Új privát üzeneted érkezett!

Szia Proone!
Néztem a hőgörbédet. Az enyémmel hasonlítgattam ( a babaprojectes topicban van), és holnap kéne megjönnie, de ma lement 36,9-ről 36,6-ra. Láttam, neked is volt ilyen, és baba lett. Szerinted mi van az én görbémmel?
Előre is köszi!
dbogica

Bogica Kép te is ma vagy 28. napon? Nagyon szorítok ám! Itt is! KépKépKép
Vendég

Sziasztok,én most voltam 4D-n Pécsett. Medison Ultrahang Centrum, most nyílott, új a gép, szép hely, kedvesek voltak.Szülészek vizsgálnak, leletet is adnak. Bár 15.000 elkérnek, de felveszik ezért DVDre és benne van még két kép is . Ha érdekel valakit 72/532132.
maria32

Sziasztok!

Most jöttünk meg Sárvárról, a nagypapámnál voltunk. Látom itt többen emlegetitek, mondjuk én elég elfogult vagyok, de szerintem szuper hely, a termált meg nagyon jól megcsinálták. Szóval mindenkine ajánlom!

Amúgy jól vagyok, köszi a hiányolást, én is igyekszem egy kicsit mással foglalkozni, de nem mindig megy.Közben újabb teherbeesések voltak a közvetlen környezetemben, elég jól fogadtam...

Nolina hihetetlen, hogy Neked is a prolakin, ami nem stimmel! Anitának és nekem is ez a bajunk, de ez úgy tűnik már népbetegségnek számít, bár ezt Te jobban tudod! Emiatt ne keseredj el, én megkönnyebbültem, mikor kiderült, rosszabbra számítottam!

Proone, nincsenek a Babátokról friss képek? A pocid már alakulgat! Örülök, hogy benézel azért időnként ide is.Kép

Nekem már sajnos eléggé fájdogál a hasam, a hőm még viszonylag fent van, de szerintem csak pár napig! Azért nem vagyunk elkeseredve, két hét múlva megyünk nyaralni, vetünk hálókocsijegyet. A férjem nagy vonatmániás, szerinte az ő gyereke csakis ott foganhat. Kép Hát ezt még úgysem próbáltuk...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Szia Lányok! Kép Szomorú vagyok. Most jövök a dokitól, mert néhány éve észrevették hogy kétszarvú méhem van, és most hogy babát szeretnék, visszamentem hogy mit változott a helyzet. Megvizsgáltak simán is és ultrahanggal is, és azt mondták, hogy látnak valamit. Kb 5 mm hosszú, de pontosat csak akkor tudnak mondani, ha megcsináltak egy spéci vizsgálatot, amit azt hiszem hysteroskopia-nak hívnak. Altatásban/bódításban végzik, és azt hiszem ez valami méhtükrözés. Tud erről valamelyikőtök pontos részletet?

Kép
Kép
banya1

Banya!
Kép De ne szomorkodj, ha megtalálták, akkor meg is gyógyítják! És nem lesz gond!

Zafír!
Én nagyon szeretem a hálókocsit, bár utoljára 8 éves koromban utaztam benne!Kép De úgy emlékszem, jó volt. Én is kipróbálnám így, kettesben férjecskémmel...Kép
A 2 hét egy-kettö elrepül!Kép

Bogica!
Meglestem a másik topicban a táblát. Te már nagyon kifutottál a ciklusodból, nem? Van valami?

Kép
Kép
maminti81

Moni

Igen az a pé. -t jelzi. 1 2 3... - pedig a napok számát, h mennyivel múlt el a peteérés ideje. Csak ez olyan butus, mert nekem először 14.cn-re tette a piros keresztet és ahogy írtam be a többi adataimat teljesen hátra rakta a 21.cn-re.
Kép
Én még nem merek tesztelni, habár nekem inkább előbb kezdődött 1 ciklus mint késett. Ma van a 28.cn- m.
Szorítok mindenkinek!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lara

Kép
lara26

Moni
Nem túl kacifántos ez a görbe?
Habár tényleg eléggé görbe :-)

Lara

Kép
lara26

Helló csajok!!!

