nyaralni?

Manó
manóci

sziasztok!

Menjugate oltás: kedden voltunk dokinéninél, már egy ideje el akartam vinni (receptek, stb).
Súlya: 8400 gr, és 74 cm. Megnézte nekem a "percentilis" vagy milyen számot, és azt mondta 100 babából 15- nek van ilyen súlya. De olyan jó húsban van, azok a kis sonkái.. szóval teljesen okés a gyermek. Meg azt is mondta, anyuka sem hatalmas, még jó hogy a baba sem. Megjegyzem, nekem ezt a súlyt is elég nehéz cipelgetni..
Aztán rákérdeztem a Menjugate- re, mire ő: de jó is hogy mondom, van is belőle ingyé, amúgy 5 rongy körüli, mert volt télen v.mi akció, és úgy sakkozták ki, hogy több legyen (pl. 3 darab rendel, majd vár pár hó- 10 hónapos felett már elég az 1 oltás, marad kettő) szerintem ez tök jó fejség. Hozták is, meg is kapta. mondtam is, na szép, orvul elhozlak, aztán a nagy játék közben bumm egy szuri.

Amúgy a dokinéni elmesélte, hogy az ő karjai között halt meg gyermek agyhártyagyusziban, és ha a kanyaró (asszem erre utalt, de van még 1-2) ellen közelező, holott teljesen eltűnt már az a betegség x éve, akkor ez ellen miért ne?? Ez úgy hangzott, jó lenne kötelezők közé felvenni)

Remélem segitettem, Nanda, meg aki tanácstalan.. persze ez csak 1 példa.

ezt most elküldöm, mert olvanom kell.. titeket :-)

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

nemá, ne emlegessétek annyit a túrógombócot!!!

Veronikának boldog szülinapot!

adatok:
Meske Emese 28(még egy kicsit) Bp Levente 2004.07.30. oroszlán (naná, mint az anyja!)

én a Sinlacot leginkább gyümivel adtam, de magában sem rossz. Nekem macerás receptet kérni, igy inkább Holle- t használok, főzelék sűritéshez is. Legalább az véltozatos- most bontottam zabpehelykásásat- nyamm, nekem is bejön.

Anikó, bár nem olvasol, de gondolok rátok! Fülecske felszúrása, jajjjajj.. szegényke.

Na tessék, Manóci irtál közben, és megint túrógombóc..

Képzeljétek, reagált végre (rossz telcsiszámon hagyhattunk üzit, de a mail megtette hatását) a horvát pasinak, ahol voltunk már apartmanban, és visszajelzett, hogy van hely, most, meg aug végén, meg azon a héten, amikor férjecském semmiképp nem tud eljönni. Úgyhogy uccu neki, péntekig halálra dolgozza magát (2 napja tudjuk) párom, hogy el tudjon jönni, és szombaton megyünk. Jobb lett volna 10 napra, de csak jövő szombatig szabad sajna. Remélem nem lesz gáz az út a sok nyaralni induló miatt. Éjjel se tudunk menni, mert sokáig dolgozik, hiába pakolok előre, az nem elég este meg még elugrunk névnapozni anyuékhoz (szombaton lett volna vendégség). Ki kell pihennie magát. Na szép, oda a jó kis éjjeli utunk :-(

szóval nem leszek 1 hétig..

Maccs, igencsak ritkán jössz. Nem kéne oda egy ADSL? vagy v.mi?! vagy nyiss egy internet kávézót :-)

Andrea, nyári táboros sztori, háátt :-((
Rita, Vera, édesek a gyerkőcök

Jut eszembe, Rita, mi is pontosan a szakmád? Belsőépitész? Ötleteket szivesen veszek, mert van már néhány, de gondunk van a garázs elhelyezésével. fenyő, ablak, villanyoszlop (ezt el lehet tetetni, tudja v.ki?) majd mesélek..

mennem kell

Jerry, nem tudom hol vagy, de gömb puzzle-t kaptam, a sima földgömböm már megvolt, lehet itthon is kapni, ez most régi tipusú földgömb, kb. arany szinű, régies földrészekkel.. csak erről eszembe jutottál..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Manóci,
Sajnos idén nem megyünk nyaralni, nincs miből. Egy napra majd elmegyünk Mogyoródra, az Aqua parkba augusztusban és szeretnék lemenni a Balcsira is szintén egy napra de majd meglátjuk. Ti mentek valahová? akkor ha visszajöttetek Velencéről talizhatnánk.

Mese,
Horvátországnak melyik részére mentek? Én voltam pár évvel ezelőtt Mali Losinjban, nagyon nagyon szép volt.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mese!
Menjugate oltás?
Lehet, hogy hülye kérdé, de mi az?

Kostyika!
Azért azok az egy-egy napok is sokat számíthatnak! Drukkolok, hogy azokon a napokon igazi nyári időtök legyen!

Veronika!
Boldog szülinapot!
Kép

Pár naja adtam Olivérnek kevés palacsintát. Hagyományos tejes-tojásos verziót. A poci kicsit foltos lett, így várunk még. De teszem hozzá Apa másnap megkínálta tejzínhabbal! Ej ezek a férfiak! Persze ő nem kell fel éjjel ha sír a gyerek! no de pont a nyakassága az a tulajdonsága a páromnak amiért szeretem (máskor meg megfojtanámKép)!

Erről jut eszembe, Francia honban az uh tejes polc kb 4/5-t 10 hónapos kortól adható tejek tették ki! Ilyet se láttam még! Sajnos a nyelvi akadályok végett nem tudtam megfejteni miben tér el a hagyományostól, de így is érdekes!

Tegnap elmentünk az egészséges tnácsadásra, hátha most megejthetjük az elmaradt egy éves kontrollt, de méreckedni sajnos nem tudtunk. Épp a mai felújítás utáni visszaköltözésükr készültek, így nem volt semmi mérőszerszám.
Na majd a jövő héten, háth megtudom mennyit nyom a csemetém!Kép

Egyébként tudna nekem valaki segíteni, hogy lehet autodidakta módon megtanulni a honlapkészítés tudományát? fejembe vettem, hogy kitanulom, és most keresgélek hozzá a neten anyagot! Sajnos az angol nyelvű oldalakat nem értem. Ráadásulé szaknyelv, így esélyem sincs a konyhanyelvemmel!

Sziasztok!

