Új privát üzeneted érkezett!

Vica!

Megmutattam a páromnak,hogy vettem BabyMarkot! Nem volt szerencsére semmi gond! Hétfőtől kell elkezdenem tesztelni! Remélem, hogy tényleg lesz pé.-m. Ha ennek ellenére sem jön össze, azért akkor sem esek kétségbe. Ez a második hónapunk, hogy próbálkozunk!

Zsuzska!

A merevedési zavaros kérdés a kedves kolléga felé nekem is eszembe jutott! Kép Legközelebb meggondolja, hogy pletykáljon!

Móni!
Írigyellek, hogy ennyi energiád van. Nekem este már sokszor nincs erőm háztartást vezetni! Neked meg még ott a két gyerkőc is!

Betti
betti73

Zsuzska!

Nem lehet, hogy esetleg a fogyás és a zsírveszteség okoz egy kis gondot! Mondjuk nem fogytál 15 kilót, de azt szokták mondani, hogy a zsírveszteség okozhat mensis gondokat! 3% nem sok, de ahogy a képen látom vékony vagy!

Betti
betti73

Zsu!

Én is hallottam már többször olyat, hogy a fogyástól rendetlenkednek a hónapok. (Ezt jól megfogalmaztamKép)

Móni!

Én is szurkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Szandi!

Nagyon tetszik a kép.Hihetetlen hogy már ekkoraKép

Csajok!
Kb most kezdődnek az akciós napok, és dolgozunk is rajta ezerrel és reménykedek is, de valamiért úgy neki keseredtem. Mikor lesz nekem is ilyen képem??????Jajj-jajj-jajj...

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti,
Naná, h létezik! Hiszen akkor hogyan születnének kétpetéjű ikrek természetes fogantatással?! Kép

Zsu,
Azt mondta a doki, h ha teszteltem egy halvány pozitívat, akkor lehet, h volt ott egy babszemkezdemény, csak időközben felszívódott (ami gyakran előfordul, csak a legtöbb ember észre sem veszi), ezért volt olyan, mintha csak kimaradt volna a mensim.

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok Babát-szeretnék-lányok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni. 29 éves vagyok, 9 vagy 10 hónapja próbálkozunk, pontosan nem emlékszem. Tervezetten csak ettől a hónaptól akciózunk. Bizakodó vagyok, bár néha kissé türelmetlen, gondolom, mint ti is. Orvosként dolgozom egy starpás helyen, sok ügyelettel, persze ez sem használ a babatervezésnek. Ha év végéig nem esek teherbe asszem elmegyünk kivizsgálásra, de minimum egy hormontükörre. De nagyon szeretném, ha erre már nem kerülne sor.
Mindenkinek sikeres zebrásodást és sok türelmet kívánok!
Ági
potter_76

Szia Ági!
HarryPotter-rajongó vagy?Kép Én is nagyon szeretem!
Hát, tényleg nem túl jó a strapás életmód! Hol laktok?

Kép
Kép
maminti81

Kata! Én még csak 7+4 vagyok! Kép

KépKép
nicika

Ági,
Üdv itt közöttünk! Elárulod milyen orvos vagy? Kép

Nicika,
Igen, bocsi, már rájöttem, h Benneteket öregítelek... KépKép
Bocsi!

Kata
kata1977
Hatvan

Ági!

Üdv közöttünk. Mindannyian bizakodunk és elkeseredünk olykor, és ezért jó ez a hely, mert tartja bannünk a lelket.
Hanyadik cn-on vagy?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Maminti!

Én is a büdösbugyros fővárosban lakom. Harry Pottert szívesen olvastam, szórakoztató, de nem a legkedvencebbem, csak jópár nicket visszadobott a regisztrációs oldal, ezért választottam ezt hasraütésszerüen. Tudod, hogy most jelent meg a 6. rész? 15-étől a Libriben is lesz, gondolom egyelőre csak angol nyelven.
Sajna gyakran a pém körüli időszakot a kórházban töltöm, az éjszakákat is, altatógázok, ionizáló sugárzás, stressz és vér közt, több órás alváshiányban vagyok folyamatosan. Az elmúlt 10 hónapban kb 4-5 alkalommal volt reális esélyünk a babagyártásra. nem túl jó mutatók, ugye? Persze ha úgy érzem majd, hogy elég, nem leszek rest váltani egy nyugisabb életmódra, pláne a leendő babóim kedvéért. De hátha addig is összejön egy kisebbfajta csoda. :-)
A mosolyfejeket honnan veszitek?
Ti átlagosan mióta próbálkoztok már?

