Új privát üzeneted érkezett!

CatKépOrsiKép
Köszi a Sinlac-leírást...hát igen, marhára nem mindegy az ára sem, mi eddig tejpépeztünkKépAz is nagy előny, h. nem cukros.
Mamik, egyébként Ti főztök a babáknak, v. marad a bébiétel?

VandaKép
Nagyon csini vagy a fotókon+a kis pocaklakó isKép

ZitusKép
Kicsit keversz, mert én nem írtam semmit a fejfájásrólKép
Egyébként nekem is szokott néha fájni a fejem régebben, de mióta Balatonfüreden élek-ez a probléma megszűntKépIgaz:itt se gyár, se üzem, csak a turizmusKép
Mi 1 hónapja voltunk a Brendonban(budaörsiben), valóban jó kis akciók voltak már akkor is babakocsikra, de tényleg nem kevés pénz, amit ott el lehet(ne) költeniKép

puszka mindenkinek
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri!Kép

Bocs, Krissinek(Saloya)Kép szólt az üzi!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zitus!Kép
Utolért????Kép
Sajnálom....
Állítólag Panadolt be lehet venni, én is most tudtam meg.

K.
shaloya

KirriKép
Én bébiételezem, mert nincs időm nekik külön főzni. Igaz mivel egy vagyonba kerülne csak azzal etetni őket, feldúsítom a bébiételeket, tésztával vagy rizzsel vagy krumplival.

És Te ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Kirri Kép
nálunk üveges van, azt dúsítom (higítom) sinlaccal, rizzsel, és lassan tésztával.
Nincs időm pepecselni a kettő melett, így is majd 1 óra, mire mindkettőt megetetem, meg levakarom a koszt mindenhonnan.

A sinlacért mi is 800 ft felett fizettünk, találtam egy blokkot.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Vanda,
nagyon klassz az albumotok! Tényleg szép kismama vagy!
Szép szülést kívánok és minden jót!

Tegnap kérdezte valaki, hogy Bogárral mi van! Remélem nem haragszik meg, hogy írok róla
Még egyben van és holnap be kell feküdnie a kórházba, mert magas lett a cukra!

Pusza mindenkinek
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Hali,

Orsoly Kép
savanyított tejtermékek a kezdok: joghurt (érdemes az összetevoket elolvasni, a legjobb amiben csak tej+joghurtkultúra van, semmi egyéb) túró, kefír, sajt. Utóbbit azért én nem adom 1 éves korig, a védonom szerint túl sósak meg gyorsérleltek, más lenne az "igazi sajt" de a boltiak többsége khmmm---.

Cat Kép
ha akarsz még egy kaját, akkor megpróbálhatod csak a joghurtot gyumölccsel uzsonnára és elkezded bevezetni vacsorát. Végulis idovel ez a cél Kép
Hús: nálunk azt mondják, 10 hótól már napi 2x kell adni. Mondjuk ez sztem túlzás, úgyhogy Martin napi 1x kajál husosat.

Kirri Kép
én nemrég kezdtem el a fozelékeket magam fozni, mert a kisfiam nagyétku lett és nem gyoztem venni az uvegest Kép Gyumölcsbol viszont azt kap, mert sztem biztonságosabb (itt finneknél!) meg annak tényleg nem állok neki, hogy a joghurtba körtét reszelgessek, szilvát nyomogassak. Na jó, banánt kap villával összetörve frisset, meg almát rágcsálni, de azok nem mennyiség.
Egyébként nem nagy ugy ám a fozés, én délelott pl felteszek pár szelet cukkinit+répát+paradicsomot+fuszert, az elrotyog magában, egy ido után felengedem vízzel, bele kis marék durumtészta, ha minden puha turmix és megvan 2 napra a kaja. Nem kell mellette állni, orizni, nem macera. Ugyanez a rizses kajákkal, stb.
Na jó, ikreseket megértem h uvegeznek Kép

Shaloya Kép
Panadol tényleg mehet! Inkább vegyél be egyet ha nagyon szenvedsz.

Kriszta
soraya

Sziasztok!

