Új privát üzeneted érkezett!

Betti,
Bocsi, nem olvastam vissza! Kép
kata1977
Hatvan

Semmi gond Kata! Kép

Most bosszantott fel a vezérigazgató!!!! Már alig várom, hogy itthagyjam ezt a helyet!

Betti
betti73

na sziasztok,mentem dokihoz fél 4-re kaptam időpontot...ugy izgulok ám!!
na meg szakad az eső is!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Nyugi!!! Minden kiderül!!

Betti
betti73

Zsuzska!
Mi az eredmény?
dbogica

Zsu!

Nagyon várjuk a híreket.

Szóval az előbb amit akartam írni röviden:

Mi is azért szeretnénk minél előbb elkezdeni a babázást, hogy 35 előtt végezzek, mert egy titkos álmunk, hogy 6 gyerekünk legyen. És ha csak 2 év korkülönbséget számolunk, az akkor is 12 év és akkor már majdnem 35 leszek. Azután meg már nem olyan könnyű.
Nekem több kisbabás anyuka mondta, hogy 19 évesen se jó szülni, de 30 évesen se. Úgyhogy pont jó korszakban vagyok.

Egyébként rájöttem mekkora hülye vagyok!
Attól szúr a pocim, hogy megint szedem a Clostyt. Csak "kiment a fejemből"...jajj nekem. Ez már a vég.Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
6 gyermek? Ez igen!! Hajrá!! Nekünk 3 volt a terv, de max 2. fér bele, illetve egyelőre egynek is nagyon örülnék! Kép Kép

Betti
betti73

Vica!
Hajrá!Kép
Mi is 6ról indultunk. Párom még mindig annyit akar. Szerintem nekem elég lesz a 4 is...Kép

Na, indulok.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
maminti81

Puszi Mindenkinek!

Megyek haza!
B.

Betti
betti73

Én is távozom.
Jók legyetek.
Zsu! Nagyon izgulok érted!

Pusza: V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Helló csajok!!!

Na nekem sem volt szerencsém.
MIután mindent megírtam amit akartam elment az áram. csak egy pillanatra, de az a számítógépnek tök mindegy volt Kép
Lassan ide is ideér a vihar Kép

Kamilla és úgy tudom a fehérje jót tesz a kiskatonáknak. Tej, joghurt, meg ilyesmik.

Maminti Ismered Te is aholdnaptárt? Próbáltad már? mennyire hiszel benne?

Zsu most már biztos megjöttél a dokitól, kér, hogy nem tudsz jönni a hírekkel! Nagyon izgulok, és szorítok Neked!!!!

Vica na mostmár jól megnyugtattak hogy itt az idő.. Nekem is mondják néha, hogy ráérek még a babával, de mit tudnak Õk...

Lolita, Zafír, Anita Ti már nagyon ott vagytok! Tessék ám bennünket értesíteni!

Kata köszi a táblát!!
Mikor lesz már hogy végre rendesen tudsz jönni? Még mindig Te csinálod mindenki dolgát?

Hajni ma vagyunk a 22. cn-on. Ez a szerencseszámom Kép

Velem semmi különös. Reggel nem mértem hőt, mert hirtelen betoppantak a kőművesek.

Szokott valamelyikőtök a Neten fényképet előhívatni?

Kép
Kép
beuka

Zsu,
Mennek a drukkjaim! KépKépKép
Lassan én is lelépek, holnap próbálok többet itt lenni! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

jaj Kata Te még mindig dolgozol! szegény Kép
De látom már mész! Az a lényeg!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Még nem merek tesztelni. Besz.ri vagyok. De a 31. napon már biztosan lesz tesztelés.

Beuka!

Szerintem a vízszintes piros vonal az átlaghőt jelzi.

Kép

Kép
lara26

Sziasztok!
Kamilláéval és az enyémmel együtt 8 e-mail címem van a táblában. Aki szeretné, hogy bekerüljön szóljon, vagy írjon egy mailt.

Zsuzska!
Reggel szerintem a gép bekapcsolása lesz az első a hőmérőzés után... Kép

moni

Lara!
Szerintem olvsd el hányadik napot ajánlja tesztelésnek. a my chart fülnél a görbe alatt a summery sorban írja, hogy ovuláció után hányadik nap érdemes tesztelni. Nekem utána való 18., azaz a 32. ciklusnapot ajánlja.

moni

Lara!
Egyébként hány napos szokott lenni a ciklusod? Ngaoyn felcsigáztál te is! Kép Ma még csak a 16. napon vagyok, már úgy várom ennek a ciklusomnak a végét mint még soha! Kép

moni

Sziasztok!

