Új privát üzeneted érkezett!

Lola!

Majdnem 1*-re küldtük! :-)

Kata!

Szeretnék bekerülni a táblába.
C. hossz: 24-28
kor: 26
2005 Április óta próbálkozunk
Város: Komló
ciklusnap:32.

Kép
lara26

Mostanában kicsit szétszort vagyok.

Lola!

Ez a tesz eredményed már bizony nem semmi!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

<font color="0077aa">Lara,
miért nem tesztelsz holnap reggel? Kép
Mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy a 21. cn-en volt a PÉ-d. Sokszor nem megbízható a hőmérőzés és a hőtől függetlenül is lehet előbb vagy később PÉ.

Szóval holnap reggel?</font>
lolita

<font color="0077aa">Lara,
4 db teszt ide vagy oda most úgy nyom a hasam, mintha meg akarna jönni. Nem akarok úgy járni, mint Kata a múlt hónapban...tiszta szontyi vagyok...</font>
lolita

Lolita!

Nagyobb számú, bár pusztán elméleti (sajna)megfigyelésem alapján ez elég gyakran elö szok fordulni terhesség során is, amikor meg kéne jönnie. Tudod, ilyen kezdeti hormonalis instabilitás, ami természetes. 4 halvány pozitív az tuti pozitív. No para, csak lazíccs!
potter_76

Anita de jó hoyg jelentkeztél! NAGYON SZÉPEK vagytok a képen! Eddig miért rejtegetted?
Igen én kérdeztem, hogy otthonpihiztek, vagy nyaralás. De jó lesz nektek! Ausztria nagyon szép!! Aztán meg edzés az anyaságra Kép de arról nem írtál semmit, hogy ugye még nem jött meg!!

Hajni anyudéknak még megvan a tervrakzuk! Ez tök jó!!! Hát igen kifizetünk egy rahedli pénzt és kapunk egy nagy fehér lepedőt.
MÉg mindig nagyon jó az elrendezésetek! NAgyon hangulatos a bejárat és a lépcső! Bocsi, ha már mondtad, de lesz valami a nappali és a konyha között (azt látom hogy fal nincs)?
Még akkor nem volt beszinezve a házikó, de mostmár be van. De a lábazat anyag még nem érkezett meg (mindenhova). Azt jövő hét közepén kenik. Egyben szeretném nektek majd megmutatni.
Igen a füvesítés részben már megvolt, de a ház tövében ugye nem lehetett. De jövő hét ilyenkor már elvileg oda is szórhatjuk a fűmagot.
NEm árultad el, hogy mi jót főztél Kép
Köszi a kutyus (Géza) nevében is!

Lola üzenem a csíkoknak, hogy tessék megerősödni!!!!!
Teljesen egyetértek veled a végtelen kitartásról meg a vastag pénztárcáról!
De miért gondolod (már olyan régóta) hogy nem lehet ygereked! Ne legyél ilyen negatív légyszi. Tudiom hogy nagyon sok szaron mentél (mentetek) keresztül, de én úgy vettem le, hogy Te nagyon erős lány vagy, tehát legyél pozitív!
Miért csináltak a párodnak már akkor spermavizsgálatot??????Mostanában nem volt vizsgálaton?
De igenis megfog maradni az a kis mazsola!!!!

Lara nagyon nagyon szorítok Neked, hogy két erős csíkosat "pisilj"!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Lola, szerintem is hagyd abba az idegeskedést. Ha már egyszer beléd költözött, akkor ott is marad. Különben is járj előttem, ezek szerint ugyan olyan lököttek vagyunk Kép. Tényleg én azt hiszem kimaradtam abból, hogy hogy sikerült végülis megszabadulni a gombáktól? Nálatok a baba meg az esküvőre várt? Kép. Remélem nálunk elég lesz a házikó neki. Berendeztetni azért nem akarja az egészet Kép.
Köszi a lelket sokat segít nekem Kép.

Bea, pizzát sütöttem. Olyan féligkész fagyasztottat Kép. Nagy munka volt ám Kép. A garázsba meg az a tütüautó BMW kocsi, és olyanunk lesz ha nagyok leszünk Kép.

Na jó, azt hiszem kezdek fáradni. Inkább megyek aludni.