Vanda,
Nekünk kombi Angelcare-unk van. Neten rendeltem egy kinti site-ról. Annyival több az itthon árultnál, hogy 2 szülői egység van hozzá. Nagyon-nagyon bevált.Kép Egyetlen téves riasztásunk sem volt, nagyon érzékeny, pedig Krizsit igencsak gyakran találom az ágy végében az érzékelő lapról lemászva.
Van 1 érzékelő lapja (illetve az itthon árultnak 2), ami vezetékkel csatlakozik a babás egységhez. Ez utóbbit kb 1-2 m távolságra kell a babától elhelyezni (azaz nem a kiságyra), ez egyben a bébiőr vevő része is. Ezen felül persze van még a szülői egység amin hallod mit csinál a baba és beriaszt ha jelez a légzésfigyelő rész. Nagy előnye a többi típussal szemben, hogy folyamatosan ad, nem csak akkor ha hangot érzékel, így még a baba mocorgását is hallani lehet.Kép.
Tényleg nagyon szép kismami vagy!!!Kép

Orsoly,
Joghurthoz még annyit, hogy a kicsiknek az élőflórásakat ajánlott venni, mert azoknál biztos, hogy nem okoz gondot a tejcukor lebontása.

Zitus,
Még mindig olcsóbb a Megatoys, mint a Brendon, de azért nem annyival, mint régebben.Kép

Humi
28+3
humi

Jó reggelt mindenkinek!
Szokásos formánkat hoztuk tegnap: 11-re mentem genetikai uh-ra Bem J. utcába és fél egyre volt időpontom vérvételre a Bolgárkerékbe. Erre ott ülök és várom az uh-t - doki sehol - amikor telefonálnak Zuglóból, hogy hol vagyok. Kiderült, hogy fordítva írták be az időpontjaimat. Ekkor már nem lett volna értelme kétszer átautózni a várost úgyhogy röpke másfél órát vártam a dokira. De megérte!!! Bibe nagyon szépen fejlődik és úgy néz ki, minden rendben van vele! Uh szerint tegnap 12+4 volt - igaziból csak 12+1. Aztán átszáguldottam a várost és a Bolgárkerékben is vártam fél órát. Ott is meg lett dícsérve a Baba "teljesítménye" és levették a vért.
Annyira boldog vagyok! Nem voltam igazán ideges, de azért mégis megkönnyebbültem. MIvel a tegnapi csak sima uh volt (képet sem adtak) holnap megyünk babamozizni a Praxisba a Kispapával.KépKépKép

Humi: te kismami létedre éjjel egykor még írogatsz??

Vanda: jók a képek!! Hogyhogy nincs EDA? Hol fogsz szülni?

Kirri: Jocika annnyira édes!

Babaholmi téma: árak tényleg horrorisztikusak - mi úgy döntöttünk, hogy a bútoron kívül mindent kölcsönkérünk. Ez az egy előnya hogy jócskán lemaradtunk a babázással barátainkhoz képest, akik most elárasztanak minden szükségessel.

Virág + 6.1 cm-es Bibebaba

KépKép
virág33

MamikKép
Elnézést,h. ezen a kajatémán ennyit lovagolok, most ezt találtam az interneten, szerintetek nem túl vad?Tojás?Tej?Nem merem ezeket elkészíteni, esetleg tudtok vmi használható receptes oldalt?
Pár alkalommal főzőcskéznék Jocinak vmi fincsitKép
http://www.vitalitas.hu/ismerettar/bab/babetr9.htm

KépKép
KépKép
kirri

VandaKép

Még egyben? Mi most vettük meg az Angelcare-t, a hugom is ezt használta. Neki nagyon bevált. Alapvetően két féle csomag kapható, az egyik (aminek most a javasolt akciós fogyasztói ára 21.000 Ft körül van, az nem teljes, csak adóvevős,az érzékelőlapos+adóvevő, tehát a komplett csomag 34.000-35.000 Ft.Ennél drágábban nem érdemes megvenni, mert interneten megrendelhető, gyorsan kiviszik, és ott sem drágább. Téves riasztás nem volt, persze hozzá kell szokni, hogy ha kiveszed a babát, az egységet kapcsold ki.De persze ez mindegyiknél így van.

Cat, ZituskaKép
Néztünk mi is Peg Peregot, láttam is a Megatoysban, azért írtam. Mi végül Graco Voyager-t vettünk, mert ilyen autósülést, illetve mózeskosarat kaptunk, és ezzel egy vagyont spóroltunk. Hallottam már dícsérni, és szidni is ezt a típust, én személy szerint sokat használtam a keresztlányomnál, és nagyon elégedett voltam vele.
Múlt hétvégén amúgy minden fontosat beszereztünk, most pénteken pedig indul a gyerekszoba festése.

