Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gyorsan bekukkantok. Mi holnap a dokinál leszünk, a kicsi lányomnak semmi hangja, nem eszik nem is iszik, hány, megy a hasa, szóval elég gáz a helyzet. Sajnos mostanában nálunk egyéb nem túl jó dolgok is történtek a családban, ezért is nem jöttem, kijut az idegességből most. Szóval nem érzem magam hű de jól, de majd elmúlik.
Plusz most volt itt a rendőrség. Képzeljétek, van itt velünk szemben egy étterem, ahol mint kiderült romakeresztelőt tartanak. És persze olyan sokan vannak, hogy a rendőrök sem tudnak semmit csinálni, ezt meg is értem sajnos. Úgyhogy emiatt is folyton kel a kicsi lányom. A rendőrök azt mondták, hogy olyan rendezvény ez, amit ők nem is engedélyeztek, hát fantasztikus. Úgyhogy most szerintem semmit nem fogunk aludni.
Na ennyi történt velünk, azt hiszem, semmi értelme mostanában ide írnom, mert csak ilyen negatív dolgokat tudnék úgyis csak mondani.
De hogy jót is mondjak, Krisztikém is ördögfióka lett. Még bepelenkázni sem lehet, annyira forog. És folyton bemászik az ágyak alá, onnan kell mindig összekaparni. Négykézláb már nagyon ügyes, már ülni is ügyesen ül.

Melinda!
Elpityeregtem magam a történeteden. Nagyon erős vagy, hogy ezt így végigcsináltad, annyira örülök, hogy Marcika ilyen jól viselte. És milyen kis ügyes.

Na most megyek, megpróbálok aludni.
Puszika
Anikó
pancsa2

Anikó!
Szerintem ne tűnj el!Én szeretném ha maradnál!Kép
Ez a topik"szerintem"nem csak azért van,hogy csak jó dolgokat írjunk ide.Hisz mindenkivel történik valami rossz,kellemetlen.De azért vagyunk,hogy segítsük egymást még ha csak biztató szavakkal is.
Ezért kérlek írd majd meg mi volt a dokinál!Nagyon szorítok,hogy ne legyen komoly baj!
Romakeresztelő.Kép
Annak örülök,hogy a rossz közérzet mellett Krisztike rosszalkodni is tud.Kép
Sok puszi,jelentkezz!KépKépDia

Kép
Kép
lldicsi

Amíg Anikónak írtam a levelet Tamás pelenkázta Domit.Szabadon hagyta amíg a tv-ben egy bejátszást megnézett és mire oda fordult Domi a pelenkázóra kakilt.KépKépFÉRFIAK!!!!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Anikó!
szerintem mindannyian nagyon szeretnénk, ha maradnál! KépKép Krisztikéért is aggódunk mióta csak írtad, hogy nyűgös! Nagyon szeretnénk tudni mi van a kis tündérkével, mit mond az orvos! Remélem, hogy semmi komoly és hamar meggyógyul a kis drága! KépKép DRUKKOLUNK és írd meg kérlek mi volt!!!!

Dia! Domi és Tamás KépKép!

Puszi mindenkinek!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Hali Györesz!
Drukkolok,hogy minél előbb kibújonak azok a fránya fogacskák!KépBár nem tom a szopinál mennyire fogsz majd neki örülni.Kép
Lehet,hogy mind a 4 egyszerre fog Norbikánál kibújni.Kép
A nővérem kislányánál is így volt egyszerre jött 4 db pont nyáron.
Szóval drukk drukk!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Dia
tetszett ez a kakis történet. Látod ha Domi is izeg mozog mászik akkor Tamás nem fogja tudni ott hagyni még egy félrenézés erejéig sem, mert pillanatok alatt már fél testtel letudnak lógni a pelenkázóról.
Mensi nekem is van rendesen az első napokban, s utána 2-3 nap piszmogás. Majd a következőnél lehet, hogy más lesz a tied is. Szerintem egyik sem túl jó.

Anikó
nagyon ügyes Krisztike, hog ymár ilyeneket csinál, pár hete még izgultál miatta s látod amikor ő úgy érzi, hogy itt van az ideje akkor csinál minden csodát. Az ágyalja nálunk is fontos hely, no meg minden vezeték, és olyan dolog amit nem kéne neki babrálnia. A hordozóját rendszeresen magára borította így mindig viszem oda ahol épp nincs a kiscsaj, azt hiszem előbb utóbb megy a szekrény tetejére mármint a hordozó.
Remélem mostmár megfelelő kezelésben részesítik Krisztike hangszálát. Ha nem akkor kérj beutalót a gégészetre, ott biztos nagyobb sikerrel járnak majd. Gyógypuszi megy. Vigyázzatok magatokra. KITARTÁS!!!

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Szörnyű éjszakánk volt, még fél5-kor is úgy nyomták itt lent, hogy zárt ablaknál rendesen úgy lehetett hallani, mintha itt ment volna bent a zene. De sebaj, a rendőrség is feljelenti őket meg mi is. Néha úgy utálom ezt a lakást, hogy őrület.
2 után viszem a dokinénihez a kicsilányt, bár csak helyettesítés van, de mostmár tényleg csinálni kell valamit. Már a bordái látszanak, annyira elfogy a kis drágám. Ma reggel már cicizni sem akart. Persze jön a fenti két rágófoga, az egyik már szúr, annyira kint van. Mikor bekenem neki, vagy ha hozzáér valami, visítva sír. Remélem, pár nap és helyrejön neki.

Dia!
Jövök én majd, csak olyan napok vannak mögöttünk, hogy élni alig bírok.
Kaki Kép Krisztikém csak pisilni pisil előszeretettel mostanában, mikor leveszem a pelusát.

Évi!
Azt hiszem, te ajánlottad nekem régebben a viburcol kúpot. Képzeld, a chamomillával együtt úgy néz ki, hogy bevált. Első 2 napon, mikor elkezdtem adni neki, még rosszabb lett a helyzet, de ez írva is van a papírjára. És azóta úgy néz ki, hogy már tudok aludni, tegnap kifejezetten sokat, 6-ig aludt Krisztike. Ma is a zene miatt kelt fel, de fél2 után egészen 7-ig aludt, mikor szopott és még most is alucikál. Szóval köszönjük szépen. Kép
És mellesleg nagyon szép családod van, annyira szépek a gyerekeid. Öröm rájuk nézni. Kép

Márti!
Na igen, pár hete még aggódtam a mozgás miatt, most meg visszasírom azokat az időket. A pelenkázás és öltöztetés az egy horror mostmár. Folyton hason akar lenni, pedig hogy utálta. Képzeld, még hason is alszik. Védőnéni szerint, ha így folytatja, 1-2 hét és mászni is fog. Jól emlékszem? Gigi már mászik? Jaj, annyira kimaradt az utóbbi 1-2 hét, esélyem sincs a visszaolvasásra.