Jó éjszakát nektek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó éjt Hajni!
Előre a babáért és a BMW-ért Kép

(ja mivel még a gázunk mindig nincs bekötve, ezért leggyakrabban én is fagyasztott pizzát szoktam sütni asütőben Kép)

Kép
Kép
beuka

Bea, anyuék "csak" 15 éve építkeztek. Nekünk a rajz nem is lepedő, egy pár sima A3-as lap. A nappali meg a konyha között csak a bejárati ajtó van. Ahol a villámos dolgokat látod, ott lesz szekrény és kész. Sőt most kitaláltuk, hogy nem is boltív lesz, hanem megmarad úgy ahogy van. Tehát szögletesre. Na ezt most jól leíram Kép. A főzőcsézek úgy is lehet érezni az egész házban, úgyhogy teljesen mindegy hogy bekerítem magam, vagy hagyom hogy szétterjedjen a szag Kép. Legalább gyorsan kiviszi a kereszthuzat Kép. Vagy nem ezért kérdezted?

Kép

Kép
vkhajni

elmegyek (vagyis megyünkKép)Kép

de még visszanézek, hétha találok még itt valakit Kép

Kép
Kép
beuka

Komolyan mondod, hogy nem volt beszinezve? Én valami barnás színre emlékszem Kép. Már teljesen rémeket látok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Lola nekem is elkezdett most fájni a hasam és ettől elment az életkedvem. De ha már lenne 4 zebrás tesztem kevésbé aggódnék. Kép
Kérlek ne gondolj ilyenre, hogy nem marad meg!! Mazsola már jól befészkelte magát! Kép
A brómót csak 3 hete kezdtem el szedni és szeptemberben megyek vissza ellenőrzésre, addig szednem kell.

Beuka, tényleg nagyon hosszú ideje szeded a clostyt.Reméljük ez a hónap volt az utolsóKép
Valamelyik közeli nagyvárosba nem tudnál elmenni orvoshoz esetleg, ha mégis szükség van rá?

Sajnos szálláshelyeket annyira nem ismerek, mivel mi mindig a Papámnál alszunk, de sok van fent a neten. Abban az utcában is van egy kis panzió, kívülről tök aranyos, de nem tudom mi van bent és mennyire drága...

Hajni, kérlek te se gondolj ilyen negatívakat! Hamarosan kész a házikótok és egy nőgyógyászhoz elmenni amúgy sem olyan rémes, lehet hogy csak egy aprócska baj van, amit könnyű orvosolni és már jöhetnek is a bébik a gyerekszobába..Kép

Én még mindig el vagyok írva a táblán, a 30. napon vagyok, Lolitával egy napon. Tök jó lenne egyidős terhesként költözni tovább a fenti táblába!Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Hajni nem barna volt, hanem vakolatszinű Kép

Zafír ne mondj olyat, hogy elment az életkedved!! Kitartás. Az a 30. nap nagyon jó!!!
Nem gondolkodtál még tesztelésen???
Nagyon jó lenne, ha Te és Lolita egyszerre, aztán meg Hajni és én egyszerre lépnénk át a másik táblára!Hajrá csajok és kitartás!!!

Kép
Kép
beuka

Zafír ha most megjön akkor el fogok menni egy normális kivizsgálásra egy másik városba. Illetve először szegény párom.

Kép
Kép
beuka

na megyek aludni!

jó éjt mindenkinek.

Holnap én itt leszek!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Húú csajok reggel óta mennyit írtatok!!!!!

Ági!
Üdv közöttünk! Hát nem irigykedem a munkád miatt!

Hajni! Beuka!
Mindkettőtöknek köszi a tervrajzot. Mindegyik nagyon nagyon tetszik! Én is hasonlót szeretnék majd, (fsz. nappali, konyha étekző, dolgozó, háló, háztartási helyiség, tetőtér meg 3 szoba, fürdővel.)de sajna hiányzik a telekre még apénz. Mindketőtöké nagyon tetszik! Ha indiszkrét akérdésem nem muszáj válaszolni, de elárulnátok, hogy telekár nélkül mennyiből fog kijönni a ház? Mert én úgy számolom, remélem jól, hogy a mostani lakásunk és garázsunk ára elég lesz a házikóra, és tényleg csak a telekre kell gyűjtögetnünk. Mondjuk sajna itt Sz.helyen nagyon-nagyon drágák a telkek.

Lola!
nem semmi vagy 4 pozitív teszt. Ha rajtam múlna, már nekem is lenne egy, de szerencsére anőgyógyászom és a férjem sikeresen lebeszélt. Mert ha negatív lenne, akkor tuti szomrokodnékcsak, így meg van még egy hét remény. De jövő pénteken, ha nem esik le a hőm tuti tezstelek!!!

Lara!
Drukkolok a csíkokért!