Bea
34+0

Bea
regibeus

Sziasztok!
Úgy tűnik, gyarapítom a fiús mamik táborát!Kép

VirágKép
Gratu a Bibéhez, szép nagy baba!

Pussssssssz
K.
17+4
shaloya

Kirri Kép
hát ezeket ne is tedd bele!!!!! Ez egy katasztrófális összefoglaló... málna, tej... és egyéb nyalánkságok Kép Kép Kép Kép
http://web.axelero.hu/ddalia/babaindex/babakonyha.htm
ez egy elég jó tábla Kép

Tojássárgája olyan 9-10 hótól mehet, de csak a sárgája. Tejet tisztán én 2 év alatt biztosan nem fogok adni. Savanyított tejtermék mehet először.

Van egy nagyon-nagyon jó indexes topik. Babakonyha a címe:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9042679&la=45644042
ha csak pár hozzászólást olvasol vissza is vannak nagyon ötletes receptek.

Krissi Kép
Gratula a fiúcskához!!!

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mamik!Kép

Ha felhívom a Megatoys-t, akkor tudnak nekem árakat mondani?
Mert ha olcsóbb, mint itt Szegeden a Brendonban a babakocsi meg egyebek, akkor a nyaralásból hazafele jövet bemennénk Pestre megvenni. De tutira szeretnénk csak menni!Kép

Krissi!Kép

Voltál Uh-n???KépKép
Már biztos?Kép Grat!!KépKépKép

Pussz!
Zitus
15+5Kép

Kép
Kép
zituska28

KrissiKép
Gratula a pöcsöskéhez!KépKép

BeaKép
A barátnőmnek is ez a Graco-ja van. Elégedett volt vele. Egyetlen hibája, hogy a tolási irány nem változtatható rajta.Kép

VirágKép
Jó nagy Bibéd van!KépKép Tegnap rakodtam éppen a pasi rucikat, és elégedetten konstatáltam, ha fiad lesz, akkor fiú cuccból sem kell sokat vennetek.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Köszi az infókat!Én is borzalamsnak találtam a tej+tojás variációt...jó, hogy ne mindjárt töltöttkáposztát adjak a féléves gyereknekKépKép
KrissiKép
Üdv a fiús mamik táborábanKép
VirágKép
Jocika köszöni a bókotKép
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri: hat ez az oldal valami tragedia...Kép

ezt soraya krealtaKép
http://freeportal.hu/babakonyha/

o.
orsoly

Kirri! Jocika nagyon szép baba! és hogy mosolyog!

Én most nem tudok visszaolvani, ma költözünk át anyuékhoz, de a butorok csak 7végén, még addig pakolni visszajárunk.

Itt van 2 kép, az egyiken beszökött a szekrénybeKép

Karmen
KépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi a gratokat csajok!KépKépKép
Mostmár csak az a gond hogy nincs fiúnevem...Kép vagy: Kép Zoárd hogy hangzik? A Csongorról komolyan mindenki lebeszél....
Nekem úgy tűnik, hogy itt a topicon 80%-ban fiúk születnek, nem?

Karmen, ez az Orsi baba mindig mosolyog!!!! Annyira cuki!!!!!

Pusssssz
K.
17+4
shaloya

KarmenKép
Nagyon kis vidáam csajod van!Kép És ez a séró, szuper neki.Kép

KrissiKép
Mi a vezetéknevetek ?
Tényleg kispasi túlsúly van mostanában mindenhol. Jó dolguk lesz 20 év múlva a csajsziknak, nem mint a mi időnkben.Kép

CsajokKép
Ma elolvadtam. Samu mondja, hogy Anya!KépKép Elsősorban csak ha nyavajog, hogy felvegyem, de nem tudok neki így ellenállni.Kép Már korábban mondta, hogy hamm az evéseknél, meg Mama a nagymamájának. Persze Anyukám is olvad ilyenkor, úgy kell felmosni. Igaz még keveri az Anyát meg a Mamát, de majd helyre kerül neki.Kép Nem gondoltam, hogy ilyen hamar fog beszélni, mert Õ inkább gyors mozgásfejlődésű, és Oli volt a nagy dumás.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!Kép

Felhívtam a Megatoyst, és képzeljétek, ua. a babakocsi, mint amit itthon a Brendonban kinéztünk 80e-ért (PP Atlantico), csak nem a 2005-ös színekben, hanem kifutó színben 20e forinttal olcsóbb!!!! Az nem kevés - szóval nyaralás után irány Pest. Felírtam egy csomó mindent, amit - ha olcsóbb lesz ott - szintén megveszünk.
Kókuszmatracot is lehet ott kapni? Vagy azt máshol kell nézzünk?

