Új privát üzeneted érkezett!

Itt vannak a képek!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
györesz

Kép

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nálunk ma nem történt semmi különös,ha csak az nem,hogy egyik fiú sem akasztott ki és még az apjuk sem!Kép
Ebéd után alukáltam egy kicsit,erre emberemlékezet óta nem volt példa!Kép

Gigi!
Nagy gratula a foghoz és a mászáshoz!Egy napra ennyi jó!Kép
Én még nem merek semmi tejes dolgot adni,Raullal is meggyűlt a bajom annak idején,most óvatosabb vagyok.Pedig mennyivel változatosabb kajcsikat adhatnék!

Évi!
Örülök,hogy azért egy kicsit jobb lett a kedved,legalábbis remélem!Kép
Téged hagynak a nagyobbak napközben pihenni?

Melinda!
Ez aztán a rekord alvás!Gondolom meg tudnád szokni hamar az ilyen napokat!KépSzerintem most piheni ki a megpróbáltatásokat Marcika.Hamarosan olyan étvágya lesz,hogy nem győzöd etetni!Kép
Ma és tegnap éjjel is felébredt Patrik,elkezdett nézelődni,beszélgetni.Aztán csend.Benéztem,látom ám,hogy odabújt Raulhoz és visszaaludt szépen.Kép
A Pollens-t is szedem,de a Histaminum szinte az első adag után megszűnteti a tüneteket.2X5-tel kezdtem,most már elég 1x5 is.
Tegnap a fűnyírás után azért kellett egy plusz adag...

Dia!
Remélem legközelebb nekem is írsz!Kép
Elemek.Kép
Domi aztán szépen növöget!Néztem is az egyik képen,hogy micsoda pocija van!Kép

Györesz!
Nagyon jó lehetett a tali!Látszik,hogy a gyerekek élvezettel fedezték fel egymást!Norbika nagyon ügyesen áll!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Györesz!
Tündéri aranyos Norbika a képen! KépKép Milyen szépen ácsorog, éphogy fogja azt a takarót, nagyon ügyes! Kép

Márti! A Gigikéd is nagyon édes azzal a huncut kis képével! KépKép Látom Giginek van már játszóhengere, szereti a manócska? Te miket főzől neki?

Szia Kata! Gratulálok a jófiaidhoz!KépKép
Én nem tudok napközben lefeküdni. A nagyoknak már eltudom ugyan mondani, hogy most pihenni szeretnék, vonuljanak vissza. Viszont amikor Rolcsikám elalszik, akkor tudom elvégezni a házimunkát is, így az alvásra nem jut időm sajna, pedig néha tényleg jól esne!
Nagyon édes lehetett Patrik ahogy odabújt Raulhoz!KépKép

Szép napokat kívánok minden babucinak és anyucinak!Kép

Tessék jelentkezni!!!Kép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia ÉviKép

JelentkezemKép

Györesz, MártiKép
Nagyon aranyosak ezek a gyerköcők. Nem semmi, hogy Norbika milyen ügyesen áll. Olivér is állandóan ácsorogna. De neki össze-vissza áll a lábfeje. Lehet, hogy jó csámpás lesz a drága. (mint az anyjaKép )

KataKép
A két fiú egy ágyban alszik? Nálunk tesó hilyán tegnap a maci lábába kapaszkodott álmában. Nagyon édes volt.Kép

Na most ennyi, mert Olivér nyüglődik. Olyan jólesik így reggelKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Gigi
gratulálok az újabb foghoz és a mászáshoz.
Szerintem fog ügyből kifolyólag nekem lehetne okom panaszra, mivel Giginek még egy negyed sincs nemhogy egy egész.

Melinda
fú nagyon szépen aludt Marcika. hozzátápival minden rendben?

Dia
nagyon horror voltál+ sejtelmes is. Domi hatalmas pasi és nagyon édi.

Évi
látod ezért nézünk mi fel rád, hisz 1 gyerekkel is alig van időnk, s tudjuk 3-al sokkal több a gond, még akkor is ha jók ha már nagyobbak, esznek koszolnak és igéánylik, hogy az ember foglalkozzon velük.

Szóval a tali nagyon jól sikerült mint Györesz írta, édi volt a két tökmag ahogy cupogtak össze vissza főleg Norbika, igaz Gigi is már 2 napja ma a 3. hogy cuppog, na de Norbika délután nagyon sokszor csinálta. Biztos dobta Giginek a puszikat. Gigi már állandóan felállni akar, mindig és mindenhol, így folyamatosan mellette kell lennem mert még ugye nem tökéletes a tudománya és nem tudja, hogy hol tud felállni és mik azok a dolgok ahol nem fog tudni.
Leteszem aludni és mire visszanézek már térdel benne és áll fel. Tudom pörgetni szeretnétek a topikot de én most átmegyek jó ha napi 1x tudok jönnibe, igérem ha megy jövök gyakrabban is, csak hát Gigi mellett ott kell lenni mindig.
Tényleg Norbika már gyönyörűen áll, amikor mentem vele szinte csak annyira kell fogni a kezét, hogy érezze van ott valaki, nagyon nagyon ügyes. És ahogy megmutatja a fejét, betojás, nagyon értelmes kissrác.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Látom mindenhol zajlik az élet.
Ez nálunk sincs másként.
Tegnap estére Liliána belázasodott,de nem volt vészes így nyugodtan lefektettem.
Aztán éjszaka felkeltem és ahogy megsimiztem éreztem,hogy tűz forró,kivettem a kiságyból és tiszta cserepes volt a szája a láztól.
Adtam neki Panadolt attól elaludt de reggel még mindíg volt láza.
Nem tudom mi lehet a gond,én csak a fogára tudok gondolni mert különben rendben van.
Azért elviszem az orvoshoz,hoy megnyugodjak.

Évi!

Topic megmentője!!!Kép
Sikerült tegnap pihenned?
A krémtúrót már én is próbáltam,csak kicsit féltem.
De nem lett tőle semmi baja.
Rolcsi,és a többiek,jól vannak?
Nekem tegnap Bogi egy kisördög volt,Te nem vettél észre semmit a nagyokon?

Györesz!

Norbika nagyon cuki,már igazi nagyfiú.
Jók a képek.
Akkor jól kiegészítették egymást a babók az alvással.Kép
Túrtam a képeket,de eddig nem találtam olyat amin a bringás ülés rajta van,majd ha lesz egy kis időm lefotózom és felteszem.
Persze csk ha még érdekel.

Márti!

Gigi is sokat nőtt mióta nem láttam,és milyen ügyi már.
Biztos jó volt a tali Györesszel,olyan jó nektek,hogy közel vagytok egymáshoz,én mindenkitől mérföldekre lakok.

Kata!

Jó,hogy megint itt vagy.
Az nálunk is nagy szó ha végre van egy kis nyugalom,én még nem tudtam eljutni a délutáni pihenésig,pedig néha nagyon rám férne.

Melinda!

Legalább Te kipihented magad.
Marcika jól van?
Nagyon szépen alszik,igaz Lilikének is egész jó az alvókája,de inkább többször rövideket alszik.

Dia!

Jó,hogy beszéltünk.
Elem sztori nem semmi,Lilikének is van ilyen lámpája csak csillag forma.
Eddig nem sűrűn kapcsoltam be,de ezután nem is fogom.
Domi nem ilyedt meg?
Szép a súlya a kislegénynek.
Ma én is leméretem Lilikét kiváncsi vagyok mennyit hízott,mert már alig bírom cipelni.

Gigi!

Gratula a fogacskához és a mászáshoz.
Liliána már felfedezőútra indul,bejárja a fél lakást,és mindent megcsodál ami az útjába akad.

Most megyek mert ezer dolgom van.
Ha tudok még jövök.

Mindenkinek puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Dia,
Nem semmi, hogy csak igy robbannak az elemekKép Nagyon durvaKép
Dominak szep sulya vanKép Aki ilyen etkesKép
Az osszeizzadast pedig negyon imadjak a lurkok, Zolika is ilyen, bar o nem alszik el a kezemben.