Kata, nem bántásnak szántam a nevetést, de annyira vicces az a tehénke zebra, meg azok a babák. Bocsi. Ha 500 pixel-re állítod, akkor nagyon jól elfér Kép.

Bea, én is bízom a 22. napban, bár ha igazatok van a 8. napi pével, akkor mostanában kellene megjönnie. Ennek nem annyira örülök.

Valaki írta, hogy milyen nagyon szerelmes. Pont tegnap este bőgtem azért, mert annyira boldog voltam, hogy odabújhatok a páromhoz. Tudom, nem vagyok normális Kép. Szóval én is nagyon-naggggyon szerelmes vagyok Kép.

Ma nekem annyira jó napom volt, hogy leüvöltöttem egy munkatársam fejét. Pedig én nem is vagyok ilyen. De komolyan remegtem utánna még fél óráig az idegtől. Hogy miért nem tudja egy felnőtt ember felfogni, azt, amit már 26-szor elmondtak neki. Na mindegy, azóta megjavult a kedvem, főleg mert már 2 szobánk kész a tetőtérben Kép. Olyan más látványt nyújt Kép. Hétvégén már tényleg rakok be képeket, csak most már mennem kell tus-tus meg aluszka, mert holnap megint ingerült leszek.

Ja, a hőm még mindig nem megy hétköznap 37 fölé, ma is 36,9 volt. Még egy ilyen hónap és abbahagyom megint a hőmérőzést. Nem tetszik ha nincs sikerélményem Kép.

Nem tudom ám hogy mit írtatok még, amit reggel olvastam, azt elfelejtettem, amit meg most azt még nem fogtam fel, sőt a végét már nem is igazán olvastam, csak ha nekem szólt konkrétan bocsi érte.

Na, tényleg megyek. Szép napot holnapra mindenkinek.

Kép

Kép
vkhajni

Moni!

az első gyógyszermentes hónapom január: 28cn, február: 28cn, március:24cn, április: 25cn, május: 27cn, és most újból kitöltöttem a hőgörbémet, mert e hónap 16.-ra tette a tesztelést a rendszer. Szerintem az nagyon sok. De most egészen másként néz ki. Érdekes. Nézd meg.

Kép

Kép
lara26

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál! Fél négyre voltam bejelentve.az jó hogy a kórház mellett lakunk így nem sokat kellett mennem a szakadó esőban.Az egyik munkatársam fél négyre urulógushoz volt bejelentve. Szóval együtt vártunk a sorunkra...a férjem meg 400 km -re tőlem , szóval jó voltKép
Azt hitték a pasi férjem.15.28-kor bekerültem.Egy unott pasi és az asszisztensnő. Majd nem az assziszetnsnő helyére ültem. Kérdezi mi a bajom.Mondtam hogy 10 napja nem jött meg, csináltam tesztet de negatív.Mondja: Ugorjon ki a bugyiból!Kép Bementem levetkőztem, és kimentem. A férjem egyik poloja volt rajtam.Felfeküdtem kérdezt hány éves vagyok, volt-e már hüvelyi ultrahang, mikor hagytam abba a fogi tabit, megjött-e már rendesen stb. ....válaszolgattam közben mondta:Terhességet nem lát,tüszők vannak, kóros elváltozás nincs, öltözzön fel.Mindezt két perc alatt.Felöltöztem, és ott állok hogy mond-e még valamit.Mondtam neki van-e olyan valami ami beszabályozza a menstruációt.Mondta hogy vannak hormonok deolyat még nem ír fel mivel csak fél éve hagytam abba a fogi tabit, és egy év alatt magyarul nem foglalkoznak az emberrel, de akkor is a férjjel kezdik a vizsgálatoakta, még akkor is ha nem ő a ludas! szóval semmit nem mondott! Ja azt nem írtam az elején hogy SZTK-s volt mert a multkor privátban voltam és 5 ezer Ft-ért azt mondta ugyanez a doki hogy nem vagyok terhes, és nem lát semmit, csak akkor odafordította a monitort és magyarázott de most nem volt semmi! Kíváncsi voltam milyen egy SZTK kezelés! de nem ért váratlan meglepetés!
SZÓVAL NEM VAGYOK TERHES! De hogy miért nem jön meg az örökre rejtély marad! Ilyenkor utálom magam mert olyan szerencsétlen vagyok hogy még menstruálni sem tudok normálisan, mint egy átlag nő!KépKépPedig már elhatároztam hogy mondom meg az uracskámnak...de csak annyit mondtam neki a telefonba hogy nem vagy apuka...pedig már ő is bízott benne...de annak örült hogy semmi baj nincs...de azt is tudom hogy januárban mivel akkor "jár" le az egy év menni fogunk újra....
Ja és abszoltu nem sírtam kicst rossz kedvam volt de túl teszem magam rajta, és most nem fogok rajta annyit agyalni, mert akkor biztos nem jön össze...a sorsra hagyom magam....és a babát....

