Új privát üzeneted érkezett!

Ja és még egy probléma: megpróbáltam regisztrálni magam a fertility-s oldalon, de nem engedi. Kiír egy hoszzú szöveget, de az én angolom sem tökéletes, nem igazán értem. Ötlet? Hibás lehet az oldal talán?

Kép
Kép
banya1

Banya!
Ezt egy internetes oldalon találtam:
A PCO (de szokták PCOS-ként, illetve PCOD-ként is rövidíteni) a policisztás ovárium rövidítése, ami annyit jelent, hogy a petefészekben nincs normális peteérés, ehelyett számos apró ciszta helyezkedik el a külső kéreg alatt. Lényege, hogy ez egy komplex szabályozási rendellenesség, ami a női hormonokon kívül pl. a cukoranyagcserét is befolyásolja.
Még azt írja, hogy ki lehet kezelni, és kezelés nélkül a spontán teherbeesés minimálisKép
Nem tudom, miért mondta a dokid, hogy ne foglalkozzatok vele. Bár ö az orvos, biztos ö tudja...
Mit ír a fertility? Bár az angolom nullaKép

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!
Hát, tényleg nem indult valami jól a napod!Kép De ennél már csal jobb lehetKép

Kép
Kép
maminti81

A PCO-ról: az anyósjelöltem doki (mondjuk sebész, de azért van fogalma a dolgokról), és azt mondta, hogy azért nem kell foglalkozni vele, mert valószínüleg azok a kis ciszták érlelődő petesejtek, mert a sok év alatt, amíg szedtem a fogigátlót, nem tudtak petesejtek érni, és most hogy abbahagytam, a petefészkek mint az őrült elkezdtek melózni. És ez majd rendeződik magától néhány hónap alatt. Ezt mondta. Mert tulajdonképpen nincsenek más tüneteim: nem szőrösödök, és a mensim is minden hónapban viszonylag rendszeresen megjön (27-30 nap)

Kép
Kép
banya1

Ma már én sem tudtam belépni a fertilitre. Nekem azt írta ki, hogy lejárt az ingyenesen kipróbálásra felajánlott 30 nap és ha meg akarom hosszabítani, akkor mittomén mit kell tenni. De nem akarok fizetni érte, úgyhogy valszeg majd minden hónapban másnéven regisztrálom magam és hóvégén elmentem a kész ciklusgörbét magamnak a C:/-re.

Hát a mai napomon már csak az "esti program" segíthet, de félek, hogy valami átok ül a mai napomon és az este se fog összejönni. Pl. mire hazaér az Uram addigra elalszok. Ez elég sanszos.

Ez a PCO elég durván hangzik. Lehet, hogy el kéne mennem megnézetni? KB. 6 éve nem csináltak ultrahangot nálam. Lehet azt érezni? Nekem nincs semmilyen panaszom.

Kép

Kép
kamilla306

Banya!
Akkor okéKép Csak gyorsan utánanéztem. De ha magától elmúlik, akkor nincs semmi baj.

Kép
Kép
maminti81

Engem simán beengedett a fertility. Bár én kb 3 napja regisztráltam csak...

Kamilla!
Szerintem ha nincs panaszod, csak emiatt ne menj ultrahangra.

Kép
Kép
maminti81

Banya!

Én 10 évig szedtem fogigátlót!! Remélem, hogy helyreálltam/állok! Azt eddig is tudtam, hogy a fogigátló után topzódás van.

Betti
betti73

Kamilla!
Én nem érzek semmit, nekem is az ultrahangon mondták hogy ez van, de tavaly, amikor még szedtem a tabit és voltam uh-án, akkor még nem szóltak hogy ez a helyzet. Mindenesetre holnap megyek 3d ultrahangra, hátha ott jobban látják mi újság.

Kép
Kép
banya1

Banya!

Én azt olvastam,hogy a fogitabi megszünteti ezt. Valószínű, hogy ezért nem volt!