Anita!
Szépek avgyotk a képen!

moni

Beuka!
Azt hittem még összfutunk, lassú voltam a válaszokkal... KépKépKépKép
Jó éjt, akkor én is megyek.

moni

Szandi!
nem akarok vitatkozni, biztos elmagyarázta a dokid, hogy melyik része hol látható ababódnak, de én akárhogy is nézegettem most,a kkor is jobb felül a fejét láttam, nekem még afüle is kivehető volt, sőt a keze, és bal alul a lába. Sehogy nem tudom úgy látni, hogy bal alul a feje van. Kép

moni

<font color="0000ff">Hajni!
Dehát fent van a neten a video a honlapomon! Szerintem itt is mondtam...
A mostani videó még nincs feltéve, de majd azt is felrakom...
Nem is vagyok olyan! Kép

Proone
19+4
vagy
20+1 (I. UH szerint)
vagy
21+1 (II. UH szerint)</font>
KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Már teljesen betojtam, hogy nem tudok ma írni, mert nem működött a net. De megjavítottam, amint a mellékelt ábra mutatja

Hajni
Neked 3 dolgot is akarok írni. Remélem nem felejtem el, míg a végére érek
1.Tök jó a házatok! Olyan egyszerű és világos elrendezésű, mint amilyen nekem is tetszik. La a kalappal előttetek. Ti találtátok ki a tervet vagy a tervező? Nekünk jó nagy harcot kellett vívni vele, mert odaadtunk neki egy általunk rajzol tervet, hogy pont ilyet kérünk. Ehhez képest totál átrajzolta az egészet az ő hülyeségei szerint. Berakott vagy 3 falat oda ahova kifejezetten nem akartunk. Na mondegy. Ilyenek...
2.Az évfordulóhoz előre is gratu! Mivel ünneplitek? Esetleg egy zebrával?
3. NAGYON-NAGYON NEM JÓ, hogy ilyen butaságot vettél a fejedbe. Hidd el nekem, -rengeteg pszichológiai tanulmánnyal a hátam mögött-, hogy addig nem is fog sikerülni, amíg ezt el nem hessegeted valahogy. A tudatalattink nem viccel. Ha sokat mondogatsz valamit, az úgy is lesz. Csak próbáld ki. Én már eszerint élek. Ha fáj valamim, csak mondogatnom kell hogy "nem fáj, nem fáj, nem fáj" és van, hogy azonnal, van hogy kis idő múlva elmúlik. Ez nem hit kérdése, ez működik. És -sajnos- működik fordítva is. Én már kipróbáltam. Mondogattam, hogy fáj a hasam és ha hiszed, ha nem úgy elkezdett émelyegni, hogy majdnem róka koma lett a vége.
Legalább az én kedvemért mondogasd(magadban, vagy fennhangon) naponta csak 1-2 percig, hogy "egészséges vagyok, nekem is lehet babám, mint bárki másnak, minden rendben van" vagy valami ilyesmi.
Nehogy sarlatánnak nézz vagy valami ilyesminek. Ez nem ezotéria, nem mágia, nem agykontroll vagy természetfeletti dolog. Ez egyszerű pszichológia.
Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed.
Igen, most kérdezhetnéd azt, hogy nekünk akkor miért nem sikerül. Mert senki sem tökéletes. Mindenkinek vannak régen eltemetett hülyeségei, amikre már nem is emlékszik, de az életét ettől függetlenül egy bizonyos irányba terelik. Hogy milyen irányba, az már az egyénen múlik. Soha sem késő elkezdeni lemondani ezekről. Ezt remélem Lola is olvassa mert neki is ezt akartam írni. Én a főokosHa-ha.

Lola
Neked még annyit, hogy tényleg undorító, ahogy a teszt-gyártók játszanak az életünkkel. Nekem már az is eszembe jutott, hogy az Elevitbe és társaiba olyan anyagot tesznek, amitől nem esel teherbe, hogy minél tovább szedjed. Gusztustalan, hogy mit meg nem tesznek a haszonért. Tudod, mit mondok? Aki így gazdagodott meg, az költse a hasznot gyógyszerre.