Marti,
Szepek a lurkok, Gigi hatalmas leanyzoKép Nagyon ugyes, hogy mar allni probal, hogy elszaladt az idoKép

Gigi,
Oliver teljesen nagyfiusodikKép Aki a borsot egeszben csucsalja...Kép
Maszashoz gratula neki, a fogacskahoz szintenKép Ne aggodj, van ideje noni a foganak, nem fog lemaradni semmirol, hiszen latod, fog nelkul is priman eszikKép

Melinda.
Nagyon jo alvokaja lett Marcinak, nade kerem, aki ennyit ugyesedett, annak kell a pihenes, hogy feldolgozza az ujabb dolgokatKép Kaja ugyben nalunk eddig mazli van, senki se allergias, es eddig egyik lurko se tunik semmire se erzekenynek. Bar Zolikanal a tej es tejszarmazek meg nem volt tesztelve, de a kenyerhejat mar megkostoltaKép
A kotozesekert meg nem irigyellek, nem lehet egyszeru. Amugy a pisi miatt ne aggodj, az szinte steril, az nem okozhat problemat (ha jol emlekszem).

Gyoresz,
Hat hatalmas fiad van!Kép Szinte mar teljesen nagyfiu, nem is babasKép Nagyon ugyes sracKép

Evi,
Akkor te is a Murphy-fele megallapitashoz alakulsz, tudod, 1. lurkonal, ha eldobja a cumit, akkor sterilizal az anyuka, 2. lurkonal siman csak lemossa, 3. lurkonal mar a kutya hozza visszaKépKép Meg ne sertodjKép Amugy en is erzem, hogy a masodiknal mar mindent lazabban csinal az emberKép Bar nekem most furcsabb, mert a nagyfiam ilyenkor mar 2-3x evett mas, mint tapszert, nade az a tapi miatt volt. Most meg elvagyunk a szopival. Nameg Zolika hiaba eszik meg 100-150g kajat, meg utana igencsak ker tejcsitKép Szerintem nehezebb dolgom lesz, mint anno a leszokatassal. Mondjuk meg boven van ideje, igy nem aggodomKép

Kata,
Edesek lehettek egyutt a fiukKép En is ugy szeretem nezni, amikor Zolika odahuzza magahoz a batyjat, es piszkalja, olelgeti otKép Nameg Gyuszko is imadnivalo, ahogy mondogatja, hogy Zojika es adogatja neki a jatekokat, meg csalogatja, hogy kusszon oda hozzaKép

Zolcsirol annyit, hogy ma reggelre attorte az 1. foga az inyet, latszani meg nem latszik, de erezni a foga hegyetKép Ma van a Mamaja szulinapja, ugyhogy mondtuk neki, hogy a baba is adott neki ajandekotKép Ugyanis a Mamat szokta legjobban harapdalniKépKép
Jah, es tegnap vegre visszatert a megzavart alvokaja (hetvegi atrendezes), es vegre aludt egyhuzamban 3 oratKép Eddig max. felorakat aludt.

Most is epp alszik, 10 elott bealudt a szopi vegen, mert reggel nem szunyokalt szokasa szerintKép

Mentem dolgozni, mert melohegy var ramKép

Puszi,
Mica
mica

Nah, egyszer irok vegre, es kihalasztom a topikotKép

Puszi,
Mica
mica

Szia Mica!

Én is éppen arra gondoltam,hogy lehet ,hogy nem kéne írnom mert amint elküldöm a levelemet mindenki eltűnik!KépKép

Saxi
saxi

Sziasztok
MicaKép

Épp ma gondoltam rád, ki lett szedve a kerti tó. Mi legyen vele? Topik már pár napja haldoklik, úgyhogy nem tehetsz semmirőlKép

SaxiKép
Kedved milyen? Világvége hangulat elmúlt? Azért még Olivér nem olyan fürge mint Lili. Megfontoltan nem mászik mostKép

MelindaKép
Elcserélném a két gyereket ha lehet, ez az ördög nem akar aludni.

Képzeljétek megyünk szombaton megnézni a Michael Flatly-tKép Olivér anyuéknál alszik. Kicsit azért aggódom, de várom is.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Világvége hangulat részben elmúlt.
Most azon aggódok,hogy miért nem jött még meg!
Apát kinyírom ha jön a trónörökös.Kép
Mászás az elején nálunk is így volt,csak nagyon óvatosan.
Aztán egyre jobban belejött és most már ott tartok,hogy állandóan figyelnem kell.
Sajna egy járóka már nem fér el,így marad az egész napos sasolás.
Flatly,nekem is a kedvencem,most a "Kelta tigris"
lesz ugye?
Nagyon jó nektek,hogy el tudtok menni.
Biztos nagyon jó lesz.
Jó szórakozást.

Saxi
saxi

Sziasztok,

Gigi,
A to jo lenne, el tudod rakni nekem? Meg nem tudom, hogy mikor jarok arra, de feltetlenul elmegyek erteKép Nalatok azert jo, mert nem kell gondolkodnom, hogy hol fogom megetetni Zolcsit, mert egy pesti utnal mindig torhetem a fejemetKép
Az elodashoz jo szorakozast, en imadomKép A Feet of Flames a kedvenc DVDmKép

Saxi,
Nah, mi vagyunk a topik-kinyirokKép
TronorokosKépKépKép Nade kerlek, miert Apat bantod, te is ott voltal, nem?KépKépKépKép

Nah, megyunk setalni Apa ele, lurkoca elegge laposakat pislog marKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Játszótér előtt beugrok egy kicsit,nehogymár kihaljon a topik!Kép

Saxi!
Voltatok orvosnál?Lázas volt azóta Lilike?
Rólam is leesik egy mázsás kő minden hónap elején,mikor megjön!Kép
Én is irigy szoktam lenni a minitalikra.Kép
Örülök,hogy jobb már a kedved!!Kép

Gigi!
Most éppen együtt alszanak a fiúk egy királyi méretű ágyban,éjfél körül én is csatlakozom hozzájuk.Kép
Nálunk az alvás dolog folyamatosan változik,nem tudom mi lesz a végleges megoldás.Talán az,ha elkészül a padlásszoba.
Errefelé is a reggeli nyűglődés a sláger mostanában.KépInkább akkor,mint éjjel!Kép
Mikor Patriknak murisan rakosgatja a lábait.Kép
Jó szórakozást szombatra,biztos minden rendben lesz!Kép

Évi!
Ha jól belegondolok,nekem is ez volt az első ebéd utáni szunya,mióta Patrik megszületett.Bízom benne,hogy hamarosan megismételhetem,nagyon jól esett!
Rolcsinak ma milyen hangulata van?

Mica!
Annyira jó,hogy Raul jól fogadta a tesót!Irtóra tartottam Tőle,tudod milyen vadóc volt!Na,most sem egy kezesbárány,de Patrikot imádja!Kép
Örülök,hogy visszatérőban van Zolika alvókája!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Én is megjöttem.KépHolnaptól ismét nem leszek mert megyünk a Balcsira.Jó szar idő lesz.Kép
Kata!
Nagyon örülök,hogy újból köztünk vagy!Hiányoztál ám!Kép
Ebéd utáni alvás?KépJuj de jó lenne!Csak még egyszer valaha!Kép
Fiúk jól vannak?És Te?Kép

Mica!
Gratulálok az első fogacskához!KépHurrá!KépKép

Saxi!
Igen jó volt beszélni és tisztázni a dolgokat.NINCS GÁZ!Kép
Tamás azt mondta,hogy agusztusban elkéri a nagybátja autóját és elmegyünk hozzátok.Ok?Kép

Márti!
Sejtelmes lettem volna?Kép
Nagyon aranyos Gigike és Norbika a képeken.Tisztára mint két szerelmes.Kép
Gigi hason szeret aludni?

Györesz!
Nagyon nagyon ügyi Norbika,hogy már áll!KépMost úgy érzem Domi olyan idős korában nem fog ilyeneket csinálni.Annyira lusta.Kép

Évi!
Vigyázz kész tűz!Jövő héten megyünk!KépKép
Bocsi de a héten már nem tudtunk elmenni.
A tegnapi sztorimat majd elmesélem.De le fogsz hidalni.Kép

Mindenkinek szép estét!Engem majd vár a helyszinelők és a sok vasalni való!KépKép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Az van,hogy Liliána bekapott egy vírusos torokgyuszit,ami nagyon magas lázzal jár.Kép
Valószínű,hogy Bogi hozta haza az oviból.
Panadolt és Cebion cseppeket kaptunk,és óránként kell mérnem a lázát.
Eddig még nem volt kiugróan magas,de azt mondta a doktornő,hogy nagyon hirtelen is felszökhet,úgyhogy állandóan figyelni kell.
Amúgy minden rendben,súlya:7290gr.,hossza68cm.