Betti
betti73

Sziasztok!
Azért nem rohantam azonnal tesztet venni, de elgondolkodtam. 20. nap lehetett a pé, a fertility szerint is, meg akkor azt mondták. Hát aztán ki tudja... Akkor nem figyeltem a nyákot. De lehet, hogy akkor, mert a 27. nap csináltam a betett gyógyszertári tesztet, a 33. nap csináltak az SZTK-ban egy tesztet, ami uyge nem olyan érzékeny mint a gyógszertárik, és az negatív lett. A 34. nap du. mikor kézbe vettem a leletet, azonnal rohantam a patikába, vettem egy más típusú tesztet, és akkor du. megcsináltam, és erős 2. csíkom lett... Na ennyit a tesztekről...

Banya!
ez elég rosszul hangzik, de biztos lehet orvosolni.

Kamilla!
Hát ez tényleg nem a te napod.

Mi ma moziba megyünk a Madagaszkárt nézzük meg a gyerekekkel. Egyik barátnőmék már voltak, és csupa jót mondtak róla. Egy programnak jó.

moni

Móni,
Hirtelen ahogy olvastalak, azt hittem, h most lett 2 csíkod! Kép Kicsit zizzencs vagyok! Kép
De drukkolok, h most is legyen 2. csíkod!!! KépKép

Zsu,
Nnnna, má mé muszáj?! Kép
Én mindig csak addig jutok el, h menni kéne, menni kéne... De aztán mindig van vmi, ami miatt tolódik... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Csajok!!!!
Mindenki eltűnt?! Kép
Dobok táblát:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Köszi Kata!

Klassz, hogy a legaljára kerültem! Kép Kép Részemről mindjárt húzok haza!

Betti
betti73

A jövő héten belehúzok, hogy többet ne legyek a legalján! Kép Kép

Betti
betti73

Felteszem én is a görbémet. Szerintetek van vele valami gond?
Kép

Kép
Kép
maminti81

<font color="0077aa">Sziasztok csajok!

Kata, ha majd holnap új táblit csinálsz, légyszi 2-őt adj hozzá a cn-eimhez. Nem azért, mert nálam dupla olyan sebességgel telik az idő Kép, hanem mert ma a 29. cn-en vagyon, nem a 28-on. Előre is köszike!

Egyébként tegnap este hirtelen felindulásból vettem egy tesztet. Gondoltam kísértem a sorsot egy kicsit. Semmi tünetem, tegnap ráadásul 3 liter teát ittam, tehát eléggé felhigított mindent. Ennek ellenére lett egy halovány második csík a teszten. Ami aggaszt, hogy nem a tájékoztató szerinti 3. percben, hanem csak az 5. perc után. Ma reggel vettem még egy, más típusú tesztet. Ennél egy perc után kellett volna jelentkeznie a csíknak, de csak az 5. perc után és haloványan. Most vagy átázott a papír, vagy golyózik a szemem...

Még írok.
lola</font>
lolita

Sziasztok!

Sajna én csak délután tudok jönni, amikor hazaérek.
A teszt eredménye eddig negatív. Nem értem a hőm is 37.1. Ilyen sokáig még soha nem maradt ki.
Kedves nagyon, hogy ennyire izgultok. Én is szorítok mindenkinek.

Kép

Kép
lara26

Betti,
Bocsi, tudod, ez nem rajtam múlik! Kép

Lola,
Aztaaaa! Drukkolok ám nagyon!!! ++++++++++++++++++++++++
Én ugyanígy voltam az én első tesztemmel, amit itt bent csináltam meg a munkahelyemen. Ott volt a 2. csík halványan, de aztán szépen kidobtam és már magam sem hittem kis idő múlva, h tényleg ott volt, vagy csak képzelegtem... Kép De nem emrtem kikukázni! KépKép
Szerintem ilyen rövid idő alatt nem ázik át az az ellenanyag, főleg, ha vizszintes helyzetben fekszik a teszt! Kép
Asszem vmi olyasmi volt az enyémeimre (milyen szép szó!) írva, h félóra elteltével ne értékeld, mert akkorra megy/mehet át az az anyag..
Nnna, ezt szépen megfogalmaztam! ... Olyan izgalomba jöttem attól, amit írtál, h már fogalmazni sem tudok rendesen! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jaaa,
És lehet, h vhol eltoltam a táblában a napok számát, mert vki már tegnap is írta... Kép
De van olyan is, akinél meg jó. Kép
De most, h így utánaszámoltam, már én is ma a 12. napon vagyok! KépKépKép
Bocsika mindenkitől! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Lola!
Sztem sem ázik át ilyen hamar, lehet, hogy azért halvány, mert korán csináltad a tesztet? Drukkolok!!!