KrissiKép
Mi a vezetéknevetek?
A Csongor nekem is tetszett, de a páromnak nem...így nálunk a Botond maradt, mint lehetséges fiú név!Kép
Lánynevet még nem sikerült eldönteni. Noémi vagy Krisztina lesz a befutó!Kép

CatKép
Mindíg döbbenek, amikor a fiúkról mesélsz, hogy hogy telik az idő... még most lettél terhes - és lám...Kép

KarmenKép
Orsi még mindíg tündéri kiscsaj!Kép
Ti most építkeztek, vagy házat vettetek?
Mert mi most szeretnénk venni házat, és kíváncsi vagyok mennyire horrorisztikusak az árak. Tartok tőle, hogy nagyon...Kép

Pussz!
Z.
15+5Kép

Kép
Kép
zituska28

Kirri Kép
az az oldal nagyon gáz...

Virág Kép
hogy szalad az ido, már 12. hét, de jó, gratula a 2. harmadba lépéshez Kép

Shaloya Kép
grat!! Kép

Karmen Kép
Orsi annyira szép vidám baba Kép én is úúúgy vágyom egy kiscsajra!!

Cat Kép
elképeszto!!! Nem is csoda hogy olvadozol Kép Nagyon okos Samu! Buszke lehetsz rá.

Kriszta
soraya

Zita kokuszmatrac a Kikaban a legolcsobbKép

Cat: Samu nagyon edes lehetKép plane hogy en meg mindig olvadozom ahogy Lacko mondja hogy anya...Kép

Karmen a druszam nagyon cuki mosolygosKép
orsoly

CatKép
Samu már dumál???? Atyaég! És még azt mondják a fiúk mindent később csinálnak! Nahát, de jó!!!!!

Tipikus walesi vezetéknév: Morgan
Ehhez kéne valami magyar is, meg jó lenne még egy angol/walesi vagy amit ki lehet ejteni külföldön is....

ZitusKép
A Krisztina nagyon szép név, igaz, Soraya???KépKépKépKépKépKépKépKép
Én még nem merek ilyenekbe beruházni, mint babakocsi, majd talán szeptembertől vásárolgatok.

K.
shaloya

Krissi
Nekem a Csongor is nagyon bejönKép

CatKép
Okos kis srác, tudja, hogy kell a nőkkel bánni...Kép
Azt hogy érted, hogy a tolási irány nem változtatható? Mert ez bolygókerekes, vagy a "tolatásra" gondolsz?

ZituskaKép
Csak annyit akartam még, hogy ezek a nagy kedvezmények úgy érvényesek, hogy ott a boltban, vagy előtte veszel egy Anyák lapját, vagy Baba magazint, kiveszed belőle a kupont, és már érvényes is a kedvezmény(de gondolom az a 300 Ft már nem számít egy 20.000 Ft-os kedvezménynél).

Bea
34+0

Bea
regibeus

Shaloya Kép
Gratula a kispasihoz. A Csongor nem rossz, de lehet, hogy a Morgan melllé tényleg nem illik.

Kirri Kép KarmenKép
Nagyon édesek a gyerekek!

Virág Kép
Ez a Bibe nagyon ügyes, szépen növekszik.

Beus Kép
szerintem az a kuponakció, amire te gondolsz. Minden hónapban más kedvezmények vannak. Viszont kifutó modelleket sokszor lehet olcsóbban venni, ahhoz nem kell kupon, úgy tudom. A mi kocsink is anno azért volt olcsóbb, mert nem a 2004-es modell volt.
Remélem, jól vagy te is és pocaklakó is.

Cat Kép
Samu nem semmi fickó. Mondtam, hogy nemsokára elvisz minket táncolni, persze ha nem szégyel.Kép

Puszi, Alena
alena

CatKépKépKépKép
Olyan jó neked!!Ez ÓRIÁSI!Én is úgy várom már, h. Joci kimondja az anya szót, ő még csak "nyanyáz" egyenlőre-és attól tartok, nemcsak nekem mondjaKép
OrsolyKép
Köszönjük a Soraya-féle recepteket-biztos, h. meríteni fogok belőleKép
KarmenKép
A kislányod-aki amúgy nekem is a druszámKép-nagyon szép, gratula!

