Tényleg
Emese,
Te nem szeretnél bekerülni a táblába?! (már többször eszembe jutott, de mindig elfelejtettem +kérdezni...
Zsu,
Te meg terjeszd el a 'kedves' kollégádról, h azért volt urológusnál, mert merevedési zavari vannak!
Zafír,
Drukk-hegyek mennek! ++++++++++++++++++++++
Örülök, h Neked tetszenek a pólyásaim! Normálisan amúgy így néznek ki:
És továbbra sem tudom, h azt a táblát miért torzítja el...
Lola,
Azért nem raktam el a tesztet, mert örültem, h valahogy kicsempésztem a klotyóba innen a figyelő tekintetű 'kedves' kolléganők táborából.
Nem mertem volna még a visszautat is bevállani!
Így is egész nap azon aggódtam, h senki ne szúrja ki a papírkosárban (mert nálunk azt sikerült a mosdóba rendszeresíteni...) a 'csomagot' (hiszen ott volt a doboz, a leírás és minden egyéb kelléke a tesztnek - de persze szépen becsomagoltam WC-papírba!
).
Azután mentünk nyaralni, így nem teszteltem újabbat csak miután visszajöttünk. Az viszont TOTÁL negatív lett...
Másnap mentem a dokihoz.
Köszi a levédetős ötletet! (nekem eszembe sem jutott, h ebből is meg lehet gazdagodni!
)
Vannak még ilyen szavaim, szólj, ha gazdagok akarunk lenni!
Lara,
Mikor tesztelsz?
Te sem akarsz a táblába kerülni?!
SzAndi,
Nagyon tetszik a kép! Lehet, h én sem látom jól, de szerintem alul van a kis buksija és jobboldalon felül a kis lábai!
Jól látom?!
Most jöttem rá, h lehet, h csak a 'nembabás' táblában rontottam el a számokat, a babásban nem... És akkor most a fenti táblásokat meg 'öregítem' 1 nappal...
SEGÍTSÉÉÉÉG!
Hajni,
Én kedden hittem azt, h szerda van... Az sokkal rosszabb volt...
Beuka,
Lánybúcsú?!
Hohóóóó! De jó lesz Nektek!
Szép a görbéd!
Lola,
Szerintem én is megnézem majd ezt a könyvet!
Maminti,
Az nem lehet, h ebben a hónapban 2 petéd is megért?!
Nekem rögtön ez jutott eszembe!
Nnnna, most nézem csak milyen nagyon hosszút írtam...
Bocsika!
Pusz:
Kata