Hőmérőzéssel kapcs. csak ismételni tudom magam, hogy nekünk, amíg mértem a hőmet, nem jött össze a babó, aztán, amikor már nem is foglalkoztam vele, sikerült. Persze nehéz megállni, hogy az ember mással törődjön, tudom, de ha nincs semmi orovsi probléma a háttérben, akkor sztem nem kell méregetni, hanem egyszerűen csak akciózni, lesz, ami lesz.

Terhesség előtt nekem is találtak cisztát, igaz cska egyet. Az úgy dreült ki, hogy nagyon fájt a hasam és 2 nap után soron kívül besírtam magam a dokihoz. Kaptam gyógyszert, amitől a fájás elmúlt, de a cisztám még a mai napig is ott van. Amikor terhes lettem, azt mondta a dokim, hogy azért sem kell piszkálni, mert lehet, hoyg az tartja fenn a terhességet (vagy vmi ilyesmi). Meg nem is olyan nagy, hogy bmi tennivaló lenne vele. Szóval csak azt akartam ebből kihozni, hogy semmi pánik, ha a doki nem pánikol!!!

Beuka!
Igen, közeledik a vasárnap, már én is nagyon várom. Férjem tegnap este kérdezte, hogy mikor fog megjönni? Erre mondtam neki, hogy tegnap. Erre Õ: Mi, megjött? Mondom, nem. Erre elkezdett puszilgatni, meg a hasamat simogatni. Mondtam Neki, hogy azért még ne élje bele magát, volt már olyan, hogy 30 napra jött meg. Most a bizakodás fázisában vagyunk.

Puszi Mindekinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Kata
Ahogy így nézem és számolok, nekem is ma a 19. napom van, nem a 18. Engem is javíts majd légyszi! Köszi

Kép
Kép
banya1

Helló csajszik!!!

Kataén már szóltam tegnap is, hoyg el vagy csúszva1 nappal. Mi a Hajnival ma vagyunk a 24. cn-on Kép De nagyon ügyi vagy, hogy hozod a táblát!

Lola szerintem is korai lehetett a tezst, az a halvűny csík (akárhanyadik percben is volt) nagyon bíztató SZORÍTOK!!!+++++++++++++++++++

Lara nagyon sokan mondták már itt, hoyg negatív lett a teszt, de mégis volt babó. A hőd még mindig magas és ez bíztató!!! SZORÍTOK Neked is!!!!++++++++++++++++

Zsu nagyon szemétláda az a munkatársad. Mi a ... köze van hozzá, hogy Te hova meg mikor mész!! NAgyon felháborított!!!
Tök jó, hogy kondiba jársz!

Maminti nagyon irigyellek azért, hogy ilyen messz vanank tőled a főnökeid! Az enyém lépten nyomon ott van a közelemben Kép

Moni szerintem bírd ki még egy picit, tudom nagyon nehéz, de még korai lenne talán a teszt. Nem csodálom, hogy nem akarsz anyukádéknál tesztelni. Talán nem is lehetne jól leplezni a nagy örömöt és akkor elkezdenének kérdezgetni... Jó lehet az a kalandváros!

Keditke amikor regisztrálsz a fertility-be csak felhasználónevet és e-mail címet adstz meg (+ egy titkos szót, ami segít ha elfelejted a jelszót) a jelszót azt ők küldik meg az általad megadott címre. Ez több órát is igénybe vehet.

Anita, Zafír Veletek mi újság?