Á. 25.cn (30 szok lenni)
potter_76

Szia Kata, Vica és Mindenki!

Altató- és intenzív terápiás orvos vagyok. Komolyan hangzik, ugye? :-)
A szülészet-nőgyógyászathoz kevés lövésem van...
potter_76

Szia Ági!

Üdv. közöttünk!

Betti
betti73

Sziasztok!

Moni!
Most járok a 31.napon és azértnem látsza táblán, mert nem vagyok benne.
És akkor egy gyors átkötéssel:
Kata!
De, jó lenne, ha beraknál engem is KépKépKép
Az adataim: ciklushossza: 28-30 nap, Lakhely: Bp., életkor: 28év, 2. baba, ma vagyok a 31. cnapon, mióta próbálkozunk? Ez jó, mert tul.képpen mióta a szülés után szabad volt szexelni, azóta nem védekezünk, akkor mondhatjuk, hogy kb. 2004. december óta. De a baba utáni szükségletünk kb. 3 hónapja jelentkezett, akkor az meg 2005. április. Írd, amelyiket gondolod, szabad kezet adok Kép

Azért megsúgom nektek csendben, hogy férjem egy kicsit jobban akarja a kistesót, mint én. Én még szerettem volna egy kicsit a lánykámmal kettesben ellenni (Õ még csak 9,5 hónapos). De persze nagyon fogok örülni, ha összejön a tesóka.

Vica!
Nobel díjra előterjeszthetsz, örömmel venném Kép

Ági!
Akkor mostantól Neked is megy a hatalmas drukk, hogy minél hamarabb zebrásodj, de egy kicsit lazíts, amennyire a munkahelyed engedi, jó vicc,mi?

Na megyek, este még lehet, hogy jövök,
Pussz:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ági,
Én totál buta vagyok az orvosos (ez is jó, nem Lola?! Kép) dolgokhoz. Így azt sem tudom, h mit jelent az intenzív terápiás orvos (az altatót értem! Kép). Felhomályosítassz? Kép Köszi! Kép
Nem félsz attól, h a munkahelyed veszélyt jelenthet majd esetlegesen a babádra? Vagy ilyenkor át lehet menni esetleg vmi kevésbé veszélyes helyre?! Kép Bocsi, ha totál zöldeket kérdezek, de tényleg gőzöm nincs ezekről a dolgokról! Kép
A mosolygós fej majdnem úgy készül, mint ahogyan Te is csináltad, csak hagyd ki az orrát és ne hagyj a 2 jel között szünetet! Kép A sírós ugyanígy, a teleszájjal vigyorgós (Kép) meg a zárójel helyett nagy O betű! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Emese és Betti kedvéért:
Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Kép
Kép
Hihihi, ez jó.

Kata. Van olyan, hogy intenzív osztály, a kritikus állapotú betegek számára, akik életveszélyben vannak, vagy lélegeztetőgépre szorulnak, vagy állandóan monitorizálásra szorulnak a keringési, légzési paramétereik, és vannak betegek, akik nagyobb, megterhelő műtét után kerülnek fel megfigyelésre. Jóval több a nővér, mint egy sima osztályon, és jobb a felszereltség. Minden altatóorvos egyben intenzíves is, általában forgó rendszerben, hogy a műtői meló ne legyen uncsi.
Ha terhes leszek, és a babó kibírja azt a 2 hetet, míg észreveszem, akkor abbahagyom a melót a terhesség idejére. Nálunk ha vki terhes lesz, akkor ha megtudja, aznaptól már be sem jön. De jó lenne egy 8 hónap 3 év pihi! Kép
potter_76

Ági,
Köszi! Kép Ma is tanultam vmit! Kép Én azt hittem, h a terápián van a hangsúly, nem az intenzíven... Kép
Húúú, akkor nálatok nem nagyon lehet titkolózni a terhességgel kapcsolatban! Kép Persze, érthető is! Kép
Drukkolok Neked is! Kép
Pesten merrefelé laksz?

Kata
kata1977
Hatvan

IX ker, mondjuk nem egy zöldövezet.
na, a leírtakat végiggondolva egy csoda lesz, ha teherbeesek.
Hőmérőzni nem tudok, mert a nemalvós ügyeletek belezavarnak, pár hónapja vettem egy ovulációs tesztet, ami kimutatta, hogy bármikor pisibe mártom, folyton kétkereszt, még ha a ciklus végén vagyok is.
Asszem marad a spontaneitás, utána meg a tudomány.
nagyon jók ezek a fejek Kép
potter_76

Köszi Kata! Kép Kép Én vagyok a legvénebb a táblában! Kép

Ági! Nem embernek való a meló amit csinálsz!! Le a kalappal előtted! Már rég kikészültem volna! Egy időben én is sokat éjszakáztam, hétvégéztem!