Úgy látszik én már csak a hétvégi és az estu műszakba tudok jönni Kép
MA délelőtt egyszer bekukkantottam hozzátok, de nem mertem írni, mert a főnököm bármikor betoppanhatott volna (az Õ gépénél ültem Kép)

Hajni ne haragudj, hoyg fejtörést okoztam Neked!
A pattanások, meg a pocak, meg a furcsa ciklus, ki tudja, talán mivel ennyi minden nem stimmel, most jön össze!!!
Egyébként ebben a ciklusban én sem éreztem a pé-t és a pattanásaim is enyhültek.

Anita örülök, hogy jelentkeztél, és annak még jobban, hogy jobban vagy. És a szabi alatt mentek valahova, vagy otthon pihiztek?

Zsu egyrészt miattad is kukkantottam be reggel, hátha jó hírekkel jösz! Sajnálom a tesztet Kép.
Akkor majd ha összejön a dolog Sárváron megkereslek néhány kérdéssel jó?

Maminti sokat gondoltam ám rátok, hogy abban a rossz időben csakis egy dolgot csinálhattok....Kép
talán még a napok is épp stimmeltek!

Betti sajnálom, hogy megjött, nagyon bíztam benend is!

Moni a 6 óra talán nálam is megvan (majdnem mindig) de hétvégente picit később kelek . Ezek szerint Martin Pápán nyaralté s a kis Vikivel voltatok otthon kettesben?
Ausztriiában volt az évzáró értekezletetek? hogy-hogy?
Te tulajdonképpen hiszel a holdnaptárban?
Azért kérdem, mert volt aki azt írta, hogy neki az egyik hónapban a mensi idejére mutatta és az ugye biológiailag lehetetlen. Viszont van olyan is, aki arra a megadott napra esküszik. Na mindegy, asszem mi is bepróbálkoztunk mindkét időpontnál Kép

Vica de jó, hogy jelentkeztél! hogy érted azt, hogy még nem voltál érett az anyaságra, és miből gondolod, hogy most már az vagy? Nagyon szorítok, hogy így "mérések nélkül" hamar összejöjjön a dolog!!

Nolina nagyon hiányoztál! Sajnálom a rossz eredményt Kép. De legalább megvan, hogy mi a hiba!
Hova mentek sörfesztiválra? De jó, mentek a F1-re! A vasárnapi futamra? Na meg a Balaton.. biztos nagyon jó lesz! Ez a sok vérvétel tényleg riasztó!

Emese te jó ég kibírod vasárnapig??? Nagyon szorítok, hogy most is úgy történjen, mint az előzőnél!!!
Számomra az lenne a legemlékezetesebb évforduló, ha már megmondhatnánk a szülőknek, hogy nagyszülők lesznek!

Zafír de jó, hogy jöttél!!! És hogy Te is jobban vagy! Azt a Sárvári dolgot én indítottam el, mert oda szeretném elvinni a páromat az első évforduló, de akkor majd Tőled is kérek tippeket!
Tök jó lesz a vonatozás!! Ha addig nem is, de hátha ott tényleg összejöb a baby!!!!

na most megin jó hosszú lettem, bocsiKép

Kép
Kép
beuka

Lara, ez tuti jó kis görbe. Én nagyon bíztató a magas hő!!!!! Szerintem teszelj!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Voltam dokinál nagyon rendes volt velem, elüször a páromna el kell menni"kiskatona" vizsgálatra. Majd irok még szia!
Vendég

Kép
nem lepett meg, hogy a 14. napra tette a pé-t.

Nos most már akkor"csak" várni kell, hisz akkortájt próbálkoztunk!
Asszem én is úgy vagyok, mint Nolina, a nap 24 órájából mindössze 16 órában gondolok a dologra
Tudom ez nem jó, de nem tudom kiverni a fejemből.

Kép
Kép
beuka

Lara izgatottan várjuk ám, hogy tesztelj!!!

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka!