Hajni ne dolgozz annyit, bele fogsz nagyon fáradni! Gyere hozzánk kikapcsolódni!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Lola nagyon szorítok Neked! A 29. napon egy halvány csík szerintem azért elég bíztató...főleg 3 liter tea után. De pár nap múlva már biztosabb lesz Kép

Kata én is a 29. napon vagyok. Kép Nekem nagyon tetszik a pólyásbabás tábla. Kép

Móni szerintem is várj még egy kicsit!

Holnaptól már izgalmas lesz nálam is a dolog, a hőm egyelőre jól fent van és nagyon fáradékony vagyok. Dehát én már több hónapban produkáltam tüneteket, szóval nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget. Ráadásul a hasam fájdogál egy kicsit.Kép

Beuka hol akartok lakni Sárváron? Hányadik clostys hónapod ez?

Zafír

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0077aa">LÁnyok!

Köszönöm a bíztatást! Nagyon kellettek a bátorító szavak most nekem. Tündérek vagytok!

Kata,
miért nem raktad el a tesztet? Vagy hogyhogy nem vettél másikat, ha láttad, mi az eredmény? Én már a 3.-nál tartok és nem bírok leállni. (mellesleg 'enyémeimre' nyelvújításodat a legközelebbi szótárkészítésnél javasolni fogom és levédetjük, jó? Aztán a jogdíjakból elmegyünk Hawaii-ra. Kép)

Beuka,
hosszú levelet írtál, csak éppen magadat nem említetted benne. Főleg, hogy már a 24. napon vagy. Írj egy kicsit magadról is!!

Zafír,
még a lábamon is keresztbe rakom az ujjaimat, úgy szorítok Érted is. A Bromo.-t mikor kell abbahagynod? Vagy már nem is szeded, csak benne maradt a táblában?

Lola</font>
lolita

Köszi Beuka, hogy ennyire bíztatsz ill. bíztattok!

Kép
lara26

Sziasztok!

Már jó régen jártam erre! Látom sok új babásodni vágyó lett! Hajrá csajok!

Lola! Nekem is egy nagyon halvány csíkom volt az első tesztemen a határidő lejárta után, és itt az eredmény:

Kép

Mindenkinek ilyen gyönyörűséget kívánok! Kép

Andi
12+5

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Zafír! Én nagyon drukkolok neked! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

Végre megint van egy kis időm írni.

Bea, még jó hogy te tudod, hogy hol tartunk, én csak mérem a hőmet, írom a naptárba, aztán azt sem tudom hányadik napnál járok Kép. Sőt ma azt hittem szerda van Kép, kellemes meglepetés volt.

Lola, én is szorítok. Annyra jó lenne már valami eredmény ennyi szenvedés után Kép.

Olyan sokat írtatok, hogy elfelejtettem mit akartam írni. Olyan rossz, hogy minden reggel elolvaslak benneteket, és soha nincs időm írni, pedig csomó mindenre válaszolnék, erre most meg elfelejtem.

Na mindegy. Magamról csak annyit, hogy már néhány napja megjövősen fájdogál a hasim. Ha igaz az hogy a pé után 14 nappal kell megjönnie, akkor nem a 8. napon volt. Mert ha jól számolom, akkor már a 23. napon az 1. napot írnám Kép. Remélem megértettétek Kép. Ja, különben ma végre szépen felment 37-re a hőm. Örültem neki nagyon Kép. Végre kezd értelmes képet mutatni Kép. Majd hónap végén megint felrakom, hátha akkor már okosabbak leszünk Kép.

Ja, Bea, most már csak 4-ig dolgozom, utánna kint vagyunk a telken, ott meg iszonyat hamar elrepül az idő. Kicsit dolgozunk és már 9 óra van. KépÚÚÚÚÚÚgy szeretnék már költözni Kép.

Na jó, nem dumálok annyit, legyetek jók és jó éjszakát.

Kata, hétvégén ha nem felejtem el, akkor elküldöm az én táblás babámat, meg nézek valami fekvőt, különben nem tudom miért nem fér el 500-on, pedig én mindig oda állítottam. Már nem nevetek ám a babákon, csak jó kedvem lesz tőle. Úgyhogy szerintem maradhatnak Kép.