Betti
betti73

Ági!
Hát, tényleg nem lehet könnyü! Nem csoda, hogy rögtön abbahagyják a nök, amikor várandósok lesznek!
Egyébként szereted a munkádat?

Kép
Kép
maminti81

<font color="0000ff">Sziasztok!
Akit érdekel UH kép a babámról, akkor itt található: http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=572068#POST572068

Kata!
Szemfüles vagy! Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Mindenkinek szép hétvégét!
Hétfön jövök!

M.

Kép
Kép
maminti81

Betti,
Átírjalak 23-ra?! Kép

Proone,
Néha bekukkantok, hátha van új kép Rólad/Rólatok és most pont sikerült elkapnom a pillanatot! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Köszi Kata, egye-fene maradok ilyen öreg! Kép

Proone!

Szívedsen nézegetnék már ilyen képet én is a babámról! Írigyellek! Nagyon boldog érzés lehet!

Betti
betti73

Betti,
Én Téged még nem nevezlek öregnek! (mostani fejemmel legalábbis, mert 14 évesen még öregnek mondtalak volna - igaz, akkor még Te is csak 18 körül jártál! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Rendes vagy Kata! Kép Nem érzem magam 32-nek, inkább 25-nek! Mondjuk jól szokott esni, amikor az 5 évvel fiatalabb kolléganőm azt mondja, hogy nem látszik az 5 év köztünk, mert olyan fiatalos vagyok! Kép

Lelépek haza, végre!!! Hétvége!
Sziasztok!

Betti
betti73

Proone!
Tök jók a képek. Bár az amit te is írtál, valóban rémisztőKép

Ági!
Hát nem lennék a helyedben. Szóval nálatok csoda számba megy, ha valakinek a babája kibirja az első két hetet. Lehet, hogy akkor kéne kivenned szabit(mondjuk 2 hetet)amikor akciózni kell, és akkor pont a beágyazódáskor nem érné semmi gáz.
Jókat találok ki,mi? Gondolom tök könnyen lehet nálatok is szabit kivenniKépKépKépKép

Kata!
Akarsz egy kis munkát?Kép
Visszateszel a tábliba?KépKépKép
2004.09 óta, 11cn, 27-28nap, rendszeres, Szolnok megye (bővebbet nem írnékKép) 22 év, Closty.
Köszíííííí!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Beraktam a Te adataidat is, de majd csak 7főn leszek legközelebb!
Lassan le is jár a munkaidőm! Kép
Hip-hip-hurrrrááááá! KépKép

Kellemes 7végét mindenkinek!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Csajok!
Holnap délelőtt lesz valaki?
Azért kérdezem, hogy próbálkozzak-e egyáltalán a babanettel. Nekem ugyanis holnap délig dolgoznom kell. Sanyarú sorsom van...Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szisztok!

Végre én is már itthon. Alig vártam, hogy vége legyen a mai munkának. Iszonyatos mennyire nincs türelmem. Mi lesz velem, ha babám lesz. Mindig ordítani fogok vele???? Kép

Zsuzska, nagyon jól tudod, szerdán ünnepeljük a 3. évfordulónkat. Hihetetlen hogy hogy megy az idő Kép.

Nagyon édesek a babás képek.

Proone, olyan jó látni a babádat, és olyan ritkán írsz nekem Kép. Pedig megigérted, hogy elküldöd a videót is róla és semmit nem kaptam Kép. Olyan vagy Kép.

Ági én is üdv köztünk. Nem szabad ám köztünk elmondani, ha orvos az ember, mert szegény Pocika is elmondta, és nem győztük elhalmozni kérdésekkel Kép.

Na megyek, megpróbálom lefényképezni nektek a tervrajzot, ha sikerül akkor berakom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0077aa">Sziasztok lányok!

Beuka,
tényleg nagyon régóta szeded a Closty-t. Ez ijesztő, hogy az orvosod nem javasol egy kis szünetet. Nem nézett meg még Téged UH-n? Talán nem ártana... A Closty hatását, ha jól tudom, nyomon szokták követni UH-val, hogy nehogy túlstimuláljanak és PCO-s legyen az illető. Amúgy meg a beillsztett görbéd tankönyvbe illően szabályos. Minden hónapban ilyen?