Szép napot!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter!
Menjugate=agyhártyagyulladás asszem emékeimben ez maradt meg.

Veronikának boldog névnapot ha ma tartjátok Kép

Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Anikó: nagyon szurkolok Nektek! Bencus és Te is gyorsan gyógyuljatok meg, szerintem innen már napról-napra jobb lesz, ne keseregj el, mert nemsokára teljesen egészségesek lesztek! Kép

Zene-bölcsi, tücsök zene: a nagyobbik lányommal is és most Emmussal is 9 hónapos koruk óta járunk és nekünk nagyon sokat segített. Nagyobbik lányom félénkebb fajta volt, de a tücsök zenén megtanulta, hogy hogy jöjjön ki a nagyobbakkal és ne ijedjen meg a többiek reakcióitól. Szerintem emellett még nekem is nagyon jót tett, mert sok kismamával ismerkedtem meg, barátságok kötôdtek. Koncertre jártunk már 1 évesen és nagyon élvezte. Emmus az elsô 3 alkalomnál csak figyelt, de otthon már hatalmas nevetéssel és tapsikolással követte a mondókákat és dalokat. Mi felvettük videóra az egyik foglalkozást, most nyáron azt nézzük, Emmus most már nagyokat sikongat, ahogy elkezdôdik Kép Szóval, én mindenkinek ajánlom, de az is igaz, vannak olyan gyerekek, akik nem élvezik, náluk nem szabad erôltetni.

Eszter: startlap.com-on rákereshetsz:
http://www.tferi.hu/konyv5/html/htmllang0.html
http://www.kataporta.net/tanf/index.php
http://htmlspec.web.elte.hu/
hajrá!!!!!

Emmus szörny? éjszakákat okoz, alig alszunk, már nem tudom, mit tegyek...Elôre félek a nyaralástól, nem lesz abból semmi pihenés.

üdv: Zsuzsi
zsu26

Eszter,

Köszi szépen h szorítasz! Mondjuk elég furcsa az időjárás néha, ma reggel pl szépen sütött aztán órákig esett az eső, majd 6 körül már megint sütött a nap. Ki érti ezt?

Vera,
Roninak szülinapja volt de azért köszi a jókívánságokat.

Mi jövő héten kapjuk az agyhártyagyulladás elleni injekciót, remélem nem lesz semmi gáz utána.

Zsuzsi,
Mi baj van éjjel? Hányszor kel fel?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Zsuzsi!
Olivérnek is tetszett, csak mi felnőttek nem hangolódtunk rá annyira. No nem a dalokra, hanem a teremre és a többiekre. Legfőképp, hogy a babáink inkábbegymást matatták eésősorban így is, mert korban ők álltak legközelebb egymáshoz.
Olivért társaságban egyébként sem kell félteni! Ezen az egy órán is egy másik anyuka ölében ücsörgött!
Egy hete pedig röptében elcsábított egy 20-on éves lányzót a Tescoban. Két perce léptünk be, tolom a kocsit, benne a gyerek és mire oldalra nézek, mit figyel a gyerek, már kézenfogva mentünk hármasban.!
A sorbanállást direkt élvezi, mert akkor egy csomó nőnemű lény mosolyát bezsebelheti! Mindenkivel kikezd a fél évestől 100 évesig!
Köszi a címeket!

Andi, Vera!
Ez a kötelező, vagy a kullancs elleni?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

utcsó bejelentkezés..

Eszter, nem kötelező, dokitól függ, hogy ajánlja- e..
Andi, jelentem, másnap du. ra 37,8 lett a gyermek, majd Panadol, éjjel amikor felkelt, még meleg volt, akkor újra, reggel még egy kicsi melegség (37,4) aztán el is tűnt.. az oltás hatása. Bár dokinéni azt mondta, nem lesz semmi, de doki ismerős mondta, minden gyermek másként reagál, de ez nem volt vészes..
Horváto. Krk után az első városka (falu?) - anno egyszer mentem hajnalban félálomban, és lehajtottam, be egy utazási irodába kb. 7 h volt, hogy hol van szállás.. ez volt az. vadi új kecó, szép part, stb. Babával tökéletes.
Már elővettük a csónakot is, Levike is kapott rucit a csónakba.. vicces benne. Olyan mint a mentőmellény, de abban eltűnt, ez jobb, és gatyás :-) csónakban muszáj.

Eszter, ezt a sorbanállósdit én is ismerem.. :-) meg a pápá a vadidegeneknek.

na még pakolok, sziasztok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Bejelentkezem röviden:ma reggel hazajöttünk,most naponta kétszer kell visszamenni,hogy vénásan beadják a gyógyszert Bencének.De legalább itthon alszunk.

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili

Mese, jó nyaralást!

Anikó, gondolom Bence jobban van hogy kiengedtek benneteket. Hogy bírjátok megoldani a napi kétszeri kórházba járást? És meddig kell ez!
Nagyon drukkolok hogy mielőbb meggyógyuljon!

Andrea
tandrea

Andrea!
Eredetileg úgy volt,hogy csak beépítik Neki ezt a branült vagy kanült (nem tudom melyik),és jöhetünk haza,de látni akarták,hogy hogy reagál a gyógyszerre,ezért egy éjszakára bent akartak tartani.Másnap regel a nagyviziten nagyon sírt(mert álmából ébresztették,engem meg kiküldtek,úgyhogy nem is látott ébredéskor),és nem tetszett nekik a síráshangja.Attól féltek,hogy kruppozni fog.Ezért párásítást kaptunk,és még egy éjszakát.Láza nincs,ezért jöhettünk haza.A fülész szerint a középfülgyulladása dolgozik,kb.egy hét kell általában a gyógyuláshoz.Ilyenkor még nem lehet tudni,hogy sikeres volt-e az akció.
Párom vállalta,hogy napi kétszer visz minket,másképp nem menne.De még mindig könnyebb Neki is,mintha most egy hétig bent feküdnék.
Azt mondták,hogy legalább egy hétig kell kapnia a gyógyszert,mert nagyon elhúzódó ez a betegség.

Most mennem kell,remélem holnap idejutok.Írok majd érdekességeket,ha lesz időm.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Mese!
Jó utat! Szép időt!