Mica!

Remélem azért nem vágjuk tönkre teljesen a topicot.Majd jobban odafigyelünk.Kép
Én is ott voltam mikor gyártottuk a trónörököst,de sokkal egyszerűbb apát hibáztatni.KépKép

Kata!

Lilikéről már előbbiekben írtam.
Ez a mensi meg nem tudom miért várat magára.
Pedig a derekam majd le szakad,de eddig még semmi nincs.
Fiúk ma is jók voltak?

Dia!

Nagyon örülök,hogy NINCS GÁZ!Kép
De annak mégjobban örülök,hogy tervezitek a látogatást.
Tényleg nagyon örülnénk neki.
A párom is megkedvelte Tamást is,úgyhogy nyugodtan gyertek.
Majd írd meg,hogy nektek mikor lenne jó,és megbeszéljük.

Mindenkit puszilok,szép álmokat Saxi
saxi

Saxi!
Sajnálom,hogy beteg Liliána!KépRemélem nem lesz baj és gyorsan meggyógyul!Nagy nagy gyógypuszit küldök neki.KépCCCCUUUPPPP!KépKép

Puszi

Lányok már csak vasárnap este leszek legközelebb.Addig is legyetek jók ha tudtok.KépSok puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Ma voltunk kontrollon a kórházban. Minden oké! Kép
Utána egész végig pörögtem, úgyhogy ezért nem jöttem. Ez volt alibim! Kép
Marci most elég nyügi. Kép

Ma szerintem már nem jövök, csak holnap.
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Gyorsan beugrom csak, mert olyan aranyosak voltatok, hogy hiányoltatok!Kép Holnap igyekszem válaszolni is!
Rolcsikám ma napközben jófiú volt még délelőtt palacsintát is tudtam sütni a tesóinak (olyan régen kérték már!)KépKép Délután , vagyis este viszont a fürdés előtt olyan keservesen sírt, még az ölemben sem nyugodott meg! Kép A fürdést sem élvezte úgy mint általában és utána a szopi közben is sírdogált, alig bírt elaludni!Kép Olyan szörnyű volt, nagyon sajnáltam szegényt! Viszont talán rájöttem nyűgösségének okára: szerintem a fogacskái jönnek, mert mindent töm a szájába, folyik a nyála és alul (amennyire engedi megnéznem) mintha fehérlene az ínye mindkét fogacskánál!

Most be is fejezem!
Holnap igyekszem mindenkinek külön is írni!

Lilikének jobbulást kívánok!KépKép

Melinda! Ma neked sem tudtam válaszolni, de igérem pótolom!Kép Millió puszi neked és a drága Marcikának! KépKép

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséretet! Sokszor Én is csak ámulok bámulok, hogy milyen nagy már a fiam! Ma pl. már mindenhol felállt, nincs akadály, minden bútor megfelel a célnak és aztán szépen körbejárja kapaszkodva a nagyszobát! Annyira hihetetlen! Néha olyan szépen megtartja az egyensúlyát, hogy pár másodpercig egyedül, kapaszkodás nélkül áll!

Évi!
Biztos a fogacska a ludas! Drukkolok, hogy mihamarabb kibújjanak!Kép

Saxi!
Jobbulást a kis Liliánának! Küldöm a gyógypuszikat!Kép
Csak nem apának lesz igaza és jön a harmadik? Ez tök szupi lenne! Lehet, hogy Te nem örülsz Neki, de Én azért egy picikét drukkolok apának!Kép
Bringás kép jöhet!

Mica!
Gratulálok a fogacskához!Kép Nálunk is kibújni készül a harmadik, negyedik, ötödik, hatodik....!Kép

Gigi!
Biztos nagyon jó lesz szombaton! Olika meg szépen végigalussza az éjszakát!Kép Drukkolok, hogy így legyen!Kép

Kata!
Annyira édesek lehetnek a fiúk! Egyszer Én is úgy szeretnék még egy gyerkőcöt!Kép

Melinda!
Nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak Marcinál!

Dia!
Egyáltalán nem tudhatod, hogy miket fog csinálni Domi ennyi idősen! Tényleg napról napra történnek mostmár a dolgok! A mászás is egyik napról a másikra történk, két napig gyakorolt, most meg bejárja a lakást! És ugyanígy a felállással, járkálással! Ezek a gyerekek egy csodák!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma is én zárom a sort.Kép

Dia!
Kellemes hétvégét,sok napsütést kívánok Nektek!
Azért örülök én is,hogy NINCS GÁZ,nagyon mufurc voltál,de megértem.Én is szoktam ilyen lenni,egyszer talán Ruszlán mesél majd erről.Ha lesz rá pár napod.Kép
Igaza van Györgyinek,tényleg egyik napról a másikra történnek a dolgok a babáknál,mostantól Te is felkészülhetsz mindenre.Patrikom is lusta amúgy a nagy popójával!Kép

Györesz!
Raulom annyiszor esett-kelt az első időszakban,hogy komolyan gondolkodtam rajta,hogy be kellene szerezni fej,-térd,-és könyökvédőt.De aztán lemondtam róluk,mert szerintem hülyének néztek volna.Kép
Én vagyok a legparázósabb anyuka szerintem!Kép

Évi!
Hát ez bizony nagyon fogzásnak tűnik!Nálunk hasonló a szitu mostanában.Az esti fürdetésetek is olyan,mintha a miénket írtad volna!
Drukkolok,hogy hamar túllegyetek rajta!Kép

Melinda!
Nagyon örülök,hogy minden rendben!!KépPuszild meg Marcikát helyettem légyszives!Kép

Saxi!
Hm...szóval lehet hajrázni,hogy Tiéd legyen a - Friss Kismamák Leghamarabb Újrapocisának - díja?Kép
Lilikének gyors gyógyulást kívánok és küldöm a sok-sok gyógypuszit!KépSzegény,biztos nagyon fáj a kis torka.Kép
Szép nagy már a kisasszony!Kép
Bogi nem beteg?
Fiúk ma is rendesek voltak,kisebb közjátékokat leszámítva,de ennyi kell is.
Holnap Ruszlán 24 órázik,majd lehet,hogy akkor jön a böjtje a nagy jóságnak!

Most már elteszem magam holnapra.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Jó reggelt!

Gyors bejelentkezés mielött megyünk Tatára a barátnőmhöz.

SaxiKép
Már épp mondani akartam, hogy az őszieknél jönnek sorba a picik, csak mi vagyunk lemaradva. De talán most már ez a topik is elkezd pocakosodni?Kép

MelindaKép
Nagyon örülök, hogy Marcika rendben van. Meddig kell még kötözgetned?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mostanság nem tudok annyit írni, mert a kis fióka nagyon be van indulva, és amikor végre elalszik, akkor én is pihenek. Kb. egy hete elkezdte a kúszás-mászás kombináció gyakorlását, és pillanatok alatt máshol bukkan föl. Kép Most pedig, két napja elkezdett ülni. Kép Kép Egyenlőre még úgy, hogy tök egyenesen ül, és a kezeivel támasztja magát, de néha már kísérletezik a támasztás nélküli üléssel. Ennek általában dőlés a vége, és így állandó készültségben vagyok. Néha azért már sikerült beverni a buksiját, de szerencsére nem nagyon.
Tegnap volt itt a doki, és nagyon megdícsérte, hogy milyen szépen fejlődik. Hááát, elég dúrva, kb. 3 hét alatt 50 dkg-ot hízott. Kép Ez azóta van, mióta kapja a vasat, és a hozzátápit. Előtte, csak 7-8 dkg-ot hízott hetente.

Saxi
Kép Ez nálunk is örök para. Én azért drukkolok, amiért te. Ha szeretnél még egy mütyit azért, ha nem azért. Kép Kép
Én most olvastam vissza szülés történetemet, aminek a végén az áll, hogy tuti lesz tesó. Hááát nem tudom. Egyenlőre úgy érzem, hogy Bence kiveszi az összes energiánkat, és még egyáltalán nem érzem készen magamat, még egy poronty érkezésére. Szerencsére ezzel férjem is így van, így legalább nem nyüstől, hogy tesót, tesót. Először ő is mondta, hogy a kis kórkülönbség a jó, de mióta elég sokat foglalkozik vele (ilyenkor én kikapcs), azóta már ő is megváltoztatta a véleményét. Kép Kép

Azért olyan mázlim van a férjemmel. Amellett, hogy imádom, és ő is imád, rengeteget segít. Nagyon sokat foglalkozik a Bencével, és nem hagyja rám teljesen. Nagyon büszke vagyok rá!

