Új privát üzeneted érkezett!

Angéla
Tündéri Valér,nagyon édes.

Vizimanó
Kismanó mosolya döglesztő.cuki

Én már megint kezdek kétségbe esni.az én lányom ma éjjel kétszer evett és kettő óa nagyon nyugtalanul aludt.kapálózik,dobálja magát,már mindenhogy próbáltam sehogy se jó.most nincs olyan nagy meleg melege nincs,has tele,pelus tiszta akkor miért nem tud nyugodtan aludni?Ma szélsőségesen rossz volt ,de van alapba is ez a túlmozgás.Hisz pár napos volt már akkor állandóan mocorgott alvásközben és ha nincs aki visszaringassa felkel.A többi baba eszik meg alszik olyankor is,mint akit fejbe vágtak.Szerintetek mi baj lehet?

Most kimegyek és kiherélem a Rudit.Õ egy vöri macska aki 2 napja itt ül az ablakba és telitorokból udvarol.Hihi valamelyik másik lovag elkergette.

Timurr
Vendég

Vaktyuk,
elkészültek a képek a pihiszékrőlKép
Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok! Jó reggelt!
Édesek a képek, pöndörödő szempillájú, csillogó szemű kis gyönyörűségek!
Képzeljétek, a férjem meglepett egy digitális fényképezőgéppel, pedig nincs is szülinapom. Kép KépLátta, hogy szeretnék képeket felrakni és biztos ez adta meg nála az utolsó löketet, hogy megvegye titokban, már régóta gyűjtögetett rá.Úgyhogy lesznek tőlem is képek, de ki kell várnom, hogy a férjem a bajai halászléfőző fesztiválról hazajöjjön.

Timurr
Szerintem semmi baja a lányodnak, ő ilyen.Különösen, ha nem tapasztaltál nála más tünetet. Vannak aktívabb gyerkőcök, nagyobb korban is hatalmas különbségek vannak. Nekem az első lányom volt ilyen és én is halálra aggódtam magam, pedig semmi okom nem volt rá, már látom.

A macskáknak elég furi hangjuk van ilyenkor, néha olyan, mint a gyereksírás. Meg lehet tőle őrülni.

Akiren
Miért mondta a doktornő, hogy sokat eszi Gréti? Mi számít soknak? Mi annyiszor eszünk, ahányszor csak kér, és cicivel szereti megnyugtatni magát. Sokszor csak kettőt kortyol és kész. Nem úgy van, hogy a babák tudják mennyit szopjanak?

Connie
Legalább kiderült, mi a baj a férjednél. Az epekő fájdalmas, úgy tudom, szegény, remélem megoldódik a dolog. Aszpirin epekőre?! Persze akkor még nem tudta mia az, de akkor is. Nekem két éve volt egy súlyos kétoldali Atipusos tüdőgyulladásom, mentő vitt kórházba, de előtte egy nappal a háziorvosom szerint csak hörghurutom volt. Aztán majdnem belehaltam az egészbe.

Kata
Nagyon sajnálom, hogy mit kellett átélnetek, remélem jobban Vagytok már.

Írok Nektek ízelítőt abból, ahogy Rozit hívjuk: Picike, Kicsike, Csibécske, Csibemalac, Tündérvirág, Manócska,Aranybogár, Édes kis Kincsecském, Szerelmetes Virágszálam stb. Olyan negédes így olvasni, de amikor oyan szerelmesen néz rám, akkor mondok neki ilyeneket. Lányok, miket szoktatok neki mondani? Meg, amikor felébred, mit mondtok neki először?

Vezso
vezso

Sziasztok!

Ha van egy kevés pecsételő vérzés, az azt jelenti, hogy újra nagylány lettem?