Na tényleg jó éjszakátKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Lara!
Lehet, hogy azért lett negatív a teszt, mert a pé-hez viszonyítva korán csináltad. Na ezért nem fogom én még most megcsinálni, vagy jövő pénteken, de csak kizárólag akkor, ha addig 36.6 alá nem megy a hőm, vagy ha nem jön meg, akkor miután anyukáméktól megjöttünk. Nem tudom mirét, de nagyon bízom most ebben a hónapban.

Maminti!
Az a baj, hogy hiányzik 2 napi hőd, ezért nem tudja megfelelően kiértékelni.

Kata!
Szerintem a te tábládban mindenki le van maradva egy nappal, mert nekem is ma volt a 18. napom.

Lolita!
Ez nem hangzik rosszul!

Zafír!
Szorítok én is nagyon!

Csajok, jó lenne ha összejönne a zebracsorda! KépKépKép

Szonibaba!
te hányadik napon is jársz, mert nem találtalak a táblában?

Vkhajni!
Ha fenn van a hőd, akkor az jó jel! Kíváncsi vagyok a görbédre!

Jó éjt!

moni

<font color="0077aa">Andi,
csodás a kép, de kérlek, fejtsd meg az avatatlan szem számára is egyértelművé tevő módon, hogy - bár tudom, hogy ez szentségtörés - de egész pontosan melyik részét hol kell nézni? :D Én tök hülye vagyok ezekhez a 2D-s monoszkóp képekhez... Kép

Lola</font>
lolita

<font color="0077aa">Hajni,
köszike a drukkot, de én nem nagyon merem beleélni magam. Nincs semmi tünetem, nem undorodom a kávéillattól, nincs hányingerem, nem émelygek, nem vagyok álmos, nem szurkál a hasam, nem kell pisilni sem, ..., egyedül a derekam akar leszakadni.

Ti olyan régóta próbálkoztok. Hogy-hogy eddig nem jártál utána, hogy mi is van a háttérben? Jó, hogy méred a hődet, meg minden, de voltál már valamiféle vizsgálaton? Hogy-hogy nem jön össze a dolog? Vagy most elsősorban nem erre koncentráltok, hanem a házra? Bocsi, és ne válaszolj, ha túl indiszkrét, de itt mind úgy elsírtuk a bánatunkat, Te mindig erőt adtál a továbblépéshez, tudsz minden lépésünkről, de Te valahogy mindig kimaradtál a reflektorfényből, hogy hónapról hónapra miért is nem jött össze Nálatok.

Hm?</font>
lolita

<font color="0077aa">Jaj, azt el is felejtettem mondani, hogy ma tiszta hülyének néztek egy könyvesboltban.
Én elé finnyás ízléssel rendelkezem a könyvvásárlás terén, ki nem állhatom a minőségtelen, semmitmondó sz*r könyveket. De amit ma vettem...gyerekek, én még nem sírtam könyvön. De frankón. Annyira röhögtem, hogy potyogtak a könnyeim és mindenki azt hitte, hogy zokogok, holott nem tudtam abbahagyni a röhögést. Görcsbe rándult az arcum, feszült, fájt és előre-hátra dülöngéltem. Elég bizarr látvány lehettem. Szóval, ha valaha a kezetekbe kerül Szily László, Kitolás c. könyve, ne habozzatok 1900 Ft-ot rászánni. Azt írja le óriási verbális bravúrokkal, hogy egy férfi hogyan éli meg, hogy a csaja terhes lesz, majd a szülést, etetést, pelenkázást stb. Fenomenális. Csak ajánlani tudom a párotoknak (ajándékba) és Nektek.

Tényleg jó!!! És ez nem olyan gagyi, közhelyes hülyeség.

Na jó, elég mára belőlem ennyi. "...zárul Miki móka tára..."</font>
lolita

Helló csajok!!

Végre beindult az "élet" este is!