Ja és persze minden baba csodaszép a képeken. Kép

Majd délután még jövök, addig igyekszem összelapátolni a fejem, persze éjszaka előjött a migrénem is, a pulzusszámom mint ilyenkor mindig 50 körül van, úgyhogy kóválygok is rendesen.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

SziasztokKép

AnikóKép
Llégyszíves ne tünj el! Ezt a topikot nem arra találták ki, hogy csak szépet s jót írjunk. Pont az lenne a lényege, hogy próbáljunk egymásnak segíteni. Szorítunk nektek és tényleg írdd meg, hogy mi volt az orvosnál.

ÉviKép
Jó lehetett egy kicsit kimozdúlni. Merre felé voltatok? A gyógyszert csökkentve szedem, emiatt néha elkap a félsz, hogy jajj mi lesz, de hát elöbb-utóbb abba kell hagyni. És jobb lenne elöbb.

Olivér ma ötkor ébredt, úgyhogy odavittem magam mellé és pár rugás és hajtépés után azért sikerült fél 9-ig aludniKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Hat valahogy visszaolvastam a hetvegi termest, de nem mondom, hogy mindenre emlekszem mindenki hozzaszolasabol, ugyhogy most bocsi, ha nem irok mindenkinek.

A hetvegen a nagy atrendezes jegyeben telt el, teljesen felforgattuk a lakast, a fiuk egy szobaba koltoztek, es en vegre parommal alszom ismetKép
Eddig meg egesz jol birjak a fiuk, elso este tobb mocorgas volt Zolika reszerol, de most mar fel se vette, hogy kohogott egy kicsit mellette a tesoKép
Nappal viszont alig aludt ezen a 2 napon, elvezte a nyuzsgest, es halistennek nyugos sem volt. Csak annyibol vettuk eszre, hogy hullafaradt, hogy furdes utan 6-1/2 7 elaludt a cicin, mert ilyet nagyon regota nem csinaltKép
Mondjuk meg van mit pakolni, igy a szabadidom most arra megy el, hogy a szekrenyeket rendberakom, a folosleges ruhainkat bezsakolom, es odaadom valakinekKép
Kozben Zolika foga is alakul, mar alig fedi az inye, szerintem a heten tuti, hogy kibujik neki al elso, es talan a masodik is. Reggel mar Gyuszko azt mondta, hogy szerinte kibujt, mert amikor megharapta lurko az ujjat, akkor erezteKép Meg epp nincs kint, de mar szinte ugy erezni, hogy kint van, ezert gondolom, hogy hamarosan meglesz.

Ma hajnalban meg volt egy kis felfordulas (kinek romaparti, kinek mas.. - nekunk nyest), a szemet allat ritkitott a csibeink szaman. Olyan duhos vagyok ra. Felebredtem a telefonomra, meg szerintem a kotlos hangjara, es kimentem (parom nemi kesessel utanam), de mar csak elszaladni lattukKép Mivel a szomszed haztetore futott fel, igy a nalam levo baltat se vaghattam utanaKép Kesobb parom megjegyezte (mert egyikunk se aludt utana vagy 3/4 orat), hogy mas ilyenkor csal felkoltene a parjat, hogy vmi zajt hallott es nezze mar meg, en meg fogom magam es kimegyekKép
Sajnos mar ismerjuk ezeket a dogoket, tavaly is jart erre egyKép

Nah, rolunk ennyit, lassan majd visszakapcsolodom a tarsalgasba, legalabbis remelem, hogy erre lesz idomKép

Puszi mindenkinek!
Mica

Ui: azert kaptok egy kepet Kép

Kép
mica

MicaKép

Elképzeltelek ahogy baltával osonszKép Nem is tudtam, hogy csirkét is tartotok. Zolika nagyon édes. Szerintem egy csomót változott a pofija, nagyfiús lett.

MártiKép
Nem semmi, hogy Gigi már ilyeneket csinál. A kislányok fürgébbek a fiúknál. Olivér még nem igazán akar mászni. Négykézlábon áll, lóbálja magát.
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica
nagyon szép Zolika, olyan cuki ezen a képen.
Akkor most mindent bele jöheta harmadik csemete!!
Persze csak viccelek. Jó lomolást a maradék rucikhoz, nekem mindig sokáig tart mert minden darabhoz fűz valami emlék és cak merengek rajta.

Anikó
szerintem mindenképp kérj egy gégészeti beutalót Krisztikének, legfeljebb ha használ amit a doki néni felírt akkor kidobod. De már elég régóta küzdötök vele, elég makacsnak tünik a dolog.
Gigi nagyon ügyesen kúszik és tegnap óta már pár lépést mászik is, egyre többet és többet. Szóval reszkess mert napok kérdése és Krisztike is mint a villám cikázik majd nálatok.
Látszik, hogy ma a kissebbségnek nem kell dolgozni menni, hogy éjjel ráértek dáridózni.
Szegények úgy elvannak nyomva.

Gigi
és hogy szuperál az új autó?
Oika miket művel már?

Puszi
Márti
márti05

KataKép

Merre jársz?

KépKép
gigi28

Sziasztok

Gigi
ez aztán a telepátia.

Márti
márti05

Sziasztok!

Anikó!

Hajnalig tartó buli.KépKépKép
Ne tünj el légyszives,Senki nem fog kiakadni ha kiírod magadból ami bánt.
Diának igaza van,azért vagyunk együtt,hogy segítsük egymást a bajban.
Krisztikének megy a gyógypuszi.
Légyszives írd meg mi volt az orvosnál.
Várjuk a híreket.
Neked meg kitartás puszikat küldök ezerrel!KépKépKép

Szilvi!

Nagyon aranyos a nagyfiú!
Ahogy ránézek a képre mintha Te néznél vissza,döbbenet,hogy mennyire hasonlít rád.

Évi!

Örülök,hogy Te is jól érezted magad.
végre láthatom a két nagyobb gyermeket is,nagyon aranyosak.
Büszke anyuka lehetsz,nagyon szépek a gyerekek.

Dia!

Mi van veled?
Nem írtál magadról.
Dolgoznak még a ház körül,vagy már helyre állt a rend?
Domi nagyon cuki,jól látom van már fent is foga,vagy csak a kép csalóka?
Jó a kakis történet,nálunk is mindíg apa kapja az áldást:KépKépKép

Melinda!

Sok puszi Nektek,remélem jól vagytok.
Hívtalak tegnap de nem vetted fel,csak azt akartam kérdezni,hogy minden rendben van-e.?

Gigi!