KépKép
connie

Vezso,
Kép hát az anya kicsi tündérbogarától a kiscsillagon keresztül a manócskáig mindenfélét.
Reggel meg azzal kezdem mosolyogva: hogy jó reggelt! jól aludtál? - és ilyenkor hatalmasakat vigyorog.Kép

Akiren,
Egyébként a gyermekorvosok többsége nem tud elvonatkoztatni a statisztikáktól, hogy egy babának milyen korban hányszor kellene ennie. A miénk se nagyon, pedig baromra rendes és hozzáértő amúgy, de nem szól bele, igazság szerint nem is beszélem meg vele, mert tul.képpen semmi köze hozzá.Kép A védőnő is elmagyarázta, hogy az igény szerinti szopi nem azt jelenti, hogy annyi ideig és annyiszor eszik, ahányszor akar, mert 20 percnél tovább ne egyen, és két óránál sűrűbben se. Majdnem mondtam neki, hogy akkor ezt magyarázza meg Ákosnak, mert őt nem érdeklik az elméletek.Kép

Meg anyukám is szokott csesztetni ezzel, hogy nem marad időm semmire, ha olyan sűrűn etetem. De ha szórakoztatni kell, hogy kihúzza még fél órát, az fárasztóbb is, és ugyanúgy nincs időm semmire, plusz nyűgös is. Próbáltam vagy egy hónappal ezelőtt, de feladtam két nap után.Kép Most nálunk ez változó, vannak napok, mikor szépen tartja a 3 órákat, és van amikor sűrűbben és össze-visszábban eszik. De mivel én az igény szerinti szopi mellett döntöttem, ehhez tartom magam. Én is utálom, mikor nem ehetek, ha éhes vagyok, és biza én is szoktam enni csak úgy megnyugtatásképpen, főleg csokit.Kép És nem szoktam 20 perc után felugrálni az asztaltól, ha befejeztem, ha nem.Kép

KépKép
connie

Angéla,
Valérral olyan szépek vagytok, hogy magazin címlapján is szerepelhetnétekKép

Akiren,
bár a fiam nem szopik, de én ammondó vagyok, hogy az időhúzás fárasztó, a gyerek túléhezik és utána fal, esetleg bukik. Menjen minden a maga ütemében. Erről szól az igény szerinti szoptatás. Nem?Kép

Timurr,
Ne aggódj, Maja egy nagyon aranyos, élénk kislány. Majd ahogy fejlődik sokat fog változni. Teljesen normális amit csinál.Kép

Connie,
írtam mélt.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vezso,
azt szoktam mondani, hogy anya drága kis tündérbogara, jó reggelt, jól aludtál, gyere megnézzük felkelt-e már a napocska is.Kép És közben mindenhol puszilgatom ahol érem. Õ meg vigyorog.Kép

Hülye vagyok. Jól felpörgettem a majdnem alvó gyerekemet ... Így kell nekem.Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie,

Nekem kamillázást javasoltak az epekőre mikor bementem az ügyeletre mondván gyomorfekélyem van. Félévig ment így Kép

Vezso

Amikor a lány felkel kinyitja a szemét olyan istenigazából azonnal szépjóreggelt kívánok neki. Így mindennap mosollyal indítja a napot Kép

Amúgy tegnap voltunk a 3hós oltáson meg is mérték 7300gr (pont megduplázta a születési súlyát Kép) Egy darabig nem volt gond aztán egy félórás horror (sikoltozás, mellkasverés)
aztán a kúptól meg a borogatástól megnyugodott azóta szerencsére semmi.

Jótanácsokkal engem is folyamatosan ellátnak anyu fagyit akart adni neki Kép (eddig csak anyatejet kapott) a védőnő meg azt javasolta, hogy a gyakoribb kaki érdekében kezdjem el gyümivel hozzátáplálni. Ezzel sem igazán vagyok kibékülve.
jammie

Ja nem tudom ki kérdezte a játékboltot anno Dorka javasolta én is utána kellett keresgessek:

"Akit érdekel nagyon olcsón babajáték, zenélő, babaszőnyeg, mindenféle formájú, gyártmányú és árkategóriájú játék, az látogasson el a Regió Játéknagykerbe Bp. 1119. Nándorfejérvári út 23-25. Nyitva: hétfő, csütörtök: 7-18, kedd, szerda, péntek: 7-16, szombat 8-13
Majd küldök fotót, hogy mi miket vettünk. Ma egy olyan forgós zenélőt, ami ágyra szerelhető. Háromféle dallamot tud játszani, akár 10 percen át is (nem kell folyton felhúzni), valamint van egy olyan állítási lehetőség, hogy hangra bekapcsoljon (baba felsír, tapsolsz egyet stb.). És még szép is, de mégsem az a pasztell fajta, ami nekem ugyan nagyon tetszik, de egy cikk meggyőzött, hogy a babának nem biztos, hogy az a szép, ami a szülőknek. "
jammie

Jammie,
Anyatejes babánl az se baj, ha 10 napig nincs kaki. Főleg ha őt sem zavarja, mármint nem fáj a hasija, és nem erőlködik.

