Sziasztok!
Kata, nem bántásnak szántam a nevetést, de annyira vicces az a tehénke zebra, meg azok a babák. Bocsi. Ha 500 pixel-re állítod, akkor nagyon jól elfér
.
Bea, én is bízom a 22. napban, bár ha igazatok van a 8. napi pével, akkor mostanában kellene megjönnie. Ennek nem annyira örülök.
Valaki írta, hogy milyen nagyon szerelmes. Pont tegnap este bőgtem azért, mert annyira boldog voltam, hogy odabújhatok a páromhoz. Tudom, nem vagyok normális
. Szóval én is nagyon-naggggyon szerelmes vagyok
.
Ma nekem annyira jó napom volt, hogy leüvöltöttem egy munkatársam fejét. Pedig én nem is vagyok ilyen. De komolyan remegtem utánna még fél óráig az idegtől. Hogy miért nem tudja egy felnőtt ember felfogni, azt, amit már 26-szor elmondtak neki. Na mindegy, azóta megjavult a kedvem, főleg mert már 2 szobánk kész a tetőtérben
. Olyan más látványt nyújt
. Hétvégén már tényleg rakok be képeket, csak most már mennem kell tus-tus meg aluszka, mert holnap megint ingerült leszek.
Ja, a hőm még mindig nem megy hétköznap 37 fölé, ma is 36,9 volt. Még egy ilyen hónap és abbahagyom megint a hőmérőzést. Nem tetszik ha nincs sikerélményem
.
Nem tudom ám hogy mit írtatok még, amit reggel olvastam, azt elfelejtettem, amit meg most azt még nem fogtam fel, sőt a végét már nem is igazán olvastam, csak ha nekem szólt konkrétan bocsi érte.
Na, tényleg megyek. Szép napot holnapra mindenkinek.