Györesz
Most hová jártok tornázni? Én most két napja elkezdtem futni, mert még nincs torna bérletem (ma már veszek), és futottam fél órát, ráadásul jól beöltözve (ez nem volt szándékos). Most meg nagyon izomlázam van. Kép
Norbika nagyon aranyos! És milyen nagy már! Olyan ügyesen tud már állni! Tényleg olyan igazi nagyfiús! Kép

Gigi
Jó Tatázást! Kép

Kata
Fej és könyökvédő! Kép Bennem is megfordult! Kép Én is elég parás vagyok. Férjem persze "nyugtatgat", hogy még egy csomószor be fogja verni a fejét...hááát köszi, nagyon megnyugodtam. Az a helyzet, hogy én azóta félek igazán ettől a buksi beveréstől, mióta valahol olvastam, hogy egy babuci azért halt meg, mert mikor tanult állni, elesett, beverte a fejét a kiságyba, és valami vérömleny keletkezett. Persze ez kívülről nem látszott, egy hétig kutya baja volt a kicsinek, csak egyszer elájult, és meghalt. Kép Kép Kép Olyan borzasztó dolgok történnek! Persze tudom, hogy sokkal több gyerekkel nem történik semmi rossz, de mégis. Lehet, hogy mégis kap Bence egy bukósisakot. Kép Kép

Képzeljétek, ebben a hónapban csak a GYED-et kapom már, ami ugye nem túl sok, de abból még levonnak valami adót, és így marad kemény 61 ezer forint. Ez nagyon gáz. És még így akarják, hogy az embernek legyen több gyereke. Kép Most próbálok itthonra szerezni valami munkát (talán fordítást), hogy kicsit több pénzünk legyen. Nem tudom, hogy mi lenne, ha férjem nem keresne annyit, amennyit. Annyira rosszul érzem most magam, hogy teljesen rá vagyok szorulva, pedig tényleg közös a pénz, és nincs "enyém-tied", de mégis. Kép

Nem nyavajgok tovább inkább, mert gondolom ti is hasolnó cipőben jártok. Persze akinek van feles pénze számomra, annak megadom a bankszámlám számát. Kép Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!!!

Saxi
puszika a picinek, gyorsan gyógyuljon meg. Különben milyen a közérzete?

Melinda
gondolom most megnyugodtál, hogy mindent rendben találtak és kezdheted elfelejteni ezt a szörnyűséget. Kell még kötöznöd a sebet?
Akkor most kicsit halasztva a tali, mert utána már készülök a nagy útra, majd ha ismét itthon leszünk akkor meglátogatunk benenteket. Addigra már a gyerkőcökök úgy fognak kotorni, hogy nem győzünk majd utánuk menni.

Évi
ne sokkolj légyszi ilyen palacsintás történetekkel!!! Nagyon szuper vagy, hogy ilyenekre is marad még energiád.
Igen szereti a játszóhengert, már kb 1 hónapja használja. A főzésről most nem nyilatkoznák, mert Gigi ismét elég sz@rul eszik és annyi kaja megy pocsékba, kedvem sincs így főzni. A gyümi és a katonás dolgok csak a nyerőek, főzeléket alig lehet belenyomni.
Te milyen finomságokat csinálsz mostanában?

Dia
azért éreztem sejtelmesnek amit írtál mert többször is említettél valami szitut amit nem írsz le. Gigi akkor aludt hason pár napig amikor elkezdett forgolódni, most oldalára fekszik amikor elalszik, később pedig háton van.
Jó pihit nektek.

Mica
na mi van azzal a foggal előkerült reggelre?

Zsófi
ágyat végül lejebb tettétek? Mert ha nem akkor mostmár muszály. Pénz miatt ne keseregj, van helyette egycsodás kicsid, és te most anyuka vagy nem pedig kereső nő.

Túrókrém
Gigi imádja, állandóan enné, persze nem kap max heti 1-et, de amióta kitaláltam a gyümölcs joghurtot azóta már nem is lényeges.
Veszek natúr joghurtot, villával összetörök valami gyümit, összekeverem és már lehet is hamizni, imádja.

Gigi a gyümit és a katonás dolgokat leszámítva nem igazán akar enni, főként főzeléket nem.
Viszont már ha stabil dolognál próbálkozik akkor magától feláll, már megtesz 1-2 lépést, tegnap a járókában önálóan lépegetett ami azért volt nagy szám mert időnként az egyik kezével elkellett engednie amikor lépett és nagyon ügyin megoldotta, viszont nincsen fél perc nyutom se tőle csak amikor alszik. Csajok élvezzétek ki amíg békésen fekszik és ücsörög csak a babó, utána kész vége a szabadidőnek. már amennyi eddig volt. Tegnap már kijött utánam a konyhába, szóval már teljesen elindult felfedezni a nagy világot. Egyre töbet mászik nagyon ügyes.

Anikó
Krisztike? jobban van már?

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Márti
Nem, még nem engedtük lejjebb, majd ma. Az utóbbi két napban elég későn ért haza a férjem (tegnap fél 12-kor, éjjel), én meg nem igazán tudom, hogy kell. Meg nem is igazán tudok a Bencével is foglalkozni, meg asztaloskodni. Kép De ma majd elkapom a férfiút, aztán megcsináltatom vele.
Egyébként meg nem kesergek a pénzen, és tényleg a Bence mindennél fontosabb, csak bazira meglepődtem. Azt hittem, hogy ennél azért több marad. De hinni a templomban kell. Kép

Puszi, szia!
Kép
nmzsx

Sziasztok!

Zsófi!
Ne írj Nekem ilyen rémtörténeteket! Amúgy Én Norbinál azt tapasztaltam, hogy megtanult esni, sőt ezt nem is lehet esésnek nevezni, inkább ahogy borulna már csücsül is le a popójára! Akkor van gáz, ha úgy borul a gyerek mint a fa. A barátnőm kisfia ilyen volt, tök egyenesen borult és jól be is ütötte magát mindig! Én mindig tanítgattam Norbinak, hogy állásból lecsücsüljön és talán azért is borul úgy! Persze ilyen bukósisakos dologról hallottam már és ha valaki úgy nyugodtabb akkor vegyen!
Én is csak azt tudom mondani amit Márti, hogy egy percig se halogassátok az ágy leengedést, nehogy valami baj történjen! Ha nagyon akarod meg tudod Te is csinálni, nem olyan ördöngőség, Bencének még tetszene is ahogy anya asztaloskodik!Kép
Tornázni a csepel plázába járunk, nagyon jó! Futás: régen imádtam, de a térdem totál tropa és nem bírok futni!

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy ma előszőr itt hagyon anyunak este Norbit! Persz előbb elaltatom, aztán megyek el az apjával egy kicsit valahova! Kicsit izgulok, de remélem nem lesz gond! Csak azért félek, mert este, éjjel, csak engem akar, anyunál is sír! Hát remélem nem fog felkelni míg haza nem érek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gyoresz,

Csak gyorsan egy jotanacs, ha elfogadodKép
Mondj el Nornikadnak mindent! Szoval azt, hogy Anya elmegy este, es ha felebredne, es nem vagy ott, akkor ne aggodjon, hiszen ott a Mama. Lehet, hogy sokak szemeben hulyesegnek tunik ez, de nalam eddig mindket lurkonal bevalt, foleg oltasoknal, de Gyuszkonal kiskoraban az ilyen eseteknel is. Parom mondasa: nem hulyek ok, csak gyerekekKép
Szoval en mindig elmeselem, hogy mi fog tortenni, naponta tobbszor is, es igy meg nem volt gond.

Most bocsi, de rohanok, mert melohegy all elottem, es meg pakolnom is kell a hetvegere, lehet, hogy ma este elutazunk Anyukamekhoz..