Anikó!
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb meggyógyuljatok! Ebben az egész rémálomban talán mégis épp az a legjobb, hogy nyár van! Kevesebb a ruha, könnyebb a párásítás, és a sok nyaraló miatt talán az utakon is kevesebben vannak!
Gyógyuljatok!
Gyógypuszi Bencusnak!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Eszter,
nem kötelező csak annyi rosszat olvastam rőla h megkérdeztem a dokinőt és ő is javasolta.

Meske,
Remélem h nálunk is csak ennyi lesz, eddig nem volt lázas az oltásoktól. Nekünk Germicid kúpunk van, szerinted a Panadol jobb? Jó nyaralást és szép időt kívánok!

Anikó,
Kitartás és jobbulást Bencének! Az elejéről én lemaradtam, hogy kezdődött ez a Bencénél?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Anikó!

Bence hogy viselte a fülszúrást és a kórházat? Miért küldtek ki a kórteremből? Komolyan nem értem az orvosokat, Te inkább segíteni tudtál volna Bence megnyugtatásából, nem pedig útban lettél volna. Remélem mihamarabb túllesztek ezen a nehéz időszakon ami már több hete tart Nálatok!
Melyik kórházhoz volt "szerencsétek"?
Jobbulást!

Andrea
tandrea

Eszter!
Köszönjük szépen.

Andi!
Köszönöm Neked is.Nagyon röviden:3 hete egy picit náthás volt,a dokinéni szerint az én tüdőgyuszimból kapott egy kis bacit,de nem vészes.Egyszer volt lázas,aztán elkezdtünk antibikát szedni,amit nem bírt.Aztán egy másikat,ami ment.Ahogy befejeztük,2 nap múlva megint egy láz,újabb antibika,és elküldött minket egy rtg-re,hogy hátha.És tényleg tüdőgyulladás neki is.KépÚgy nézett ki,hogy minden rendben 1 hét múlva,de volt 2 nagyon szar éjszakánk,iszonyúan sírt,úgyhogy a kontroll rtg-t előre hoztuk csütörtökre.Szerencsére negatív lett,viszont ahogy kijöttünk a rtg-ről én lázasnak éreztem. Telefon dokinak,mondta,hogy menjünk be a fülészetre,ha már úgyis ott vagyunk.Mindez a Madarászban történt.Ott meg azonnal felszúrták mindkét fülét,mert már nagyon gennyes volt.Mivel szájon át ezek szerint nem hatott Neki az antibika,most vénásan kapja szegénykém.Hát ennyi.

Andrea:A vizsgálatot rosszabbul viselte,mert tovább tartott.Azt nagyon nem szereti,ha lefogják erősen.KépKórházat egyébként viszonylag jól viselte,én kevésbé.Viszont most ha csak közelít hozzá valaki köpenyben,már sír.Nagyvizitnél nem csak a szobából,de az osztályról is ki kell mennie mindenkinek.Ne kérdezd,hogy miért,szerintem nagy baromság.Épp most számoltam,hogy már 7 hete vagyunk felváltva betegek.Illetve én majdnem folyamatosan.Kép Egyébként a csecsemőosztályon dolgozók egy nővérke kivételével egyszerűen tündérek,úgyhogy ilyen szempontból nem panaszkodhatok.Az az egy viszont.....Mindegy remélem hamar meggyógyul a drágaságom.Szerencsére a tegnap esti szurit végigaludta.Itthon elaludt,és legközelebb akkor ébredt,amikor megérkeztünk a ház elé.Négyszer kocsiba ki-be,és csak aludt,aludt.Biztos kimerült azért ebben a tortúrában.
Még a dokinéniről:most olyanokat mond nekem,hogy azért ilyen beteg a gyerek,mert mi állandóan megyünk,nem tudunk a fenekünkön ülni.Azt mondta,hogy 2-3 hétig a lábunkat se tegyük ki a lakásból,Bencét meg zárjam el a többiektől és feküdjön egy csendes szobában,mint egy beteghez illik.Mindezt olyan hangnemben,hogy csak lestem.Hát nem tudom hogy gondolta,mert szerencsére nem úgy néz ki,mint egy beteg.Jön-megy egész nap,a kórházban sem feküdt.Az az érzésem,hogy próbálja a felelősséget rám hárítani,mert szerintem neki kellett volna előbb fülészetre küldeni.Mondjuk amikor 2 hét után sem javult a gyerek,talán akkor kellett volna,és talán megúszzuk a szúrást.

Na.most mennem kell,puszi:

Anikó
vakili

Anikó, és mégis hogy gondolta a doki hogy egy gyerek lefekszik és nyugton marad ha már nem érzi magát betegnek??? Hogy magyarázod meg egy nem egészen egyéves gyereknek hogy feküdnie kell?? Ezt komolyan gondolta? És a család többi tagjával mi legyen??
Attól biztos nem lesz beteg a gyerek hogy nincs otthon, de az ezer százalék hogy ő a hibás abban hogy nem küldött tovább Benneteket szakrendelésre!
Nem az antibiotikumokkal kellett volna kísérleteznie!
Mielőbb gyógyuljatok meg, Bence és Te is! A két nagy jól van?

Andrea
tandrea

SziasztokKép

Végigfutottam mindent, de sajna alig van időm írni, mindjárt indulunk Anyósomékhoz és még össze kell pakolnom a mai cuccokat, kaja, pelusok, minden ami kellhet.

Jól vagyunk, minden ok, csak az idő lett sz... Viszont tegnapelőtt voltunk strandon, klassz volt.Kép Képeket majd hozok, de hogy mikor?Kép

Ritáékkal mi van? Régen nem volt.

Mindenkinek puszi, vigyázzatok magatokra és a csemetékre!

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mindenek előtt gratula Chelloéknak, Ildikóéknak, és Dzsungelcsigáéknak.

Anikó: olvastalak, és jaj! Jobbulást Bencének. JA, és én gondolkoznék a dokiváltáson (gyerek bezárása)!