Olika jó korán felkelt.
Ez a rugdosás ismerős,tiszta kék zöld vagyok én is ha odaveszem az ágyunkba.
Egyik reggel négyen feküdtünk az ágyunkon,középen a két lányka,apa felragadva a falra,én félig lelógtam az ágyról,a két dáma meg középen virgonckodott.KépKép
Lehet,hogy nagyobb ágyat kéne vennünk?Kép
Sikerült már eladni az autót?

Mica!

Akkor Ti sem unatkoztatok a hétvégén.
De gondolom jó érzés végre megint a párod mellett aludni.
Változatlanúl gyönyörű a kislegény,ezek a szemek.
Éjszakai kaland nem semmi,azért megnéztelek volna ahogy baltával settenkedsz az éjszaka közepén.KépKépKép
Látom a Te párod is olyan gyorsan reagál mint az enyém,én már régen megoldottam a dolgot mire Õ megkérdezi,hogy mi is történt tulajdonképpen.KépKép

Most megyek csinálok valami ebédet.
Ha tudok még jövök.
Mindenkinek szép napot,puszi,Saxi.
saxi

Györesz!

Bocsi véletlenül lehagytalak.
Norbika nagyon aranyos lehet,olyan okosak már ilyenkor,pedig ha belegondolunk nemrég még tényleg kis magatehetetlen újszülöttek voltak.Milyen fogékonyak a dolgokra,olyan hamar tanulnak.
Te voltál valahol a hétvégén?

Márti!

Tőled is bocsi,hogy lemaradtál az előző levelemről.
Tényleg jó idő volt,néha jött egykis szél,de az kimondottan jól esett.
Giginek gratula a mászáshoz.
Úgy irigyellek a torna miatt,nálam az a gond,hogy két manócskát nehéz lepasszolni,a torna idejére.
Úgyhogy marad az oviba bringázás meg a napközbeni futkosás ide oda.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok,

Gigi,
Kar, hogy parom nem digigeppel jott utanam?KépKép
Csirket, libat, nyulatKép Ez az allatallomanyKép
Nameg kutyat, cicat, majmot, ha epp a nagyfiam szerepjatszikKépKép

Marti,
3.?Kép Hat most meggondolnam, bar parom is kielemezte, hogy a gyerekszobaban elfer meg1 agy..Kép

Saxi,
Hat nagyon jo, azota jobban is alszomKép Mondjuk neha volt mar alkalmam, de ez most mas, most vegleges egy jo idore, igy nagggyon joooKép
Hmm, ugy latom, hogy mindenkit jol szorakoztat a baltas sztorimKép Az meg hagyjan, utana epp a legpuskaert indultam, de addigra lelepett a dog..
A parom ki se latott a fejebol szegeny, hiszon o pakolt 2 napig nehez cuccokat, igy hulla volt. Reggel is alig birtam kilokdosni az agybol, hogy induljon mar, mert lekesi a vonatotKép

Tessek, meg egy kep a lurkokrol, epp a zenei fejlodesuk lathatoKép

Kép

Puszi,
Mica
mica

SziasztokKép

Új kocsi jól szuperál. A régit még nem adtuk el. Itt áll a garázsba. Még csak érdeklődő sem volt, szóval nem tolonganak a drágáért. Szerintem elöbb-utóbb kivisszük az autópiacra, aztán valami nepper megveszi.
Nekem is kéne tornáznom, gáz ahogy kinézekKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Végre nem vírusos ez a nyamvadt gép,gyorsan írok pár sort.
Patrik,ha jól hallom felébrdet.
Egyenlőre csak ezt az oldalt tudtam végigolvasni.
A babák nagyon szépek és nagyon nagyok!Kép

Alig van időm mióta Patrik felfedezte a lépegetést,állandóan fogni kell és menni Vele.Be kell szereznem egy kompot,hogy néha bele tudjam tenni.A járóka nem a szíve csücske.
Viszont mászni esze ágában sincs.Állandóan csak állni és sétálni.
Ha nem lát,ordít.
Otthon kibújt a 2. foga,most a 3.-kal szenvedünk.

Mica!
Kellett nekem emlegetnem múltkor a nyesteteket...Aranyosak a fiúk nagyon!Kép

Anikó!
Légyszi gyere és nyugodtan mondd el azt is,ami bánt!Remélem én is tudok írni.

Melinda!
Mica felhívott és mondta,hogy Marcika kórházban van.Hát levert a víz rendesen,nagyon sokat gondoltam Rátok!Utána is folyamatos tájékoztatást kaptam,itt is hála érte!Kép
Az,hogy örülök,hogy túlvagytok rajta,nem kifejezés!

Most már hiszti van a kiságyban,mennem kell.
Mindenkit puszilok,ne haragudjatok,de most csak ennyit tudtam írni!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Megpróbálok Én is írni, bár ilyekor van, hogy mire végére érek az olvasásnak Norbi felkel!

Anikó!
Nagyon várom, hogy mit mond a doki, remélem semmi komoly baja nincs Krisztikének! Küldök Neki sok gyógypuszit!Kép
Nagyon ügyes a nagylány, hogy már mindjárt mászik! Hiába a lányok tényleg ügyesebbek! Márti Gigije is mászik, Norbi meg még csak másfél hete kezdte, de úgy csinálja, mintha már hónapok óta ezt gyakorolta volna!

Gigi!
Norbi sem mászik olyan régóta, úgyhogy Oli is ráér még! Úgy látszik a férfiak már kis korukba is ilyen lusták! Felállni nem próbál Oli? Olinak kibújt már a felső foga?

Saxi!
Apánál voltunk hétvégén! jó volt!Kép
Norbi is folyamatosan letúr az ágyról, ha magam mellé veszem. Ma pl. előszőr keresztbe feküdt, aztán a fejjel lefele!

Dia!
Hát kiváncsian várom Norbi fogacskáit, mert néha katasztrófa az éjszaka! Most is kettő körül elkezdett sírni és két órán át kinlódtam vele, kb. 5-6x ingáztam egyik szobából a másikba, aztán meguntam és magam mellé vettem!
kakis sztoriKép

Márti!
Párod tegnap nagyon elemébe volt!Kép
Várom a holnapot a torna miatt, meg a szerdát a tali miatt!Kép

Mica!
Zolika rohamosan változik! Nagyon édes a képen, egyre nagyfiúsabb!
baltával settenkedő Mica!Kép

Évi!
Rolcsi hogy viselkedik ma?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Kata!
De jó, hogy újra itt vagy!
Nálunk ugyanez volt, amikor Norbi felfedezte a lépegetés! Most szerencsére mégiscsak megtanult mászni, amit szintén élvez, így egy kicsit kevesebbet kell Vele gyalogolni, meg hát ott a komp is!
Puszi

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Olivér állandóan ácsorogna. Rajtam mindig felkapaszkodik, de a járókában annyira fogja a rácsot, hogy emiatt nem tud.

KataKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Nem semmi, hogy Patrik már jár segítséggelKép A te fiad kivétel a lustaság alól.

MicaKépt
Ezentúl állatkert helyett hozzátok fugunk járniKép

Puszi

KépKép
gigi28

Dia!

Bocsi figyelmetlen voltam,alapos visszaolvasás árán megtaláltam,hogy kibújt Domi negyedik foga.
akkor nem a kép csalóka.Kép
Mi változatlanul kétfogúak vagyunk,nem tudom mi lesz velünk.

Puszi,Saxi.
saxi

Györesz!

Örülök,hogy jól telt a hétvége.
Ezek a manók már csak ilyenek,kitúrnak az ágyunkból.

Puszi,Saxi.
saxi

Kata!

De jó,hogy megint itt vagy.
Nagyon ügyes ez e gyermek,csak győzzed hajolgatással.
Már előre félek,hogy mit fogok csinálni ha Liliána is így akar totyorogni.
Az én kripli derekammal két percig nem bírok hajolni.
Valahogy majdcsak megoldom.
Nagyfiad élvezi a szünetet?

Puszi,Saxi
saxi

HOOOOOL VAAAAGYTTOK LÁÁÁNNYOK???

Saxi! Köszönöm a dicséretet! Büszke? az vagyok, szerintem is klassz manók mindhármanKép Persze, a te melled is dagadozhat ám! KépKép

Anikó! Nagyon örülök, hogy használt a kúp, remélem most már minden rendben lesz, meggyógyul ez a nagylány!Kép Írjál mit mondott a doki!

Györesz! Köszönöm kérdésed: rosszul Kép egész nap csak bögőzött, még enni is alig evett! Legalább szopizott rendesen! (én meg semminek sem örülök, bezzeg pár hónapja Kép!) Viszont nagyon izlett neki a meggy/krumpli/anyatej trió Kép! Én is gondolkodom a Viburcol kúpon, mivel még mindig fogalmam sincs mi baja a drágámnak!
Norbika remélem jól van és jól halad az altatás projekt Kép!

Képzeljétek, ma Roland baba az esti szopit követően, rövid forgolódás után magától elaludt a kiságyában!!!!KépKép Semmi sírás, kicsit nyöszörgött, mert kiesett a cumi, egyébként olyan csöndben volt, hogy kishíján elaludtam a szopiságyon!Kép

Melinda! Ne tűnj el kérlek, mert most már rögtön megijedek!!!!Ugye jól vagytok?

Minden babának és mamának nyugodt, szép éjszakát! Kép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!
Nem jó hír, hogy ilyen nyűgös Rolcsi, viszont az annál jobb, hogy magától elaludt! Képzeld Norbi is remekelt, mert Õ is minden mukkanás nélkül kb. tíz perc alatt elaludt, persze volt éneklés meg simi, de Én olyan boldog vagyok! Kicsit féltem, hogy felborul a folyamat mert tegnap úgy bealudt a cicimen, hogy a szokásos felkelés elmaradt így nem kellett alkalmazni az új altatási módszeremet, mert hát azért föl nem fogom kelteni, de szerencsére nagyon jól működött ma a dolog! Lehet, hogy még megérjük, hogy minden gond nélkül fognak mindig elaludni? De jó is lenne és amire még nagyon vágyok, hogy végre átaludja az éjszakát több napon keresztül!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Gyors leszek, mert itt alszok el a gép előtt.
Doktornéni azt mondta, ez egy makacs vírus, de egyelőre erre nem kell semmit szedni. Remélhetőleg kiheveri mihamarabb. Kicsit ki van száradva, a kutacsa be volt lapulva, úgyhogy ha nem is eszik azért itatni muszáj, itassak vele sok-sok teát.
És a bébikajákat továbbra sem hajlandó enni. Csináltam rizottót, zöldségeset, azt viszont úgy ette mint a cukrot. És a poén, hogy úgy, hogy össze sem kellett törni. Mostanában csak úgy hajlandó enni, ha rágnia is kell. Pl. a banánt és az almát is csak így hajlandó megenni.
Na megyek, gyors zuhany és fekszek le aludni. Hátha a lánykám is jót alszik, nem úgy mint napközben.

Puszi mindenkinek és jó éjszakát
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Napközben olvasni épp, hogy volt időm, mire írásra került volna a sor, Marci éhes lett. Na a szopiba én is belebólintottam, úgyhogy írás helyett szunyáltam egyet a Manócskámmal. Én 1 órát, Marci 3-at (!!!) aludt. Nagyon élveztem, az Õ 3-ját is Kép

Saxi!
Ezek szerint Te kerestél. Bocsi, de nem tudtam lecsekkolni, hogy Ti voltatok-e, mert az Outlookom még halott: eltűntek az eddigi leveleim, így az elérhetőségeitek is.
A lényeg, hogy jól vagyunk. Kép
Jót buliztatok Andiékkal! A képen elsőre kiszúrtam, hogy az egyik babó olyan, mint Nonóka és tényleg! Jól el voltak kicsik és nagyok! Kép
Bogidat műtötték már, hogy ismerős a műtő előtt állás? Kép

Anikó!
Szorítok, hogy most már tényleg minden okés legyen. Mit mondott a dokkernéni? Remélem tényleg nem lesz semmi komoly.
Tessék írni rendületlenül, látod én is Rátok zúdítottam a nem túl vidám múlt heti sztorinkat. Puszi Nektek sokszor sokszor! Kép

Márti!
Elérkezett a "popsitörlődoboztállandóanleverem" pelenkázások ideje. Kész idegbaj mire helyrerakom a Legénykét. Most mondjuk annyiban nehezebb, hogy amint összekakilja a kötését, le kell cserélnem, közben persze fertőtleníteni. Tegnap szívbajt kaptam, mert fertőtlenítés közben pisilt egy szép adagot. Azt se tudtam, hogy a sebét védjem, vagy a kukacát takarjam le. Kép

Györesz!
Örülök, hogy ilyen jól haladtok az altatással! Kép Ügyes vagy Te is és Norbika is! Így tovább!

Márti-Györesz!
Ti mikor látogattok meg minket? Jó lenne ám találkozni!

Dia!
Gratula a fogacskához! Kép Kaki Kép

Dia-Gigi!
Újabb minitali? Belefér még a hetetekbe?

Mica!
Baltás sztori Kép Látom, vigyázni kell ám Veled! Kép A prücskök nagyon édesek, Zolika szemei nagyon igézőek!