Ne haragudjatok hogy ilyen sokat pofáztam.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Beu
A ti házatok is nagyon tetszik, főleg az a két "ferde" falú ajtó. Bocsi de nem tudtam jobban megfogalmazni. Édi a kutyádKép

Anita
Gyere sűrűbben! Ami az Ausztriai nyaralást illeti, nagyon irígy vagyok!Kép Szerintem tök jó, hogy nyáron az ember nem egy még melegebb szigetre vagy akárhova megy, hanem hűsölni a hegyekbe.Tök jó lesz nektek. Figyeljetek sokat egymásra Kép

Móni,Zafír,Lola
Mennek a drukkok ezerrel!
Jó volna növelni a felső táblát!
Küldök sok minden jótKép+++++++++++++++++Kép

V.
(Ez a mostani hsz az előző levélben volt, csak egyszerre nem akart elmenni.)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Halló!
Van valaki onlájn?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én vagyok, de sajna át kell adnom a gépet a fiamnak...KépKépKép
Majd este, vagy ebéd után tudok jönni.

moni

Moni

Kép
Én csak délig leszek.
Ha tudsz azért gyereKép
Igaz, hogy tőlem nem kérdezted, de azért elárulom, hogy (bár nekünk a telekért nem kellett fizetni, mert megvolt) 5-6 millióból kijött a ház. De szint mindent magunk csináltunk. Tavaly szeptemberben költöztünk be, azóta "gyártjuk" a babátKépKép
Már korábban (május végén v. június elején) tettem fel képeket a házról a hozzászólások közé. Ha érdekel megkeresem és megmondom hol vannak.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hivatkozást sajnos nem tudok berakni, mert béna vagyok, de elmondom hol van.
A 2005-ös archívumban, május hónap és ott május 30. Mindjárt az elején ott vannak a képeim.
Sok sikert. Remélem megnézed és tetszenek...Kép

Jól elbeszélgetek itt magamban.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Moni!

1000%, hogy a buksija van balra lent, megvan a videó is és azon látszik hogy forgolódik és a végén "megsértődve" hátat fordított, hogy hagyjuk már békén! Kép

Andi
13+0

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

sziasztok!

Nem tudtam tesztelni mert dolgoztam és nem volt tartalék tesztem sajnos,de ma veszek és reggel tesztelek.

Kép

Kép
lara26

Itt a mai

Kép

Kép
lara26

Vica!
Nem tudtam, hogy ti is építkeztek! Tök jó, hogy sokmindent meg tudtatok magatok csinálni! Sajna nekünk építési vállalkozóval kellene mindenképpen csináltatni, mivel egyrészt sneki oylan ismerősünk nincs aki tudna segíteni, másrészt meg a férjem munkája is oylan, hogy nem férne bele még az építkezés pluszban! Meg is nézem a képeket, mitán megírtam ezt a hozzászólást!

Lara!
Nagyon nagyon bíztató ez a görbe. Én még nem tezsem fel az enyémet, majd csak hétfőn... KépKépKép De fenn van még a hőm. Kép A férjem szerint nagyon gynaús vagyok... Kép Nem tudom hogy bírom ki péntekig teszt nélkül... Kép

moni

Vica!
Nagyon aranyos a házatok! nekem mindig tetszett ez a stílus! Múltkor hasonlót láttam az egyik Szép Házak újságban! Trevrajzot is tudnál te is feltenni?

moni

Sziasztok!

Na most jutottam csak ide. Sokat termeltetek...

Beuka!
Kutyátok édes kis disznó Kép

Kata!
Köszi a táblát, jó benne lenni Kép

Lolita!
Sztem se izgulj a hasfájdogálás miatt, attól még lehet baba. Írtam korábban, hogy nekem is fájt a hasam, azt hittem, hogy nem lesz semmi, aztán már egy 9,5 hós lánykám van, abból a hasfájásból.

Egy kérdés:
Hogy csináljátok, hogy a nevek színesek lesznek a hozzászólásokban?

Egyenlőre ennyi...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Móni!

Örülök, hogy tetszettek a képek. Már majdnem egy éve ott lakunk, de mindig minden hazaéréskor olyan öröm fog el, hogy igen, megcsináltuk és szép lett.Kép
Tervrajzot legfeljebb jövöhéten tudok felrakni, mert csak a férjem munkahelyén van olyan gyors net, ami képes egy képet felküldeni. Se az én munkahelyemen nem elég gyors, se a szüleim házában. (Most innen írok, de 5 perc volt, míg kapcsolódott ez a sz*r)

Emese!

A színes neveket úgy lehet, hogy megnyomod az Alt Gr gombot egyszerre a Q betűvel ekkor keletkezik ez a jel ezután szóköz nélkül írod a szín angol nevét. Pl red-piros, green-zöld, blue-kék, stb.
Tehát eddig így néz ki
ed
Ezután szintén Alt Gr és a B betű, beírod a nevet, vagy szöveget amit színesre kívánsz, utána Alt Gr és N betű.Szóval a két furcsa zárójel közötti szöveg lesz szines. Egyébként bővebben a Milupa reklám fölött a Dokumentáció címszó alatt a Formázásban olvashatsz.
Próbáld ki.
Bocs hogy ilyen bugyután írtam le, de nem tudom, milyen szinten állsz a sz.géppel.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Vica!
Köszi előre is! Cserkeszőlő ahol laktok az merrefelé van? még nem hallottam róla.

moni

Sziasztok!