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Lányok,bocsi de most nem tudok sűrűn írni,mert Lilike rosszabbul lett.KépKépKépKép
Felment a láza és nagyon nyűgös,adtam neki kúpot,és borogatást tettem a kezeire és a lábacskáira.
Úgy tűri szegénykém,csak fekszik és néz bánatos szemekkel.
Remélem nem lesz nagyobb gond vele.

Gigi!

Ez szuper de nem én szeretnék lenni itt az első pocakos.KépKépKépMég szükségem van egy kis időre.

Zsófi!

Akkor Te is tudod milyen érzés izgulni,hogy megjöjjön.
Ma gyorsan utánanéztem egy fogamzásgátlónak ami hormonmentes.Azt hiszem beszerzem magamnak.
Pénz:Én boldog lennék ha ennyit küldenének.
Nekem 20290-Ft a GYES,és 12000-Ft a családi két gyerekre.
Ezt csak azért írtam,hogy jobb kedved legyen,lehet nem is olyan rossz az a 61 ezer?Kép

Györesz!

Ne aggódj,biztosan nem lesz gond,és ha mégis ,van telefon,majd maximum hazamész.
Talán Apuka sem fog kiakadni,végülis az Õ fia is.
Már annyiszor gondoltam,hogy milyen rosz lehet neked így egyedül.
Kívánom,hogy érezd nagyon jól magad.
Norbikának küldök egy kis pozitív energiát,hátha nyugodtan alszik reggelig.Kép

Kata!

Már Giginek is írtam,nem szeretném én kezdeni a pocakosodást.
Szívesen átadom másnak ezt a feladatot.Kép
Bogi nem beteg,valószínű,hogy Õ már ellenállóbb ezekre a dolgokra.
Fiúk remélem nem rosszlkodnak,ha nincs otthon Apa.
Bár nálunk is lazább a fegyelem ha csak hármasban vagyunk.Kép

Mica!

Jó hétvégét,rád fér egy kis kikapcs,a melóhegyek után.

Márti!

Köszi,a közérzete alapból nem annyira rosz,csak nagyon sokat alszik és nyűgösebb a megszokottnál.
Olyan kis bágyadt,és nem annyira eleven.
De eszik szépen,azzal nincs gond.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Megjöttünk az úszásból. Olyan aranyos ez a lúrkó, tényleg szeret járni, úgy élvezem. Mosolyog a többi babára is, persze csak addig, amíg hozzá nem akar érni valamelyik, mert akkor megijed. Szóval már ezer százalék, hogy megyünk a legközelebbi talira, mert ez így nem lesz jó! Persze azért is megyünk, mert már nagyon kíváncsi vagyok rátok élőben (mert nagyon jó fejnek tartalak titeket), meg Bencének jó lesz terápiának. Persze a felnőttektől nem fél, őket már megszokta.

Saxi
Beteg Lilike Kép
Sok gyógypuszi neki, és jobbulást! Kép
Az erő legyen veletek! Kép Kép
Hűha, jó sok pénzt kapsz te is! Kép És mire szoktad költeni? Kép Kép

Györesz
Azért nem akarok bukósisakot adni Bencére, inkább megtanítom esni én is. Egyébként elég ügyes már, csak akkor kell figyelni, ha fáradt, vagy valami új tudományt tanul, mint pl. ülés.
Jó kikapcsolódást apával. Szerintem sem kell izgulni, elmagyarázod Norbikának, és bízzál benne, hogy jó fiúcska lesz. Ha meg sír, ott van neki a nagyi! Biztos minden Ok lesz! Jó szórakozást!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok,

Ismet csak kutyafuttaban, olvasva, hogy lazas Lilike.

Saxi,
most van vmi jarvany, ami 2-3 napig tarto lazzal jar, de egyeb tunete nincs igazan, szoval se a torkuk nem piros, se egyeb. Nalunk az oviban mar 2 lurko volt ilyen, 2-3 nap utan jottek ujra, mert nem volt semmi gond veluk. Bizom benne, hogy Lilikenel is csak ennyi van.
Jobbulast neki, gyogypuszik postazvaKép
Remelem a 7vegem tenyleg pihenes leszKép

Puszi mindenkinek!
Mica
mica

Sziasztok!
Már megint le vagyok maradva, még visszaolvasni sem volt időm.
Elég érdekes napok vannak mögöttünk. Elkaptam én is a lánykámtól a vírust, úgyhogy egy jó kis hasmenéses elég ramaty nap van mögöttem. Neki még ma sem volt rendben a hasa, de mostmár talán helyrejön. Tegnap kijött a 7 fogunk, a múltkori csak vaklárma volt, mikor írtam, sajnos akkor még nem tört át, mostanra esett meg. Talán a 8. is meglesz pár napon belül, de ezt nem merem megint elkiabálni. Ma éjszaka már egészen tűrhető volt, reggel 5-ig aludt, remélem ez így is marad.
Egyébként meg nem hajlandó csak darabos kaját enni, és mostmár velünk eszik minden nap 3x a nagyasztalnál, mikor mi is kajcsizunk, persze az etetőszékében. És nagyon élvezi. A mászásgyakorlás már beindult, de 1 lépés után már esik is hasra, de majd fog menni neki. Az ülés is egyre szuperebb, de még nem tartozik a kedvencei közé.Nagyjából ennyi történt velünk.
És persze a magánéleti dolgaink is helyrejövőben. Annyit írok ide csak, hogy a testvérem elég gáz időszakon van túl, 3 napon belül 2 műtéten, de szerencsére már lábadozik otthon.
Puszika
Anikó

ui: Szörnyen érzem magam, hogy semmihez sem tudok hozzászólni és még követni sem tudlak titeket, de sajnos ilyenek a napjaink. Remélem, előbb-utóbb én is teljes erővel tudok jönni.
Tali mikor lesz? Tervezés alatt van már?
pancsa2

Szia Anikó!

Ne érezd magad rosszul!!!
Semmi okod rá!
Persze,hogy első a gyerek és a család,ezt mindenki megérti,még ha külön nem is írja le.
Sajnálom,hogy ennyi baj és gond vesz körül.
De vígasztaljon a tudat,hogy ezután már csak jó jöhet.(Legalábbis nagyon remélem.)
Krisztikének sok sok puszika,nem semmi amit a fogakkal művel ez a gyermek.Kép
Remélem Te is meggyógyultál már.
A testvérednek meg sok sok pozitív energia megy,és mielőbbi jobbulást kívánok neki.
Taliról nem tudok semmit,a minitalikról meg végképp,mert én nagyon messze vagyok tőletek.

Mégegyszer minden jót,sok puszi,Saxi
saxi

Zsófi,Mica!KépKép

Köszönöm,nagyon aranyosak vagytok.
Már tényleg velünk lehetne az erő!Kép

Mégegyszer köszi,puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Lili babának sok-sok gyógypuszit küldünk! Jobbulást Neki! Remélem hamar meggyógyul a Tündérke!
Nagyon szép súlya van! Kép
Elhiszem, hogy nem akarsz most hirtelenjében még egy babót, én Marci mellé sem mernék most bevállalni - annak ellenére, hogy így terveztük. Nem, hogy 2 baba mellé. Szorítok. Kép

Györesz!
Norbi nagyon-nagyon ügyi! Nem semmi, hogy még "csak" 9 hónapos és már miket művel! Puszi Neki! Annyira édesek voltak Gigivel a fotókon. Olyan édesen nézett a fényképezőbe, hogy majd rácuppantottam egyet a monitorra Kép
Nagyon jó szórakozást, kikapcsolódást kívánok Nektek az estére! Szorítok, hogy Norbikával is meg tud beszélni a dolgokat és együttműködő legyen. Egyébként érdekes, hogy Marci sem nyugszik meg Apájánál este ill. éjszaka. Néha meg is rémülök, milyen keservesen sír, míg ha ölbe veszem, pár pillanat és megnyugszik. Ki érti ezt?
Tegnap mi is kipróbáltuk a Nestlé kompótot, amit ajánlottál. Jobban mondva már tegnap előtt, de akkor nem jött be Marcinak, de tegnap raktam egy kis Sinlacot bele (jó tápláló lett Kép), és így majdnem megette az egészet. Kép