KépKép
KépKép
kirri

Kép de jót derültem Kép Cat Kép nagyon aranyos a fiacskád!

Nálunk Levi "nyanyáz", Máté meg rendszeresen mondja, hogy bababababa különösen, ha letesszük aludni Kép

A Csongor nekem nagy kedvencem, de Apa anno megvétózta

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Soraya Kép
Tök jó ez a babakonyhás oldalad!

Alena
alena

KrissiKép
Hát a Csongor nagyon szép név, de a Morgan-hez nem illik. Valami angolszász név kellene hozzá, ami magyarul és angolul is használható, és nem nevetséges. Pl. Oliver (de nem haza beszélekKép)

OrsiKép,KrissiKép,AlenaKép,SorayaKép,OrsolyKép,KirriKép
Köszi a bókot. De nem csak nekem mondja, hogy anya, ez tegnap derült ki, hanem az apjának is.KépKép Még ez pár hónap, hogy helyrekerüljenek neki a dolgok.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Szép jó reggelt!
CatKép
A lényeg, hogy nem apát mondott először!KépKépKép

Az Olivér nekem is sokáig tetszett. Aztán őrülten beleszerelmesedtem a magyar nevekbe. Nem tudom miért, ilyenek tetszenek, hogy Keve, Bars, Zoárd, Csongor, Álmos, Huba, Hunor. Pont ezeket nem nagyon adhatom ugye. Még a Zoárd aránylag kiejthető. És a papusnak is tetszik. Igaz, kimondva ez se túl jó, de már totál tanácstalan vagyok.Kép
A Zétény is nagyon tetszett, amikor láttam, hogy Alena kisfiát hívják így, persze, rögtön eljátszottam a gondolattal.... Kép
Ja, még a Balázs a nagy kedvencem, de mindössze az öcsémet hívják így, úgyhogy ennek is annyi....

Na, nem dumálok annyit.

Pussssz
K.
17+5
shaloya

Köszönjük a sok-sok dícséretet!

Humi Kép
Köszi a légzésfigyelős leírást. Ha jól értem a babaőr része 2in1 (légzésfigyelő &őrző) ? Akkor nem hordozhatós nyilván..
Én szeretném, ha pl. elmegyünk vhová, akkor babaőrzőként használni, de ha ilyen, erre nincs lehetőség (érzékelőpárnák miatt amit a kiságyban kell fix helyen hagyni.) ? Jól gondolom?

Virág33 Kép
Szolnokon szülök, itthon nincs túl nagy lehetőség. Igazából van eda, csak nincs rá elég anesztes. Ha császárom lesz spinális érzéstelenítést kapok.

Regibeus Kép
Köszi neked is.. igen még egyben vagyunk!! De már nagyon finisben! A tegnapi hidegfront hatására két barátnőm is megszült (10-e, ill. 13-a kiírás).. KépKépKép Este én is azt hittem megkezdődött, de csak erős jósló-fájások voltak, meg el is múlt. A csípőm és a keresztcsontom egyáltalán nem bírja a terheslést, tegnap szó szerint nem tudtam moccani (konyhatakarítás után..), felállni és lépkedni csakis baromi lassan és segítséggel Kép. Még a héten azért jó lenne egyben maradni, hfőn már jöhet Kép ha szeretne.

Karmen Kép
Tök édi a kislányotok, ráadásul ez a kopri Kép (kopaszka) frizura irdatlanul jól áll neki! Huncutságára tesz még egyet KépKép.
Miért költöztetek a szülőkhöz?

Zitus Kép
Mi kókuszmatracot a Kikában vettünk 140*70 cm-est, és nem az alapot hanem a vastagabbat (kétfajta kókuszrost + alul-felül szivacs). Árára sajnos már nem emlékszem, így ezzel nem tudok segíteni.

Cat Kép
Édes lehet, ahogy kiejti anya... KépKépKép Anya-apa zavar egyszercsak helyreáll KépKép

Krisszi Kép
Tamás? Amúgy a Zoárd szerintem nagyon klassz név.