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Gyorsan felkészítettem az ebédünket, és még fürdés előtt ide vezetett az utam. Hát szomorú vagyok Zsuzska miatt! Kép
Majd még fürdés után benézek.

moni

Zsuzska!

Nagyon sajnálom! Kép Borzasztó ez a hozzáállás az orvosok részéről!!

Betti
betti73

Zsu,
KépKépKép

Később még jövök!

Kata
kata1977
Hatvan

Jó reggelt!

Zsuzska!
Nagyon sajnálom, hogy mégsem jött össze! Ezek az orvosok meg... Tök disznóság, hogy mert nem fizetsz, nem is törödnek veled!

Beuka!
Még elfelejtettem megválaszolni egy kérdésed régebbröl: Erdélyben Marosföre megyünk.
Én nem hiszek a holdnaptárban. Csak pár héttel ezelött Monival beszélgettünk róla, ö hisz benne. Nem tudom. Az biztos, hogy a Hold hatással van az életünkre...

Hajni!
Gondolom, fáradt vagy, meg nagy a felelösség, ne csodáld, ha idegesebb vagy! És néha tényleg fárasztóak tudnak lenni az emberek!
Már kíváncsi vagyok a házatok alakulására!Kép

Kép
Kép
maminti81

Kitöltöttem a fertility-t. De nekem nem rajzolt be semmi piros csíkot. Kell hozzá valami? Meg kell nyomni valamelyik gombot? Nem igazán tudok angolul, úgyhogy kukkot sem értek belöleKép

Kép
Kép
maminti81

Megint itt.
Megfőztem, megfürödtem hajat mostam. Kép

Maminti!
A piros vonal a pé. után 3. vagy 4. napon jelenik meg. Legalábbis itt többünknek így volt.

Hajni!
Mikor lesznek képek a háztaokról? És mondtad teszel fel tervrajzot is v.hova.

moni

Jó reggelt!

Zsu!
Annyira sajnálom! Már tök hamar bekapcsoltam a gépet, hogy lássam mi újság...Ez a legidegesítőbb, hogy nem vagy terhes, de nem is jön meg.Kép
Egyébként teljesen igazad van, hogy nem agyalsz annyit rajta, mert attól nem lesz jobb, sőt.
Szerintem most egy pár napig "kárpótold" magad. Vegyél magadnak valami szépet, vagy finomat. Menjetek el vacsorázni, vagy legalább egy cukrászdába és NAGYON SZERESSÉTEK EGYMÁST!

Hajni!
Korábban én írtam, hogy nagyon szerelmes vagyok. Igen, az ember néha hajlamos megfeledkezni a hétköznapokban arról, hogy milyen szerencsés, hogy van egy TÁRSA. És olyan jó rájönni ilyenkor, hogy Õk vannak nekünk. Mi most egy hete olyanok vagyunk mint a tizenévesek. Lépten-nyomon megsimogatjuk egymást, állandóan csókolózunk...a többit a fantáziátokra bízom.KépKépKép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Itt az én görbém. Elég érdekes:
Kép

moni

Zsuzska Kép annyira utálom az orvosok nagy többségének hozzáállását. Nagyon sajnálom, hogy nem baba miatt nem jön meg!

Beuka, Móni köszi a segítséget, egyelőre nekem se jött össze a fertility, de ma újra próbálkozom. A hőm változatlanul magas, ma 37.3 volt. Dehát még van jópár nap arra, hogy lemenjen.

Móni az e-mail címem: faragozso@freemail.hu

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír!
Felvettelek!
Kérdezz nyugodtan, mi nem siekrült a fertilitybe?

moni

Elkezdtem olvsni a fertilitys oldalt. Igaz elég kevés hozzá az angol tudásom, de elég sokmindent megértetettem! Nagyon-nagyon jó dolgokat ír! Sok mindent ki tudtam következtetni! Jó lenne jobban tudni angolul, mert sok hasznos tudnivalót ír.

moni

Elkezdtem olvsni a fertilitys oldalt. Igaz elég kevés hozzá az angol tudásom, de elég sokmindent megértetettem! Nagyon-nagyon jó dolgokat ír! Sok mindent ki tudtam következtetni! Jó lenne jobban tudni angolul, mert sok hasznos tudnivalót ír.

moni

Bocs, hogy kétszer ment el. Kép

moni

köszi mindenkinek a drukkot!!

zsuzska80
Szombathely

Vica ez a baj hogy a párom 400 km-re van tőlem, egyedül vagyok nagyon...KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

MEddig lesz távol a párod? Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Lányok!
Köszi mindenkinek a névnapi köszöntést, Kata! a maci, nagyon ari Kép

Zsuzska!
Kép Sajnálom a dolgot, de ne keseredj el, az nem tesz jót.

