Köszönjük a sok-sok dícséretet!
Humi
Köszi a légzésfigyelős leírást. Ha jól értem a babaőr része 2in1 (légzésfigyelő &őrző) ? Akkor nem hordozhatós nyilván..
Én szeretném, ha pl. elmegyünk vhová, akkor babaőrzőként használni, de ha ilyen, erre nincs lehetőség (érzékelőpárnák miatt amit a kiságyban kell fix helyen hagyni.) ? Jól gondolom?
Virág33
Szolnokon szülök, itthon nincs túl nagy lehetőség. Igazából van eda, csak nincs rá elég anesztes. Ha császárom lesz spinális érzéstelenítést kapok.
Regibeus
Köszi neked is.. igen még egyben vagyunk!! De már nagyon finisben! A tegnapi hidegfront hatására két barátnőm is megszült (10-e, ill. 13-a kiírás)..
Este én is azt hittem megkezdődött, de csak erős jósló-fájások voltak, meg el is múlt. A csípőm és a keresztcsontom egyáltalán nem bírja a terheslést, tegnap szó szerint nem tudtam moccani (konyhatakarítás után..), felállni és lépkedni csakis baromi lassan és segítséggel
. Még a héten azért jó lenne egyben maradni, hfőn már jöhet
ha szeretne.
Karmen
Tök édi a kislányotok, ráadásul ez a kopri
(kopaszka) frizura irdatlanul jól áll neki! Huncutságára tesz még egyet
.
Miért költöztetek a szülőkhöz?
Zitus
Mi kókuszmatracot a Kikában vettünk 140*70 cm-est, és nem az alapot hanem a vastagabbat (kétfajta kókuszrost + alul-felül szivacs). Árára sajnos már nem emlékszem, így ezzel nem tudok segíteni.
Cat
Édes lehet, ahogy kiejti anya...
Anya-apa zavar egyszercsak helyreáll
Krisszi
Tamás? Amúgy a Zoárd szerintem nagyon klassz név.
Vanda
38+6
(Holnap betöltjük a 39-et és elkezdjük utolsó hetünket
mármint papíron
)