Néztem az 1 éves adatok táblázatot. A kékesben, de elférünk. Kép (11.25 kg, 76 cm)
Ugyan még nincsenek meg az egyéves adatok (júli 21), de majd Nyinike (Kinga) Bendije fog kilógni. Asszem 12 kiló kelett van, és ha jól emlékszem már 82 cm (pedig 2850g, 54 cm-ről indult)

A torkom 5 napi kínlódál után az indulás előtt egy nappal jobb lett! Kép
Mi nyaraltunk, bár igencsak hideg volt. Kép Így belekóstoltunk a fa tüzelésű kályha kezelése című feladatba is.
Szombaton délben ott 13 fok volt. Mire Pestre értünk, itt meg 23!
Az Õrség gyönyőrű. A szállásunk is jó volt. Kép
Most nekünk is rémes éjszakánk volt. Edina fél óránként ébredt nyüszített, hőemelkedése volt az éjjeli Nurofen mellett! De reggel lement neki, és azóta hála oké. Lehet, hogy egy kis fertőzés volt csak.
6 foga van, és ugye ma 13 hónapos. És szépen megyeget is. Kép

És akkor néhány kép Edináról, és a közben a 4. életévét is betöltő Zsófiról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Zs.
zerko

Sziasztok!

Zerko: Nagyon jók a fotók, ahogy megszoktuk már Kép Csak gratulálni tudok, nagyon szépek a lányok! Na ez a f?téses nyaralás elég durván hangzik! Kép
Boldog szülinapot Edinának! Igazi nagylány!

Anikó: nem semmi, ami veletek történik. Kép Amikor felszúrták Bence fülét nem vizsgálták meg a váladékot? Anno nálunk direkt megnézték, hogy milyen baci okozhatta és arra célirányosan adtak antibiotikumot, mert ugye többféle van, mindegyik másra reagál jobban...
Szerintem háziorvos nem tudja megállapítani a középfülgyulladást és kicsiknél még a szülô sem veszi észre könnyen (nálunk nem sírt pl. Dóri, pedig kfülgyulladása volt). Ha lázas volt a gyerek azonnal vittem a Budai Gyermekkórházba, a fülészetre és vittem egy kis vizeletet a laborba is, hogy ha negatív a fül, akkor a vizeletbôl még kiderülhet más baj...
Persze ezt az elsô gyereknél tök profin csináltam, most Emmánál nem tudom miért teljesen elfelejtettem és bíztam a dokiban...Szerencsére nálunk hatott az antibiotikum és végre meggyógyult Emma, kb. 3 heti köhögés után.
Remélem pár nap és tényleg meggyógyultok teljesen!!!! Te még beteg vagy?

Andi: egy ismerôsöm (fiatal gyerekgyógyász) azt mondja jobb a panadol, mert kevesebb a mellékhatása, de az idôs doki bácsink szerint meg a kúp jobb. Szóval hogy legyen okos az ember? Ha nagyon lázas a gyerek, akkor kúpot adok, de alacsonyabb láznál és fájdalomnál panadolt adok.

Eszter: Ha Olivér már ilyen kicsin ilyen nagy csábító, mi lesz késôbb!!!!!!! Kitôl örökölte?

Andi: Emma csupán éjféltôl kb. 2-3 óránként ébred fel és üvölt (most nô a 7. és 8. foga). Persze szopit követel, de szerintem nekem már kezd kevesebb lenni a tejem, hiszen alig alszom. Próbálom leszoktatni az esti szopiról, de nem megy...pedig valamit muszáj lesz kitalálnom, az egész család, na és a szomszédok ettôl szenvednek.

üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok lanyok!

Itt vagyok. Kép Csak anyosomek megjottek pneteken, igy sokmindent csinaltunk. Kép
Nagyon nem tudok visszaolvasni, annyit irtatok. Kép

Eszter: Azt hoztok amit akartok. Kép Hozhatsz barmit. Ugy volt Andreanal is, hogy mindenki vitt valami uditot es sosat vagy edeset. Es ami maradt a vegen, azt szetosztottuk. Igy bevallt.

Aniko: nem semmi amit ateltetek, ateltek. Kép
Bencusnak jobbulast. Most mar remelem a gyogyulas fele tartotok.
Szerintem elobb-utobb mindenkivel elo fog fordulni ilyesmi, csak mindenkinel mas korban. En olyan tipus vagyok, hogy ha natha van, meg ha nem is eros lefolyasu, akkor is szivom ar orrat Lilinek porszivoval, mert felek, hogy a fulere megy. Tudod nekem a fuleim romlasat egy kozepfulgyulladas es orvosi hiba okozta, igy eleve ebben az ugyben en jobban odafigyelek. De hat ez termeszetes.

Orsi: Jol esett, hogy aggodtal. Kép Koszi jol vagyunk, csak jottunk-mentunk mindenhova hetvegen. Kép Meg unnepeltunk. Ugyhogy volt mit csinalnunk. Kép

Olyan pocsek ido van. Kép Meg a fuvet se tudom lenyirni. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Zsuzsa: Most lattam a kepeket. Gyonyoruek a lanyok! Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Mi a jöv hétre tűnünk el megyünk a barátnőmékhez velencére utána Andi, megdumálhatjuk a talit! Gondolok majd rátok 21.-énKépKépeket kérünkKép

Anikó, kitartást és jobbulást nektek, hogy mihamarabb kikeveredjetek ebből a szörnyűségbőlKép

Agyhártyagyuszi oltást mi is beadatjuk, de csak 14 hósan, mert 1 év fölött 1x kell szúrni nekünk azt mondták! Szóval szeptember elején lesz nálunk a "nagy"nap!Kép

Mese, jó helyHorvátország és a KRK, mi is ott voltunk pár éveKépSzép időt, és jó nyaralást nektek!

Zerko, gyönyörűek a lánykáid gratulálok hozzájukKépKépEdina már igazi kis manöken szépségKépKép

Mennem kell, mert fölébredt a lánykám, és a dörgésre sír!KépPersze most is esik az eső, dörög az égKépMikor lesz jó idő??

Manó
manóci

Sziasztok!

Sajnos nincsenek jó hírek.Reggel voltunk a fülészeten kontrollon,és lehet,hogy az egyik fülét újra kell szúrni Bencének.Remélem megússzuk.Kép

Manóci:köszönjük.
Te is a MÁV-ban szültél?

Rita:én is próbáltam szívni,de nem jött semmi.
A nagyoknak soha nem volt gondja a fülével.