Vica!
6 gyerek, az rengeteg. Nekem 4 tesóm van (14 voltam, amikor az első született), tudom, mit beszélek. Sokszor álltunk anyuval az agybaj szélén, sztem azért még gondoljátok meg!

Beuka!
Vasárnapi tesztelés tényleg messze van, de haamrabb azért sem akarom megcsinálni, mert ha negatív, az olyan rossz. Minél későbbre hagyom, annál nagyobb az esélye, hogy poz. lesz.

Néztema babás táblát, Pocika lassan szülni fog! Mivan vele? Tud vki róla, igaz, amikor én catlakoztam, már nem írt ide, de azért izgi, hogy mindjárt babája lesz.

Megyek készülődök, ma úszi nap van lánykámmal.

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

A pénteken JÖN HAZA, de aztán ujra megy...területi képviselő az egész ország területén....Kép

zsuzska80
Szombathely

Ó szegény Zsuzska! Nem lehet könnyű neked! Kép Pont azzal nem tudod megbeszélni a bánatod, akive kellene! Kép

Betti
betti73

Zsuzska!
Egész évben utazgat mindenfelé?Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Aranyos vagy hogy hiányoltál!
Egy hét kihagyás után megint itt vagyok! Tegnap jöttem haza a kórházból! Csütörtök óta voltam bent, azaz megint 5 napot! Barnázás miatt. Most már jól vagyunk! Picit pici a babám szerintem, mert csak 3mm a CRL, és 12mm a petezsák! Pedig már lassan 1 cm-esnek kellene lennie! Szerintetek?

KépKép
nicika

Ja és már áttehettek a táblában a pocakosok közé! Ma vagyok 7+2!

KépKép
nicika

Nicika!
Ne aggódj, simán behozza még ezt! Viki is kisebb volt mindig mint az átlag! Van aki a 37. héten 3 és fél kilós gyereket szül, nekem Viki 4 nappal jött korábban, de azét még 39. héten születettnek lett minősítve, és 2900g volt. Mint ahogy mi felnőttek sem vagyok egyforma méretűek, úgy ők sem a nagykönyvben megírtaknak megfelelően fejlődnek! Ne aggódj! Mit mondtak a dokik a barnázás miatt? Hányadik héten is vagy?

Zsuzska!
mit területi képvisel a férjed? Hol alszik amikor távol van? Azt is a cég fizeti neki?

Lara!
Mikor tesztelsz?

moni

Nicika!
Majdnem egyszerre írtuk az üzit. Kép

moni

Nicika!
Szorítunk, hogy ne legyen semmi baj! Ne csinálj semmit, csak pihizz! És sétáljatok nagyokat!Kép

Annyira agyonnyomott az idö, hogy elaludtam az asztalomon. A kolléganöim meg hagytakKép Kell egy kis kikapcsolódás a nehéz munka közbenKép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Zsu,
Ha Pesten jársz, akkor szívesen csatlakozok Hozzád és próbállak egy kicsit felvidítani. Kép Ui. én is egyedül vagyok a 7en. Kép Meg a jövő 7en is... Kép Igaz, közben 1,5 napot itthon lesz a pasim. Kép

Nicika,
Nekem fogalmam nincs a méretekről, de én ezen nem aggódnék! Hiszen az is lehet, h csak fiatalabb, mint számoljátok. Kép Ráadásul a felnőttek sem egyforma méretűek! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicika!

Vigyázz magatokra nagyon! Mit mondtak a barnázás miatt? Nekem is szokott barnám lenni! Megyek hétfőn dokihoz megbeszélni vele!

Betti
betti73

Rengetek melom van...jó lenne Kata ha közelebb lennél...Kép
Mezőgazdasági cégnél van, igen a cég áll mindent!

Nicika!Hogy-hogy ilyenkor benn fognak a kórházban??

zsuzska80
Szombathely

A táblák:
Kép
Kép
kata1977
Hatvan

Hajni,
Nem megy ez nekem! Kép
Pedig most 500 pixeles! Kép És elvileg egyforma nagy a 2 tábla! Nem értem én ezt, de mindegy!

Ha vkinek van vmi jó kis 'fekvő méretezésű' babája, akkor küldje már át nekem, mert szerintem az rontja el... Kép

Jaaa, és a zebrám egy igazi zebra, csak lehet, h éppen vemhes, azért ilyen nagy a hasa! KépKép (szóval nem tehén!!! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?