Vica, nagyon édes volt a léleköntésed. Hiszek ám én is abban, hogy ha valamit sokáig mondok az úgy is lesz. Csak a babában elég nehéz hinnem. De megigérem neked, hogy minden nap 2 percig azt fogom mondogatni, hogy nekem csakazértis lesz babám Kép.

Az évfordulót biztos hogy nem teszttel fogjuk ünnepelni, mert legkorábban keddhez egy hétre tesztelek. Úgy gondoltam, hogy ha egyszer nem jön meg, akkor egy hét múlva tesztelek. Az évforduló meg 1 nappal utánna van Kép. Majd eszünk pizzát, meg pezsgőzünk egyet szerintem. Semmi ajándék, csak a miénk lesz a nap, természetesen munka után Kép.

A házikó dicséretet nagyon köszi, olyan jól esik. A tervet mi csináltuk, a tervező annyit javított, hogy a jobboldalt áttette balra, hogy jobban benapozódjon. Szóval vele lehetett beszélni, ő is elmondta miért gondolja úgy hogy jobb lenne, meg mi is, és kihoztunk valami közöset.

Moni, neked is köszike. Mi úgy gondoljuk, hogy 10 M-ból kész lesz. De ez is úgy hogy csak a falakat, meg a tetőt rakta szakember, illetve a fűtést, gázt ilyeneket fogja. A többit mi csináljuk/tuk. Építési vállalkozóktól 10-12 M-ós árajánlatokat kaptunk szerkezetkészre. Szóval a duplájába kerülne velük.

Éredekes, hogy többen azt mondjátok, hogy tetőteres házikót akartok. Nálunk az utcában a mienkén kívül nincs tetőtér beépítéses ház. Érdekes szerintem, mert a mi elgondolásunk szerint nagyon praktikus.

Na jó, mert nagyon belemerülök a házikóba. Jajjj, még dicsekedni akartam, hogy bent van a kidudliban egy sor üvegtégla. Nagyon érdekes már így, meg a villanynál is csak a vezetékeket kell behúzni a tetőtérben. Olyan jó már látni az érő gyümölcsöt Kép.

Rólam meg annyit, hogy ma délelőtt meg mostanában is görcsölget a hasim elég rendesen. Szerintem ennek nem lesz jó vége, de Vicára hallgatva inkább azt mondom, hogy remélem azért nincs gond belül Kép.

Vica, még azt akartam kérdezni, hogy milyen szórakozási lehetőségek vannak Cserkeszőlőn. Van ott egy vállalati üdülő és kíváncsi lennék mit lehet felétek csinálni.

Kép

Kép
vkhajni

Azt hiszem most imádtok hogy ennyit írtam, padig még közben telefonáltam is, és minden kiment a fejemből Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Lara! Úgy érzem eljött a te időd! Ez a görbe nagyon szépen alakul! Úgyhogy a teszted is két csíkos lesz érzem! Megy a drukk!

KépKép
nicika

Voltam 3d ultrahangon... eléggé elkeserítő az eredmény. Kép Kimutatták hogy tényleg van valami gáz a méhemmel, de azt még nem lehet tudni, hogy sövényem van, vagy pedig egyszerűen egy születési rendellenesség miatt szív alakja van a méhemnek. Ezért ha megjött, és elmúlt, be kell mennem kórházba, csinálnak egy hysteroskopiát és egy laparoskopiát is. A vizsgálat után tudják csak biztosan megmondani mi újság odabent, és ha baj van, ami mellesleg sajnos a valószínűbb, akkor szeptemberben megműtenek, és csinálnak egy méhplasztikát. Hát ez van velem sajnos... És addig persze no teherbeesés, a doki szerint nagyon valószínű, hogy vetélés lenne csak belőle. Kép

Kép
Kép
banya1

Sziasztok!

Banya Kép nagyon sajnálom, ezek elég rossz hírek. De a legfontosabb, hogy észrevették időben, nem akkor, mikor nem maradt meg a babátok! Így nemsokára már kényelmes kuckó várja, ahova biztosan gyorsan beköltözik. Kép

Hajni, jó volt egy kicsit olvasni Rólatok meg a házikóról.Elárulnád mi az a kidudli? A szó hangzása nagyon tetszik...Kép

Lola, Lara várom a teszteredményeket!