Vizimanó,
Válaszoltam.

KépKép
connie

Köszi a válaszokat Kép

A gyerekdoki azért mondta, hogy ritkítsuk az evéseket, mert szerinte attól fáj estére a poci. Ugyanis egész nap semmi, csak este jön a nagy sírás-roham, amit csak a fürcsi szakít meg, mert élvezi Kép Kép Aztán míg érez magán egy csepp vizet, addig vigyorog, de ha már szárazra töröltem, elkezd üvölteni. Kép Kép Aztán ez folytatódik 0,5-2 óra közötti ideig. Mikor meddig Kép Kép Van hogy szopi megszakítja ezt, de van hogy az sem. És egyéb más vígasztalási akció sem Kép Kép Ja, amíg a pocit maszírozom, addig szintén csend van Kép Kép

Szóval szerinte a gyakori evéstől van, de nem erőlteti ő sem nekem, azt mondta, ha nem lehet rávenni, hogy kibirja, akkor nem.

Tegnap ezek után még felhívtam egy LLL-es szoptatási tanácsadót, és azt mondta, nincs gond az evéssel. Egy igény szerint szoptatott baba úgy is ki fogja harcolni magának, hogy akkor egyen amikor akar. Szerinte egy igény szerint étkező baba 10-12-szer szopizik egy nap. Hát kb. ennyi van Grétinél is Kép Kép
Egyébként tegnap, 2 hónaposan 6 kg volt a kiscsaj Kép és 3 kg-mal született. A doki hülledezett, hogy hát anyatejes babánál micsoda teljesítmény Kép

Connie,

Milyen fájó-poci maszírozásokat ismersz?

Akiren
akiren

Sziasztok!!!!

Angála!!!
Tündéri a kisfiad!!!!!!Biztos nagyon élvezte a család az együttlétet.

Ma az én picifiam is nevetve ébredt először, vagyis most vettem észre. Eddig mindig sírásra értem oda, ma reggel mosolyogva fogadott.
Viszont a reggeli evés óta még nem evett és ez aggaszt. Kínálom neki löki ki a cumit és közben mosolyog. Hajnal 1-kor és 6-kor megette a 160-at azóta fél 10 óta próbálkozok etetni és jó ha 80-at evett. Mértem lázat, a popsiban volt 37,5 ez még jó, mosolyog, keze,lába mint a motolla jár. Kaki is volt nem sír??? Sztrájkol??? Monjuk soha nem volt az a gyorsan bekapom evő, szépen nyugisan evett mindig.
Szerintetek mi lehet Balázzsal???
zsuba31

Akiren,
A sógorom, aki kivételesen olyan gyerekorvos, aki át tudott állni az igény szerinti szopira, azt mondta, hogy a sűrű evéstől nem fájhat a pocakja a babának. Ugyanis nekem is azt mondták, hogy etessem ritkábban.
Gréti mennyit alszik napközben? Nem lehet, hogy kevés neki, és egyszerűen túlpörög estére. Azt olvastam, hogy azét is sírhatnak, mert így tudják kizárni a külvilág ingereit. Ákosom meg tényleg nyügi estére, ha nem alszik egész nap.

Különben azt vettem észre, hogy ha sokat sír egy baba, rögtön pocakfájósnak bélyegzik, aztán lehet, hogy közben egész más miatt nyűgös. Pocakfájáskor rángatják fel a lábukat, és piszkosul erőlködnek, tiszta görcsben vannak.