Zafír tök jó, hoyg jelentkeztél, és már a 29.nap!!!!! Kép NAGYON NAGYON SZORÍTOK hogy most valósak legyenek a tünetek!
MÉg nem tudom, hoyg hol lakunk, csak egy éjszakáról lenne szó és én valami hotelben szeretnék. Nézegettem már hát vanak elég húzós árak, de én nem akarok feltétlenül a legdrágábba menni, sőt..
Kiválasztok valami romantikusat, elmegyünk fürdeni meg vacsizni meg.. Kép
Tudsz valami jó helyet? (mármint szállást Kép
ja és ez volt a harmadik clostis hónapom egyhuzamban, előtte egy hónap szünetekkel 2-2 hónap, szóval már nagyon régóta szedem, talán már felelőtlen is vagyok!?!?! LEhet, hoyg abba kellene hagynom!

Lola nagyon édes vagy, hogy érdeklődsz utánam! nagyon jó esik! Igen most bagyok a 24. ciklusnapon, asszem a holnapi naptól kezdve vízválasztó köv. Az utóbbi két hónapban 25-re jött meg. még magas a hőm (reggel 37,2 volt) de már kezdek megint pattanásosodni, ami nem jó jel Kép
Neked mi a 3.???? Teszt?

Lara én nagyon örülnék bárki (mindenki) zebrájának!!!! De most pl. Te vagy soron!!! SZORÍTOK!!!

Szandi de jó, hogy benéztél hozzánk! Nagyon szép a csöppség!! Vigyázz magatokra!!

Hajni akkor jó, ha már csak 4-ig dolgozol! És mikor tudtok költözni? Belül uyge volt már betonozás. Burkolás? Ti nem is terveztetek lentre hálót? Egyből fönn fogtok "aludni"?
Jó az a 37 fok!!!!

Moni Engem agész délután az foglalkozhat, hoyg hogy lehetett az, hogy Viki a 20. napon fogant és már a 27. napon +-at teszteltél? Annyi idő alatt már ki lehet mutatni a vizeletből? VAgy valamit félreértettem? Akkor bocsi.

A hétvégén megyek BP-re lánybúcsúba! Az egyik barátnőm megy férjhez jövő hétvégén és most lesz a lánybúcsú.

na most megint jó hosszú lettem, BOCSI!!!

Kép
Kép
beuka

Lola jó lehet az a könyv, felkeltetted az érdeklődésemet!
Igen, valami ilyesmit akartam írni én is, hogy az általad írt tünetekből én sem érzek semmit Kép
Biztos vannak olyan emberek, akik meg sem érzik sokáig! Mondjuk pl mi!!! Kép

ja itt a görbém:
Kép

ezzel nincs gond, de a pattanások, meg a no tünetek Kép

Kép
Kép
beuka

ja igen, és Lolatök jó, hoyg megkérdezted (én nem mertem) hogy hogy kell nézni a babót Szandi ultrahangos képén, mert én sem tudom kivenni Kép

Kép
Kép
beuka

Na sszem lassan megyekKép

holnap munkanap, de a héten az utolsó!!!!! Kép

Szép napot mindenkinek!!

Ha valaki tesztelt rögtön tudassa ám Velünk!!!!
A tábla tetején lévőknek SZORÍTOK, a közepén lévőknek HAJRÁ sok sok akció, az alsóknak pedig kitartás!!!

JÓ ÉJT

Pusssz:
Beus

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt!

Andi, én is gratula. Úgy szeretnék én is képeket hozni már nektek Kép.

Lola, szerintem eddig azért nem mentünk el dokihoz, mert a párom még nem készült fel a babára. Most meg fontosabb az építkezés. Egy ideig fűztem az agyát, meg durciztam, hogy nem akar jönni velem, most már kicsit belátom igaza volt. Különben nálunk minidg úgy működnek a dolgok, hogy akkor teljesülnek ha itt a ideje. Egész építkezés alatt így voltak, miért lenne a baba kivétel. Meg igazából kicsit félek is a dokitól, hogy talál valami nagyon-nagy bajt, és akkor a remény is elszáll. Szóval várunk minimum őszig. Mikor a tetőtérben rendezgettem be a szobákat, mondtam a páromnak hogy a legkisebb gyerek meg a legkisebb szobába. Erre ő közölte, hogy az vendégszoba lesz. Közöltem vele, hogy nekem három gyerek kell. Erre rámnézett szépen, hogy neki jelenleg egy is elég lenne. Olyan kis kópé, szerintem ezután lettem megint nagyon szerelmes Kép.