Én a 32. cn-en vagyok, a hőm még mindig fent van,Kép de engem is aggaszt a görcsölgetés. Remélem Emesének lesz igaza, ez nem zárja ki a babót.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

csak gyors bekukk főzés közben, megint a fiamé ugyanis a gép... Kép

Zafír! Lola! Lara!
Azt gondoltam lesz valami teszteredmény. MSE te is ma teszteltél, ugye?

Hajni!
Én is, mi is tetőteres házat szeretnénk, pedig sokan lebeszélnek róla. Szerintem sokkal praktikusabb a gyerkőcök miatt is. Amikor még kisebbek úgyis lehetnek egyszobában, és akkor mi is elférnénk fenn, amikor meg már nagyobbak örülnek ha nincsenek a közelben a szülők. Meg én úgy gondolkodom, hogy ezzel, ha itt maradnak az induláskor tudok segíteni nekik, nem kell albérletbe menniük, ahnem a szobájukban lakhatnak. Persze ha szeretnének. lehet, hogy naívnak gondoltok emiatt, de szerintem jó. Nem semmi az árkülönbözet! Szívesen építkeznék én is így, de akkor ki vállal garanciát, ha valami baj van, mert akkor megy csak az egymásra mutogatás. Nem tudom. Mindenesetre sk nem nem tudnánk csinálni sokat, de így sem rossz. Az egyik barátnőmék is így építkeztek, és igaz 4 éve, de nem teljesen készült el akkor a ház, csak lakható volt. Mostanra lehet modnani, hogy teljesen kséz, és így van kb 11 millióban nekik telkestől! Jó mondjuk ők Kőszeg melletti faluban laknak, és jó áron vették a telket, meg apukája kőműves.

Banya!
Ez nagyon rosszul hangzik. KépKép Szorítok, hogy simán menjen minden! És minél hamarbb beköltözzön utána a babó.

moni

Sziasztok!

Teszteltem, de negatív lett.
A hőm viszont még fent van!
Tegnap volt 1 kicsi hányingerem.Olyan nyomottnak érzem magam.
Lehet, hogy mégis a 21.cn-n volt pé-m.
Kép

Zafír, Lola xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!

Szerdán megyünk a Krk szigetre, Silora 1 hétre.

Kép
lara26

Lara!
Azért az bíztató, hogy fenn van a hőd! Miylen típusú teszttel teszteltél? Én Vikivel azt hiszem Gabriellel először. Az cseppentős típusú, egy kis ablakba kell becsepegtetni. Ha hinni lehet a fertilitynek nekem a 20. napon volt pé.-m(ezt a görbét tettem fel v.mikor a héten), és a 27. napon már pozitív volt a tezst. Az orvosomnak mondtam, szerinte nem lehetett a 20. napon a pé.-n, de akárhogyna is szugerálom azt a görbém, máskor nem elképzelhető. Nézem a görbéd, látom, hogy a stats sorban még 5 napot ír a tesztelésig. lehet, hogy tényleg várnod kellene addig. Egyébként azt olvastam a fertilityn, hogyha 7-10 napig fenn van a hő, az jó jel. Tervezel még tezstelést nyaralás előtt? Jó utazást kívánok nektek!

Egyébként nekem is fenn van még a hőm most, görcsölgetek is, mint többen írtátok, pedig még csak a 21 cn.-on vagyok. Jó lenne, ha sokan bezebrásodnánk végre! Kép

moni

Moni!

Pregimax-ot vettem. Igen tervezek még egy tesztelést a nyaralás előtt. Szerintem kedden.

Kép
lara26

Sziasztok!

Hulla vagyok. Az éjjel lánybúcsúba voltam (nagyon jó volt) nem aludtam reggel 10-ig. Akkor 2 órát, meg most 1-et.

Egyébként tegnap megjött Kép Kép Kép
Pedig reggel még 37,1 volt a hőm.
Nagyon elkeseredtem és lassan kezdek kétségbe esni. Egy éve nem szedek gyógyszert, úgyhogy mostmár elkezdhetek orvoshoz járni. Kép

Moni nagyon aranyos vagy, hogy ennyi jót írtál a házunkról. Nekünk kb 15-ből jön ki. A gyerköcökröl, meg a felköltözésről én is így gondolom!
Sajnálom, hoyg már pénteken nem futottunk össze!

Vica, Emese köszi a kutyus nevében!

banya ez nem hangzik túl jól Kép sajnálom Kép Kitartás és egykettőre túl leszel rajta és meggyógyulsz és jöhet a baba!!!