Vanda
38+6
(Holnap betöltjük a 39-et és elkezdjük utolsó hetünket Kép mármint papíron Kép)

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Vanda,Kép
Igen az Angelcare babaőrzős része 2in1, de kicsi és könnyű, viheted bárhova. Mi mindig visszük ha elutazunk. Ha a légzésfigyelő részt nem akarod vinni, egyszerűen kihúzod a babaőrzőből a zsinórját és bennehagyod a kiságyban az érzékelőlapot. Akkor ugyanott vagy, mintha egy sima bébiőrt vinnél magaddal. Ha vinnéd a légzésfigyelőt is, akkor ki kell szedni az érzékelőlapot a kiságyból és azt is viheted. Mindkét része megy elemről és hálózatról is, úgyhogy ezzel sincs gondod sehol.

Krissi,Kép
Hát nem vagy könnyű helyzetben névválasztást illetően. És a "nemzetközi" nevek... Daniel, Kristof (én sem haza beszélek Kép), Oliver, David...???

Cat,Kép
Nagyon édi lehet Samu, ahogy mondja, hogy Anya.Kép Oli még nem próbálja utánozni?
Nálunk érdekesen indul Kristóf beszéde, rögtön "mondatokban"KépKépKép; az első "szava" az ADIDE. Egész tudatosan használja. Igaz egyenlőre a kérem és a tessék helyett is ez van.Kép

Karmen,Kép
Orsi most is - mint mindig - nagyon édi a képeken Kép. Hogy viseli a költözéssel járó felhajtást?

VirágKép
Én már csak ilyen éjjeli bagoly vagyok, dehát a fél 10 - 10 körül ébredő kisfiam mellett lehetek isKép. Többnyire akkor tudok nyugiban leülni a gép elé, amikor ő már alszik és nagyjából összeraktam utána a lakást. Csak attól félek, hogy pocilakó Tádéka is éjfél körül szokott beindulni. Mi lesz ha ez így marad megszületése után is?

Megyek, mert Krizsi megunta az egyedül játszást.
Pusz,
Humi
humi

HumiKép
A Kristóf régen a kedvenc nevem volt. De a papusnak nem tetszik... Valami angol és egy magyar lesz. Nem fogok kompromisszumot kötni. A magyart én adom, az angolt papus. Így lesz helyes.
A kisfiad neve tényleg Tádé lesz? Hát nem mindennapi...Kép
shaloya

Krissi,Kép
Nem Tádé lesz a pici rendes neve - bár eljátszottunk a gondolattalKépKépKép - , ez csak amolyan becenév. A legnagyobbat Manónak becézzük itthon, Kristófot Mazsinak vagy Mazsolának hívjuk, így aztán adta magát, hogy pocilakót Tádénak becézzük. Még nem tudom mi lesz a neve. Egyenlőre 6 név van a lehetséges befutók között és elég tanácstalan vagyok.

Humi
humi

HumiKép
A Kristóf nekünk is nagyon tetszett!Kép

Oli még a beszédet nem utánozza le, de minden mást igen.Kép Most elleste Samutól a falon dörömbölés tudományát, és állva dörömbölnek az ágyukból át ide a nappaliba, amikor nem akarnak aludni még.Kép

Tényleg a mazsolátok Tádé lesz ? Kép

KrissiKép
A Bercel nem tetszik ? Az is régi magyar név. Nekem nagyon bejön. Bercinek lehet becézni.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

HumiKép
Már azt hittem! Bár őszintén, nekem tetszik a Tádé, kár hogy hülyét csináltak belőle a Mazsola miatt, mint ahogy másik kedvencemből, a Móricból is..Kép Ez utóbbit nagyon sajnálom, mert állati frappánsul menne a vezetéknévhez és külföldön is okés lenne.
Mondd el a 6 nevedet!!!!!!!!!!!!

CatKép
Jó ez a Bercel! Hmmm.. meghányom-vetemKépKépKépKép
(még a Merse is nagyon klassz de papus persze ezt is lefújolta)

K.
shaloya

Sziasztok Csajszik!!
Képzeljétek úgy néz ki, csatlakozom a fiús mamák széles táborához! Mi ugyan semmit nem láttunk a jelekből de a praxisos Győrfi doki hosszas szemlélődés után azt mondta 99% hogy kisfiú! Nagyon édes volt az egész babamozi, egyszer be is aludt a baba és akkor köhögnöm kellett meg bökdösték szegényt, aztán el is kezdett firegni-forogni rendesen. Nagyon szépen fejlődik, egy teljes héttel fejlettebb a valódi koránál és úgy néz ki , makkegészséges (szintén doki jelentette ki).
Az egyik képen pont úgy néz ki, mint egy gumimaci a kollégáim szerint. :Ó

Megpróbálok majd képet feltenni, bár elég béna vagyok benne. Elvileg most jönnek a UPC-t - mármint az internetest - bekötni.