Bea, lent lesz a hálószoba, a tetőtérben három gyerekszoba meg egy fürdő lesz csak. A költözés nyár végén, vagy kora ősszel lesz. Remélem minél előbb. Betonozás volt, burkolás majd egyszercsak lesz. Még a plafont meg kell addig csinálni.

Szisztok mert elkésem.

Kép

Kép
vkhajni

Lolita!Milyen tesztet csináltál?Nekem is olyan volt hogy "átütödött" a papír és én már csíknak néztem!Kép

Beuka!naaaaaagyon szorítok Neked!Kép

Hajni!Olyan ritkán jössz!Mostanában lesz a házassági évfordulotok , ugye? 13-án??

Moni!Mikor tesztelsz??neked is+++++++++

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Mindenkinek!

Zsuzska hogy vagy?

Tegnap vettem BabyMark-ot. 5 db-os ovulációs teszt! Hétfőtől kell bevetnem!

Betti
betti73

Sziasztok!

PÉNTEK VAN!Kép

Emese!
Mi is együtt bizakodunk veletek!Kép

Zafír!
Nagyon mennek a drukkok!

Andi!
Nagyon szép a babód! Remélem, hamarosan mi is követünk titeket!Kép

Szerintetek tévedhet a fertility? Mert ma berakta nekem a PÉmet a 20. napra. De az tuti nem jó, mert a 12. napon határozottan szúrt a hasam. Na mindegy. A kövi ciklusban megpróbálok egy napot sem kihagyni, hátha normálisabb lesz a görbém!

Kép
Kép
maminti81

Hali!

Előbb a táblák (remélem, most jók! Kép):

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Nekem kivételesen jó volt a cn.-em az előző tábládban! Kép Sajnos csak a 7. napon vagyok! Kijavítasz majd? Köszi szépen!

Betti

Betti
betti73

Köszi Betti jól vagyok csak ne kéne dolgozni...nem is fogok..
Nálam semmi extra, semmi jele hogy meg akarna jönni...majd biztos akkor mikor Ho-ban leszünk.KépKép
Igy nem lehet gyereket gyártani, de az af*orvos nem bírja megérteni, kiíváncsi lennék ha elmnnék privátba, és fizetnék akkor mit mondana...

Ja tegnap hazajött a párom!!KépKép, de holnap dolgozik!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok muszáj leirnom ma a 13. nap és lement a höm 36.5-re tehát este akciozunk(+jo pár napig)!Remélem most sikerül,olyan jo a hömérözés igy tudni lehet h mikor aktuális Kép
Ma nagyon jo kedvem van, és semmi kedvem dolgozni menni!!
Sziasztok!!Puszi mindenkinek!

U.I: Jó hétvéget!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Gyorsan írok, aztán megyek takarítani, vasalni, rendet rakni, egyzsóval vár a házi munkák sora. Ja és még főznöm is kell, és ráadásul elmúlt fél 10... Kép

Bocs, szandi, hogy helyetted válaszolok a társaságnak, de Szandi babója éppen a hátát mutatja, egy kis gombóc, és a feje jobb oldalt fent van. Az a fehér csík a gerince.

Tegnap megkaptam a vérvételekre a beutlókat, majd 24. cn.-on megyek, meg köv. a 3.-on. Remélem ez utóbbira már nem kerül sor. KépKép

Hajni!
Szomorú vagyok, még mindig nem küldtél alaprajzot... Kép

Beuka! Zsuzska!
Tegnap bezséltem az orvosommal, szerinte nem a 20.-on lehetett anno a pé., de akárhogy is nézem azt agörbémet, tuti, hogy ott volt... Mondtam neki, hogy én már tesztelnék, de finoman lebeszét, Most marad az a verzió, hogyha fenn marad a hőm, akkor egy hét múlva tesztelek. Ma is 36.8 volt mint tegnap! KépKépKépKép

Lola!
Köszi a könyvajánlót, szerintem meg is fogom venni!

