Húúú csajok!!
Hiába jegyzeteltem (eleinte) annyira érdekes és aok volt a mai beszélgetésetek, hoyg egy idő után már nem írtam semmit. Azért megpróbálok írni néhány dolgot.
Hajni 3 gyerekszoba, 3. évforduló! Tök jó nem? Nagyon jó a házatok elrendezése. Ha még sokáig leszek egyedül itthon lehet, hogy én is lefotózom a miénket.
Zsuzska köszi, hogy szorítassz nekem!!
Akkor most megint elment a párod
de legalább az estét együtt töltöttétek!
Maminti ha 25-27 nap körül van a ciklusod, szerintem a 20. nap pé-nek nagyon későn van!
Gondolom az miatt lehetett a "bibi" hoyg nem mérted minden nap.
Moni tök jó, hogy neked így megmondta a doki, hogy pintosan mikor kell menned vérvételre. Nekem csak annyit mondott, hogy menjek el.
Ági üdv közöttünk! Hú nagyon stresszes munkahelyed van! HA nem tudsz hőmérőzni (ami az esetedben sajnos érthető) szerintem figyeld a váladékot, a hasfájást középtájban, vagy próbáld ki a PG-t. Szorítok, hogy összejöjjön és mehess haza babázni!!!
Kata nagyon jó ötlet a merevedési zavar! Szerintem is
Jó nagy lett már a táblánk!
LÁnyok húzzunk bele, hogy a másik (a pólyásos
) legyen sokkal nagyobb!!!!!
Lola áprilisban voltam UH-n, amikor rákérdeztem az orvosomnál, hogy nem kellene elmennem akkor adott beutalót. Kb 3 órát vártam, sok cigány (bocsi) kismama között. Aztén az orvos majdnem belenyomta a hasamba azt az izét, és közölte, hoygse baba, se ciszta, és viszontlátásra.
Itt nálunk sajna ez az egy UH van. Ha nem jön össze őszig a dolog, akkor elmegyek egy nagyobb városba magándokihoz esküszöm!!!
Köszi, hoyg dícséred a hőgörbémet
legalább az normális. mert valami baj van, az biztos. Szerintemn nekem hamarosan megjön, mert akkora ragyák vannak a fjemen, hogy pár boszorkány elbújhatna!