Zsuzsi:Nem láttam,hogy vizsgálták volna a váladékot,de nagyon sokat gondolkoztak,hogy milyen gyógyszert kapjon,mert ez már a 4. antibika.Volt nagy tanácskozás.
Nem is azt mondtam,hogy a mi dokinknak kellett volna megállapítani,de elküldhetett volna mondjuk egy héttel előbb a fülészetre,és akkor talán megússzuk valami enyhébbel.
Én még járok a tüdőgondozóba,holnap megyek allergiavizsg-ra.Nem érzem igazán jól magam,de a folyadék már eltűnt a tüdőmből legalább.Viszont maradt valami hegesedés,és lehet,hogy az már marad is.Továbbra is köhögök,és úgy érzem mintha lenne valami a mellkasomon.Kép
Bence óránként ébred,és ma hajnalban 2 órán keresztül nem is aludtunk.Kép

Zsuzsa:képek nagyon szépek mint mindig.Hogy döntöttél,lesz műtét?
Zsófit Isten éltesse nagyon sokáig!!! Kép

Bocsi,most mennem kell,indulunk a kórházba.Kép

Anikó
vakili

Hali,

Zsuzsi,
Emlékszem én is dilemáztam azon h vajon azért kel fel éjjel mert éhes vagy már csak megszokásból. Aztán mindenki azt mondta h kb 6-7 hónapos korától már át tudja aludni az éjszakát. Szerencsére akkor neki még nem jött a foga tehát azt kihúzhattam a "bűnösök" listájáról. Szerintem próbáld meg azt h éjjel nem te mész be hozzá hanem a párod. Hátha beválik mert állítólag az apukától nem várja el a baba h megszoptassa.

Zerko,
Nagyon szépek a lányok!

Manóci,
Ok, nekem a keddi nap a legjobb mert akkor a párom későn jön haza.

Anikó,
Miért mész allergiavizsgálatra?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok Kép

Manó
Bevetettem a túrógombit! Már mi is rég ettünk. Tökjó lett, és Rebekának is izlett Kép

Zerko
Fantasztikusak a felrakott képek!! Nagoyn szépek a gyerkőcök Kép.
Megkérdezhetem, hogy milyen géppel fotóztok?

Anikó
Jobbulást Nektek!!!!

Erre jutottam:

<pre>
nicknév név kor lakhely csillagjegy Kép gyermek(ek)
Tandrea Andrea 40 Budapest - Dávid - 2004.06.10.
Ironram Eszter 28 Budapest Kos Olivér - 2004.06.18.
Trita Rita 33 Göd Bak Lili - 2004.06.26.
Manóci Mónika 33 Biatorbágy Halak Eszter - 2004.06.30.
Kostyika Andrea 27 Érd Rák Veronika - 2004.07.07.
Meske Emese 28 Budapest Oroszlán Levente - 2004.07.30.
Delice Ági 25 Encs Ikrek Rebeka Hanna - 2004.08.05.
Viranka Vera 27 Göd Ikrek Míra - 2004.08.25.
</pre>

Akik eddig elküldték nekem az adataikat Kép
Szerintetek kell még bele valami? Vagy van esetleg, amit nem találtok szükségesnek?
A régebbi táblázatból esetleg akarjátok, hogy átírjam az ott szereplő adatokat?

Továbbra is várom még az adatokat - egyébként remélem mindenki adatait helyesen írtam be Kép

Jó éjt Nektek

sziasztok Kép

delice

SziasztokKép

Gyors leszek, mert készülünk el bevásárolni.
Az idő itt is ocsmány, remélem holnaptól igazuk lesz az időjósoknak és szép idő lesz, mert ezt nagyon utálom!Kép

Zsuzsa
Nagyon szépek a lányok, jók a fotók!Kép
Fűtéses nyaralásKép

Rita
Örülök, hogy megvagytok!Kép
Fű: akkor most szép nagyra meg fog nőni.Kép Legalább nem kell locsolnodKép
Talit már alig várom! Gergő annyit változott azóta, meg fogjátok látni!Kép

Mindenkinek sok puszi, majd még jövök a héten.

Orsi

avocado

Sziasztok,

Anikó, igen én is a Mávban szültemKépSzerintem szupi hely, a következőt csakis ott szeretnémKépÉn mindennel meg voltam ott elégedve, és nagyon bejött!Kinél szültél?Látom te viszont már tapasztalt anyuka vagy, neked már 3 bébike van?Nem találkozhattunk a kórházban?Nem tom hányadikán szültél?!
Hová mész allergiára? Csak azért mert sajnos én is állandó vendég vagyok az allerg. szakrendin mivel én asztmás is vagyok!KépHurrrá!Szóval ismerős ez a dolog!

Andi, jó nekem a kedd is mindegy, csak a péntekek nem!Akkor ha hazajöttünk Velencéről még megdumáljuk a napot!Kép

Ági, sztem jó így a táblázat, már van honnan puskáznomKép
Túrógombinak örülök, hogy bejött! Nálunk egyenlőre csak nálam futKép
Látom a második nevetek Hanna?!Tök jó, mi is az Eszter és a Hannus között filóztunk, de aztán esztike lett!KépMindenki mondta, hogy mért nem lett mindkettő??Hát azért, mert ha a második babánk is lány lenne akkor mit adnék neki???Nekem csak ez a két lánynév tetszikKépKép

Léptem, fölkelt a kis manóm, pusssz
manóci

Szaisztok!
Én sajnos még mindig ilyen kutyafuttában, hellyel-közzel vagyok, de azért, aha tehetem, nem hagyom ki, hogy idenézzek! Kép

Manóci! Üdv! Mi taliztunk múltkor a házatok előtt az én kislányom a Lili! Kép Ha mégis tudtok jönni a talira szólj, mert nekünk aztán tényleg ott vagytok a közelben! Kép Eszterednek utólag is boldog szülinapot!

Liliknek utólag is boldog névnapot kívánok! Kép

Andi! Kép Kösz a bíztatást, szóval hiszti korszak még 1,5 éves korig, aztán dackorszak.. Szép kilátások! Kép De remélem azt nem a tinédzser korszak váltja, mert akkor felmondok és csomagolok! Kép Kép Kép

Anikó! Megtiltom, hogy depis legyél! Kép Most ezen a héten szar az idő, de a jövő héten már a napocska is sütni fog, itt a nyár, most lehet feltöltödni!!! Nem tudsz egy napra megszökni a családtól és valami mást csinálni, mint ők? Talán az segítene!

Akinek van kedve hozzánk is ki lehet jönni egy egy mini vagy kicsit nagyobb tali erejéig! Kép

Orsi! Kép Éjszakák hogy alakulnak? Szopiztok még?
Karcsi meggyógyult ramélem!

Ha kellenek egy betérő vandég adatai is:
Maccs Andi 31/leszek augusztusban/ Biatorbágy Oroszlán Lili 2004.08.20.

