Sziasztok!
De jo sokat irtatok!
Mi jol vagyunk, csak most mar egesz nap Lilivel setalni kell kez a kezben. Mindig megfogja az egyik kezemet es huz, hogy menni akar. Ezzel telik az egesz napom szinte. Mar onalloan, segitseg nelkul is sokat tud menni, csak allandoan rohanni akar, igy ott kell mogotte lennem, hogy ha elesne meg tudjam fogni.
Nagyon edes. Mar mondja, hogy Rita.
Olyan edes.
Bovult a szokincse az autoval, papi-val (nagypapa) es nagyon ugyesen jatszik a logikai jatekokkal. Mar tudja mi a boci es a poci. Ha elobbit mondom sikitva rohan a muanyag bocihoz, ha az utobbit mondom fulig ero szajjal mutogat a pocijara. De ha enekelem neki a Boci boci tarkat, eszemeletlenul vigyorog es ringatja magat az utemere. Ha csip csip csokat akar jatszani, azt ugy jelzi, hogy osszeerinti a kezeit es utemesen le-fel emeli.
Nagyon sokmindent megert mar. Hihetetlen. Probal oltozkodni. A zoknit a labara huzni, a body-kat a testere, a cipot is a labara. Tudja mar mi mikor jon. Ha a zoknit felvettuk mar mutat a cipore, hogy az jon.
Sajnos meg nathas, de mar kifele tartunk. Ennek ellenere nagyon jol alszik. Tegnap este 8-tol reggel haromnegyed 9-ig aludt es csak 6-kor kelt a tejecskeert (ez volt a rekord).
Most meg mindig alszik.
Egyre tobb mindent eszik mar. En mar adok neki Milli vanillias kremturot, hat imadja!
Tegnap eloszor meg kapott bananos joghurtot es hetvegen kapott eloszor kolbaszos tojasos rantottat.
Hat nagyon izlett neki.
Most mar lassacskan kezdi megenni a darabos eteleket is. Van amelyiket lenyeli, de van amelyiket meg kikopi.
Macs: A te Lilikednek is boldog nevnapot! Mit kapott? Az en Lilim egy mini mikrosutot, melynek a tetejen kulonbozo formaju lyukak vannak es oda be kell dobni a megfelelo formaju darabot, ha sikerul a mikrosuto egy zenevel reagal.
Majd az ajtajat kinyitva kiveheted azokat. Lili nagyon elvezi, de rajott, hogy ugy is beteheti a formakat, ha csak egyszeruen kinyitja az ajtot es beteszi.
Aniko: Hat nem tul jo hir, amit irtal.
Hogy vagytok azota? bencus hogy birja ezeket a megprobaltatasokat?
Mano: Jo nyaralast.
Azert en is kimozdulnek valahova. Mondtam is kedves ferjemnek.
Agi: nagyon jo a tablazat.
Szerintem ennyi eleg benne. Lilivel nincs gond kaja teren, eddig mindent megevett. De egyszer en is probaltam a paradicsomos krumplit (en csinaltam) de nagyon nem izlett neki. Hat nem csodalom, nekem se.
Lanyok. Most irom az utvonal leirast, akik nem tudjak hogyan kell jonni. De eddig csak Eszter irta meg, hogy melyik ut felol jon. Szoval szeretnem tudni ki jon az uj 2-es es ki a regi 2-es felol. Az uj 2-es az M0-arol indul, a regi 2-es pedig a Vaci ut folytatasa es keresztul megy Dunakeszin.
Na megyek, felebredt a lanykam.
Puszi mindenkinek Rita