Mikor mentek Sárvárra? Szívesen segítek, ha tudok...
Tök jók a nyaralási képeitek! Kép Gyönyörű az a vízesés.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan csináljátok ezeket a hőgörbéket? Megnyitottam azt az oldalt, de aztán nem jöttem rá hogy hogyan tovább a nagy angoltudásommal. Kép

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Most ahogy nézegettem itt a görbéket, azt nem értem, hogy nektek miért szagatott a vonal, nekem meg miért nem?!

Zsuzska!
Tali ok, benne vagyok! Majd a részleteket megbeszéljük. Várom a babaügyben a fejleményeket!

Beuka!
Igen, egy kis faluban voltunk egy fészer jellegű rendezvény teremben. Nagyon jó volt.
Igen, Martin 2 hetet volt Pápán, már a végén nagyon hiányzott!!!
Nem tudom, hogy higyjek-e, mivel pé nélkül nehezen jön össze egy babó, és nekem tuti péntek du, este volt, mivel éreztem, meg akkor jelent meg a tojásfehérje-szerű váladék.

Ma beszéltem az orvosommal, és 24. napon csináltat nekem endokrin vérvételt, hogy minden okés-e nálam, aztán meg a 3. napon, meg Robi kiskatonáit is megnézi.

Lara!
Kacinfántos a görbéd, igaz, de fenn van, és ez a lényeg.

Banya!
Nem ismerem ezt a vizsgálatot, de ne izgulj, biztos minden rendben lesz!

Zafír!
Jó volt olvasni rólatok! Előre is jó nyaralást! Én még sosem utaztam hálókocsiban, számomra oylan idegen, én félnék, nem bírnék aludni.

Nolina!
Nem smemi, jó sűrű programjaitok vannak!

Vica!
Majd küldök képet, ha lekicsinyítettem, mert Kamilla postaládája is bedugúlt miattuk.

moni

Zafír!
Múlt héten v.mikor leírtam talán Kamilla kérte. Regisztrálni kell először.

moni

Helló csajok!!!
(ha már az előbb elmaradt a beköszönés)

Zafír igen először regisztrálni kell, és elküldik a jelszót e-mailben. Ez eltarthat pár óráig.
Utána beírod a nevet, jelszót, utána login és akkor már talán ilágosabb lesz a dolog, de kérdezz nyugodtan, ha megakadsz. Én az alsórészeket nem töltöttem ki, de Moni valóban leírta ezt is egyszer, ime:
"A CM-nél előszőr a menzesz napokat jelöli, aztán később pedig a Billings módszer szerinti méhnyak váladék állagát. S-Sticky (ragacsos), C-Creamy (krémes), W-watery (vizes), E-eggwhite (tojásfehérje szerű). Peteérés alatt Watery vagy eggwhite szokott lenni. Nem tudom, hogy angolból mennyire vagy jó, de azon az oldalon le van írva ez a módszer is többek között.
A hőmérséklet alatt kell beállítani a Primary fülnél(Cervical Fluid). Ugyanott lehet a BD-t is (intercourse/insemination)
A test fülnél pedig az ovulációs teszteredményeket lehet jelölni (OPK)"

(bocsi, hoyg csak úgy kérés nélkül beilelsztettem.

Kép
Kép
beuka

Moni szerintem, a Te görbéd a jó, mivel Te sokkal jobban érteszz a számítógéphez, biztos pontosabban csinálod, mint mi.
milyen az a vérvétel?
Én olyan béna vagyok, azt a fehérje szerű váladékot nem veszem lészre Kép

Kép
Kép
beuka

Zafír Sárvárra szeptemberben készülünk (vagyis én szervezem titokban).

Kép
Kép
beuka

csjok az OK, hogy a függőleges vonal a pé-t jelenti, de mi van a vízszintessel?
Az az átlaghő??
(a fertility-s táblákról beszélek Kép)

Kép
Kép
beuka

Asszem én is megyek Kép

holnap írjatok jó sokat és főleg jó híreket!