Most mennem kell!
maccs

Hali,

Maccs,
Én tervezem h kimegyek Biára ha Manóciék visszajönnek Velencéről. Akkor tudnánk veled is találkozni ha van kedved.

Hogy viselitek ezt a szar időt? Roni nagyon nyűgös, legszívesebben egész nap hurcoltatná magát.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Macs!

Úgy örülök Neked! Ha keveset is, de jó hogy tudsz jönni!Kép
Köszi, Karcsi meggyógyult szerencsére és sokkal jobban van, beszedett egy adag ginsenget is.Kép
Éjszakáink elég jók, ha nyüszög, akkor tömöm a szájába a cicit, így szinte végigalusszuk az éjszakát.Kép Most reggel fél 7-7-kor kel és még elvan fél-1 órát köztünk, így mi még szunyókálunk, szóval nekem idilli a helyzet.Kép

Most mennem kell, pusziözön Nektek LilivelKép

Orsi

avocado

Sziasztok

Manóci Kép
Örülök, hogy van honnan puskázni.
Ezek szerint az izlésünk valamelyest egyezik ezzel a Hanna - "dologgal" Kép Szerintem is gyönyörű név - node az én véleményem a gyerekem nevéből is kitűnik Kép

Maccs Kép
Naná, hogy kellenek Kép
Már be is írtalak Kép

Íme:

<pre>
nicknév név kor lakhely csillagjegy Kép gyermek(ek)
Tandrea Andrea 40 Budapest - Dávid - 2004.06.10.
Ironram Eszter 28 Budapest Kos Olivér - 2004.06.18.
Trita Rita 33 Göd Bak Lili - 2004.06.26.
Manóci Mónika 33 Biatorbágy Halak Eszter - 2004.06.30.
Kostyika Andrea 27 Érd Rák Veronika - 2004.07.07.
Meske Emese 28 Budapest Oroszlán Levente - 2004.07.30.
Delice Ági 25 Encs Ikrek Rebeka Hanna - 2004.08.05.
Maccs Andi 31 Biatorbágy Oroszlán Lili - 2004.08.20.
Viranka Vera 27 Göd Ikrek Míra - 2004.08.25.
</pre>

Jó éjt Kép

Ja! A Ti gyerekeitek szeretik a paradicsomos ételeket? Rebekának nem jönnek be. Még akkor se, ha csak halványan érződik Kép

Ági

delice

sziasztok,

Megint vagyok egy kicsit, apa ugyanis még nincs itthonKép

Maccs, ez nagyon jóóóóóóóóóóóó!KépKépKépLátod ennyire örülök neked!Gondoltam már rád a múltkor, hogy milyen felh. neved lehet, de gondoltam, hogy ha leszel csak adol valami életjelfélét magadról!KépÉs bejött, ez tök jó!Persze lehet közös tali is Andival+veled+aki még akar, vagy nincs esetleg több biai köztetek???KépLassan telik a táblázat is és kiderülnek a lakhelyekKép
Azon az utcán most ti sem jöttök át, az biztosKépKi vagyok ettől az időtől már,lehet ezt du. már írtam, de nem javult a kedélyállapotom!Kép
Na mindegy ez van, állítólag holnaptól jobb lesz!

Ági, én még csak bébiételes paradicsomos kaját adtam neki a halast, de azt omádta!Viszont most amikor mnár eheti amit mi nem igazán tudom, hogy milyen formában adhatom neki a parit?Te/ti/hogyan csináljátok ezeket?Gondolom a héjját még le kell szedni, de pl adhatok neki kajába főzve sűrített parit is már??Írjátok már le légyszi, mert ebben bénázgatok kicsit!Kép

Köszi előre is,mónika
manóci

Sziasztok!

De jo sokat irtatok! Kép Mi jol vagyunk, csak most mar egesz nap Lilivel setalni kell kez a kezben. Mindig megfogja az egyik kezemet es huz, hogy menni akar. Ezzel telik az egesz napom szinte. Mar onalloan, segitseg nelkul is sokat tud menni, csak allandoan rohanni akar, igy ott kell mogotte lennem, hogy ha elesne meg tudjam fogni.
Nagyon edes. Mar mondja, hogy Rita. Kép Olyan edes. Kép Bovult a szokincse az autoval, papi-val (nagypapa) es nagyon ugyesen jatszik a logikai jatekokkal. Mar tudja mi a boci es a poci. Ha elobbit mondom sikitva rohan a muanyag bocihoz, ha az utobbit mondom fulig ero szajjal mutogat a pocijara. De ha enekelem neki a Boci boci tarkat, eszemeletlenul vigyorog es ringatja magat az utemere. Ha csip csip csokat akar jatszani, azt ugy jelzi, hogy osszeerinti a kezeit es utemesen le-fel emeli. Kép Nagyon sokmindent megert mar. Hihetetlen. Probal oltozkodni. A zoknit a labara huzni, a body-kat a testere, a cipot is a labara. Tudja mar mi mikor jon. Ha a zoknit felvettuk mar mutat a cipore, hogy az jon. Kép
Sajnos meg nathas, de mar kifele tartunk. Ennek ellenere nagyon jol alszik. Tegnap este 8-tol reggel haromnegyed 9-ig aludt es csak 6-kor kelt a tejecskeert (ez volt a rekord). Kép Most meg mindig alszik. KépEgyre tobb mindent eszik mar. En mar adok neki Milli vanillias kremturot, hat imadja! Kép Tegnap eloszor meg kapott bananos joghurtot es hetvegen kapott eloszor kolbaszos tojasos rantottat. Kép Hat nagyon izlett neki. Kép
Most mar lassacskan kezdi megenni a darabos eteleket is. Van amelyiket lenyeli, de van amelyiket meg kikopi. Kép

Macs: A te Lilikednek is boldog nevnapot! Mit kapott? Az en Lilim egy mini mikrosutot, melynek a tetejen kulonbozo formaju lyukak vannak es oda be kell dobni a megfelelo formaju darabot, ha sikerul a mikrosuto egy zenevel reagal. Kép Majd az ajtajat kinyitva kiveheted azokat. Lili nagyon elvezi, de rajott, hogy ugy is beteheti a formakat, ha csak egyszeruen kinyitja az ajtot es beteszi. Kép

Aniko: Hat nem tul jo hir, amit irtal. Kép Hogy vagytok azota? bencus hogy birja ezeket a megprobaltatasokat?