Kata!
De jó végre Rólatok is hallani! Ügyes Patrikod, hogy már lépeget és gratula a fogacskához! Drukkolok, hogy a következő se okozzon semmi galibát.
REmélem most már többet fogsz jönni! Kép

Szilvi!
Gergőt meg kell zabizni, ahogy így tele pofival vigyorog! Nagyon édes! Kép

Évi!
No para! Megvagyunk, csak Marci olyan, mint a tűz! Négykézlábazik, kúszik ezerrel. Amint meglát valami újdonságot (távirányító, újság, telefon stb.), persze olyat, ami tilos Neki, rögtön beindul és pillanatok alatt már a kiszemelt áldozatot falatozza. Nagyon édes! Kép
Azt viszont szomorúan hallom, hogy Rolcsid nyügi volt ma. Lehet, hogy az idő, bár tudom, hogy ez nem nagyon vigasztal ilyenkor. Figyeld meg esetleg, hogy milyen napokon van ilyen rosszabb kedve, hátha valami összefüggésre lelsz. Bár, ha enni sem volt kedve, akkor tényleg a meleg lesz az. Marci szerencsére alvással védekezett a meleg ellen. Nagyon ügyes Rolcsi, hogy ilyen szépen bealudt! Irigy vagyok! Remélem nem kiabálok el semmit, de tegnap és ma is okésnak tűnik a lefektetés, igaz cicin sikeredett, de legalább nem sír fel állandóan. Remélem kiheverte a kórházat és már csak nyugis esték jönnek. Rolcsi hányszor kel éjjel, vagy még mindig végigszunyálja az éjszakát? Marci átlag 2-szer kel még mindig sajna Kép Nem tudok vele mit csinálni...
Most látom, hogy emiled is jött. Ma arra már nem válaszolok, mert Gábor már hiányol. Kép

Lányok!
Milyen pötty marad a babón, amikor szúnyog csípi? Marci szobájában biztos van egy szúnyog, mert éjszakánként hallom, de nappal sajnos nem. Ma reggelre a pofiján, kezén, lábán volt pár piros pötty, de nem dagadt be. Ez szúnyogcsípés lehet? Láthatóan nem viszket Neki, nem zavarja.

Marcit két helyen nyiszálták (lágyékánál+zacsiján). A zacsin a kaksik miatt naponta többször is kellett kötést cserélni, de a másik seben ma cseréltünk először. Nagyon meglepődtem, mert nagyon nagy a vágás Kép Legalább 5 cm-es. És nem is a lágyékával párhuzamosan, hanem vízszintesen (kb. ahol az alsónacija gumirésze lesz. Értitek?). Ezek után csak csodálni tudom a Kisördögömet, hogy ilyen nyiszálással, hogy pörgött-forgott a kórházi ágyikójában már a műtétet követő napon. Tényleg hihetetlen milyen jól viselik ezek a pockok. Kép Én szerintem összegörnyedve járnék még most is Kép

Most már megyek, mert Gábor nagyon hiányol Kép

Pusz és jó éjszakát! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Igen,Bogit sérvre műtötték,2és fél éves volt.
Nagyon rosz volt,ráadásul nagyon sírt ezért be kellet kísérnem az előkészítőbe,és a karomban tartottam mikor rátették a maszkot.
Borzalmas érzés volt ahogy leejti a kis karjait és csak lóg a kezemben.
Mikor elaludt elvették és vitték a műtőbe,mi 3/4 órát álltunk a párommal és vártuk,hogy kihozzák.
Soha többet nem akarom átélni,még most is sírhatnékom van ha rá gondolok.
De túlvagyunk rajta.

Sok puszi nektek,Saxi.
saxi

Sziasztok!
Mostanában ritkábban fogok jönni mert nincs semmihez hangulatom.Kép
Tegnap is Domi is zizi volt pedig már kibújt a foga.
Mindig csak kint lenne a lakás pedig áll.Semmit nem tudok tőle normálisan csinálni.
Ilyen sírós,picsogós hangulatom van és gondolom senki nem kiváncsi rá.Kép
Mindenkinek szép napot!Legyetek jók!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Már hogyne lennénk kiváncsiak rá!!!! Épp a fentiekben ecseteltük többen is (még te is Kép), hogy a topic nem csak a jó történetek szintere! Ez egy olyan jó kis csapat, mindenki segít a másiknak, ha bajban van!Kép Igenis mindenki kiváncsi rád, akkor is ha szomorú vagy! A tündi-bündi Domikádat se foszd meg tőlünk, légyszi! Kép
Mi a baj? Talán "megbeszélhetnénk"?

Mindenkinek szép napot!
Üdv.: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!!!

Melinda
talit nem felejtettem el, csak nem akartalak ezzel zavarni benneteket, de ha jöhetünk akkor a jövő héten valamelyik nap összehangolódhatunk, kedd csütörtök kivételével.

Dia
tegnap szinte minden baba nyűgi volt ahogy olvasom, ez már csak így van, remélem azért már jobb a helyzet nálatok. Tessék valami olyat csinálni ami nagyon kedves a lelkednek, könyv film finom fürdő.

Csak eg ypillanatra néztem be mert már Gigit nem lehet szem elől téveszteni hosszú időre edi ghallottam ahogy a játékaival csörögöt most nagy a csönd, valószínűleg húzza ki a csíkot a szobájából.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Képzeljétek, Bence már tök ügyesen kúszik, már egy kicsit mászásra is hasonlít. Kép Kép Ja, és amikor hívom, odajön! Kép Olyan édi! Hívom, integetek neki, ő pedig elkezd mosolyogni, meg dumálni (mert utóbbi időben elkezdett Hottentottául beszélni), és már jön is. Kép Annyira, de annyira édes. Ja, és már elkezdtünk husis kajcsikat enni, és az is ízlik neki. Tisztára egy kis zabagép.

Teszek fel egy képet róla, ma így várt az ágyikójában. Lassan lejjebb kell már engedni az ágyat, ha így halad. Kép

Puszi mindenkinek, később írok mindenkinek!
Zsófi
Kép
nmzsx

Szia ZsófiKép

Az ágyat mi már elég rég lejebb tettük. Vagyis teljesen az aljára raktuk mert azt mondta a doki nő, hogy ha már fel tud ülni akkor már bármikor fel is állhat, ezért kell a legalsó fokozatba rakni a kiságyat. Olivér reggel engem is így vártKép Úgyhogy jó barkácsolást mára, mindenképp tegyétek le az ágyikóját.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok lányok!

Melinda!
Örülök, hogy minden rendben veletek. A leveled nagyon meghatott. Minden elismerésem a tiéd. Mostantól már csak jó dolgok következhetnek.
Mi is újra kezdjük a hozzátápit, mert a hasmenés alatt csak cici volt, mert minden szilárd kajától hányni kezdett. Egyszer csak leszoknak a ciciről ezek a kis manókák!