én asszem így fogok napközben kinézni:Kép

Kata; Hajni elvesztetek a munkában??? Kép

Na mostmár tényleg jó éjt!!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok. Mostanában csak kutyafuttában tudok jönni. Nagyok sok a meló.
Nálam még mindig semmi extra, de hát fejlemények legkorábban júli végén várhatók.
Nekem egyáltalán nincs piros csík a görbémen. Nem értem. Na mindegy.

Editke! Írjál, hogy mi volt a dokinál.

Zsuzska, bocsi, lehet, hogy már leírtad, csak nem tudtam megnézni. Most akkor neked megjött, vagy csak a teszt lett negatív? Lehet még drukkolni?

Üdv mindenkinek. Megyek beletemetkezem az aktákba.

A nap körkérdése: Vannak kifejezetten sperma-termelést serkentő ételek??????????????

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Nálam bonyolult dolgok vannak.
Ma is csináltam egy tesztet, mivel a multkor olyat vettem amiben kettő volt.
Szóval most reggel csináltam és ugyan olyan lett mint a multkor.-halvány de nagyon halvány csík...de csak a fény felé fordítva...most nem tudom mi van.
Elmegyek dokihoz mindenképp.Kérek is időpontot.
De szerintem nem.De majd a doki megmondja.

ja és lehte drukkolni...köszike előre is.
Beuka, nyugodtam kérdezz, a keresztanyám minden nap oda jár , szóval tud informálodni.

Na puszika mindenkinek!

zsuzska80
Szombathely

Emese boldog névnapot!!!

Zsu nagyon nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

ma lehet, hogy tudok jönni a délelőtti műszakba is egy picit! Kép

szép napot mindenkinek!
Ja és jó munkát! Kép

Kép
Kép
beuka

Emese!
Boldog névnapot! Drukk...Kép

Zsuzska!
Én is szorítok! Majd tájékoztatást kérünk, amint megjöttél a dokitól!

Beuka!
Üdv a délelötti müszakban!Kép
Te is meglátogattad a holdnaptáros oldalt?

Moni!
Miért kellenek ezek a vizsgálatok? Hiszen van már két gyerköcötök! Akkor nem tuti, hogy rendben vannak a dolgok?

Kamilla!
Én nem hallottam még spermatermelö ételekröl. Lehet, hogy van. Szükséges?

Kép
Kép
maminti81

megnéztem Nicika tesztét, amit még először csinált, hát hasonít de nem egészen olyan.KépKép
Csak este megyek dokihoz, ugyhogy csak holnap tudok infót mondani.Kép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt Lányok!

Zsuzska! Drukkolok, szorítok nagyon! Kép

Velem semmi extra, 4. napja mérem a hőm, naponta 2 tizedet csökken! Még a végén teljesen kihülök! Szerintetek ez normális? 37.1-ről indultam és ma reggel 36.4 lett!

Betti
betti73

Sziasztok!
Zsu Amint tudsz valamit a doki után, szólj!!! Nagyon drukkolok!!!KépKépKép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az eszed mondja azt, hogy nincs baba, vagy a szived? - jókat kérdezek mi?

Bea Tudod, nagyon érdekes dolog ez. Nem volt bennem igazi belső motiváció a babára. Hossza gondolkodás és sírás-rívás közepette jöttem rá, hogy a körülmények miatt akartam (1 éve férjnél voltam, akkor 1 hete költöztünk be az új házba, lett egy rozzant autónk) na meg hogy "majd én megmutatom, hogy kell gyereket nevelni". Én, aki még ki se nőttem a gyerekkorból.
Amikor Tatán voltunk, akkor is mondtam a férjemnek, hogy vegyen nekem egy lufit! (És vett is egy tök nagyotKép)
De most sorra történnek velem olyan dolgok, ahol sok alkalom nyílik arra, hogy kipróbáljam, milyen anyának lenni, gondoskodni valakiről. Rámhagytak több órára egy 6 hónapos babát, egy ovodás kislányra is kellett vigyázmnom, meg ilyenek. És mondhatom tök jól ment.
(Úgy látom, megint hosszú leszek, na mindegy.Kép)
Kata, Hajni hol vagytok?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Halló!

