Sziasztok!
Napközben olvasni épp, hogy volt időm, mire írásra került volna a sor, Marci éhes lett. Na a szopiba én is belebólintottam, úgyhogy írás helyett szunyáltam egyet a Manócskámmal. Én 1 órát, Marci 3-at (!!!) aludt. Nagyon élveztem, az Õ 3-ját is
Saxi!
Ezek szerint Te kerestél. Bocsi, de nem tudtam lecsekkolni, hogy Ti voltatok-e, mert az Outlookom még halott: eltűntek az eddigi leveleim, így az elérhetőségeitek is.
A lényeg, hogy jól vagyunk.
Jót buliztatok Andiékkal! A képen elsőre kiszúrtam, hogy az egyik babó olyan, mint Nonóka és tényleg! Jól el voltak kicsik és nagyok!
Bogidat műtötték már, hogy ismerős a műtő előtt állás?
Anikó!
Szorítok, hogy most már tényleg minden okés legyen. Mit mondott a dokkernéni? Remélem tényleg nem lesz semmi komoly.
Tessék írni rendületlenül, látod én is Rátok zúdítottam a nem túl vidám múlt heti sztorinkat. Puszi Nektek sokszor sokszor!
Márti!
Elérkezett a "popsitörlődoboztállandóanleverem" pelenkázások ideje. Kész idegbaj mire helyrerakom a Legénykét. Most mondjuk annyiban nehezebb, hogy amint összekakilja a kötését, le kell cserélnem, közben persze fertőtleníteni. Tegnap szívbajt kaptam, mert fertőtlenítés közben pisilt egy szép adagot. Azt se tudtam, hogy a sebét védjem, vagy a kukacát takarjam le.
Györesz!
Örülök, hogy ilyen jól haladtok az altatással!
Ügyes vagy Te is és Norbika is! Így tovább!
Márti-Györesz!
Ti mikor látogattok meg minket? Jó lenne ám találkozni!
Dia!
Gratula a fogacskához!
Kaki
Dia-Gigi!
Újabb minitali? Belefér még a hetetekbe?
Mica!
Baltás sztori
Látom, vigyázni kell ám Veled!
A prücskök nagyon édesek, Zolika szemei nagyon igézőek!
Kata!
De jó végre Rólatok is hallani! Ügyes Patrikod, hogy már lépeget és gratula a fogacskához! Drukkolok, hogy a következő se okozzon semmi galibát.
REmélem most már többet fogsz jönni!
Szilvi!
Gergőt meg kell zabizni, ahogy így tele pofival vigyorog! Nagyon édes!
Évi!
No para! Megvagyunk, csak Marci olyan, mint a tűz! Négykézlábazik, kúszik ezerrel. Amint meglát valami újdonságot (távirányító, újság, telefon stb.), persze olyat, ami tilos Neki, rögtön beindul és pillanatok alatt már a kiszemelt áldozatot falatozza. Nagyon édes!
Azt viszont szomorúan hallom, hogy Rolcsid nyügi volt ma. Lehet, hogy az idő, bár tudom, hogy ez nem nagyon vigasztal ilyenkor. Figyeld meg esetleg, hogy milyen napokon van ilyen rosszabb kedve, hátha valami összefüggésre lelsz. Bár, ha enni sem volt kedve, akkor tényleg a meleg lesz az. Marci szerencsére alvással védekezett a meleg ellen. Nagyon ügyes Rolcsi, hogy ilyen szépen bealudt! Irigy vagyok! Remélem nem kiabálok el semmit, de tegnap és ma is okésnak tűnik a lefektetés, igaz cicin sikeredett, de legalább nem sír fel állandóan. Remélem kiheverte a kórházat és már csak nyugis esték jönnek. Rolcsi hányszor kel éjjel, vagy még mindig végigszunyálja az éjszakát? Marci átlag 2-szer kel még mindig sajna
Nem tudok vele mit csinálni...
Most látom, hogy emiled is jött. Ma arra már nem válaszolok, mert Gábor már hiányol.
Lányok!
Milyen pötty marad a babón, amikor szúnyog csípi? Marci szobájában biztos van egy szúnyog, mert éjszakánként hallom, de nappal sajnos nem. Ma reggelre a pofiján, kezén, lábán volt pár piros pötty, de nem dagadt be. Ez szúnyogcsípés lehet? Láthatóan nem viszket Neki, nem zavarja.
Marcit két helyen nyiszálták (lágyékánál+zacsiján). A zacsin a kaksik miatt naponta többször is kellett kötést cserélni, de a másik seben ma cseréltünk először. Nagyon meglepődtem, mert nagyon nagy a vágás
Legalább 5 cm-es. És nem is a lágyékával párhuzamosan, hanem vízszintesen (kb. ahol az alsónacija gumirésze lesz. Értitek?). Ezek után csak csodálni tudom a Kisördögömet, hogy ilyen nyiszálással, hogy pörgött-forgott a kórházi ágyikójában már a műtétet követő napon. Tényleg hihetetlen milyen jól viselik ezek a pockok.
Én szerintem összegörnyedve járnék még most is
Most már megyek, mert Gábor nagyon hiányol
Pusz és jó éjszakát! Melinda