Szonja jobban van már. 2 nap 39 fokos láz és két nap víz-kaki után már kezd a csajszi visszatérni régi önmagához. Most bélflóra építőt kell neki adnom, csak nem hajlandó semmit meginni se pohárból, se cumiból így marad a kiskanál. Elég fárasztó, de nem baj.

Én sem vagyok jó passzban, mert Apa elment három napra Németországba és nagyon hiányzik. Kép

Pusza

Barbara
babar

Sziasztok!

Jó nagy volt ma itt a pangás! Mondjuk én sem gyarapítottam a társaság létszámát.

Márti!
Már írtam, hogy sajna a jövő hét már nem jó nekünk, mert Gábor itthon lesz és ajtócsere ürügyén szétveri a fél lakást Kép Ezen a héten pénteken esetleg nem tudnátok jönni? Annyira jó lenne! Persze megértem, ha már más valami van. De azért szomorú leszek.

Zsófi!
Ügyi Bence, hogy már Õ is kúszik, sőt lassan már mászik! Nagyon édi Bence, ahogy várt Rád. Kép Ha már megfordult a fejedben az ágyleengedés, akkor pont itt az ideje.
Marci ma reggel és délben is már nagyban játszott az ágyikójában, amikor benéztem hozzá, hogy alszik-e még. Azt hittem, megzabálom! Kép

Barbi!
Sajnálom, hogy Szonja is bekapott egy kakilós vírust Kép A lényeg az, hogy már javul. Hajrá hozzátápi! Kép
Kitartást az apanélküliséghez. KépKép

Dia!
Fel a fejjel! Ne tessék elszontyolodni semmiért! Vannak rosszabb napjaink, de jönnek még szépek is. Biztos ez a front is "megzavart" picit. Tessék írni! Kép

Képzeljétek ma Marci 2-szer is 3 órányit aludt. Most este már úgy keltettem fel, nehogy túlzottan kialudja magát. Remélem mindez nem fogja megbosszulni magát az éjszaka.
Most inkább megyek, mert nagy a nyügi Marci téren. Kép
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ma nagyon ügyi vagyok:9 órára mindkét gyerek ágyban van!Kép
Anyuéknál összeszedtem egy kullancsot,egészben ki tudtam szedni,de még mindig csúnya a helye és viszket.Nem tudjátok,hogy mennyi idő múlva tűnik el a csípés helye?

Dia!
Visszajöttem és erre eltűnsz??Ne mááár!
Azt figyeltem meg,hogy Patrik fogkibújás előtt is szenved,de miután kibújt,egy-két napig nagyon ingerlékeny és sírós.
Sikerült rendet varázsolnod?Nálunk jelenleg úgy fest a dolog,hogy tényleg egy varázslóra lenne szükség...

Barbara!
Tudom milyen pocsék az Apa-nélküliség.Kitartás!Örülök,hogy Szonja jobban van!Kép

Melinda!
Remélem azért nem lesz nagyon gáz az éjszakátok!Patrik is kel még rendületlenül,általában kétszer.Én már nem is tudnék végigaludni egy éjszakát teljesen!Kép
Lehet,hogy azok a pöttyök szúnyogcsípések,így látatlanban nem mondhatom biztosra.
Éppen ma vett Ruszlán ultrahangos szúnyogriasztót,már bedugtam.Szúnyog egyenlőre nem jött,viszont egy tücsök azóta itt udvarol neki az ablakban.Kép
Allergiám elszabadult teljesen Anyuéknál az erdő mellett,de a Histaminum nagyon bevált!!
Az a nagy vágás szépen össze fog húzódni,meglátod csak pici nyoma marad az egész rémálomnak!
Míg el nem felejtem:nagyim köszöni a mikrót,már birtokba vette!Kép

Györesz!
Kíváncsi vagyok,ma hogy sikerül az elaltatás!
Remélem azért Patrik is fog mászni!
Irigy vagyok ám a torna miatt!Nekem is jól esne valami ilyesmi,de méginkább egy masszőr,aki túlórázna picit rajtam...ááá,nem is álmodozok!

Saxi!
Jó lehetett a mini-tali!Andi is nagyon jól néz ki,a gyerekek pedig csodaszépek!Látszik,hogy jól érezték magukat!
Raul élvezi a szünetet,de nagyon menne megint a Mamához.
A derékfájás,jelentem itt is megvan,nem is akármennyire, a hajlongástól.Már el is felejtettem ezeket az apróságokat,Raul olyan rég volt ilyen aprócska!Kép

Évi!
Nyűgösség Nálatok tanyázik még?Hess-hess!Kép

Anikó!
Remélem hamar rendbejön Krisztike!
Patrik is a darabos ételt díjazza a leginkább.Te hogy vagy?A rosszullétek teljesen megszűntek?

Zsófi!
Nagyon aranyos a manócskád!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Anikó!
Remélem Krisztike napról napra jobban lesz és hamarosan eljön az idő, mikor Nálatok csak jók történnek!

Dia!
Tessék mosolyogni!Kép Néha nekem is világvége hangulatom van, de aztán gyorsan elmúlik, át kell szépen vészelni a rosszabb napokat, mert aztán mindig jók következnek!

Melinda!
Én is azt tudom Neked mondani, amit Kata, hogy az a nagy vágás össze fog húzódni!
Kétszer három óra alvás, húúúúúúúú akkor szinte egész nap aludt Marci! Mivel fárasztotta ki ennyire magát?

Évi!
Reggel óta nem írtál, csak nincs valami baj, hiszen Te többször szoktál írni! Rolcsi ma is nyűgös volt? Esti elalvás ma hogy zajlott?

Barbi!
Jobbulást Szonjának!Kép

Zsófi!
Nagyon gyorsan tessék leengedni az ágyat, már bőven itt az ideje, nehogy kiessen ez a gyönyörű gyermek!Kép

Kata!
Úgy vettem észre, hogy mostmár hozzászokott Norbi, hogy az esti ringatásos időszak lezárult és marad az ágyba altatás, mert nagyon szépen tűri, csak az nem tetszik Neki, amikor nem hagyom, hogy felálljon, hanem visszafektetem, de egyébként mostmár mindig fél órán belül van az altatási idő! Ez Nekem így már megfelel, csak éjjel is átaludná az éjszakát! El sem tudom hinni, hogy egyszer este lefeküdhetek és reggelig egyszer sem kell felkelnem!