Márti!
Tali nem elfelejtve! Mikor mentek nyaralni?
Gigit is csak dicsérni tudom, hogy milyen nagyon ügyes, pedig még Õ is "csak" 8 hónapos. Puszika Neki! Nem semmi, hogy már utánnad megy a lakásban, le vagy figyelve! Kép
Már én is látom, hogy semmi nyugtom nem lesz pár hét múlva. Bár már most sincs sok (kivéve, ha alszik Marci). Olyan elevenek ezek a lurkók, egyik pillanatban még itt vannak, másikban pedig méterekkel arrébb. Hihetetlen! Kép
Hozzátáplálással haladunk, de azért minden kanálnál bennem van a para Kép Úgy érzem, hogy Marci még egyenlőre nem lelkesedik semmiért igazán, nem tátja a kis száját. Kicsit úgy érzem, hogy felesleges dolognak érzi az evést (a cicizésen kívül), mert közben nézelődik, dumál, brümmög. A lényeg minden akar, csak enni nem. Ma például almás brokkolit csináltam Neki. Szerintem nagyon fincsi volt. Azért ette, nem köpte ki, nyelte szépen, de nem láttam Rajta különösebb lelkesedést. Kép Kép
A kötözésnek végre vége és jó 1 hét után végre kádban fürödhetett Marcikám a cicamosdás helyett! Kép

Gigi!
Remélem jól éreztétek Magatokat Tatán. Nagyon szép az a város. Még lánykoromban (kb. 2 éve Kép) jártam ott Gáborral romantikázni. Szép volt! Kép
Flatley biztos jó lesz. Nálunk Marcit nevezzünk kis Flatley-nek, mert állandóan úgy jár a lába, mint a fickónak. Kép Úgyhogy hozzánk ingyen is jöhettek előadást nézni! Csak zenét hozzatok, mert az nincs itthon! Kép
Már nem kell kötözgetni, úgyhogy kakilhat Marci kedvére Kép

Mica!
Gratulálok a fogacskához! Kép
Én is magyarázok mindent Marcinak. Õ is okosodik, én pedig nem golyózok be itthon "egyedül", van kihez szólnom. Kép
Jó munkát! És jó hétvégezést Anyukádéknál!
Jól értettem, hogy Anyukádnak volt tegnap a szülinapja? Boldog szülinapot Neki! Az én Anyumnak is tegnap volt! Kép

Kata!
Nagyon édik lehettek a fiúk összebújva!
Puszi Marcinak átadva! Köszöni szépen Kata "néninek". Kép

Dia!
Igaz, hogy már nem olvasod, de majd, ha visszaérsz... Csak nem lesz olyan vacak időtök a Balcsin.
Nyugika! Domi is mindent meg fog tanulni! Majd fogod a fejed, hogy kell utána is rohangálnod. Kép
Sok-sok puszi a ma 7 hónapos Domikának! Kép

Évi!
Merre vagy! Rolcsika ma is a foga miatt nyügi? Szorítok, hogy gyorsan kibújjon Neki, a többit pedig észre se vegyétek, csak az eredményt! Kép
Ma az almás brokkolit csináltam Marcinak krumpli helyett Sinlaccal. Nekem baromira ízlett, bár ezt mondhatnám Marciról is. Nem utálta, de nem volt benne a várt lelkesedés.

Zsófi!
Nagyon ügyes Bence is! Az ágyat tényleg rakjátok lejjebb! Ez parancs! Kép
Marci is félős volt, az előző két talin, de most már látom Rajta, hogy sokkal bátrabb a babákkal. Nála lehet, hogy a kórház is hozott egy kis változást. Nektek nem ezt kívánom, hanem a következő talit!!!! Kép
Pénz dettó! Kép Bele se merek gondolni, hogy mi lesz. Dühítő, hogy az ember fizeti a rakat járulákot, adót, fittyfenét és tessék. Kép Na én sem panaszkodom és károgok tovább!

Anikó!
Jobbulást Nektek! Gratulálok a 7. fogacskához! Tényleg nem semmi, amit ez a kicsi Lány végigszenved és ugye Te sem maradhatsz ki a "jóból". Szorítok, hogy már Veletek is csak jó dolgok történjenek.
Testvérednek is jobbulást! Kép

Barbi!
Sok-sok puszkó a 7 hónapos Szonjának! Remélem már teljesen meggyógyult a leányzó! Kép

Marci ma hajnalban - lassan menetrendszerint - felkelt, de rendesen. Negyed 5-től kb. 6-ig ment a műsor. Szoptattam is hátha bealszik, de semmi. Végül fél 6 körül otthagytam, hagy dumáljon és végül valahogy bealudt. Ezt már csak fél 9-kor tapasztaltam, amikor én keltem Kép, Õ 9-re tudta magát kipihenni. Enni viszont nem akaródzott Neki, csak negyed 11-kor. Így az egész napunk felborult. A "délelőtti" alvásából negyed 4-kor kelt, úgyhogy akkor ebédeltünk. Nem valami sokat, de ez szerintem egy ilyen nap.

Apropó a hozzátápival haladunk-haladunk, de mennyiséget nem tud megenni a Manó, mert láthatóan a tejecskével majdnem jóllakik. Van tejem rendesen, és ugye először a cicivel kínálom meg. Marci eddig sem evett sokat, most pedig bajban vagyok, hogy a tejecske elég, akkor hogy fog "rendesen" mást is enni. Bár ahogy most is levezettem a dolgot, rájöttem, hogy semmi baj. Hisz úgyse lesz ennyi tejcsi és amint kevesebb lesz, biztos rácuppan a "rendes" kajcsira. Ugye?! Nyugtassatok meg! Köszike! Kép

Sok-sok pusza: Melinda

ui.: mondanom sem kell, hogy a levelemet már 3 körül elkezdtem írni, de Manócska felébredt... De aludt megint 3 órát egyhuzamban! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Saxi,Melinda!
Köszi a jókívánságokat, szerencsére már tesóm jobban van, bár nehezen jön helyre, de amin keresztülment, azok után nem is csodálom.

Melinda!
Megnyugtatlak, hamarosan megnövekszik a kalóriaigénye Marcinak, és már nem fogja neki fedezni az anyatejcsi, majd akkor fog rendesen enni. Még Krisztikének is az a fő tápláléka, napi 4-5x szopik még, és mellék elnyammog valamit 3x, de ezek nem nagy mennyiségek. Pedig egy időben szinte csak kajcsit evett. Tudod, azt mondják, nem fog 18 évesen is anyatejcsit enni, úgyhogy előbb-utóbb rácuppan a rendes kajcsira is majd Kép

Saxi!
Jobbulást Lilikének, látom ti sem maradtok ki a jóból. Szegény kicsi lány. Bár lehet a foga miatt is, nekünk is volt már nem egyszer, hogy a foga miatt jó magasra felment a láza.
Megjött már azóta? Nem lenne semmi, ha jönne a trónörökös. Bár amilyen talpraesett csajszi vagy, belőled kinézem, hogy menne neked 3 gyerekkel is. Mi jövőre tervezzük a második babát, már várom is meg nem is. Kép

Györesz!
Jó szórakozást az apukával. Kép
Annyira nagy és aranyos fiúcska Norbi. Õrület, hogy megy az idő, már járni tanul és még csak most született. Nagyon szépek a képeken Gigivel. Látszik, hogy mennyire szeretik egymást.

Márti!
Gigi is már járni tanul? Nem semmi, mennyire ügyes kicsilány ő is. Biztos elirigyelte Norbitól, mikor látta, hogy ő is milyen ügyes Kép

Most megyek mert kezdődik a fürdetés, ennyire volt időm. Azért mindenkit puszilok, azokat is, akiknek nem írtam, bár még vissza sem nagyon tudtam olvasni.

Puszika Anikó
pancsa2

SziasztokKép

Jó volt Tatán. Sétáltunk a tó partján ami nagyon szép csak az volt a gond, hogy visszafelé elkapott minket az eső. Rohantuk a barátnőmmel a két babakocsival. Szerencsére a törpék nem áztak el nagyon.
Úgy néz ki, hogy megvették a kocsimat. Csak kicsit műsoros a fazon, mert hitelt akar felvenni rá és azt mondja, hogy akkor fizet a bank ha már a nevén a kocsi!!! Mondtam neki, hogy addig se papírokat se kocsit nem kap, míg nem fizette ki az árát.