Mano: Jo nyaralast. Kép Azert en is kimozdulnek valahova. Mondtam is kedves ferjemnek. Kép

Agi: nagyon jo a tablazat. Kép Szerintem ennyi eleg benne. Lilivel nincs gond kaja teren, eddig mindent megevett. De egyszer en is probaltam a paradicsomos krumplit (en csinaltam) de nagyon nem izlett neki. Hat nem csodalom, nekem se. Kép

Lanyok. Most irom az utvonal leirast, akik nem tudjak hogyan kell jonni. De eddig csak Eszter irta meg, hogy melyik ut felol jon. Szoval szeretnem tudni ki jon az uj 2-es es ki a regi 2-es felol. Az uj 2-es az M0-arol indul, a regi 2-es pedig a Vaci ut folytatasa es keresztul megy Dunakeszin.

Na megyek, felebredt a lanykam.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Jutott eszembe, hogy akiknek a babája közeledik a 15 hós szuri felé: ugye tudjátok, hogy előtte adni kell a gyereknek tojásfehérjét, hogy nem-e allergiás rá???

Delice kérdezte a fényképezőgépeket.
A képek 2 masinával készülnek.
Egy Olympus C-5050 zoom (<a href="http://www.olympus.hu/consumer/digimg/intro.cfm?id=C-5060+WIDE+ZOOM" target=_top>Ennek az elődje</a>, de majdnem ua.)
illetve egy <a href="http://www.europe-nikon.com/details.aspx?countryId=14&languageId=14&prodId=108&catId=91" target=_top>Nikon D100-zal</a>.
Én többnyire az Olympust használom, de már dolgoztam a Nikonnal is. Kép

Zsuzsi: én a <a href="http://www.drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_inf&param=0100000008272" target=_top>Nurofent</a> próbáltad? Az én lányaimnál az jön be.
Én vegyesen használom, mert ugye nagyon magas láznál szükség is lehet sűrűbb gyógyszerelésre, és akkor csak más hatóanyagú gyógyszer adható.
Amúgy sokan dícsérik a Budai GY K-t. Én is feküdtem anno ott gyerekkoromban.
Hála mi nem vagyunk hajlamosak a fültémára. (hála...)
Fogacskák. Kép

Manóci: nagy nap. Kép ÉS nem sokkal utána meg jön szegénynek a 15 hós duplaszuri!
Manöken Edina? MAx. "duci-juci" témában. Kép

Anikó: Bencus Kép Szurkolok!
Műtét: most jobb, és lapítok...

Rita: a szalámi, kolbász, füstöltsajt Edinának is kellene! A palacsinta a kedvence!
A krémtúró őt kiüti Kép
A paradicsom meg közellenség!

Na megyek, mert ébredés. Nálunk csak 11.5 óra lett ez az éjszaka Kép

ZS.
Gyógyuljon Lili!
zerko

Sziasztok,

Manóci,
Én már adtam sűrített paradicsomos bolognai szószt Roninak amit én csináltam itthon és azt nagyon szerette. viszont anno nekem a paradicsomos bébiételt nem akarta megenni. Mostanában viszont nem nagyon eszik, lehet hogy ettől a buta időtől?

Rita,
Nagyon sok mindent tud már LiliKép Nekünk is van egy házikónk amibe be kell dobni a formákat és akkor zenél és azon szoktam mosolyogni hogy inkább ott pakolgatja be ahol ki lehet venni v nekem adja oda h dobjam be és várja a zenét. Szülinapjára kaptunk egy nagy doboz legot, most az a sláger. Még nem épít vele, hanem ki-be rámolja a dobozból rendületlenül. Nagy bánatomra viszont a könyvek nem kötik le. Próbáltam odaülni mellé és nézegetni a képeskönyveket de nem érdekli inkább elmászik onnan. Azt hiszem mi a M0-ról mennénk, nekem azt írd le.

Zerko,
Köszi az infót, én nem tudtam. Közvetlenül még nem adtam neki tojásfehérjét, sütiben már volt amit megevett és akkor nem vettem észre semmit. Viszont valamelyik nap adtam neki trappista sajtot ami eddig mindig kiütötte és most meg nem! Nagyon happy voltam Kép

Anikó,
Hogy vagytok?

Délután megyünk a Camponába játszóházba, kíváncsi leszek h hogy fog viselkedni a lányom és h feltalálja-e magát.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,
gyorsan benéztem olvasni nem nagyon tudtamKép

Rita,
vasárnap elutazunk Horvátországba,elvileg szerda este érünk haza,ha másnap minden ok,akkor megyünk hozzátokKépHol vettétek a mikrós játékot?

Ági,
Nanda-Szilvi-27-Budapest-mérleg-Maya 2001.10.17.-Maxim 2004.07.19.
Köszi

Anikó,
jobban vagytok?Sokat gondolok rátok!Puszi!

Zsuzsa,
nagyon szépek a lányaid,Zsófinak Boldog szülinapot!
Puszi nektek is!

Millió puszi mindenkinek,akit nem említettem személyesen annak is.
Holnap megyünk Velencére,majd vasárnap elutazunk végre apával kicsit nyaralni.
Ha minden jól megy Ritáéknál talizunk!

Puszi,puszi,puszi
Nanda
nanda

Szaisztok,

Andi köszi az 5letet a milánóis kajával, megpróbálom! A bébiételes bolognait szeretteKép

Zsuzsi, Edina nagyon szép kislány arra írtam,de szerintem amennyi látszik belőle egyáltalán nem duciKépKép

Anikó, mi újság??

Rita, tök sokat tud már LilikédKép
Nálunk is hasonló a program a mendegéléssel. Amióta elindult azóta ugyanis le se lehet állítani, örökké jár-kel, és mindíg vmit cipel közben a kezében! Persze így lehet jó nagyokat esni, mert nincs mivel hárítaniKép

Nanda, de jó neketekKép Horvátország nagyon jó hely, érezzétek jól magatokat, és jó pihenést!KépKép

A LILIKÉKNEK Naon, naon boldog névnapot!!!

