<font color="0077aa">Sziasztok!
Beuka,
köszike a bíztatást a csíkok nevében is. Ma - vasárnap - néztem őket délután és a HcG csík már erősebb volt mint a teszt érvényességét jelző csík. Párom tudja még csak, meg persze TI!!! Nem tudom, hogyan alakult így ki bennem, hogy nem lehet gyerekem. Biztos a depressziós tinédzserkor maradéka...A Párom meg egy olyan gimibe járt, ahol 18 éves korban mindenkinek megcsinálták a spermavizsgálatot. Ilyenről még én sem hallottam.
Milyen lesz a kertetek? Csak füves? A mi családunkban van vagy 4 kertész és kertmérnök. Bocsi, genetikai vonás, hogy megkérdeztem...
Sajnálom, hogy megjött!!! Tényleg el kéne menned egy JÓ orvoshoz, JÓ felszereltséggel. Nincs olyan ismerősöd, aki tudna ajánlani egy jó dokit? Barátnő, vagy bizalmas rokon?
Potter,
köszike Neked is a "Take it easy!"-re való felszólítást. Tényleg csupán azért paráztam/parázok, mert az égegyadta világon semmilyen tünetem nincs... A teszt az egyetlen bizonyíték.
Hajni,
hát igen, vannak ilyen lököttek is, mint Mi. A gombás sztori annyi, hogy a 10. orvos sem tudott mit kezdeni velem, így elhatároztam, hogy végülis kipróbálom a Candida-diétát, azaz nuku cukor, nuku élesztős és erjesztett dolgok evése. (nem eszem kenyeret, kiflit, sajtokat, mindent édesítőszerrel ízesítek és Abonetten élek) Ez (lekopogom) bevált. Legutoljára márciusban volt gombám. Viszont most izgulok, mert ha tényleg baba van, akkor nem szabad édesítőszereket ennem. Meg kell kérdeznem a dokit.
Egyébként a baba nem az esküvőre várt, hanem én voltam az, aki eléggé soft-osan álltam hozzá a dolgokhoz. Januártól áprilisig 1x-1x akcióztunk a kellő időben, nem számoltam naptárat, sem hőt, stb. Olyan durrbele módon csak. De e hónapban amolyan német precizitással vezényeltem szegény apajelöltemet.
Mellesleg a nyakamat merném tenni rá, hogy a januártól májusig ivott cickafark sokat dobott a dolgon, mert mint mondtam, 6 éve vagyunk együtt és sosem védekeztünk gumival vagy fogigátlóval - csakis interruptus-szal...
Zafír,
én mérhetetlenül szorítok Neked, hogy együtt lehessünk várandósak. Neked is nagyon Rád férne már ez a sikerélmény.
Vica,
teljesen igazad van a gyógyszergyártókkal kapcsolatban. Valóban léteznek ilyen szerek, amik "magukra" szoktatják az embert. ÉS köszike a lelkisegélyt is - s bár én is 3 évig tanultam pszichológát - mégis azt mondom, hogy a rosszat sokkal könnyebb elhinni, mint a jót, így könnyebb a léleknek majd a rosszban pozitívan csalódni, mint optimistaként pofára esni. Önsorsmentő reakció.
Hogy-hogy a házat Ti magatok csináltátok? Értettetek hozzá? Én biztos nem merném, mert pár év múlva a fejemre esne...lehet, hogy már aznap.
Lara,
negatív a teszt? És a hőd még fenn van? Akkor tényleg a 21. napon lehetett a PÉ. A tesztek a beágyazódás utáni 10. naptól mutatják ki. Én is ilyen napon teszteltem először és valami iszonyatosan halovány 2. csík lett. De olyan szemmegerőltetősen halvány. Fel sem mertem rakni Nektek, mert kinevettetek volna, hogy mit képzelek oda. Szerintem keddre már látszódna, ha tényleg a 21. nap a ludas!!! Kitartás!!! ++++++
Lola</font>