Hajni,
...,hm,...hát igen, sejtettem, hogy valami hasonló van a hátteretekben. Nagyon kerülted ezt a témát és már szinte az tűnt fel. De hát tényleg NAGYON fiatal csajszi vagy még, Neked bőven van még időd. A kivizsgálásoktól mindenki fél. De sokkal rosszabbat teszel, ha struccként éled a napjaidat. Csak akkor tudnak segíteni, ha elmész. Biztos lesz valaki - ha más nem a férjed - aki végig fogja a kezed és kiáll Melletted, ha kell. Egyébként ha valami baj lenne, azt Te már régen éreznéd...

Vica,
...halvány csíkok? Én nem gerjedtem be tőle, inkább kiakadtam. Felvásároltam a fél boltot, ami baromi jó üzletnek számít ezeknek a hülye gyártóknak. Biztos direkt olyan teszteket csinálnak, amik kétértelműen csíkosodnak, hogy az ember naiv leánya elrobogjon este 10-kor és szerezzen be még hatot belőle. Vááááá. Kicsit olyan ez, mint a Labello. Abban is olyan anyag van, ami hosszú távon kiszárítja a szájat, hogy minél többször kend. Marketing rules!!!

Zsuzska,
a teszt? Három tesztet csináltam, egyet a 28. napon - ez Lily volt, Rossmannban vettem. Ez volt a legolcsóbb. Nem akartam kapásból egy drágát venni. Másnap reggel vettem egy Pregimax(???) Valami ilyen neve volt. Nem egyszerű kis papírcsík, hanem egy műanyag, kupakos tok, üvegablakocskával. Azt írta, hogy ez 10 napos terhességet már kimutat. Aztán aznap este csináltam még egy Lily-t. Mindhárom halvány csíkos lett - igaz, 2-3 perc időtúllépéssel, a megadott 3 perces elkészüléshez képest. Nem tudom. Egy vagyont el lehetne költeni ezekre a sz*rokra. És Neked mi volt?

Moni,
az általam ajánlott könyv tényleg jó. Igaz, kissé szókimondó, néhol megbotránkoztató, így széplelkű, szűziesen pironkodó, szemlesütős embereknek nem ajánlanám nyugodt szívvel.

Lola</font>
lolita

Na szóval a tervrajz:

Pince:

Kép

Lakószint:

Kép

Végül a tetőtér:

Kép

Remélem ki tudtok belőle valamit bogarászni. Kicsit idióta fényképek lettek, de elég borult az idő Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Lola, olyan drága vagy Kép. Nekem nem kell senki mellém a páromon kívül. Mindig bele kapaszkodom akármi van. De lökött vagyok, már megint sírok. Ezek az átkozott homonok Kép.
Különben nem kerülöm a témát, csak nem igazán tudok hozzászólni, mert én ugye ezekből eddig kimaradtam.

Kép

Kép
vkhajni

Különben tényleg igaz a Labellós dolog? Pont a multkor gondolkodtam rajta, hogy ha egyszer bekenem a számat, akkor egy csomó ideig kell, ha meg nem akkor egy idő után magától normális lesz, meg hogy sokkal jobban hat rá az arckrém Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Katának van igaza! A buksija van a bal oldalon lent, éppen hátat fordít és a fehér csík a gerince, jobbra fent pedig a lábacskái! Kép

Andi
12+6

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

<font color="0077aa">Hajni,
a Labello-s dolgot egy gyógyszerész ismerősömtől hallottam. Az általad leírtakat én is észrevettem már - mármint hogy hamarabb elmúlik a szájszárazság, ha nem kenem vagy ha más, zsíros krémmel kenem!!!

Andi,
köszi a felvilágosítást. Így már belelátom a kis porontyot. Olyan kis duzzogós pózban van. Fejjel megy a (méh)falnak...szó szerint. Kép</font>
lolita

Helló csajok!!!

A barátnőimmel a 10 éves áltsulis oszt. találkozónkat szervezzük, úgyhogy csak most értem haza, és rögtön jöttem a géphez!

Mindjárt visszaolvasok és jövök!

Kép
Kép
beuka

Húúú csajok!!

Hiába jegyzeteltem (eleinte) annyira érdekes és aok volt a mai beszélgetésetek, hoyg egy idő után már nem írtam semmit. Azért megpróbálok írni néhány dolgot.

