Sziasztok!
Saxi!
Lili babának sok-sok gyógypuszit küldünk! Jobbulást Neki! Remélem hamar meggyógyul a Tündérke!
Nagyon szép súlya van!
Elhiszem, hogy nem akarsz most hirtelenjében még egy babót, én Marci mellé sem mernék most bevállalni - annak ellenére, hogy így terveztük. Nem, hogy 2 baba mellé. Szorítok.
Györesz!
Norbi nagyon-nagyon ügyi! Nem semmi, hogy még "csak" 9 hónapos és már miket művel! Puszi Neki! Annyira édesek voltak Gigivel a fotókon. Olyan édesen nézett a fényképezőbe, hogy majd rácuppantottam egyet a monitorra
Nagyon jó szórakozást, kikapcsolódást kívánok Nektek az estére! Szorítok, hogy Norbikával is meg tud beszélni a dolgokat és együttműködő legyen. Egyébként érdekes, hogy Marci sem nyugszik meg Apájánál este ill. éjszaka. Néha meg is rémülök, milyen keservesen sír, míg ha ölbe veszem, pár pillanat és megnyugszik. Ki érti ezt?
Tegnap mi is kipróbáltuk a Nestlé kompótot, amit ajánlottál. Jobban mondva már tegnap előtt, de akkor nem jött be Marcinak, de tegnap raktam egy kis Sinlacot bele (jó tápláló lett
), és így majdnem megette az egészet.
Márti!
Tali nem elfelejtve! Mikor mentek nyaralni?
Gigit is csak dicsérni tudom, hogy milyen nagyon ügyes, pedig még Õ is "csak" 8 hónapos. Puszika Neki! Nem semmi, hogy már utánnad megy a lakásban, le vagy figyelve!
Már én is látom, hogy semmi nyugtom nem lesz pár hét múlva. Bár már most sincs sok (kivéve, ha alszik Marci). Olyan elevenek ezek a lurkók, egyik pillanatban még itt vannak, másikban pedig méterekkel arrébb. Hihetetlen!
Hozzátáplálással haladunk, de azért minden kanálnál bennem van a para
Úgy érzem, hogy Marci még egyenlőre nem lelkesedik semmiért igazán, nem tátja a kis száját. Kicsit úgy érzem, hogy felesleges dolognak érzi az evést (a cicizésen kívül), mert közben nézelődik, dumál, brümmög. A lényeg minden akar, csak enni nem. Ma például almás brokkolit csináltam Neki. Szerintem nagyon fincsi volt. Azért ette, nem köpte ki, nyelte szépen, de nem láttam Rajta különösebb lelkesedést.
A kötözésnek végre vége és jó 1 hét után végre kádban fürödhetett Marcikám a cicamosdás helyett!
Gigi!
Remélem jól éreztétek Magatokat Tatán. Nagyon szép az a város. Még lánykoromban (kb. 2 éve
) jártam ott Gáborral romantikázni. Szép volt!
Flatley biztos jó lesz. Nálunk Marcit nevezzünk kis Flatley-nek, mert állandóan úgy jár a lába, mint a fickónak.
Úgyhogy hozzánk ingyen is jöhettek előadást nézni! Csak zenét hozzatok, mert az nincs itthon!
Már nem kell kötözgetni, úgyhogy kakilhat Marci kedvére
Mica!
Gratulálok a fogacskához!
Én is magyarázok mindent Marcinak. Õ is okosodik, én pedig nem golyózok be itthon "egyedül", van kihez szólnom.
Jó munkát! És jó hétvégezést Anyukádéknál!
Jól értettem, hogy Anyukádnak volt tegnap a szülinapja? Boldog szülinapot Neki! Az én Anyumnak is tegnap volt!
Kata!
Nagyon édik lehettek a fiúk összebújva!
Puszi Marcinak átadva! Köszöni szépen Kata "néninek".
Dia!
Igaz, hogy már nem olvasod, de majd, ha visszaérsz... Csak nem lesz olyan vacak időtök a Balcsin.
Nyugika! Domi is mindent meg fog tanulni! Majd fogod a fejed, hogy kell utána is rohangálnod.
Sok-sok puszi a ma 7 hónapos Domikának!
Évi!
Merre vagy! Rolcsika ma is a foga miatt nyügi? Szorítok, hogy gyorsan kibújjon Neki, a többit pedig észre se vegyétek, csak az eredményt!
Ma az almás brokkolit csináltam Marcinak krumpli helyett Sinlaccal. Nekem baromira ízlett, bár ezt mondhatnám Marciról is. Nem utálta, de nem volt benne a várt lelkesedés.
Zsófi!
Nagyon ügyes Bence is! Az ágyat tényleg rakjátok lejjebb! Ez parancs!
Marci is félős volt, az előző két talin, de most már látom Rajta, hogy sokkal bátrabb a babákkal. Nála lehet, hogy a kórház is hozott egy kis változást. Nektek nem ezt kívánom, hanem a következő talit!!!!
Pénz dettó!
Bele se merek gondolni, hogy mi lesz. Dühítő, hogy az ember fizeti a rakat járulákot, adót, fittyfenét és tessék.
Na én sem panaszkodom és károgok tovább!
Anikó!
Jobbulást Nektek! Gratulálok a 7. fogacskához! Tényleg nem semmi, amit ez a kicsi Lány végigszenved és ugye Te sem maradhatsz ki a "jóból". Szorítok, hogy már Veletek is csak jó dolgok történjenek.
Testvérednek is jobbulást!
Barbi!
Sok-sok puszkó a 7 hónapos Szonjának! Remélem már teljesen meggyógyult a leányzó!
Marci ma hajnalban - lassan menetrendszerint - felkelt, de rendesen. Negyed 5-től kb. 6-ig ment a műsor. Szoptattam is hátha bealszik, de semmi. Végül fél 6 körül otthagytam, hagy dumáljon és végül valahogy bealudt. Ezt már csak fél 9-kor tapasztaltam, amikor én keltem
, Õ 9-re tudta magát kipihenni. Enni viszont nem akaródzott Neki, csak negyed 11-kor. Így az egész napunk felborult. A "délelőtti" alvásából negyed 4-kor kelt, úgyhogy akkor ebédeltünk. Nem valami sokat, de ez szerintem egy ilyen nap.
Apropó a hozzátápival haladunk-haladunk, de mennyiséget nem tud megenni a Manó, mert láthatóan a tejecskével majdnem jóllakik. Van tejem rendesen, és ugye először a cicivel kínálom meg. Marci eddig sem evett sokat, most pedig bajban vagyok, hogy a tejecske elég, akkor hogy fog "rendesen" mást is enni. Bár ahogy most is levezettem a dolgot, rájöttem, hogy semmi baj. Hisz úgyse lesz ennyi tejcsi és amint kevesebb lesz, biztos rácuppan a "rendes" kajcsira. Ugye?! Nyugtassatok meg! Köszike!
Sok-sok pusza: Melinda
ui.: mondanom sem kell, hogy a levelemet már 3 körül elkezdtem írni, de Manócska felébredt... De aludt megint 3 órát egyhuzamban!