Sziasztok! Jó reggelt!
Édesek a képek, pöndörödő szempillájú, csillogó szemű kis gyönyörűségek!
Képzeljétek, a férjem meglepett egy digitális fényképezőgéppel, pedig nincs is szülinapom.
Látta, hogy szeretnék képeket felrakni és biztos ez adta meg nála az utolsó löketet, hogy megvegye titokban, már régóta gyűjtögetett rá.Úgyhogy lesznek tőlem is képek, de ki kell várnom, hogy a férjem a bajai halászléfőző fesztiválról hazajöjjön.
Timurr
Szerintem semmi baja a lányodnak, ő ilyen.Különösen, ha nem tapasztaltál nála más tünetet. Vannak aktívabb gyerkőcök, nagyobb korban is hatalmas különbségek vannak. Nekem az első lányom volt ilyen és én is halálra aggódtam magam, pedig semmi okom nem volt rá, már látom.
A macskáknak elég furi hangjuk van ilyenkor, néha olyan, mint a gyereksírás. Meg lehet tőle őrülni.
Akiren
Miért mondta a doktornő, hogy sokat eszi Gréti? Mi számít soknak? Mi annyiszor eszünk, ahányszor csak kér, és cicivel szereti megnyugtatni magát. Sokszor csak kettőt kortyol és kész. Nem úgy van, hogy a babák tudják mennyit szopjanak?
Connie
Legalább kiderült, mi a baj a férjednél. Az epekő fájdalmas, úgy tudom, szegény, remélem megoldódik a dolog. Aszpirin epekőre?! Persze akkor még nem tudta mia az, de akkor is. Nekem két éve volt egy súlyos kétoldali Atipusos tüdőgyulladásom, mentő vitt kórházba, de előtte egy nappal a háziorvosom szerint csak hörghurutom volt. Aztán majdnem belehaltam az egészbe.
Kata
Nagyon sajnálom, hogy mit kellett átélnetek, remélem jobban Vagytok már.
Írok Nektek ízelítőt abból, ahogy Rozit hívjuk: Picike, Kicsike, Csibécske, Csibemalac, Tündérvirág, Manócska,Aranybogár, Édes kis Kincsecském, Szerelmetes Virágszálam stb. Olyan negédes így olvasni, de amikor oyan szerelmesen néz rám, akkor mondok neki ilyeneket. Lányok, miket szoktatok neki mondani? Meg, amikor felébred, mit mondtok neki először?
Vezso