Senki nincs online?

V

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!
Ezek szerint jól müködik a betárcsázós rendszerKép
Szerintem nem baj, ha valaki gyerekes. Legalábbis egy lufi erejéig nemKép Ha arra várnék, hogy a férjem feje lágya benöjön, akkor várhatnék pár évszázadotKép
Én pl most is odavagyok a mesékért. De szerintem ez nem lehet akadálya a babánakKép

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Egyelőre nem gondolom, hogy bármi baj lenne a párommal, hisz még csak két hónapja próbálkozunk. Csak sokat hallok arról, hogy a spermaszám is fontos, ezért is nem jó minden nap szerelmeskedni, mert nem termelődik elegendő mennyiség újra. Ezért gondoltam arra, hogy esetleg meggyorsíthatnánk a folyamatot. Bár ahogy egyre jobban belegondolok, valószínűleg ez hülyeség.

Nem tudjátok mi van Nicikával? Eltűnt mint a kámfor. remélem jól van és a babóca is jól van.

Kép

Kép
kamilla306

Szia Vica!

Itt vagyok! Látom, hogy nagyon fiatal vagy, ne aggódjál, hogy esetleg még nem volt benned motiváció a babára! Bevallom, hogy nekem kb. másfél éve van igazi motivációm és vágyam arra, hogy babám legyen! Huszonéves koromban is tudtam,hogy majd szeretnék gyereket, de nem volt igazán erős! Most értem meg igazán arra, hogy anya legyek! 32 leszek ebben a hónapban!

Betti
betti73

Kamilla!

Olvastam én is arról, hogy kétnaponta lehet csak akciózni a spermák miatt, de nemrég olyat is olvastam, hogy ez hülyeség és mindennap lehet! Igazából nem tudom!

Hétfőn megyek dokihoz és végigbeszéljük a baba-témát! Azt mondta, hogy ne aggódjak megbeszélünk mindent, segít, hogy minél hamarabb babám legyen!

Betti
betti73

Az én párom is eléggé gyerekes néha! És én is! Azt szokták mondani, hogy akit az istenek szeretnek meghagyják örökké gyereknek!! Kép Kép

Betti
betti73

Egy csomót írtam, és elveszett... KépKépKépKépKépKépKép
Nagyon mérges vagyok!!!!

moni

Röviden:

Beuka!
Sz.tem nem sz.gép függő ez! A vízsz. vonal szerintem azt jelzi, ha az felett marad a hő, az jó.
A vérvétel hormonvérvétel. Minden hormont megnéznek.

Zsuzska!
Mindig u.olyan típusú tezstet csináltál? Mert lehet, hogy szériahibásak... KépKép Nagyon kíváncsi vagyok mit mond az orvosod.

Maminti!
Erről inkább privátban írok. Akit érdekel még, elküldöm a mailt.

Jó lenne, ha összegyűjtenénk egymásnak az e-mail címet, mert akkor most mindenkinek el tudnám küldeni mailben azt, amit nem szeretnék nyilvánosan megírni. Nekem 6 e-mail cím van (Beuka, Zsizska, Maminti, Kata, Nolina, Betti) meg. Ha ír mindenki nekem egy mailt, aki szeretne bekerülni ebbe a nem nyilvános táblázatba az szóljon, és én ha összeállt a táblázat elküldöm mindenkinek aki szeretné.

Vica!
Én lassan 31 évesen is tudok nagyon ygerek lenni! Szerintem iylen anya jobb egy gyereknek. Én simán benne vagyok midnen hülyeségben! Férjem nem yilen típusú, van ki kordában tartson. KépKép Én most is csak 22-nek érzem max. magam.

moni

Móni!