Egy uccso kérdés bárkinek, a vicsorgó fejet hogy csináljátok? Én csak a mosolyt, és a szomorút tudom!Köszi, puszi mindenkinek M
manóci

Sziasztok,

Akkor most még 1x, mert eltűnt amit írtam!Kép

Rita, Lilikéd nagyon sokat tud, és ügyeske isKépEz a mászkálhatnék nagyon ismerős, mert Eszti is amióta elindult le se lehet állítani.Ráadásul mindíg cipel vmit a kezében, és így ha esik elég nehezen tud hárítani!

Anikó, mi újság?

Andi, köszi a milánóis 5letet,kipróbáljuk majd!Az üveges bolognait szeretteKép

Nanda, de jó neketekKép Horviország nagyon szép hely! Jó nyaralást, és pihenést neketek!

Zsauzsi,Edina nagyon szép kislány én arra írtamKép De szerintem nem duci egyáltalán, amennyi látszik belőleKép

A Lilikéknek boldog névnapot kívánokKépKép

Le tudná vki írni nekem, hogy a vicsorgó fejet hogy csináljátok? Én csak mosolyt, és szomorút tudok, pedig megvan az egész táblázatom, hogy miket lehetne, de nem tudomKép

Köszi, puszi M
manóci

Na, jó ezt nem hiszem el!!!Most meg itt van amit írtam előszörre!Ez hülyét akar csinálni belőlem?????Na, pá
manóci

Sziasztok!
Zerko!
Hű a tojásfehérjés tippet köszi!
Merthogy a palacsinta kicsapta a pocakot, és szerintem a másnapi Apa féle tejszínhab is kicsit meghajtotta, így akkor próbálkoznunk kell!
Szépek a lányok! Boldog szülit a nagyobbik szépségnek!Kép

Manóci!
: és O a vigyor!Kép

Lilik!
Nagyon boldog névnapot kívávunk nektek!

Rita!
Göd melyik része lesz? A vasúttól a Duna felé, vagy felette?
Nem mondom, hogy ismerem Gödöt, de jópárszor áthajtottam már rajta, még a régi kettesen!
Mennyi mindent tud már csemetéd! Olivér csak olyan fiúsan, komótosan halad.
Persze a csábításon jár a feje folyton! Tegnap is jöttünk haza a héven, és még el sem indult a járat, már a szemközti anyuka ölében mutogatott a fákra a gyerekem!
Gonosz vagyok, néha átfut fejemen, vajon ha felállnék és elmennék... de nincs szívem kipróbálni, és inkább elhiszem, hogy csak hiányoznék neki!Kép
A Megatoysban is minden nőneműnek utánafordult, sőt egyszer a kocsiból is kikéredzkedett és elindult a hölgy után! Az eladó lánynál meg reklamált, miért nem veszi fel!
Tehát ennyi minden mellett nincs idő kockákra és kerekecske dombocskára!Kép

Anikó!
Remélem javultok!
Én is nagyon tudok aggódni a füle miatt, de eddig mázli, de semmi.
Nekem műtötték is, mert annyiszor felszúrták, hogy a dobhártya feladta a harcot, és nem forrt be, így pótolni kellett. Persze mindezt kb 8 évesen, így azért más, mint ilyen kicsinek!
GYógyulgyógyul!

Sziasztok!

Eszter

ui.:Delice! Tábla!Kép
lehetne kicsit nagyobb a sorköz? Kicsit vakegér vagyok és összefolyik! Köszi

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Indiszkrét!
Valaki belefogott már kistesó projektbe?

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy aggódtok értünk.Kép Olvastam,de nincs idQm külön-külön írni Nektek.Kép
Holnapra kérünk nagy drukkot,mert megyünk a fülészetre is kontrollra.Remélem nagyobbat javult,mert ha nem....Nem is akarok erre gondolni.Kép Féltem a vénáját is,mert állítólag nem szokta bírni 10 napig.Akkor azt is újra kell kötni.
Egyébként nagyon jól bírja a megpróbáltatásokat a gyógyszerbeadásnál,csak néha nyöszörög egy picit.A fültisztításnál viszont nagyon-nagyon sír.Úgy sajnálom.Kép Kép Kép

Liliknek és Nórának nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!!!

Mindenkinek sok puszi:Anikó

Ja,és allergiavizsg.negatív lett,viszont valami még mindig nem stimmel,ma voltam vérvételen,aztán majd meglátjuk.A fQorvosnQ szerint a mellhártyagyulladásból maradt valami vissza.EttQl a labortól függ,hogy kapok-e megint antibikát.
vakili

Ági!

Adatok:vakili, Anikó, 34, Budapest, Bak, GergQ Márk 1996.06.12.
Kata Anna 1998.10.21.
Bence Máté 2004.08.05.

Ha nem kell a nagyobb gyerekeké,akkor hagyd ki,nem tudtam,hogy akarjátok vagy nem.
vakili

Eszter,

Mi csak később szeretnénk második babát mondjuk 3-4 év múlva. Én jövö ősszel visszamegyek dolgozni, szeretnénk elköltözni kertes házba és azt hallottam h ha otthon vagy egy kicsivel akkor lehet h oviba sem járhat a nagyobb ha sokan vannak. Ti tervezitek már a következőt?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Most jöttünk a kórházból,szépen javul Bencus füle!!!! Kép Kép Kép
Szombat estig még biztos kapja a gyógyszert vénásan,de lehet,hogy vasárnap is.

Rita:óvatosan megpendítettem a tali dolgot a páromnak,és úgy néz ki,hogy el tud vinni.Kép Kép Annyira szeretném!!!! Majd megkérdezem,hogy melyik úton akar menni.Szerinted Újpestről melyik jobb?

Többieknek is puszi:Anikó

Majd próbálok ám reagálni a régebbiekre,de most mennem kell.
vakili

Szasztok,

Eszter, mi jövő nyár körül szeretnénk hozzáfogni, ha Eszti betöltötte már a 2 évet!KépÚgy szeretnénk, ha lehet, hogy 3 év körüli korküli legyen a babák közöttKép
Ha megszületik a másik babus, én még Esztit nem viszem oviba, egyrész a huzavona miatt, ami az ovikkal van, másrész nekem is kényelmesebb lesz ez egy csecsemő mellett, hogy nem kell időre rángatnomKép
A tájékoztatást meg kösz, már tudomKépKép

Anikó, örülök, hogy jobban vagytok, és már ez a vénás dolog se tart olyan sokáig, sajnálom hogy veletek sem talizok, mi nem tudunk menniKép
Majd legközelebb,talánKép

puszka, mónika
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?