Lara a teszt még nem jelent semmit! (már mondták mások is)
De jó, Krk szigeten már 2× voltunk (Punat-on) nagyon szép hely szerintem az a sziget!
Jó nyaralást!
(de még remélem talkozunk eddig)

talán még este jövök, de nem bizti.
sziasztok.

Kép
Kép
beuka

Moni most láttam a mailt, köszi!!!!
Irigyellek! Tök jó Nektek, hogy ilyen "lehetőségetek" van!

Kép
Kép
beuka

Köszönöm Lányok, aranyosak vagytok hogy vígasztaltok. Igyekszem összeszedni magam, valószínüleg július utolsó hetében lesz aktuális a dolog. És azért titokban reménykedem hogy nem lesz szükség arra a méhplasztikára, bár tudom hogy az lenne a legjobb ha a legrosszabbra készülnék fel. Akkor már csak kellemes meglepetések érhetnek!

Kép
Kép
banya1

<font color="0077aa">Sziasztok!

Beuka,
köszike a bíztatást a csíkok nevében is. Ma - vasárnap - néztem őket délután és a HcG csík már erősebb volt mint a teszt érvényességét jelző csík. Párom tudja még csak, meg persze TI!!! Nem tudom, hogyan alakult így ki bennem, hogy nem lehet gyerekem. Biztos a depressziós tinédzserkor maradéka...A Párom meg egy olyan gimibe járt, ahol 18 éves korban mindenkinek megcsinálták a spermavizsgálatot. Ilyenről még én sem hallottam.
Milyen lesz a kertetek? Csak füves? A mi családunkban van vagy 4 kertész és kertmérnök. Bocsi, genetikai vonás, hogy megkérdeztem...Kép
Sajnálom, hogy megjött!!! Tényleg el kéne menned egy JÓ orvoshoz, JÓ felszereltséggel. Nincs olyan ismerősöd, aki tudna ajánlani egy jó dokit? Barátnő, vagy bizalmas rokon?

Potter,
köszike Neked is a "Take it easy!"-re való felszólítást. Tényleg csupán azért paráztam/parázok, mert az égegyadta világon semmilyen tünetem nincs... A teszt az egyetlen bizonyíték.

Hajni,
hát igen, vannak ilyen lököttek is, mint Mi. A gombás sztori annyi, hogy a 10. orvos sem tudott mit kezdeni velem, így elhatároztam, hogy végülis kipróbálom a Candida-diétát, azaz nuku cukor, nuku élesztős és erjesztett dolgok evése. (nem eszem kenyeret, kiflit, sajtokat, mindent édesítőszerrel ízesítek és Abonetten élek) Ez (lekopogom) bevált. Legutoljára márciusban volt gombám. Viszont most izgulok, mert ha tényleg baba van, akkor nem szabad édesítőszereket ennem. Meg kell kérdeznem a dokit.

Egyébként a baba nem az esküvőre várt, hanem én voltam az, aki eléggé soft-osan álltam hozzá a dolgokhoz. Januártól áprilisig 1x-1x akcióztunk a kellő időben, nem számoltam naptárat, sem hőt, stb. Olyan durrbele módon csak. De e hónapban amolyan német precizitással vezényeltem szegény apajelöltemet. Kép

Mellesleg a nyakamat merném tenni rá, hogy a januártól májusig ivott cickafark sokat dobott a dolgon, mert mint mondtam, 6 éve vagyunk együtt és sosem védekeztünk gumival vagy fogigátlóval - csakis interruptus-szal...

Zafír,
én mérhetetlenül szorítok Neked, hogy együtt lehessünk várandósak. Neked is nagyon Rád férne már ez a sikerélmény.

Vica,
teljesen igazad van a gyógyszergyártókkal kapcsolatban. Valóban léteznek ilyen szerek, amik "magukra" szoktatják az embert. ÉS köszike a lelkisegélyt is - s bár én is 3 évig tanultam pszichológát - mégis azt mondom, hogy a rosszat sokkal könnyebb elhinni, mint a jót, így könnyebb a léleknek majd a rosszban pozitívan csalódni, mint optimistaként pofára esni. Önsorsmentő reakció. Kép

Hogy-hogy a házat Ti magatok csináltátok? Értettetek hozzá? Én biztos nem merném, mert pár év múlva a fejemre esne...lehet, hogy már aznap. Kép

Lara,
negatív a teszt? És a hőd még fenn van? Akkor tényleg a 21. napon lehetett a PÉ. A tesztek a beágyazódás utáni 10. naptól mutatják ki. Én is ilyen napon teszteltem először és valami iszonyatosan halovány 2. csík lett. De olyan szemmegerőltetősen halvány. Fel sem mertem rakni Nektek, mert kinevettetek volna, hogy mit képzelek oda. Szerintem keddre már látszódna, ha tényleg a 21. nap a ludas!!! Kitartás!!! ++++++

Lola</font>
lolita

Sziasztok!

