Sziasztok!
Na,csak most lett egy szusszanásnyi időm gép elé ülni,gyors elolvastam mik történtek tegnap óta.
Vrucsincá!
Ez tényleg pofátlanság volt a barátaitoktól!
Ez a véleményem.Legalább szólhattak volna.
Remélem nem lesz semmi gond belőle
Drukkolok!
Angelani
Fehérítéshez én is a Vanish-t használom,a mi ruháinkhoz a szappant bedörzsölve(pl.:fehér zoknik talpába) vagy lereszelve(közvetlenül a mosógép dobjába) de a babafoltokhoz valszínűleg a gélt fogom,mert szerintem azt tökéletesen ki lehet 2x-i öblítéssel öblíteni a kisruhákból is,nem úgy mint a por állagút.
Remélem tudtam valamit segíteni!
A kilók miatt meg ne aggódj és kérlek egyél kicsit rendszeresebben,sokszor kicsiket.Tudod!
És hol is van pontosan az a kifutó Brendonos bolt???
És mi a pontos neve???Címe???
Kíváncsivá tettél!!!
Lucretia
Én a Brendonban láttam olyan csomagolásút,amiben a szívó+4 pohár volt(cumisüveg nem).Az sem jó?
Az ára :15.990 Ft
Penna
Először is HATALMAS GARTULA A KISLÁNYOTOKHOZ!!!!
Kevin mit szólt,hogy kishúgot kap???
A táblát is nagyon köszi,hogy bevettél,annyit még módosításként,hogy: lakhely- Bp.II.ker. és még csak 21+5 vagyok ma a múltkor rosszul írtam!!!
Ezer bocsi!!!
Na,most gyors leírom még miket vettünk,mert a lányok már itt toporognak a sarkamban,jönnének gépezni ők is!
Szóval:
vettünk egy db fehér Dublin típusú kiságyat egyenlőre matrac nélkül,mert nem tudtam dönteni
de mostmár azt gondolom az írásokat olvasgatva,hogy sima kemény szivacs lesz,mi is olyanon alszunk,a lányok is és reméljük Marcinak is jó lesz majd!
Egy db Bébé confort vil.kék kiskádat.egy db baldachintartó vasat(mégis
),egy bd pelenkatároló szemetest,egy doboz bimbóvédő krémet(Avent),4 db 56-os és 4 db 62-es body-t,egy vékony kistakarót, egy 4 részes ágyneműgarnitúrát(vil.kék kockás-elefántos)2 db kifogót(elefántos),1 db pelenkázófeltétet, és végül egy db Graco típusú akciós babakocsit 25.000-ért. Na,ez a tegnapi termés!!!
és mindezt kb.35 perc alatt,a férjem nagyon meg volt elégedve!!!
Én is!
Olyan drága,azt mondta,öröm velem vásárolni!És a babakocsi nagyon tettszett neki,végülis az ABC-t ő szavazta le végleg,bár nekem is jobban tettszett a Graco,csak a színe miatt tűnődtem egy sort....nnnna,végre a nagyja már megvan!
Rokica
Igazad volt,legy még legalább 2 kör,mire minden itthon lesz,de mostmár sokkal nyugodtabb vagyok! Ami nagy darab lesz még,az a pelenkázó szekrényke,mert rájöttem,hogy az én jó öreg komódom alkalmatlan erre a célra....szóval szerintetek merre nézelődjek szingli fehér pelenkázószekrényke ügyben???Lehet használt is!!csak szép legyen!!