KépKép
connie

Ja, bocs, a pocakot mindig jobbról balra kell masszírozni, vagy köröket, vagy félholdat leírni. Vagy: fentről lefele, kézfejjel simítani, mind a két kézzel egymásután. Lehet tornáztatni is, hashoz nyomni a lábát, vagy lábkörzéseket végeztetni vele.

KépKép
connie

tiszta hülye vagyok ma: nem kézfejjel, hanem a tenyér külső, kisujjad felőli oldalával.

KépKép
connie

Vezso
Örülök,ha te már találkoztál ezzel a jelenséggel.

Vizímanó
Remélem tényleg csak élénk,mert néha már megijeszt.Mondjuk amikor egy naposan hozták a babákat szopizni az összes bab alukált,meg elvolt,na az én lányom üvöltött,már ott gondoltam,hogy igencsak eleven leányzó lesz.

Ma egyébként nagyon aranyos,lehet vele "beszélgetni" és most a kiságyba csicsikál.

Akiren
Maja ugyanezt csinálja délután rázendít fürcsiig ez kb. fél-óra egy óra,ha táncolok vele amíg bírok akkor nem sír csak kummog.Fürcsi után amint rákerül a pizsi sír,mint akit nyúznak és dünnyög amíg be nem kerül a cici a szájába,akkor eszik és szerencsére az napra vége a programnak,ha nem is egyből a cicin max fél óra és szunyál.Aztán hogy meddig meg hogyan az már kérdés.Én ezt az esti hisztit annak tudom be (valahol olvastam),hogy így vezetik le az az napi feszültséget.Nálunk ha alszik is napközbe az esti műsor akkor is megvan csak talán rövidebb.
Vettetek játszószőnyeget?
Jaj én úgy szeretnék olyan forgót ami tapsra működik,utálom,hogy két percenként kel felhuzogatni ami van,de azért nem megyek fel Pestre ,kár hogy neten nem lehet rendelni.

Timurr
Vendég

SziasztokKép

Most csak képnézegetni volt időmKép
Annyira édes mindegyik babaKép
Valér pedig igazi álompasiKép

Rakok fel rólunk is egy friss képet:

Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Hogy mit mondok először, amikor felébred?: "Pici fiam, mééénem alszol még egy kicsit???" Kép

Akiren
Én nem tudom megmondani, hogy hányszor eszik a fiam egy nap, de azt tapasztaltam, hogy mindent megpróbálnak erre fogni. Tudod, ha gyakran, akkor azért, ha ritkábban akkor meg azért. Kép

Angéla
Valérnak hogy ízlett az alma?

Timurr
Az is lehet, hogy a szomszéd nyanya a macskák vernyogására is azt hiszi, hogy Maja sír. Kép
zsana75

Connie,
köszi mindent.Kép

Ákos valóban hasfájós volt, de ennek az oka a belém 3 napon keresztül 6 óránként infúzióban nyomatott Dalacin volt. Persze, lehet mellette szoptatni, de józan ésszel belegondolva, ha a karfiol és más K átmegy a tejbe, hogy a jóistenbe ne menne át egy ilyen durva antibiotikum. Ez jól leirtotta a bélflórát, és utána már lehetett bohóckodni Smectával, meg azzal a porral amit Kata írt. Olyan volt a fiam amint elkezdett emészteni mint egy kis sündisznó. Úgy összegömbölyödött, zöld, nyákos kakikat és hatalmas pukikat eregetett egész nap hatalmas ordítással és vörösödéssel.KépKép De ennek már vége. Úgy örülök neki!

Ma megláttam magam egy kirakatban - pedig előtte tök büszkén feszítettem, mert rámjött a farmernacim. Most meg az énnemnézekkisehogy, és rondavagyokdenagyon érzések kerítettek hatalmukba. ÚÚgy sajnálom most magam!KépKép