Bea, mostanában nagyon sorstársak vagyunk. Ugyanis nekem is megjött az éjszaka Kép. Sőt a hőm tegnap 36,9 volt, ma meg 37. Érthetetlen dolgok ezek. De holnap már hitelesebb eredményt kapok, mert időben fekszem, meg korán kelek. Kíváncsi vagyok végre lezuhan e. Lassan már a hőmérő fog zuhanni azt hiszem, ha sokáig csinálja ezt velem.

Kata, javítasz engem, ma 1 cn.

Lola, köszi hogy leírtad, én teljesen kimaradtam a gombaűző diétádből. Biztos tud a doki valamit ajánlani édesítőszer helyett. A méz nem jó? Vagy abban is van cukor?

Móni, teljesen egyetértek a tetőtér előnyös gondolataiddal. Én gyereknek át is éltem ezt, teljesen igaz. Azt még nem tudom felnőttként milyen, hogy nem lent lábatlankodik, meg rumlizik a gyerek, de biztos jobb úgy is.

Attól függetlenül különben, hogy megjött nagyon jó kedvem van. Bent van az üvegtégla végig a kidudliban=lépcsőházban, és valami eszméletlenül gyönyörű. Amikor megláttam készen folytak a könnyeim. Tuti megint a hormonjaim, de ez mellékes. Csináltunk képeket is, de nem adják vissza azt a hatást, azért teszek fel.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Banya
Csatlakozom a lányokhoz, sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál, de csak azt tudom én is hozzátenni, hogy fel a fejjel, kitartás és meglesz az eredménye!! Tényleg jobb, hogy most derült ki, mintha sorban elmentek volna a babók, mert azt lelkileg biztos nehezebben viselted volna.

Zafír
Görcsök miatt tényleg ne izgulj, hajrá a csíkokért Kép

Moni
Cserkeszőlő az nagyon jó kis hely, amikor kicsi voltam sokat nyaraltunk ott. Van egy nagyon szép termálstrandja, nemrég újították fel. Nagyvároshoz Szolnokhoz van közel. Ugyi Vica??

Lara
Krk nagyon jó hely, mi 2 éve voltunk ott, Njivice városkában. Csak azt sajnáltuk, hogy nem láttunk annyi halászt, amennyi Görögo.-ban volt, pedig hajnalban keltünk, hogy megkérdezzük van-e kapás?
A neg. teszt miatt még ne kenődj el, ha a hőd magas, az csak jót jelenthet. Drukkolok, hogy a második már kétcsíkos legyen!!

Beuka
LÁnybúcsúban voltál, de jó! Volt ereszd el a hajam? És csippendéél fickó? Sajnálom, hogy megjött, de az 1 év miatt még ne idegeskedj! Nálunk is 1,5 év után jött a babó, pont amikor el akartam kezdeni kivizsgáltatni magam. 1 év probálkozás mások szerint még nem sok idő, persze annak, aki benne van ezer év. De még ne gondolj a legrosszabbra!

Na és a végére tartogattam a tesztet, íme az eredmény:

Kép

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lola KépKép úgy örülök Neked!!! A tünetek miatt ne aggódj, a szerencsésebbeknek nincs egyáltalán. Kívanom, hogy ez a többi nyolc hónapban is így maradjon, szép és nyugodt várandósságod legyen!

Lara, én még azért nem tesztelek, mert nekem is a 20. nap környékén ment fel a hőm. remélem a keddi teszten már megmutatja magát a babó! Kép

Beuka Kép Kicsit azon is kiakadtam, amit a hődről írtál. Én eddig csak reggel hőmérőzéskor izgultam, utána egész nap tök nyugodt voltam, hogy 37. felett vagyok, baj nem érhet... Ezek szerint ez nem igaz.
A closty nekem se jött be, talán tovább kéne lépned... Van ötleted, hogy merre lépj tovább?

Móni, én még nem merek tesztelni, nekem voltak már 33 és 34 napos ciklusaim is, szóval még bármi lehet sajnos... Te mikor akarsz tesztelni?
Én már 10 napja görcsölgetek egy kicsit, de most, hogy Lola zebrás lett a görcsökkel együtt, már kevésbé aggaszt.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?