Sok puszi!
Virág+Gumimaci becsületes nevén Albert (Berci, mint a papája!)

KépKép
virág33

Cat,Kép
Nekem meg az Olivér tetszett nagyon, de le lettem szavazva.Kép A Bercel tényleg jó név.

Krissi,Kép
Szerintem is jó a Móric, de még jobban lejáratták, mint a Tádét.Kép Nekem még a Marcell tetszik nagyon, csak azt mi kilőttük azzal, hogy Kristóf 2. nevének azt adtuk. Most nézem a listát, nem is 6 hanem 7 lehetséges befutó név van rajta: Benjámin (ez inkább 2. névként), Dániel, Dávid, Márton, Mátyás, Nándor, Ábel. Szerintetek???

Humi
humi

Virág AlbertKép
Óriási gratula a pöcsöshöz. Bejött a megérzésem!Kép
Ha átküldöd a képet, akkor felteszem. Nagyon boldog vagyok, hogy minden rendben. Annyira megérdemeltétek már! Berci mit szólt a kis Bercihez ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Virág!Kép
Gratula a kis kukishoz!!!!KépKépKép Ezek szerint Albert lesz a neve?

Puszi,
Humi
humi

HumiKép
Mi a vezetéknevetek ?

Cat

Cat
Kép
cateye

HumiKép
Márton és Ábel zseniális! Sajna én egyiket sem adhatom, szintén a papus miatt...Kép

VirágKép
De jó! Csupa jó hírek! Most hogy Te is, Jovi is fiús, egyáltalán ki lányos mami? Régibeust kivéve.....
Tényleg Albert lesz? Így hívták a nagypapámat.

K.
shaloya

CatKép
Herceg a vezetéknevünk. Ehhez szerinted...????Kép

Krissi,Kép
Nálam is az Ábel a favorit, de Apa szerint nem jók a magánhagzóval kezdődő nevek a vezetéknévvel.Kép

Virág,Kép
Egy keresztneve lesz Berci babának?Kép Így becézve nagyon tetszikKép és legalább nem fordul majd oda egyszerre egy kupac gyerek, ha mondjuk a játszótéren szólsz neki. Kép

Humi
humi

Sziasztok!

Virag gratula a pocsoshozKép Ezexerint nalatok is nevtovabbvives van?Kép

Humi: nalam az Abel a nyero, toled fuggetlenul, ahogy olvastam a listat, rogtonKép es szerintem tok jo a vezeteknevhezKép

o.
orsoly

HumiKép
A Mártonra szavazok!!!!!!

OrsolyKép
Nekem a László is nagyon tetszik! Kár, hogy van már egy pár a családban.

K.
shaloya

Virág Kép
gratula a fiúcskához! Győrffi doki nem szokott tévedni Kép

most rohanok, mert nyűghegyek vannak.

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

HumiKép
Nekem is az Ábel a nyerő. Szerintem megy a vezetéknévhez.Kép Apát meg puhítsd még.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszönöm a gratulációkat, asszem tudjátok, hogy jobban örültem volna ha nincs neki egy szervvel több a kelleténél Kép na de lényeg, hogy doki makkegészségesnek minősítette.

Berci (férj) nem annyira volt oda a névtovábbításért, de mivel nem tudtunk közös nevezőre jutni + hatalmas rokonsága miatt rengeteg név ki volt lőve, végül beleegyezett, mert dédapja nevét (aki igen fess ember volt) nem viseli senki a családban.
Nekem amúgy mindig is nagyon tetszett - az Albert szép, arisztokratikus és ritka név a Berci meg édes.

Humi: szép neveid vannak. Nándor, Ábel nálam is favorit volt de kispapi passzolta.

Virág+Gumimaciberci

KépKép
virág33

Ja és bekötötték a szélessávú netet, így el-el fognak maradozni a japán turistacsoportok a betárcsázósunk közeléből...

Cat: köszönöm a segítséget, de még nincs gépen sem, merthogy a DVD-n van!
Holnap megyek Arnihoz, legalább lesz időm kiolvasni az összes könyvet, amit kölcsönadtálKép

Virág

KépKép
virág33

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?