Sziasztok!
Már százezer éve nem jártam erre, de most visszaolvasgattam egy kicsit. Péntek óta szabin vagyok (és egészen aug. 28-ig leszek is
), már kezdem magam utolérni a kötelezö melókban. Remélem, tudok majd gyakran jönni.
Nálunk is megvolt a szülinapozás, Ádám kapott egy rahedli autót, autós tortát, rendörmotort, néhány autós pólót és pulcsit.
Oltásra még nem vittem, megbeszéltam a dokival, hogy csak akkor megyünk, ha itthon leszek szabin, hogy ne kavarjon be a bölcsibe. Jövö héten lesz a nagy nap, hát megnodom öszintén, én tartok attól, hogy bömbölni fog
. Itt nem karba kapják az oltást, hanem combba, legalábbis Noémi oda kapta. Nála nem volt semmi komplikáció, remélem, Ádám is könnyen fogja venni.
A bölcsit befejeztük, múlt héten csütörtökön volt utoljára. A bölcsi elvileg 18-án zár, de Noéminek már 2 hete zárva az ovi, én itthon vagyok, így Ádámot sem viszem. Csak aug. 22-én nyitnak, de én itthon vagyok 28-ig, úgyhogy arra a 3 napra már nem viszem, mert szept. 1-én úgyis kezdödik az ovi. Feltéve, ha egyáltalán felvették, mert még sehol semmi értesítés
. Elvileg jún. 30-ig kellett volna kiírniuk az ovi ajtajára, hogy kiket vettek fel, de akkor még nem volt semmi kitéve. Majd ha megyünk anyukámhoz, megnézem.
Alvás
Nálunk Noémi most kezdi elhagyni (5 éves múlt), már nem alszik minden délután. Föleg most, hogy reggel nem kell 1/2 6-kor kelnie. Ádám még alszik rendesen, kb. 2 órát minden ebéd után, de ö nem is követeli, hogy nem akar aludni. Most szombaton voltunk a tesóm gyerekének a keresztelöjén, na akkor nem aludt, de 1/2 4-kor, mikor elindultunk, 2 perc alatt elaludt a kocsiban (Noémi is
).
Kataa!
Gyerek nélküli hét
. Hát, nekem most itt van mindkettö, és sokszor olyan ramazurit csapnak, hogy lehet, hogy 2-3 hét múlva visítva fogom követelni, hogy azonnal nyissák ki az ovit
...
Magdi!
De jó, hogy beköltöztetek! Bárcsak mi is már itt tartanánk!
Most szerelik a villanyt, gázt, fütést, aztán vakolás, és elfogy a pénzünk, és várhatjuk az újabb részletet... Pont tegnap ért minket egy hatalmas bosszúság, amit még mindig nem tudunk, hogy fogunk megoldani
. A tervezö által megadott méretek szerint építettek, mi is az alapján rendeltük, meg az ajtókat, be is tették, de kiderült, hogy alig maradt hely, és nem tudjuk betenni a höszigetelö réteget a beton alá
. Úgyhogy valószínü, rendelhetünk új ajtókat (bejárati és egy kétszárnyas erkély, potom 300.000 Ft...), és a beépített belsö ajtótokokat is ki kell verni, fölül kivésni a falat, és újra csináltatni a kereteket, és azokat újra betetetni. Vagy levágunk a belsö ajtókból 3 cm-t
.
Nyaralás
Mi nem megyünk (az idén sem
), mert az építkezés szívja el az összes pénzünket, idönket és energiánkat. De azért mindenkinek jó nyaralást, nem fogok ám irigykedni, nehogy azt higgyétek
!
Jut eszembe! Gumicukor, Rit! Hogy álltok a kistesókkal????
Na, megyek, mert mindjárt reggel van. Nem voltam már rég, erre most lerohanlak benneteket egy vagon irománnyal.
Panda