Timurr,
Ákos sem aluszkál kocsizás közben. Nagy szemekkel figyel. Napközben 5 órát alszik, ebből 3-at ált egyben. Õ ilyen. De ha nem alszik vmiért napközben, akkor estére már a szőrt leszedi a fejemrőlKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok
Mano koszi a kepeketKép
Akiren a johnsonos fuzetben amit szuleskor kaptal a korhazban benne van ill keress re a neten talan a www.babaszoba.hu itt is van rola szo. NAlunk azota mult el a hasfajas miota kap sutotokot de ez persze anyatejes torpicseknel nem megy, ja adott meg anno a doki asszem papaverines gorcsoldot akar az is jo lehet es nekunk meg valamennyire a gripe water segitett, Connie vettel vegul is kiprobaltad?
keeszzzz itt nyugizet most akartam felvenni mellettem fexik es bealudtKép
Zsana ez a mondat ismeros nekem se mindig oszinte a mosolyom reggelKép
Timurr koszi szepen, sejtettem azert hogy rank gondoltalKép

Vezso kepet kepet kepet Kép

Angela tunderiek vagytokKép

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,
Nem vettem, keveset fáj mostanában a hasa, és ezért folyton elfelejtem.Kép Mondjuk, nem is kellett volna azóta. De azért beszerzem majd bitonság kedvéért.

Vizimanó,
Szívesen.Kép

Én apának már beígértem egy laposra verést, ha még egyszer lefényképez hátulról. Nem szeretem látni a tepsi fenekem, még az új dögös farmernacimban sem. Úgyhogy a továbbiakban csak előttünk mehet séta közben, és csak abból az irányból fényképezhet.Kép

KépKép
connie

Zsana
Szerintem a felettünk lakó nyávogi kislány hisztijeit is Majának tulajdonítja a nyanya,2 éves,de egy nap többet sír,mint az én kisboszim.

Babus
Édes Kristóf,kis vigyorka.

Engem apája állandóan itthon akar fényképezni a csini itthoni rucijaimba és a leamortizálódott fejemmel.

A csibész éppen az elefánit bűvöliKép
Timurr& ma 8 hetes Maja
Vendég

Timurr,
nekem tegnap apa azt mondta, hogy inkább egyedül fényképezzük a gyereketKép Pedig olyan csini voltam a melegítőmben, és pont előtte bukott le ÁkosKép

Connie,
hát lehet, hogy "nagylány" lettél.Kép Felavattuk a kendőt, sajnos esett az eső, de így is jó volt, mert legalább jó ráhúztam Manó fejére. Api mondta, hogy ezzel ellehetek, mármint kendő, mert ő bizony nem viseli.Kép

Tényleg, ti miben "divatoztok" otthon? Én már úúúgy utálom a melegítőt. Néha olyan jó lenne felöltözni. De azért felesleges, hogy a gyerek leamortizálja. Marad a séta.Kép

Kép

Kép
vizimano

Jammie, ezer köszönet, hogy utánanéztél a nagykernek! Én is keresgéltem, de nem találtam meg. Szuper vagy!

Connie a hasmasszázsnál biztos, hogy jobbról balra kell masszírozni? Nekem van egy babamasszázs könyvem, és abban azt írják, hogy óramutató járásával megegyezQ irányba kell simizni.

Kép
emma8

Emma
Vigyázz, a jobbról balra más neked, és más a gyereknek (aki ugye veled szemben van)!
zsana75

Emma,
A gyerek nézőpontjából jobbról balra, az tényleg az óramutató járásával megegyező.Kép

Vizimanó,
Én is egyelőre pólóban meg melegítőben divatozom itthon, de majd akarok varrni magamnak itthoni rucikat (egyszerűbb blúzt, gumisderekú nacit meg szoknyát), mert nem akarom melegítőben tölteni a következő éveket.Kép Terhesség alatt tanultam varrni, ideje lenne hasznosítani is.Kép Eddig csak manónak varrtam, de neki is csak egyszerűbb dolgokat (függönyt, fürdőlepedőt, takarót).

KépKép
connie

A gyerekem is elkezdett köröket leírni a nagyágyban alvás közben.Kép
Nappal csak ott tud jókat aludni, azt hiszem a nappaliban már zavarja a jövés-menésem.

KépKép
connie

Réka!

Már olyan régen meg akartam kérdezni, hogy milyen sütőtököt adsz Bendinek? Üvegeset vagy magad készíted? Lehet, hogy ha Jázi is betölti a 4 hónapot, lassan hozzákezdünk az új ízek tanulmányozásához.