Na megyek "dolgozni"... Este jövök.

moni

Sziasztok!

Hát nem semmik vagytok! Egy napig nem vagyok és nem győzök visszaolvasni, ráadásul egy csomó izgalom következik!KépKépKépTök jóKépKépKép Meg ezek a halvány csíkok...
Én tuti begerjednék egy halványtól is, mert eddig akárhányat csináltam, az ég világon SEMMI nem látszott.

MSE Nem tudom, hogy birod ki vasárnapig.
Türelem Nobel díjat érdemelnél...Kép

Betti Szorítok, hogy beváljon a BabyMark. Korábban én is vettem, és szinte percre pontosan kiszámoltam , hogy mikor kell akciózni, de sajnos nem jött össze. Nagy csalódás volt. Ráadásul ekkor rágott be a férjem is, hogy neki nem megy "vezényszóra". Remélem neked másként lesz.KépKép

Még írok, de most sok dolgom lett egyszerre.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Tényleg Emese,
Te nem szeretnél bekerülni a táblába?! (már többször eszembe jutott, de mindig elfelejtettem +kérdezni... Kép

Zsu,
Te meg terjeszd el a 'kedves' kollégádról, h azért volt urológusnál, mert merevedési zavari vannak! KépKépKép

Zafír,
Drukk-hegyek mennek! ++++++++++++++++++++++ Kép
Örülök, h Neked tetszenek a pólyásaim! Normálisan amúgy így néznek ki:
Kép
És továbbra sem tudom, h azt a táblát miért torzítja el... Kép

Lola,
Azért nem raktam el a tesztet, mert örültem, h valahogy kicsempésztem a klotyóba innen a figyelő tekintetű 'kedves' kolléganők táborából. Kép Nem mertem volna még a visszautat is bevállani! Kép Így is egész nap azon aggódtam, h senki ne szúrja ki a papírkosárban (mert nálunk azt sikerült a mosdóba rendszeresíteni...) a 'csomagot' (hiszen ott volt a doboz, a leírás és minden egyéb kelléke a tesztnek - de persze szépen becsomagoltam WC-papírba! Kép).
Azután mentünk nyaralni, így nem teszteltem újabbat csak miután visszajöttünk. Az viszont TOTÁL negatív lett... Kép Másnap mentem a dokihoz.
Köszi a levédetős ötletet! (nekem eszembe sem jutott, h ebből is meg lehet gazdagodni! Kép) Kép Vannak még ilyen szavaim, szólj, ha gazdagok akarunk lenni! Kép

Lara,
Mikor tesztelsz? Kép Te sem akarsz a táblába kerülni?!

SzAndi,
Nagyon tetszik a kép! Lehet, h én sem látom jól, de szerintem alul van a kis buksija és jobboldalon felül a kis lábai! Kép Jól látom?! Kép
Most jöttem rá, h lehet, h csak a 'nembabás' táblában rontottam el a számokat, a babásban nem... És akkor most a fenti táblásokat meg 'öregítem' 1 nappal... Kép
SEGÍTSÉÉÉÉG! Kép

Hajni,
Én kedden hittem azt, h szerda van... Az sokkal rosszabb volt... KépKép

Beuka,
Lánybúcsú?! Kép Hohóóóó! De jó lesz Nektek! KépKép
Szép a görbéd! Kép

Lola,
Szerintem én is megnézem majd ezt a könyvet! Kép

Maminti,
Az nem lehet, h ebben a hónapban 2 petéd is megért?! Kép Nekem rögtön ez jutott eszembe! Kép

Nnnna, most nézem csak milyen nagyon hosszút írtam... Kép
Bocsika!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Létezik olyan? Én még nem hallottam róla. Ha tényleg, kétszeres eséllyel indulokKép

Keditke!
Tök jó, hogy ilyen jó kedved van!Kép Minden ideális...Kép

Kép
Kép
maminti81

Kata, neked mit mondott a doki miért nem jön meg????????

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?