Hajni 3 gyerekszoba, 3. évforduló! Tök jó nem? Nagyon jó a házatok elrendezése. Ha még sokáig leszek egyedül itthon lehet, hogy én is lefotózom a miénket.

Zsuzska köszi, hogy szorítassz nekem!!
Akkor most megint elment a párod Kép de legalább az estét együtt töltöttétek!

Maminti ha 25-27 nap körül van a ciklusod, szerintem a 20. nap pé-nek nagyon későn van!
Gondolom az miatt lehetett a "bibi" hoyg nem mérted minden nap.

Moni tök jó, hogy neked így megmondta a doki, hogy pintosan mikor kell menned vérvételre. Nekem csak annyit mondott, hogy menjek el.

Ági üdv közöttünk! Hú nagyon stresszes munkahelyed van! HA nem tudsz hőmérőzni (ami az esetedben sajnos érthető) szerintem figyeld a váladékot, a hasfájást középtájban, vagy próbáld ki a PG-t. Szorítok, hogy összejöjjön és mehess haza babázni!!!

Kata nagyon jó ötlet a merevedési zavar! Szerintem is Kép
Jó nagy lett már a táblánk!

LÁnyok húzzunk bele, hogy a másik (a pólyásos Kép) legyen sokkal nagyobb!!!!!

Lola áprilisban voltam UH-n, amikor rákérdeztem az orvosomnál, hogy nem kellene elmennem akkor adott beutalót. Kb 3 órát vártam, sok cigány (bocsi) kismama között. Aztén az orvos majdnem belenyomta a hasamba azt az izét, és közölte, hoygse baba, se ciszta, és viszontlátásra.
Itt nálunk sajna ez az egy UH van. Ha nem jön össze őszig a dolog, akkor elmegyek egy nagyobb városba magándokihoz esküszöm!!!
Köszi, hoyg dícséred a hőgörbémet Kép legalább az normális. mert valami baj van, az biztos. Szerintemn nekem hamarosan megjön, mert akkora ragyák vannak a fjemen, hogy pár boszorkány elbújhatna!

Kép
Kép
beuka

szerintem is a Labellónak is csak pszichikai hatása van, na meg valakinek marha jó biznisz! Kép
Kár, hogy nem nekünk csajok!

Kép
Kép
beuka

Hajni említetted, hogy nem mersz elmenni kivizsgáltatni magad. Sokszor én is tartok ettől. Szinte biztos vagyok abban, hogy nálam van a gond, mert annakidején meg se akart jönni, akkor írtak fel (már!!!) fogitablit.
de aztán egyszer azt mondta a dokim, hogy oylan nincs, hogy valakinek nem lehet gyereke! Csak meg kell találni az okát. Na most én ebből a szempontból elég szar helyzetben vagyok, mert ezen a helyen nincs valami jó ellátottság ilyen téren. Ha lenne a közelemben egy igazi normális rendelő, tuti elmentem volna már.

Most már lassan itt is lenne az ideje, hisz jövő héten lesz 1 éve, hoyg nem szedek gyógyszert.

na most jól megjárjátok velem csajok most asztán be nem áll a szám Kép

Kép
Kép
beuka

Lola szerintem biztos jelentenek valamit azok a halvány csíkok! DRUKK DRUKK !!!

Kép
Kép
beuka

Bea, köszi a házikó dicséretet. Jó lenne látni a tieteket is, mert már szinte minden részletét ismerjük, de így nehéz összehozni Kép. Tényleg jó a 3-as összhang, én még nem is gondolkodtam rajta Kép.
Igazából nem a vizsgálattól félek, hanem hogy közlik, hogy nekem soha nem lehet babám. Gyerekkori félelmem ez, nem tudom honnan jött, de tudtam, hogy nekem nem lesz könnyü teherbe esnem. Lehet hogy ez is gátolja a dolgot, szerintem az agyam már teljesen úgy tudja hogy nem lehet és kész. Valahogy ki kellene ez űznöm a fejemből, csak elég nehéz.
Na mindegy nem beszélek ennyit erről, mert rossz kedvem lesz.
Én a görcsölésemre kaptam fogibogyót, 15 évesen. Ezt leszámítva meg soha nem volt gondom, elég pontosan jött meg mindig.

Na megyek csinálom a vacsit Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni tudom, hogy nem a vizsgálattól félsz. De ne gondolj ilyesmiket! valóban igaz lehet amit mondtál és ha eljön az ideje itt lesz a babó. Szerintem Õ már kész új házikóba szeretne megszületni Kép
nakem 16 évesen kellett "meghozatni" Kép
Mi jót főzöl?