Képzeljétek, Egerben is nyílik Brendon. Persze ez nem olyan nagy szám, de ha azt nézzük, hogy ez kib.szott drága bolt, de még mindig olcsóbb, mint az egri boltok, akkor így már érthető örömöm. Egerben a legolcsóbb pihenőszék 16.000Ft, semmi extrával, mi meg a miskolci brendonban vettünk ennyiért, de olyat, amin játék is van. Majd teszek fel képet, csak most tesóméknál vagyok.

Angéla!
És jól éreztétek magatokat Abádszalókon? Valér bírta a gyűrődést?

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó,
én is adok Ákosnak sütőtöklét. Úgy teszem, hogy a kecskeméti fajtájúból 100ml ásványvízhez adok 20ml töklét. Ezt legalább megissza, szemben minden más egyébbel.KépTudom, hogy Ákos még csak 3 hónapos, de ez segít neki az emésztésben, és ettől a hasfájás is múlóban. GripeWatert pl. már egyáltalán nem kap.Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie, Vaktyuk,

Köszi a segítségeket masszázs ügyben. Kép

Timurr,

Vettünk játszószönyeget, nagyon kafa, a kiscsaj élvezi, bár olyan hosszú ideig nem köti le a figyelmét, de az a 20-30 perc is sok lehetőséget tartogat számomra Kép

Lányok,

Ugye normális az, ha Gréti tegnap délután kapta meg a 2 hós oltást, és ma egész nap alszik?
Így 2-2,5 óránként jelentkezik szopizni, úgyhogy most sokkal ritkább.
Tehát ennyit kibir a kiscsaj Kép Majd résen leszek, ha legközelebb 1 óra múlva akar kajcsizni Kép Kép
Ja, és kíváncsi leszek, hogy az esti ordítás elmarad-e.

Akiren
akiren

sziasztok!

először is gyönyörűek a babák!

Akiren: Mi is nemsokára megyünk a 2 hós oltásra , ez amit ti kaptatok már az új fajta?

Timurr ti már megkaptátok?

Képzeljétek megint mi történt velünk Kép

Boldizsárral valami nem stimmel. Általában éjjel, de van hogy néha napközben is elkezd öklendezni mintha fuldokolna akkor gyorsan kikapom a kiságyból függólegesbe tartom és elmúlik. Olyan mintha félrenyelné a nyálát vagy nem tudom. De nagyon ijesztő. A dokinőt is kihívtam hozzá de nem talált semmit. Kép persze akkor nem is produkálta mikor ott volt. ahogy kiment megint csinálta. aggaszt mert éjjel hiába alszik velünk egy szobában mi van ha nem veszem időben észre? Ígyis annyira éberen alszom, de nagyon félek....

Akiren: Ma Boldi id egész nap alszik most ébredt . csak enni kelt fel. Szerintem a hidegfront.

Jammie: Mennyibe kerül a szuperforgóka? Nekem is huzogatós van de már unom mindeg tekerni ...

Játszószőnyeget mennyiért és hol érdemes venni?
Boldi 7 hetes:
Kép
Kép

Kép
juszti75

még annyi hogy a dokinő megnyugtatott hogy a saját nyálába nem fulladhat meg de ezzel egyáltalán nem nyugodtam meg. Szerintetek külön hova érdemes elvinni egy alaposabb kivizsgálásra? el vagyok keseredve Kép

Kép
juszti75

Juszti,
Ákos is szokott köhögni emiatt, hogy félrenyeli a nyálát, de nála nem vészes.
Oldalán nem próbáltad altatni Boldizsárt?

KépKép
connie

Sziasztok!
Jujj, ez a fotó téma! Rólam nincs is kép, nem szeretném az utódokat majd elborzasztani. Szóval elbújok, ha a fényképezés esete forog fenn illetve én fényképezek, így meg van oldva a dolog. Önbizalmam nulla, de most úgyérzem, az életmódváltás segít.