Márti!
Téged sem hagylak ki! Várom a holnapot, mert nagyon kiváncsi vagyok már a kis rosszcsont Gigire! Remélem az eső nem fog szakadni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Aranyos vagy, hogy hiányolsz, KÖSZÖNÖM! Kép
Pont azért nem írok, mert nem igen van kedvem magammal társalogni, eléggé ellaposodott szegény topic! Kép Pedig én úgy érzem igyekeztem!
Egyébként most én is kivagyok kicsit purcanva, nem túl jól működik a pszichológusi vénám, ezért inkább hallgatok!

Mindenesetre sok-sok gyógy,-és jókedvpuszit küldök minden tüneményes babácskának és mamácskánakKép!
Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok

Mindenki eltünt????????????? Tényleg itt a végén kipurcan a topik. Ne hagyjuk csajok!!

Velünk nem történt semmi különös.

ÉviKép
Mi újság? Rolcsi, hogy viselkedik. Jenő bácsi tanácsát megfogadtad? Tudod az a mese jut az eszembe a tanácsáról, amikor a lánynak vinni e is kellett ajándékot meg nem is. Biztos tudok melyikre gondolok.

Krémtúrót lehet már adni a törpikéknek? Bár nem mintha eddig túlzottan idegeskedtem volna a kajálása miattKép Tegnap este 8-kor az általalm készített finomfőzeléket falta két poráfa. Én aztán nem paszíroztam a borsót. Nyomta befelé egészben. Aranyos nagyfiús volt ahogy csócsálta.

Írjatok!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Rolcsi jófiú, anya fáradt nagyon!Kép Kép
Persze. Felveszem amikor szépen, nyugodtan játszik. Bezzeg amikor sír, akkor hagyom! KépKép
Olyan jó a jó tanács, segít az embernek, hogy könnyebben boldoguljon! Kép

Én már adtam Rolcsinak krémtúrót gyümölccsel, imádta!
Gratulálok a nagysikerű FINOMfőzelékhez, ügyes anyuci vagy! Kép

Oli ma jó baba, nem lóg anyucin?

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ne pánikoljunk! Nem hagyjuk kihalni a topicot! Szerintem vannak olyan napok, amikor az embernek semmihez sincs kedve, én legalábbis így vagyok vele. De hogy megláttam, hogy paráztok, hát jelentkezem, hogy ne izguljatok! Kép
Szerintem annyira nyomi idő van. Marci már 2,5 órája alszik Kép és gondoltam én is ledőlök, de végül babarecept böngészésbe kezdtem a neten. A Babaszobán tök jókat találtam. Nyomtatni most nem merek őket, mert Marci még végül felébred.
Most annyira rá vagyuk izgulva a kajcsizására, hogy csak na. Elterveztem, hogy amikor tehetem magam főzöm meg Neki a kajákat. Kép Remélem a lelkesedésem nem lankad le!
Marci ma nagyon jó baba. Pörög ezerrel, eszik rendesen. A szopik mellé evett alma+krumpli+sárgarépa egyveleget. Na nem sokat, max. 80-90 grammot. De nálunk már ez is nagy dolog! Kép Azért még folyamatosan bennem van a para, hogy mikor hányja ki Kép

Kata!
Örülök, hogy nagyidnak is tetszik a mikró. Használja soká jó egészséggel! Kép
Lehet, hogy én is kipróbálom a Nálad bevált homeós bogyeszt, mert a Pollens valahogy nem jön be mostanság. Taknyom-nyálam egybefolyik. Kép Most ez a jó kis szél is csak felkavarja a virágport stb. Kép Kép
Éjszaka Marci megint brümmögött, totál felkelt Kép Visszafeküdtem és úgy hallgattam, hogy csinálja, majd drága Gáborom átment hozzá és fél óra alatt Kép visszaaltatta.
Szúnyogot tegnap kinyírtam! Kép Szerintem csak azok lehettek, mert azóta több ilyen pötyi nincs rajta és már a meglevők is múladoznak.

Györgyi!
Marci legalább olyan jól alszik, mint tegnap. Csak az időre tudok gondolni, mert semmi extrát nem csinált, csak a rendszeres pörgés-forgást Kép
Mi jót csináltatok Mártival?

Évi!
Fel a fejjel! Ha Rolcsi jófiú, akkor próbálj meg ledőlni. Amikor Marci játszik, akkor le szoktam mellé dőlni vagy az ágyra, vagy a földre (attól függ, hol van a Manó) és figyelem mit produkál, rágcsál, pörög, négykézlábazik, kúszik. Én ezt nagyon élvezem, néha, ha olyanom van lehunyom pár percre a szemem és így pihenek. Próbáld ki!
Rendes bolti krémtúrót adtál Rolcsinak? Látom Neki is jó a pocija! Kép

Gigi!
Én már igazán paramama vagyok etetés terén, úgyhogy én biztos nem mernék adni Marcinak a tej miatt. De köztudott, hogy Oli a vasszöget is megeszi minden probléma nélkül, úgyhogy szerintem nyugodtan próbáld ki!

Megőrülök ettől a hülye széltől. Õrület ez az idő: vagy 30 fok van árnyékban és a bugyi is leolvad rólunk, vagy normál hőmérséklet csak a szél viszi le a fejünket Kép

Na nem károgok tovább!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Helló, helló te kis Topicmegmentő !

2,5, meg 3 óra? Egy ici-picit küldhetnél nekünk is ebből az alvókából! KépAz éjszakák nálunk is hasonlóak!Felkel a drága és úgy gondolja, elég időt vesztegetett holmi alvásra, itt az idő játszani...és játszik! Én ilyenkor hagyom (pár perc)majd megszoptatom és már alszik is a kis golyó! Kép
Igen, bolti krémtúrót kapott. Tudod, Vivikénél még én is mindent pontosan úgy csináltam ahogy mondták, Martinnál már kicsit a józan eszemre is hallgattam, Rolcsinál (a tapasztalatok tükrében) már nagyon laza vagyok! Kép
Hogyha találtál jó recepteket, azt nekem is küldhetnél, nem nagyon van ötletem sajna!
Nálunk nagy sláger volt a meggy/krumpli főzelék, Rolcsi imádta, próbáld kis esetleg te is!