Most épp a fiatalságom filmje megy az RTL-en. A Coctail. (így kell írni?) Azért ez a Tom Cruise nem néz ki rosszúlKép

GyöreszKép
Remélem jól érzed magad. Azért egy kicsit majd mesélhetnél. Persze nem a piszkos részletek érdekelnek, csak, hogy mit csináltatok. Vacsora, stb....

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Ismételten gyógypuszik a bedegeskedő csajszikáknak.

Anikó
örülök, hogy írtál, menjenek már el ezek a buta betegségek tőletek. Krisztike biztos a foga miatt legyengült immunrendszere miatt nyelte be ezt a bacit, amit kicsit átkülditek a fogmanókat hozzánk és nem láncoljátok Krisztikéhez biztos egyből makk egészséges lesz.
Nagyon megnyugtattál, hogy nálatok is még a cici a sláger, márt azt hittem csak én szenvedek ezzel. Mostmár ott tartunk, hogy főzelék apszulút kilőve csak a darabos kaja amit én rakok a szájába, és a gyümölcsök, s minden amit elkunyrbálhat tőlünk.

Melinda
akkor mostmár tényleg visszatért minden a régi kerékvágásba.
Tegnap kicsit olvastam az alvásról mivel már nagyon szeretném ha Gigi nem szopizna éjjel, s ott találtam, hogy 3 óránál többet nem szabad nappal hagyni aludni a babűákat, 1,5-2 óra a ami ideális. Gigi rendszerint este 6és 7 között beájul, de már kitapasztaltuk hagyni kell és 10 perc után fel kell ébreszeteni és akkor minden oké. Szóval ha úgy érzed sokat alszik nappal Marcika nyugodtan keltsd fel őt, nem lesz semmi baja.
Júli 28-án indulunk, agy tali aug.20 után jöhet szóba.

Mica
kellemes hétvégét, jó pihit a nagyinál.
Aztán nehogy ott is baltával rohangálj!!!

Fú csajok ez nagyon fárasztó, komolyan nehezebb mint az első pár hét. Nem hittem volna. Folyamatosan fogni, figyelni, szórakoztatni, egy pillanatra nem lehet félre nézni, remélem ha már jobban be lesznek gyakorolva ezek a dolok akkor kevésbé lesz ennyire macerás. Jön a hétvége amikor kissé át kell szervezni a lakást, mindenféle védelmi eszközt be kell szerezni, mert az én felfedező kincsem semmi mellett nem tud elmenni anélkül, hogy ne nyissa ki, ne fogja meg.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Nem értem.Ruszlán nélkül sokkal több időm van?Ez hogy lehet?Kép
Benéztem a fiúkra,Patrik megint odakúszott Raulhoz,nyálas nyomot húzva,mint egy csiga.Kép

Gigi!
Jópofa a leendő vevő!
Tom Cruise?Mivel ma Ruszlán éjjel nincs idehaza,de csakis azért,egy picit betehetné a pacskereket az ágyam alá!Kép

Zsófi!
Milyen ügyes már a Te fiacskád is!KépNem semmi,hogy milyen sokat hízott!Vasat meddig kell még adni Neki?
Pénz?Már látom szomorú sorsomat,hogy nem várom meg,míg Patrik 3 éves lesz,vissza kell mennem dolgozni.Raul másfél éves volt,mikor már beugrottam éjszakázni.
Milyen nyelvű fordítást vállalsz?
Azt a rémes történetet én is olvastam,de ha jól értettem annál a babánál már a születés körül is gondok voltak.
Igazad van,egy jó férjjel minden más,rengeteget számít,hogy lehet-e rá igazán számítani!

Györesz!
Remélem kellemesen telik az este és Norbika hagy kikapcsolódni!Nekem sajnos az osztálytalálkozóról haza kellett rohannom,mert Patrik üvöltött,mint akit nyúznak.Kép
Én is kérek majd beszámolót!Kép

Saxi!
Sajnálom,hogy Lilike rosszabbul van!Remélem holnapra már elmúlik a láz és jobban lesz!
Az a fogamzásgátló engem is nagyon érdekelne,hol olvastál róla?

Anikó!
Gratula a 7. foghoz és az ügyes Krisztikéhez!!Kép
Megértem az időhiányt,ismerős...

Melinda!
Jó,hogy már nem kell kötözni Marcikát és végre újra lubickolhat!Gondolom volt öröm a fürdésnél!Kép
A déli szopit már kiváltottam kajcsival,Patrik ugyanezt csinálta,mint Marcika.Próbáld Te is cici előtt kínálni.
Olvastam a "szendvics"módszerről,a lényege:mutasd meg Neki cici előtt az ételt,de a cici is legyen"kéznél".Engedd,hogy eldöntse,melyiket szeretné.Aztán majd kialakul egy rendszer.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Jó rég nem voltam és még nem is leszek egy ideig, pontosabban 2 hétig. Most is csak gyorsan írok aztán megyek még pakolni a nyaralásra. Egész héten rohanásban voltam és még nem látom a végét pedig már holnap megyünk Balcsira. Kivánjatok nekem jó idQt!!!! Nem szeretnék úgy járni mint tavaly akkor az elsQ héten végig szakadt az esQ.

Nem is tudtam visszaolvasni, úgyhogy most csak mindenkinek nagyon sok puszit küldök, ha megy még valaki nyaralni akkor meg nagyon jó nyaralást és pihenést már amennyit lehet a picúrok mellett.

Sok-sok puszi
Szilvi
sys

Szilvi!
Jó nyaralást és szép időt!Kép

Szerintem ezt érdemes megnézni:
http://freeportal.hu/babakonyha/

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Én zárom a napot és én kezdem??!Ajjajjj,ezt a topikot is kipurcantottam??Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

A mai nap szerintem viszi a prímet, már ami a forgalmat illeti Kép De megértem, hisz hétvége van és szép idő is volt. Kép

Szilvi!
Nektek nagyon jó nyaralást! De most jövök rá, hogy már el is utaztatok! Kép

Kata!
Épp ma délben próbáltam ki, hogy mennyit eszik cici előtt: 10 körül cicizett, majd szunya, délben kapott a tegnapi brokkoli almából Sinlac-kal megspékelve. Bevágott belőle 150 grammot! Kép Nagyon örültem. Utána már nem mertem szopiztatni (hányás elkerülése céljából), csak úgy 2 óra múlva. Persze azon aludt be, mert máshogy egyszerűen nem megy mostanság Kép
Tetszik a szendvics módszer. Kép

Márti!
Földkörüli útra mentek, hogy egy hónapra eltűnsz?! Pedig írtad, hogy merre mentek, de akkor nem tűnt fel, hogy ennyi idő lesz.
Alvásügyileg már normalizálódtunk: ma 2-szer 1,5 órát aludt. Ez nekem is valahogy jobban tetszik. A gyakori 3 vagy azon túli alvásnál már vashiányra vagy egyéb másra gyanakodtam volna. Én se hagytam volna "szó nélkül". Azért köszi az infót Kép
Elhiszem, hogy hulla vagy és állandóan figyelned kell, mint egy őrmesternek. Marci még nem olyan mozgékony, mint Gigi, de már nagyon veszélyes. Viráglevelet tépked és ugye rögtön tömné a szájába, parkettát nyal stb. De tényleg igaz, ha egy gyerek csendben van, akkor rosszban sántikál. Na egy ilyen nagy csöndben kezdte el tépkedni a virágomat. Nappali, sőt lakásátrendezés folyamatban van nálunk is. Kép
Gigi sem hajlandó/tud visszaaludni cicizés nélkül? Mert Marci egyszerűen csak cicin hajlandó visszaaludni az esetek 90%-ban. Próbálom ringatni, de semmi (ágyban simi szóba se jöhet ilyenkor), csak totálra felkel. Viszont, ha cicire rakom, 2 perc és már mélyeket szuszog. Nem tudom, mi lesz így... Kép

Anikó!
Épp tegnap állapítottam meg én is azt, hogy 10 évesen csak nem fog még mindig szopizni! Kép Remélem nem ő lesz az egyetlen kivétel Kép Kép Kép
Remélem már jobban vagytok! Kép

Györesz!
Remélem jól sikerült az estétek! Ma mi jót csináltatok?

Évi!
Merre vagy? Két napja nem hallani Felőled! Ugye, minden oké?!