Itthon rövidnadrág-póló összeállítás a kényelmes, de már kicsit unalmasak.A fő gond az ha elmegyünk itthonról.Kép

Akiren
Szerintem normális, hogy ennyit alszik az oltás után. De észrevettem azt is, hogy szélben és melegben nem jól alszanak, esős időben meg igen.
Vezso
vezso

Juszti
És hason? Ha úgy altatod, akkor is előfordul?
Vezso
vezso

Connie: De, csak nem nagyon szereti. De valószínű ezután gyakrabban fog úgy aludni. Muszáj lesz neki. Bár hozzáteszem ma a kezemben volt mikor rájött szóval nem hanyatt. Jaj úgy aggódom. és észrevettem hogy a tejem is megcsappant. Biztos a sok aggódás meg nem eszem eleget.

Vezso: hason csak rajtam tud elaludni. Ha leteszem egyből nyöszörög.

Kép
juszti75

Juszti
Értem. Ez nem valami köhögésszerű dolog?
Próbálj megnyugodni, biztos van megoldás. Egyél, pihenj, amennyit tudsz.
Vezso
vezso

még egy kép a szerelmemről Kép
Kép

Kép
juszti75

Juszti,

A 2 hós oltás nem új, de azt hiszem ennél nem is kérdés, ebből csak ez van.

Akiren
akiren

Vizimanó!
Köszi. Ez egyébként érdekes, mert én pont azért szeretnék még várni vele, mert Infacolt kap a pocija miatt. A múlt héten próbáltam kiiktatni a délelőtti kajálásoknál, de nem jártam sikerrel, mert láttam, hogy így nehezére esik az "emésztés". Ezek szerint én is próbálkozzam, hátha nem kell azzal a francos Infacollal kínlódni?

Akiren!
Szerintem teljesen oké az oltás utáni alvás. Jázi a 3 hós után 4 napig aludt Kép

Juszti!
Nagyon édes Boldi. Jázmin is szokott köhögni a nyála miatt, de azt vettem észre, hogy ha cumizik, sosem fordul elő, csak "szabad szájjal". Először azt hittem meg van fázva.

És itt a kép a pihenőszékről:

Kép

Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Juszti
NAgyon jok ezek a nem szines kepekKép nalunk is neha fuldoklik a sajat nyalatol azaz felrenyeli aztan kohog, en is azota alszom rendesen amiota van legzesfigyelo.
Brigo
En kecskemeti sutotokpuret adok neki es azt higitom amennyire ugyerzem kell, pl ha szomjas higabbra ha ehes esetleg tapba keverem vagy kevesebb vizet rakok hozza. JA ehhez mar nagy lyuku cumi kell mert a sima tejestol behorpad a homloka.
NEm tudom ki kerdezte a 2havi oltast nalunk utana ataludta a napot meg meg a 2 kovetkezot is szinte mar orvoshoz akartam menniKép
Juszti ha bpi vagy en ma vettem jatszoszonyeget ujpesten a regi megatoys helyen nyilt egy uj bababolt Ujpest Aradi utca 6.BAby planet
Chicco jatszoszonyeg 9900ft. es nagyon aranyosKép
Huu oltozes mivel a versenysulyom 54 es most ra sem merek allni a merlegre kb 70 hat iylen lebernyegek jonnek ram, tegnap utolert a kisgyerekes szulok remalma lehanyt poloba mentem el valahovaKép
Vizimano nalunk is elmult atlagban napi egy kaktusz es minden masnap kettoKép ugy hogy vasat is kapKép

Kép
vaktyuk

Réka!
Köszi neked is. És ha a tápszerbe kevered, nem megy a pici hasa? Ez olyan hihetetlen, hogy végülis tej + sütőtöklé. Én biztos egy hétig a budira járnék Kép

Mi sajna lemondunk a játszószőnyegről Kép Mivel elég drága, viszont a kiságyban van zenélő körforgó, a pihentetőszéken szintén játék, és a babakocsira is vettem tükrös-vizilovas csüngő-büngőt, szóval erre nem költünk. Sajna. Pedig én lennék a legboldogabb, ha ezt is megengedhetnénk magunknak.

Brigó

Ja, és itthon én sem hordok flancos ruhákat. Nagy melegben egy póló, hidegebb időszakban + egy melegítő. Sétálásra is lazábban öltözöm, gyakran melegítő, ha nagy meleg van, szoknya, vagy térdgatya. Szóval nem viszem túlzásba. Néha egész nap nem jutok el oda, hogy megfésülködjek Kép Ez azért már durva!!!