Dia, hogyha olvasol! Gyere kérlek, úgy hiányzol!!!!KépKépKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

Persze adtam végül krémtúrót OlivérnekKép Ezt is imádjaKép Mondjuk én isKép A tegnapi főzelékben is volt egy pici tej.
Végre áttörte Olikám inyét a harmadik fog. Ha ilyen ütemben nő mint eddig, akkor hat éves korára csak ki nő teljesen. Marcika csillogó fogsorát megirigyelte a kis csimótámKép

Puszi

KépKép
gigi28

OLIVÉR ELKEZDETT MÁSZNI. IGAZ MÉG NEM SOKAT, DE AZÉRT NAGYON ÜGYIKépKépKép

Na most meg bömbölKép
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Évi!
Csak a te kedvedért néztem be!Kép
Köszi,hogy hiányoltatok főleg Te Évi!Kép
Krémtúró:Bevallom amikor először írta Sys,hogy ő már adott Gergőnek én is felbuzdultam.Elvégre mégis 2 gyerekes Anyuka és Gergő fiatalabb Dominál.Kép
Szóval ma is evett milliset.Nagyon izlik neki.Kép
Már írtam,hogy Domi egyik tápszerét kiválltottam rizses tejpéppel.Na,ma egy negyed banánt és egy egész őszit is törtem bele és csak úgy habzsolta befelé.Kép
Ja,ma voltunk mérekezni 8340g.Kép
Pár napja felfedezte a kezét és azt szokta csodálni.Kép
Na de tegnap mi történt!
Van az ágya mellett egy napocska lámpa"elemes".Aludt Domi egyszer csak nagy durranást hallok,hát felrobbant az elem a lámpában pár centire Domitól.Gyorsan kimenekítettem a szobából,fél óra alatt még 3 robbant fel majd elkezdett sav folyni végig a falon.KépTeljesen kiakadtam!KépNa,röviden ennyi!Még ma is történt egy sztori de azt nem írom ide a netre.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Évi!
Most még nem adok az alvásidőnkből, mert nagyon élvezem. Bár délután már 5 percenként mentem be a szobájába, hogy minden oké-e, végül 3,5 óra után felkelt! Kép Annyi mindent tudtam csinálni, annyira klassz volt, de szerintem már ez is túlzás. Nem tudom, mi van vele, mert egyébként tökéletesen jókedvű! Egyébként szerintem az elmúlt 7 hónapban ma volt a legjobb (remélem nem kiabálom el) egy apró nyügi volt csak délelőtt, de akkor már fáradt volt. Élvezném én a dolgot, ha mindig ilyen lenne, de lehet, hogy unatkoznék! Kép
Marcinál azért is kell figyelni a kajcsikkal (a hányásokon felül), mert Gábor és én is allergiások vagyunk, Gábor asztmás is volt, így sajnos nagy az esélye, hogy allergiás bizonyos élelmiszerre. Erre nagy esélye van pl. a tejnek. De persze azért majd teszek egy próbát, hogy tényleg így van-e. A dokinéni is szólt előre, hogy figyeljünk nagyon. Hát így teszek. Kép Kép

Gigi!
Gratula Olika fogához! Ne félj Te attól, hogy fogatlan marad Olid. Marci fogzás terén tényleg kirívó teljesítménnyel bír! Kép Annyira édes, amikor vigyorog és már egyre inkább villognak a fogai. Ugye?! Kép Egy-két hónap is Olika is vicsorog majd!
Gratula a mászáshoz is. Látom ma nagyon beleerősített a kis Vasgyúró! Kép
Krémtúró Kép

Dia!
Végre, hogy hallunk Rólad! Kép
Dominak még mindig szép súlya van, lassan utóléri az élmezőnyt!
Az elemes sztori nem semmi Kép Jól megijedhettél, nem is csodálom. Túlmelegedhetett az elem?
Remélem ma nem történt semmi szörnyű. Ne idegesítsd itt a népet!

Többiek!
Gyertek! Írjatok! Mit csináltatok ma? Ha semmi különöset, hát akkor azt írjátok le. Nálunk sem történt semmi, de arról legalább írtam jó sokat! Kép (Szerintem túlpihentem magam, nem?!)

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
A mai sztori jobb a lámpásnál majd személyesen elmesélem.Kép
Juj de irigy vagyok ezért a sok alvásért!Domi ma 2x 1órát aludt,de szegényemnek estére már nagyon véres volt a szeme a fáradságtól.Kép
Ismét vissza tért az Anyával alvásra.KépMég az se érdekli,hogy összeragadunk a melegtől.KépKép

Mindenkinek szép estét!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Kép
De jó, hogy itt vagy!KépKép
Nagyon szép súlya van a manócskának! Igazi nagyfiú már! Nem is csoda, ha továbbra is ilyen jókat eszik!Kép
Te jó ég ijesztő lehetett ez az elemes dolog! BrrrrKép
Hát tudod! Felcsigázol, aztán meg nem mondasz semmit! Szabad ilyet csinálni kiváncsi asszonyokkal?Kép Jut eszembe, mikor látlak?Kép
Naná hogy inkább anyával alszik, mint a hideg ágyban, okos kisfiú ő! Kép

Gigi! GRATULÁLOK A FOGACSKÁHOZ és ÉS A MÁSZÁSHOZ IS!!!
Ügyes kicsi tündérke Oli manó!KépKép
Rolcsi is imádja a krémtúrót! Sőt bevallom kapott már pici jégkrémet is Kép

Melinda!
Köszönöm a recepteket, tényleg jók!Kép
Neked is gratulálok a jókisfiadhoz!KépKép
Reméljük, hogy ő nem örökölte az alergiát, talán tényleg sikerül kivédeni, ha odafigyelsz rá!
Bízom benne, hogy most az éjszaka is nyugisabb lesz!!Kép

Györesz! Nektek hogy telt az éjszaka, és a nappal, voltatok tornázni, milyen volt? Norbi manóról még mindig nem tudsz fotót felrakni? Már nagyon szeretném őt is látni!Kép

Mindenkinek szép éjszakát!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Voltunk ma Mártiéknál, nagyon jó volt! Úgy nézett kis a napunk, hogy mikor oda értünk hozzájuk akkor Gigi aludt, amikor felkelt akkor Márti megetette, addig Norbit elaltattam és aludt két órát, közben megebédeltünk és Gigi is evett, Norbi felkelt, akkor Gigi aludt el, Norbi ebédelt és végül Gigi is felkelt ismét evett és végre tudtak játszani együtt! Gigi is már nagyon szépen feláll, ha a kezünkbe meg tud kapaszkodni és egyáltalán nem úgy csinálja mint aki most próbálta előszőr, csak eddig jól titkolta anyuciék előtt! Gigi nagyon rá volt indulva Norbira, néha egy kicsit el is kellet különíteni Õket, Norbi a járókába, Gigi pedig a járóka előtt nézte Norbit! Annyira édesek voltak, most aztán már tényleg érdeklődtek egymás iránt!

Gigi!
Gratulálok a fogacskához meg a mászáshoz!

Dia!
lámpás sztoriKép Még jó hogy Domi megúszta!

Melinda!
3,5 óra alvás, hát ez aztán a valami!

Majd teszek fel egy pár képet, mert Márti csinált jó sokat!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?