Jó ötlet az e-mail összegyűjtés! Kép

Betti

Betti
betti73

Köszönöm, hogy biztattok. Igazán jól esik. Egy barátnőm akinek most 3 hónapos a babája, ő pedig 33 éves, azzal kergetett a sírba, hogy nagyon ráérek még. Most mondjátok meg, várjak 10 ÉVET?
Vár a fene.Kép

Maminti Igen műk. a betárcsázás, csak szörnyű lassú, és nem tudom mi lesz hónap végén ha megjön a számlaKép

Betti Néhány dologban hamarabb értem meg mint a korosztályom, mert már 16 évesen eldöntöttem, hogy akármi lesz, ha bárkitől teherbe esek, semmi képpen nem vetetem el.(az igazséághoz az is hozzátartozik, hogy 17 éves korom óta a férjemmel vagyok, lassan 6 éve...)

qred{Kamilla} Nekem is azt mondta az előző dokim, hogy jobb 2 naponta, a mostani meg még többet, 3-4 napot javasolt. Hát ezen menjen el az ember lánya.Kép

Kellene egy kis segítség.
Kb a 7.cn-on vagyok és eléggé szúr az egyik oldalon a pocim. Lehetséges a PÉ? Szerintem nem, de nem akar múlni és az utóbbi időben ilyet éreztem a 12. napokon (amikor,ugye lehetséges a PÉ). Ebben az egy esetben sajnálom, hogy enm hőmérőzök, amúgy sokkal jobb nélküle.

V

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti Még azt lehagytam, hogy egyre gyakoribbnak látom, hogy a nők csak 30 fölött vállalnak gyereket.

Ja! Tegnap előtt bába voltam a macskánk mellett.
Annyira őriztem szegényt a vajúdása alatt, hogy elaludtam mellette és mire felébredtem, meglett a fekete kiscica. OLYAN ÉDES! Majd rakok fel képet, ha sikerül.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Képzeljétek el tavaly mikor nászúton voltunk, volt ott egy pár akikkel jóban lettünk.
Most beszéltem a lánnyal és mondta 5 hónapos terhes!KépKépKép
Õ is tök fiatal szerintem még 20 sincs.
pedig előtte volt , hogy elment a a babája, és utána rögtön teherbe esett!!
Fiu lesz....

zsuzska80
Szombathely

Vica!

Nekem van jónéhány korombeli kolléganőm, akiknek még nincs gyereke. Anyáink korán szültek, mi már nem annyira! Kép

B.

Betti
betti73

Nagyanyám 24 évesen háromgyerekes anya volt. Folyton ezt emlegeti persze mindenféle célzás nélkül. Anyám 25 évesen szült engem. Én legalább az elsőt szeretném 30 alatt, hogy legyen még időm legalább egyre, de lehet, hogy hármat szeretnék. És hát azt mondják 35 felett nő a kockázat.

Móni: Az e-mail címem kamilla306@freemail.hu

Kép

Kép
kamilla306

Anyukám 23 évesen volt két gyerekes anya! Azért siettetném már én is a dolgot, mert szeretném még 35 előtt megszülni! Már nincs túl sok időm!!

Betti
betti73

Helló csajok!

Itt vagyok ám, csak nagyon tartok az egyik kollganőmtől, akinek eljárhat a szája Kép

most nem tudok sokat írni, délután jövök, de annyit, hogy az -mail összegyűjtés nagyon jó ötlet!!!!

További szép napot mindenkinek!
A dolgozóknak: a munkanap nagyobb része már letelt!!!!

pussz!

Kép
Kép
beuka

Az én nagyim is 21 évesen hozta a világra anyut. De ez nem irányelv! Azért már minél hamarabb szeretnénk elkezdeni a gyerekgyártást, hogy még a 4.-nél se legyek vén satrafa...Kép

Vica!
Szerintem simán lehet, hogy most van PÉd! Bár tényleg szokatlan. De ne aggódj emiatt!

Kép
Kép
maminti81

Az előbb írtam egy csomót és elszállt!
NAGYON MÉRGES VAGYOK!!!KépKépKép
Ha megnyugodtam, írok.

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Nem sok időm van (így is késésben vagyok a határidőimmel...), de itt vannak a táblák:

Kép

Hajni,
Miért nevettél a tábláimon?! Kép

Emese,
Kép

Boldog névnapot!

Mennek a drukkjaim mindenfelé!!!! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

A babás (csak hogy Hajni nevethessen! Kép):