Kép
Kép
beuka

Kedvet kaptam és lefotóztam én is,. hát így elég kacifántos, de hátha ki tudtok nézni bebőle valami:
földszint:
Kép

tetőtér
Kép

a pincét nem rakom fel, nem olyan érdekes, ráadásul nekünk nincs olyan frankó autó rajzolva, mint Hajniéknak Kép

Kép
Kép
beuka

A földszinten a kockás részek teraszok. Kép

Jövő héten rakok fel új képeket kívülről, mert hatalmas változás történik most nálunk, de més nincs teljesen kész és majd akkor megmutatom.

Ja az előbb voltam bicajozni a kutyánkkal (meglátogattuk a páromat a horgásztónál), akutyus nagyon elfáradt, és ez lett a vége:
A disznó ehhez képest...
Kép

Kép
Kép
beuka

bocsánat, hogy így leterheltem a topicot!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok csajok!!!

Neharagudjatok,hogy ilyen ritkán jövök!!!Egész jól vagyok,dolgozom sokat,próbálunk felejteni!!!Azárt nyomon követlek ám benneteket,mindent tudok!!!Na jó nem mindent.

Raktam fel esküvői képet a profilomba,nem a legjobb mert lekellett fényképezni,mert nincsenek a gépen.De azért remélem tetszik.

Hajni,Beu!!!
Nagyon jók a házikók!!!

Beu!!
Azt hiszem Te kérdezted a nyaralást!Megyünk Ausztriába a hegyekbe.Meg elhozzuk Bátyám gyerkőceit,1 hétre.Aztán megint itt az ősz!!Annyira nagyon rohannak a napok.
csanita

Anita, nagyon szépek vagytok a képen.

Bea, a ti házikótok is nagyon szép Kép. Főleg a szobaajtók tetszenek, hogy nem egyenes falon vannak. Érdekes, hogy ennyire más a két tervrajz. Én különben azt hittem hogy olyan kék hatalmas papírt fogunk kapni, mint anyuéknak volt Kép.

Milyen hatalmas változások vannak nálatok? A multkor ha jól emlékszem a pici képre akkor már le volt festve, meg említettél valami füvesítést, meg faültetést. Jól emlékszem?

Nagyon cukorfalak a kutyus Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0077aa">Beuka,
köszike a drukkot. Már 4 db-os kollekcióm van kétcsíkos tesztekből. Bár elég halványkák a drágák, de remélem, hogy pár napon belül erősödnek majd. Azért az elég szép teljesítmény, hogy a PÉ utáni 12. napon már a legolcsóbb teszt is kimutatott két halvány csíkocskát.

Igen, ez valóban így van manapság, hogy az orvosok azt mondják, hogy olyan nincs, hogy valakinek nem lehet gyereke. De könyörgöm, amikor kiderül, hogy hosszabb procedúra elé nézünk, kinek van végtelen pozitív energiája, töretlen akarata, kitartása és persze rettentő vastag pénztárcája, hogy végigcsinálja. Mellesleg az elég meredek, hogy tablettát írtak fel arra, hogy megjöjjön. Durva.

Hajni,
A fentiek Neked is szólnak. Én 14 éves korom óta abban a tudatban élek, hogy nekem nem lehet gyerekem. Azaz az életem felét immár evvel a gondolattal éltem le. Ez az eszme bekövesedett a fejembe. Pont emiatt soha nem is szedtem fogigátlót, mert biztos voltam a dolgomban. Ehhez jött hozzá, hogy a Páromnak 18 éves korában a gimiben csináltak egy spermavizsgálatot, ahol 0 db élő spermája volt. Aztán 4 éve jött Nekem ez a gombás dolog, ami idén márciusig tartott. Már a termékenynek mondott napokban is gombás voltam hónapokon át. Egészen az esküvő előttig mondogattam a Páromnak, hogy gondolja meg, hogy elvesz-e, ha tudja, hogy nekünk nem lehet gyerekünk. Biztos voltam a dologban. Április óta bebeszéltem magamnak, hogy biztos nincs peteérésem sem és hogy tuti, hogy a hormonjaim sincsenek rendben. Aztán most jön a következő para, hogy 4 db csíkos teszt után tuti nem fog megmaradni a kis mazsola odabenn. Neverending story...

Lola</font>
lolita

Sziasztok!

holnap veszek másik fajta tesztet és szerintem vasárnap v hétfőn tesztelek. Szerintetek melyik napot válasszam?
Kép

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?