Csajszik!
Életjelet azért mindenki adhatna magáról! Kép

A lényeg, hogy átaludta az éjszakát Marci!!! 9-kor letettem, és fél 7-kor berregve Kép kelt! Na jó fél 12-kor felsírt, de még ébren voltam, úgyhogy nem zavart! Egyszer nem ébredtem fel az éjszaka folyamán, olyan jót aludtam! Remélem nem csak ritka kivétel volt a tegnap éjszakánk. Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Adok magamról életjelet! Azért is írok, mert látom, hogy mindenki hogy drukkolt, hogy jól sikerüljön az esténk, hát a végén elnapoltuk, de nem is bántam, mert Norbi nagyon kész van a foga miatt, elég mozgalmas éjszakánk volt, néha már úgy érzem, hogy alvajáró vagyok! Szegénykémnek a két felső foga totál kirajzolódik, egy hajszálon múlik, hogy nem bújt még ki!

Melinda!
Én is épp azt akartam tanácsolni Neked, hogy ha nem bánod, hogy kevesebbet fog szopni, akkor szopi előtt adjál neki kajcsit, Én így csináltam és így tudtam elég hamar kiváltani a szopikat és maradt a napi három szopi! Irigykedek az éjszakaátalvás miatt!

Ne haragudjatok, hogy ritkábban jövök, de valahogy nem mindig van hangulatom írni! Olvaslak Titeket és mindenkit nagyon szeretek, de valahogy sokszor estére olyan kedvtelen és fáradt vagyok! Persze azért jövök, nem tünök el, csak bocsi, hogy nem vagyok olyan aktív mint régen!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Vagyok,a helyzet változatlan.
Köszönjük a sok gyógypuszit.
Majd jelentkezem.
Most többre nincs időm,bocsi.

Mindenkinek,puszi,Saxi.
saxi

SziasztokKép

Voltunk tegnap a Flatly-n. Nagyon jó és látványos volt. Persze közben egy csomót eszembe jutott Olivér. Mint kiderült éjszaka többször fönt volt, anyu járkált vele, aztán végül az ő ágyukban kötött ki. Fél hétkor meg már kukorékolt. A reggeli tápszerét nem akarta megenni, úgyhogy sonkás kiflit kapott.
Ma tiszta dilinyós szegény, a felső foga kínozza. Az egyik már kibújt, most jön a mellette lévő.
Tegnap elmentünk nekem ruhát venni a C&A-ba. Hát most tuti kiröhögtök de képzeljétek, terhes gatyót vettemKép Csak az volt rám jó. Kényelmes, nem szorítja a nagy belemet. Mondjuk azért elég ciki isKép

ÉviKép
Merre jársz?

MelindaKép
Max. majd bejársz a suliba a fiad után és a szünetekben megszoptatodKép

GyöreszKép
Sajnálom, hogy rossz a kedved mostanában. Szólj ha segíteni tudok valamiben!

SaxiKép
Lányzónak jobbulást kívánok.

SzilviKép
Jó nyaralást, biztos jó ídőtök lesz.

MártiKép
Én tudod mihez hasonlítom a gyereknevelést? Kb. úgy ki lehet fáradni, mintha egész nap vezetne az ember. Egész nap készen állni, foglalkoztatni. Minden elismerésem a több gyermekes szülőké. Tényleg, mennyi időre mentek nyaralni?

KataKép

Csiga-biga PatrikKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Már itthon vagyok én is.Kép
Most megyek hajat festeni.Melinda köszi,hogy írtál pedig már tudtad,hogy nem olvasom el.Kép
Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ismét sziasztok!Kép
Kész a hajam,ezért vissza jöttem.Kép
Kicsit rólunk:Pénteken lementünk Siófokra.Éjszaka szakadt az eső,na gondoltam fasza 7végénk lesz.Kép
Meg is jósolták,hogy mind a 2 nap esős idő lesz.
Erre mind a 2 nap dög meleg volt.KépApa kerítést épített mi pedig a nővéremmel és a 2 gyerkőccel főztünk,játszottunk,pihiztünk.Kép"Szarvaspörkölt volt bográcsban elkészítve.Kép"
Ma már Apa is pihizett.KépTegnap úgy volt,hogy este csavargunk Siófokon,de Apa olyan fáradt volt,hogy le lett fújva a program.KépDomi éjszaka olyan jól aludt,hogy még teázni se kelt fel 4-kor.KépNapközben nehezebben tudott elaludni mert Panna nagyon hangoskodott.Jó lett volna még maradni!KépNa de majd agusztusban.KépMindenkinek szép napot!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Úgy látszik estére csak én maradtam.Kép
Csak azért jöttem vissza,mert most néztük a Naplót.
Apával itt röhögünk,hogy én írtam nektek,hogy milyen dög meleg volt ők pedig mutatják,hogy szar idő volt a Balcsin.Kép
Csak a mi telkünk fölött sütött a napocska?KépTamás még a pólót se tudta elviselni magán így meg is lett az eredménye rák vörösre leégett a háta.Kép
Na puszpusz Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Újra itthon! Kép
Örülök, hogy jó időtök volt, és, hogy mindenki jól érezte magát. Milyen lett a hajad?
Képzeld tegnap voltunk baba látogatóban, ott a kis csajszi 5 hónapos. Attól féltünk, hogy Bence majd sírni fog, mert eddig ahogy hozzáért egy gyerkőc, már sírva is fakadt. Most pedig, annyira édes volt, megfogta a pici kezét, sőt még meg is akarta harapni...hol az orrát, hol a fülét a leányzónak. Ez is egy formája az udvarlásnak. Kép

Györesz
Sajnálom, hogy nem voltatok apával végül sehol, de ezek szerint jobb is volt, mert a végén tényleg jöhettél volna haza. Norbika jobban van már fog ügyileg? Esetleg már ki is bújt?

Kata
Nem tudom, hogy a vasat meddig kell adni, de mi már azon gondolkozunk, hogy felfüggesztjük. Bár szerintem nem azért hízik, hanem mert már főzeléket is kap. Na mindegy, majd megkérdezem a dokit.
Fordítani angolt fogok, de lehet, hogy német is lesz. Kíváncsi leszek, mert teljesen műszaki szöveg. Kép

Jelentem kiságy lejjebb engedve! Kép Kép
nmzsx

Sziasztok!

Ma nagyon jó napunk volt! Itt volt apa szinte egész nap, Norbi is láthatóan nagyon örül Neki. Apával voltunk egy kicsit vásárolni, nem is tuodm mikor ültem autóba utoljára gyerek nélkül! Norbi ma tök egyedül ivott pohárból! Reggel amikor reggelizett odaadtam Neki egy üres poharat, hogy játszon vele, erre Õ szépen megfogta és emelte a szájához, mintha inna, ezen felbuzdulva öntöttem bele neki egy kis teát és újra odaadtam, nem hittem a szememnek az Én 9 hónapos fiam egyedül ivott pohárból és egy csepp sem ment mellé, sőt amikor újra odaadtam Neki a poharat akkor már egy kézzel fogta és úgy ivott. Ebédkor is próbáltam, de akkor nem volt kedve, csak csapkodta a poharat az asztalhoz!Kép
Aztán ami még új, hogy Norbi tapsi-tapsizik és ha énekelem a csipcsip csókát akkor már teszi úgy a kezét ahogy kell és a végén a hes-hes-nél is egyedül csinálja, irtó okos a kiskrapekom!Kép Ja és még egy kis dicsekvés, már úgy is tud sétálni, hogy csak az egyik kezét kell fogni!
Na most ki dicsekedtem magam, de hát nem tudok vele betelni, hogy minden nap mutat valami újat!
Jaj még valami, az alvással is nagyon szépen haladunk!

Gigi!
Nem rossz kedvem van, inkább nincs hangulatom sokszor írni, nagyon elfáradok estére!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat szombaton!
Oli fogaKép, Nálunk is meg a kínlódás!
Kismama gatyes: gondolom nem látni rajta, hogy az, akkor meg tökmindegy a lényeg, hogy kényelmes!

Dia!
Örülök, hogy jó volt Siófokon! A naplót én sem teljesen értettem, hiszen nem volt olyan szörnyű idő!?

Zsófi!
Megnyugodtam, hogy az ágy leengedve!Kép
Sajna Norbi foga még várat magára, pedig már szinte ki akar robbanni az inye alól és mégsem jön ki, totál fel van dagadva a kis ajka is!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?