Kép

Kép
brigó

Ja, és a Rossmannban és a dm-ben most akciós a kecskeméti. Legalábbis így rémlik.

Kép

Kép
brigó

Brigo azert nekem is furcsa mit meg nem esznek a torpek bar en a sutotok szagatol is behanyokKép

Kép
vaktyuk

Valér köszöni a dícséreteket Kép

Vezso,
Végre lesz a lányodról is kép a táblázatban Kép

Vizimano,
Sajnos nagyon daginak érzem magam (az is vagyok Kép), ezeken a képeken ez nem látszik annyira Kép Különben én rajtam is a nagyonszarulnézekki érzés vanKép

Zsana,
Az alma evés nálunk úgy kezdődött, hogy én nagyon szeretem a gyümiket és Valérnak állandóan csorgott a nyála, amikor almáztam. Azután egyszer hagytam, hogy nyalogassa, szopogassa az almát és alig bírtam kiszedni a kezéből. Végül adtam neki egy kanálka pépet. Első perctől imádja az almát. Nem akartam ilyen hamar adni neki, de ma is ordított, amikor nem akartam többet adni. Kép Ja és azt figyeltem meg, hogy éhesebb lesz tőle Kép

Brigo, Zsuba
Nagyon jó volt Abádszalókon. A nővérem is jött velünk meg a 3 gyereke. Nekem ez így egy kicsit sok(k) volt Kép Ennyi gyerekem tuti nem lesz Kép

Egyszerűen gyönyörűek ezek a manók Kép. Olyan furcsa, hogy már van 2006. tavaszi babák topik isKép

Angéla
angéla

Most latom a kepet tunderi a kiscsajszi ez a hajszin sztem nagyon dogosKép
Brigo miert nem probalod ki infacol nelkul pl higitott sutotoklevel? Nekunk allatira nem jott be az infacol amelle meg allati draga is, es amikor meg ujszu7lott volt es orankent zabantott 6 nap alatt elfogyott egy uveggel.
Aki szinten hasznal pihenoszeket ti mennyit?
EN nem merem annyira hasznalni mert amiota sokat van benne okelme kisse belustult mozgas ugyileg.

Kép
vaktyuk

Vaktyúk,

Nem is neked kell enned Kép
(Én spenótot nem fogok adni Valér basának, ránézek és elájulok Kép)
angéla

Angela szerencsereKép en pl a vegyeszoldsegpure majjal tipusu kecskemetit imadtam amikor kicsi voltam allitolag oylen budos volt hogy nem lehetett a lakasban megmaradni tole

Kép
vaktyuk

Brigó,
én is szoktam tápiba keverni a töklét, de manó imádja.Kép Ízlések és pofonok. Én nem élvezem a szagát.Kép Az alámtól és a répától szorulása lett, azt azért hanyagolom. A banántól meg hasmenése.Kép Úgy tudom, hogy a rostok segítik az emésztést az erre rászoruló babáknál. Én Avent 3-as cumit használok, 2-essel tényleg nem megy.

Vaktyúk,
én azért használom kevesebbet a p.széket, mert Ákos rengeteget mozog benne, viszont aludni nem tud.Kép Ezzel a hisztibe kergeti magát.

Juszti,
tippem sincs. Ákos simán kifolyatja a nyálát, kicsi csiga. Sztem annyira elbámulmnak a világ dolgain, h elfelejtenek nyelniKép

Angéla,
te akkor is jól nézel ki!Kép

Hiába vagyok "kevés" kg. akkor is anyakoca feelingem van. Igaz a hasamról a puding lement, de most sem kockás ... Tornázni miért vagyok lusta? Csak nem azért mert a háztartást vezetem és a gyereket gondozom és a kutyát ellátom, hogy mire a férjem hazaér rend legyenKép De majd megy még ő szabira..................

Kép

Kép
vizimano

Babus,
Kristóf nagyon aranyos.Kép

Brigó,
régebben mindig ilyen színűre festettem a hajam mint ami Jázinak természetesen vanKép

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?